Sziasztok!
Odry!
Én Ágotának almával kezdtem, mivel először gyümölccsel kell az új ételek megismerését kezdeni. Nekünk is jött utána a sütőtök, meg a répa amit imádott. Adtál már neki gyümölcslevet? Mert már ő kora szerint kaphatna! Ha nem adtál neki akkor szerintem ezzel próbálkozzatok először. A lényeg a fokozatosságon van! És még egy egyszerre több új dolgot ne adj neki, mert azt nem szokták tolerálni!
Vicky!
Üdv. itt! Én a Debreceni Klinikára jártam, és járok. Nekem van egy 3,5éves lányom aki a 4.inszemre sikerült. Ekkor Menogont, Puregont, és Clostilbegytet kaptam. Sajna a tesó spontán nem sikerült, így újra belevágtunk az inszemekbe 2006 nyarán, ekkor az 1 inszem sikeres lett, de a 8 héten megszakították a terhességet, mert felszívódott, és az üres petezsák maradt. Itt Puregont, és Clostylbegytet kaptam. Majd folytattuk 2007ben is, de nem jött össze, itt már Gonal-F-et, Puregont kaptam felváltva, és Clostylbegytet. Utolsó alkalmakor 40 E ft-ot hagytam ott a gyógyszertárban. Tüszőrepinek Ovitrelle-t kaptam ( 8 E ft). Most pihi van, de tesót nagyon szeretnénk.
Te hová jársz?
REni!
Csoda szép lett a szoba! Ágotának is olyan függönye van már most , mint amit ti tettetek fel.
Az első békás, kacsás volt, az is tündéri függöny.
Zel!
Igen! De ez nem azt jelenti, hogy most te is pihizzél!
Mikor folytatjátok?
Ilona!
Drága, hát ha pontosat tudnék jó lenne.
Már megint kezdek besózva lenni a baba dolog miatt.
Most vannak előrébbvaló dolgok, sajnos. A munka keresés a fő feladat most. Szeretnék, már április végén munkába állni az új helyen, ha ez sikerül, akkor már szerintem év vége felé valamikor már próbákozhatunk. Ha nem találok melót akkor csak jövőre. Veletek mizújs? Ott maradtam el, hogy a paírokat megkaptátok, és mikor lehet belőle kézzel fogható gyermek?
Panda!
Szép nagy a pocid már! Hogy érzed magad? Hogy bírod, ezt az össze vissza időjárást?
Boris!
Nyugi, nagyon jó mami vagy! Élvezd azt, hogy a babával együtt lehetsz, ezek az idők vele már nem jönnek vissza. Mi itt leszünk, majd gyere ha tudsz! De képeket tegyél majd fel! Tudod, hogy irigykedjünk kicsit!
Lányok!
Mindenkinek köszönjük a névnapi jókívánságokat! Az mindig jól jön. Ágota nap van februárban is, így mi azt tartjuk, így a buli is akkor lesz. Úgy gondoltuk a párommal, hogy az ünnepek miatt ne legyen annyira közel a gyerköc névnapja, így a február 5-eit tartjuk. Még egyszer köszi mindenkinek, aranyosak vagytok, hogy nem felejtettétek el!Mindenkinek sok-sok puszi!!!!
Kata és a többiek! Jelentkezzetek! Merre vagytok! Hiányolunk mindenkit!