Sziasztok!!!
Csöpke!!
Nagyon édes lehet a kislánykád,amint mászva felfedezi a világot!!Gratula a 8 hónapfordulóhoz!!Már egy pár hónap,és már az első szülinapi tortáján fújjátok a gyertyát!!
Atan!!
A szülőnek az a legszebb szó,amikor azt mondják a gyerekei,hogy anyuci,apuci szeretlek!!
De ha még nem is mondja,hanem odabújik az ölünkbe,és átölel,az lehet a legcsodálatosabb érzés a világon!!
Már mi is nagyon várjuk,hogy a mi kis gyermekünk az ölünkbe bújhasson!!
Őrá,még várni kell egy jó pár hónapot,évet,de muszáj kibírnunk,mégha egy kicsit nehéz is a várakozás!!
Diadella!!
Nálunk se jobb az időjárás,mint máshol.Tegnap este ónos eső esett,így reggelre elég csúszósak voltak az utak.Ma délután pedig már eső esett!!
Már jó volna egy kis jó idő,de még sajna messze vagyunk a tavasztól.Pedig én is nagyon szeretem a tavaszt,főleg a májust!!
Szerintem az a legszebb hónap.Olyan gyönyörű,olyan jó,amikor a meleg simogatja az arcunkat!!
Főleg azért szeretem,mert ebben a hónapban ismertük meg egymást Zolival,és rá két évre,ebben a hónapban házasodtunk össze!!
Dotti!!
Nekem is jó volt beszélgetni veled!!
A babakocsihoz még nem hozták a mózeskosarat,mert még hapsi nem volt kinnt azóta Németben,ahonnan hozná!Még végül is ráér,mert még van időnk a babánk megszületéséig!!
De azért már jó volna,ha sikerülne neki szereznie,mert akkor az is meglenne.
Majd holnap rá is kérdezek a feleségétől,mert a kisfiukat majd hozzák az oviba.
Puszi mindenkinek:Kriszti