Ani, nőtt a pocakod, megindul ez!!! Meglátod, pár hét és semmi gatya nem megy rád!
hajrá!
Vicuska, örülök, hogy nem adod fel!!!
Andesz, Svarci elvállal így, direkt megkérdeztem még az elején. Sőt, még összeget se mondott előre, de sztem még fog...
Judy, én is voltam 2 gyógyszertárban is ma, az elsőben barátnőmmel 10 percig vártunk a sorunkra, szerencsére ültem, de kiderült, h csak magne b extrájuk van, az meg nekem nem jó...a néni meg nem értette, miért...
a másikban kaptam, vettem 3x50-et, 4000 Ft volt
Még jó, hogy már csak egyszer kell ennyit venni! köszi a tippeket az óccsó rossmannos cuccokról!!
Kaptam egy listát Anikótól, hogy mi kell a babázáshoz, ha mindent megvennék, sztem eladhatnánk a lakást...
Krixta, sajnálom a cukros ügyet, de ne félj, sokakat ismerek, akinek ez ideiglenes volt! Tanácsot nem tudok adni, hallgass az okos lányokra!
Nati, én is szedem még az elevitet, végig fogom, meg sztem szoptatásra is. Nekem nagyon jól hasznosítja a szervezetem és a sz*r ízt is megszoktam
szorulásom sincs tőle, szóval bevált.
Kata, utólag is jó étvágyat a babletykóhoz!
Én kínait ettem! Annyira jó lehet pakolni a pakkot, én is pakolnám, csak még nem merem
De vásárolgatni már elkezdünk most tényleg.
Andi, én eddig elég keveset költök, mert szerencsére sokmindent kapunk, pl a babakocsi a legdrgágább és az érkezik. Az ágy a mi legnagyobb beruházásunk, az 16ezer, a kisruhákat turkáltam vagy kaptam, és a kis apróságok még csak most jönnek majd. (cumisüveg meg ilyenek)
Amúgy szülhetek természetesen, nemtom írtam-e de volt gyerekkoromban 1 vizsgálat, ami kimutatott 1 nyaki érgörbületet és amiatt volt h elájultam futás közben, mert nagy lett a nyomás a fejemben, ilyenek, de a háziorvos szt nem lesz gond. Azért mondom majd Svarcinak...