Új privát üzeneted érkezett!

basa en szedem az e vitamint.napfeny?hat az most nehez lenne :lol: viszont tavasztol oszig siman megvan a napi 20 perc.
nem hiszem hogy igaz lenne hogy gyuladastol pozitiv a teszt.
en meg vajdasagi vagyok:)
erdely melyik reszen elsz?voltam mar parszor erdelyben.

Kép
monyo83

Sziasztok CSajszik?

Poz teszt? milyen teszt?? uhh lemaradtam volna valamiről???
Ovu vagy HCG???

Annyit tudok a buta kis agyacskámmal, hogy LH lehet több napig poz pco-miatt , a hcg meg akkor pozitív ha nincs terhesség ha egy bizonyos fajta petefészekciszta van. Én először azt hittem nem is terhes vagyok hanem cisztás. Aztán kiderült hogy a babó miatt lett két csíkos. Igaz később kiderült hogy ciszta is van, de az felszívodott a 12-ik hétre. :)

Csajok! Pé után lehet még hasfájás, és hüvelynyilalás?? :shock: Olyan hülén érzem magam. A closti csinálhat ilyeneket?
Most mikor pém volt a 17-ik nap (két napig poz LH) a bal oldalam szúrt kegyetlenül, gyógyszert is be kellett vegyek. Aztán az egész alhasam. Fájt a szex is (természetesen nem hagytuk ki az alkalmat) :)
Most meg a 22napon a jobb oldalt szúrt nagyon. Csináltam LH-t és halványan de poz lett (halványnál erősebb csík). Nem tudom. Létezhet a clostitól kétoldali pé??? Vagy nagyon nagy hülyeségeket beszélek?????

D-vitamint is lehet szedni napfény hiányában :):) Néha-néha bekapok egyet-egyet :)
Ez az E vitamin tök érdekes, mert mindenhol javasolják, nem is tudtam hogy nem nagyon kéne szedni első trimeszterbe Hm......

Puszillak titeket!

És gyertek már többször, nehogy kihaljon nekem ez a topik :):):)

Millió Ölelés
Nyusz

8)
nyuszifülû

.....nem lennétek , egy csomó mindenről lemaradnék. Nagyon jó hogy vagytok!!!
Köszönöm! :):)
nyuszifülû

Sziasztok

Hát reggel nagyon paráztam, már hasmenésem is volt, annyira féltem a dokitól, de apa nagyon rendes volt, eljött velem.
Mint ahogy számítottam a szövettan semmi kórosat nem mutatott ki, negatív lett. Meg vizsgált, uh is volt minden rendben van. Mondtam neki hogy fájdogála jobboldalam, megnézte a petefészket, nem volt benne tüsző, megnézte a baloldalt is, nevet, és lám ott volt benne 2 tüsző. Az egyik 9 a másik 10 mm. Teljesen spontán, magától van peteérésem. Hurrá ennek aztán tényleg nagyon örültem, mert tudjátok az utóbbi félévben magától nem volt peteérésem. És fogytam 3 kilót. Szerinte ez a műtét rendbe tett odabent mindent, és vissza ál a szervezetem. De jó is lenne.
Azt mondta hogy erre a tüszőre ne gyurjunk. Várjuk meg még a következő vérzést is, és csak utánna. Viszont ha megjön akkor utána a középidőben mennem kell uh-ra és megnézi hogy van e peteérés.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

szio gabi ezek remek hirek:)
akkor akovetkezo menzi utan kezdes?

nyuszifuli pe utan lehetnek nyilalasok ne izgulj.a kovetkezo clostynal azert mesz uh ra ugye?

Kép
monyo83

Gabi ennek örülök! Nyilván ez a hónap a csodák hónapja tüsző ügyben :) Nekem is a semmiből lett :)
Úgyhogy már csak az ügyön kell dolgozni! :)

Lenne egy benga kérdésem: szerintetek tüszőérés nincs LH nélkül? Vagyis ha van poz LH teszt, akkor tuti van érett tüszőm, de az már nem biztos hogy meg is repedt. Vagy ha megreped akkor az bocsájt ki valami anyagot hogy felmenjen a hő és normális ciklus legyen, a pé nélküli hónapban meg kitolódik a mensi . Na valami ilyesmi.

Pusz

Nyusz
nyuszifülû

monyo hát azt minden képpen megvárom hogy most megjöjjön majd. aztán ha megjön akkor mennem kell uh-ra középidőben. És akkor majd meglátjuk hogy akkor is lesz e érett tüsző.

Kép

gabi1

Persze Monyo megyek, most meg sem volt beszélve az UH csak a jövő hónapra, mivel kb 3 hónapot mondott a doki mire a semmiből tüsző lesz. :) Ilyen meglepi hónap volt:) Úgy beszéltem meg a dokival, hogy megvárom a mensit, ha nem jön meg 35 napig akkor tesztelnem kell, majd duphaston kell szednem. Aztán mensi után closti, majd kb ez után 4-5 nappal megyek UH-ra :)

Monyo hogy érzed most magad? Jobban vagy kicsit?

Tudjátok mikor a kisfiam meghalt nagyon-nagyon sok helyen kutattam, kerestem a választ a miértre, és a miért pont én-re. Nem találtam mindaddig, amíg nem találkoztam egy emberrel, akivel nagyon sok érdekes spirituális dologról tudtam beszélgetni. Megnyugtató az tudni, hogy azok a kis lelkecskék akik nem tudnak megszületni, ott vannak édesanyjuk mellett. Vigyáznak rájuk. Ez biztos. Másik ami megnyugtató volt, hogy lehet hogy előző életembe tettem valami rosszatt, és így kaptam tőle vissza ebben az életemben. Ez is valahol magyarázat volt. De ami biztos! Hogy mindenkire vár egy kis lelkecske hogy beköltözhessen a pociba, és boldoggá tegye éltünket. Lehet hogy ő még, akit nekünk szánt a sorsunk még nincs ott fennt, és azért kell még várnunk hogy Ő jöjjön hozzánk, akit nekünk rendeltettek odafent. :)
Na kicsit belelkiztem.
Puszi nektek

Nyusz
nyuszifülû

nyuszifulu.hat csak lh tesztre alapozni lutri.van akinek soha nem pozitiv az lh tesztje megis terhes lesz,valakinek meg pozitiv az lh megsincs pe je az uh szerint.
szoval lehet lh val probalkozni de ha az ember stimut szed biztosabb az uh val kovetes.

ha megreped a tuszo akkor megy fel a ho.

sajnos 100% ra nem lehet menni.

nekem az LH 5 napig volt full pozitiv,en azota nem igazan bizom benne.

Kép
monyo83

monyo nekem is most a 15. és a 19. napon is + volt az lh, és hát látszik hogy még csak most érik. Ilyenkor ha 9 és 10 mm-es akkor mennyi idő alatt nől meg akkorára hogy megrepedjen?

Kép

gabi1

gabi atlagban 2mm ert no naponta.ha jol tudom 17-20mm sen reped.

na elokerestem a stimus papiromat.
13nap volt 13mm er koruli a tuszom
16ik nap 17-18mm
18 napra mar semmi nem latszott az uh an tehat megrepedtek.
mondjuk ez stimus ciklusban volt es 4 tuszom volt.spontan ciklusban nem tudom hogy van.

gondolom most semmit nem segitettem. :roll:

Kép
monyo83

szerintem tökéletesen írta le monyo a tüsző sztorit:)

13.nap körül a 13-15mm-es teljesen normális, 15mm méret felett már megfeleő, 20mm-es pedig a szinte tökéletes.

nekem is azt mondta a doki, hogy kb. 2mm -et nő naponta.

most én is stimu nélküli hónapban vagyok ,nagyon kiváncsi lennék ,hogy milyen tüszőim voltak.
ma a 26.napon vagyok, sajnos kisebb mellérzékenység jelentkezik, ez nálam a menstruáció előszele szokott lenni.

de gondolom ha meg is jön, 30.napnál korábban biztosan nem, nekem szerintem évek óta nem volt 30-nál rövidebb ciklusom.

ha vasárnapig nem jön meg , 31.napon dobok egy tesztet.

diétával kapcsolatban, a mozgás valóban nagyon fontos, de a sok munka mellett , főleg este fáradtan nem egyszerű.
még a nyár jobb, sokat úszunk és sétálunk a balatonon,de télen nagyon nehéz.

mondjuk én szerencsére vékony vagyok 173 cm/60kg, bár kb. két éve voltam 52 kg-is.(ami már túl vékony volt)
amióta elevitet szedek jött rám 7-8 kg. de itt már megállok, ez jól áll, melleim is megnőttek.
k.vanda

dehogy nem végül is akkor 3-4 nap alatt nőtt 5 mm. akkor nekem is kb 3-4 nap mulva fog repedni.

Kép

gabi1

Sziasztok,

Most már én is mindent tudok a töszőérésről. :D :D :D
Tényleg érdemes titeket olvasgatni. Gondolom a kezelések során felszedtetek némi infot.

Nekem nem tudtok segíteni? Már egy előző hsz-ben leírtam a kérdésem: szerintetek érdemes clostys hónapokkal próbálkozni a házi nőgyógyásszal vagy egyből menjek el egy meddőségi kp-ba?
Ti már olyan sok mindenen keresztülmentetek, biztos van valami halvány elképzelésetek erről.
Csak azért kérdem, mert most pénteken megyek a nőgyógyászomhoz, akitől nem tudom eldönteni, hogy megkérdezzem-e még egyszer ezt a stimu dolgot vagy hagyjam a fenébe, és inkább menjek a BMC-be?

Vanda, sajnálom a mensis tüneteket. Sajnos én is érzem ezeket.

Melcsi, majd írd meg, hogy milyen volt a férjed andrológiai vizsgálata. Kiváncsi vagyok, hogy bírta.

Gabi, tök jó, hogy tisztáztad az orvossal, hogy most próbálkozhattok-e vagy sem? Jobb ezeket a dolgokat pontosan tudni.

Gabi, nyuszi, gratula a szupi tüszőkhöz.

krévi
krévi

szerintem krévi ez nagyban függ attól ,hogy mennyire jó az adott nőgyógyás, és neked mennyire összetett a problémád.

mondjuk nekem szerencsém van ,hiszen a nőgyógyászom ,aki magánban is a klinikán rendel komoly kórházi infrastruktúrát tudhat maga mögött.

ha jó a kapcsolatod a nőgyógyásszal ,akkor szerintem ezt nyiltan meg kell vele beszélni.

én igazából még örülök is, hogy az elején tavaly májusban pco.-gyanúsnak nyilvánítottak ,mert így egyből belevágtam a laparba.

a lapar után pedig már mindent tudtunk,hogy mi újság velem odabent.

az máskérdés,hogy mivel mindent rendben találtak, igazából felesleg volt a lapar.

én amitől nagyon ki tudok akadni ,amikor valakit tömnek clostival ,meg minden drága és veszélyes gyógyszerrel ,azátn egy év múlva kiderül ,hogy egyik petevezetéke sem átjárható.

ennél még durvább amikor a férje eredményei totál rosszak ,szegény csaj hiába növeszt 25mm-es tüszőket.

nálunk a doki az elején kerek-perec megmondta,hogy nincs closti, choragon, utro, amíg nem lobogtatom a párom a sperma eredményét.(egyébként barátunk is a doki, de mindenkivel így jár el ,nem is önszántából ,kórház vezeő prof, nem engedi addig a stimut)
k.vanda

KREVI.
igazat adok vandanak jol leirta.
ami szamomra nagyon fontos egy dokiban.UH KOVETES!!!
ez nelkul nem er semmit az egesz es meg veszelyes is.
tehat ha a dokid kiirja a clostyt es "talizunk 3 honap mulva ha nem sikerul"storyt nyomja akkor irany a meddosegi.

Kép
monyo83

így kerek amivel monyo kiegészítette:)

az tényleg a totális csőd ,ha kapsz egy adag clostilt, és semmi Uh-követés...
k.vanda

monyo,
Szekelyudvarhely, jartal mar itt? :)

2004-ben meg mas dokinal voltam, aki mindenfele vizsgalat nelkul elkezdte szedetni velem a clostyt, aztan nem jott be es mar injekciot is kaptam, miutan petevezetek atfujast csinalt es spermavizsgalatot. Persze nem jott ossze a gyerek, tobbet nem is probalkoztunk csak 2006-ban es akkor dokit is valtottam. Az uj doki felirta a clostyt es szerencsemre mar az elso adagtol osszejott, na de akkor mindent bele adtunk es meg telihold is volt! :lol: Most megint az van, hogy mar a 2. adag clostyt szedem es semmi meres, a dr.no azt mondta 3 honapig lehet szedni es kozben probalkozni. Nos, errol ennyit.
Szoval, itt nalunk lazabban veszik.

nyuszifulu,
en is hasonlot ereztem a 17.napon, epp tegnap. Egesz nap, mintha gorcsolt volna az egesz alhasam es a derekamba is belenyilalt. Aztan ma semmi. Hat remenykedjunk! :roll:
basa31

E vitamint lehet szedni, de csak keveset pl. annyit, amennyi az Elevitben vagy a Gravidaban, stb. benne van, de az minimalis. Terhesseg elott az E, A vit. kapszula ajanlott.
basa31

Sziasztok Csajok,

Nagyon igazatok van, ha előbb olvasgattam volna ezt a topikot a closti beszedése előtt dokit válltottam volna.

A férjem önszorgalomból megy vizsgálatra, nevetséges.

Lehet nem is ez a problémánk, és velem is beszedetett 5 havit, ebből ráadásul 2 hónapig nem engedte, hogy próbálkozzunk.

Vandus, a mellérzékenység más is lehet nem csak mensi. :wink:

Krévi, jövök majd egyből a hírekkel.

Nekem is alhas szurka és derékfájás van, nem tudom mitől. Remélem ebben a hónapban nem jön meg. :wink:

Ha nem jön össze, akkor tuti teljes kivizsgálás valahol, ha nem akarják, akkor megyünk máshova.
Mostmár bekeményítek. :D
gmelcsi1

Sziasztok,

akkor azt javasoljátok, hogy inkább meddőségibe kéne menni teljes kivizsgálásra, minthogy clostyt irassak fel a nőgyogyival?

De Gabi is szedi a clostyt, és ő sem ment el meddőségibe. Nem Gabi?

Egyébként milyen kivizsgálások kellenek ahhoz, hogy valakinek clostyt írjanak fel?

krévi
krévi

Krévi, nem kell meddőségibe menni, csak vizsgáljon ki a doki rendesen, hogy kell-e closti, vagy sem.
gmelcsi1

sziasztok

Igen én is szedtema clostyt és nem mentem meddőségibe, bár nekem több mint valószínű hogy a fogamzásgátló az ami bezavart és ezért nem volt peteérésem. De ettől függetlenül középidőben volt uh.
Most pedig a műtét után pedig miután láttuk hogy magától van pe így azt mondta hogy akkor ha megjött a menszesz akkor vár közép időben uh-ra hogy megnézzük spontán mi a helyzet. És ha van pe, akkor nem ad clostyt hanem megpróbáljuk spontán. És ha nincs tüsző, akkor kell szednem majd az azt követő ciklusban. Remélem nem lesz szükség rá.

Kép

gabi1

basa igen jartam szekelyudvarhelyen,igaz nagyon regen.regen neptancos voltam es veluk jartuk erdelyt.amire jobban emlekszem az szovata,korondon is tobbszor voltam,a bekas szorosnal a gyilkos tonal.ja es voltam a sobanyaba is:)
szeretem erdelyt,oda akrtunk menni naszutra de elmaradt.majd talan egyszer:)

krevi szerintem a hormonvervetelt ne hagyd ki ha clostyt akarsz feliratni,esetleg atjarhatosagi.

Kép
monyo83

monyo,
Szovatan v. parajdon lehet menni kezelesre is, na meg a sos viz es levego is jot tesz. hatha majd egyszer eljossztok a ferjeddel egy utonaszutra ;)

krevi,
szerintem vizsgaltasd ki magad, nezzek meg atjarhatoak-e a petevezetekek, stb. en mar elobb is irtam, h nekem eloszor hormonkezelest adtak csak utana csinaltak atjarhatosagit, jobb lett volna forditva.
basa31

basa a medve tora gondolsz?oda akrtunk menni.

Kép
monyo83

monyo,
igen, arra is, de a parajdi strand vizenek sokkal magasabb a sotartalma. mi a fekete tengernel voltunk elotte, kozbe, de a baratnom szovatara jart kezelesre es persze meg sokan masok.
basa31

Sziasztok

Monyo olvasom rávetted magad a diétára, piszok nehéz, de remélem meglesz az eredmény . Jah, no és ilyen mázlistának lenni mint Zazzy- nekem valahogy nem akar ilyen gyorsan lemenni. :twisted:

Lányok ált. mindenütt ezzel kezdik a kezelést, hogy clostit írnak fel, és utána ha ne adj isten nem sikerül, akkor vizsgálodnak tovább.
Az már más kérdés hogy szakmailag milyen a doki, és megvan e az UH. követés.

Az E vitamint nem igazán értem, mert a kaáliban minden programnál felírják a szedését!

Gabi örülök hogy jobban vagy, nekem van olyan ismerösöm aki ezután jött helyre és sikerült neki. vszinü van akit ez helyrehoz, mégha fájdalmas is az elözmény.

Melcsi igen az idén én túlsúlyos lettem, nem tudom mitől. Végülis ez volt ami vizsgálódásra adott okot. Azelött amikor a férjemmel megismerkedtem sovány voltam-mondta is hogy egy picit hízhatnék , no én hallgattam rá. :lol: Alapvetően sovány max. normál sulyú vok.
Keress másik dokit szerintem.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Jó reggelt Csajok,

Kivel mizu?

Árnika, megvárjuk a férjem eredményét, aztán lehet dokit váltok.
Én is sokat híztam mióta együtt vagyunk, de én mindig is hízékony voltam.

Krévi, Vandus mensi tünetek? Ugye elmultak? :D

Monyó, én is diétázom, ma gyümi napon van, előre élvezem. :?
gmelcsi1

Sziasztok Csajok,

velem most semmi extra, 27.napon vagyok, különösebb tünet nélkül.
két hétig nem jártunk dolgozni, most valahogy baromira nehezen megy a reggeli kelés.
pedig végülis nem kell annyira korán kelnünk, fél hétkor szoktunk...

talán vasárnap dobok egy tesztet, bár az még talán korai...

viszont ha nem vagyok terhes, remélem normálisan megjön és nem egy hooszú ciklus lesz, ami néha nálam előfordulhat.

szováta, parajd szuper helyek:)
k.vanda

sziasztok.

hat tegnap tartalmas beszelgetesem volt a ferjemmel. :roll:

elmagyaraztam neki hogy nem szeretnek gyerek nelkul elni,es szerintem o is megerdemli hogy apa legyen,igyhat ha nem jon ossze x idon belul akkor talan erdemes lenne elvalnunk es megprobalni massal.Mindketten fiatalok vagyunk en 24 a parom 28 siman kezdhetnenk uj eletet.
na ezen egy kicsit kiakadt.erti az erveimet es igazat ad,de hallani nem akar a valasrol.azt mondja o nem fog soha beleegyezni.
aztan elmondta hogy o orokbefogadni szeretne,amivel nekem egy szall gondom nincs csakhat az meg legalabb 3 ev,az rengeteg ido.
most nehogy azt higyetek hogy nem szeretem a parom,imadom es o is engem csak sajnos azt is tudom hogy 20 ev mulva nem tudom elkepzelni azt hogy csak ketten legyunk egymasnak.

szoval megvolt a lefekves elotti tema nalunk. :roll:

Kép
monyo83

Sziasztok! :)

Régóta olvasgatom az írásaitokat, és úgy gondoltam, hogy én is megosztom veletek a problámámat, bár az enyémek is nagyon hasonlók a tiétekhez.

Férjemmel több mint 2 éve szeretnénk gyereket, amikor abbahagytam a fogamzásgátló szedését egy pár hónapig rendben volt minden, utána összekavarodott a ciklusom.
Én is a Clostylbegitet kaptam, melyet már 2 éve folyamatosan szedek. Orvost is váltottam, először PCO-gyanús voltam, aztán kizárták.
A gyógyszernek hála a hormonjaim mostmár rendben vannak, megvolt a petevezeték átfúvatásom is, mindkettő átjárható. A férjemet is vizsgálták, vele is minden rendben. Úgy néz ki, hogy minden rendben van velem, mégsem esek teherbe.

Holnap inszemináció vár rám, nem tudom, hogy milyen reményeket fűzzek hozzá, mert így hogy olvasgatom ritkán sikerül.

Monyo, neked azt üzenném, hogy ilyen téma már nálunk is felvetődött, csak annyival rosszabb, hogy a férjemnek már van az előző házasságából egy kislánya, ezért a gyermektelenség érzését ő nem érzi át annyira. Azt mondják, hogy nem szabad a dologgal foglalkozni, akkor rögtön sikerül majd. :) Én próbáltam, de nem tudom elfelejteni, hogy gyereket szeretnék.
monic80

szio monic.

akkor te ismeretlen eredetu meddosegben szenvedsz-gondolom.a leirtak alapjan.
szerintem siman lehet sikeres az elso inszem is,van ra pelda tobb is.Vizsgaltak nalatok hogy kinyirod-e a parod spermait?ez egy egyszeru vizsgalat es ezen az inszem tuti segit.

6eve vagyunk egyutt a parommal ebbol 5 ev egyutteles.egyikunknek sincs gyermeke.
nalunk bejon ez amit te mondasz,en el tudok vonatkoztatni a tematol,csak nalunk az a baj hogy nem marad meg a bebi.ez mindketonk szamara nagy csalodast jelent.
ugy gondolom egyikunk sem erdemli meg azt hogy ne legyen sajat gyermeke.

Kép
monyo83

SZia Monyo,

köszönöm, hogy ilyan gyorsan válaszoltál :) .Mindenben igazad van.
Azt még nem vizsgálták, hogy a férjem spermáit megöli-e a szervezetem.
Azt mondta az orvosom, hogy a stressz is okozhat meddőséget, és az én életemben abból van elég, 2 munkahelyem van, a férjem vállalkozó, ezért mindkettőnk életében jelen van a stressz. Sajnos minden munkahely elengedhetetlen a létfenntartáshoz, nem tudom megtenni, hogy kevesebbet dolgozzak.

Valóban nem érdemlitek meg, hogy ne legyen gyereketek, és meglátod, hogy lesz is, csak ki kell várni. Én úgy szoktam gondolni, hogy így biztos meg tudom majd becsülni a gyermekáldást, mert ha rögtön sikerült volna akkor nem biztos, hogy annyira át tudnám érezni a dolog súlyát.

Amúgy március 1-jén lesz nálunk is 6 éve, hogy együtt vagyunk, 2,5 éve vagyunk házasok, előtte mi is együtt éltünk.

Ti mióta szeretnétek babát?
monic80

Sziasztok!
monyo, nem lehet hogy most a hormonok, stb. miatt vagy erzekeny? nalunk is voltak hasonlo problemak, en pl. ha valami nem ugy megy rogton valni akarok, a ferjem nem es ki is akad ilyenkor. szoval, varjatok meg egy kicsit ;) Dr. Czeizel Endre lehetne egy megoldas? Van egy udvarhelyi ismerosom, akinek volt kb. 3-4 veszitese es akkor kert idopontot es elment genetikai tanacsadasra..kezeltek es most van egy aranyos kisfia.

monic,
menjetek el kirandulni legalabb 2 hetre es kapcsolodjatok ki, semmi ne erdekeljen, kapcsoljatok ki a telefont, stb.! nem szabad gorcsosen akarni valamit, mert akkor biztosan nem jon ossze.
basa31

monic streszz...hat nem tudom.szerintem mindenki eleteben van eleg es azert sokaknak sikerul.az en 2007 es evem egyszeruen borzamlas volt.megis dec 31 en pozitiv lett a tesztem.
2008,majus 21 en lesz 3 eve hogy babat szeretnenk.azert tudom enyire mert a naszejszakan nem vedekeztunk eloszor:)

basa ez nem mostani tema.az egeszben az a szep ha nem lenne ez a babagond eleg jol megvolnank.nem szoktunk veszekedni olyan harmonikusan elunk mostmar.

Kép
monyo83

monyo, ne haragudj ,de szerintem butaság amit bedobtál.

egyrészről nagyon- nagyon fiatal vagy, és a párod is..

egyszerűen nem kell most ezzel foglalkozni, többször is teherbe estél , előbb-utóbb sikerülni fog.
ezzel szerintem olyan nyomást gyakorolsz a párodra, ami nagyon megronthatja a kapcsolatotokat.
ne haragudj,hogy beleszólok ,de szerintem az nem normális ,hogy totál bezárva vagy otthon, egyszerűen ezt 24 évesen nem lehet csinálni.(bocsánat,bántani nem akarlak,de ez előbb-utóbb nagyon rossz hatással lesz rád)

üdv, kedves monica, hát érdekes azért a Te eseted is, 2 évig folyamatosan clostit szedni nem semmi....ilyenről még nem is hallottam, remélem legalább Uh-án követik.

egyébként annyiban hasonló a helyzetünk,hogy nálam is és a férhemnél is minden rendben, lesznek szép tüszők, időbenegyütt vagyunk ,egyenlőre mégsem jön össze:)

de én tudom,hogy csak idő kérdése :wink:
k.vanda

monyo, mit jelent az, h total bezarva vagy otthon?
basa31

vanda nem bantasz meg.
elobb utobb sikerulni fog akkor nem lesz baj,akkor van problema ha sehogy sem sikerul.mert benne van a pakliban,az hogy teherbe esem nem jelenti azt feltetlenul hogy ki is tudom hordani.

Az itthonlevessel semmi bajom,jol elvagyok.Igaz neha uncsi de lefoglalom magam.

Kép
monyo83

Szia Vanda!

Biztos vagyok benne, hogy nektek is sikerülni fog.

Magammal kapcsolatban is mindig bizakodok, csak akkor szoktam elkeseredni, amikor a mensi jelentkezik, mert úgy érzem, hogy mindent maximálisan megteszek annak érdekében, hogy jöhessen a baba, nem tudom mit kellene még tennem.
Remélem, hogy az iszemináció sikerül majd, a férjem nagyon aranyos velem, nagyon szeret engem, de a kétégeimet nem tudja teljesen átérezni. Ilyenkor látszik, hogy a férfiak és a nők mennyire nem egyformák.

Közvetlen az inszemi előtt lesz ultrahang, így minden kiderül holnap reggel. :)
monic80

basa azt jelenti hogy nem dolgozom.egyedul vagyok itthon delutan 4ig.

Kép
monyo83

tuti,hogy előbb-utóbb sikerülni fog:)

rohadt igazságtalan ez az egész,mennyire szeretnél Te is gyermeket, szépen nevelgethetnéd otthon, de én hiszem,sőt tudom,hogy sikerül!

egyébként az egész emberi életet és létet a célok mozgatják.

gondoljatok bele, ha semmi célunk nem lenne, semmi értelme nem lenne az egésznek.

küzdünk és egyszer célhoz érünk. ami izgalommal fűszerezi ,hogy néha elbukunk, de ha biztosan tudnánk ,hogy elérjük nem is lenne érdekes. ilyen a egész élet.

közben vigyázni kel arra,hogy a pillanatot ne szalasszuk el.

sokan nyáron a telet várják , télen a nyarat, ha otthon vannak unatkoznak ,ha dolgoznak otthon szeretnénk lenni.
mikor kiskolások vagyunk, egyetemisták szeretnénk lenni, mikor egyetimsták vagyunk ,dolgozni szeretnénk...
olvastam egy tanulmányt fiatal párokról ,akik a harmincas éveikben két -három gyermekkel, azon bánkódtak,hogy a huszas éveikben annyira a gyermekáldáson görcsöltek ,hogy elfelejetettek élni közben....

a tanulmány másik része is érdekes volt, negyvenes éveik elején lévő jól szituált párok ,már nincs lakáshitel ,jól keresnek ,két autó, ház felépült ,már minden tuti rajta, gyermekek szépen tanulnak és boldogulnak, miközben ők totál unják az egészet...
mindig újabb és újabb célokat kell kitűzni és persze szükség van egy jó nagy adag szerencsére is ehhez az egész élet nevű játékhoz...

ámen:) (most ilyen kedvem van ,hogy ilyen hülyeségeket írjak, a munkáim meg itt tornyosulnak és jön ügyfelem is:)
k.vanda

monyo,
igen, arra mar rajottem, de van valami komolyabb oka vagy csak egyszeruen megengedhetitek magatoknak? :)
basa31

vanda :) ez tetszett.
hu hat nekem annyi celom van a baban kivul,legfokepp az epitkezes.nekunk regi hazunk van ami folytonos felujitasra szorul,minden evben csinalunk rajta valamit.
karierista soha nem akrtam lenni,nem nekem valo.
egyet akarok,nyugodtan bekesen csaladi eletet elni.engem ez kielegit.

basa volt munkam aztan beteg lettem,kirugtak.meggyogyultam es itt vagyok.nem igazan van munkalehetoseg.en nem beszelem a szerb nyelvet es igen nehez igy melot talani.Amit felajanlottak az meg szornyu volt.
persze jol jonne meg egy fizetes de igy is van mit enunk.

Kép
monyo83

monyo,
ertem... hat sajnalom, de a lenyeg, h most jol vagy. Elobb utobb valami csak osszejon.

vanda,
teljesen igazad van, ilyenek vagyunk mi: elegedetlenek
basa31

Sziasztok

Monyo ennyire elkeseredni, :shock: eddigi írásaidból is kitünik hogy szeretitek egymást , akkor hol itt a gond. Felesleges 24 évesen azon agyalnod, hogy nem akarod így leélni az életed. Majd esetleg 40 év körül...de megoldás mindig van!!!

Én amikor a HSG kimutatta hogy elzárodott mindkét petevezetőm (30évesen) akkor mondtam a páromnak hogy talán nem kellene összeházasodni , menjünk külön, pár hónap volt esküvőig. :( Nagyon kibuktam. Ő azt mondta nem számít, megoldjuk. Aztán apánál kimutatták a gyenge spermát, engem helyrehoztak mütéttel, apát gyógyszerekkel. :) Közben sokszor támogattuk/támogatjuk egymást lelkileg. Ma már látom én is hogy nem szabad feladni!!!!

Monic üdv. köztünk. szerintem válts gyorsan orvost, a closti nem ciklusrendezésre való gyógyszer, pláne nem vitamin hogy évekig szedd!!
Az inszem pedig nagyon sok mindenkinek sikerül!! Egy pár napot azzal is pihenni szoktak otthon. Drukk

Én igazat adok Vandának gondoljátok el milyen unalmas lenne az élet ha mindig minden sikerülne.
Bár néha már én is szeretnék unatkozni :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Vanda, nagyon igaz amit írtál. :lol:

Monyo, ha összejön végre a baba akkor úgyis otthon kell lenned vele, ha megéltek így is, és te jól érzed magad otthon akkor szerintem maradj otthon, mert a nyugodt környezet sokat segíthet a fogamzás során.
monic80

basa talan marciusban lesz egy kis melora lehetoseg de ez meg naygon nem biztos.A ferjem is tokre el van kenyelmesedve.mondtam neki ha en melozni fogok akkor nagyon nem igy lesz ahogy most van.
most az van hogy hazaer en mar az ajtoba varom,bent be agy gyujtva meleg van,kaja elkeszitve az asszony boldog cirogatja ferjet.
na ez megvaltozik.ha melozok akkor nekem valoszinuleg nem lesz munkaidom,vagyis nem tudhatom hogy melyik nap mikor erek haza.

arnika nagyobb gondunk is volt mar ennel a babatemanal es azt is megoldottuk pedig az meg kilatastalanabbnak tunt,es a kapcsolatunk 3 ik honapjaban kezdodott.
remelm ezt is tuleljuk.
egy kozeli ismerosomek valtak el a gyerek miatt,vagyis hogy nem jott.

Kép
monyo83

Sziasztok,

monyo, szerintem is felejtsd el ezt a válás témát. Biztos vagyok benne, hogy összejön a babóca. Mit szoktál csinálni otthon?
Meglátod, egy babával a karodon még jobban fogod élvezni az otthonlétet.
Én is nagyon élvezem, bár én a gyerek 1 éves korától már dolgozom, de csak esténként.
Szerbia nem támogatja a szerb tanulást állampolgárainak? Csak azért kérdem, mert szórakozásképpen elmehetnél egy ilyenre, ha van kedved. Megnőnének az esélyeid a munkaerőpiacon egyrészt, másrészt pedig hasznosan töltenéd az időd is.

monic, akkor holnap lesz az inszem? Küldök nagy drukkokat ok?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2 év closty? Nem semmi!

Vanda, neked még nem tervezik az inszemet? Még clostyztok egy kicsit (persze csak akkor ha spontán nem jön össze)?

Hát, amit írtatok, abból azt szűrtem le, hogy mégis jobb, ha egy meddőségi kp-ban kezdi az ember, és nem tömeti tele magát clostyval, csak akkor ha tényleg az a gyógyír.

Melcsi, miért írták neked (nem emlékszem ki), hogy válts orvost? Nem jó?

Én a huszon akárhányadik cn-on vagyok. Most éppen fent van a hőm, és a melleim is feszülnek, nincs hüvely váladék. A Jónás naptár szerinti napon is együtt voltunk. Szóval ennél többet egy ciklusban sem fogunk tudni tenni az ügy érdekében.

krévi
krévi

Sziasztok ismét!

Abból amit olvasgattam az oldalon tényleg soknak tűnik a closty szedésem, de azt is el kell mondanom, hogy 0,2 progeszteronról indult a hormonszintem és majdnem 1 évbe tellett mire 21 fölé ment.

Holnap az UH és inszemináció után már okosabb leszek, remélem, hogy minden rendben lesz. Azért izgulok...
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?