Sziasztok!
Katica,
FEL A FEJJEL!!!!!!!!!!!! Nekem ugyanez volt Marcival!!!! Egyszerűen minden számítás szerint min. 6hetesnek kellett volna lennie (egész egyszerűen úgy volt szex), mégis az UH csak egy 5 hetes petezsákot mutatott. Persze én is nagyon elkeseredtem, mert hát akárhogy is számoltam, nem lehetett 5 hetes, aztán a 9. heti UH-on napra akkora volt, amekkorának lennie kellett.
Most is kisebb az embrió, mint a számítások szerint lennie kellene, és most is tudom, hogy dec. 3-án voltam együtt a férjemmel utoljára, de hát ez van, majd csak behozza. Abban meg igaza van a dokinak, hogy ilyenkor a legsérülékenyebbek, de azok egészen a 12. hétig, nem? Akkor is az lenne, ha már lenne szívhang! Én is olyan sok sztorit hallottam, hogy elhalt a 6./ 8./ 10. héten, de olyat is, hogy a 26. /28. héten. Úgyhogy ez persze előfordul, de a lényeg most, hgy nem méhen kívüli, jó helyen tapadt, a többit meg sajnos tényleg a természetre kell bízni. Még az első terhességem elején azt mondta a dokim, hogy az első 12 hétben semmit nem lehet tenni a magzat érdekében, utána már igen. De figyi, ne erre gondolj, legyél pozitív, beszélj a picihez már most minden este elalvás előtt, és biztasd, hogy fejlődjön szépen, és hogy mennyire várjátok és szeretitek! Én is ezt teszem! És minden wc-zéskor azon izgulok, hogy ne legyen ott az a piros folt.... Nyugi, együtt fogunk szülni, ez tök jó lesz!
Murphyke, Piroska,
jó, hogy jelentkeztetek!!!!!! És gratula a vizsgához Piroska, és a járáshoz Murphyke!!!!!!!
Danka,
utólag is boldog hófordulót Beni babának!
Timi,
örülök, hogy túl vagytok a betegségen!
Mi sajna most megyünk bele. Reggel a férjem ébredt Marcihoz, én annyira hulla voltam, hogy 1/4 10 után ébredtem. Mondanom sem kell, lekéstük a zeneházat.
Ami így utólag nem is baj, mert Marci egész nap köhögött és prüszkölt, majd délutánra 38 lett a láza. Kapott Panadolt meg köhögéscsillapítót. Egész nap jó volt a kedve szegénykémnek, de azért mikor lázas volt, kicsit lecsendesedett (ami annyit jelent, hogy "csak" futkározott fel-alá, de már nem mászott fel sehova). Majd hatott a gyógyszer, és újult erővel mászta meg az összes hegyet itthon.
Este aztán etetés után hányt is egy kicsit, valószínűleg a légcsövéből jött ki a trutymó. Nagyon nehezen aludt el, már annyira hulla volt, hogy aludni sem bírt. Végül már nem tudtam mit tenni, letettem az ágyijába, hagytam kicsit sírni. Kíváncsi leszek, milyen éjszakánk lesz.
Én sem vagyok 100%-os, én nem is hallottam, hogy terhességekor hőemelkedés van, mert Marcival sosem volt.
De az tény, hogy eléggé fáj a fejem, és egész nap trüsszögök én is, reggelenként meg a torkom is fáj. A férjem sem érzi jól magát, úgy látszik, minden óvatosságunk ellenére elkaptuk ezt a nyavalyát.
Mindemellett persze itt van az örökös hányinger, de talán már voltak olyan percek, mikor elmúlt.
No megyek, mert sok dolgom van, amit ma Marcika miatt nem tudtam megtenni. Jó éjt mindenkinek!