Sziasztok!
D. Andi, orulok, hogy elokerultel. Mar jo regen irtal nekunk. Sajnalom, hogy Eleonora sokat betegeskedik, pedig jokedelyu, egeszseges kislanynak latszik a kepeken. Levi hogy van? Ugy remlik, hogy amikor utoljara irtal, akkor valami vele is volt. Jo nagy tortaja volt! Gondolom tetszett neki, hogy meg kis tuzijatek is volt rajta.
Szirwen, akkor sorstarsak vagyunk az ejszakak teren.
Tulvagyunk anyoson. Probalgatta az idegeimet, de inkabb raharaptam a nyelvemre. El kezdte bontani a karacsonyfankat, mert, hogy azt ma le kell szedni. Mondtam is a ferjemnek tegnap, hogy jo lenne, ha reggel szetkapnank a fat, mert ha az anyja neki esik, abbol sok jo nem szuletik. Mivel ismet vacak ejszakank volt, keson keltunk, igy mar nem jutott ido a fara. Jol sejtettem, el is kezdte bontani a fankat. Az egoket akarta legeloszor leszedni, amikor azt a legnehezebb es azt szoktuk utoljara hagyni. Meg idoben raszoltunk, ugyhogy szerencsere nem kezdte lecibalni es nem tort ossze semmit. Voltak szaloncukraink is, amiket anyukamek hoztak, mivel itt nem lehet kapni. En azokat el akartam tenni jovore, mivel lehet, hogy itt karacsonyozunk es nem biztos, hogy tudunk szaloncukrot beszerezni es gondoltam a fara jo lenne a regi is. Erre anyosom megdezsmalta, a maradekrol meg lecibalta a kampokat, ugy, hogy elszakitotta a papirjat.
Abba meg termeszetesen ma is beleszolt, hogy tul sok kajat adok Lollinak. Nem erti meg, hogy ekkora baba mar ennyit eszik. Szegeny igy is pehelysulyu es meg dietaztassam is?! Na, mindegy, hagyom is az anyostemat.
Ja, mielott meglepodnetek, hogy hogy kerulek en ide, amikor jeleztem, hogy nem lesz gepunk, elarulom, mi tortent. A ferjem elvitte a 2 hasznalatban levo gepunket, de meg volt egy 3. regi gepunk, ami mukodokepes. Mindenki azt mondja, hogy szornyu mennyi kacatot tartunk es pl. minek nekunk 3 szamitogep. Hat, ezert. Mert ugy tunik a ketto nem eleg.
Ezen sajnos nem tudok dolgozni, mert ahhoz egy kicsit lassu, de netezni tokeletes.
Molli, magatokrol is irhatnal egy kicsit!
Az amerikai Andi gondolom nagyon elfoglalt, azert nem jelentkezik, de M. Kriszta is regen jelentkezett mar.
Beuci meg teljesen eltunt.
Bettyek bekoltoztek mar az uj hazba? Tud rola valaki valamit?
Meg ha jol emlekszem Berta Esztiek epitkeztek. Ok vajon elkeszultek mar a hazzal?
Mira-Kati, te is irhatnal neha magatokrol? Hogy vagy, Kismama?
Cs-ne Kati, regen lattunk mar Jocirol kepeket!
Ugyanezt elmondhatnam Alidarol is, de tudom, hogy Zsuzsi most nem lesz gepkozelben.
Sudiekrol tud valaki? Azt tudom, hogy dolgozik, de azon kivul hogy vannak? Letette mar a jogsit?
Na, megyek, tesztelem meg a regi gepemet. Nem merek meg lefekudni, mert Lolli fel-felsirogat, nem valami melyen alszik. Lehet, hogy ma ejszaka is lesz musor nalunk.
Puszi:
Olive es Lolli