Szasztok!
Még1kata! Nem tudod véletlenül, hogy milyen árakban vannak a fürdöruhák az Anitában?
A Milupa krémet a Növérem szerint a 3. hónaptól érdemes használni, de szerintem biztosan nem rosszabb vele, ha az ember lánya elöbb kezdni. Ártani biztosan nem árt.
Nekem már nagyon sokat nöttek a melleim is és a hasam is, ahhoz képest, hogy még csak a 11. hétnél tartok. Gyakran feszül és is viszket a böröm a kritikus tájakon, úgyhogy ma vettem is egy ilyen Milupa terhességi krémet, és lefekvés elött kipróbálom.
Képzeljétek! Ma voltunk az elsö ultrahangon! Jaj, olyan klassz volt! Mondjuk teljesen váratlanul ért, hogy hüvelyi UH volt. Hallottam én róla, hogy olyan is van, de valamiért azt hittem, hogy majd késöbb lesz olyan. Bementünk, Életem Párját leültették a vizsgáló ágy mellé, engem meg elküldtek levetközni. Néztem bután, hogy mennyire? Én azt hittem, hogy elég lesz felhúzni a pólómat... A hölgy, aki az UH-t csinálta, mondta, hogy derékig. Én meg még mindig bután néztem, hogy merröl derékik? Alulról vagy felülröl? Na, akkor szépen, kedvesen azt felelte, hogy lépjek ki a bugyimból, mintha nögyógyásznál lennék, mert itt most hüvelyi UH következik. Jaj, úgy szégyelltem magam, hogy én milyen buta vagyok!
A következö megdöbbenés Életem Párját érte, mikor felfeküdtem a vizsgálóágyra, és hozták azt a nagy izét. Elöször döbbenten megbámulta az eszközt, aztán mikor leesett neki, hogy mit akar tenni vele(m) a hölgy, akkor aztán drámaian zavarba jött. Azt se tudta, hogy hova nézzen.
Végül megállapodott a tekintete a monitoron, és hamarosan oda is szegezödött. Jaj, olyan édes volt a Picurikánk, ahogy ott hadonászott a csöpp kis kezecskéivel! Lenyügözö élö adás volt a Pocaklakóról, majdnem el is sírtam magam. Ünnepélyesen megbocsátottam a terhesgondozás minden nyügjét és kellemetlenségét ezért az élményért! Láttam a kisbabánkat, és ez valami fantasztikus! El se tudom hinni még most se, hogy ott lapít benn a hasamban, és hadonászik a csöpp kezecskéivel, és kalimpál a lábacskáival, és él, és nö, igazi kis emberke máris!
Ráadásul 2 hét múlva újra megnézhetem, mert visszahívtak kontrollra egy kis ciszta miatt, amit a petefészkemben láttak, de azt mondták, hogy a babára nézve teljesen veszélytelen, csak ellenörizni kell, hogy nö-e, vagy felszívódik. Meg úgysem volt még 12 hetes a baba, és azt mondta a hölgy, aki az UH-t csinálta, hogy még eléggé korai volt ez a vizsgálat, a baba miatt is jobb, ha a megfelelö idöben újra megnézzük. Én meg vadul egyetértettem...
Márti