sziasztok!
Először is gratulálok a friss anyukáknak!
Zsu!
Nekem is császár volt a csajokkal és nagyon sokáig sajnáltam hogy nem szülhettem. Tulajdonképpen még most is, valahogy ez mindig hiányozni fog
Következő meg már nem lesz hogy megtudjam milyen is az. Igaz, nekem magától elment a magzatvíz, voltak fájásaim, teljesen kitágultam, csak nem engedték megszülni őket mert koraszülöttek voltak, így csak a kitolási szakasz maradt ki, de hát pont az a lényeg
ráadásul én több mint 24 óráig nem is láttam őket, utána is csak inkubátorban, szóval nem volt egy leányálom, de túltettem magam rajta. Lehetett volna rosszabb is...
Olik!
Nektek is gratulálok! egyáltalán nem pici a babó, az enyém csak 1550 g volt
Írtam privit recept ügyben
Bendor!
Még valamikor régen kérdezted, csak én ritkán járok erre, nem emlékszem, hogy válaszoltam-e már
szóval 1996-ban kezdtem a DOTE-t, ha jól emlékszem Farkas Ilonának hívták a gyakvezéremet vegytanon, de nem biztos
Van ilyen nevű?
Szóval azt hiszem elvileg találkozhattunk. Esetleg két szép türkiszzöld mankómról emlékezhetsz rám, mivel télen műtötték a lábamat és fekvőgipszem volt, azzal jártam egyetemre. (No nem voltam ennyire szorgalmas, csak közölték, hogy nem érdekli őket, hogy 2 hónap alatt 2x operáltak és 6 hét fekvőgipszem van, vagy bejárok gyakorlatokra vagy évet ismételhetek
Így a műtét után másnap már bent ültem gyakszin. Nagy élmény volt, olyan fejfájásom volt a spináltól, hogy egész idő alatt arra koncentráltam, hogy el ne hányjam magam. De a lényeg, hogy ott voltam, megkaptam az aláírást
)
Az oviban kitüört a bárányhimlő
Remélem a csajok nem kapják el, be vannak oltva, de azért az nem 100%. Még csak ez hiányozna
Elújságolom, ötösre vizsgáztam eü. vállalkozások jogából
Már csak egy dolgozatot kell beadnom (dec. 31-i határidővel
) és megvan a félévem
a múlt héten kértem 1 hét haladékot, többet már nincs pofám, szóval a héten össze kell ütnöm valamit a többiztosítós modellről, csak semmi kedvem
Szerintetek ha annyit írok, hogy Horváth Á. bekaphatja, elég informatív? Vagy részletezzem?
Jó éjt mindenkinek!
Ditke