akkor Csilla baba is jó evő
Elizám meg olyan,mintha unná a szopizást. Kristóf is ilyen volt,csak nála 6 hósan kezdődött,és utána ugye magától abba is hagyta a szopit 9 hónapos korára. Eliza is ugyanazt csinálja most
15-én megyünk oltásra,kiváncsi vagyok,mennyit hízott,nőtt
enahma,nagyon együtt érzek veled,biztos emlékszel rá,én mennyit szenvedtem az utolsó időben.Nem is szenvedtem,inkább csak nyüglődtem...
Túlhordásnál én is úgy hallottam,hogy veszítenek a babák a súlyukból...de akkor te még nem is hordot túl,a mensid szerint,nem?
Kristóffal nekem is szerencsém volt pelusügyben,3-4 nap alatt megoldódott a nappali és éjszakai is...
Én egyetlen egyszer mostam ágyneműt,de akkor sem éjjel,hanem a délutáni alvásnál
Emma én nem rábeszélni akarlak az éjszakai keltegetésre,csak szerintem még mindig jobb,ha éjjel egyszer felkelted és pisil,mintha minden éjjel ágyneműt cserélsz...majd ha már megy nappal a dolog,meglátod,hogy van az éjszakai pisiléssel...
És legyél csak anyajegy-szempontból a helyemben,és szedesd le,amit le kell. de sztem elötte mindenképpen menj el bőrgyógyihoz.
Nekem is megnézte a kis kütyüjével,és azután mondta,mit szedessek le.
És merem ajánlani dr.Győri Attilát,ha úgy döntesz,hogy leszedeted...
Bőrgyógyinál én dr.Hardicsai Kláránál voltam,itt a mögöttünk levő utcában van magánrendelése,itt laknak...NNa,de elég ennyi belőlem...
megyek,vasalok...(holnap meg hasalok ha-ha-ha
)
Azt hiszem,kezdek fárasztó lenni