Új privát üzeneted érkezett!

Kata,

Bizony mindjárt szülünk mi is. Én már nagyon nem bánnám, ha 3 hét mulva kibújna a kiscsaj. :lol: :lol: :lol:

Elmentem ma a CSNK-ba táppénzes papírért, meg a kínaisba, vettem 2 hálóinget meg fehér pamut bugyikat, utána beugrottam tankolni meg a Plusba, és ugy érzem, hogy szétszakad a méhszájam. És még el kell mennem a kölkökért, pedig legszívesebben lefeküdnék. Ez van, számolom vissza a napokat.

Tand,

Örülök, hogy jól vagytok kicsi babóval együtt. Már te is 30 hetes vagy, így nemsokára te is a kezedben tarthatod a babykédet.
Újabb 4D-n nem voltál?????
Vigyázz magadra hétvégén, ki tudja milyen lesz az idő.

Andesz,

Privi ment.

Beszéltem ma a szülésznőmmel, csütörtök délelőtt randizunk a kórházban. A hangja alapján nagyon szimpi, és rögtön fel is ajánlotta a tegeződést. Már alig várom, hogy találkozhassak vele. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Andi! örülök, hogy jöttél és minden oké!
Ha olvasod, légyszi csak annyit, hogy láthattalak a kórházban szülésfelkészítőn??Ezen gondolkozom egy ideje... :)
puszillak
Vendég

Márti,

Nagyon csini vagy abban a fehér felsőben a képen. :lol: :lol: :lol: :lol:

Basszus, megint keményedek rendesen, pedig alig mászkáltam. :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

kösz, Judy :D ez is "vizsgázós" felső... pihenj le!!! nekem is megírod, ki a szülésznőd?
Vendég

sziasztok,
vagyok ám én is, csak nagy a nyüzsi körülöttünk, meg a gyomrom még mindig kikészít... Ma viszont nem mentem dolgozni ebben a jeges időben és kiíratom magam egész hétre :P

Márti,
örülök, hogy jobban vagytok, Kisatinak sok boldogságot!!! Vigyázz ám magatokra, a vizsgák valóban nem érnek annyit!!!!

Judy, Kata,
valóban, ha jobban belegondolok, Ti hamarosan szülni fogtok :shock: Ki tudja mennyi van még hátra :oops: Kész a babaszoba mindkettőtöknél? Judy, vettél bölcsőt??? (mi igen :P :lol: )
Judy, azért gondolom a fiúk mellett is most már lefekszel. Apa segít???

Kata,
s hogy van a gyomrod, meg a fetrenő fájásod? Vagy most "csak" a kezed zsibbad?

Andi,
örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok Gréta babával. Lassan már nálad is készülni kell a babaszobára :P

Kriszti,
mi lett az eredmény Martinkával? Remélem nem kell műteni!!!

Bessy,
telefonáltál? Kaptál időpontot? Vagy RL már felhívott valakit?

Vicuska,
na ne tessék mán elkeseredni, ebből még szuper méretű tüsző lehet!!!!! Sőt lesz is!!!! Tudod, csak pozitívan!!!!! Gyere a hírrel!!!!

Kriszta,
látom te is túlélted a terhelést!!! Örülök neki!!! Remélem a 2 órás sem lesz magas!!! A képek szuperek!!! Jó hogy így egymásra találtatok Krisztiékkel, a fotók alapján nagyon jól kijöttök!!!!

Ani,
gondolom te elmerészkedtél dolgozni, mert ma nem jöttél... minden okés? jók voltak az utak? nagyon bátor vagy!!!!

Kata,
millió köszönet a linkért!!!! Sikerült nekünk licitálni az utolsó percben, így mienk lett a bölcső :lol: :lol: Mütyürkének ez az első bútora :P Picit tartottam tőle, hogy még túl korai, de nem hiszem, hogy ezen múlik, ráadásul nekünk nagyon tetszik :P :P

http://www.kereskedj.hu/show_item.php?item=291069260
Vendég

Nati,

Nagyon szép a bölcső és 11 500 ft nem is sok érte.
Mi ugy döntöttünk nem veszünk, bármennyire is tetszik nekem. Egyrész mert már nem igen fér el a lakásban, másrészt meg már nem lesz rá pénzünk.

Jól tetted, hogy nem mentél dolgozni, nem érdemes kockáztatni, csak ha nagyon muszáj.

Márti,

Privi ment.

Szilvi,

Gratula a kis kukishoz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
én is írtam privit!!! :P :wink:
Igen, ez a pénz valóban nem volt sok szerintem sem és régi nagy álmunk volt, hogy ha egyszer lesz babánk, akkor bölcsőnk is lesz és tényleg ez az első, amit beszereztünk :P :wink:
Vendég

Judy, válaszoltam.
Nati, nagyon szép a bölcső!!! Mi most kiságyat vadászunk, szerintem rendelni fogunk, Kata, mint netguru, mi a véleményed? Persze mindenkié számít :)
http://bambino.hu/shop_art.php?shop_id=3968&cat=586703
Vendég

Judy, minden nap 3x2 magne b-t szedsz? nem sok? lehet nekem is így kéne, hogy tuti legyen...félek h még egyszer megtörténik, most volt itt anya és totál beparáztatott, bár teljesen jó szándékból...nem akarok még szülni, nagyon pici és védtelen!!! még legalább másfél-két hónap!!! ha vallásos volnék, most imádkoznék :)
Vendég

Márti és akit még érdekel: Apa felmentette Mütyürke videójának zenéjét a honlapunkra: http://natisan.multiply.com/
Vendég

Kriszti, Andesz,
megírnátok (akár priviben is), hogy ti melyik szülésznőt választottátok és hogy voltatok megelégedve vele? (egész biztos a szülés után már leírtátok, de most nem találom a beszámolókat...). Nagyon köszönöm!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nem tüntem ám el !
Csináltam webalbumot,nem tudom működik-e a link : http://picasaweb.google.com/mgabica84
Voltunk pénteken vérvételen a picivel ma megjött az eredmény szerencsére sokat csökkent a bilirubin szintje,így nem kell bemennünk a kórházba :D .Kaptam beutalót a sebészetre a nyelvével,de még nem kértem időpontot,majd a héten azért rászánom magam.

Szülésznő:Mi 20 ezret adtunk.

Mindenkinek ezer drukk!!!
Kismamik no stressz!!!!De betartani ám!!!!
Akinek kell,annak jobbulást!!!

Majd megpróbálok sűrűbben jönni,addig is puszi mindenkinek!!!

Gabi és Noel
Vendég

Márti,

Ez a max amit lehet szedni, doki mondta, szóval nyugodtan vegyél be annyit, nem fog ártani.

Gabi,

Örülök a jó híreknek.
Meglátod a nyelvproblémát is gyorsan megoldják majd a dokik, aztán el is felejthetitek, hogy ilyen is volt. A kicsik nagyon gyorsan regenerálódnak.

Tök jó, hogy esik az eső. :evil: Most majd ez fog felfagyni. :lol: :lol: :lol:

Mi holnap megyünk Bazsival a kórházba a pulmonológiára felülvizsgálatra az allergiájával és az asztmájával. Tuti ott töltjük az egész délelőttöt. :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Kata!

Holnap majd írok pontos adatokat, mert holnap megyek dokihoz.
A Palotavárosban lakunk a férjemmel, de szeretnénk tavasszal elköltözni. Házprojekten vagyunk ezerrel. Amúgy a hétköznapokban óvónéni vagyok, most nagycsoportosaim vannak. Pont jó, mert most ballagnak. Nyáron volt az esküvőnk, egyből nem keztünk próbálkozni, csak olyan október fele. Aztán jött egy betegség, antibiotikum, és dec.ben összejött a mi kis csöppségünk. Ezen a héten lehetek 6 hetes, de mondom, holnap többet tudok mondani.

Most elolvaslak benneteket, mert sokat írtatok reggel óta.

Puszi minden kismamának! És a próbálkozóknak is kalappal!
n.k.ildi

Az előbbi hozzászólás nemcsak Katának ment, hanem mindenkinek.
Amúgy dokim még nincs. Egyenlőre azt sem tudom, holnap kihez megyek.
Van valakinek olyan dokija aki megbízható és aranyos?
n.k.ildi

nekem elmarad az inszem..... :( :( :(
nagyon szarul reagáltam a puregonra :?
jobbo.1 15 mm-s tüsző
balo. semmi...ami volt az is eltűnt..
a nyhm is 6 mm(anyi volt pénteken is)
Vendég

Vicuska! :( :( :(
Nati,Judy!
Privi ment!

KépKép
KépKép
andesz78

Vicuska,
rettenetesen sajnálom!!!!!!! Mondott valamit RL hogy ez mitől lehet??? A múltkor teljesen jól reagáltál, nem??? Most mi történhetett??????
Tudom, ilyenkor kár bármit is írni, mert teljesen el lehetsz keseredve - de hidd el, egyszer egész biztos sikerülni fog!!!!!!!!!!!
Nincs valami, amivel el tudnád terelni a gondolataidat?? Utazás, lakásfelújítás, tanulás vagy valami????
Kitartás Nektek!!!! Nagyon drukkolok!!!!!!!!
Vendég

Vicuska, :cry: :cry:
hát ez eszembe nem jutott..... nagyon sajnálom!!! Viszont a 15 mm-es tüsződ még nőhet, hiszen még 6 nap van peteérésig!!!! Akkor miért marad el az inszem?? Nem később csinálná???? Bocs, ha hülyeséget kérdezek!!! :oops:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Nati!
köszi...a privit is,majd legközelebb :)

Kata!
a 15 mm-es a nem átjárható oldalamon van :?
Vendég

Nati!
hogy lehet elterelni arról a gondolataidat,emire a legjobban vágysz????? :shock: :roll:
Vendég

Na Csajszikák!

Mennyit írtatok! Már nem tudom visszaolvasni, majd holnap. Csak felületesen olvastam kicsit. Így nem reagálok inkább majd ha fel is fogom amit írtatok :)
Csak jelentkezem hogy jól vagyunk csak meló van ezerrel meg a suli is elkezdődött ismét.

Vicuska, nagyon sajnálom. Nem is gondoltam hogy ilyesmi lehet. Ne add fel kérlek!

Bocsi a többieknek, holnap írok.

Pusszancs, mindenki nagyon vigyázzon magára!

madiani

Sziasztok!

Martinkával minden oké, egyelőre szó nincs műtétről. Még mindig ugyanannyi a szemnyomása. Most nem kell cseppenteni neki, egy hónap múlva kontroll. Lehet, hogy elküldenek majd genetikai vizsgálatra anyut, engem és a Martint, hogy a 3 generációban hogyan alakul ez a szembetegség.

Ani: táblába: jan.16. 3 hós szuri, jan.18.védőnő itthon, febr.7.szemészet.
Ma egyedül fürdött Martinka a nagykádban, nagyon cuki volt. Tudna vki segíteni abban, hogyan lehet videót feltenni a netre és ide?

Ildi! Üdv a csapatban! Mesélj magadról bővebben! Az én dokimat bátran merem ajánlani neked-Schwarczinger Zsolt-nagyon rendes, aranyos, megbízható, lelkiismeretes, de erről még páran tudnak nyilatkozni-Andesz, Gabi, Márti, Krixta-kihagytam vkit?
Ja, és mi is a Palotavárosban lakunk, ti merre laktok?

Mindenki vigyázzon magára kint is és bent is-itt a finishben lévőkre gondolok-kitartás, hamarosan ti is babázhattok.

Tand! Nagyon örülök, hogy jelentkeztél és, hogy Gréta babával is minden oké. Meg annak is, hogy a barátaid melletted vannak. Vigyázz nagyon magatokra! Ugye értesítesz majd bennünket, ha Gréta baba megszületett?Én szívesen vállalom, hogy megüzenem mindenkinek, persze, ha te is úgy gondolod, nem akarok erőszakos lenni.
Vendég

Jó reggelt!

Hát nem tudom, mit csináljak. Ha felkelek, és csinálok vmit, van néha 1-2 összehúzódásom. Ha fekszem, semmi. Dupla adagot szedek a magne b-ből, ha holnapig nem múlik ez el, itthon maradok inkább, lebeszéltem a tanárokkal. Ma meg jön a barátnőm Írországból, úgy volt, hogy mászkálunk, sztem csak itthon dumálgatunk, meg leküldöm majd a patikába :lol: :lol:

Gabi, nagyon jók a képeid! :)

Kriszti, a picasaweb.hu-t nézd meg, onnan le tudod szedni a picasa nevű progit, azzal úgy tudom, videót is fel tudsz tenni (nem veszek rá mérget, de nézd meg) Örülök, hogy Martinka szeme oké, remélem nem is lesz vele semmi gond!

Ildi, Svarcit (na megpróbálom leírni: Schwarczinger Zsoltot) én is ajánlom, becsúszkált nekem a kórházba vasárnap, hogy rám nézzen, megnyugtasson :D

Vicuska, sajnálom... :cry: remélem azért bírod még bizalommal és reménnyel!
Vendég

Chrissy!
örülök,hogy Martinka szeme nem romlott,csak így tovább!! :lol:
lehet teljesen meg is gyógyul? :roll:

Márti!
tessék pihizni sokat!el tudtad halasztani a vizsgáidat? :roll:
jó talizást a barátnőddel :wink:

Csajok!
ismer vki fehérváron természetgyógyászt? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Márti
Január 2-án voltam szülésfelkészítőn. Akkor voltál te is? De az tuti, hogy nem abban a csoportban, amelyikben én! Sokszor el vagyok varázsolva, és nem veszek észre embereket, de ha láttok, nyugodtan szóljatok rám. Tehát bocsi, ha nem vettelek észre, vagy nem ismertelek meg!
Egyébként meg nagyon vigyázz magadra, ne a vizsgák legyen a fontosak, hanem Kisati!

Vicuska
Sajnálom, hogy úgy látszik ez megint nem a ti hónapotok, de tényleg ne keseredjél el. Igaz én nem tudok okosakat mondani ezekről a dolgokról, amiken te most keresztül mész, de viszont tudok ajánlani neked egy masszőrt, aki már nagyon sok párnak segített meddőségi problémákat leküzdeni. Az emberünk egy kicsit lélekbúvár is, így mind a testi, mind lelki értelemben segít. Egy kicsit az életformáját alakítja át az embernek. Én azóta járok hozzá, amióta volt a Bazsim balesete, nekem segített lelkileg is, de főként egészségileg. Ha gondolod megadom a számát.

Nati
A bölcső nekem is tetszik. Én is szeretnék majd Gréta babának (leginkább azért mert a Bazsim szerette volna, hogy legyen neki), de én úgy csináltatok majd.

Kata, Judy, Ani és a többiek titeket sem felejtettelek el csak most mennem kell.

Puszi, mindenkinek!

Kép
tand

Andi, igen, akkor Te voltál az! :) Nem láthattál, mert én is csak egy pillanatra vettelek észre, jöttél ki a wc-ből :D De jó, gondoltam én!!! Én aznap voltam először, gondolom Te másodszor. Mikor mész legközelebb? Esetleg 23-án? :) Ha igen, akkor biztos összefutunk.
Vendég

Sziasztok!!

Megjöttem az ultrahangról, a Csnk-ban még mindig őrület van..szerencsémre volt ott egy lány akivel ilyenkor mindig összefutok és a beszélgetéssel elment az idő :)
A picivel minden rendben,fejfekvésű...a méretei alapján 30hetes de mondta a doki is hogy az ottani gép csalóka meg amúgy is ez nem gond..apa megint olyan drága és volt elvitt reggel.Aránylag egész jól lehet már közlekedni és a nap is süt végre!

Schwarzinger
Én is csak ajánlani tudom nekem (is) bizonyított...az a lány is az én javaslatomra jár hozzá akivel ma a Csnk-ban összefutottam és ő is nagyon dícséri!

Vigyázzatok magatokra!Pusssz
Vendég

Andi!
köszi,majd lehet hogy szólok 8) :roll:
örülök,hogy gyakrabban jössz :wink:

Krixta!
nagyon jó hírek,főleg hogy a fejecskéje is jó helyen van!!!!! :D

Bessy!
ide is jöhetnél ám! :P
láttam,hogy rajta vagy a BMC-s topicon :wink:
Vendég

Krixta, jó hírek! Örülök neki! :)
Vendég

Sziasztok!

Látogassatok el a köv. oldalra!
Gyermek mondókákat fogtok találni
:lol:

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Vagy

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Kép

Üdv.
maci1981

sziasztok,
Andi,
de örülök, hogy többet "látunk". mi is gondolkodtunk a készítésen, de csak az augusztusi mesterségek ünnepén láttunk két bácsit, aki ilyennel foglalkozott és 70e körül volt. nem mondom, hogy nem volt dilemma, de örülök, hogy így olcsóbban hozzájutottunk :wink:
A szülésre megy be veled valaki? szülők vagy barátnő???

Vicuska,
nem lehet elfelejteni, de valamit ki lehet találni, ami új célokat ad... Én szeptemberben, mikor már nagyon ki voltam kattanva, elhatároztam, hogy ha decemberig nem lesz semmi karácsonyra repjegyet kérek az usaba és kieresztem a gőzt... fősuli után voltam ott egy évig, s azóta már egyszer visszamentem egy hónapra, nagyon fel tud tölteni és elfeledteti velem az itthoni gondokat, problémákat. Tudom, hogy baromi nehéz, én már sokszor nem is normális emberként viselkedtem, nem volt életkedvem, mindenkivel goromba és életunt voltam, de ez valahogy egy ideig feldobott... aztán begyorsultak az események: átjárhatósági, műtét, inszem és Mütyürke :P . S nekem az utazás is jót tett, hogy elmentünk apával kettesben az őrségbe. mindig jó, ha a megszokott kis környezetből kikerülök :wink:

Márti,
s egyébként lehet tudni, hogy mitől vannak az összehúzódások? mik okozzák? vagy ezek már a jóslófájások???? pihenj sokat, látod, most én is magasról csinálok a cégre és itthon pihenek, pedig lenne mit tenni odabenn is, éppen átszervezzük az egészet...

Kriszti,
nagyon örülök, hogy Martinkát nem kell műteni!!!! A genetikai vizsgálat pedig jó ötlet, tényleg kiderítheti a lényeget!!!

Kriszta,
szuper, kis babótok akkor szépen fejlődik!!! Van már nevetek, vagy még mindig megy a dilemma?? :P Holnap lesz cukros eredmény? nagyon drukkolok!!!

Kata, Judy,
merre vagytok??? Ugye nem a szülőszobán?????? Nagy a csend körülöttetek!!!!!
Vendég

Képzeljétek, bekaptam valami hülye vírus tegnap este, babanetezés közben :shock: Apa még mindig írtja őket a gépemről, be se lehet kapcsolni. Az egyik valami Trója volt, a másik Adware... vigyázzatok,ha ilyet kaptok!!!!

Én ma egész nap kóma voltam, most keltem fel... holnap már mutatnom kell valami aktivitást, pl le kell szednem a fát :cry:

Ildi,
üdv közöttünk!!! Majd írd meg, mi volt ma!!!

Bessy,
te is hozzánk tartozol, gyere légyszi ide is és írd meg a fejleményeket!!!! köszi
Vendég

Nati
Köszi aranyos vagy!Grat a bölcsőhöz amúgy!!
Jól is teszed hogy otthon pihizel, a munka magasról le van tojva...
A vírusokhoz nem értek de mintha rémlene hogy ez a trója veszélyes..de Szilvi ezt biztosan jobban vágja!:)
Irigyellek Usa miatt,,nagy vágyam eljutni oda....csak egy vagyon sajna.A nevekkel még mindig semmi tudom tök ciki de nem jutunk dűlőre... :PMár 3x futottunk neki a maradék 7névnek de ami nekem tetszik apának nem,és fordítva..de sebaj van még idő:)

Vicuska
Igazából nehéz ilyenkor okosat írni tényleg valami kis változás kéne...talán egy romantikus hétvége valahol máshol apával vagy ilyesmi...azt tudod ugye hogy nagyon jó hogy itt vagy és ezerrel drukkolunk neked is és Bessynek is!!!!Biztos vagyok benne hogy sikerülni fog...pl.itt van Nati!

Márti
Nagyon csini vagy a képen,jó az a fehér felső!Minden okés?

Ani

Azért csak vigyázz magadra és majd gyere ha tudsz!

Gabi
Örülök hogy nem kell kórházba mennetek!Noel baba hogy eszik éjszaka?Tudsz pihenni??

Judy

Mi volt a pulmonológián?

Andesz,Alexa,Vikike,Eva,Bessy,Zsuzso,Szilvi
Gyertek azért majd ha tudtok!!
Vendég

Nati, már azt hittem te kaptál be valamilyen vírust!! :lol:
Nem vagyok szülőszobán, csak mindenfélét csinálok egész nap.

Andi, örülök, hogy gyakrabban jössz!!

Chrissy, de jó, gondolom így megnyugodtál kicsit Martin baba miatt!!

Krixta, te is megnyugodtál gondolom, hogy jól van a kislányotok!! Tényleg hol tartotok a nevek terén??

Vicuska, néha jót tesz az is, hogy ha elutaztok pár napra valahova. Persze megint azt mondom, érdemes pé előtt pár nappal elutazni, főleg termálvízhez, hátha bejön... Akkor feltöltődsz, és újult erővel tudsz megint belefogni mindenbe!! Nagyon drukkolok, hogy neked is sikerüljön!! És sikerülni is fog!! Nagyon jó utak, hétvégék vannak, aránylag jó áron a www.vistadirekt.hu-n!! Nincs belőle részesedésem, mielőtt valaki azt hinné, mi is mentünk már nyaralni "velük", pont akkor jött össze Gergő baba Hajdúszoboszló után!! :wink:

Márti, le van ejtve a suli, kisatival legyen minden rendben!! Ha pihizned kell, hát pihizz, ne kockáztass!!!! Ő a legfontosabb!! Itt van egy kiságy, bár nem tudom pontosan milyet szeretnétek, meg mennyiért. Ha leírod, keresek neked szívesen!!
http://www.expressz.hu/baba/butor/showA ... ,52,1.html

Kép

Kép

hoppá

Krixta, na pont akkor írtál, amikor én még pötyögtem a mondatokat. Így már látom, hogy nevekkel nem jutottatok előrébb. Pl. én leírogatnám a helyetekben egy papírra, és úgy könnyebb eldönteni, melyik néz ki jól... Én is csináltam, bár nálunk a Gergő név gyorsan győzött!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Nati,Krixta,Kata!

aranyosak vagytok,köszike a támogatást :wink:
Vendég

holnap hajnali 3/4 7-re megyek be RL-hez a kórházba uh-ra,hátha mégis nőtt vmi :roll: :P

BESSY???????????????
Vendég

Sziasztok!

Hát elég zűrös napom volt ma, és nem jutottam sokkal előbbre. Két ünnep között azt mondta a nődok, hogy ma menjek vissza, addigra lesz szívhangom már. Ma mivel 2 doki volt csak, összevonás volt, és ma sem csináltak UH-t, azt mondták menjek jövő héten. Ez az egészségügy nagyon gáz.
Most azon gondolkozom, inkább magándokihoz megyek. Bár Schvarczinger dokiról én is hallottam már jókat. Őt hol tudom utolérni?
És ez hogy működik amúgy? Oda kell bemennem, ahol majd szülni fogok, és ott kell a dokit megkérni? Vagy a rendelésén? De ő hol és mikor rendel?
Aki tudja, legyenszíves írja meg.
Előre is köszönöm.

Amúgy hogy vagytok?
n.k.ildi

Chrissyy !

Mi a Bátky Zsigmond utcában. Ti?

Remélem jól vagytok!
n.k.ildi

Sziasztok!

Kriszta, köszike apa nevébe a jókívánságokat. Dehogy haragszom, jössz amikor tudsz, én se jövö mindig. Látod látod hogy elrepül az idő, hamarossan szülsz :) Remélem a sztetosszkóppal hallni fogunk valamit. Nagyon jók lettek rólatok Krisztivel és Martinnal a képek. Nagyon rendes a kedvesed hogy hoz-visz. Drukk a holnapi eredményhez.

Ildi, üdv köztünk. Mesélj magadról, és ahogy már Kata írta ha leírod az adataid beírlak a tábliba. Különben mi is a Palotavársoba lakunk. Kérünk képeket is ám! iwiw-es elérhetőséged van? Schwarzingert én is csak ajánlani tudom! Ajánlanám a Heczelt (én dokim) de sajna nála nem tudsz szülni így sztem érdemes olyat választani aki el is válal.

Kata, egyetértek veled az idősek hozzáállásáról a jégpáncélos utakhoz (tisztelet a kívételnek). A saját anyosom is elindult az egyik testvéréhez (pedig simán kihagyhatta volna) Mi mondtuk hogy ne menjen, de egyik fülén be a másikon ki. Szerencsére nem lett semmi baja. Nagyon csúsznak az utak én is csak csoszogok.

Márti, kisAti legyen az első, sz.rd le a vizsgát ha nagyon kifáraszt. Én is kíváncsi vagyok mitől vannak ezek az összehúzódások, izgulsz talán? Megy a drukk hogy sikerüljön a vizsga. Köszi az infót Szilviről. Nagyon szép a pocid.

Szilvi, gratula a pöcsöshöz. Neve meg van már? Szólj ám hogy tudjam javítani a táblit. Na meg gyere mesélni mi volt a vizsgálatokon.

Nem semmi micsoda árak vannak Telkibe, asszem én is maradok a fehérvári korháznál.

Judy, pihizz sokat kérlek! Mi volt Bazsival a korházba? Sokat vártatok?

Andesz, nagyon jó ez a szülésznős baba, nagyon jó ötlet volt.

Pont akartam kérdezni Tőletek hogy mennyit szoktak adni a szülésznőnek. Csütörtökön megyek Schwarzihoz, drukkoljatok hogy válalja a szülésemet (de hülyén hangzik). Amennyiben elválalja megkérdezem kit ajánl szülésznőt.

Tand, nagyon örülök hogy jöttél. Az nagyon jó hogy sok igaz barátod van, sokat segítenek. A kikapcsolódás is biztos segíteni fog.

Nati, nagyon szép az a bölcső, jó választás és az ára is jó. Pont néztem a Brendonban (33.000Ft) nagyon gagyi volt.

Gabi, nagyon jó lett ez a webalbum. Asszem én is csinálok egyet. Drukkolok hogy a sebészetre minnél elöbb kapjatok időpontot.

Vicuska, nem értem ezt a tüsző dolgot még mindig. Hogy lehet ez? Nem tudom mit is írhatnék. A termálvíz tényleg segíthet, Viki és én is Zalakaros után pozitívat teszteltünk, ha szeretnéd megpróbálok segíteni oda eljutni. Szólj kérlek és leírom privibe a lehetőségeket. Nagyon drukkolok neked holnap hajnalba!!!!!!

Kriszti, örülök hogy Martinnal minden rendbe, javítani fogom a táblit. Nagyon édi lehetett egyedül a nagy kádba :) iwiw-en van olyan lehetőség hogy video, én onnan vettem az ötleteket. Van magyar és angol nyelvű oldal is. Próbálkozz, leírni nem tudom (úgyis túlbonyolítanám :))

madiani

Krixta, köszi ma tök jól vagyok, tettem-vettem a lakásban, semmi keményedés nem volt közben:) de mivel semmit nem tanultam holnapra, nem megyek :D Majd jövő 7en!

Nati, nem tudják, mitől volt. Azt mondják, ilyen gyakran van, addig semmi gond, míg zárt vagyok. De a papíromra jóslófájásokat írtak...na nem tudom, nekem ezt így konkrétan nem mondták. Hétfőn megyek Svarcihoz és kifaggatom.

Ildi, ez úgy van, hogy ha meglesz a szívhangod, el kell menned a védőnődhöz (nem tudom, melyik körzethez tartozol,én pl a Nővédelmihez (CsNK) a Várkörúton) aki ad Neked kiskönyvet és rögtön el is küld egy dokihoz, de nem muszáj ahhoz járni, akihez küld. Odamész, kapsz beutalókat vér-vizeletre, asszem 4 félét, és ezentúl a védőnőhöz kell járnod meg a 4 kötelező ultrahangra a kórházba, ezt is megtudod a védőnőtől. Ha akarsz plusz dokit, akinél majd szülsz, mondjuk Svarcit, szerintem először a Nővédelmibe menj hozzá rendelésre, hétfő és kedd reggel nem kell időpontot kérni, csütörtök délutánra kell. Ott meg fogja adni a magánrendelése koordinátáit, de én pl csak a Nővédelmibe járok hozzá, mert a magán asszem 7 rongy... Hát remélem érthető voltam, de kérdezz nyugodtan!

Kata, köszi, már ki is választottuk a bambino.hu-ról, csütörtökön érkezik! ő az: http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=BK1
Vendég

Kata
Köszönöm a tippet,amúgy úgy csináltuk hogy leírtuk mi is a neveket..de lehet úgy kéne hogy a vezetéknévvel együtt :roll: ...nekem az Alexandra tetszik nagyon..ez a baj hogy a páromnak nem tetszik annyira ami nekem és nekem sem ami neki..nem gondoltam hogy ez ilyen nehéz lesz nekünk,remélem azért majd összehozzuk mire jön a picur! :wink:

Szilvi

Tényleg ne haragudj én is Grat a kis kukishoz!!!!:)

Ildi
Szerintem is a Csnk-ban kezdj ha Schwarzinál döntesz...igaz én oda nem szeretek annyira járni mert ott nem tud annyira magánbeszélgetéseket folytatni..én járok a magánra is ott mindig sok időt szán ránk és nagyon kedves,mindent megvizsgál...valóban nem olcsó dolog de én már úgy vagyok vele hogy inkább fizetek mert az előző tragédia után máshogy látok mindent..így pont úgy jön ki hogy szinte mindig ellenőrizve vagyok és a pici is!
Amúgy dícsérik a dr.Nagy Lászlót is..ő is Csnk-ban is rendel...Tényleg katasztrófa az egészségügy remélem a jövőhéten már megnéznek titeket!Iwiwen meg lehet találni téged?

Márti
Aranyos a kiságy nagyon!

Ani
Biztos vagyok benne hogy Schwarzi elvállal...én azt a szülésznőt választottam akinél Kriszti is szült..nagyon aranyos nő és nagyon jóban vannak a dokival..a nevét nem tom pontosan.. :oops: (...Anikó)

Babás álmokat lányok,reggel megint korán kelek 8) Pussz
Vendég

Kriszta, nagyon köszi az infókat. :) Sztem is írjátok le a neveket vezetéknévvel úgy teljesen más.

madiani

Kép Kép

Szerintetek nőt valamit? (első 17. hét második 19. hét)
Igaz nem ugyanonnan lett fotózva, de most már tudja a párom hogyan kell csinálni. :)

Évi, kérlek írd majd meg hogy mi van akkor most már élesbe próbálkoztok, csak hogy tudjam a tábliba írni.

Vicuska, most néztem a segédanyagoknál javítsam? De mire?

Bessy, hasonlókép szól ez neked is.

Ildi, most láthatod hogy milyen adatok kellenek a tábliba, kérlek majd írd le, és megköszönném ha az aláírásodba beírnád az épp aktuális drukkodat.

Most már tényleg megyek, fürcsi aztán csicsika, bár nem tudom hogy fog menni mert a kis lurkóm nagyon izeg mozog.
Pussz mindenkinek, jó éjt! Amennyiben hiba van a tábliba kérlek szóljatok, de akkor is ha tudtok valami ötletes újítást. Holnap nem tudom hogy jövök-e, mert megint suli.

madiani

Sziasztok!

Ildi! Veletek szembe a Tolnai utcában. A konyhából pont rálátok a Bátkyra! :)
Ja és a dokiról annyit, hogyha a Sch.Zsoltot választod, menj el hozzá a CSNK-ba, ott mondd neki, hogy szeretnéd ha ő kísérné végig a terhességedet és szeretnél nála szülni. Fog majd adni egy valószínű egy időpontot a magánrendelésére és ott mindent meg tudtok majd beszélni. Nekünk a magánrendelésen felvette dvd-re az egymást követő vizsgálatokat, így Martinkáról 7 hetes kora óta megvan, hogyan is fejlődött a drágám!

Köszi csajok a drukkokat, és valóban megkönnyebbültünk egy kicsit. Aztán majd egy hónap múlva megint lehet, hogy okosabbak leszünk.

Ani, Márti: köszi az infókat, majd megpróbálok vmit kreálni.

Nati, azt hiszem te kérdezted, hogy ki volt a szülésznőnk: Horváth Anikó, nagyon rendes, végig mellettem volt, nem akarok rizsázni, de csak jót tudok róla mondani. És a Schwarczinger Zsolttal nagyon jól dolgoznak együtt és szeretnek is!

Bocsi akinek nem írtam, de puszi nektek!
Megyek én is aludni, a kiscsávó már húzza a lóbőrt!
Vendég

Ani!!!

Hát persze, hogy nőtt a pocid, elég látványosan! Nem akarok boszi lenni, de szerintem kisfiatok lesz. Remélem azért hamarosan megmutatja magát!
Vendég

Sziasztok!

nem lesz inszem :(
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?