Új privát üzeneted érkezett!

Ani!
csomót nőtt a pocid :lol:

Krixta és Zsuzsó!
drukk a mai vizsgálatokhoz :D

sajnos a jobbo.pf-ben indultak el a tüszők,2 db is szép nagy,a méhnyhm is szép,de a baloldaliban csak egy kis nyamvadt tüsző van,szóval stimu leállitva, inszem elhalasztva.
és megkérdezte,nem akarok-e inkább lombikra menni :roll: :evil: :shock:
Vendég

Vicuska! :( :( :( És mit mondtál neki a lombikra?!
Ani!
Írtam privit! :)
Ildi!
Én is csak ajánlani tudom a Schwarzit!!! :D
Márti!
Neked így is elvállalja a szülést,hogy nem magánba jársz hozzá?! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok,

Én sem szültem még meg, csak tegnap délelőtt ugye a kóházban voltuk Bazsival. Elég gyorsan végeztünk, meg is voltam lepődve. 8-ra mentünk és fél 10-kor jöttünk ki. Persze az állapota semmit nem javult, maradnak a gyógyszerei + kapott még 2-öt mellé, 1 orrspray-t Nasonex a neve, ezt az orrnyálkahártyára kell használni, a másik pedig a Ventolin befújó, ezt pedig terhelés előtt kell használnia. (tesi óra, foci, kori)
Délután bementem a gyógyszertárba, kiváltottam az összes gyógyijátvettem vitaminokat, ott hagytam 4000 ft-ot :evil: úgy, hogy Bazsi állandó gyógyszereiért nem kellett fizetnem, mert van neki közgyógy kártyája.

Ani,

Nagyon szépen látszik a növekedés a pocidon. Látványosan dudorodik a babóca. :lol: :lol: :lol:

Márti,

Jól teszed ha nem mész most vizsgázni. Pihenj sokat és most mással ne törödj csak kisAtival. :lol: :lol:

Vicuska,

Sajnálom, hogy elmarad az inszem. :cry: :cry:
Lehet Aninak igaza van és el kellene mennetek valami gyógyviztes helyre. Csodákra képes. Aztán majd utána még el tudtok gondolkodni RL javaslatán a lombikkal kapcsolatban. Elkapkodni nem kell.

Chrissy,

Nagyon örülök, hogy Martinkával minden ok és nem kell műteni. :lol: :lol:

Kata,

Hogy érzed magad?????? Én ugyanugy szenvedek, de legalább lassan de biztosan halad az idő előre, már 34 hetes vagyok, még 2 hét és fellélegezhetek ha Barbika jönni akar.
Kimostam, kivasaltam minden babruhát, már csak a textilpelusok vannak hátra. Ma elhozzuk este a kiságyat és a babhordozót a barátnőmtől. És elkezdtem beszerezni a szülés utáni dolgokat. Hihetetlen, hogy mennyire felmentek az árak amióta utoljára szültem. Gondolok itt a "garmastan krém"-re ami ugye a sebes mellbimbóra jó, anno 4-500 ft volt, most meg több mint egy ezres. :shock:
Lassan aztán elkezdek bepakolni is a tatyómba, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen. Amugy tök jó, mert itt nálunk a Rosmann-ban szinte mindent megkapok, pelustól kezdve a melltartóbetétig, mellszívóig mindent. Nagyon nem akarok már nagy boltba menni, mert mindig rámjön ott a görcs.

Ildi,

A saját dokimat is merem ajánlani. Dr Csetényi Zsolt, nagyon kedves és jó orvos, a Gyümölcs utcában rendel minden szerda este.

Holnap megyek randizni a szülésznővel, nagyon izgulok. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt mindenkinek!

Vicuska, mit válaszoltál a lombikra?

Ani, tényleg sokat nőtt a pocakod két hét alatt. Már én is növesztgetem a kis dinnyémet. Igaz én képeket nem csináltam róla, de most már lehet, hogy időszerű lenne.

Márti, én is 23-án megyek a szülésfelkészítőre legközelebb.

Mondjuk nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezekkel az előadásokkal, de eddig nekem semmi újat nem tudott mondani. Igaz az első alkalomat kellet volna igazából kihagynom, mivel ott kellett beszélni az apás szülés történetről, őszintén megmondva ez nagyon megviselt. A második alkalommmal pedig a szülész-nőgyógyász doki mondta el azokat a dolgokat, ami minden szakirodalomban le van írva. Remélem a többi ennél jobb és használhatóbb lesz.

Kismamik, mindenki nekiállt már a vásárolgatásnak? Én még mindig nem vettem semmit sem. Bár már nekiálltam a nézegelődésnek.

Kép
tand

Krixta,

Téged majdnem kihagytalak.

Gratulálok, hogy minden rendben van veletek, :lol: és mivel már mindjárt 32 hetes vagy, gondolom meg is nyugodtál egy kicsit. Most már nem lesz semmi baj. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy
aranyos vagy,köszönöm:)
Sajnálom hogy nem javult Bazsi állapota...ez születése óta van neki?

Vicuska

Mit válaszoltál a lombikra?én is kiváncsi vagyok!

Én sajnos eléggé elvagyok kenődve ugyanis cukorbeteg lettem..a terhelés után 2órával 9,5 lett a cukrom ami rengeteg...semmi cukrot nem ehetek, megvan adva mikor mennyit ehetek grammban..azt mondta a dokinő hogy nagyon figyeljek oda mert árthatok a babának is..:(
Nem arról van szó hogy olyan nagy áldozat lemondani az édességről a pici miatt mert érte mindent csak rossz hogy még ez is van..és mehetek ezzel 2hetente a kórházba...állítólag az előző babával történtek is lehet az oka...
Éjjel meg alig aludtam annyira fájt a szemérem csontom és a pici is mindig azt az oldalt rugdosta amelyiken feküdtem..így egész éjjel forogtam:)

Nagyon hideg van lányok,fúj a szél öltözzetek fel rendesen és vigyi
magatokra!!!

Köszönöm hogy gondoltatok rám!Pusssz
Vendég

Judy!
ugye milyen gyorsan telik az idő? :roll: :P
már a tatyóba is pakolsz? :D

lombikra nem szeretnék menni.egyelőre legalábbis.meg amúgy se.nagyon drága,a sikere annak se sokkal nagyobb,pestre kell utazgatni,ezer vizsgálat kell előtte,lelkileg meg anyagilag meg fizikailag még ennél is megterhelőbb lenne.meg apácska nem biztos hogy akarja.
a melóhylemrtől akkor még nem is beszéltem,nem pont az a lombikbarát hely.bár szerintem nincs is olyan,de ez pláne. :(
igazából most még jobban ki vagyok akadva.nem tom mér nem bízik RL az inszem sikerében :shock:
meg azzal is megijsztett,hogy a stimuk miatt kifáradhat a pf-m és lehet ha tényleg lombik kell-6 inszem után-akkor már nem biztos hogy fog reagálni a stimukra a szervezetem. :?
vagy csak le akar passzolni mert problémás vagyok túlságosan :roll:

Na bocsika,ez jó hoszú nyavajgás lett :( :oops:
Vendég

Krixta,

Bazsinál ezt akkor vették észre amikor elkezdtük az ovit, azóta már kapott sok fajta gyógyit, most ugy néz ki, hogy amit szed tavaly ápr óta azok bejönnek. Nem olyan vészes, de nagyon oda kell figyelni, mert ha nincs kezelve sokkal súlyosabb formája is kialakulhat nála.

Ne kenődj el légyszíves, a fejemet teszem rá, hogy 8 hét múlva, ha már megszülsz a cukrod is normalizálódik. Ahogy már mondtam sok kismamánál előfordul.
Ha meg esetleg maradna, de nem fog, akkor meg ráérsz majd azon agyalni akkor.
A lényeg hogy figyelj oda mennyit eszel. majd meglátod nem olyan ördöngösség. A hugom is mindent megehet, még a sütit is, csak akkor ugy kell alakítania a napi szénhidrátmennyiségét.
Pl virsli mehet dögivel :lol: :lol: :lol: abban nincs szénhidrát.

Eldugulok, ne haragudj, nerm akarom osztani az észt.

Vicuska,

Jövő héten akarom elkezdeni a tatyót bepakolni, addig szépen mindent megveszek. :lol: :lol:

Azért szerintem ha megnyugodtatok és átgondoltátok a dolgokat, nem feltétlenül kellene elvetni a lombikot. Az én közvetlen környezetemben is van olyan aki lombikkal esett teherbe. Az tény hogy nem olcsó, meg sok mászkálással jár Pestre de szerintem megéri. Most ők is nagyon boldogok, igaz 3x-ra sikerült, de sikerült és ez a lényeg. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Krixta!
hát ez nem jó hír! :( és meg lehet oldani ezt a cukormentes diétát? :roll:
Vendég

Vicuska,
nem hiszem, hogy RL le akar passzolni, ez eszedbe se jusson. Valószínűleg azért kérdezte meg, mert időt spórolhattok, ha már most elkezdtek gondolkodni, időpontot kérni. Sokan ki se akarják várni a 6 inszemet, inkább mennének lombikra azonnal... Nektek ki kell várni a 6-ot, vagy akár mehetnétek most is?
Szerintem Apa is megbarátkozik a gondolattal. Mindketten orvosok vagytok, látjátok a tényeket és a következményeket. Lombikkal akár ikreitek is lehetnének :P :wink:
Vicuska, ne add fel, látod Bessy is elfogadta és optimistán áll hozzá!!!! Azért gondoljátok meg!!!!! Nem kerül többe, mint a még rád váró 4 inszem, ha azt végig akarjátok csinálni...

Nem is értem, miért ilyen nehéz babásnak lenni - ezt annyira nem érzem fairnek!!!!!

Judy,
hű-ha, te már csomagolsz :shock: Nem semmi!!! De igazad van, jobb előbb, mint kapkodva!!! Ha elkészültél Barbi birodalmával, tegyál ám fel képet!!!!! A srácok izgulnak már? Ki fog rájuk vigyázni, amig ti szülni vagytok???
Holnap gyere majd a szülésznői infókkal, kíváncsi vagyok nagyon a benyomásodra!!!!!

Kriszta,
sajnálom a terhességi cukrot, de ez tudod, ugye, hogy a szüléssel elmúlik?????!!!!!! Ne izgulj, a barátnőm már a 20. héttől ilyen volt, és minden rendben lett velük, igaz betartotta a szénhidrát adagokat, nagyon odafigyelt, de egy-két hét alatt már természetessé vált neki. Napi háromszor bökdöste magát és szépen meg tudta állapítani, mi viszi fel a cukrát és mi nem. Cukrot és szénhidrátot keveset evett, de a krumpli és máj is nagyon felvitte neki. Ha gondolod, szívesen megkérdezem, hogy mik a "tiltott gyümölcsök" és mit javasol. Csak szólj!!!

Szilvi,
még nem is gratuláltam a pici fiatokhoz!!! Most aztán törhetitek a fejeteket, a Titababa inkább lányos név, igaz :P

Alexa,
gratula Martinka első lépéseihez!!! Felvettétek videóra??? Nekünk még nincs, de Mütyürke miatt mindenképp venni szeretnénk!!!

Ani,
nagyon szépen gömbölyödsz!!!! Igazán nagy a változás és helyes, hogy látszik a köldököd!!!!!

Andi,
hát bizony lassan neked is be kell vásárolnod!!!! Már csak 10 hét, és Gréta babát a kezedben tarthatod!!!!! Gondolom már nagyon várod!!! És igen, légyszi készíts "dinnyés" :P fotót, kíváncsiak vagyunk rá!!!!

LÁnyok,
légyszi írjátok meg, hogy meddig szedtétek az elevitet (vagy gravidát)? 12. hétig vagy tovább??? Mi javasolt vagy mi az általános???
Köszi!!!
Vendég

Elösször is mindenkinek köszike, akkor tényleg nőt a pocim :)

Vicuskám, ne add fel! Ha úgy érzed hogy az inszemmel sikerülhet, és miért ne sikerülhetne, akkor ne hagyd magad. Most is hatot a stimuláció, csak sajna a szervezeted nem tudja hogy az a rossz oldal. Jól gondoljátok meg a dolgot, beszélgessetek róla kedveseddel. És ha kell menjetek lombikra, hisz ahogy már Bessynek is írtam nekem 2 ismerősőm is van akinek sikreült.

Andesz, köszi a privit. :) remélem sikerül SchZs-t megkérnem, holnap mindenre fény derül.

Judy, nagyon sajnálom hogy Bazsikád már most így szenved ezektől a fránya betegségektől. remélem a gyógyik segítenek neki. Hát igen az árakról ne is beszéljünk. Én is vettem a múltkor fejfájás csillapítót a drágámnak meg magne B6-ot, több mint 2000 Ft volt. :evil:

Tand, kérünk tőled is pocakképet! Nagyon kíváncsi leszek a tanfolyamra, én pénteken megyek elösször. Ha nem mondanak új dolgot nem fogok járni.

Kriszta, sajnálom a cukorbetegséget, de szerintem is a szülés után ez el fog múlni. Én is sokat hallotam már erről, mindig úgyan az a vége hogy a szüléssel megszűnik. Ha időbe hazaérek megnézem neked mit ír a nagykönyvem.

madiani

Hello, csak bekukk, mert ezerrel pakolászok.

Krixta, a sógornőm is terhességi cukorbeteg lett, azóta semmi baj. Nem kell félni, hogy megmarad, ez nem törvényszerű!!!!!!!!!!!

Ani, nőtt a pocid, látszik!! 8)

Vicuska, megint az a gondolat merült fel bennem, hogy nem akarsz átjönni a dokimhoz??? Bár tudom, hogy nem jó ennyit dokit váltani, de hátha......

Ildi, én is meleg szívvel ajánlom saját orvosomat, én imádom, Natival együtt (szerintem), nagyon jó doki, és emberileg is maximálisan meg vagyok vele elégedve!! Dr. Bata Barnabás, nem tudom, hallottál-e róla. Itt a honlap címe: barnabasbata.atw.hu/ Itt olvashatsz róla mindent, hol rendel, mikor, árakat....

Andi,én ezért nem mentem el végül szülésfelkészítőre. A sógornőm tesója most volt, és elmesélte, mikor, mi történt, úgy voltam vele, hogy ezekkel nagyjából már tisztába vagyok. A szülőszoba látogatást meg megejtettük így is.

Judy, én is lassan összekészítem a kórházi cuccost, bár még van időnk :wink: , de biztos, ami biztos!! Pihizzél, nem tudsz mit tenni. Te pl. vettél wc-re rakható papírt?? Én még akarok venni, meg melltartóbetétet is.

Ma voltam "túrni", vettem egy kengurut, ami 16900 Ft a Brendonban, én meg 909 Ft-ot fizettem érte :lol: :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Nati!

A terhes vitamint a teherbe esés előtt, a terhesség alatt és a szoptatás alatt javasolt szedni.
Vendég

Lányok!

Bocsika, csak azt akarom mondani, hogy a DM-es melltartóbetét nagyon jó, legalábbis nekem bevált.
Vendég

Nati,

majd jövő héten kezdek el bepakolgatni, addig vásárolgatok. Összeírtam mindent, hogy mit akarok vinni a kórházba, és azt is, hogy még miket kell megvennem. Most azzal a paírral járok mindenhova, hogy tudjam mi kell még ha olyan helyen járok. :lol: :lol:

Igen várják a srácok, minden nap megkérdezik, hogy mikor bújik ki, meg mindig puszilgatják a pocimat és beszélnek neki. Kiváncsi leszek rá hogy fogják bírni az üvöltést ha megszületik.
Tegnap a kórházban volt egy pár hónapos csecsemő, nagyon sírt, Bazsi meg is jegyezte, hogy "ezt kell nekem megszokni????""Felvilágosítottam, hogy igen. Persze apának is, mert ő sem bírta soha ha sírt a gyerek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyuéknál lesznek a gyerekek amíg én a kórházban leszek, mert ugye a párom reggel elmegy fél 5-kor Pestre és csak este ér haza. Utána még bejön hozzám, nem lesz ideje meg energiája a gyerekekre. Na meg az az igazság, hogy annyira el lett kényeztetve olyan téren, hogy mindig mindent én csinálok, én intézek, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy normálisan el tudná őket látni napokig. Nyugodtabb vagyok ha anyuéknál vannak.

Holnap mindenképpen leírom mi a benyomásom a szülésznőröl.

Elevit.

Én a 12. hétig minden nap 1-et vettem be belőle, azóta heti 3 db-ot a vitaminpótlás miatt. Azt mondta a doki, hogy ez bőven elég.

Ani,

Már elég jól hozzászoktunk az ével alatt. Rutinná vált, hogy mikor milyen gyógyi kell neki. De igazából majd minden 2. ember szenved allergiától és kisebb-nagyobb asztmás problémákka. A "jó levegő teszi" állítom. :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata!
Ügyi vagy!
Táskapakolós lányok!
Egy jó tanács,külön szatyorba tegyétek bele,ami a vajúdáshoz szükséges!(2 pár papucs,törölköző,tusfürdő,mondjuk ezt én nem használtam,wc papír,innivaló,szőlőcukor,fényképező)
ja és nemtudom hallotatok e azokrol a homeopátiás bogyeszokról,amik segítik a tágulást!
Ani,tényleg nőt ám a pocid! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Kata,

Igen vettem wc-ülőkét a Rosmann-ban, 10 db 250 ft kb. Szerintem 10 elég lesz. Pisilésnél ugysem ülök a wc-re, nagywc meg szerintem kupp vagy beöntés után ugysem lesz egy pár napig. :lol: :lol: :lol: :lol:

Melltaróbetétet is a Rosmann-ban fogok venni, már nem tudom mi a neve, de van ilyen nevü pelus is. "baby...valami" 30 db és csak 300 vagy 400 ft. Persze láttam drágábbat is, de erre nem fogok költeni.

Kengurum van, hála istennek azt nem adtam oda senkinek. El is hoztam anyutól, majd jó lesz, persze csak 3 hónapos koról. Előtte azt nem igen ajánlják, inkább a hordozókendőt, de azt nem veszek ugy döntöttem. Nem használnám ki.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andesz,

Igen ezt nekem is mondták, hogy külön tegyem ami kell a vajúdáshoz, különben feltúrhatom az egész táskát.
Amugy így jártam Danikánál. Ki kellett pakolnom mindent mire megtaláltam a tusfürdőt, törölközöt etc... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jövő héten megyek a dokihoz, akkor fogja felírni a homeos bogyót. Azt ő is ajánlotta, na meg a málnalevél tea. Amugy azt hol tudom megvenni????????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, hát igen sokan szenvednek allergiától, köztük párom is. ezért is gondoltam hogy nehezen viseli Bazsi. Bár sztem a kedvesem még rárak egy lapáttal is, a gyerekek meg nagyon strammok.

Kata, jó áron vetted a kengurut, mi kaptunk kölcsön Vikiéktől, na meg bébiőrt légzésfigyelővel. Erről is le van a gond. Mire nekik ismét kelleni fog, mi már úgyis kínőljük, vagy nem!?

Terhesvitamint én is szedtem már a terhesség elött is és azóta is napi 1 db-ot.

Nőt a pocim :) Juhi!!!!!!!! Köszi mégegyszer mindenkinek!

madiani

Na, csajok, pont ezekre gondoltam én is. Nekem is a DM-es melltartóbetétet ajánlották, meg vagy a DM-es, vagy a rossmanos wc ülőkét. (Ja, Judy már nincs beöntés, csak kúp!!)

Andesz, én már ki is írtam egy papírra a homeós bogyók nevét. (persze nincs előttem, de párat kiírtam.) Meg majd málnalevélteát is fogok inni. Ti ittatok?? Ja, jó ötlet, tényleg külön pakolni a vajúdós cuccot a többitől!!

Ja, akit érdekel: a Benkén (Sarló) a gyógyszertárba lehet kérni Homeopátia babáknak és mamáknak Füzetet, két darabot kaptam, az egyik a szülésig, a másik a gyermekkorig. Benne van minden, mikor, mi mire jó. Ebben is bent van, mi jó a vajúdáskor, császár után, stb. Csak kérni kell a füzetet, ingyenes!

Nati, én gravidát szedtem a 12. hétig minden nap, aztán amíg még maradt, kb. 2-3 naponta egyet. Aztán mostmár nincs, de eszem C vit-t, Vigantol olajat (D vit), napi 1 cseppet, ilyesmi.

Kép

Kép

hoppá

Ani,

Felnőtt férfiak..... :lol: :lol: :lol: Ha valami bajuk van akkor összedöl a világ.
Bár nem hinném, hogy direkt rárakna még egy lapáttal. :lol: :lol:

Én nem veszek sem légzésfigyelőt, sem babyőrt. Fiuknál sem volt, remélem most sem fog kelleni.

Kata,

Te vettél ilyeneket???????Mámint légzésfigyelőt és babyőrt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, málnalevél teát tegnap látam a Budai úton a gyógynövény diszkontban!! (Gyümölcs utcánál a buszmegállóban van a bolt)

Kép

Kép

hoppá

Judy, bébiőrünk van, légzésfigyelőnk nincs.

Kép

Kép

hoppá

még az előzőnél: látam=láttam. csak kapkodok....

Szerintetek el tudok innen szabadulni, és pakolok????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Köszi az infót a teáról. :lol: :lol:

Külön lesz Gergő baba vagy veletek????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szerintetek el tudok innen szabadulni, és pakolok????? :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

NEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mit pakolsz???

Nekem is mennem kellene a kozmetikába 12re. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Külön szobában. De kb 20 cm-re van a szobabajtaja tőlünk, derékszögben. Mintha egy lépcsőházban 2 bejárati ajtó lenne egymás mellett.

Kép

Kép

hoppá

Értem.

Én azért nem tartom fontosnak, mert nálunk közvetlenül az ágy mellett az én oldalamon lesz Barbi. Na meg ahogy ismerem magam és a tapasztalatok is ezt mutatják, megint köztünk fog aludni, mint a fiuk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Most tettem be mosást, meg épp kajálok (babletykót, lesz ám savam.... :lol: de imádom), függönyöket kellene kicserélnem, de semmi kedvem, konyhában elpakolni az elmosottakat, ilyesmi.

Kép

Kép

hoppá

Nem kellemes meló, én is főzök, de le kall kapcsolnom, met nem lesz kész a kozmetikába való indulásig.

Mosnom is kellene törölközőket, de majd az is csak délután.

Elb....tam az időt délelőtt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, nem hinném hogy használni fogjuk a bébiőrt és a légzésfigyelőt. A bébiőrt azért nem mert a szomszéd szobába lesz a lurkó, a légzésfigyelőről pedig eddig azt hallotam hogy csak beparáztat mert akkor is jelez ha nincs gond.
A bébiőr majd max anyuméknál jó lesz, ott nagy a ház.

madiani

Sziasztok!!

Judy,Ani,Nati,Kata
Minden tanácsnak nagyon örülök ha bármi infótok van a "cukorral" (hogy mit lehet mikor stb.)kapcsolatban (is) azt megköszönöm!A virslit meg nagyon imádom amúgy.. :wink:
Ani tényleg gömbölyödik már az a pocak..:)

...
Szerencsére ma a párom itthonmaradt velem,elmászkálgattunk nézelődni babaholmikat és ciki vagy nem ciki de nekünk ruhán és ágyon kívül semmi sincs még meg de ti tudjátok miért vártunk eddig vele...mondjuk most egyszerre húzós lesz anyagilag dehát ez van...

Judy,Kata
Irigyellek már hogy pakoltok lassan...Kata a Kenguru miatt meg pláne mert én is szeretnék..megkérdezhetem melyik turiban sikerült?Tök ügyi vagy!

Mindenkinek köszi a bíztatást!.)

Szép délutánt lányok!
Vendég

Kata, Judy
Ahogy olvasom már nagyon jól álltok a vásárlással, ha nem túl indiszkrét a kérdés megkérdezhetem, hogy nagyságrendileg mennyit költöttetek? A nagyságrendi összegbe vegyetek bele mindent (ruha, kiságy, babakocsi, kórházra való felkészülés, stb...). Sajnos most egy kicsit jobban át kell majd gondolnom, hogy anyagilag hogyan is induljak neki a további életünknek.

Krixta
Sajnos én nem tudok semmit erről a cukros témáról, de úgy gondolom már könnyen kibírod ezt a röpke időt diétázással!

Kép
tand

Ja, és mielőtt elfelejteném, Szilvi, gartula a kukacoshoz!!

Márti, neked ki a védőnőd? Csak azért kérdezem, mert körzetileg én is a CSNK-hoz tartozom, de a Mészöly Géza utcába járok, mert a védőnőm ott székel egyébként. Az én védőnőm a Simonné Korvin Márta (maradjunk annyiban, hogy szerintem egy kicsit érdekes).

Kép
tand

Andi, hogy mennyit költöttünk?? Hát, konkréten nem tudom. A kiságyat 16.000-ért vettük, a komódot 8.000-ért, vettünk szoptatós fotelt 23.000-ért, ruhákat meg turkikban vettem, nem számoltam mennyiért összesen, de a rugikat 70-100 Ft-okért, bodykat 40-60 Ft-ért, pici hosszú és rövidujjú polókat 40-80 Ft-ért, meg pár plüss játekot, mondjuk összesen 200-ért. Szoptatós melltartót is turkiztam, hármat, darabja 100-150 Ft volt. A sógornőmtől kaptam plédet, meg ezernyi más cuccot. így azt nem kellet vennem. A babakocsink (mózes+ülő+bébihordó talppal) 81.000-ben van. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Majd gondolkozom még.

Kép

Kép

hoppá

Ja, és megint bunkó vagyok, pedig ezerszer akartam már írni:
Maci, gratula a pöcsöshöz (ha tényleg az...)

Kép

Kép

hoppá

Lányok!
Ha valakit érdekel szoptatós melltartó,van 2 db 95C-em,vadi új,nem használtam őket!Szívessen odaadom!
Andi!Kapsz azért v.mit?Vagy mindent meg kell venned?

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!
Itt vagyok :lol: Elment az idő a visszaolvasással majd este írok. Most visszük a kocsit doktor bácsihoz.
bessy76

Köszike mindenkinek a bíztató szavakat :lol:

átrágtam magam a dolgon,és úgy döntöttem,egy lehetőséget biztos adok RL-nek is,szóval jövő ciklusban inszemet megpróbálom újra,már írt is föl Merional inj-t(az volt az elsőnél is,és szépen reagáltam rá).
meglássuk! :roll: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Na, ez az Vicuska, így kell hozzá állni!!!! :lol: :wink: Ezt már szeretem!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Csajok, mikor legyen a következő talink??
Jövő hét?? Még jó lenne szülés előtt összefutni mindenkivel!!! :lol: Egyre többen vagyunk, egyre többen lehetnénk!! :wink: 8)

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

már megint rengeteget írtatok... visszaolvasok mindjárt, addig is:
Andi, Nida Anikó, de ismerem a Tied is, ő volt először, mikor voltam és tőle kaptam a kiskönyvet, Mert Anikó szabin volt. Amúgy ő egy tündér, épp ma voltam nála, beírogatta a kórházas cuccaimat. Figyu ha megint megyünk szülésfelk.re, találkozunk előtte v utána? :)

Ani, bocs, hogy nem írogattam be a drukkokat, most megvolt a védőnő, Svarci hétfő reggel esedékes, asszem más most nincs.

Tali: igazából nekem gázos a jövő hét, mert a vizsgákat elhalasztgattam...megmondjátok mikor lesz, és ha tudok, megyek. Februártól fogok totál ráérni, ha kedves Rangidőseinknek az még jó... :D De ne tessék hozzám igazodni.

na visszaolvasok.
Vendég

Ani, nőtt a pocakod, megindul ez!!! Meglátod, pár hét és semmi gatya nem megy rád! :D hajrá!

Vicuska, örülök, hogy nem adod fel!!!

Andesz, Svarci elvállal így, direkt megkérdeztem még az elején. Sőt, még összeget se mondott előre, de sztem még fog...

Judy, én is voltam 2 gyógyszertárban is ma, az elsőben barátnőmmel 10 percig vártunk a sorunkra, szerencsére ültem, de kiderült, h csak magne b extrájuk van, az meg nekem nem jó...a néni meg nem értette, miért... :? a másikban kaptam, vettem 3x50-et, 4000 Ft volt :? :shock: Még jó, hogy már csak egyszer kell ennyit venni! köszi a tippeket az óccsó rossmannos cuccokról!! :D Kaptam egy listát Anikótól, hogy mi kell a babázáshoz, ha mindent megvennék, sztem eladhatnánk a lakást... :D

Krixta, sajnálom a cukros ügyet, de ne félj, sokakat ismerek, akinek ez ideiglenes volt! Tanácsot nem tudok adni, hallgass az okos lányokra! :)

Nati, én is szedem még az elevitet, végig fogom, meg sztem szoptatásra is. Nekem nagyon jól hasznosítja a szervezetem és a sz*r ízt is megszoktam :) szorulásom sincs tőle, szóval bevált. :)

Kata, utólag is jó étvágyat a babletykóhoz! :) Én kínait ettem! Annyira jó lehet pakolni a pakkot, én is pakolnám, csak még nem merem :) De vásárolgatni már elkezdünk most tényleg.

Andi, én eddig elég keveset költök, mert szerencsére sokmindent kapunk, pl a babakocsi a legdrgágább és az érkezik. Az ágy a mi legnagyobb beruházásunk, az 16ezer, a kisruhákat turkáltam vagy kaptam, és a kis apróságok még csak most jönnek majd. (cumisüveg meg ilyenek)

Amúgy szülhetek természetesen, nemtom írtam-e de volt gyerekkoromban 1 vizsgálat, ami kimutatott 1 nyaki érgörbületet és amiatt volt h elájultam futás közben, mert nagy lett a nyomás a fejemben, ilyenek, de a háziorvos szt nem lesz gond. Azért mondom majd Svarcinak...
Vendég

fáj a derekam.. :? :roll:
Vendég

Ti látjátok, hogy mosolyog, ugye?? :D
Kép

imádom!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

bocs, nem a laptetőre hajtok... :D csak most épp nincs senki és elfoglalom magam. Ja nem is mondtam! Kisati a szívhanghallatásnál (ma reggel) megijedt a saját hangjától! :)
Vendég

Márti!
Mi is az elején mondtuk neki,mondta is hogy oké,aztán mikor huszonvalahány hetesek voltunk,akkor kérdeztük tőle,hogy akkor elvállal-e minket,és akkor beírt minket a noteszébe,vagyis a szülés időpontját,és akkor mondta a magánrendelést!
Szerintem azért kérdezz rá!
Ja,és nála 50 ezer a szülés,ezt meg is mondta!
Lányok!
Van egy kengurunk,ha esetleg érdekel valakit! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok, megjöttem :D :D

Önző módon magammal kezdem. Sikerült telefonálnom BMC-be, és február 4.-re kaptunk időpontot. Ami "csak" három hét várakozás!! Azután remélem felpörögnek az események és anyagilag is bírni fogjuk.

Vicuska
Privi ment! Fel a fejjel. Jövő hónap a tiétek!!!

Márti
Örülök, hogy minde rendben van! Ha csak teheted, pihenj!
Utólag is boldog névnapot nagy-és kisAtinak!
Én látom, hogy mosolyog!

Andesz
Szuper a baba amit adtál a szülésznőnek és nagyon nagy ötlet!!!

Nati
RL konzultált egy ottani orvossal, akihez megyünk, de a sort így is ki kell várni.
Szép a bölcső, és jó áron vettétek.

Ildi
Én is üdvözöllek köreinkben. :wink: :D
És gratulálok a babóhoz!

Tand
Én is örülök, hogy jöttél és minden OK veletek!
Jó utat Zalába, vigyázz magadra!

Gabi
Nagyon jó az oldalad!
Megértem aggodalmadat, de bízz meg az orvosokban, Noel hamar túl lesz a "nyelvcsippentésen" :wink: :)

Ani
Sokat nőtt a pocakd 2 hét alatt!

Judy, Kata
Jó táska pakolást nektek!
bessy76

Márti, lehet, hogy hülyeség, amit kérdezek, de miért nem jó a magne b6 extra?? :shock: Én vettem, és már vettem is be :roll:
Ja, látszik a mosoly a képen!!!! :lol:

Bessy, örülök az előrelépésnek!! Végre egyre közelebb kerültök aa babázáshoz!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?