Judy, nekünk van aventes sterilizálónk, úgy kaptuk szerencsére nem kellett venni, én szeretem mert hamar kész így, de ha nem kaptunk volna nemtom, hogy vettünk e volna. Na ezt jól leírtam
.
Örülök, hogy jó szülésznőd lesz, biztos sokat fog segíteni.
Még mindig nagyon szépek a fiaid! Levinek lassan megszületik a menyasszonya
.
Nati, hogy megy az idő, lassan te is szépen gömbölyödsz, vagy már lehet, hogy látszik?
Nem hálóingben van a szülés, hanem abban a cuki kis fehér köntösben, ráadásul az enyém elég szar volt amit kaptam mert nem volt jó rajta a madzag, úgyhogy elég hülyén kötöztem be magam
. Ha az osztályra átvisznek akkor már a sagát hálóingedben lehetsz.
Tand nagyon örülök, hogy most már egyre többet jösz! Nagyon jó, hogy ilyen szuper barátaid vannak. Vigyázz magatokra ha mész Zalába! Puszillak!
Krixta én is úgy hallottam, hogy szülés után elmúlik a cukor betegség, ne izgulj minden rendben lesz, most már neked sincs sok hátra és megnyugszol. Megbékéltél már a kisággyal?
Vicuska, Bessyy annyira sajnálom, hogy ennyit kell küzdenetek a babáért
, de meglesz a gyümölcse meglássátok
, gyönyörű szép babáitok lesznek. Tudom nehéz ez az egész, de bízzatok benne nagyon és sikrülni fog, soha nem szabad feladni. Teljesen együtt érzek veletek!
Chrissyy ne haragudj, hogy nem írtam vissza msn-en, de épp akkor ebédeltünk és mire írtam volna már nem voltál. Nagyon édes a mikulás ruhában Martinka
. Szoba dologban még nincs változás? Tesóddal nem beszéltetek róla?
Csajok én már tudom Anita titkát
, gondolom hamarosan jön és beszámol!
Mi is rajta vagyunk a babaprojecten, eddig elég sokat voltunk együtt, majd meglátjuk meglesz e a gyümölcse, de ha nem akkor majd a köv. hónap. Megyünk ugyis megint Karosra, jövő hétvégén
.
Idi üdv. köztünk, én is óvodában dolgoztam, de mint dadus, a Napsugár oviban. Ismersz onnan valakit?
Ne haragudjon akinek nem írtam, mindenkit puszilok azért! Már ez is teljesítmény, hogy most ennyit gépközelben tudok lenni