Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ha fáj egy kismaminak a feje, ihat valamilyen fájdalomcsillapítót?
Sajnos nem aludtam ki a tegnap kezdődött fejfájásomat.

Nina 74: A Nóri barátnője, aki már járt ezügyben a tb-nél én vagyok, és csak megerősíteni tudom, amit ő leírt. Egy másik barátnőm meg már végigcsinálta ezt a dolgot, és simán működik. Pontosan már nem tudom hogy hivák azt a csajszit, akivel beszéltem. Odamentem egy üvegablakhoz, és mondtam mi után érdeklődöm, és akkor lehívták a szakértő csajszit. Ő nagyon kedves volt, és minden buta kérdésünkre készségesen válaszolt.

Gabici
gabici

Gabici:
Én ennek csak örülökKép
nina74

Gabici: És ponotsan hová kell menni a tb-hez? Azt tudom, hogy a Főfasoron van, ahol a 2-es busz lekanyarodik, és ott van egy sárga épület, de hogy azon belül merre...? Mindenféleképpen szólj a dokinak, hogy veszettül fáj a fejed. Panadolt szedhetsz, illetve mindenféle paracetamol tartalmú bogyót. Persze mértékkel.

Tudja valaki, hogyan kell olyan elegyet készíteni, amiből buborékot lehet fújni (sokat)?
Vettünk ilyen fújókát, csak kifogyott, amit kevertem nem lett jó.

Pussz:Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nóri, mi az indexes nicked?
Én is sűrűn megfordulok arra.

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gabi3-nak találtam:

prü (prü)
Elküldve 2002 Augusztus 15 csütörtök - 22h 25:
sziasztok!
Engem az érdekelne, van-e valakinek ötlete arra, hogyan lehet buborék fújóba házilag JÓ folyadékot csinálni. Próbáltam már a mosogatószert és a szappant is de valahogy nem sikerült. Jóesetben egy buborékot tudok fújni és nem is válik le a fújóról. És persze azonnal elpukkad.Tudom, hogy nem egy drága dolog a buborékfújó, de olyan jó lenne házilag utántölteni. Köszike:
Prü

Zsunya (zsunya)
Elküldve 2002 Augusztus 16 péntek - 19h 03:
Mézet kell beletenni állitólag. Én imádom a bubikat, de még nem próbáltam mézzel, mert
nem tartok itthon mézet. Csak valaki mondta, hogy a vásári óriás buborékok lötyijébe van méz. Egy próbát megér. Nálunk a WU2 nevü sampon volt a nyer?.

bigacsiga (bigacsiga)
Elküldve 2002 Augusztus 22 csütörtök - 15h 50:
Én egyszer egy könyvben olvastam ezt a receptet:
Szappanbuborék-fujó készítés:
2 liter viz egy pohár mosogatószer vagy sampon és egy pohár glicerin. Ettől lesznek erősebbek a buborékok.
bigacsiga Kata

norcsi (norcsi)
Elküldve 2002 Augusztus 25 vasárnap - 22h 57:
Kata én is ezt találtam valahol a neten, ki is próbáltam, jó nagy adag lett bel?le, és
tényleg nagyon klassz buborékokat lehet vele fújni!
Sziasztok: Norcsi.

Kati
katicabogár

Szijasztok!

Gabici! Merre felé laktok Szegeden?

Nina! Hangát is le kellett fogni ilyen korban, de egy idö után Vanda is le fog nyugodni, mostmár Hanga is hagyja a pelenkázást.

Nóri! Én annak idején vettem magnézium pezsgötablettát és azt iszogattam naponta, kétnaponta. Ebböl baj nem lehet. Most olvasom, hogy kalciumot kellett volna?Kép

Szijasztok, Lara
lara

Zsófi!
Ott Norcee néven futok, de csak ritkán írok, inkább csak olvasok, és gyüjtöm magamba az infókat.

Egyébként mindenkinek azt tanácsolom, hogy 100%-osan CSAK azt az információt fogadja el, amit a megfelelő helyen az illetékestől kapott, sőt néha még azt se. A neten olvasottakat inkább arra használja, hogy tudomást szerezzen a "kiskapukról", meg, hogy tudjon mit kérdezni, gondolok itt erre a tb-s dologra. Ja meg mindennek SZÁMOLJON után. (Na abbahagyom, mert kezd előjönni belőlem a tancinéni, és sajnos pont az élethez fontos dolgokat nem tanítjuk az iskolában, de ez már egy nagyon másik téma.)

Nóri
norcee

Nóri, írtam ott, hogy tudd ki vagyok:-))

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok! Angi vagyok.
AZ indexen fórumozok már jó ideje, de ZSuzsa mondta, h van itt egy szegedi fórum. Nos itt vagyok. A történetem röviden: Február 28án szültem 27.terhességi hétre két kislányt. Reginát sajnos 16nap után elveszítettük, de Virág él, és 3,5hónap után június 14én hazahoztukKép NAgyon jó kisbaba, az evéssel vannak gondjaink, de biztos a meleg is közrejátszik. Cumiból eszünk, mert a tejem 4hónap fejés után elapadt, mikor a klinikán "alhattam", és gondozhattam Virágot. Most 3800gramm, 58cm, és gyönyörű. NYugodt, kiegyensúlyozott, boldog baba, sokat mosolyog. Röviden ennyi. ÖRülök, hogy megtaláltalak benneteketKép
Névtelen

Szi Angi, jó, hogy itt vagy, gyere gyakran.

Csodálom az erődet.

Zsófi(Schusy)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Köszönöm a pelus tippeket.

Szia Angi! Üdv közöttünk. Látatlanban és ismeretlenül is csodállak.

Ágci! A melléklet feltöltéssel próbálkoztam, nem történt semmi.

Újra próbálom.Na nem megy, addig eljtok, hogy kiválasztom a feltölteni kívánt képet, azt beírja a gép. Utána fetöltés gombot megnyomom, és az ég világon semmi nem történik. Segítség!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Megpróbálom én is, hátha a rendszerben van a hiba, akkor kiderül.
ÁgiKép

Kép
Ágci

Pedig, mennie kell!Kép
Miután tallózásnál betöltötte az elérési utat, utána megnyomtad a gombot, kiír neked egy öüzenetet. ha ez ok, akkor még1x meg kell nyomni a Nézet/Küldés gombot.
Ha végképp nem, küld el emailbe, berakom ide. Kép
Ági

Kép
Ágci

Sziasztok!

Újjult erőbedobással jelen vagyok a szeren. Tegnap kedves férjuram meggyógyította haldokló gépünket. Volt egy kis táp hiba, meg bekapkodtunk egy kis vírust. Valami tök újat.

Katicabogár: Köszönöm a buborékfújó receptet. Ki fogom próbálni.

Angi: Üdv közöttünk! Hogy bírtad idegekkel? Az én kislányom is kissúllyal született, mindössze 1470 g-os volt. Ő a 37. hétre. Gratulálok, hogy ennyi ideig is volt tejed. Mennyivel születtek a csajszik? Írj minnél többször!

Tegnap jártunk a Retek u-i jáccón. Flóci megtanult egyedül lecsúszni a törpecsúszdán, és fel is tud már mászni a kötéllétrán is. Olyan kis ügyes. De mire a Papát rábírtam, hogy oda menjünk el... Nem igazán szeret jáccókra járni.

Gabi3
inecsg

Bocs, de máris riasztott a viírusölő, hogy még mindig van valami féreg a gépen. még mindig nem tudok írni emilt.
De a gép már nem akar kikapcsolni.
Gabi3
inecsg

Sziasztok

Gabi3, remélem gyorsan meggyógyul a gépetek. Kép

Gabici, Angi sziasztok. Kép

Angi, örülök hogy Virággal minden ok. Nálunk kislánynévnek ő a nyerő Kép, a fiú még kérdéses.

Egyre aktívabb a babókám, nagyon jó. Kép Tegnap énekeltem neki este, és nagyon ficánkolt utána. Kép
Vagy örült, hogy abbahagytam? Kép

Katicabogár írtam neked e-mailt, megkaptad?

Nóri, te mikorra kaptál időpontot genetikára?

Enikő, Petra merre vagytok?

Gigi 17+3
gigi1

Gigi: Most végigfuttattam rajta a víruskeresőt, de nem talált rajta emmit. Atért még nem merek írogatni emileket, nehogy valakit megfertőzzek. De jó, hog már így mocorog a babód. Ugye milyen jó érzés. Szerintem énekelj neki nyugodtan, biztos nagyon élvezte.

Azt hiszem elmarad a beígért jáccótér látogatás. Máris kánikula van.

Már megint leáll ez a gép..
Gabi3
inecsg

Üzeni a párom, ha vkinek Windows XP-je vagy 2000-e van, akkor előjöhet ez a vírus, ami minket megtámadott. Írjatok, ha vkinek előjött ez a probléma. Köszi Gabi3
inecsg

Gigi: Megkaptam kedden is és ma is a leveled, de nem merek írni, tudod, nem akarom terjeszteni...

Gabi3
inecsg

Ja, azt elfelejtettem, hogy a vírus neve: W32.Bluster.Worm és itt található: C:Windowssystem 32

Gabi3
inecsg

Blaster
inecsg

SZiasztoK!

Pankát be kellett vinni a kórházba:-((((((((

Még mindig megy a hasa, és nem eszik semmit. Még szopni is nagyon keveset szopik.
Nagyon valószínű, hogy ez nem vírus:-((((

Drukkoljatok, hogy gyorsan hazajöjjön!
Úgy hiányzik!!!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gabi, ez a vírus nálunk állandó vendég. Pedig fent van a Norton, meg minden létező (nem értek hozzá) védelmi hucimuci, tűzfal, stb. És mégis. Akár írsz emilt, akár nem, a postafiókodban lévő címekre bármikor tud küldeni vírus. Én így kaptam hetente egy ismerőstől ilyet, azután ő is én is újratelepítettük az Outlook-ot, és újra megírtuk a címlistát. Azóta kb két hónapja nyugi van.

Zsófi: gyógypuszit küldünk Pankának!

Mi jól vagyunk Viki nyolc hetesen 5760g és 59cm.

Zsófi: én annyira de annyira béna vagyok számítógépileg, hogy kérdezném, hogy lehet ide beszúrni képeket? Mert akkor feltennék egyet-kettőt a tegnapiakból. Köszi.
petra28

Sziasztok!

Gabi3: köszi a tippet a fejfájásra, de végül is sikerült bogyó nélkül túlesnem rajta. Csak vissza ne jöjjön! Jól összeszidtam, hogy megijedjen, és ne látogasson.

Hogy magamról is írjak valamit: idén fejeztem a közgáz egyetemet. A babuci előbb bejött, mint az állás. Első gyermekünk lesz, 3 év házasság után. Nagyon várjuk ám a lurkót, és azt is, hogy milyen változás áll be majd ezáltal az életünkben. Ahogy így olvasgatlak benneteket, lesz mit megszoknunk..
Mi egyébként a Csongrádi sgt. végén lakunk, a Vértónál.

Minden beteg babucinak (és számítógépnek) jobbulást kívánok!

Üdv. Gabici
gabici

Gabi3
Erikának valszeg ue a virus bántja agépétKép
Azért nm tud irni.
Nina
nina74

Petra, rákattintasz a Melléklet feltöltése gombra, akkor megjelenik egy kis ablak. Ott a tallózás gombbal válszd ki a képet a gépről, amit szeretnél feltenni.
A melléklet leírása ablakban címet adhatsz neki.
Ezután megnyomod a feltöltés gombot.
Vársz amígy feltölti a képet,(Ez nem látszik), majd egy idő után kiírja, hogy a képet ilyen és ilyen számon a hozzászólásod végén találod.
Vagy az elején, ha még nem írtál semmit:-))))
És ennyi.
Ha megírtad a hozzászólást, feltöltötted a képet, rákattintasz a nézet/küldés gombra, ahogy szoktad.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jól látom, hogy ez egy mosoly? Erősítsetek meg, jó?

Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jól látom, hogy ez egy mosoly? Erősítsetek meg, jó?

Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bocs, nem akartam kétszer:-)))))

(Bár a jóból sose elég, nem igaz?)

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nah, megpróbálom, de nem vigyorogni, ha nem sikerül KépKépKépKépKépKép
petra28

Húha, bocsiKépKép Valaki át tudná rendezni?! Én ehhez túlzás, milyen béna vagyok.
petra28

Hello!

Gabi3:nekünk is vírusos lett a gép s elveszett 40 g adatunk,filmek zenék,játékok...stb
tiszta ideg a párom!Kép
Lara:Akkor van reméní,hogy elmúlik.

Gabo,Ágci:Vettem infacolt ma kezdem el adni.a tájékoztatón tényleg nincs kor írva,csak a neten olvastam,hogy 3 hónapos kortól.akkor megint írtak hülyeségeket.Kép
Majd beszámolok az eredményről.

majd később még jövök!

pussz!

Erika
erika76

Szijasztok!

Ma olvastam a Sztoriban, hogy a Schobert Norbi leendö kislányát Larának fogják hivni...Nem is tudom, hogy örüljek-e.

Angi! Szija köztünk! Szuper, hogy Virággal minden rendben van és szépen fejlödik. Miért születtek meg ilyen korán?

Zsófi! Pankának szoritok nagyon, hogy ne legyen semmi komoly!NAgyon szép Bence! Tényleg olyan, mintha mosolyogna!

Gabici! A közgázt nappalin csináltad? Szegeden?

Petra! Gyönyörü a kislányod!!!

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok! Hü ez csoda, újra itt. Nem sok idöre jöttem, és nem is tudok most másfél hónap lemaradást elolvasni, igy csak köszönöm mindenkinek aki aggódott értünk. Ma volt UH, már 15. hetet töltöttem be (hihetetlen nekem is) a baba is jól van, apuci most látta elöször hogy van keze, lába és mozog a baba, igy majd kiugrik most öröméböl.
Feloldották a szigorú fekvést, de egyelöre csak ritkán jövök mert sokat kell még pihenni és nem is akarok hirtelen megint órákat a gép elött tölteni. Csak el akartam mondani mi újság és gratulálok közben a sok új anyukának.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gratulálok Karmen!!!!

Jó, hogy jól vagy!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Úgy látszik csk én vagyok ennyire béna.
Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Végre sikerült. Annyira örülök, köszi a segítséget.
Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szívesen.
Tündéri kislány:-)))))))

www.mamami.hu
zsuzsófi

NAgyon édesek a babócák!

Nos, azért születtek meg korábban, mert nyílt a méhszáj rendületlen, 26.héttől, és már csak 1hétig sikerült tartani. Amúgy az egész történetünket el tudjátok olvasni (apa írta), és fényképeket is lehet nézegetni (Regináról is) a test.komplexnet.hu/baba weboldalunkon. NEm kell írni www-t elé!

Angi
Névtelen

Lányok, én most úgy ki vagyok akadva, mint a kakukkosóra!
Miért van az, hogy egy hét hasmenés után, a fertőzőn, jut eszükbe széntablettát adni?
Miért nem lehetett ezt korábban?
Már estére jobb volt a kakija!
Végre holnap székletmintát is küldenek!
Beindultak a hazai gyógyítás összerozsdásodott fogaskerekei!
Panka lelkileg eléggé ki van bukva. Csak panaszkodott egésznap, és egyszer sem mosolygott.
Kép
meso

Sziasztok!

Jankának van fülbevalója. Kép Most már tényleg olyan kislányos lett. Kép
És egész nap mosolyog, és gügyög. Kép

Lili meg beszél álmában. Tegnap éjszaka: "sír baba". Szegény, már álmában is síró babákat lát. Kép

Gabici, Angi!
Üdv köztünk! Kép

Zsófi!
Szegény Panka! Kép Anyukád bemehetett Vele?

Új kép van a profilomban. Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok Banyák!

Most nem írok semmit a gépről,mert amint leírom, hogy megjavult rögtön kiíta valami hibát.

Meso: Remélem gyorsan meggyógyul Panka, és kiengedik a kórházból. Benn lehetsz vele, vagy ott kell hagynod,

Petra: Nagyon szép kislányod van! Ez egy nagyon friss vírus. Ezért kaptuk be, mert nem volt még a vírus ölőn frissítve. Nagyon az a gyanúm, hogy a Babaneten ólálkodi, hiszen általában ezen ló

Melinda: Lotti nem mutatta be a csúnyanézését?

Karmen: Vigyázz magatokra, pihenj sokat! De jó,hogy már nem vagy ágyhoz kötve!

Megyek mert elszáll...
Gabi3
inecsg

Ildianyu,

melyik Lili es melyik Janka?? Kép Kép Kép

Meso,

jobbulast Pankanak. Talan mar jar ez a kiscsajszi? Nagyon ugy nez ki, hogy elimdul, nem?

g.
gabomamo

Ilyen volt tegnap:
Kép
meso

Bent lehetek vele napközben, legalábbis a doktornő ezt ígérte. Az irgalmatlan nővérke, már csak 4 óránkénti szoptatásról beszélt, mert szerinte a gyerek nem tud pihenni, ha látja az anyját! Na, erre varrjatok gombot!
Szóval holnap elválik, majd beszámolok.
Jó éjt!
Meso
meso

Meso

Jobbulast Pankanak es mielobbi kikerulest a korhazbol .

Napocska
napocska

Angi, megnézte, és őszíntén, sokat sírtam rajta.

Nagyon szörnyű lehetett elveszíteni Reginát, és óriási csoda, hogy Virág milyen erős, és életrevaló!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hogyhogy nincs itt ma senki??
:-((((((

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: De én itt vagyok, csak a sógorom ül a gépen. Hogy van Panka?
Az okos nővérke beengedte anyukádat?

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
El voltam tűnve mert Pesten voltunk pár hétig. A szigeten voltunk meg felmondott az albérlőm és takarítottunk a lakásba, kifestettünk...stb

Zsófi: Bocsi a bogyó miatt, de nem tudtam megszervezni, hogy találkozzunk. Egyébként lehet kapni Szegeden a Vasas Szt Péter patikában. A barátnőm tegnap vett. (meg kell rendelni és másnapra megvan) Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült találkoznunk! Kép Pankának jobbulást! Mi a baja végülis? Meso nem tud bent aludni?Még ekkora baromságot, hogy nem tud pihenni, ha látja az anyját........ ezt a nővérkét fel kéne lőni az űrbe!

Angi: Szia! Elolvastam a weboldalatokat. Végigbőgtem! Nagyon erősek vagytok, hogy ezt a szörnyűséget kibírtátok!
Virágnak jó egészséget kívánok! Egypetéjű ikrek voltak?

Ágci: Nagyon vagány Gabó abban napszemüvegben, vagy búvárszemüveg??? Majd megmutatom Boginak ha felébred Kép

Gigi: Majd írok levelet, most remélem lesz több időm. Köszi a névnapi képeslapot Kép Aranyos vagy!
Pocaklakó jól van? Mocorog rendületlenül? Adj neki egy cuppanóst a nevemben. (kérd meg a férjed Kép)

Melinda: Ez a Lotti töndiri kislány azzal a 2 darab fogacskával alul.....Kép Nagyon édi! Az Oskola uccában csinálták a fotókat?

Ildianyu: Hol lövettétek ki Janka fülecskéjét? Képzeld itthon nálunk nem vállalják 5 éves kor alatt az ékszerészek. (az ékszerészeknél lövik be, itt ez a szokás) És uncsitesómák kislánya még csak 4 hónapos, de nagyon szeretnének neki fülbevalót. Nagyon szépek a kislányaid! Lili olyan kis komoly az alsó képen, mint egy felnőtt nő! Kép

Gabi3: És ez a vírus a postaládát támadja vagy az egész gépet tönkre vágja? Hogy szedtétek össze? Mélbe?

Erika: Remélem jobban vagytok Danival. Mármint alvás ügyben! Milyenek az éjszakáitok?

Megyek mert riadózik Bogica, akinek a Tankcsapda koncert tetszett a legjobban a szigetenKépKép Hogy miért?? Kép

Üdv
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?