Új privát üzeneted érkezett!

Josi,
mi a fejlemény szopi ügyben?
Vendég

akkor Csilla baba is jó evő :D
Elizám meg olyan,mintha unná a szopizást. Kristóf is ilyen volt,csak nála 6 hósan kezdődött,és utána ugye magától abba is hagyta a szopit 9 hónapos korára. Eliza is ugyanazt csinálja most :cry:
15-én megyünk oltásra,kiváncsi vagyok,mennyit hízott,nőtt :shock:
enahma,nagyon együtt érzek veled,biztos emlékszel rá,én mennyit szenvedtem az utolsó időben.Nem is szenvedtem,inkább csak nyüglődtem...
Túlhordásnál én is úgy hallottam,hogy veszítenek a babák a súlyukból...de akkor te még nem is hordot túl,a mensid szerint,nem?
Kristóffal nekem is szerencsém volt pelusügyben,3-4 nap alatt megoldódott a nappali és éjszakai is...
Én egyetlen egyszer mostam ágyneműt,de akkor sem éjjel,hanem a délutáni alvásnál :?
Emma én nem rábeszélni akarlak az éjszakai keltegetésre,csak szerintem még mindig jobb,ha éjjel egyszer felkelted és pisil,mintha minden éjjel ágyneműt cserélsz...majd ha már megy nappal a dolog,meglátod,hogy van az éjszakai pisiléssel...
És legyél csak anyajegy-szempontból a helyemben,és szedesd le,amit le kell. de sztem elötte mindenképpen menj el bőrgyógyihoz.
Nekem is megnézte a kis kütyüjével,és azután mondta,mit szedessek le.
És merem ajánlani dr.Győri Attilát,ha úgy döntesz,hogy leszedeted...
Bőrgyógyinál én dr.Hardicsai Kláránál voltam,itt a mögöttünk levő utcában van magánrendelése,itt laknak...NNa,de elég ennyi belőlem...
megyek,vasalok...(holnap meg hasalok ha-ha-ha :lol: )
Azt hiszem,kezdek fárasztó lenni :oops:
Vendég

Igen, Cseriani, asszem a te tanácsod fogom követni :wink: Anyajegy-ügyben is, csak aaannyira parázok... Félek, hogy nem lesz jó a szövettan, dehát anyajegy még életben nem tűnt el emberről magától, úhogy ez az egy megoldás marad, hogy leoperáltatom, nehogy beinduljanak - nagyonnagyon remélem, még nem késő.
Már voltam velük bőrgyógyásznál, időpont is volt a leszedésükre, csak nyár volt és beindult az asztmám, és így akkor nem javasolták. Nekem is a hátamon van 3 ami nagyon gáz, azoktól szeretnék megszabadulni, dehát a szoptatás befejezése előtt nem; mert nem tudnék ülni normálisan. Változni nem változtak azóta (jópár éve); akkr nem mondták, hogy gáz van velük, de bármikor lehet, ezek a rosszabb (aplasztikus) típusú anyajegyek közé tartoznak.
Jaaj, brrr, nem is untatlak ezzel benneteket.
Drukkolok neked holnapra, hogy simán megúszd! Biztos engedik a melltartót, vagy alád pakolnak valamiket a tej miatt... Jah, és köszi a neveket! A sebészét mindenképp megjegyzem; én Paksra megyek majd bőrgyógyászhoz, vagy Tolnára.
Enahma, azigen! :shock: Ne félj, viszonylag kis nők tök könnyen megszülnek viszonylag nagy babákat... (Vagy ne mondjak ilyesmit, ezzel nem vagy kisegítve...) Holnap cuccostól kell menned, és akkor maradsz bent? Jaaj, de nem, jön Ármin és punktum! Majd kicsalogatjuk! :wink:
Vendég

enahma mi emeletes családiházban lakunk,és utolsó nap rengeteget lépcsőztem...lehet segített :roll:
mindenesetre izomlázam az lett tőle :twisted:
Vendég

Emma nem untatsz...dehogyis!!!
Nekem azt mondta a doktornő,hogy ha neadjisten valamelyik szövettana pozitív lenne,akkor egy egyszerű injekciós kezelést kell kapjak,ami egyfajta kemo,de korántsem olyan,mint amit szegény Timi kapott...csak egy szuris kúra.
egy másik orvos szerint akkor sincs semmi,mert kivették az anyajegyet gyökerestől,csak majd évente kell mennem ellenőrzésre,ennyi...
Tehát,nem félj!!! :wink:
Vendég

Hú, Cseriani, megen kicsit megnyugtattál, köszi! :D
Lépcsőzést tényleg mondják, segít tágítani a méhszájat. Hú, hogy én mit lépcsőztem, mikor visszatartáson voltam... A dokit kajtattam 2 napig, hogy egedjen má haza... :mrgreen: Szétlépcsőztem magam. Még jó, hogy nem szültem meg... :lol:
Vendég

Szopi ügyben van egy kis javulás,most az 5 étkezésből 3x kap pótlást,ezek a délutániak természetesen.Reggel nem is szopizza ki mindakettőt teljesen.most voltunk délután tanácsadáson és 4620gr volt. A szurit is nagyon jól viselte,mos alszik is bár pont előtte evett. Remélem nem is lesz lázas tőle. Anyajeggyekkel nekem is vannak gondjaim. Az enyémek(3) akkorák mint egy nagyobb borsó és sötét. Én is megnézettem,de azt mondta a doki (Ligeti Judit ) hogy ha engem nem zavar és nem nőnek akkor ne bántsuk. De az egyik most nagyon befeketedett,úgyhogy megnézetem rövidesen.

Kép
Kép
josi

Enahma,kitartás,ha holnap befekszel gondolj arra hogy onnan már külön mentek haza :) !

Kép
Kép
josi

Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
maci1981

:) Köszi a biztatásokat. Egyébként nem vagyok kis termetű, szóval nem olyan nagy tragédia egy 4 kilós gyerek sem, de azért mégsem kéne túlzásba vinni.
Egyébként emlékszem, mit összeszenvedtetek mindannyian az utolsó napokban, szurkoltam is - önző disznó, tudom - hogy nekem másképp legyen, de nem jött be. Most itt vagyok, ugyanabban a cipőben. Na tessék.
Ja, és lépcsőzni max. a kórházban fogok tudni. Nálunk csak a templomtoronyba visz fel lépcső, de az túl korhadt ahhoz, hogy terhesen próbálkozzak vele.

Kép

Kép
enahma

Eztnemhiszemeeeel! Ménincs külön reklámozód fórum? :roll:
Josi, a terhesség miatt is lehetnek feketébbek, ne aggódj (mondom én, a parakirály...) Én is Ligeti Judithoz szeretnék menni! :D Nekem is sötétek, szinte feketék, borsónyiak és szabálytalanok. :?
Enahma, templomtoronyba télleg ne mászkálj... :D Nagyon drukkolok - eddig a többieknek tettem, most neked - , hogy ne kelljen Árminnnélküli (kinti Ármin nélküli ) :lol: napokat töltened bent.
Vendég

reklámozós... 8)
Vendég

Hello csajok!
Enahma!Nagyon szoritoj értetek!
Remélem minden rendben lesz!
Utánad én jövök majd asszem!
Bár az még nem itt van! :)
Holnap megyünk Genetikai ultrahangra.
:) :) :)
Vendég

na,most tényleg nem ijesztgetek,de ha változik a színe vagy alakja,akkor menj el dokihoz!!!!
Nekem is terhesség alatt változott az az egy csúnya a pocakomon,azért kellett gyorsan mennem leszedetni...
Vendég

még akkor is,ha a terhességtől változott-mint nálam is...
Vendég

na,bocsi,írok itt össze-vissza,csak közben pelust cseréltem sivítozó lánykámnál. Iszonyatosan tud sivítozni,ha tele a pelus :P
Vendég

Igazad van, Cseriani, mindenképpen érdemes megnézetni.
Igazi kiccsaj Eliza, már most zavarja, ha vmi nem oké :lol: Ne félj, Ármin napokig ellenne benne, ha hagynám... :roll: :lol:
Vendég

Jah, és Moni: majd mesélj az UH-ról!
Vendég

emmamami van olyan gyerek,akit nem zavar,ilyen volt barátnőm kisfia is.
Kristóf is rögtön nyekergett,amint tele volt a pelus.
Bárhol voltunk,nekem azonnal cserélnem kellett,különben torka szakadtából üvöltött. Eliza dettó,eleinte csak sikonyál elég érdekesen,majd jön a visítás,és ha nekem még mindig nem esik le,hogy mi a gond,akkor üvölt,hogy olyan vörös lesz,mint a paprika.
Mikor lefektetem,kezdem levetkőztetni,akkor meg már vigyorog,mint a jól lakott óvodás.
Vendég

De drága... :D Legalább neked nem kell szagolgatni a pelusukat... :)
Vendég

Furcsa érzés: utolsó kettesben töltött esténk itthon a férjemmel...
Egyébként nem gond az, hogy egy hatalmas bőrönddel költözöm be a kórházba? Ti hogy csináltátok?

Kép

Kép
enahma

enahma,dehogy baj,csak az a ciki,hogy a szekrény nagyon kicsi...kipakolni nem igazán tudsz :?
Legalábbis a szülészeten. Hogy a nőgyógyon mi van,azt nem igazán tudom...
drukkolok neked,és írjon ám Árminapuka,hogy mik a fejlemények!!!!
De tudod,ma éjjel még bármi megtörténhet :wink:
De nyugi,mostmár tuti,hogy napokon belül babázol :D
Vendég

Enahma, jobb esetben lesz 1 egész szekrényed; nekem nem jutott, de nem szóltak, h. a padlón tárolom a táskámat. Én is egy nagy utazótáskával meg egy hátizsákkal mentem... :oops: Szal, nem gond. Csak az értékekre kell figyelni; a szobák egyébként zárhatóak.
Nagyon drukkolunk neked, nektek, gyertek minél előbb haza Árminnal! És várjuk nagyonnagyon a híreket! És persze várunk ide vissza. :wink:
Vendég

Na, Cserianink megelőzött :lol: Igen, kicsik a szekrények...
Jah, és Cseriani is szépen elbúcsúzott tőlünk, aztán éjfél körül jött Áfi a hírekkel, hogy Cseriani szül!!! :lol: (Ugye, jól emlékszem?) Neked is legalább hasonlóakat kívánunk.
Vendég

Na Emma egy cipőbe járunk.....az enyém is szabálytalan sötét,majdnem fekete az egyik és nyáron viszketett is sokat. Most meg szopi közbe van hogy Csilla belekarmol :? Én a Ligeti doktornőt csak dicsérni tudom!!! Jók a tapasztalataim. Meg is beszéltük a férjemmel hogy februárba elmegyünk mindketten.

Kép
Kép
josi

Jól teszitek! Én is igyekezni fogok hozzá. Férjem is hozzá jár, az ekcémájával, ő is dicsérte.
Vendég

Köszi a válaszokat... Na, akkor el is mentem. Vigyázzatok magatokra! :)

Kép

Kép
enahma

Enahma, annyira bíztam benne, hogy a hszt a férjed írta... De nem. Nagyon-nagyon drukkolunk neked, gyors és könnyű szülést mihamarabb! Várjuk a híreket, és várunk ide vissza! :)
Vendég

Enahma remélem már a szülőszobán vagy és csak kettesben engednek ki a mai napon onnan.
Tegnap végre megkaptuk az agyhártyagyulladás elleni szurit. Súlygyarapodásával most meg vagyok elégedve. A védőnőnk hozta a formáját. Velünk egy szemernyit se foglalkozott, nem érdekelte, hogy mit tud a lányom, de bezzeg máséval jobban törődött. Már nem is igazán érdekel. Úgy néz ki Réka leszokott a wc-re kakilásról. Már a pelus jobban bejön. :cry: :cry:
Vendég

Rékababa, korai volt ez... :wink:
Vendég

sziasztok,megjöttem...
pénteken kötéscsere,két hét múlva varratszedés...
A doki most is nagyon aranyos volt,nagyon humánus,ez tetszik...az asszisztensről nem is beszélve.
Na,megyek,telepakolom a mosógépet.
Vendég

És mi vót a hasalással? :D Örülök, hogy túl vagy rajta!
Vendég

oh,azt el is felejtettem mondani: a két karom magam alá pakoltam,úgy egész jól ment,csak a végére úgy elzsibbadt a karom,hogy mikor alá kellett írnom az Elszámolási nyilatkozatot-már ilyen is van-alig bírtam a tollat fogni :?
Vendég

Cseriani! Akkor megmaradt a tejci Elizának :wink:
Mosogép-szindróma nálam is fennáll, lassan már le is jár a gép, és a változatosság kedvéért teregethetek :evil:

Jó kedvem van csajok, sikerült a mai vizsgám, sőt, 3-as lett!!! :lol: :lol: :lol: Mi lett volna, ha tanulok is rá rendesen :P Megyek még szombaton, aztán jövő héten kedden szigorlatra, és ha ott fenn az égiek is úgy akarják, akkor kész a félévem :lol: :lol: :lol: :lol: És fél év múlva kétdiplomás emberke leszek :shock: Bocsi, akit untatok vele, de én most nagyon örülök!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi gratulálok a sikeres vizsgához. Akkor ma ünneplés azért lesz ugye?
Mosógép éppen nem megy nálam, de a ruhák megszáradtak, így a vasalás következik. Ezt utálom a legjobban. Mire azt hinném, hogy elfogytak a vasalni valók, akkor ott a következő ruhaadag. :evil: :evil:
Ez a szuri Rékát teljesen kikészíti vele együtt engem is. Iszonyat nyűgös, aludni is csak a cicin hajlandó, ha kiveszem a szájából felébred. Szóval ez a mai napunk kínlódás.
Vendég

Enahma ma befeküdt...
Volt egy NST, amelyen egy(!) méhösszehúzódás volt észlelhető.
Holnap lesz egy másik NST, amelyet enyhe oxitocinbeadás mellett végeznek, hogy lássák, miként viselkedik a méh. Jól érzi magát, de nem szeret a kórházban lenni - ez érthető. Úgy sajnáltam otthagyni. Ráadásul nekem is nagyon rossz itthon nélküle. De a célra tekintünk!

Árminapuka

Kép

Kép
enahma

Én megen aszittem, hogy... :o Na, majd holnap! :wink: Addig is: köszönjük Árminapukának, hogy benézett hozzánk, és várjuk a híreket, bármiről!
Nagyon nehéz lehet otthon egyedül... Nademaaajd nemsokára! :D
Dadomi, grat a vizsgádhoz, és további drukk! Örülj itt nekünk nyugodtan! :wink:
Rékababa, jobbulást Rékának...
Vendég

Árminapuka hamarosan lesz olyan ricsaj otthon,hogy néha úgy leszel vele,jó volt néha kicsit egyedül :wink:
nna,csak vicceltem ám :wink:
szerintem lassan kezdjünk fordítva gondolkodni-nagyon drukkolunk enahmának,lehet ez a baj :roll:
volt egy éjszakám ezzel a két izével a hátamon :?
Végülis tudtam aludni,csak minden egyes mozdulatomat éreztem...mint terhesen. Csak akkor nem zavart ennyire a dolog :twisted:
rékababa Réka ma már sokkal jobban lesz,hidd el. Szerintem nála már lelki tényezők is befolyásolták,hogy nyűgös volt a szuritól :cry:
Vendég

Dani,Dani,Dani,nagyon boldog születésnapot neked!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Köszi a gratukat csajok :) Féltem nagyon ettől a vizsgától, mert ebből a tárgyból már egyszer megvágtak, és úgy éreztem, hogy ez akkora baromság, hogy nem lehet levizsgázni belőle. És mégis.
Rékababa! Majd akkor ünnepelek, ha a kezemben lesz az a keményfedelű, szétnyitható valami, amire az van írva, hogy oklevél, és bele lesz írva, hogy "közgazdász" :lol: :lol: :lol: Na akkor lesz majd csak igazán ünneplés :lol:
Cseriani, köszi Dani nevében is :D
Nézegetek majd ide be, de csinálok tortát az én négyévesemnek, meg takarítani is kéne brrr.....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Enahmanak szorítok nagyon, hogy minnél hamarabb meglegyen a bébi, és ne kelljen olyan sokáig élvezni a vendégszeretetüket.

Én napról napra jobban bírom a fennt létet, nem is sokat fekszem, bár kellene, de ott a pici fiam és ugye nehéz megállni, így már 1-2 szer fel is emeltem anyu ellenkezése ellenére, mert nem bírtam ki már. Nem szeretném ha eltávolodna tőlem, féltem is mikor hazajöttem a kórházból, milyen lesz a reakciója, megismer-e. Ahogy meglátott vigyorgott és elkezdett gagyogni, mint ha azt kérdezte volna "Hol a fenében voltál eddig? Ezek a nagymamák már kikészítettek!" (ez csak poén).

Cseriani! Ahogy olvastam, te már elég sok ilyen anyajegyet leszedettél magadról, úgyhogy már profi vagy benne, gondolom azért ez is fájdalommal jár.

Kép
timesz

timesz az injekció kellemetlen,de utána sem a vágást,sem a varrást nem érzem,egyáltalán nem. Aztán,olyan két óra múlva kezd kicsit csípni,fájni..de simán ki lehet bírni fájdalomcsill.nélkül...nem is annyira fáj,mint amennyire kellemetlen...engem már a ragtapaszok is idegesítenek per pillanat :oops: meg az a kellemetlen,mikor már érheti víz(8 nap után),és minden zuhanyzásnál le-fel a ragtapasz...úgy nézett ki a hasam,mint akit összevertek.És most tuti ilyen lesz a hátam is :twisted:
nna,takarítani azt nemkem is kellene. De ma mindkét gyerkőc nagyon eleven :P
Vendég

Kép Kép

teszek két képet az én kópéimról :lol:
Vendég

Dadomi!

Boldog 4.-ik szülinapot kívánok Danikának!!!!!

Képzeljétek, még nem is meséltem hogy vittek el műtétre ma 1 hete. Szóval ugye az előkészítések itt is megtörténtek, mint szülésnél: keserűsó, beöntés, borotválás. Reggel 8-kor már topogtam és vártam hogy jönnek értem és áttolnak a műtőbe, erre megjelent egy műtősfiú, hogy gyerünk, mehetünk. "Így gyalog?"- kérdeztem, "Naná, majd helikopterrel?". Szóval, felvettem a köntösöm, és átsétáltunk a műtőbe, a folyosón ülő emberkék sajnálkozó tekintetének kereszttüzében. Ajtó becsuk mögöttem. "Le lehet vetkőzni és felfeküdni a műtőasztalra!" Ez igen, gondoltam, el ne altassam már magam ha itt vagyok és meg ne műtsem magam. Érdekes, még Szekszárdon is úgy toltak be ágyon a műtőbe, itt önkiszolgáló.

Kép
timesz

Cserinai!

Gyönyörűek a képek! Eliza a kicsi husika azokkal a mesésen szép szemeivel. És Kristóf is milyen nagyfiús már.

Kép
timesz

timesz de kifelé gondolom nem kértek meg,hogy öltözz fel,és sétálj vissza az ágyadhoz??? :P
Hol műtöttek,melyik kórházban? De röhej,jó,hogy nem szaladtál el :evil:
Engem úgy toltak be epeműtétnél,tiszta kába voltam a bogyótól,amit be kellett vennem-de a srác kb.3-szor tolt neki a falnak :twisted:
Vendég

Eliza tényleg kis gombóc,tiszta én :oops:
Timi te tudod,találkoztunk...meg Áfival is :D
Vendég

timesz Olivér hogy áll fog-ügyben?
Vendég

Daninak nagy gratula a 4-ik születésnapjához. Akkor ma van egy kis nosztalgiázás.
Cseriani Eliza gyönyörű baba. Kristóf pedig már tényleg nagyfiús. Írtad már a méreteit. Hát az én 4 éves Evelin lányom is hasonló nagyságú és súlyú, pedig 1 évvel idősebb.
Timesz a lényeg, hogy otthon vagy. Az ember otthon sokkal gyorsabban gyógyul, főleg, ha ott van mellette a gyereke.
Nálunk Réka ma már nem olyan nyűgös. Tegnap katasztrófális volt a helyzet. Eddig egy szuri se akasztotta ki annyira mint ez. Egész nap csak hiszti hegyek, este volt a csúcs. Ha csak rá lett nézve már azért üvöltött.
Vendég

szegény Réka...és ez mind az agyhártyagyull.ellenitől???
Gondolom akkor tényleg érzelmileg is hatott rá a dolog,nem?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?