Sziasztok!
Kriszta, köszike apa nevébe a jókívánságokat. Dehogy haragszom, jössz amikor tudsz, én se jövö mindig. Látod látod hogy elrepül az idő, hamarossan szülsz
Remélem a sztetosszkóppal hallni fogunk valamit. Nagyon jók lettek rólatok Krisztivel és Martinnal a képek. Nagyon rendes a kedvesed hogy hoz-visz. Drukk a holnapi eredményhez.
Ildi, üdv köztünk. Mesélj magadról, és ahogy már Kata írta ha leírod az adataid beírlak a tábliba. Különben mi is a Palotavársoba lakunk. Kérünk képeket is ám! iwiw-es elérhetőséged van? Schwarzingert én is csak ajánlani tudom! Ajánlanám a Heczelt (én dokim) de sajna nála nem tudsz szülni így sztem érdemes olyat választani aki el is válal.
Kata, egyetértek veled az idősek hozzáállásáról a jégpáncélos utakhoz (tisztelet a kívételnek). A saját anyosom is elindult az egyik testvéréhez (pedig simán kihagyhatta volna) Mi mondtuk hogy ne menjen, de egyik fülén be a másikon ki. Szerencsére nem lett semmi baja. Nagyon csúsznak az utak én is csak csoszogok.
Márti, kisAti legyen az első, sz.rd le a vizsgát ha nagyon kifáraszt. Én is kíváncsi vagyok mitől vannak ezek az összehúzódások, izgulsz talán? Megy a drukk hogy sikerüljön a vizsga. Köszi az infót Szilviről. Nagyon szép a pocid.
Szilvi, gratula a pöcsöshöz. Neve meg van már? Szólj ám hogy tudjam javítani a táblit. Na meg gyere mesélni mi volt a vizsgálatokon.
Nem semmi micsoda árak vannak Telkibe, asszem én is maradok a fehérvári korháznál.
Judy, pihizz sokat kérlek! Mi volt Bazsival a korházba? Sokat vártatok?
Andesz, nagyon jó ez a szülésznős baba, nagyon jó ötlet volt.
Pont akartam kérdezni Tőletek hogy mennyit szoktak adni a szülésznőnek. Csütörtökön megyek Schwarzihoz, drukkoljatok hogy válalja a szülésemet (de hülyén hangzik). Amennyiben elválalja megkérdezem kit ajánl szülésznőt.
Tand, nagyon örülök hogy jöttél. Az nagyon jó hogy sok igaz barátod van, sokat segítenek. A kikapcsolódás is biztos segíteni fog.
Nati, nagyon szép az a bölcső, jó választás és az ára is jó. Pont néztem a Brendonban (33.000Ft) nagyon gagyi volt.
Gabi, nagyon jó lett ez a webalbum. Asszem én is csinálok egyet. Drukkolok hogy a sebészetre minnél elöbb kapjatok időpontot.
Vicuska, nem értem ezt a tüsző dolgot még mindig. Hogy lehet ez? Nem tudom mit is írhatnék. A termálvíz tényleg segíthet, Viki és én is Zalakaros után pozitívat teszteltünk, ha szeretnéd megpróbálok segíteni oda eljutni. Szólj kérlek és leírom privibe a lehetőségeket. Nagyon drukkolok neked holnap hajnalba!!!!!!
Kriszti, örülök hogy Martinnal minden rendbe, javítani fogom a táblit. Nagyon édi lehetett egyedül a nagy kádba
iwiw-en van olyan lehetőség hogy video, én onnan vettem az ötleteket. Van magyar és angol nyelvű oldal is. Próbálkozz, leírni nem tudom (úgyis túlbonyolítanám
)