Sziasztok!
El voltam tűnve mert Pesten voltunk pár hétig. A szigeten voltunk meg felmondott az albérlőm és takarítottunk a lakásba, kifestettünk...stb
Zsófi: Bocsi a bogyó miatt, de nem tudtam megszervezni, hogy találkozzunk. Egyébként lehet kapni Szegeden a Vasas Szt Péter patikában. A barátnőm tegnap vett. (meg kell rendelni és másnapra megvan) Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült találkoznunk!
Pankának jobbulást! Mi a baja végülis? Meso nem tud bent aludni?Még ekkora baromságot, hogy nem tud pihenni, ha látja az anyját........ ezt a nővérkét fel kéne lőni az űrbe!
Angi: Szia! Elolvastam a weboldalatokat. Végigbőgtem! Nagyon erősek vagytok, hogy ezt a szörnyűséget kibírtátok!
Virágnak jó egészséget kívánok! Egypetéjű ikrek voltak?
Ágci: Nagyon vagány Gabó abban napszemüvegben, vagy búvárszemüveg??? Majd megmutatom Boginak ha felébred
Gigi: Majd írok levelet, most remélem lesz több időm. Köszi a névnapi képeslapot
Aranyos vagy!
Pocaklakó jól van? Mocorog rendületlenül? Adj neki egy cuppanóst a nevemben. (kérd meg a férjed
)
Melinda: Ez a Lotti töndiri kislány azzal a 2 darab fogacskával alul.....
Nagyon édi! Az Oskola uccában csinálták a fotókat?
Ildianyu: Hol lövettétek ki Janka fülecskéjét? Képzeld itthon nálunk nem vállalják 5 éves kor alatt az ékszerészek. (az ékszerészeknél lövik be, itt ez a szokás) És uncsitesómák kislánya még csak 4 hónapos, de nagyon szeretnének neki fülbevalót. Nagyon szépek a kislányaid! Lili olyan kis komoly az alsó képen, mint egy felnőtt nő!
Gabi3: És ez a vírus a postaládát támadja vagy az egész gépet tönkre vágja? Hogy szedtétek össze? Mélbe?
Erika: Remélem jobban vagytok Danival. Mármint alvás ügyben! Milyenek az éjszakáitok?
Megyek mert riadózik Bogica, akinek a Tankcsapda koncert tetszett a legjobban a szigeten
Hogy miért??
Üdv
Enikő