Köszi a szülinapi köszöntéseket az ünnepelt nevében is!
Rékababa! Én már tegnap este 10 óra felé is nosztalgiáztam, hogy 4 évvel ezelőtt már iszonyatosan fájt
Aztán reggel 6-kor arra gondoltam, hogy 4 éve ilyenkor toltak a műtőbe (hát ha a saját lábamon kellett volna mennem, akkor felvágtam volna magamnak a hasam a szülőszobán
- szegény Timi, durva lehetett, bár lehet, hogy így terelik el a betegek figyelmét a műtétről, ezen dühöngenek a késaláítéltek, és közben elfelejtik, hogy mi is vár rájuk
), aztán 6 óra 40-kor úgy ébresztettem Danit, hogy ilyenkor már kint volt!!
Szerintem ezt sosem lehet elfelejteni, még mindig mindenre tök tisztán emlékszem - na jó ez így hülyeség, mert kaptam gázt, és szerintem attól + a hatalmas fájások (és még a doki azt merte mondani, hogy fájásgyengeségem volt...) miatt a szülőszobai dolgokból elég sok minden kiesett, sőt ott sem tudtam néha, hogy mi van.
Annyira jóóóóók ezek a képek
Cseriani, meg
Emmáé is - tuti nem te vagy a képen, pedig bizti jól állna, és télen még állítólag jól melegít is a mellkasszőrzet
A torta még csak most sül, kicsit elszúrtam az időt, és még a takarítással sem állok sehogy, ráadásul a járókát és környékét nézve totál kétségbe vagyok esve, szerintem egy bomba felrobbant ott. Dominiknak nem elég a járóka, azzal szórakozik, hogy a játékokat kidugdossa a rácsokon, de vissza már nem rakja
Gondolom el tudjátok képzelni, hogy milyen lehet
Vagy csak az gyerekeim "hibásak"?
Ha valakit érdekel a szülinapi torta recije, akkor majd beírom, amint ráérek, nagyon egyszerű ám, még Emma is meg tudná sütni
, hiába írta múltkor, hogy nem! Ja mert ugyanolyan tortát kért Dani, mint amilyet Dominiknak sütöttem.
Még egy kérdés aztán tűntem, majd a válaszért visszakukkantok: Tűzijáték gyertyát, vagy hogyhívják, hol lehet kapni? Cukrászdában? Mert szegény Dani tök odavan, hogy a Dominiknak volt tűzijáték, neki meg nem, nem érti a drágám, hogy azért volt a tűzijáték, mert szilveszter volt.
Gondoltam a tortáján lehetne akkor tűzijáték.