Sziasztok!
Rik! Én nagyon szorítok! Komolyan! De ne gyötrődj, hagyd hogy az események magukkal sodorjanak. Tudom, könnyű ezt mondani, de nekem is mindenki azt mondta, hogy minél görcsösebben akarom, annál nehezebben jön! Relax!!!
Csajszik!
Asszem félreértettétek, ez még nem a kész szoba, a netről töltöttem le a képet, és arra szerkesztettem rá a színeket a számítógépen. Szóval nem ez a kész szoba, csak egy terv!!! Vasárnap lesz kész a szoba festése, a figurák is csak később kerülnek fel a falra, azt is én fogom felfesteni. Szóval kb. hétfőn láthatjátok a kész szobát, ami sokkal-sokkal szebb lesz, mint hinnétek!!!
))))))
Dzsezmin! Kár, hogy nem Sopronban vagytok, mert szívesen festenék a Te faladra is bármit!
Viol!
Nekem is Milán jön be jobban, a Kevin olyan "amcsis", a Milán legalább európai! De még nem tudom, lehet, hogy lesz egy második neve is. Az még kérdéses, hogy mi! Majd születés után lesz fix!
Zília!
Nem sértődtem meg, én ugyanígy voltam a színekkel, mint Te! Soha el se tudtam képzelni a kéket és a zöldet együtt, aztán egy újságban megláttam egy képet, és beleszerettem. Azóta ezerszer átrágtam, hogy ilyen legyen-e, és végül ilyen lesz! Nem hétköznapi, és ilyen tuti, hogy csak Milán szobájában lesz!!! Egyébként szerintem Neked is fog tetszeni, ha elkészül a szoba. Azért tetszik, mert a zöld nem teljesen zöld, hanem kékeszöld, így illik hozzá a kék. Majd meglátod!!!
A figurákat általában netről töltöm le, vagy mesekönyvből, aztán fogom a kezemben, és felmásolom a falra ceruzával. Sablon nélkül. Nekem könnyen megy, mert nem akarok nagyképű lenni, a nagypapámtól örököltem némi kézügyességet, és amellett évekig tanultam a suliban is rajzolni. Meg festeni, meg mindent. Szóval így könnyen megy.
Bábokra rengeteg ötletem van:
-kartonból kivágsz emberalakot, együtt kiszinezitek, és fakanálra vagy erősebb hurkapálcára felragasztod
-vagy kartonból kivágod a figurát, és textilből ragasztotok rá ruhát, a haja lehet fonalból, stb.
-zokniból is lehet pl. csíkos zokniból kukacot, két gomb a szeme, vagy kígyót, két gomb a szeme, fonalcsík a nyelve
-papírzsákból is gyorsan elkészíthető, csak megrajzolod az arcot, és kész is!
Nem is tudok most hirtelen többet, de ha van egy kis időd, neten is biztos találsz ötleteket, barkácsoldalakon, vagy báboknál. csak beírod egy keresőbe, biztosan vannak jó ötletek.
Na, most lassan lépek aludni, remélem tudtam segíteni!
Puszi mindenkinek!!!