Új privát üzeneted érkezett!

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=50&cid=48107

remélem jól másoltam be...olvassátok el,érdemes :idea: :!:
Vendég

Látom, enahma rámver majd túlhordás terén! Még 3 nap előnyöm van, aztán annyi:-)
Bocs, hogy ritkán nézek erre, nagyon le vagyok kötve, nagyon fáradt is vagyok. Csöpesz rendszeresen éjjel van ébren, bátyus meg nappal. Remélem, hamar túlleszünk majd ezen, Tomi 3 hónaposan már sokat aludt éjjel.
Még azért bírom a gyűrődést:-))
Mindenki jól van?

Kép
Kép
banoed

Cseriani szerintem igen, mert adtam neki egy kúpot akkor tudott délután aludni egy nagyot és egy kis ideig jobban is volt, de elmúlt a hatása és újra kezdtük a nyüszit. Ma szerencsére semmi nyoma. Ez a cikk nagyon jó. Mintha csak magamat olvastam volna vissza. Akkor semmi probléma azzal, hogy az én lánykám még 2x-3-x szopik egy-egy éjszaka. Az is igaz, hogy volt, olyan, hogy arra ébredtem, Réka szájában a cici és szopizik. Nem is emlékeztem rá, hogy mikor adtam oda. Akkor nem is vagyok annyira rosszul nevelő szülő, talán? :oops: :P
Vendég

Először is: BOLDOG SZÜLINAPOT DANINAAAK! Füle érjen bokáig. :lol:
Cseriani, tök jó ez a cikk, jó lesz ideológiának - nekem, hogy mégse csinálom annyira rosszul, mint gondoltam.... :P
Banoed, kitartást!
Örülök, hogy Réka jobban van!
Vendég

Na, akkor már ketten vagyunk, Rékababa... :lol:
Vendég

Boldog szülinapot Daninak!
Kép

Cseriani,
nagyon szép lányka Eliza!!! :)
Mikor írtad hogy tiszta olyan mint te összeszorult a szívem, engem mindenki azzal hergel hogy "jaaaajj tíííszta apja ez a gyerek!" aha, nekem közöm sincs hozzá :?
Rékababa,
jobbulást szegény kis oltottnak!
Enahmának meg mielőbbi osztódást!
Kép
Vendég

Na, de béna vagyok, most néztem vissza, hogy az előző oldalon jópár hsz-ről lemaradtam.:oops:
Timesz, örülök, hogy jobban vagy, a családod körében gyorsabban megy majd a gyógyulás, ahogy mondják itt a csajok. Műtéted - hát, nemsemmi... Remélem, minél hamarabb elfelejted azt az iszonyatot. A kiszolgáltatottság még tett rá egy lapáttal, gondolom... Hülegyerek műtősfiú. :evil:
Cseriani komolyan mondom, a lányod beillene simán egy reklámújságba! Gyönyörűségesszép. A kisfiadról meg egy grafikusvagyki jutott eszembe, a Reich Károly, a régi mesekönyvekbe ő tudott ilyen kiskölyköket rajzolni... Szal, örülhetsz nagyon a gyerkőknek, nagyon szépek! (Ha meg rád hasonlít Eliza, nagyon büszke lehetsz magadra! ) :D
Vendég

Húúúúúúúúúú, de szép kislyány ez az Eliza!
Árminapuka
(Enahma felől nincsenek új hírek.)

Kép

Kép
enahma

Eliza a kereksége miatt hasonlít rám,sztem :oops:
Bár,mások azt mondják,tiszta olyan,mint én voltam picinak.De lehet ők is csak a hurkákra gondolnak??? :roll:
Én Elizát most semmiben nem tudom az apjára hasonlítani,bezzeg Kristófot :D
Teszek ide egy képet Zoliról meg Kristófról,akkor láthatjátok...
de akkor legyen egy Elizáról meg rólam,meg egy közös,aztán egy időre befejezem,mielött kivágtok :oops: Kép Kép Kép
Vendég

Ja, Timesznek akartam még hogy engem is műtöttek Pécsen (csak mással persze) de nekem is a két lábamon kellett a műtőbe sétálni, a műtőben levetkőzni, és felfeküdni :P mondjuk nem bántam csak csinálják már mert előtte nem ehettem már előző este se, ez meg jócskán délután volt már és nagyon éhes voltam :lol:
Vendég

Cseriani, de jók ezek a képek!!! Hallod, én lestelek iwiwen is, de egész másnak láttalak; nagyon aranyosak és szép család vagytok! És télleg férjedre hasonlít a fiad, a lányod meg rád. (nem a hurkái miatt!) :lol: Ahogy nőnek, változnak ám... Hanna babakorában tiszta apja volt, illetve a sógornőm; mostmár állítólag egy kicsit hasonlít rám is... Ármint meg Ferikének hívjuk (nemfograjtamaradni :twisted: ), mer annnnyira apja... Majd teszek én is képet... :mrgreen: És ők picinek szinte teljesen egyformák voltak, mostanra már nem.
Vendég

Árminapuka, az nem jó hír, hogy nincs hír... Csak türelem! (Ami a legnehezebb...)
Vendég

enahma felől most nincs hír,pár óra múlva meg már babázik,csak figyeljétek meg!!!
Emma köszi,ari vagy :oops:
Kristóf kisebbnek hasonlított valamelyest rám is,de mostmár a száján meg az orrán kívül szerintem tiszta apja. Még a mozdulatai is :D
Remélem az eszét is az apjától örökölte. Meg Eliza is!!! :P
Vendég

De lökött vagy, Cseriani! :lol:
Idesüssetek, mit találtam!
Kép
(Nem én fogom :))
Kép
:lol: :shock:
Vendég

Emma pedig már azt hittem, hogy ez a szőrös mellkas a tiéd! :lol: :lol: Nagyon édesek ezek a képek.
Cseriani nagyon édesek vagytok így együtt. Kisfiad tényleg tiszta apja. Nálunk Evelin tiszta apja, bár már azt mondják, hogy Réka is kezd jobban apára hasonlítani. Van olyan fényképünk amin apa 3 éves és teljesen úgy néz ki mint Eve.
Enahma hajrá!
Vendég

Emma egyem meg,de édes..és milyen jót alszik :)
Nem csikizi a nóziját a "párna" ? :lol:
Mennyi idős volt a képeken kicsifiad?
Vendég

Na, ez a poén, Cseriani! csak az egyik a kicsifiam, a másik meg a kicsilányom... :P 2 hetesek voltak.
Vendég

ja,Áfi,még neked akartam: sose bándd,ha Barnus inkább az apjára hasonlít...emlékszem még párodra,mikor találkoztunk :wink:
Vendég

ezt nem hiszem el!!! :shock:
És melyik melyik?Szerintem az első képen Hanna van...
Vendég

biza, cseriani, sőt, én már láttam olyan képet, ahol barnabásnak pont olyan kék szeme vóót, mint apgyának, szal... reszkessetek, csajok. :lol:
de ti se panaszkodhattok azé fiúügyben - sem... :wink:
az első képen egyébként ármin van... 8) :lol:
Vendég

na,beégtem rendesen :oops:
De hihetetlenül hasonlítanak egymásra. Nálunk ilyen nem volt :(
Vendég

:lol:
Vendég

mondjuk én se bánnám, ha a következőre - ha lesz - végre azt mondanák, hogy tiszta anyja (csak a hiúság miatt, egyébként jobb nekik, hogy az apjukra hasonlítanak :mrgreen:); de eddig háromból háromnak csak az apja biztos. :lol: (najó, mostmár azért annyira nem, mint írtam is a Hannát.)
Na, ez jó zagyva volt... :oops:
Vendég

Köszi a szülinapi köszöntéseket az ünnepelt nevében is! Rékababa! Én már tegnap este 10 óra felé is nosztalgiáztam, hogy 4 évvel ezelőtt már iszonyatosan fájt :shock: Aztán reggel 6-kor arra gondoltam, hogy 4 éve ilyenkor toltak a műtőbe (hát ha a saját lábamon kellett volna mennem, akkor felvágtam volna magamnak a hasam a szülőszobán 8) - szegény Timi, durva lehetett, bár lehet, hogy így terelik el a betegek figyelmét a műtétről, ezen dühöngenek a késaláítéltek, és közben elfelejtik, hogy mi is vár rájuk :lol: ), aztán 6 óra 40-kor úgy ébresztettem Danit, hogy ilyenkor már kint volt!! :lol: Szerintem ezt sosem lehet elfelejteni, még mindig mindenre tök tisztán emlékszem - na jó ez így hülyeség, mert kaptam gázt, és szerintem attól + a hatalmas fájások (és még a doki azt merte mondani, hogy fájásgyengeségem volt...) miatt a szülőszobai dolgokból elég sok minden kiesett, sőt ott sem tudtam néha, hogy mi van. :oops:

Annyira jóóóóók ezek a képek Cseriani, meg Emmáé is - tuti nem te vagy a képen, pedig bizti jól állna, és télen még állítólag jól melegít is a mellkasszőrzet :P :P :P :P :lol:
A torta még csak most sül, kicsit elszúrtam az időt, és még a takarítással sem állok sehogy, ráadásul a járókát és környékét nézve totál kétségbe vagyok esve, szerintem egy bomba felrobbant ott. Dominiknak nem elég a járóka, azzal szórakozik, hogy a játékokat kidugdossa a rácsokon, de vissza már nem rakja :roll: Gondolom el tudjátok képzelni, hogy milyen lehet :wink: Vagy csak az gyerekeim "hibásak"? :shock:
Ha valakit érdekel a szülinapi torta recije, akkor majd beírom, amint ráérek, nagyon egyszerű ám, még Emma is meg tudná sütni :D , hiába írta múltkor, hogy nem! Ja mert ugyanolyan tortát kért Dani, mint amilyet Dominiknak sütöttem. :)

Még egy kérdés aztán tűntem, majd a válaszért visszakukkantok: Tűzijáték gyertyát, vagy hogyhívják, hol lehet kapni? Cukrászdában? Mert szegény Dani tök odavan, hogy a Dominiknak volt tűzijáték, neki meg nem, nem érti a drágám, hogy azért volt a tűzijáték, mert szilveszter volt. :lol: Gondoltam a tortáján lehetne akkor tűzijáték.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Emmamami! Gyönyörűek a gyerekeid, én is azt hittem ugyanaz a baba.

Cseriani! Kristóf tényleg tiszta apukája, Eliza meg te, pedig inkább fordítva szoktak hasonlítani, pedig így sokkal jobb.

Én semmilyen nyugtató bogyót nem kaptam a műtét előtt, csak előző este egy altatót. Az Édesanyákúti női klinikán műtöttek. Műtét után ameddig nem volt székletem nem is kaptam szilárd kaját, csak üres levest és kakaót. Nem tudom mitől lett volna mikor már 2 napja nem ehettem semmit. Úgyhogy ricinusolaj lett a vége a 3.-ik napon már.

Kép
timesz

Aranyosak vagytok!
Dadomi, mi itt "falun" :lol: ajándékboltban vettünk ilyen gyertyát, de biztos van a tescoban is, meg lehet, hogy cukrászdában is...
Gyereked a hibás? Enyim olyannyira hibás, hogy nem is marad meg a járókában... Néha odakényszerül, akkor üvölt mint fába szorult féreg. ilyenkor Hanna be szokott mellé kéretzkedni, de az se nyugtatja meg. Ezek után gondolj bele, hogy néz ki a mi lakásunk... :P :lol: :oops:
Érdekel a recept!
Vendég

képzeljétek el! Az egyik tolnai rokonunk 6 hónapos unokája decemberben meghalt. Belázasodott szegény kislány, a doki azt hitte a foga miatt , kapott germicid kúpot ré, de reggelre már tiszta kék volt a kislány, de még élt. Bevitték a pécsi gyerekklinikára, de ott már nem tudtak segíteni rajta. A boncolás szerint agyhártyagyulladás vagy tüdőgyulladás volt. Szegényke! Meg is őrülnék ha ez velem történt volna meg.

Kép
timesz

dadomi mi a Zsitvaiban vettük Kristófnak(ez sem reklám!!!) :D
Vendég

tavaly meg olyan gyertyát vettünk a tescoban,amit nem lehetett elfújni-mindig újra felgyulladt :lol: nagyon bulis volt :lol:
Vendég

Ja, cseriani! Olivér baba még mindíg szenved a foga miatt, nyáladzik nagyon és időnként nyügös miatta, fájhat neki, olyankor bekenem az ínyét zselével, az valamennyire enyhíti, nem akarok erős fájdalomcsillapítókat adni neki sokat, csak akkor kap ha már nagyon sír és nem hagyja abba. Ahogyan kitapintottam neki, már nagyon recés, majdnem kinnt van, de mégsem.

Kép
timesz

timesz ezt hallottam én is :cry:
állitólag többször látta a gyerekorvos,meg állitólag kiütések is voltak a picikén,de még akkor sem tett semmit,megfázásra kezelte.
Nagyon durva!!!
Vendég

Köszi a gyertyatippeket! Majd drága páromat elküldöm venni!

Timesz! Hát még a hideg is kirázott, ahogy ezt olvastam, szörnyű! De az az orvos marhára érthet a "tudományához", ha nem vette észre, hogy mi baja van szegény babának. Az agyhártyagyulladásnak meg a tüdőgyulladásnak is elég sajátos tünetei vannak, amit egy orvosnak azé illik észrevenni. Orvos létére ráfogja a lázat arra, hogy jön a foga a gyereknek, mikor minden babás könyvben az áll, hogy attól, hogy a foga jön, még nem lesz lázas a gyerek, valószínű akkor valami más baja is van. Dani is lázas volt az első fogainál, de azért mert mindig mandulagyulladás kísérte neki.

Este beírom a receptet :lol: Most hűl az erkélyen a tortácska, aztán megtöltöm krémmel és kész :))))

dadomi

Timesz, ez szörnyű... A kiütések tipikus tünetek pedig. Szegény család...
Jaaj, még a hideg is kirázott.
De jó, Olivérnek jönnek a fogai, ekkora nagy fiú már! Ármin is kínlódott egy időben, most megint valami baja van, nem tudom, cipelem itt egész nap, éjjel nem aludt, nappal viszont már harmadszor... remélem én is, hogy "csak" a foga; de neki még semmi nem látszik az ínyén.
:cry:
Vendég

Sziasztok!
Most jöttünk meg szekszárdról.
Kép sajna nincs mert a csöppség belfurta magát teljesen a méhlepénybe és igy nem láthattuk az arcocskáját,pedig Imre doki sokáig uh-zott,v'rtuk hogy hátha megmutatja az arcát de sajna nem.
Na nem baj majd legközelebb.
Amugy minden rendben.
Szépen fejlödik.
Látom Cseriani iwiwen,hogy ti is a Fritz tanyába tartottátok a lagzit.
Mi is! :lol: :lol:
Vendég

sziasztok
Csak egy pillanatra bekukkantottam, hoztam nektek egy kis finomságot, nyam-nyam, jó étvágyat mindenkinek hozzá :lol: Kép

dadomi

Dadomi rendelni nem lehet a tortából? Párom holnap lesz xxx éves.
Vendég

Móni örülök hogy minden oké veletek. Szeretném megkérdezni hogy neked mondott árat a doki? Ha itt nem akarod leírni megírhatod privibe is. De ha ott se az se baj,nem sértődök meg,csak kíváncsi lennék mert úgy volt hogy én is nála szülök aztán mégse sikerült,mert lejárt a műszakja és hazament 1 órával a műtét előtt.

Kép
Kép
josi

Köszönünk szépen minden biztatást.
De nem olyan rossz ez a várakozás, boldogságos várakozás ez. Ne sajnáljatok, mert ez nagyon jó!
Bátor, okos, aranyos feleségem sem érzi különösebben rossznak a kórházat - most beszéltem vele. A baba pedig valóban bármikor megszülethet, ahogy mondjátok. Még ma is.
Árminapuka

Kép

Kép
enahma

Árminapuka, bizony így van ez; de azért azt kívánom, ne kelljen már túl sokat várnotok a kis druszánkra! :) Továbbra is minden jót, és kitartást nektek.
Dadomi, ez a torta pont olyan guszta, mint Domié volt. Mi is kérüüünk! :P
Moni, örülök, hogy minden rendben van!
Rékababa, boldog szülinapot holnapra férjeduradnak!
Vendég

Valaki tudna segíteni?
A Caulophyllum C 30-ról, más néven az asszonygyökérről van szó: Mi az adagolás?
Az interneten össze-vissza írnak erről mindent. Ne ott nézzetek utána, az alapján vagyunk mi is tanácstalanok, inkább tapasztalat érdekelne - ha volt.
S.O.S.
Árminapuka

Kép

Kép
enahma

Árminapuka én nem is tudtam,hogy van ilyen..a homeobogyós kisokosom 2x5-öt ír naponta,a 36.terhességi héttől,de főleg túlhordás esetén...
De jó,hogy nem is tudtam róla,pedig itt van a könyvben :evil: :cry:
Vendég

Jó reggelt lányok!

Na, ma reggel vissza kellett vigyem az Olivért az ortopéd orvoshoz, a kicsit befelé hajló bal lába miatt, és megkapta a kis szandálját, ami úgy néz ki, mint egy korcsolyacipő. Szegénykém, ráadtuk a lábára, szétrugja vele a másikat, úgyhogy a cipőcskére még húztam egy zoknit is, hogy ne fájjon annyira neki. Nem tudom hogy fogja eltűrni éjjel-nappal. Pláne hogy ugye csak az egyik lába kapott.

Kép
timesz

Josi!
Még nem kérdeztünk rá az összegre.
Majd a következö vizsgálatkor szerintem megkérdezzük akkor majd mindenképp megirom.
Amugy szerinted mennyi az ideális?
Csak azért kérdem mert férjem intézi a dokival a pénz dolgot és már az elsö uh-on férjem 20 ezret akart adni :lol: :lol: ,mondjuk akkor még a Faludyhoz jártunk és hálistennek nem volt lehetösége férjemnek hogy oda adja neki.
Amikor megtudtam mennyit akart adni:Mondtam a férjemnekű,hogy nem normális :lol: :lol: :lol: ,mert az nagyon sok és ha egy vizsgálatért ennyit akar adni akkor a szülésnél egy milliot fog adni? :lol: :lol: :lol:
Szoval apuka kicsit elvan szállva.
Imre doki meg nagyon szimpi neki,ugyhogy ha ott lesz szülésnél biztos jo pénzt kap. :lol:
Na befejezem.
Vendég

Nekem kerek-perec megmondta hogy 70ezer, amikor felvetettem neki az ötletet,hogy szeretnék nála szülni. De ezek szerint férjed nem is fog rajta kiakadni :lol: Remélem neked sikerül nála szülni. Egyébként nekem is szimpi volt. Pl úgy vizsgál,mint eddig engem még soha senki. Nem pedig olyan durván mint egyesek.......nem mondanék neveket :?

Kép
Kép
josi

lányok,sztem a 70 is kicsit sok,nem?
Vendég

Teszek fel 1-2 új képet a kicsi Olivérről: Kép Fürcsi után Kép Kukucs

Kép
timesz

Timi,de édes!!!!
Nem is olyan kicsi már :wink:
Bepasiztassam Elizámat?? :D
Szegénykém,most alszik...éjjel nagyon rosszul aludt,aztán meg elaludt reggel,nekem meg mennem kellett ragtapaszcserére,és nem igazán evett,és már nagyon-nagyon éhes volt,mire hazaértem :cry:
Vendég

Hát én nagyon szeretnék nála szülni!
Rettentö közvetlen,barátságos,pl.mikor elöször voltunk nála kb 1 órát voltunk bent mert annyira elbeszélgettünk.
Én pont ilyen dokira vágytam.
Na de majd meglátjuk hogy mi sül ki a végén a dologból.
A 70 ezren valószinünek tartom hogy nem fog kiakadni férjem.
Én többet gondoltam.
Ugy látszik ez a pesti élet kicsit elvitte az agyamat más irányba!
Pl.van egy tök jo fogorvosom nagyonari teljesen fájdalom mentesen dolgozik de 2 fogamat tömte me és 21 ezer volt.
Na mindenesetre legközelebb beszélgetünk Imre dokival a szülésröl,én megkérdezem töle hogy számithatunk e rá a szülésnél vagy nem 100 százalék.
Na majd meglátjuk.
Amugy te hozzá jártál végig vagy csak a végén?
Vendég

Timi te hogy vagy? Ugye már sokkal-sokkal jobban????
Vendég

hát,moni,én megmondom őszintén,3-4ezret adtam a vizsgálatoknál,és 30 ezret a szülésért. De utána is ugyanúgy bejött,rendes volt,stb...tehát nem hiszem,hogy keveselte. Vagy ha igen,akkor nem mutatta :roll:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?