Új privát üzeneted érkezett!

Hello Zsu!

Jaj az nagyon jó hogy nem fáj a pocija a Kicsidnek, a puffasztó K-betűs kajákat meg felejtsd el egy időre. Nagyon meg tudja kínozni a babót.
Köszi hogy leirtad a szülésed történetét, elolvastam tüzetesen, komótosan.
Pöttöm (nem is olyan pöttöm) Pannid fotoalbumát meg megkuksiztam, tündéri a leányzó, büszkék lehettek rá.

Hessegesd el a nyomasztó gondolataidat, hogy nem tudtad megszülni a babókát. Így tettél neki jót, gondolj bele köldökzsinór a nyakán és simán szülted volna.... brrrr....
Nekem sem volt egyik gyerekkel sem egy db fájásom sem, Bencénél még én is így agyaltam mint most Te. De végülis a szülések 30 %-nál is több a császár... nem egyedüli az esetünk. És ha így biztonságosabb akkor így kell lennie.
Dorkánál már nem voltak ilyen nyomasztó gondolataim, lényeg hogy a baba ne sérüljön.

Dokitokra nem panaszként irtam, hogy nem ment be, csak egy sima kijelentő mondat akart lenni. Hisz ő tudja, miért is kapcsolta ki a telefonját, neki is adódhatott közben bármi.

Puszi és jó babázgatást Neked /Nektek!!!!!

Kép
Kép
bendor

Zsuzska! Megkuksiztam az albumot, olyan édes kis Pöttöm Pannád!
Csajok! Nekem mára mindenem fáj, mostmár elkezdtem gyógyszert is szedni, mert a népi gyógymódok nem hatottak! A lázam így is mászkál egyfolytában! ÁÁ, utálok gyógyszert szedni! Remélem pár nap és rendbe jövök. Egyébként az a röhej, h. kivülálló nem is látja, h. beteg vagyok, nincs orrhangom, nem köhögök annyit. Anyós csak annyit vett észre az utóbbi napokban, h. a lusta dög megint nem csinál semmit! De egyszerse kérdezte meg, h. mi van velem, miért alszom napközben is, vagy vmi. Csak panaszkodni meg duzzogni tud! Na mindegy is,megyek vissza az ágyba, bár a géphez is úgy ültem le, h. a fotelt húztam ide és paplan alatt vagyok, közben meg folyamatosan hányingerem van, már a gygyszer gondolatától is, meg enni se tudok semmit, csak a tea csúszik (meg néha a csoki).
Vendég

Sziasztok!

Zsu!
Köszi hogy leírtad,hát nem semmi amin keresztük mentél én is megkönnyeztem egy kicsit. :(
Szerintem is kár enni magad azért hogy nem spontán szültél.A lényeg az hogy a baba és a mama egészséges legyen.
Abba meg belegondolni is rossz hogy rátekeredett a köldökzsínor és úgy indították volna be szülést.Jól döntöttél,nyugodj meg!
Ne emészd magad rajta,inkább örülj hogy szép és egészséges a kicsi lányod.
Amúgy meg a szenvedésről amit írtál az nem igaz,Mármint hogy nem szenvedtél meg érte.A terheség alatt azért volt elég bajod ,másnak fele annyi sincs.
Nekem pl. a terhesség alatt semmi bajom nem volt,viszont majdnem 1 napig vajúdtam.
Kinek így kinek úgy.
Én is megnéztem a képeket.
Tündériek.
A puffasztó kajákat most egy darabig kerüld el.

Andi:
Köszi mégegyszer a számot és bocsi a zavarásért. :?
De nem sikerült felhívnom még mindig.Remélem jól írtam le a számot. :?

Sziasztok,megyek vasalni mert Balázs elaludt és gonoltam írok nektek.

Kép

Kép
aliza

Kauka:

Jobbulást neked!Tényleg elég nehéz lehet neked.
Ahogy írod anyósod (már meg bocsáss de) egy hárpia lehet. :twisted:
A férjed nem áll melléd?
Pihengess és ne tőrödj vele ,bár gondolom nem könnyű.

Bennem is bújkál valami van egy kis hőemelkedésem meg kapar a torkom de amúgy semmi komoly.

Andi:

Dorka hogy van?
Remélem már jobban.
Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok Lányok!

Úgy írok, hogy Dorka alszik az ölemben. Aludt ő az ágyban is, de a köhögé felébresztette. Bevackolt az ölembe és most itt folytatja a szunyálást. Megvárom, míg mélyebben alszik és megpróbálom letenni, hátha tudna pihenni kicsit köhögés nélkül.

Alíz!
Hát így vagyunk... köhögősen. Főleg ha fekszik akkor köhög, napközben nem vészes.
Ha leraktam Dorkát megpróbálom sms-ben küldeni a számot, hátha így jobb.
De lehet lemerültek vagy pihiznek, vagy nem tudom...
Jó vasalást Neked én tegnap este vasaltam. De már szárad a következő adag ruha a vasaláshoz. :roll: :twisted: :evil:
Kis családod után nehogy most Te legyél beteg, remélem megúszod.

Bea!
Kalapkúra.... (tegyél magad elé egy kalapot és addig igyál , amíg
két kalapot nem látsz :lol: :lol: ) Bár anyósod véleménye biztos még lehangolóbb lenne. :roll:
De már ha a piánál tartunk: cukros meleg, forralt bor is jó állitólag, bár sosem próbáltam. Meg orvos (ráadásul nő) ismerősünk ajánlotta: pálinkával, vagy valami jó erős, tömény alkohollal gargarizálni, nem kell lenyelni csak öblögesd vele a szádat, fertőtleniti a torkodat. Én egyszer próbáltam, de utána tűzokádó sárkánynak éreztem magam, annyira brutál volt. De hatott. :wink: :lol:

Pinytus kisbaba!
Kialudtad magad? A délutáni sziesztád tart még? Jól teszed, pihizz amennyit csak tudsz.

Zsu!
Remélhetőleg nem szedtek össze Pöttöm Pannival semmi betegséget, és apa és egyetlen látogató sem visz nektek haza semmit. :P

Meg remélem Olgiék sem kapnak el Picurral semmit és jól vannak ők is, és holnap vagy azután spurizhatnak haza. :wink:

Kép

Kép
Kép
bendor

Köszi Andi,hogy leírtad végül is egy számot elírtam Én béna :(
Most legalább kicsöng csak nem veszi fel,biztos pihizznek a telefon meg le van némítva.
Nem baj majd megpróbálom később,végül is nem valószínű hogy meglátogatom őket nehogy elkapjanak valami nyavalyát tőlem.
Isten őrizz!
De azért beszélek vele egy pár mondatot ha sikerül.

Kép

Kép
aliza

Köszi Andi,hogy leírtad végül is egy számot elírtam Én béna :(
Most legalább kicsöng csak nem veszi fel,biztos pihizznek a telefon meg le van némítva.
Nem baj majd megpróbálom később,végül is nem valószínű hogy meglátogatom őket nehogy elkapjanak valami nyavalyát tőlem.
Isten őrizz!
De azért beszélek vele egy pár mondatot ha sikerül.

Kép

Kép
aliza

Bocs 2- szer ment véletlenül.

Ja Andi az előbb elfelejtettem írni hogy láttam az iwiwen hogy köszöntötted a tesódat.
Az enyémet is Attilának hívják. :)
Na Boldog Névnapot nekik.
Bencének mikor lesz a szülinapja?
Mostanában nem?

Kép

Kép
aliza

Alíz!
Örülök, hogy megoldódott a telefonszám-rejtély. :lol:

Igen, láttam én is az iwiwen, hogy a Te testvéred is Attila, mosolyogtam is. Ti : Alíz, Attila, mi pedig Andi, Attila. :lol:

Igen-igen, Bence szerdán, azaz 9.-én lesz 6 éves. Már várja, visz az oviba szerdán Tortát, hétvégén meg itthon tortázunk anyuékkal. Persze leginkább az ajándékokat várja a drágám. :wink:

Kép

Kép
Kép
bendor

Alíz!
Na ez kimaradt: Boldog névnapot a tesókádnak is!!!! Öcséd vagy bátyád? Nekem öcsém van, de már ide feltett képen láthattad is.

Balikád látom ma 17 hónapos kereken. Boldog 17 hónapos szülinapot neki!!! vagy nem is tudom hogy kell ezt mondani. :lol:

Kép
Kép
bendor

Pintyus! A férjem az üvegfalon keresztül elvileg oldalról látott engem, de ugye műtét közben le voltam takarva, ami meg kilátszott, ott a dokim takarta a kilátást. Azt látta, hogy a másik orvos kampókkal feszíti szét a hasam, meg a burokrepesztést is, mikor mindenfele ömlött a víz.

Andi, Alíz! Persze tudom, hogy így volt jó és biztonságos mindkettőnknek, csak tényleg nagyon szerettem volna átélni a szülést, mint élményt. Gondolom, ez idővel majd jobb lesz, de most még nagyon friss az élmény.

Andi! Én azért csodálkoztam, mert azt hittem, úgy nem ment be Fekete, hogy felhívták... EZt azért nehezen tudnám elképzelni róla. Amúgy ki császározta Olgit?

Bea ! Jobbulást Neked! Anyós ellen meg vedd be a leszarom tablettát!

15:53-kor nosztalgiáztam.... Egy hetes a kis Drágám! :)

Kép
zsuzska81

Zsu!

Részleteket nagyon nem tudok, majd erről gondolom Olgi beszámol nekünk.Hogy hogy nem ment be az orvosa passz... Zita a tanúm, hogy Olgi azt mondta hogy kikapcsolta a telefonját, másnap ezt töredelmesen be is vallotta Olginak.
Az én dokim Dr. Póka Róbert, ő császározta. Csak jókat tudok róla írni, velem végtelenül rendes volt állandóan, mindig számithattam rá, mobilon, emailben , személyesen... Csak annyi a bibi vele, hogy állandóan műtőben van , így mindig sokat kellett rá várnom. De pl. influenzaszezonban nem is kellett pl. UH-eredménnyel mennem hozzá, emailben "megbeszéltük" a dolgokat, nehogy összeszedjek valamit.

Huuu... nosztalgia... ez aranyos. Komolyan, milyen "öreg" már a csajszid. :wink: :lol:

Az én férjem szintén ugyanezeket mesélte hogy látta a császármetszéseimnél, mint amiket most itt leirtál. Vagyis amit a Te férjed is látott. Ömlik a magzatvíz, meg a kampózást, hogy húzták szét a hasam. :wink:

Pussszi Nektek!!!!

Jaj képzeljétek, mai történésünk:
Két darab túrórudi volt már csak itthon. Egyiket ette éppen Dorka , másikat kivette Bence a hűtőből, ő akarta megenni. De mielőtt kibontotta volna megkérdezte Dorkától:
Dorka, ezt is kéred, vagy megehetem én ????
Jaj, akkorát dobban a szívem, hogy csak naaaaaaa..... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
bendor

Minden kedves fórumozó számára kívánok egy nagyon boldog új évet, amely valóra vált sok-sok álmot, beteljesít minden vágyat! Jó egészséget és boldogságot a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt!

2008.-ban is bővül a www.pszichologia.multiply.com oldal.
Pszichológiai tanácsadásért továbbra is a pszichotanacs@freemail.hu címen várom leveleiket. Bővebb információ: www.pszichologia.mlap.hu oldalon.

Barátsággal, Nisreen
nisreen

Sziasztok Lányok!

Ha tudjátok továbbra is gyűjtsétek a kupakokat, lécccccccciiiiiiiiii....
Ma anyukám 9.6 kg-nyit feladott, nem egy egetverő mennyiség, dehát sok kicsi sokra megy. :)
Iwiwen az ismerőseimnél megkuksizhatjátok a kislányt :shock: , anyuka tett fel képeket, őt Gyuris Erzsébetnek hívják.
Úgy néz ki az őssejtbeültetést el tudják kerülni.... kéthavonta járnak Kijevbe kezelésekre. Decemberben is voltak, akkor 9 napon át napi 10 idegrendszer támogató szurit, gyógymasszázst, fizikotherápiát... kapott a kislány, legközelebb márciusban mennek egy dupla adag kezelésre... Doki azt ígérte nekik, hogy év végére talpra állitja a kislányt.Ugyhogy még legalább 5 alkalommal mennek, jól jönnek továbbra is a kupakok.
Azt nem értem, kis hazánkban miért ennyire reménytelen egy ilyen gyerek kezelése, ha keleti szomszédaink tudnak segiteni.... őrület.
Na de nem húzom fel magamat, ugysem segítek vele.

Kép

Kép
Kép
bendor

sziasztok!

Először is gratulálok a friss anyukáknak!

Zsu!
Nekem is császár volt a csajokkal és nagyon sokáig sajnáltam hogy nem szülhettem. Tulajdonképpen még most is, valahogy ez mindig hiányozni fog :( Következő meg már nem lesz hogy megtudjam milyen is az. Igaz, nekem magától elment a magzatvíz, voltak fájásaim, teljesen kitágultam, csak nem engedték megszülni őket mert koraszülöttek voltak, így csak a kitolási szakasz maradt ki, de hát pont az a lényeg :?
ráadásul én több mint 24 óráig nem is láttam őket, utána is csak inkubátorban, szóval nem volt egy leányálom, de túltettem magam rajta. Lehetett volna rosszabb is...

Olik!

Nektek is gratulálok! egyáltalán nem pici a babó, az enyém csak 1550 g volt :)
Írtam privit recept ügyben :wink:

Bendor!

Még valamikor régen kérdezted, csak én ritkán járok erre, nem emlékszem, hogy válaszoltam-e már :oops:
szóval 1996-ban kezdtem a DOTE-t, ha jól emlékszem Farkas Ilonának hívták a gyakvezéremet vegytanon, de nem biztos :oops:
Van ilyen nevű?
Szóval azt hiszem elvileg találkozhattunk. Esetleg két szép türkiszzöld mankómról emlékezhetsz rám, mivel télen műtötték a lábamat és fekvőgipszem volt, azzal jártam egyetemre. (No nem voltam ennyire szorgalmas, csak közölték, hogy nem érdekli őket, hogy 2 hónap alatt 2x operáltak és 6 hét fekvőgipszem van, vagy bejárok gyakorlatokra vagy évet ismételhetek :evil: Így a műtét után másnap már bent ültem gyakszin. Nagy élmény volt, olyan fejfájásom volt a spináltól, hogy egész idő alatt arra koncentráltam, hogy el ne hányjam magam. De a lényeg, hogy ott voltam, megkaptam az aláírást :) )

Az oviban kitüört a bárányhimlő :( Remélem a csajok nem kapják el, be vannak oltva, de azért az nem 100%. Még csak ez hiányozna :(
Elújságolom, ötösre vizsgáztam eü. vállalkozások jogából :D
Már csak egy dolgozatot kell beadnom (dec. 31-i határidővel :oops: ) és megvan a félévem :) a múlt héten kértem 1 hét haladékot, többet már nincs pofám, szóval a héten össze kell ütnöm valamit a többiztosítós modellről, csak semmi kedvem :( Szerintetek ha annyit írok, hogy Horváth Á. bekaphatja, elég informatív? Vagy részletezzem? :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Ditke
ditke62

Még tartozom a karácsonyi fotókkal:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ditke62

Jó reggelt!

Andi! Félre ne értsd már! Hogyne hinném el, hogy nem ment be Olgihoz, csak csodálkoztam ennyi..... Nem kell ehhez tanú! :lol: Majd Olgi elmeséli, mi volt!

Ditke! Akkor úgy látom, minden császáros anyuka gyötrődik egy kicsit.... Andi is ezt mesélte. Na, mindegy majd feldolgozom, és remélem, hogy akövetkezőt szülhetem hüvelyi úton! Nagyon jók a karácsonyi képek! Olyan szépek a lánykáid! :D Milyen suliba jársz?

Megint jó volt az éjszakánk, 3-szor kelt a Kisasszony enni, de alud is utána tovább. Most is szunyál még! :lol:

Kép
zsuzska81

Sziasztok Lányok!

Ditke ismét jelentkeztél, és képekkel is... de jóóóó.
Akkor mi tényleg találkozthattunk a vegytanon a kémia gyakorlataidnál. :wink: Van olyan nevű munkatársam, akit irtál gyakvezetődnek. :P Szép, hogy a műtétedkor is be kellett menned a laborba, így publikusan csak ennyit írok, a többit képzeld hozzá.
Lányok nagyon szépek a képeken, igazi kishölgyek a ruhácskáikban. Látom jó nagy méretű ajándékokat kaptak, ezek szerint hellyel bőven rendelkeztek. :lol: :lol:
Nem lehetett Neked sem egy sétagalopp a teherbeesésed mellet a császármetszésed utáni idő sem a babókák nélkül az elején. De ha már a szülésnél tartunk, Te a Kenézyben vagy a klinikán szültél? Ki volt a fogadott orvosod, ha volt egyáltalán? Mint láthatod ezt a témát vesézgetjük a frissen szült és a jövőben szülni szándékozók között. :wink: Kenézy- klinika, pro és kontra....
Több-biztosítós rendszerről az egy mondatos véleményed találó, bár.... tanáraid nem tudom mennyire értékelnék. :lol: :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol:

Zsu!
Tudod hogy egy angyalka a lányod????? Eszik-alszik.... igazi mintababa.
Nekem egyik gyerek sem volt ilyen, :roll: ők egy minden hájjal megkent kis ördögfiókák angyalbőrben persze.Próbálgatják keményen a szülők tűréshatárát.... de mivel edződöm mellettük így ez sem panasz akart lenni. Egészségesek ez a lényeg, többivel meg megbírkózunk.
Persze, nyugi nem értettelek félre.... értem én , csak azt akartam kinyögni, hogy Zita is ott volt mikor Olgi mesélte a szülése körülményeit,de majd jön és úgyis az ő verziója lesz az igazi.
Visszatérve a császárodra...... ezaz, következő babát ettől még szülheted simán. És akkor meglesz Neked is mindkét élményed, mint Olginak. :wink: :wink: :wink:
Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Látogassatok el a köv. oldalra!
Gyermek mondókákat fogtok találni
:lol:

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Vagy

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Kép

Üdv.
maci1981

Sziasztok!

Ditke! Gyönyörűek a lányok, igazi nagy csajok már!
A beadandós dolgozat témája igen jó, amit írni akarsz az még jobban tetszik. Oda írhatod, h. én is azt üzenem: :P
Zsuzska!A leszarom tablettát szedem rendszeresen!
Andi! A kalapkúrás ötlet nagyon jó, egyébként forralt bort ittam már vmelyik este, csak utána fel kellett kelni a jó meleg ágyból, mert hívott a természet és én válaszoltam a hívó szóra, így a hatás elmaradt! De, hogy a drága pálinkával torot öblögetni, akkor inkább megiszom! Kárba ne vesszen már:D!
Jobbulást mindenkinek! Pussz
Vendég

Andi! Lehet, hogy kis ördögfiókáid vannak, mindenesetre tündériek! :) Azért még messzemenő következtetéseket nem akarok levonni, de tény, hogy Pannika eddig nagyon jó kislány! Bent a klinikán is az volt és itthon is!

Olgiék nem ma mennek haza? Ez nekik az 5. nap! :lol:

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Bea!
Gyógyulást Neked ezerrel, a hátráltató tényezővel meg ne foglalkozz!!! :lol:
Huu... szégyen, nem szégyen, de én csak a nőcisebb krémlikőröket tudom meginni. Férjem Metaxáját megkóstoltam még az ünnepek előtt kb. 2 korty erejéig és egész este kótyagos voltam tőle, melegem volt, zsibbadtam, minden bajom volt. Lehet hogy nem bírom a piát???? :shock: :lol: :roll: Ez van.

Zsu!
Háááát.... lehet hogy ma mennek Olgiék én már nem is tudom. Pénteken hajnalban szült, szombaton került le osztályra. Már azt sem tudom hogy a teljes 24 órás napokat számolják a hazamenetelnél is vagy már a péntek is teljes nap nekik? Mert péntek hajnaltól szerda hajnalig telik le az 5 teljes nap. De ha ma mehettek haza az szuper. Majd írok is neki egy sms-t hogy mizujs velük.
Pannikádnak csak így tovább, ügyes, szófogadó kislány. :wink:

Ezt kívánom NEKI:
Kép

Kép
Kép
bendor

MMS OLGITÓL:
Szia Andi! :) Sajnos besárgultunk, így még 2-3 napra maradnunk kell. :cry: (amúgy ügyes és gyönyörű (mámint Tündi baba)) puszi Olgi és Tündike

Reméljük nem jön közbe már semmi, a sárgaság is elmúlik és valóban mehetnek majd haza pár nap múlva.
Képen csodás a kis csajszi. :wink:
Sajna nem tudom feltenni, még kábelem sincs hozzá. :roll:

Kép
Kép
bendor

Sajálom, hogy Olgiéknak még maradniuk kell... Mielőbbi gyógyulást Tündikének! :)

Amúgy már az első nap is számít. Én hétfő du. szültem, és pénteken hazajöhettünk.

Kép
zsuzska81

Jobbulást Tündikének!

Most jöttem haza egy előadásról. Munkaügyben voltam:). A Csapó utcán a Zepternél, nekem szimpatikus volt, adtam egy esélyt, hátha bejön. Holnap megyek tanfolyamra, vagy minek hívják....
Andi! Pia ügyben, nyugi, ez nem szégyen. Kinek ez, kinek az. Én a krémes liköröket nem bírnám meginni...na de azért tény, h. nem iszom ám mindennap,csak pirosbetűs ünnepnapokon! :lol:
Jóccakát Mindenkinek!
Vendég

Sziasztik!

Még most jövök,mert tegnap délelőtt írtam már nektek csak elszállt. :twisted:
Utánna meg az internettel lett valami mert nem tudott csatlakozni.Hát így jártam de most itt vagyok. :)

Andi:

Bencének kívánok sok szeretettel:

Kép

Kép

Na ez jó,nekem is öcsém van! :) Köszi a köszöntést Balázskának.
Gyűjtöm szorgalmasan a kupakokat már van egy fél zacskónyi.
Dorka megkapta már a 18 hós oltást?
Sikerült felhívnom végül is Olgit,köszi hogy elküldted mégegyszer.
Akkor még(tegnap előtt du.) úgy volt hogy kedden mennek haza,de mint írod ez sajnos nem jött össze,Szegénykék még bent vannak,pedig mondta hogy már szeretne menni haza.
Meg gondolom már Zolika is nagyon várja őket.
Meg mondta hogy kicsit lustizik még a pici lányka és nem akar teljes erőbeadással szopcsizni,szegény Olginak meg szétdurran a melle.Gondolom azért is sárgult be,majd csak belejön a kis drága.
Mégegszer kívánok nagyon jó egészséget és sok boldogságot nektek Olgi.

Zsu:
Nagyon jó és ügyes kis csajszid van. :)

Ditke:

Jó hogy írtál.
Tündériek a csajszik,kész hölgyek.
A dolgozatod témája nagyon jóóóó!!!! :lol: Nekünk legalább is tetszik,meg osztjuk a véleményedet,de a tanárok már nem biztos. :lol: :lol: :(

Kép

Kép
aliza

Pintyuska:
Merre vagy?
Mostanában nem jelentkeztél,nincs valami baj?

Kép

Kép
aliza

Zsu:
Kellene már valami új vonalzó,nem?
Ez már kicsit elavult. :lol: :wink:

Kép

Kép
aliza

Na jó megyek felteszem az ebédet,nem jár erre most senki csak magamnak írogatok. :cry:
Még leírom a mai menüt hátha valakit érdekel.
Zöldbab leves
Sertéspörkölt tésztával.

Pusszantó!

Andi:
Mégegyszer
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT BENCÉNEK!

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Alíz!

Örülök, hogy sikerült Olgit ha nagy nehezen is, de végül elérni. :wink:
Köszi a köszöntést!!! Bence ha hazajön az oviből megmutatom neki a képeket amiket küldtél, biztos fogja értékelni.
:wink:
Ma köszöntjük meg, igaz tegnap este akartuk, de vendégségben voltunk, és ott annyira elfáradt, hogy itthon már sírva zuhizott és mosott fogat. Majd beesett az ágyba és már aludt is. Ilyen még soha nem volt vele, meg is lepődtünk. Nagyon remélem nem bujkál benne semmi, mert falnak megyek ha igen. Bár most reggel kutya baja sem volt, ment oviba.
Dorka is talán kevesebbet köhög, de még mindig csúnyán.

Képzeld, 3 napja nem etethetem, egyedül akar enni.Mármint Dorka. :lol: És egyre ügyesebb. Az a bibi vele, hogy a nyakába semmit nem köthetek, ugyhogy ezért minden etetés után cserélhetem le és áztathatom be a ruháját. Tegnap vendégségben is egyedül evett, ha segiteni akartunk üvöltött. :roll: Emlékszem, Bence elmúlt 2 éves mire hajlandó volt egyedül enni.
Kérdezted a 18. hós oltást, elvileg a múlt csütörtökön akartunk menni. De kiderült Schengeni egyezmény ide vagy oda, gyerekeknek kell útlevél továbbra is. Debrecenben az okmányirodában mindig tumultus van, meg időpontkérés, igy vidékre mentünk (anyuék szomszéd falujába) és ott gyorsan megcsináltattuk, persze már gyorsítottan, dupla összegért. Tegnap már hozta is a postás az útleveleket, megérkeztek. Na de az oltásnál tartottam... szóval az útlevélkészités miatt elmaradt múlt héten. Most hétfőn meg is jelent a védőnő, hogy ugye nem felejtettem el... mondtam nem , de nem voltunk itthon. Meg Bence 6. éves kori védőoltását is meg akartuk várni hozzá, igy a holnapi napot terveztük a nagy oltásos napnak. De a jövő heti sielés miatt nem merjük beadatni, inkább csak ha hazajöttünk. Védőnő szerint beadathatjuk simán, jövő keddig lecseng az oltás utóhatása, de mi van ha nem? Most ezzel csesszük el a nyaralást-telelést??? Inkább ha hazajöttünk mindkét gyerek akkor kapja.

Bea!
Milyen állást találtál a Zepternél? Mit kell csinálnod? Eladó, ügyintéző, beszerző... mi leszel????

(Iwiw üzifalra tettem ki egy ismerősöm recepciós állás ajánlat hirdetését, ha valakit érdekel nézze meg, akár ismerősi körben is.Ezzel a lánnyal aki recepcióst keres, középsuliban egy helyre jártunk, egy koliban laktunk, bár tőlem 1-2 évvel fiatalabb, de ismerem.)

Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Andi! Bencének boldog szülinapot!!!

Tegnap azt írta Olgi, hogy a sebeb jól alakul. Érzéselenítés után a feje fájt nagyon, csak infúzió állította ki. Bent maradt a szobatársa is, így a Babák együtt kékfényeznek.

Amúgy még meg sem köszöntem Olgonak, hogy tudósított rólunk, és Neked Andi, hogy meglátogattál! Nagyon jól esett ám! :)

Kép
zsuzska81

Jo reggelt!!!!!!!!!!

Hát igen Aliz eléggé ritkán irogatok, teljesen be vagyok havazva a munkával, és intézgettem a papirokat igy egész nap nem voltam sokszor itthon!!! Féltem hogy elkaptam valamit a tömegekben mert csorgott az orrom, még mindig csorog és néha fáj a fejem és állandóan álmos vagyok!!!

Képzeljétek meg van a TB kártyám, és adóazonositóm is és be vagyok jelentve!!! Magánynyugdijpénztár tag is lettem. Ugyhogy most már el vagyok intézve, Isten őrizz de ha bármi baj van akkor már ember számba vesznek!!!

Bencét Isten éltesse nagyon sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Zsuzska: nagyon szép a kis Pannika vonalzója!!! És gyönyörü kislány, és nagyon ügyes!!! Csak így tovább. Szép lassan biztos kitapasztalod hogy mit miért csinál és tökéletes anyuka leszel!!!

Amúgy milyen az anya szerep?? Nagyon fáradt vagy?
Várunk képeket bármikor szeretettel!

OLGI!!! sajnálom hogy bent kellett maradjatok még, de hamarosan otthon lesztek és Zolcsit is látni fogod, biztosan nagyon hiányoztok egymásnak!! És mindjárt jön anyukád is.
Kérünk képeket ahogy jobban vagy!!!

Aliz!!!
Te se sűrün jársz erre!!! Enyire el vagy foglalva??
Fincsi kaját csinálsz!!

A zöldbab levesnek le írnád a receptjét!!

Én rakottkrumplit csinálnék ma de kolbi nélkül!!! Nem mindent kívánok és igy nehéz főzni, meg kedvem sincsen hozzá!!!
Vendég

Köszi lányok adicséretet a csajok nevében is.
hát igen, elég nagy a ház, elférünk, de megállapítottam, hogy akármekkora lakásod van, a gyerekek képesek az egészet beteríteni játékokkal :evil:
Lányok!
Ha valaki tudja Olgi számát megírná nekem? Vagy ha beszél vele valaki, megkérdeznétek, hogy küldjem- e a recepetet? Sajnos nem mentettem el a számát, kért tőlem egy receptet, csak pont megszült mire tudtam volna vinni.
Köszi!
Ditke
ditke62

Andi:

Jó bulizást mára,és mit kap Bence?
Nagyon ügyi Dorka ,már egyedül eszik?Kész nagylány.
Balázs is két kanalas módszerrel eszik ,mostanában ő is egyre több falatot talál be a szájába. :) Eleinte csak kutyulgatta a kaját de most már elég sokat eszik magától is.De a javát azért még én adom neki.
De már ez is jó,végül is a védőnő azt mondta ,hogy 2 éves korukra várják el hogy egyedül már megbírkózazanak vele és ne maradjanak éhesek.
De jó lesz nektek,a jövőhéten mentek igaz?Majd azért néha gondolj ránk ott a havas lejtőkön. :D
Igazad van ,és jól teszed hogy csak utánna adatod be nekik az oltást mert ha meg ott jön ki bármilyen utóhatás akkor meg ápolhatod őket az meg már milyen kikapcsolódás?
Az okmányirodáról meg inkább nem rok semmit. :x :x :x
Biztos beletelt vagy 2 hónapba mire minden iratomat kicserélték a házasságkötés után a névváltozás miatt. :twisted:
Az a lényeg akkor meg van minden.

Pintyus:
Szia!Azt hittem téli álmot aludtál! :lol: Na jó csak vicc volt.
Örülök hogy mindent elintéztél és akkor most már minden irat meg van?
Jövök én is ahogy tudok de hát Manókától nem mindig van időm,örülök ha meg tudom csinálni a napi házi munkát.
Persze nem mindig sikerül. :(
De majd nem is olyan sokára meg tudod te is. :lol:

Zsu:
Na így már mindjárt más!
Ez igazi Pannikás vonalzó. :wink:

Kép

Kép
aliza

Pintyus: a recept vagyis én így szoktam csinálni:

ZÖLDBAB LEVES:

Kb. 30-40 dkg zöldbabot 2-3 cm-es darabokra vágom és felteszem főni sós vízben .(Nekem ez most fagyasztott volt mert nyáron kaptam jó sokat és lefagyasztottam.)
Majd mikor megpuhult akkor behabarom.(liszt és tej)
Ezt még összeforralom és teszek bele egy kis ecetet.
Kész.Jó étvágyat.

De úgy is lehet hogy rántással és egy kis reszelt hagymát bele.
Vagy valaki füstölt húst is tesz bele vagy kolbászt de én így szoktam ilyen kis könnyű leves lesz belőle.

Kép

Kép
aliza

Pintyus! Hogy milyen az anyaszerep? Csodálatos!!!! A legjobb dolog a világon! :D Meg persze óriási felelősség is, hogy itt van ez a kis Csöppség, akinek te jelented az egész világot, és tőled függ meg persze az apukától, hogy milyen ember lesz Belőle! Valamelyik este épp azt beszéltük a férjemmel, hogy nem is értjük, hogy tudtunk eddig Nélküle élni?? Hát, ilyen.... De hamarosan Te is megtudod! :) Örülök, hogy megvannak a papírjaid!

Alíz! Ügyes Balázska is, hogy egyedül eszeget! :D

Andi! De jó Nektek, jövő héten síelés! Hány napra mentek? És 4-esben vagy nagyobb társasággal?

Kép
zsuzska81

Sziasztok Lányok!

OLGI SMS:
Sziasztok! Ma még maradtunk fényezni. Holnap kiderül, mikor mehetünk haza.

Húúú, köszi a köszöntéseket, átadom Bencének amint hazajött az oviból. A fényképezőgépet odaadtuk az óvónéninek, majd teszek fel képet Nektek ha sikerültek, de lehet csak holnap. A laptop ugyanis bedöglött, szervizben van, ha a férjem meg hazajön nehezen férek a nagygéphez. :roll: Na de mindegy.
Oviba sós rágcsálnivalót, kölyökpezsgőt, meg puncs tortát vittünk, Bence azt óhajtott, tetején természetesen Scooby Doo-s ostyával.

Kap tőlünk: Scooby Doo-s puzzle-t :lol: (változatosság kedvéért), Ben 10 Pezzsgát (mesehős a Cartoon Networkon), Scoobys zoknit, és egy Adidas pólót. :wink:
Ezeket megkapja, de az itthoni torta az szombaton lesz, anyu süti ugyanazt a dobost amit karácsonykor is.Az irtó finom volt.
Sőőőőőt...... lesz egy harmadik tortája is, 26.-án. Akkor szülinapi partyt tartunk a Domb utcai Hangyaboly játszóházban az ovis barátokkal. Mert kérem szépen ebben a korban már partyk vannak tartva a gyerekeknek, Bencének ez lesz az első, de már ő is volt 4 ovistársának a szülinapi partyján.

Zsu!
Szép a Pannika vonalzója!!!
Jaj, ne hülyéskedj, kiváncsi voltam Rátok azért mentem be, és örültem hogy megnézhettelek Titeket. :wink:

Ditke!
Irtam sms-t Olginak a kérdéseddel kapcsolatban. Válasza:
"A recept kell. Irja le priviben. Köszike. "
Biztos érted, ha nem, megadom a számát.

Alíz!
Pont így szoktam én is csinálni a zöldbablevest :P !!!
Ügyes Balikád is, mint irtam az én fiam 2 éves kor után volt hajandó egyedül enni, ill. próbálkozni az evéssel. De köztudott is, hogy a fiuk később érő fajták... persze kivételek mindig vannak.Pl. Balikád :lol: .
Igen-igen.. kedden indulunk és vasárnap jövünk. remélem jól fogjuk érezni magunkat, első sielős próbálkozása lesz a fiuknak, jó lenne törések nélkül hazajönni. :twisted: Mi Dorkával majd szánkózunk, feltéve ha lesz hó. :lol: Persze olyan helyre megyünk ahol ha nincs hó , van hóágyú és nyomja a műhavat. :wink:
Majd gondolok Rátok és csinálok jó sok képet.. és majd rakok fel.

Nem tudjátok Szlovákiában mennyi a benzin? Érdemes itthon tankolni? Vagy inkább ott? Még nem jártam utána... :roll:

Puszi!!!!

Kép
Kép
bendor

Zsu!
Négyesben megyünk. Kedden megyünk, vasárnap jövünk vissza. 6 nap, 5 éjszaka félpanzióval (reggeli+ vacsi), + az árban benne van egy fél órás szaunahasználat is. :wink: Mindez 76 ezerért, szerintünk nem drága egyáltalán.Hát.. majd meglátjuk milyen lesz . :shock: Ez már hármónk összege, Dorkának ingyenes a szállás. (azaz 3 éves korig)
Ha jó lesz, megyünk jövőre is, csatlakozhattok!!!!!!!!!Ez MINDENKIre vonatkozik!!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!
Bencének nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!!!!
Hááát! Nem valószínű, h.bármi is leszek a Zepternél.....nem tudom, egyre esélytelennebb. Majd csak lesz valahogy!
Pintyus! Grat a papírokhoz! Már kérdeztelek, de valószinű elkerülte a figyelmedet (nem baj), h. a c-sale nevű webáruházról tudsz vmit? Mert ott van az önéletrajzom, de nem jeleztek vissza! Köszi!
Vendég

Sziasztok!

Olikról és Tündikéről hoztam híreket és képet.Olgi írta,hogy besárgult a kislány,így 2-3 napig még a kórházban lesznek.Amúgy nagyon ügyes és gyönyörű.
Ez a csatolt képen is látszik.
Kép
vedresandi

Sziasztok!
Hú Andi akkor most már minden Scooby Dooooooooooooooooo! :lol:
Party-party hátán ,nem semmi ez kérem 6 éves korban. :lol:
Figyi!
Ez a Hangyaboly játszóház egyébként milyen tudnál írni róla 1-2 infót mert gondoltam már rá hogy elviszem Balázst ide vagy zenebölcsibe.Ti voltatok már esetleg?
Biztos fini anyukád dobosa.Nyam -nyam :D
Anyósom is azt sütött a szülinapjára hétvégén és isteni finom volt.
Ige,igen a fiúk később érnek én is úgy hallottam ,hát majd meglátjuk hogy haladunk.
Bár ez sem mindig igaz mert Olgi Zolikája már milyen szépen beszél 2 éves léttére.Balázs is már kezd szavakat mondani. :)
Tényleg így csinálod a zöldbab levest?Az tök jó.
Nem drága tényleg a szállás ott ahova mentek és ez panzió vagy hotel?Még azt akrtam kérdezni hogy hol találtatok rá?Interneten?

Bea:
Nem vagy valami lelkes Zeptertől.
Mondjuk szerintem attól találsz jobbat is.
Az akkor jó ha van mellette más munkád és csak kiegészítésként végzed a Zeptert.Szerintem.De te tudod.

vedresandi:

Köszi a képet és a híreket,nagyjából mi is képben vagyunk mert tartjuk a kapcsolatot Olgival hol telefonon hol sms-ben. :lol:

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Vedresandi!
Köszi az infót Olgiról, nagyjából tudtuk ezeket az infókat, csak képünk nem volt itt fent hozzá. Ugyhogy köszi a képet is! :wink:

Bea!
Köszi a szülinapi jókívánságodat, átadtam Bencének.
Na, akkor a Zepter sem az igazi????? Mi a baj vele?
Ne add fel mégcsak év eleje van, most kezdik felvenni a munkaerőket a nagy leltárak, évvégi összesitések után. :wink:

Alíz!
Nagyon örült Bence a képeidnek és a Pinytusénak is!!! Köszöni szépen a jókívánságokkal együtt! (Ide értve a Zsuét is.)
Tényleg nagyon ügyes Zolcsika hogy ilyen hamar beszél és milyen szépen... majd meglátjuk a mi gyerekeink e téren mit remekelnek.

Hangyabolyban eddig csak Bencével voltunk, előző hétvégén mentünk volna családilag, Dorkával is, de épp akkor kezdett köhögni. Igy apa maradt vele itthon. Pedig bizts vagyok benne hogy tetszene neki, el is fogjuk vinni, ha hamarabb nem , hát a 26.-ai szülinapi partyn. Egyébként neten is megnézheted:
www.hangyabolyjatszohaz.hu
Volt Ruhagyár épületében van, hétfő kivételével minden nap nyitva van.
Kedd-csütörtök-péntek: 14.00-20.00-ig
Szerda-szombat-vasárnap: 9.00-20.00-ig
Sokféle játék van, meg hatalmas légvárcsúszda.Az árak relativak, mi most előző szombaton voltunk Bencével kb 75 percig voltunk és 1100 Ft körül fizettünk. Ha azt nézed ünnepekkor egy ugráló felállitva mennyibe kerül, ez akkor potom összeg ahhoz képest. Szülő is bemehet és játszhat a gyerekekkel.És a gyerekért kell csak fizetni.Érdemes megnézni és ha tetszik akkor ugyis látogatni fogjátok, ha meg nem ... szerintem olyan nem lesz. :lol:

Egy panzióban fogunk megszállni a sieléskor, a neten találtunk rá.
Magát a sielőhelyet egy munkatársunk ajánlotta. Lényeg volt, ne túl messze kelljen mennünk, legyen szánkózási lehetőség, legyen műhó ha szükséges, magyar nyelvű sioktató legyen,felszerelést lehessen bérelni és maga a pálya ne legyen meredek a kezdőszint miatt. Csupán ennyi kikötésünk volt.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lépek Dorkám most ébredt (délben :lol: )

Puszi Nektek.

Ja még a szülinapi képeket nem másoltam fel, ha meglesznek pakolok ide is nektek!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi! Ez az ár sztem nagyon jó a síelésért! dorka délig aludt? Kis ügyes!

Tündike gyönyörű!!!! :)

Képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska81

Zsuzska!

Milyen szép a kislányod..... mint egy angyalka.
A nagy ágyban ez a kislányka annyira édes ... :lol: :lol: :lol:

Köszi hogy feltetted a képeket!!!
Pusz

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!
Az a baj a zepterrel, hogy én nem tudom így becsapni az embereket, amire próbálta megtanítani. Kész csalás, meg átverés! Ehhez én túl őszinte vagyok.

Zsuzska! nagyon tündéri kiscsajod van. A nagy ágyban igazán ennivaló!
Vendég

Bea!

Nagyon szomorú ez a Zepteres átverés.... bár ebben az országban nagy művészek vannak átverés terén, ugyhogy már semmin sem kell meglepődni. Sajna. :roll: :twisted:

De persze engem is felháborít az egész. :evil:

Kép
Kép
bendor

Köszönjük a bókokat! :D

Bea! Totál megértelek! Igazából az ilyenfajta munkákra születni kell, szerintem megtanulni nem igazán lehet ezt a stílust... :shock:

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Andi:
Köszi az infót,majd megnézzük valamikor,vagy esetleg ha jobb idő lesz együtt is elmehetnénk?Persze csak ha van kedvetek. :)
Várjuk a szülinapi képeket.Örült Bence az ajándékoknak?
Délben ébredt Dorka?Mikor aludt el?
Úgy látszik ma ilyen alvós nap volt. :lol: Balázs is 10-ig aludt este fél 10-től,majd du. is fél 4-től 5 ig.Ez nála nagyon jó.
A múltkor írtad azt a kis történetet a túró rudiról,nagyon aranyos volt. :) Bence fiad nagyon jó szívű,remélem Bali is ilyen lesz a kistestvéréve. :roll:

Zsu:
Nagyon édes Pannika nekem az a kép tetszett különösen amelyiken a szoptatóspárnán alszik.Nagyon cuki. :)

Bea:
Lesz majd jobb mint a Zepter majd meglátod.

Sziasztok megyünk vacsizni meg fürödni.Puszi.

Kép

Kép
aliza

Helloka!

Íme pár beígért kép:
Kép Kép Kép

Később majd írok is!!!
Addig is puszi

Kép
Kép
bendor

Helloka!