Sziasztok!
Régóta olvasgatom az írásaitokat, és úgy gondoltam, hogy én is megosztom veletek a problámámat, bár az enyémek is nagyon hasonlók a tiétekhez.
Férjemmel több mint 2 éve szeretnénk gyereket, amikor abbahagytam a fogamzásgátló szedését egy pár hónapig rendben volt minden, utána összekavarodott a ciklusom.
Én is a Clostylbegitet kaptam, melyet már 2 éve folyamatosan szedek. Orvost is váltottam, először PCO-gyanús voltam, aztán kizárták.
A gyógyszernek hála a hormonjaim mostmár rendben vannak, megvolt a petevezeték átfúvatásom is, mindkettő átjárható. A férjemet is vizsgálták, vele is minden rendben. Úgy néz ki, hogy minden rendben van velem, mégsem esek teherbe.
Holnap inszemináció vár rám, nem tudom, hogy milyen reményeket fűzzek hozzá, mert így hogy olvasgatom ritkán sikerül.
Monyo, neked azt üzenném, hogy ilyen téma már nálunk is felvetődött, csak annyival rosszabb, hogy a férjemnek már van az előző házasságából egy kislánya, ezért a gyermektelenség érzését ő nem érzi át annyira. Azt mondják, hogy nem szabad a dologgal foglalkozni, akkor rögtön sikerül majd.
Én próbáltam, de nem tudom elfelejteni, hogy gyereket szeretnék.