Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Napsugi!!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk neked!!!

Mindenik!!!
Azt tanácsolom én is,hogy szerintem mind a ketten menjetek el bátran,mert az idő nagyon-nagyon hosszú,amíg babához juttok,ezért ne pazaroljátok!
Először mindenkiben van félsz,és ez természetes,ha ilyen helyre megy.
De ne féljetek,csak bátran!

Mi először levélben jelentkeztünk,majd a Tegyesztől felhívtak,hogy mikor jönnek környezetezni,és mikor kell nekünk menni a pszicho vizsgálatra!

Szóval induljatok el ketten,kéz a kézben,mert az idő sajnos amíg nem álltok a sorban ellenünk dolgozik!!
De ha már a sorban lesztek,akkor majd nem fogjátok megbánni,hogy nem vesztegettétek az időt,hanem egyből elmentetek kettesben intézkedni!!

Sok sikert,és szorítok,hogy minél hamarabb elintéződjenek a hivatalos dolgok,és Ti is elkezdhessétek a várakozást a gyermeketekért!!

Puszi:Kriszti
kkriszi

Sziasztok lányok!

Napsugi!Nagyon boldog szülinapot kívánok én is!

Kép

Peti!Isten éltessen sokáig!Boldog szülinapot!

Kép

Mindenik! Üdv közöttünk!A lányokkal én is egyetértek!Ne izguljatok a legelején mi is úgy remegtünk mint a kiselsősök első nap az iskolában!Ezzel mindenki így van, mindenkiben a legeléjén számos kérdés vetődik fel, kicsit félünk a hosszú úton elindulni!Az én férjem is közösségben egy kicsit zárkózott,visszafogja magát,de a kezdetektől mindent együtt csináltuk!A pszichológusnő meg teljesen elvolt tőle alélva!!Szóval bátorság!!

Diadella!

Nagyon ari a kerifiad Balambérral!Gondolom ő is imádja a cicusodat!

Ági!

Hát igen szörnyű volt látni!Most egyenlőre nem próbálkozunk a cicussal!Rossz volt elveszíteni,gyászoltam is szegénykéket!Majd ha mi kisfiúnk vagy kislányunk szeretne cicát akkor lesz neki cicusa!!

Kriszti!

Hát de aranyos vagy!!Igen mi még a betűket is együtt ütjük!Én azon gondolkodtam ha majd megszületik a kisbabánk,ugye eljöttök majd babalátogatóba hozzánk???? :lol: :lol: :lol:
Képzeld ma és tegnap pénztároztam!!HŰŰŰ! Nem semmi volt,azt mondták a többiek nagyon ügyes voltam!Bátorítanak,de azért még parázok,hogy minden jó legyen!!Hát majdcsak belejövök!!Szombaton délután vagy este felé felhívlak ha otthon leszel!!

Puszi mindenkinek és álmodjatok szépeket!!

Kép

Kép
dotti

Szülinaposoknak nagyon sok boldogságot kívánok! :lol:
kanga_mama

Dottikám!!!

Hát persze,hogy elmegyünk babalátogatóba hozzátok!!!Ki ne találd már,hogy az én kis barátnőmék pici babáját nem néznénk meg??? :shock:
De nehogy már közel 3 évig várjunk a találkozónkra!!
Nagyon jó lenne,ha már januárba,vagy februárban,ha nektek is jó,akkor összehoznánk egy talit,amiről már a múltkor is beszéltünk!!Nagyon szívesen látunk benneteket bármikor!!!Csak szóljatok előre,és akkor szabaddá tesszük a hétvégénket!!!
:lol: :lol: :lol:

Ugye mondtam,hogy a pénztár nem is olyan rossz dolog!Ne félj!!Ügyes vagy Te,nem lesz semmi baj,és még haszna is van a pénztárnak,mert nem kell egész nap cipekedned!!

Szombaton várom a hívásodat!!!

Atan Petikéje!!
Isten éltessen szülinapodon!!!

Puszi mindenkinek!!!

Jó éjszakát mindenkinek!!! Kép
kkriszi

köszi mindenkinek a válaszokat. tudom, hogy sokat kell várni, ezért is siettetem. csak a férfiakkal nem olyan egyszerű ám. na mindegy, remélem boldogulunk majd:)
mindenik

Mindenik!!

Fel a fejjel,szorítunk nektek!!!Sok sikert az örökbefogadás hosszú,rögös,de egyben csodálatos útján!!
Ha van kedved,akkor továbbiakban is gyere közénk,és beszélgessünk a várakozásunk hosszú-hosszú idején!!

kkriszi

Sziasztok!

Kriszti!

Én is úgy gondoltam,hogy 3 évig nem várunk a találkozónkkal!Jó volna talizni!Majd egyeztetünk!!Ma megint csak megdícsértek jól csinálom a dolgokat,viszont délutánra kiborult nálam a bili!!!Kicsit idegességem enyhe sírásba ment át!Kimentem az öltözőbe kipityeregtem magam,aztán egyesével jöttek a kollegáim meg a főnököm, hogy mi a baj!!Semmi nem történt csak annyi,hogy ma kicsit hosszú volt, mindenki nagy pénzzel akart fizetni,aztán ha a főpénztárossal szóltunk,hogy nem tudunk egyszerűen visszaadni,akkor néhányan belénk mártották volna a kést!!Nem beszélve arról nagy volt a forgalom,én csak beugró pénztáros lennék,ehelyett reggel 1/2 9-től 1/2 1-ig összesen fél órát nem voltam csak a kasszába,aztán 13 órától 14-ig megint a kasszában voltam,a sor megcsak kigyózott!És ami még megfejelte a dolgokat az az volt,hogy majdnem elszámoltam magam(az én javamra)300-ft-al!Na jó,hogy észre vettem,szóval na ekkor paráztam be,te jó ég remélem mindenkinek jól adtam vissza!Addig pedig nyugodt voltam,de utána kész voltam!!A főnököm mondta ne izguljak mindent jól csinálok,ráadásul mindent egyedül,már a legelső naptól!Rendes volt mert délután mondta,hogy pihenjek mert hosszú volt nekem ez így ráadásul elismerte,hogy nagyon bele dobott a mélyvízbe!!Ezt kifogtam!!De a pénztár zárásom nagyon jól sikerült 172.000 bevétel volt a kis kasszámban és 10-ft plusszom!Szóval boldog voltam!!Nekem van a legaranyosabb főnököm és kolleganőim!!

Bocsi,hogy locsifecsiztem!!!

Mindenik!
Nagyon szorítunk nektek,hidd el csak az első lépés a nehéz!!Majd ha van kedved mesélj nekünk,hogyan haladtok az ügyintézéssel!!

Lányok!Én már úgy várom a tavaszi gólyahíres talit,hogy személyesen is találkozhassunk!!Most hallottam a híradóban,Miskolcon találtak egy csecsemőt akit erőszakos bántalmazás miatt eltávozott!Az ilyen apának törném el mindkét kezét,meg a nyakát tekerném ki ,aki egy gyereket ilyen módon bántalmaz!!Ilyenkor megszakad a szívem amikor kisgyerekről van szó!!

Legyen nagyon szép az álmotok!

Kép

Kép
dotti

Sziasztok!!

Dotti!!
A talit majd megbeszéljük!!
Akkor elég húzós volt a mai napod,de a végén mégis sikert arattál!!Gratulálok a forgalmadhoz!!Ügyes voltál!!
Ilyenkor még az elején elég parás az ember,ha a pénzzel kell bánnia!Én is így voltam vele,amikor boltban dolgoztam,és most is így vagyok,amikor a gyerekek étkezési díjait szedem,és könyvelem!

A Gólyahíres talit már mi is nagyon várjuk!!Olyan jó lesz majd megint talizni egymással,és Gabikáékkal!!

Dotti,remélem,hogy akkor majd Ti is vonattal jöttök majd a Gólyahíres talira,mint ahogy már régebben megbeszéltük,mert így akkor nagyon sok időnk lesz beszélgetni a vonaton is egymással!

Nekünk anyira sok erőt adott a Gólyahíres tali,hogy azóta is annak az emlékeiből töltődünk fel,ha egy kicsit elkeserednénk!!
Annyira jó volt látni azt a sok-sok aranyos kisbabát,és gyerkőcöt!!
Olyan jó volt érezni,hogy nem vagyunk egyedül!!!

A miskolci csecsemőgyilkosság minket is nagyon felháborított!!Ez annyira szörnyű!!! :cry: :cry: :cry:
A múltkorában volt hír arról,hogy éhenhalt egy 1 éves kisgyerek,akit a szülei cukros vízzel etettek!!Ez olyan szörnyű!!! :cry: :cry: :cry:

Ma hazament egy újabb kis Gólyahíres kisbaba!! :P :P :P
Hétfőn pedig a januárban született kisfiúcskának a papírjait intézik!!!
Olyan jó,hogy ilyen boldogságos híreket lehet hallani a Gólyahírnél!! :P :P :P

Diadella!!
Ez a cicuska a Ti kis Balambér cicusotokra emlékeztet!!Nem a kinézete,hanem az elevensége miatt!!
Kép

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Mindenki!
Nem vagytok egyedül ezzel az érzéssel, hiszen mindenki így kezdi, bátortalanul. Az Alföldi u.-i TEGYESZ-nél mindenképpen először telefononm kell kérni egy időpontot, megmondják mit vigyetek magatokkal, s csak ketten együtt mehettek! Ne izguljatok két ügyintéző van a Botond és a Noémi, mind a ketten nagyon rendesek és készségesek. A további menetről is tájékoztatást fogtok kapni. S mint ahogy a lányok is írták, ha komolyan gondoljátok, ne húzzátok a z időt, mert mire a határozat a kezetekben lesz addig eltelik több hónap is. S persze aztán még nagyon hosszú az út a várva várt pillanatig.

Remélem tudtam segíteni, sok sikert!
debim

Debim! Mindenik!

Üdv köztünk!!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog újévet és mihamarabbi babácskát kívánok szeretettel! :D :D :D

Rég nem írtam,de olvaslak titeket szorgalmasan.Nagyon mozgalmas volt az elmúlt időszakunk,csodás volt a Karácsony,így hármasban. :lol: Mindannyiótoknak kívánom,hogy mihamarabb legyen csomagocska a fa alatt :lol: :lol: :lol:

Mindenik:Drukkolok nektek,hogy minél előbb elinduljatok az úton! :D

A mi kiskirálylányunk elsején volt 8 hónapos és úgy gondolta,hogy ideje nekiindulni, úgyhogy elkezdett mászni. Egész álló nap a sarkában vagyunk... :lol: :lol: :lol:
Nagy nehezen,de sikerült találnunk karámot,amilyen rvanéknak is van,jövő héten megkapjuk és így biztonságban lesz Lauránk.
:lol:

Lányok! Egy-két hónap és jön a tavasz,onnan meglátjátok,gyorsan megy majd az idő megint,és közben csökkennek a sorszámok! :lol: :lol: :lol: Nagyon drukkolok mindenkinek,hogy hamar eljöjjön a nagy nap!

Puszi mindenkinek,szép hétvégét! :lol:

Kép
csöpke

Sziasztok

Köszönöm Peti nevében a szülinapi köszöntést. Most már jobban vannak a gyerkőcök, úgy néz ki, hogy hétfőn mennek oviba illetve bölcsibe . Ma volt Peti szülinapi bulija, szűk családi körben és nagyon élvezte. Úgy szalad az idő már öt éves a drágám, és nem is olyan régen hoztuk haza másfél évesen.
Nektek biztosan lassabban telik az idő, de majd meglátjátok, ha hozzátok is megérkezik a babátok, szinte repül. Sokszor mondja Peti, hogy úgy szeretlek titeket Anyát is és Apát is, nem is tudom elmondani mekkora boldogság ezt hallani. Ivett ugyan még nem tud beszélni, de már megérteti magát. Ő egy igazi bújós kiscsaj. Tudja hogy kell levenni a lábáról a felnőtteket.

Most megyek gyorsan aludni, mert a gyerkőcök korán kelnek.

Jó éjszakát.

Kép
Kép
atan

Csöpke!! Jajj neked akkor, ha Laura mászni kezdett!! :) :)
Elhiszem, hogy csodás Karácsonyotok volt! Már mi is nagyon várjuk a hasonlóan csodás Karácsonyunkat! :wink:

Atan!! Peti de édes lehet, ahogy mondja, hogy "úgy szeretlek titeket Anyát is és Apát is+ ... azt hiszem ennél nagyon boldogság nem is érhet minket!! És eddig én azt hittem, hogy soha sem fogom megtapasztalni ezt a fajta boldogságot! De mostmár tudom,hogy megfogom! :wink:

Nálunk egész nap ónos eső esik ... borzasztóan csúszik minden!!

Mindenik!! Az én férjem sem akarta egyből az öf-et! Hetekig tartott a huzavona ... a lányok öntöttek belém lelket! Aztán elmentünk a Gólyahíres találkozóra októberben és ott történhetett valami :wink: :wink: mert már másnap írtam a TEGYESZ-nek a kérelmünket!! :wink
Vendég

Sziasztok!

Csöpke!

Laurának utólagosan is boldog 8.hónapos szülinapot!!!
Kép

Szerintem is akkor legszebb a karácsony,ha már kisbabáinkkal fogjuk várni!! :lol: :lol:
Akkor most nem unatkozol,szaladgálhatsz Laura után!Ilyenkor olyan édesek ahogyan igyekeznek felfedezni a világot!
Nekem ilyenkor mindig eszembe jut amit az öcsém mesélt el amikor rábízták a keresztfiát:Akkoriban 1 szobás lakótelepi lakásban laktak,a keresztfia nem akart járni csak mászni!A kisfiút lette a szőnyegre aki mint a hold autó elkezdett mászni addig míg akadályt nem talált akkor az öcsém megfordította a másik irányba és mászott tovább és ez így ment oda-vissza!!Hát édes lehetett! :lol: :lol:

Atan!

Valóban az ember életében a legszebb és legcsodálatosabb érzés amikor szülővé vállik!Nagyon tündériek a gyerkőceid!!

Diadella!

Sajna nálunk reggelre hó és ónoseső vegyesen volt,aztán azóta kisebb szünetekkel csak esik meg esik a hó!A vonatok 70 perceket késnek és a buszok sem mindegyik jár(már mint a Bodrog-közből,bár ha ott nem akkor tuti,hogy a Hegyközben még rosszabb a helyzet)!Majd este feltétlenül nézni akarjuk a híreket,hol mi a helyzet!!Bár reggel is mondta sok baleset volt sajnos!!

Kriszti!

Jó volt dumcsizni!!El is felejtettem megkérdezni amit megrendeltetek a babakocsihoz az már megjött??

Puszi mindenkinek!!

Kép
dotti

Hát nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én bizony már nagyon várom a tavaszt és a jó időt!! :wink:
Vendég

Sziasztok!!!

Csöpke!!
Nagyon édes lehet a kislánykád,amint mászva felfedezi a világot!!Gratula a 8 hónapfordulóhoz!!Már egy pár hónap,és már az első szülinapi tortáján fújjátok a gyertyát!! :lol:

Atan!!
A szülőnek az a legszebb szó,amikor azt mondják a gyerekei,hogy anyuci,apuci szeretlek!!
De ha még nem is mondja,hanem odabújik az ölünkbe,és átölel,az lehet a legcsodálatosabb érzés a világon!!

Már mi is nagyon várjuk,hogy a mi kis gyermekünk az ölünkbe bújhasson!!
Őrá,még várni kell egy jó pár hónapot,évet,de muszáj kibírnunk,mégha egy kicsit nehéz is a várakozás!!

Diadella!!
Nálunk se jobb az időjárás,mint máshol.Tegnap este ónos eső esett,így reggelre elég csúszósak voltak az utak.Ma délután pedig már eső esett!!

Már jó volna egy kis jó idő,de még sajna messze vagyunk a tavasztól.Pedig én is nagyon szeretem a tavaszt,főleg a májust!!
Szerintem az a legszebb hónap.Olyan gyönyörű,olyan jó,amikor a meleg simogatja az arcunkat!!
Főleg azért szeretem,mert ebben a hónapban ismertük meg egymást Zolival,és rá két évre,ebben a hónapban házasodtunk össze!! :wink: :P :wink:

Dotti!!
Nekem is jó volt beszélgetni veled!!
A babakocsihoz még nem hozták a mózeskosarat,mert még hapsi nem volt kinnt azóta Németben,ahonnan hozná!Még végül is ráér,mert még van időnk a babánk megszületéséig!!
De azért már jó volna,ha sikerülne neki szereznie,mert akkor az is meglenne.
Majd holnap rá is kérdezek a feleségétől,mert a kisfiukat majd hozzák az oviba.

kkriszi

Sziasztok Lányok!

Hááát ez az időjárás nálunk sem jobb, esik és esik … !!!!!! Holnap meg lehet csúszkálni az autóval jobbra-balra! Nagyon sok baleset volt az úton, sajnos.

Csöpke!

Gratulálok ahhoz, hogy már a kicsike 8 hónapos! Ilyen hamar elindult? Hááát ez tényleg nagyon jó érzés. Igaz, hogy nem lesz időd semmire, de a legszebb dolgot az életben már megkaptad. Most ezt az idő a Te időd, vele kell töltened minden pillanatot, és nem foglalkozz mással, pl. úszik a ház a munkától stb!!! Igen, sajnos hamar elrepül!!!! Gondolom, hogy szívvel és lélekkel mész a kicsike után. Ezt már mi is nagyon várjuk. Igaz, nekünk még nagyon hosszú az időd, de egyszer majd mi is élvezhetjük!!!! Jó babázgatást és nagyon vigyázz a kicsikére!!!!!!

Diadelle!

Már rég írtál, remélem jól vagy és nem haragszol rám!!! Puszika

Lányok!

Már én is nagyon várom, hogy találkozzunk! El sem tudom képzelni, hogy milyen lehet egy ilyen összejövetel. Biztos, nagyon megható pillanatot lehet átélni!!!! Látni és megtapasztalni hasonló problémával küzdő párokat, teljesen más, mint ha valaki csak beszél róla! Eddig azt hittem, hogy csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek, hogy nem jött össze a kisbabánk. Persze tudjuk, hogy sokan vagyunk, akik küzdöttünk és végül nagy szeretettel meghoztuk azt a döntés, hogy várunk a mi kis tündérünkre, akit föntről a Jóisten hozzánk rendel!!!

Csodálatos érzés tartozni egy kis közösséghez ( családhoz ) akikkel időközönként találkozik az ember!!!! Gondolom, sok párnak kialakult egy nagyon jó baráti kapcsolata a csapatból. Tudni, hogy van segítség ha baj van, az nagyon jó érzés! Tényleg, Gabikáéknak sok család köszönettel tartozik és egy életre nem felejtik el az Egyesületet!

Örülök, hogy köztetek lehetek, és hébe-hóba szomoríthatlak benneteket az írásaimmal! Lehet, hogy néha ki is készítelek bennetek és gondoljátok, hogy ez egy baba fórum nem Angyalos oldal. Elég romantikus emberke vagyok és az Angyalokban, meg nagyon hiszek, pedig sokan kinevetnének, ha tudnák főleg könyvelőként! Úgy gondolom, mindenki azt érez és azt csinál amit akar! Mindig szertettel küldöm nektek az üzeneteket! Ha úgy gondoljátok, hogy bosszantó, vagy idegesítő, akkor szóljatok bátran!

Egy kis üzenet mára!!!!

AZ EMBERRÉ VÁLÁS SZABÁLYAI

1. Kapsz egy testet
Akár tetszik, akár nem, földi léted egész tartalmára ez a tiéd.
2. Tanulsz
Teljes óraszámban, látogatod az Élet nevű szabadegyetemet, ahol mindennap módod nyílik arra, hogy valami újat tanulj.
Talán szereted az így szerzett ismereteket, talán lényegtelennek vagy ostobaságnak tartod őket.
3. Nincs balsiker, csak tanulság.
A fejlődés próba szerencse folyamat, azaz kísérletezés.
A "sikertelen" kísérletek éppúgy a folyamat részét képezik, mint az "eredményesek".
4. A lecke addig ismétlődik, míg nem tanulsz belőle.
Ugyanaz a lecke a legkülönbözőbb formákban kerül eléd, amíg meg nem érted a tanulságot.
Miután felfogtad, továbbléphetsz a következőhöz.
5. A tanulásnak soha nincs vége.
Minden életszakasznak megvannak a maga leckéi, amelyek várnak rád, ha megéred azt a kort.
6. Semmivel sem jobb "ott", mint "itt".
Mire eljutsz "oda", az "amott" még vonzóbbnak tetszik.
7. Mások pusztán éned tükörképei.
Semmit sem szerethetsz, vagy gyűlölhetsz valaki másban, ami ne azt tükrözné vissza, amit magadban szeretsz vagy gyűlölsz.
8. Rajtad áll, hogy mihez kezdesz az életeddel.
Rendelkezésedre áll minden eszköz és erőforrás.
Tőled függ, hogy használod őket. Tiéd a választás joga.
9. A válaszokat magadban találod.
Az élet kérdéseire magadban lelhetsz feleletet.
Nincs más dolgod, mint nézni, hallgatni és bízni.
10. Mindezt úgyis elfelejted.(?!)

A LÓTUSZ

„Fehér lótuszok tündökölve
Hajbókolnak a nyári nap előtt.”
/Ady/

Az emberi szellem hasonlatos a lótuszvirághoz. Mint ahogy a lótusz a tavak és mocsarak iszapos fenekéről tör fel a víz felszínére, úgy sarjad ki az emberi szellem is az anyagi világ sötétjéből és úgy emelkedik föl a fény felé.

És miként a lótusz a vizek felszínén szétterjeszti leveleit, majd pedig a napfény hatására kibontakoztatja szépséges virágát, úgy bontakozik ki a szellemi mivoltát fölismerő emberi lélek is a magasabb világok fényénél a magasabb rendű erők hatására.

De ehhez az szükséges, hogy – mint a lótusz – boldogan kitárjuk lelkünket a szellem napsugara előtt és hagyjuk, hogy a magasabb világokból szüntelenül leáradó fények érleljék bensőnket, miként a Nap sugarai a lótuszvirág szívét.

Mikor tehát úgy érezzük, hogy lábunk elmerül a föld sarában, emeljük fel lótusz-szellemünket a legmagasabbhoz, ami számunkra létezik. Lelkünk már-már összecsukódó szirmai újra erőt, színt és szépséget nyernek majd tőle.

Szép estét mindenkinek!

Sok puszi: Ági
szabko

sziasztok!
Nagyon boldog új évet kivánunk mindenkinek!!!! A szüli naposokat szeretettel köszöntjük utólag is !!! :P :lol:
Nem vesztünk el , csak annyi minden történt.elromlott a számitógépünk,jöttek az ünnepek hála az égnek mert nem kellett tanulni :lol: aztán vizsgáztam és megint csak vizsgáztam :roll: :roll: Már csak 2 van hátra, szombaton 5 tárgyból meg 1 szigorlat volt:roll: :roll: A családom egy hős csapat . Elviseltek engem, :roll: :roll:Fényképeztünk az ünnepek alatt sokat ha sikerül majd teszek fel.Bence szerintem artista lesz :lol: Felmászik az előszobafalra :roll: Mindenhol fent van egy pilanat alatt.A beiglit meg egyenesen imádja, még jo hogy sütöttem gesztenyést is, mert bajban lettünk volha ha diósat akart volna enni(mert azt még neki nem nagyon szabad)Már rágózni sem szabad elötte mert mindenkivel enni akar.De kell is a kondi, mert egész nap nyüzsög.
Szép estét mindenkinek!!!!

Kép
ibi01

Halihó!! :) :)

Ibi!! Gratulálok a vizsgáidhoz és kitartást!!
Várjuk a képeket a Bencés Karácsonyról ... szép volt így a Karácsony igaz??

Ági!! Dehogy haragszom! :wink: Egyszerűen csak annyi a dolog, hogy elrepül az idő. Amikor pedig ideülök a géphez, akkor végignézem a szokásosakat / pl Babanetes fórum :) / és aztán egy projecten dolgozom :wink: :wink: , majd ha kész lesz megmutatom neked, hogy mi az!!
De ígérem, ha lesz időm és nem leszek lusta :oops: :oops: akkor írok!!!
pusza
Vendég

Sziasztok Várakozók! :P

Hoztam néhány képet szívmelengetőnek! :D
Egy szorgos kismanót mutatnék meg nektek:

Kép Így akkor jól csinálom, Anyuci?

Kép Meglocsolom, pedig jó magasan van...

Kép Ezt majd én dörzsölöm! Jó Apuci?

Kép A mosdó már tiszta - de ez a tükör...?!

Kép Fogggggalmam nincs, mit főzzek, ami gyorsan megvan!

Kép Pedig a neten láttam azt a jó kis receptet...!

Kép Ennyi munka után szuper az ágyikóban!

KépKép
amneris

Amneris!! Zituska nagyon édes ahogy dolgozik! :) :) Hát így könnyű ám, ha van aki besegítsen a háztartásban!! :wink: :wink:
Olyan szép az a kislány!! Na és az a fürdőszobai kép, azzal a kis csattal a hajában!! Tündérke!! :)

Szép napot nektek lányok!! Én nemsokára megyek dolgozni, jók legyetek!! :wink:
Vendég

Amneris: Annyira jók a képek, Zitus már olyan nagylány és igazán ügyes!!! :)
ildi_ko

Kedves Amneris!

Gyönyörű a kislányod! Ha már beteltél vele és egy kicsit pihizni szeretnél, akkor küld át fénypost! Sok-sok örömöd lehet benne és hááát Ő már ilyen szorgalmas!!!! Így minden könnyebb ugye? Ő egy kis Angyalka!!!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Egy kis üzenet:

"Sok Angyal létezik, de egy is elég, ahhoz, hogy megváltozzon az életünk."

A Szeretet törvénye

A Szeretet a Mindenható, az Isten által alkotott alaptörvény.
Ha megtanultunk szeretni, és azt kellő bölcsességgel ötvözzük (tudatos szeretet), akkor eljutunk a kiteljesedésig.
Földi küldetésünk, életünk értelme a szerelmi tudás elsajátitása. Ez nemcsak a társunk iránti szeretet elsajátitását jelenti, hanem a mindent felölelő szeretetét is, amely semmit és senkit nem zár ki és igy válik a szeretet hirnökévé.
A szeretni tudás egyben azt is jelenti, hogy élünk a lehetőségeinnkkel, esélyt adva másoknak is.
A szerelmi fellángolás és a szerelem olyan, mint a virágzat és a termés.
Mire a termés kialakul, a virág elhervad.
A szeretet a tökéletlenségek tudatos, megértő elfogadását jelenti.
A hirtelen szerelmi bódulat olyan tettekre sarkallhat, amelyeket később megbánunk.
Az igaz, mély szerelem ellenben segit felemelkedni önmagunkhoz.
A szerelem nem külsőleges tevékenység, hanem lényünk alapvető megváltozását jelenti.
A szerelemben olyan társra lelünk, aki megfelel saját énünknek, hiszen a kölcsönös rezgések törvénye alapján csak egy embert tudunk magunkhoz vonzani.
Gyakran csupán azért keressük a szerelmet egy párkapcsolatban, mert képtelenek vagyunk önmagunkat szeretni, elfogadni.
Tudatosan vagy tudat alatt mindenkinek van egy eszményképe önmagáról, ezért nem fogadja el a hibáit és mivel a külső a belső tükörképe, az ilyen ember a külső megjelenését sem tudja elfogadni.
Az eszménykép egy kitüzött cél és céljainkat csak úgy érthetjük el, ha komolyan elszánjuk magunkat.
Énünk elutasitása abból ered, hogy azt érezzük, másmilyenek kellene lennünk, másmilyennek rendeltettünk.
Csak akkor sikerül megváltoznunk, ha változtatunk.
Minden pillanatban lehetőségünk nyilik a változásra, de csak akkor élhetünk vele, ha önmagunkat adjuk és igy fogadjuk el, szeretjük az énünket.
A legnagyobb teljesitmények mögött általában önbizalomhiány vagy kisebbségi koplexus áll.
Az az ember, aki rátalált önmagára, már nem törekszik további teljesitményre, csak él bele a világba.
A történelem minden jelentős és nagy horderejű (negativ értelemben is) eseménye olyan emberekhez fűződik, akiket a bennük lévő kisebbségi érzés nagyszabású tettekre sarkallt.
Ezek az emberek bizonyitani akarnak a világnak, pedig valójában senki sem várja ezt ez tőlük, csupán ők maguk.
Tehát mindig csak magunknak akarnak bizonyitani, de vajon mit?
Annak az embernek, aki nagy energiát fektet valamibe, előbb-utóbb fel kell tennie a kérdést, hogy mi az értelme ennek az egésznek.
Ha ezt elmulasztja, komoly csalódás érheti.
Amennyiben őszinte magához, akkor könnyen megleli a választ: elismerésre, szeretetre vágyik.
Bár a megfelelni vágyás, a fokozott teljesités mögött mindig a szeretet iránti igény áll, az ilyen törekvés mégis kudarcra van itélve, mert a szeretet önkéntes, nem lehet kiérdemelni.
Minden ember vágyik (tudatosan vagy tudat alatt) a feltétel nélküli, tiszta szeretetre, ami csak az övé, és független mindenfajta külsőségtől, teljesitménytől.
Miért nem adjuk meg mi magunkat ezt a feltétel nélküli szeretetet?
Milyen szép is lehetne az élet, ha ennyire tudnánk magunkat szeretni!

Csodás napot:)))!
szabko

Sziasztok!!

Amneris!!
Zituska egy földreszállt Angyalka!!Nagyon aranyos kislány,és nagyon-nagyot nőtt!!
hogy repül az idő??
Ahogy visszaolvastam,még nem is olyan régen született,és mutattad meg a Ti kis porecelán lánykátokat!! :P :P :P

Ma egész nap talpaltam,még leülni sem volt időm,úgyhogy eléggé elfáradtam!Most pihizek a net előtt,és olvasgatlak Titeket!!

kkriszi

Sziasztok!
Én nem vagyok érintett, hálistennek.
Nekem első lombikra(7 év meddőség után) ikreim lettek,de sokszor megfordult a fejemben az örökbe fogadás.
Most, hogy végig olvastalak titeket, megkérdeztem a férjem, ha nem sikerült volna, akkor beleegyezett volna az örökbe fogadásba?
Azt mondta, nem mert az nem az ő gyereke lett volna.Én meg erre azt tudom csak mondani, hogy a babák odafenn kiválasztanak minket szülőket, aztán valami okból( ezt mindenkinek magának kell megtalálnia az életben) vannak gyerekek, akik félre csúsznak, más szüli meg őket, mint az anyukájuk, de a sors nem csal, odakerülnek a szülés után, ahol várják őket, az IGAZI CSALÁDJUKHOZ.
Ti, igazi anyák vagytok, a legeslegjobbak lesztek, mert tudjátok mi az megszenvedni a szeretetért és feltudjátok áldozni az egész életeteteket az anyaságért.
Mindenkinek sok sikert és mielőbbi gyermekáldást, higgyétek el, a várakozás éveinek gyötrelmei eltörpülnek majd, és megnyílik egy új, színes világ, amikor megszületik a TI babátok!
Le a kalappal!

Ilduci
Kép[/url]
Kép[/url]
mutyi

Sziasztok!

Mutyi:Üdv közöttünk,és ha nem haragszol,már boldog anyukaként a te szavaiddal élve én azt mondom,hálistennek,hogy érintett vagyok,mert így találhatott csak ránk Laura. :lol: :lol: :lol:
Nagyon édesek a gyerekeid,ha van kedved,írj róluk meg magadról is. :D

Amneris:Ez a kis porcelánbaba már csodás nőci lett!!! :lol: :lol: :lol: És micsoda kis házimanó,jó lehet ilyen segítséggel dolgozni!!! :lol: :lol: :lol:

Dotti,Kriszi: Köszi! :D

Szabko: Tényleg nagy örömmel és energiával babázom,Laura
nagy huncut már,de csodás érzés,hogy az anyukája lehetek!

Diadella:Hát igen,fel kellett kötnöm a gatyát :lol: ,de ma megérkezett a megrendelt karámjáróka,fel is állítottuk és nagyon élvezte Laura a játszást benne. :lol: És eljön a ti "első" Karácsonyotok is,meglátod! :D :D :D

Szép estét mindenkinek!

Kép
csöpke

Sziasztok lányok!

Amnerisz!
Nagyon édi bébi Zituska!Hát ezektől a képektől teljesen elvagyok ájulva!!Milyen kis dolgos a drágám!!! :lol: :lol: :lol:
Milyen elmélyülten böngészi a recepteket!!!!És mit ettetek ma????Tündérke a kicsi lányod aki ,már nem is olyan kicsi!!

Ildikó!
Veletek mi újság???Gondolom,hogy nem unatkozol!!!Sebestyén már biztos sokat nőtt!!

Diadella!
Én ma szót fogadtam neked,jó voltam!!!Aki jó volt az mit kap???

Szegény Krisztikém!
Pihenj,most már!!!Gondolom,volt mit söprögetni az oviba!!Nálunk ugyanis reggelre esett vagy kb.3-4 cm hó,így a reggelt én is hósepréssel kezdtem!!

Mutyi!
Üdv közöttünk!Gratulálok az ikrekhez,nagyon aranyosak!!Engem Csenge le is vett a lábamról!!Az a huncut mosoly nem semmi!!Ha van kedved nyugadtan csatlakozhatsz hozzánk, mesélhetsz a kis családotokról,szivesen fogadjuk a tapasztalt anyukák tanácsait!!

Csöpke!
Na,akkor most már kicsit kifújhatod a levegőt!!És a járókát most rendeltétek??Hol és mennyiért,ha szabad tudni!!Kíváncsi vagyok,összeszedem a jó ötleteket!!És milyen nagyságú??A Rvannéké láttam,jó széles!!

Puszi mindenkinek!Rita
Kép

Kép
dotti

Dotti!!! :) :) Annak holnap is jónak kell lennie!! :wink:

Csöpke! Én csak képen láttam olyan járókát, azon a képen amit Rvan tett fel egyszer! De tényleg nagyon praktkus!!

Mutyi! Szeretettel üdvözöllek köreinkben! Gratulálok az ikrehez, nagyon édesek a képen ami a vonalzódon van!
Picit fura volt olvasni az első mondatod utolsó szavát, de tudom, hogy Te egy egész más út által lettél édesanya és az az út a Te útad volt, természetes, hogy Te annak örülsz és neked az a legboldogabb út! :wink:
A mi utunk viszont az örökbefogadás és nekünk ez a természetes ... egyetlen pillanatra sem merül fel bennem soha, hogy sajnálkodjak azért, mert nem lettem terhes, mert nem sikerültek a lombikbébi programok. Természetesen volt idő amikor ez nem így volt, és bizony akkor nekem is az az út lett volna a természetesebb. De ma már azt mondom, hogy nem tudnék jobban örülni egy vérszerinti babának, nem lennék boldogabb akkor sem ha terherbe esnék valami csoda folytán, mert most is mérhetetlenül boldog vagyok, hogy anya leszek. Tudom, még nagyon hosszú út áll elöttem ... de az öf az ami engem boldog anyává, a férjemet pedig boldog apává teszi!! És ez így van!! A kisfiunkat már most annyira szeretjük, hogy azt el sem lehet képzelni, pedig még meg sem fogant!! De már itt van velünk, egy olyan helyen ahová csak kevés ember fér be .. itt a szívünkben!
Köszönjük neked, a szép szavakat!! Nagyon jól esett amit az anyasággal és velünk kapcsolatban írtál!!
Gyere máskor is! :wink:

Kriszti!
Nálunk is ugyanez a helyzet. Az egyik kolleganőm 1 hónap szabira ment / no comment/, a másik beteg és további kettő pedig szabadnapos volt ma .. a 3 tanulónk aki rengeteget szokott segíteni vizsgaidőszakát éli így ők is ritkán jönnek be .. szóval rengeteg a munka ... kevés a munkaerő és borzasztóan sok a beteg ember!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!!

Tegnap elég fárasztó napom volt,mert a másik dajkánk nem volt oviban,mert a fiát vitte a balesetire,mert eltört a keze.Így minden rám szakadt.Ráadásul még hó is esett,így reggeli tornaként hóeltekerítást végeztem tegnap.
Szóval egy kicsit elfáradtam a nap végére!

Diadella!!
Olvastam,hogy átérkezett a papírotok a gyámügyhöz!!
Nagyon gyorsan halad a papírmunkátok,már csak egy pár hét,és kezetekben lehet a jogerős határozat!
A mi ügyünk eléggé lassú volt,mert 4 hónap kellett a Tegyesznek,hogy átküldje a papírt a gyámügyhöz,ott pedig két hónapig csücsültek a papírjainkon.
A jogerős határozatunk fél év alatt lett meg!

Mutyi!!
Én is szeretettel üdvözöllek itt a fórumon Téged!!
Ha van kedved,akkor írj magatokról!!

Most megyek,mert nemsokára megyek dolgozni!!
Puszi nektek:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Diadella,Kriszti!Jaj,nagyon sajnállak benneteket!Ma szabad napon voltam,mondanom se kell itthon aztán hajtás ezerrel:reggel hivatalos ügyek intézése.mostam ,ágynemű csere,főzés takarítás,a fenyőfát levetkőztettem,díszek elpakolása és ami még belefér..Szóval ez volt a szabadnap!!Holnap én is megyek dolgozni,nálunk is egy kolleganő szabira ment egész héten,így most az ő részlegén vagyok a háztartásin!!Na tegnap kaptam 90 üveg babaolajat,hát azzal a sok olaj a város összes kisbabájának eélg lenne!De nagyon jó érzés volt a kisbaba cuccokat pakolászni!!
Az lesz a legjobb ha majd otthon pakolhatom el fürdés után!! :lol: :lol: :lol:

Diadella!Nagyon örülök,hogy nemsokára a határozat a kezetekben lesz!!Ez szupi!!

Puszi mindenkinek Rita

Kép
dotti

Sziasztok!!

Dottikám!!!

Akkor neked elvileg ma pihenned kellett volna!Nem??
Na,máskülönben ez nálunk is így szokott lenni.Pihenőnap=otthoni munka!
Mi már hétvégén levetkőztettük a karácsonyfánkat,de még az összes díszt ma sikerült elpakolnom a helyére!
Olyan furi,és üres lett a fa helye.Még kell egy pár nap,mire megszokjuk,hogy nagyobb lett a hely!
De ezzel már eggyel kevesebb karácsonyt kell kettesben töltenünk!Remélem,hogy már nem sok karácsonyunk lesz kettesben!

Még nem is kérdeztem Tőled,hogy mi lesz a pincurkátok neve,ha megszületik?

kkriszi

Kriszti!! Igen!! Igen!! Komcsira ez a gyors ügyintézés?? Akkor jó mert én azt hittem, hogy semerre sem mozdulunk!!

Jajj annyi baleset van, most, hogy ilyen csúszósak az utak!!
Vigyázz Te is a sok hósepréssel Kriszti!!

Most akkor hogyan is van ez a nem jogerős, jogerős, fellebbezési idő, nem fellebbezési idő?? És mit is figyeljünk a JOGERŐS határozaton majd Kriszti? :) Hogy mi legyen rajta? Mert ha jól emlékszem, akkor nálatok ebből is volt tortúra!!

Dotti!! Köszönöm!
Akkor jól elrendezted a szabadnapodat!! Ez nálam is kb így szokott lenni.
Azt elhiszem, hogy jó érzés volt babaolajat pakolni!! Én is imádom a patikában a babatermékeket. Olyannyira, hogy ki is választottam magamnak a nagy "babás polcot", mert mindenkinek van polca amit rendbe tart, és lejáratokat ellenőriz rajta ... én gyorsan lecsaptam a babapolcra!! Néha kísértésbe is esek a sok cumisüveg, rágóka, babakefe, cumilánc, orrszívó, popsitörlőkendő, és megannyi babacucc láttán ... de a jogerős határozatunkig nem szeretnék venni semmit sem.

A másik kedvenc helyem a patikában a hűvős raktár. Ott tároljuk a tápszereket és amikor tápszer receptet hoznak, már előre örülök, úgy szeretek oda bemenni ... ez tudom hülye dolog így, de engem megnyugtat, valahogy mindíg olyan érzésem támad, hogy nemsokára nekem is kell majd ilyet vennem!! :wink:

A kedvenc napom pedig a kedd, amikoris babanap van!! Akkor annyi babát hoznak be!! Olyan jó!!! :) :)

Nekem most elég kevés szabadidőm van!! Ma is rengeteg volt a munka. És nagyon kevesen vagyunk!! Ráadásul szombaton és vasárnap is dolgozom, mindkét nap délig .. aztán biza kezdődik a hét előről!!! De mindezek ellenére nagyon nagyon szeretem a munkámat!!!
Vendég

Diadella!!

Ez komcsi,hogy elég gyors az ügyintézés felétek!!Még csak 2 és fél hónapja adtátok be a kérelmeteket,és már nemsokára kezetekben lesz a papír!!

Szóval a fellebbezési idő,az 15 nap,de ha lemondtok róla,akkor egyből kiadják a jogerős határozatot!!
Nálunk a jogerőt kb. egy hónapra adták ki,mert elnézték a dátumot,és mire bementünk érte,már több mint 20 nap eltelt a határozattól.

Nekünk nem írták bele,hogy milyen korú gyermeket szeretnénk,milyen egészségi állapotút,és testvért vagy ikreket szeretnénk-e!!Ezért írtak nekünk egy kiegészítő határozatot is,ami az elsővel együtt érvényes.Erre a kiegészítő határozatra is kellett jogerő,így nekünk két jogerőnk is van!!De így a biztos,mert így már minden jogerős lett!!

Feltétlenül benne kell lennie a papíron,hogy újszülöttre is alkalmasak vagytok,mert csak így lehet a Gólyahírtől örökbefogadni!!
De nálatok biztos nem ritkaság az örökbefogadás,így jártasabbak a törvényekben!!
kkriszi

Kriszti!! Köszike! Akkor ezekre oda fogunk figyelni. Még azt nem értem, hogy ha mi csak a nyílt öf-et jelöltük meg akkor mi a tegyesznél nem is fogunk sorban állni ugye? Bocsika, de ezek a dolgok még mindíg annyira nem tiszták nekem!!
Vendég

Diadella!!

Ezt nem tudom pontosan,de szerintem attól függetlenül ott is sorban lesztek!!De ez csak én gondolom így,és nem tudom,hogy így van-e!
kkriszi

Köszi Kriszti!! Ment egy mail neked! :wink:

Ági!!Neked is írtam!!
Vendég

Diadella!!

Küldtem a választ!!Remélem,hogy megkaptad!!
kkriszi

Igen Kriszti, köszönöm! :wink:
Vendég

Sziasztok!!

Hoztam nektek egy kis történetet.Bár ezt már biztosan sokan olvastátok,de annyira aranyos könyvecske!!

Nekem két születésnapom van
Marie-Claude Monchaux

Andrisnak hívnak. Júniusban múltam négyéves.
Nekem minden évben kétszer van születésnapom.
Kétszer fújom el a gyertyákat.
Tudod, miért?
Az első születésnap az a nap, amikor világra jöttem. Úgy, mint mindenkinek.
De a második sokkal szebb. A torta még nagyobb.
És akkor kapok több ajándékot. Mert a második születésnapom az a nap, amikor hazajöttem.
Az örökbefogadásom napja!

Anyu és apu már régóta szerettek volna gyereket. Nézegették az utcán a papákat, mamákat.
És szomorúak voltak, hogy nekik nincs kisbabájuk.
Tudod ez olyan dolog, ami előfordul.
De nagyon – nagyon sokat gondoltak rám, még mielőtt ismertek volna.
És álmodoztak: "Kisfiút fogadjunk örökbe?" – kérdezte apu. "Kislányt válasszunk?” – kérdezte anyu. „Akár kislány, akár kisfiú, mindegy: hiszen már úgyis szeretjük!"

És vártak engem. Közben én semmire sem gondoltam, jól el voltam bújva.
Még a szemem is csukva volt, mint minden gyereknek a világon, aki még nem született meg.
Nőttem, növekedtem, mint egy kis gyümölcs.
Kilenc hónapig hordott a hasában egy néni, akit nem ismerek.
Egy szép napon világra hozott.
És mert úgy döntött, hogy nem maga fog nevelni, az újszülöttosztályon hagyott, míg értem nem jönnek.

Megüzenték a szüleimnek, hogy megszülettem. És ők eljöttek értem.
Karjukba vettek.
Annyira, de annyira örültek!
Hazavittek. És Andrisnak neveztek el.

Várt már az egész család és vártak a barátok.
És várt engem a nagymamám: már hetek óta a kabátkámat kötötte.
Ez hát az én nagy születésnapom!

Az igazi anyukám nem a hasában hordott engem, hanem a szívében.
Én lettem a szeme fénye.
És én lettem a szeme fénye apunak is, aki annyit játszik velem.

Nőttem, növekedtem.
Mindenhova odadugtam az orrom! Mennyi mindent megtanultam!
Egyedül enni…pedig a lekváros tésztát nem is olyan könnyű!
Egyedül öltözködni…
Egyedül mosakodni… vagyis majdnem egyedül!
Kanyarós is voltam.
Most óvodába járok.
Anyu azt mondja, hogy olyan vagyok, mint egy kisördög.
Amikor nagyapáéknál nyaralunk, az unokatestvéremmel, Krisztával azt játsszuk, hogy én vagyok Robinson, ő meg Péntek. Vagy fordítva.
Sokszor kérem aput vagy anyut: „Ugye elmondod az én mesémet?”
Így szokták kezdeni:
"hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kisfiú, aki arra készülődött, hogy a világra jöjjön…"
Itt mindig belekiabálok:
"Én vagyok az, én vagyok az!"
Ez az egyik kedvenc mesém.

Holnap lesz a születésnapom: ez a mi családunk nagy ünnepe.
Ezért azt mondtam:
"Néha kicsit unatkozom egyedül. Fogadjunk örökbe egy kisbabát.
Legyen egy öcsikém…vagy egy kis húgom…akkor testvérem is lenne!"
kkriszi

Üdv.
maci1981

Sziasztok lányok!

Ma szerződéssel felvettek a munkahelyemre!!Nagyon jó érzés volt aláírni a papírokat,igaz a napokban már tudtam róla csak nem akartam előre elkiabálni a dolgokat!Ma ismét a babacuccok között mozogtam!
Diadella!
Teljesen megértelek én is imádok azon a részlegen lenni!!Nagyon jó lehet a babanap!És az ,hogy zajlik nálatok???A határozattal kapcsolatban oda kell figyelni,hogy a 0 életkor benne szerepeljen!!Igen sajnos Krisztiék ezzel járták meg a hadak útját!!Szerintem is nálatok gyors az ügyintézés,bár még mi sem szólhatunk egy szót sem mert június 13-án érkezett meg a szándékunk és november 8-án már kezünkben tartottuk a határozatunkat!!A tegyesszel kapcsolatban, nálunk csak titkos örökbefogadás van,de hallottam már arról,hogy más megyében a nyílt örökbefogadásra is van lehetőség, hívd fel a Tegyeszt és ott megmondják a választ!

Kriszti!
Hát igen,nekem nagyon rossz érzés volt,levetkőztetni a fát!!Nekünk is furcsa,hogy több a hely,meghogy nincs a fa!! :cry: :cry:
Szerintem már kérdezted a babánk nevét,de szívesen elárulom!!A mi kisfiúnkat Péternek (Petinek)fogják hívni,ha kislányunk születik,na ez még vita tárgya mert több név is van a tarsolyunkban!!Nekem nagyon tetszik az Anna,Eszter,Kamilla nevek!Sanyinak a Katinka név tetszik!De a Rebeka név mindkettőnknek bejön,de az csak második helyen áll a sorban!!Szóval még egyezkedünk,szerintem úgyis engedek a férjecském javára!!És ti milyen nevet adtok majd a kisbabátoknak??
Kata!Nektek már megvan a kicsi fiatok neve??

Puszi mindenkinek és egyben el is köszönök,mert már nagyon fáradt vagyok!!
Kép

Kép
dotti

Dotti!!

Gratulálok a szerződésedhez!!! :wink: :P :wink:

Ha kisfiunk születik ,akkor Gergő lesz a neve,ha pedig kislányunk lesz,akkor pedig Réka lesz!!! :P :P :P

Mi is több név közül választottunk.Lánynevek közül tetszik még nekünk a Kinga,Anita,Mercédesz,de legjobban a Réka tetszik.
A tavasszal Egerben voltunk kirándulni,és akkor egy kicsi lányka etette a galambokat,mi pedig figyeltük Őt,hogy milyen édesen kergeti a madarakat.Ekkor megszólalt az apukája,hogy Réka,kicsim gyere...
Ekkor egymásra néztünk,és egyszerre kimondtuk,hogy a mi pici lányunk Réka lesz,ha megszületik!!!

Kisfiú neveink között szerepelt a Gergő,Dominik,Martin,Zalán,Milán.De legjobban a Gergő tetszik nekünk,így a pici fiunk Gergő lesz!!!

De jó lesz majd ha megszületik a kisbabánk.!!Már alig várom,hogy elteljen ez a várakozási idő!!

Puszi nektek:Kriszti
kkriszi

Kriszti!! Én még nem olvastam ezt a történetet, csak hallottam a könyvről!! Köszi, hogy bemásoltad, mert ez gyönyörű volt!!!

Dotti!! Nagy-nagy gratula neked!!!!!
Úgy néz ki, hogy a mi kisfiunk neve Patrik lesz!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Dotti: Karám: 7+1 elemből áll(ajtó) ,1m széles egy elem és 70 cm magas és ha az összes elemet felhasználod,akkor egy 2,7m átmérőjű kört kapsz. Csinálhatsz belőle 4,5,6,7, és 8szöget is,de használható kerítésként is. A Vaterán találtuk(sehol máshol nem láttunk hasonlót,a fele ill harmadekkorák kerültek ugyanennyibe) és 40ezer Ft volt.

Nevekről: Csak annyit,hogy nekünk is volt listánk... :lol: :lol: Aztán megláttuk a mi kisbabánkat,egymásra néztünk,és azt mondtuk:Laura :D :D :D Pedig más nevek voltak végig a "befutók" :D :D :D Szóval sosem lehet tudni,mikor jön az ihlet :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
csöpke

Dotti!!
A babanap annyit tesz, hogy minden kedden egészséges gyerek rendelés van a gyerekorvosnál. Ilyenkor mennek méretni, tápszert feliratni stb ... és ilyenkor orvos után /merthogy orvosi rendelő mellett van a gyógyszertár ahol dolgozom/, jönnek be hozzánk az anyukák a babákkal .. és én úúúúgy imádom a keddi napot ezért!!! :D :D

Na én most érzem igazán, hogy már nagyon fáradt vagyok. Egész héten taposómalom volt .... és mivel a hétvégén mind a két nap dolgozom, ezért az egy dolog, hogy nem lesz hétvégém és utána kezdődik elöről a hét, de még az összes házimunka mára maradt ... takarítás és főzés is a hétvégére ... hát nem panaszkodni akarok, de hulla fáradt vagyok, sajog minden porcikám a tegnapi sok kúpkészítéstől a patikában ... de nagy levegő ... erőt venni magamon és rajta ... most nem könnyű :) szép estét nektek!!
Vendég

Diadella!!

Sajnállak!!Nagyon hosszú lesz így a hét neked,hogy még hétvégén is dolgozol!!Még én is nem régen jöttem haza,úgy 6 körül,mert az ovi ajtó nem akart záródni,és még szólni kellett az asztalosnak,aki készítette a bejárati ajtót,hogy állítson már rajta!! Kép
Így azzal töltöttük el az időt!!
Amúgy most ez a hét elég gyorsan eltelt!!

Így megint egy héttel közelebb kerültünk a picikénkhez!!
kkriszi

Kész lettem mindennel!! Hurrááá!!!

Kriszti! Ez milyen kép? Az oviban készítetted? :roll:
Vendég

Igen,ezt még az összel készítettem az ovi bejáratáról!!
Szóval ezzel az ajtóval töltöttük el az időt,mert amúgy már 5-kor itthon lettünk volna.
kkriszi

Sziasztok!!
Jelentem levizsgáztam !!!! Most már aztán csak Bencizek és Bencizek :lol: Apa meg kitüntetést érdemel,olyan flottul látta el a familiát amíg én tanultam..Hamarosan jön ám a képözön :wink: :wink: :lol:

Kép
ibi01

Ibi!!

Gratulálok a vizsgádhoz!!Mit tanultál?Vagyis minek készülsz?

Várjuk a képeket!!
kkriszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?