Új privát üzeneted érkezett!

ÓÓÓÓÓóóóó, bocs laptetőm lett............. :oops:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Gyors életjelet adok magamról :D , holnap jövök és mesélek, írok!
Addig is puszi és jóccakát mindenkinek!!! Ja, képeket is teszek fel majd.

url=http://www.noivonal.hu/]Kép[/url]
Kép

Kép
Kép
vikike_

Sziasztok lányok!

Tegnap sajnos nem tudtam belépni, hát látom, van mit olvasnom. :)

Sokan ajánlottaátok Schvarczingert, eléggé szimpinek tűnik. Azt hiszem összefutok vele.
Csetényi Zsolthoz nem fogok menni, mert a kisfia hozzánk jár az oviba, és nekem az olyan kellemetlen lenne. De Bata Barbnabásról is hallottam jókat.

Iwiw-en fenn vagyok. Némethné Kertész Ildikó néven találtok meg (Székesfehérvár).

Képzeljétek!
Ugye 21.-én kellene visszamennem UH-ra, de elmegyek holnap reggel is(kértem időpontot), mert nem bírom ki addig, és nem szeretném, ha vmi baja lenne a picinek.

Ugyhogy szerintem akkor kapok pontos adatokat, és írok, hogy bekerülhessek a táblázatba!!!!
Akkor teszek fel majd vonalzót is(vagy hogy hívjátok).

Amúgy ez a hét olyan hányingeresen tellt.

Ti hogy vagytok(mindenki)?

Puszi Nektek!
n.k.ildi

Jó reggelt,

Tand,

Hogy mennyit költöttem????? Elég nehéz kérdés. Én nem sokat az tuti. A pelusozó komódot 15 000 ft-ért vettük, a ruhák 90%-át kaptuk ingyen, a maradék 10%-ért nem adtam ki többet mint 6-8 000 ft. Kiságy, babyhordozó és a babakocsi a barátnőmé, szintén ingyen kaptuk, illetve kölcsön. A babakallékek eddig kb 5 000 ft-ba kerültek. Szóval nem sokat költöttünk eddig. De még meg kell vennem magamnak a cuccokat(mellszívó, melltartóbetét, intim betét, pelus, popsitörlő etc.) Nem tudom az mennyi lesz, kb még 10 000 - 15 000 ft.
Vigyázz magadra Zalában és jó utat. :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Ez a beszéd, ez már inkább te vagy. nem ugy ismertelek meg mint aki feladja. Lesz babótok nektek is, csak egy kicsit rögösebb utat kell bejárnotok mint másnak. :lol: :lol:

Márti,

Nagyon édesen mosolyog kisAti és igenis látszik. :lol: :lol:
Amugy nem értem, hogy a magne b extra miért nem jó neked. A lényeg a magnézium benne, az meg benne van.

Bessy,

Húúúú.....febr 4 mindjárt itt van, utána tuti felpörögnek az események, ahogy az ismerősömnél is. Vizsgálatok, stimu, leszívás, beültetés és a kicsi baby-ke a végén. Meglásd hamar sikerülni fog.
Ja, és adjál Vicuskának magadból sok-sok pozitív hozzáállást. Együtt sikerülni fog mindkettőtöknek. :lol: :lol: :lol:

Vikike,

Hogy vagytok????? Képeket várjuk ám.... :lol: :lol: :lol:

Tali.

Hát, megmondom őszintén, hogy január vége előtt én nem szívesen talizok, mert ahogy az elmult talik is bizonyítják, mire odaértünk valaki mindig megszült. Én meg a 36. hét előtt nem szeretnék szülni. Hülye babona... :lol: :lol: :lol: Szóval nekem január 23 után már bármikor jó, mert akkor már jöhet Barbi baba.

Tegnap elhoztuk a kiságyat is, elég szűkösek lettünk, de hát ez van. Mindjárt teszek fel képeket, csak ezt elküldöm, nehogy elszálljon. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Akkor a képek.

A kiságy még nem teljes, kell még vennem rá valami csajos ágyneműt, rácsvédőt és zenélős játékot. Most még elég csupasz.

Kép

Kép

Kép

Ez a hall, ha Barbi vélgigalussza az éjszakát ide lesz átköltöztetve a kiságy és a pelusozó.

Kép

Kép

És egy kicsit más téma.

Havas kép.

Kép

Dani fürcsi. (nagy fiu nem mutogatja a férfiasságát :lol: :lol: )

Kép

Bazsi elterülve. :lol:

Kép

Most már befejezem, bocs a sok képért. :lol: :lol:

10 körül megyek a randira a szülésznővel utána meg kiváltom a kismami csomit a Photo Hall-ban. Kiváncsi leszek rá mit tettek bele. Sokat nem várok tőle, mert anno sem volt benne lósz...r sem. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Ildi

Jelöltelek iwiwen!Jól teszed hogy mész az ultrahangra majd gyere az eredményekkel...én nagyon hányós voltam az elején nálam semmi sem enyhítette így ebben nem tudok segíteni.majd gyere az eredményekkel!:)

Judy
Igazad van ebben a talis dologban,szerintem is várjunk még egy kicsit vele...mi is összeraktuk már az ágyat és mi se férünk el dehát ez van:)
Barbika téged hagy aludni éjjel?

Vicuska,Bessy
Tényleg mindjárt itt van február..mindent bele!:)
Örülök hogy már kicsit jobb a kedved Vicuska (legalábbis úgy tűnik) csak így lehet ezt csinálni...igaza van Judynak kicsit rögösebb az út de a végén ott van egy pici manó aki rátok vár!!

Vikike

Várjuk a képeket és hogy mi újság!:)

Tand
Olyan jó hogy jössz és írsz és örülök hogy a picur is és te is jól vagytok..persze a körülményekhez képest.Én is a Csnk-ba járok védőnőhöz az enyémet Gödri Eszternek hívják..aranyos.
Természetesen kibírom már ezt a 2hónapot diétázással nem is ez a baj csak rossz így enni meg úgy egyáltalán:)

Iszonyatos idő van,szétszakadok ott lennt...asszem ma csak kicsit pakolászgatok..:roll:

Szép napot mindenkinek,vigyázzatok magatokra!
Vendég

Judy
Klasszak a képek aranyos a Danika nagyon ahogy takargatja magát..:)
Klassz az ágyikó is!
Én már kiváltottam a csomagomat volt benne 1db cumisüveg meg 1db cumi,1db pelus és 3-4 szórólap.:)
Vendég

Sziasztok!

Kérdeztétek a magneb extrát...hát csak annyi, hogy nem akarok mindenfélét bekapkodni, csak úgy, Svarci a simát mondta, a védőnő is, túladagolni nem akarom! Kérdeztem, mennyivel van több benne, mert ha pl pont 2x annyi, az jó is lenne, de nem, a b vitamin 2x annyi, a magnézium 3x. Szóval nem variálgatok inkább. Max hétfőn rákérdezek, h ezzel a nagyobb dózissal mi a helyzet, de mivel az ehavi adagom már megvettem, nem is nagyon izgat :) Én alapból a patikuson voltam kiakadva, hogy azt akarja nekem eladni, ami van, mér nem jó az!

Andesz, kétszer is rákérdeztem, 16 hetesen utoljára, de úgy, hogy világosan megbeszéltük, h magánba nem megyek. Ha ezek után a szülésemkor nem vállal el, nagyon meglepődök...szerintem nem lesz gond. :)

Viki, na végre! :D várjuk a mesét!

Ildi, sajnálom h hányingeres vagy, szerencsére engem ez a dolog elkerült, most Nati szenved vele és olyan rossz, hogy nem tudok semmi értelmes megoldást írni, pedig jó lenne segíteni :) Elhiszem, hogy nagyon várod az UH-t, én is mindig nagyon izgulok, főleg az elején voltam így!

Bessy, jó hogy jöttél :) szurkolok Neked is, Vicuskának is, ennyi idő után végre össze kell jöjjön!!!

tök jó, h láttátok a mosolyt, már kezdtem azt hinni, hogy csak én látom :roll: :lol: Mostanában szinte állandóan mozog, szerintem alvás közben is folyamatosan nyomja, ma ő ébresztett! :) Azt olvastam, hogy a 3. harmadban már sokkal kevesebbet mozog, nincs helye,stb. Szerintetek igaz?

Elvileg ma jön a kiságy, nagyon kíváncsi vagyok!!
Vendég

Krixta,

Már azt sem tudom, hogy mit jelent az éjszakai alvás.
Hetek óta kb 3-4 órákat alszok, mert hol Barbika ébreszt fel, hogy nem jó a pozíció amiben fekszek, hol a pisilés. Ez a kettő váltakozik. Napközben szoktam 1-2 órát aludni, akkor a kiscsaj is nyugisabb, de nem pótólja az éjszakai alvást. Szóval elég hulla vagyok már.

Csomi

Hát akkor nem csalódtam, tényleg nem erőltették meg magukat. :lol: :lol:

Ildi,

megértelek, hogy nem akarsz hozzá menni, én sem tenném a helyedben, de a másik két orvos is nagyon jó. :lol: :lol:

Drukkolok a holnapi uh-hoz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, jók a képek! Mikortól lehet kiváltani a csomagot? 28. hét?

bár Krixta, az elmondásod alapján én se várok sokat tőle... :D és Téged hagy aludni a kiscsaj? tényleg hányinger ez az idő, tegnap kint mászkáltam, ma sztem ajtót nyitok a futárnak és jó gyorsan repülök az ágyba...tanulni. :?
Vendég

Márti,

Ha tényleg ez a helyzet, hogy nagyobb a dózis benne, akkor tényleg jobb ha megkérdezed a dokidat vagy védőnőt.

Fogalmam sincs mikortól lehet kiváltani a csomit, de szerintem a 3. trimesztertől (28. hét) biztos. Előbb nem is érdemes szerintem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti!
én is látom a vigyort a pofiján :lol: :lol:
rakj majd képet a kiságyról is 8)

Judy!
a te képeid is klasszaK :D
szegénykém,már most hulla vagy.... :? de azért megéri,nem? :D

Krixta!
hát nem sok minden van a csomagban :roll:
Vendég

Vicuska, sztem csak 7végén rakjuk össze, itt nincs is most hová tenni...majd Tácon. Meg kéne még matrac bele, ágynemű, stb, utálom, hogy nincs időm most venni! :)
Vendég

Csajok, akik már babáznak Andesz, Gabi, Chrissy

Egy fontos kérdésem lenne. Ti maradtatok a kifőzéses sterilizálásnál vagy vettetek valami sterilizáló készüléket????
Én anno főztem mindent, de most hallottam, hogy van ilyen is.

Vicuska,

Bocsi, tudom neked nem esik túl jól, hogy az ember itt nyafog, gondolom te is már nagyon szívesen kimerülnél ilyen dolgoktól. Ne haragudj.
Eljön nálad is hamar ez az időszak.
Amugy persze hogy megéri, mindent megér egy kisbaba. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Zsu nagyon eltűnt...
Vendég

Márti,

Lehet Zsu már szül. :lol: :lol: :lol: Vagy már babázik???? :lol: :lol:

Most lépek a kórházba, majd később még jövök. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

egen, én is ilyenekre gondoltam...megnézem iwiwen mikor volt utoljára.
Vendég

Judy!
szeretném ha nem kérnétek mindíg bocsánatot tőlem :shock: :roll:
nem azért írtam... :roll:
ha zavarna,nem jönnék többet 8)
örömmel és kíváncsisággal olvasom és nézem az összes babavárással és babázásal kapcsolatos élményeiteket és képeket! :lol: :lol: :lol:

Vikike!
szóval tőled is várom a beígért képeket :P :P :P
Vendég

hűha, január 5... :D

Vicuska, én nem kérek elnézést :D idén úgyis anyuka leszel és beborítod a topikot a képekkel. Nem úszod meg! :lol: :lol:
Vendég

Márti
Reggel kifelejtettem hogy én is láttam azt a mosolyt!:)

Én is azt olvastam hogy a 3.ban már nem érezni annyira a mozgását de nálam nem így van..és ha jól emlékszem Krisztinél is ment ezerrel a mozgás...éjjel én sem tudok már aludni mert akármelyik oldalra fekszem odarúg a pici vagy nyújtózik vagy nem tudom de egyből megmoccanok..háton ugye nem is lehet aludni meg amúgy sem bírja a derekam...de nem panaszkodok nehogy félreértéstek csak kiváncsi voltam nálatok hogy van ez..én is napközben próbálok aludni.

A csomagot a 6.hónaptól lehet átvenni de baromira nem kérdeznek semmit sem.Mondjuk ha csak ennyi van benne akkor ne is kérdezzenek :P

Vicuska
Márti is Judy is igazat szólt!:)
Vendég

Sziasztok!

Tudom én is nagyon eltűntem,de most sokminden összejött.A héten járólapért,meg konyhacsempéért futkároztunk,hétvégén és hétfőn kipakoljuk a konyhát,és elvileg kedden jön a burkoló srác.Megújul a konyhánk és az előszobánk!Tegnap egész este a mérőszalaggal járkáltunk,hogy mit hova tegyünk a lakásban.Mi is 2 szoba + hallosban lakunk,mint Judyék.

Fogalmam sincs mikor jövök,vigyázzatok Magatokra és a babákra!Örülök,hogy bővült a csapat(Ildivel),és,hogy T.Andi is többet jön!! :wink:

Sok-sok puszi Mindenkinek!!!!!
Vendég

Megjöttem a kórházból.

A szülésznőm egy tündér. Nagyon aranyos és kedves. Neki is van egy pici gyereke és a Köfém-en lakik, ergo gyorsan be tud érni ő is ha megindul a szülés.

Mindent átbeszéltünk, hogy mit vigyek a szülőszobára, mire lesz szüksége a babócának és nekem szülés után. Elmondta, hogy konizációs méhszájjal milyen a szülés(most már nem félek). Gátvédelmet szeretne nálam csinálni, hogy 3x-ra már ne kelljen vágni engem, de persze ez majd a szülőágyon fog kiderülni, mert ha olyan nagy baba lesz mint a fiuk, akkor sajna muszáj lesz vágni. De hát ez a legkevesebb, én ugy gondolom.
Megbeszéltük, hogy beöntéssel fogok szülni, ő is ezt preferálja, ebben nagyon egyetértettünk. Azt mondta a kupp csak egy kis részt tisztít ki, de ugye a babóca teljesen fentről jön, és ahogy jön kifele az egész belet nyomja, illetve azt nyomja ki ami benne van. Jó lenne, ha nem székletbe érkezne az én kicsikém. Beöntés egyáltalán nem fáj, nekem már x volt, semmi nincs benne. És ráadásul a tágulást is segíti.

EDA-t nem fogok kérni, akit érdekel, hogy miért nem annak megírom priviben.

Minden apró csepprő probémával hívhatom és ha a szülés beindul akkor is őt kell hívnom. majd ő értesíti a dokimat.
Szóval nagyon aranyos és most egy kicsit megnyugodtam, hogy végig mellettem lersz a szülésnél. :lol: :lol: :lol:

Ja és a szülőszoba full tele volt ma is.

Kiváltottam a kismamacsomit, kibontottam és röhögőgörcsöt kaptam. Van benne egy Avent cumisüveg, egy MAM játszócumi (persze kék), egy newborn pampers pelus és 3 db szórólap. Ennyit a csomiról, nagy értelme nem volt a kiváltásnak. :lol: :lol:

Na ezt most elküldöm mielőtt elszállna. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

x=3x volt beöntésem. (már írni sem tudok)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska,

Rendben többet nem kérek elnézést :lol: :lol:

Alexa,

Hát akkor ugy látom nagy munkában vagytok. Bizti nagyon szép lesz a lakás. :lol: :lol: :lol:

Krixta,

Hát Barbi sem mozog kevesebbet mint eddig, pedig én is azt olvastam, hogy ilyenkor már kevesebbet mozognak és a nap nagy részét átaluszzák.
Nála nem így van. Egy kis örökmozgó "duracell nyuszi" :lol: :lol: :lol:

Márti,

Január 5-én volt fent iwiw-en utoljára???? Húúúúúú......akkor lehet tényleg megszült. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Csak gyors bekuk azát irány a nővédelmi :)

Zsu-nak megadtam a számom, azt igérte jelez ha szül. Még nem írt semmit, bár attól még szülhet, csak nincs ideje sms-t írni :)

madiani

sziasztok,

Márti,
nagyon béna volt a patikus!!!! Az extrában 100mg magnesium és 10 mg b6 van, a simában pedig 48 mg és 5 mg, tehát kb a fele... Én reggel extrát szedek este meg simát, így nem kell annyit bevennem!!!
KisAti valóban mosolyog!!!
Nem értem Tácot, ott fogtok lakni ha KisAti megszületik????? Vagy hogy-hogy ott rakjátok össze a kiságyat????

Judy,
hát ennek nagyon örülök!!! Jó érzés lehet, ha megnyugszol, és a leírásod alapján tényleg kedvesnek tűnik a nő. Milyen korú?? Privi jöhet, kíváncsi vagyok!!!

Lányok, hülye kérdés, de szülni hálóingben (persze gondolom az a csini elöl nyitott - beéri az a kismamát egyáltalán???) vagy anélkül kell????

Ildi,
mi is holnap megyünk uh-ra, a 12. hetire :shock: Kicsit parázok is tőle, de nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz!!!! Holnap BB lesz az uh-n!!!!

Kriszta,
beszéltem a barátnőmmel, de épp jött a védőnő hozzá... azt mondta, hogy a krumpli nála tiltott listán volt, rizzsel helyettesítette és így, hogy napi 3-szor szúrta magát szépen kitapasztalta, hogy mi az ami hasznos és mi az ami nagyon felviszi a cukrát. Pl neki a gyümölcsök is felvitték - alig evett ilyesmit! igérte, hogy küldd étrendet, de biztosra nem merem ígérni és 3 és egy fél éves babájuk van, eléggé pörög otthon minden. De ha lesz, átküldöm!!!! Addig is kitartás!!!

Csajok, ezek az éjszakák a végén is ilyenek???? Én már most sem tudok aludni pisi után!!!! hajnali 2-3-tól fent vagyok és olvasok... bár ha itthon vagyok nincs gond, mert 6 körül visszabújok Apa mellé és szundizok tovább. De ha meló van!!! :twisted:

Vicuska,
hajrá február!!!!! Lehet, hogy a merional a te embered és attól szépen megérnek a jó oldalon is a tüszők!!! Lehet azt tudni, hogy van-e rendszer a két petefészek működése között??? Tehát hogy most a másikban fognak érni vagy ez össze vissza van??? (én magamnál nem láttam rendszert...)

Bessy,
szuper!!! meglátod, február 4 hamarosan itt lesz, és onnantól pedig beindul a gépezet!!!!!!!
Korábban már írtam Vicuskának, hogy a munka törvénykönyve védi a mesterséges megtermékenyítésben résztvevőket, sajnos paragrafust nem tudok mondani, de a BMC-ben ha rákérdezel, biztos segítenek!!!

Alexa,
hát ez nagyon jó!!! Biztos szépek lesztek és mire jön a nyuszi már minden kész lesz! ügyesek vagytok, hogy most így belefogtatok!!!

Szerintem Zsú nem szül még, tudjátok lent vannak vidéken... azt írta Aninak szól, ha jön a baba :shock:

Judy,
klasszak a srácaid és a kiságy is!!! Szépek lesztek meglátod!!!!

Na megyek, feltérképezem a neten a tarkóredős értékeket....

további szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Judy, örülök, hogy jó fej a szülésznőd, ő lesz az egyik legfontosabb szereplő... :) Miért nem akarsz EDA-t? (egyáltalán mi az pontosan? :roll: ) a doki vagy én döntöm el, beöntés v kúp legyen-e?

Ani, akkor szólj, ha megtudsz vmit! :)

Alexa, egy picit irigyellek a lkaás miatt :D tök jó dolog a felújítás, ha nagy kupival is jár.

Krixta, szted az gáz, h én rendszeresen háton fekve, felhúzott lábakkal ébredek? Nem kényelmetlen és mikor ébren vok, figyelek rá, hogy ne így feküdjek, de álmomban hogyan...?
Vendég

Nati, sejtettem, h nem fogjátok érteni, bocs :D Na annyi, hogy pár hetet az elején ott töltünk szüleimnél, hogy míg belejövünk ne nekem kelljen takarítani, mosni, főzni, ilyenek. De jövünk is vissza! Míg ott leszünk, a fiúk átrendezik a lakásunkat, hogy meglegyen a babasarok, lehet ki is festenek, bár az nemrég volt. A patikust meg kinyírom!!! :evil: :D Mennyivel is drágább az extra??

(amúgy kinek van tapasztalata arról, hogy az anyuka/anyós hogy áll hozzá az unokáját nevelő lányához? mármint mennyire akar beleszólni, stb...szívesen priviznék erről...)
Vendég

Nati,

Azt hiszem 2 évvel fiatalabb nálam a szülésznő.
Hát igen, azt hiszem most majd kiélem a kislányos hajlamaimat, ami a rózsaszínt és a csipkés dolgokat illeti. Szegény kiscsaj bizti utálni fog ezért ha megnő.
Ágyruhát is valami rózsaszínt szeretnék venni neki. :lol: :lol: :lol: :lol: De hát erre várok 10 éve. :lol: :lol: :lol:

Az alvás csak roszabb lesz, nyugi.... :lol: :lol:
Szóval élvezd ki ezeket a pillanatokat.

Márti,

A szülésznődel kell megbeszélni, hogy beöntés vagy kupp legyen, de nekem az az érzésem, hogy mindegyik a beöntést preferálja. Nagyon megértem miért. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok, itt vagyok, Levi alszik, apa meg itthon van a héten szabin, tök jó.

Nya szóval, jó régen írtam már nektek, amit szégyellek kicsit :oops: , nem olvastam mindent vissza mert őrült sok lenne és akkor megint tök lemaradnék. Múlt hónapban volt a megfázásunk aztán ahogy kigyógyult belőle dec.27-én belázasodott(39 volt a láza), ez tartott két napig, éjjel fél kettőkor még ügyeletre is mentünk, megvizsgálta a dokinő, azt mondta nem hall a tüdejében semmit szerencsére, lázcsillapítást mondott meg hideg fürdőt ha nem megy le. Két nap után elmúlt a láz és jött 10 napon keresztül a hasmenés, eléggé ki voltunk apával nem beszélve Leviről :cry: , nagyon nyügös volt és sírt mert csúnyán kisebesedett a popsija ezért állandóan mosdattuk inkább, hogy rendesen lejöjjön a kaki meg nem akartuk dörzsölni a popsitörlővel. Voltunk dokinál is vele, azt mondta nem ételtől van, mert én már megijedtem, hogy esetleg valamit nem bír a pocija, állítólag felnőtt is áteshet ilyen fertőzésen, de hamarabb túl van rajta mint egy kisbaba és nem ennyire durva lefolyású. A családban senkinek nem volt ilyen, tehát nem tőlünk kapta el, nemtom a mai napig sem, hogy honnan szedte össze. A doki ecsetelőt írt fel a popsijára, de mi inkább sudocremet vettünk egy nagy tégellyel ami őrült drága, de egézségkártyára vettük és nagyon de nagyon bevált. Cink-oxid összetevő van benne és ez van jó hatással a bőrre. A lényeg, hogy most már nagyon jó kedvű és szép a feneke is :D .
Még van egy fontos közölni valóm, Levi jan. 8-án elindult!. Olvastam Alexát is, hogy Martinka is megy már, hát csajok ez egyszerűen csodálatos élmény, én a mai napig nem térek magamhoz, hogy milyen édes, ahogy totyorászik, komolyan mondom legalább annyira felemelő érzés ez az elindulás mint mikor megszületett! Csodálatos!!!! Kívánom mindenkinek, hogy ilyen fantasztikus örömökben legyen része. Ja és Levi is nagyon élvezi, hogy megy, folyton kacarászik mikor mászkál föl s alá :D és ő is a fejéhez emeli a kis kezét, (ahogy Alexa is írta) és úgy egyensúlyoz.
Amúgy jól teltek az ünnepek is, mindjárt dobok fel képeket is, csak elöbb ezt elküldöm nehogy elvesszen. Van videó is Leviről ahogy megy, megtudnátok mondani, hogy hogy töltsem fel, hogy ti is lássátok? A fényképező géppel csináltam.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

nem is mondtam: tegnap este csuklott Kisati! Vagy hát szerinte ez az volt. Olyan pici rángások, ritmusosan, mintha rángana egy ideg :) Apuci mondta: igyál vizet, hátha elmúlik neki! :D :D Most pont 2 órája figyelem, 3 másodpercre le nem áll a mocorgása, a kiskezével csinálhat vmit, közben "golyózik", ismeritek az érzést páran: mikor a könyöke vagy a térde lassan, komótosan kiemelkedik és olyan érzés, mintha egy billiárdgolyót gurítanának belül... imádom, úgy puszilgatnám már a kis talpacskáit!!! :D :lol: 8) :wink:
Vendég

Vikike, de örülök Levinek!!! :D Gratulálok! Szerintem Te is csináld a picasaweb-en, elvileg lehet ott videót is feltenni (www.picasaweb.hu, letöltöd a programot és onnantól sztem világos) Na remélem nem mondtam hülyeséget! Mennyi volt az a jó popsikrém? Mekkora?
Vendég

és szerinteM csuklott, csak nem tudok írni...
Vendég

No akkor jöjjenek a képek!

Kép Karácsony

Kép

Kép Az új járgányom:)

Kép

Kép Apa unatkozott:)

Kép Az új köntösöm

Kép Még nem vagyok szégyenlős:)

Kicsit sok kép lett, de szerettek képeket nézegetni ha jól tudom :lol: , főleg cuki babákról :lol: !

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Ja és lenyírtuk a haját :D , egész jól viselte.

Márti, Levi sokat csuklott a pocimban, azok a kis rángások akkor biztos az :D . 450ml-et vettünk és 3000ft volt :shock:, de nagyon megérte, mindenki dícsérte eddig ezt a kenőcsöt. Én kaptam még a kórházban Levi mikor született egy csomagot és abban is volt egy pici tégellyel, de az már elfogyott.
Én is láttam ám, hogy mosolyog a kis gyönyörűségetek :D . Hamar eljön most már az idő mikor puszilgathatod a talpacskáit :D .
Most már jobban vagy, nem görcsölgetsz?

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vikike!
Nagy gratula Levi babának!Örülök,hogy meggyógyultatok!
Múltkor Bence popsija is piros volt,és én is szudokrémet használtam,azt amit a kórházba kaptunk mintát!
Márti a kicsi tégelyes 1000 ft körül van!
Nati!
Bizti minden oké lesz a 12 hetes uh-on :D !
Szülni a kórházi hálóingbe fogsz,amit én úgy fogtam össze magamon,mert felül van csak rajta kötő! :roll:
Én első nap is abban voltam,hogy ne a sajátomat vérezzem össze :?
Judy!
Nekem is írj privit,ami meg a keddet illeti,OK! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz. sztem én is maradok abban a köntösben míg nem fürödtem meg :D

Viki, köszi a képeket, Levike igazi nagyfiú már!!!

most jött meg a kiságy, nagyon tetszik így lapra szerelten is, illeni fog a többi bútorunkhoz: a legtöbb bükk színű :)
Vendég

Vikike!
Gyönyörű ez a kissrác :D :D :D !
Nekem is rengeteget mocorgott Bence a végén!
Még mikor szültem akkor is! :)
Ja,és volt olyan,hogy napi 3szor csuklott!

KépKép
KépKép
andesz78

ja, Viki, nem görcsölök, ez a dupla magnézium bevált. Remélem jól vizsgázik a vizsgáim napján is :D :D
Vendég

Judy, nekünk van aventes sterilizálónk, úgy kaptuk szerencsére nem kellett venni, én szeretem mert hamar kész így, de ha nem kaptunk volna nemtom, hogy vettünk e volna. Na ezt jól leírtam :D .
Örülök, hogy jó szülésznőd lesz, biztos sokat fog segíteni.
Még mindig nagyon szépek a fiaid! Levinek lassan megszületik a menyasszonya :lol: .

Nati, hogy megy az idő, lassan te is szépen gömbölyödsz, vagy már lehet, hogy látszik?
Nem hálóingben van a szülés, hanem abban a cuki kis fehér köntösben, ráadásul az enyém elég szar volt amit kaptam mert nem volt jó rajta a madzag, úgyhogy elég hülyén kötöztem be magam :D . Ha az osztályra átvisznek akkor már a sagát hálóingedben lehetsz.

Tand nagyon örülök, hogy most már egyre többet jösz! Nagyon jó, hogy ilyen szuper barátaid vannak. Vigyázz magatokra ha mész Zalába! Puszillak!

Krixta én is úgy hallottam, hogy szülés után elmúlik a cukor betegség, ne izgulj minden rendben lesz, most már neked sincs sok hátra és megnyugszol. Megbékéltél már a kisággyal?

Vicuska, Bessyy annyira sajnálom, hogy ennyit kell küzdenetek a babáért :( , de meglesz a gyümölcse meglássátok :D , gyönyörű szép babáitok lesznek. Tudom nehéz ez az egész, de bízzatok benne nagyon és sikrülni fog, soha nem szabad feladni. Teljesen együtt érzek veletek!

Chrissyy ne haragudj, hogy nem írtam vissza msn-en, de épp akkor ebédeltünk és mire írtam volna már nem voltál. Nagyon édes a mikulás ruhában Martinka :D . Szoba dologban még nincs változás? Tesóddal nem beszéltetek róla?

Csajok én már tudom Anita titkát :D , gondolom hamarosan jön és beszámol!

Mi is rajta vagyunk a babaprojecten, eddig elég sokat voltunk együtt, majd meglátjuk meglesz e a gyümölcse, de ha nem akkor majd a köv. hónap. Megyünk ugyis megint Karosra, jövő hétvégén :D .

Idi üdv. köztünk, én is óvodában dolgoztam, de mint dadus, a Napsugár oviban. Ismersz onnan valakit?

Ne haragudjon akinek nem írtam, mindenkit puszilok azért! Már ez is teljesítmény, hogy most ennyit gépközelben tudok lenni :roll:

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Márti!
Majd rakj képet a kiságyról!
Ja,nem akarok senkit megijeszteni,de amikor én szülés után,kb 2 órával lezuhanyoztam,mire odajutottam hogy megtörölközök,patakokba folyt a lábamon a vér :?
Megint zuhany,és a szülésznőm ott volt mellettem és azt mondta meg se törölközzem,hanem máris rakjam oda a betétet! :?
Az alvással kapcsolatba pedig,addig próbáljatok meg aludni,amíg hagynak benneteket :wink:
Mert az éjszakai állandó szopi nagyon fárasztó!

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz, Márti köszi a dícséreteket majd átadom Levinek is :D .

Andesz egyébként jól viselkedik a kis Bence, hagy aludni benneteket?
Azt akarom kérdezni, hogy nem egy szobában van Patrikkal ugye? Nemtom, hogy mit csináljak majd ha esetleg meg lesz a kistesó, szerinted felébred Levi a sírásra, vagy megszokja majd?

Márti egyébként van olcsóbb kenőcs is a gyógyszertárban mint a sudocrém, állítólag abban is van cink-oxid és ez a lényeg, dehát nem legyen rá szükségetek.

Jaj, de bunkó vagyok, Szilvi GRATULÁLOK a kis kukishoz!

Többiek merre vagytok?

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Judy nekem is küldhetsz privit, kíváncsi vagyok.

Márti mindjárt megnézem a linket amit küldtél, köszi. A kiságyról én is szeretnék képet.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Márti nekem nem jön be a picasaweb.hu! Biztos így írják?

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vikike!
Változóak az éjszakáink,általában 3 óránként szopik,és én éjjel is ülve szoptatok,mert annyira jön a tejem,hogy szegény bébi alig győzi nyelni!
Amúgy 8kor van fürcsi,és mostanában Bence utána elég sokáig fent van ,de nyugisan cumizik!Tegnap kb 23 órakor aludt el,de viszont fél 4ig aludt!Ez azért elég jó volt!
Patriknak van szobája,egy ideig ott is aludt,de megint visszajött hozzánk,eléggé fél éjszaka egyedül!
De egyátalán nem zavarja ha sír Bence,fel sem ébred rá!

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz akkor nagyon jó baba Bence :D , kíváncsi vagyok Levire én is, hogy majd ha már nem a kiságyában alszik akkor hányszor fog átjönni éjjel, de biztos lesz rá példa. Pont akarunk egy nagyobb ágyat venni mert ami most van az éppen jó kettőnknek. Akkor kicsit megnyugodtam, hogy nem kel fel rá Patrik, talán Levi sem kel fel majd rá. Mindenesetre le teszteljük majd.

Márti már nem keresem a picasawebet köszi, mert apa közben segített.

Bemásolok ide egy linket és itt megtudjátok nézni Levi lépegetéseit :D !

http://ivi.introweb.hu/downloads/levi/video

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Ma megtudtam mérni reggel a hőm és 36.1 volt, lassan peteérés? :D

Hol vagytok anyucik és leendő anyucik? Most hogy tudok írni nincs senki :( . Levi már több mint két órája alszik :D .

Alexa te már mindent adsz Martinkának? Mikor adhatok neki abból amit mi eszünk, gondolok itt főzelékre amiben már van rántás is. Biztos sokkal jobban ízlene neki az én főztöm mint a bébiétel, de persze nem szeretném a kis pocakját megterhelni, majd fokozatosan, meg még csak négy foga van, nem nagyon tud még rágni.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Hű Vikike, van ám játék a szobában!!!! Levi továbbra is egy kis szívtipró!!!!! Annyira ééééééééééééédes!!!!!!

Ani, gyere mi is hallani akarjuk, kisfiatok vagy kislányotok lesz!!! :wink: Gondolom ez a titok :P

Andesz,
köszi a köntösös dolgot... azt hiszem ehhez már volt szerencsém a műtét előtt... hát, nem túl diszkrét, de azt hiszem az ott nem kívánságműsor lesz :wink:

Vikike,
jó hogy jöttél, már hiányoltunk!!!! Örülök, hogy Levi meggyógyult!!! Igazi, boldog babónak néz ki!!!
Vendég

Csak egy bekukk!

Vikike!Örülök,hogy jöttél!!Jók a képek Leviről!Sajnálom,hogy ilyen beteg volt Ő is,de a Sudocreme tényleg jó a popsira.1x nem használt,akkor Neogranormont vettünk,az hatott.Rántást még nem teszek Martinka főzelékébe,csak egy kis olajat,vagy margarint.Szoktam a mi kajánkból adni Neki,ha olyat főzök,amiből Ő is ehet.Ma pl.a csirkeragu levesből evett.Befalta!Meg a rizseshúst is imádja,a milánói makarónit is,de ilyenkor vigyázok a fűszerekkel.1 éves kortól elvileg ehet tojásfehérjét is,de csak sárgáját adtam még.Illetve ha jobban belegondolok evett már pogácsát is,abban meg van. :roll: Mostmár nyugodtan szoktasd hozzá az otthoni ízekhez Levit,nehogy nehezen fogadja el.Tőlem mindíg kérdezi a védőnő,hogy ugye adok már a sajátunkból a gyerkőcnek?Bár írtad,hogy Levi "mindenevő",biztos nem lesz gond! :lol: A zsömit kiflit szépen eszi,de egyébként a többi kaját pempősen adom.Most bújt ki félig az első rágófoga,úgyhogy még sztem ráérünk a darabosabb kajákkal!Ja,és gratulálok az első önálló lépésekhez,tényleg fantasztikus érzés!!!Én bőgtem....
Vendég

Köszi Nati, hát igen van egy pár játéka, nagyon sokat örököltünk is, de sokszor inkább a sima papír fecni vagy a csipeszek érdeklik jobban. :lol: . Tényleg egy kis boldog baba, apával mindig azt mondjuk rá, hogy happy bébi :lol: . Meg kopi mert le van nyírva a haja.
Na neharagudj, de nekem most mennem kell, mert megyünk vásárolni, mindjárt itt a szülinapja :lol: .
Puszi mindenkinek majd jövök most már sűrűbben. Vigyázzatok magatokra.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?