Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jöttem füstjeleket eregetni és újabb kérdéssekkel bombázni Titeket! Folyamatosan olvasok és képben vagyok, nagyon drukkolok mindenkinek! :)

Én beléptem a 2. trimeszterbe, eddig okés volt minden. Most az a gondom, hogy nem tudom eldönteni, hogy menjek-e az Istenhegyi Klinikára integrált tesztre vagy sem. Eredetileg úgy terveztem, hogy ha a 12. heti uh-on rendben lesz a tarkóredő, orrcsont és egyebek, akkor nem megyek. Renben is volt, de most bizonytalan vagyok mégis :roll:
Mellső fali lepényem van, ami most azért érdekes, mert úgy hallottam, hogy az orvosok szerint az ilyen teszteket akkor érdemes elvégezni, ha rossz eredmény esetén vállalja az ember amniót, ami nálam a lepény fekvése miatt nem lehet.

Tudnátok tanácsot adni?
dóri797
 
 


Dóri,
Én kombinált teszten volt az Istenhegyin 12 hetesen. Nem bántam meg megnyugtató eredményt kaptam, ha lenne kövi babám akkor is mennék. Mondjuk nálunk lombik volt nálad meg inszem(remélem jól emlékszem :oops: ) azért ez se mindegy...
Vendég
 


Pandácska, ő spontán baba. Igazság szerint az a gondom, hogy ha esetleg pozitív lenne, akkor az amnio nélkül egy olyan eredmény alapján kellene eldöntenem, hogy megtartjuk-e a babát, aminél 1-2 % álpozitív.
Szóval nem tudom...
dóri797
 
 

 
 

Sziasztok!

Panda!
Minden rendben? Jól vagy?

Dóri!
Szerintem, mivel spontán sikerült és eddig minden eredményetek jó, ne aggódj! De természetesen te döntesz milyen vizsgálatokat szeretnél! Most, ha jók az eredmények akkor miért vagy bizonytalan? Vagy valamit nem jól olvastam?Esteleg a családban volt/van valami örökletes dolog amitől tartasz?

REni!
Te hogy érzed magad?

Kép
sapé
 
 


Sziasztok!

Hát senki sem járt erre ma? Merre vagytok?
Én mára elköszönök, megyek a gyerekkel játszani. :lol:

Kép

Kép
sapé
 
 


Sziasztok!
Pandácska! Hogy vagytok?
Dóri! Szerintem ha minden rendben volt a vizsgálaton akkor nyugodj meg.
Mi nem voltunk semmilyen más vizsgálaton a kötelezőn kivül. Nem is éreztem szükségesnek, mert tudtam hogy minden rendben van.
Természetesen te döntesz!!
Sapé! Örülök hogy Ágota is már jól van és ismét oviba jár. Szeret járni?
bgyöngyi
 
 


Ilona, hát mi is úgy vágtunk neki az új évnek, hogy ez a mi évünk lesz :lol: (tavaly mit mondtunk, már nem emlékszem :? ) Remélem a tietek is :lol:
Az Avivára nekem is rá kellene szánni magam :?

Sapé, szerintem nem árt minél hamarabb körülnézni állás ügyben. Én elég nehezen találtam.
Mi az a gyógyszer amit szedsz? nekem nem mond semmit...

Mágnes, hátha segít a Closty is, szurkolok :D

Kép
domo
 
 


Lányok!

Reméllem nem fog kihalni ez a topik!!! :twisted:

Pandácska!

Nem látlak sehol,reméllem minden renben. :lol:


Dóri!
Grartulálok neked teljes szívemből!!!!! :lol:
Nem lessz semmi baj,én tudom. :lol:

Sapé!
Drága hát nem irígyellek,nem semmi állást találni a mai világban!
Ágotáról nincs új fotó,szívesen megnézném :lol:


Bbilona!
Hogy vagy???


ZEL!!!???KAtata::????

Magamról.
Voltam nst-én és uh.án minden rendben.A babó olyan2800-3000g.
Hát lányok,sokan biztosan nevetni fognak de még mindig nem tuti a név.A férjemnek csak nem tetszik az Antónia.Most a Zita van a listán!!!Szerintem a szülő szobán lessz eldöntve a neve. :roll: Milyen szülő leszek ha a nevét se tudom eldönteni a születendő babámnak :?: :roll:
m. reni
 
 


Reni!

Ne viccelj, sokan az utolso pillanatig haboznak! :D Ettöl meg nagyon jo anyuka leszel!

Miböl all pontosan az NST vizsgalat otthon?

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Jucmuc!

NST!
A terhes nyugalmi állapotában végzett kardiotokográfos (CTG) vizsgálat.A pocidra tesznek egy tapancsot,és nézik a babó értékeit!

Hogy vagytok????
Hogy bírod ?
m. reni
 
 


Reni!

Ertem, köszönöm! :D Nem tudtam, hogy az NST ugyanaz mist a CTG. Igy mar vilagos.

Ilyet mar nekem is csinaltak joparszor. Mi jol vagyunk köszi, tegnap megjartuk a korhazat, azaz egesz nap ott voltam csinaltak egy un. stress testet mert a hetfö esti uh-on kicsit kisebbnek talaltak a babat a korahoz kepest.

Vegülis a tegnapi eredmenyek jok lettek igy mar nyugi van.

Remelem Ti is jol vagytok, kitartas mar nem sok van hatra! :D

Pusza,

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Jucmuc!


Az a lényeg,hogy minden rendben van :lol: Rám is rámhozták már a frászt evvel a vérnymomis dologgal.Nemsokára a kezünkben foghatjuk a babót!!!!! :lol: :lol:
m. reni
 
 


Jaj, tenyleg olvastam, hogy nem kellett alkalmazni azt a 24 oras gepet! Orülök neki! :D Bizony nemsokara a kezünkben foghatjuk! Olyan jo volt latni tegnap azt a sok ujszülött bebit! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Reni!
Jaj, a név.......... :lol: :lol: Képzeld! Mi tényleg a szülés után változtattunk nevet. Ez úgy történt, hogy végig Ágota Daniellát szerettük volna adni a drágánknak. Majd 14,5 óra után amikor végra megszületett, és oda hozta a párom megmutatni. Ránéztem, kicsit elérzékenyültem, meg beszéltem hozzá pár szót, és azt mondtam a páromnak( pedig már bemondtuk hogyan hívják), hogy te a Daniella nem is illk valahogy hozzá, legyen inkább Gabriella. Megkérdeztem a szülésznőt, hogy lehet e még változtatni a nevén. A válasz, hát, mivel ilyen hosszú időt töltöttem itt el, és hajnaltól én voltam az utolsó aki megszült, így lehet. Ugyan megírta a papírt de ír neki másikat. Szóval nagyon-nagyon aranyosak voltak, és helyeselték a névváltoztatást, szerintük is az Ágota Gabriella sokkal szebb.


Panda!
Nagyon eltűntél! Csak nem szülőszobán vagy? Már tegnap sem jelentkeztél!

Domo!
Tényleg jó lenne elkezdeni, csak az a helyzet, hogy ha még találnék is 3 hónapot egyetlen egy munkahely sem fog várni rám. Áprilisig pedig nem helyezkedhetek el. Itt minden majd a szerencsén múlik. Nagy a gyanúm, hogy az én szakterületemen nem lesz hely!

Jucmuc!
De jó akkor megnyugodtál, hogy nem kicsi a baba! :lol:

Zel! Kata!
Nagyon eltűntetek? Gyertek életjelet adni!

Kép
sapé
 
 


Domo!
A Belara, egy hormonális fogamzásgátló tabletta. Érdekes mi? Babát szeretnénk, és fogamzásgátlót szedek. DE a doki, ezt csinálta velem Ágota előtt is, mivel azt szeretné, hogy a hormon rendszeremet kissé helyrerázza. Csak korábban mást írt fel.

Kép
sapé
 
 


Itt vagyok csak két napig nem voltam gép elött! Még mindig egyben, most úgy érzem így maradunk örökre...

Reni,
A lényeg, hogy az anyakönyvezésnél már tudjad, addig van időd :wink:
Vendég
 


Reni, inkább gondolkozzatok még, de ne legyen olyan neve a picinek, ami a férjednek nem tetszik! A Zita egyébként nekem is jobban tetszik :lol:

Sapé, és meddig kell fogamzásgátlót szedned?
milyen szakterületen dolgozol?

nekem ma megint megjött...nem lepett meg, már szombat óta éreztem.

Kép
domo
 
 


Sziasztok!

Olvasó üzemmódban, de mindig figyelek rátok..

Pandácska! Már nem sok van hátra és te is babázhatsz, mint Kicsiboris! De jó nektek!

Reni! Az összes név közül a Laura a legszebb. Nekem. Még van időtök válogatni! Úgyis lesz, ami mindkettőtöknek tetszik! Csak nehogy úgy járjon a kicsilány, mint én.... ( nagyon szeretem a nevem, de ember még annyi kiselőadást nem tartott Jeanne d'Arc-ról, mint én suliban. Akkor baromi kibabrálásnak éreztem a nevem. )

Domo! sajnálom, hogy megjött. Az ember az utolsó pillanatig reménykedik a spontán csodában is!

Sapé! Meddig kell a fogigátlót szedned? Utána rögtön indulhat a kistesó projekt? Nagyon szép Ágota Gabriella neve is!

Pandácska, Jucmuc! ti együtt akartok szülni? Alig van pár nap köztetek! nagyon buli! :lol:

Mi még tartjuk az Enikő, Lukács, Csenge neveket, de közben jön a Simon, Csanád is. Remélem valamikor lesz nekünk is olyan kis csöppség, akinek ezek közül adhatunk!

Február 8-án megyek az intézetbe megbeszélésre. Valószínűleg a februári mensivel kezdhetünk is. Akarom is meg nem is. Félek, hogy megint csak a csalódás lesz, meg az a baromi fájdalom. A szívemben.

A kisautóm elromlott. Tönkre ment benne a kuplung. Sírni tudnék. A kutyám Egér karácsony előtt cipőfűzőt evett, majdnem belehalt, aztán karácsonykor megismételte. Akkor lórúgásnyi hashajtóval elintéztem. Aztán most szombaton a fülét kellett megvarrni, mert a másik kutyink elharapta neki, kb 3-4 centi hosszan.... De legalább így nincs időm magamra. Boltozgatok, meg közben megtanultam horgolni!

Puszika mindenkinek!!!!
zel
 
 


Sziasztok!

Először is Mindenkinek Boldog Új Évet!!!!

Elköltöztünk és tegnap óta van internet és tv.... nagyon hiányzot!!!
Nagyon sok minden történt, rengeteg bosszúság, de alakulnak a dolgok és lassan elmondhatom, hogy nyugodt napjaink vannak. Én is dolgozom 4 órában, mert kell.....
Dávid egy angyal és nagyon ügyes baba! Lassan kaphat mást is az anyatejen kívül és már mindketten nagyon várjuk. Rengeteget nevet és vidám mint mindig. Jól viselte a változást, bár az első 1 hétben fel volt pörögve, mert sok ember fordult meg nállunk, majd pár hét és jöttek az ünnepek.

Vissza nem olvastam, mert nem volt időm, de próbálom pótolni
Viszont hamarossan 4 baba is születik!!! Már nagyon várom a híreket!
Panda, Reni, Jucmuc, Kisboris! Jól vagytok? Hamarossan eljön a nagy nap és a nagy találkozás. Kívánom, hogy életetek legszebb napja igazán szép emlék maradjon!!!

Majd vissza nézem a táblázatot és akkor jobban képben leszek.

Most megyek, mert van kutyánk is, karácsonyra kaptuk, de kítolás ez most nagyon velem!

Puszi!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


zel, 5 gyerek van tervben, szép kis csapat lesztek :wink: Naná, hogy lesz kinek adni, ezeket a neveket, remélhetőleg nem egyszerre. Nagyon szorítok, hogy a szíved nen fájjon többet, és büszkén irigykedhessek, hogy milyen kis bátor vagy, hogy újra megpróbáltad.+++

sapé, tényleg szép az Ágota Gabriella, és olyan szép hogy nem Ágizzátok a nagylányt, mert az Ágota sokkal szebb.

reni, húúúúúúúú ilyet írni, tutira nagyon jó anyuka leszel.Tipp: Nézzétek meg a naptárban, hogy nehogy szülinappal, karácsonnyal egybe essen a név amit választotok, és ami messzebb van az kell a kölöknek, hogy egész évben legyen neki valamije.
(én a cicáinknak sosem tudtam nevet adni, mindegyik cica, vagy cila-mila volt, és azért szerettem őket, vagy ez rossz hasonlat :roll: bocsi :wink: )

pandácska, gondolod, hogy megáll az idő és mindig ilyen nagypocakos kismama leszel? :D Lehet, hogy ez a "vihar" előtti csend :wink:

andi, előkerült az SMS-ed, arról amikor megszületett Gergő (elmentettem). Hogy vagytok?

Többi anyukák ti is úúúgy eltüntetek.

babszi, macuska, matyika, kamilla, kabócabogár, móni, nyunyi, zölddisznó benéztek néha?

domo, akkor Avivára fel, kis izomláz, izzadás és legalább nem tesped az ember lánya egész nap, hanem mozog is egy kicsit.

sapé, talán még mindig szerencsésebb a fog.gátló az inszemek és lombikok hormonjainál. Lehet ez a csodaszer, csak a többi doki nem tud róla? Mennyi idő 3 hónap?
bbilona
 
 


Sziasztok!

Ilona!
Hát, hogy csodaszer, én azt nem tudhatom, de tuti van benne valami. Amikor elmeséltem a dokimnak, hogy az inszemeket a másik dokival egyeztetve felfüggesztjük, akkor egyből azon kezdte törni a fejét, hogy a pihi alatt mivel is lehetne segíteni a szervezetemnek. Nálam mindig is a fő gond a hormon rendszerem kuszasága volt, így talán az alapoknál kell kezdeni. A pár évvel ezelőttiekhez képest annyit változtatott, hogy más fogigátlót írt fel. Szerinte akár 2 évig is szedhetném, ha akarnám, mivel említettem neki, hogy 1 év minimum pihit szeretnénk. Úgy gondolom kell ennyi idő, hogy újra bele tudjunk vágni, de ez nem jelenti azt, hogy 1 évig szedni is fogom a gyógyszert. Meg hát tavasszal mennem kell a kontroll cytológiára is, kíváncsi leszek a foltom is hogy alakul.
Ágota tényleg ritka, és szép név. MIndig is Ágotának hívtunk, már a pocakomban így szólítottuk.

Odry!
De jó, na végre, hogy írtál!!! Hiányoltunk ám! BUÉK neked is! :lol: Minden jót az új otthonotokhoz, legyen sok örömötök benne! :lol: Hogy -hogy 4 órában dolgozol? Mit? Dávid addig kivel van?

Zel!
De örülök, hogy írtál! Hiányoltunk téged is ám!
A fogigátlót akár 2 évig is szedhetném, ha akarnám. Valószínű max. 1 évig fogom szedni, de pár hónap minimum. Függ a dolog a tavaszi cytológia eredményemtől is, meg persze a foltomtól.
Na, nektek is össze jöttek a dolgok akkor! Sajnálom az egeredet, szegényke! És már jobban van?

Domo!
Gyermekszakápoló végzettségem van, így egészségügyi vonalon szeretnék maradni, persze ha tudok. A fogigátlót akár 2 évig is szedhetném, ha akarnám. Valószínű max. 1 évig fogom szedni, de pár hónap minimum. Sajnálom, hogy megjött, de ne add fel!

Panda!
De jó, hogy jöttél! :lol: :lol: Nyugi, nem maradsz így, eljön majd a ti időtök is. Az is lehet majd, amit már írtam neked, hogy túl viszed a lánykát. Nálam is mindenki azt hitte koraszülött lesz a gyerek, ő e helyett jó sokáig bent maradt. A szép az egészben az volt, hogy a végén azt mondták, hogy el voltam számolva, hát persze, amikor pontosan lehetett tudni az inszem miatt, hogy mikor fogant!


Tényleg, Tiza, Tamara, Kata és a többiek merre vagytok?

Kép
sapé
 
 


Sape!

Igen, megnyugodtam. Bar a baba kicsi de jol van minden okes vele! :D

Domo!

Sajnalom! :(

Zel!

Bizony mi nagyon fej-fej mellett haladunk Pandacskaval... :D

Megertem a felelmeidet, en is igy ereztem a masodik alkalommal. Vartam is de közben feltem is a csalodastol. Csak nyugisan, mert elöbb-utobb mindenkinek lesz babaja! :D

Amugy latom nem unatkozol.. :lol: ezek a kutyas storyk... :lol: :lol: az autot sajnalom, a horgolashoz pedig gratula! :D

Odry!

Tünder vagy köszönjük! :D Orülök, hogy David baba jol van, olyan jo volt olvasni, ahogy irtal rola! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Sapé!

Szépítem a nőket!!! Tupírozok, festek- vágok.....
Apukával és a mamival, dédivel, hála mindenkivel jól el van a fiú. Én persze mindig aggódom, de nincs vele gond. A hasa tele van akkor szép ez élet....
Köszönjük a jó kívánságot és majd küldök képet is, pláne a legény szobájáról, mert igazán az van kész. Most várjuk folyamatosan a bútorokat..... vannak még hiányosságok.
Veled-Veletek? Ágota? Gondolom boldogság és öröm volt neki a karácsony.
Tényleg mint tapasztalt anyuka..... mivel és hogyan kezdted etetni a leányt???

Jucmuc!

Örülök, hogy minden rendben David babával. Ő is biztos egy angyal lesz!
Majd küldök képet és az Ágit megkérem tegye fel nektek.
Nagyon kíváncsi vagyok a babádra és persze mindenkiére!!!!

Ti is hiányoztatok és próbálok többet jönni

Mágnes!
Gyönyörű a nagylány és utólag is ISTEN ÉLTESSE!!!!!!

Puszi mindenkinek: Odry és Dávid

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!

Odry kisfia, Dávid baba :D
Kép
Kép

Kép
Kép
Ági279
 
 


Sziasztok!

Odry!
Gratulálok Dávidhoz! Gyönyörű kisfiú! És milyen ügyesen tartja a fejecskéjét! Kép
Ez nagyon jó, hogy rá tudod bízni Dávidot a családra amíg te dolgozol. Nyugi, ettől fogva, mindig lesz aggódni való, ha kicsi ha nagy! Nagyon igaz az a mondás, hogy kicsivel kis gond, nagyobbal még nagyobb, de ez így is van jól! Nekem is folyton azon jár az agyam, hogy mit is csinálhat az oviban. Reggel mondta az óvónénije, hogy elkezdett feleselni, pedig eddig nem csinálta. Kezdené itthon is, de nem engedjük meg neki! Úgy látszik, hogy a már sokadik dackorszakot kezdjük megint.
Köszi, megvagyunk! Az ovit betegeskedéssel kezdtük, de remélem most már megerősödött az immunrendszere. A tesó dolgot szüneteltetjük, mert nem reagáltam jól a szurikra, így a dokival közös egyességre jutottunk, nincs értelme így folytatni. Pihi lesz kb. 1 évig, de szeretnénk tesót nagyon. Mostanában Ágota is rákérdezett már 1-1 alkalommal ( biztosan az oviban hallott a testvérekről). Most már miatta is meg kell próbálnunk újra majd! Nem bánnám, ha jövőre már sikerülne! Meg hát munkahelyem sincs, így kezdhetek állást is nézni.
Hogy mit adtam Ágotának? Ez nagyon jó kérdés, szinte csecsemő korától soha nem a korának megfelelő dolgot ette. Ezt úgy kell érteni, hogy kb. 8 hónaposan már darabosakat kapott, mert csúrgott, de szó szerint a nyála érte. Kívánta azt amit mi ettünk. Így a gyerekdoki azt mondta, hogy kezdjük el neki a darabosakat, és onnantól kezdve, jobban evett, élvezte az evést. Kb. 3 hónapig tudtam szoptatni, sajnos nagymamám meghalt és elment a tejem. Így maradt a tápszer( amit nagyon útált!) 5 hónaposan már tejpépet is adtam neki, 4,5 hónaposan már kapott reszelt almát, majd a szezon beköszöntével őszibarackot, illetve gyümölcslevet. Én bevallom soha sem hallgattam a védőnőre, mert sokszor annyira a tankönyvhöz kötött dolgokhoz ragaszkodott, ez nekem nem volt szimpatikus. A lényeg mindig a fokozatosságon van, tehát amikor elkezded a gyümölcslevet( ezt érsd a főzelékekre, és bármilyen új ételre) adni neki, akkor 1-1 kanállal kezdjed, és ezt fokozatosan emeljed napról napra. És még egy tanács, ezt én is betartottam, hogy apró magvas gyümölcsöket, csak szigorúan 1 éves kor után kezdjed, mert allargiát okozhat a kicsi szervezetében.
Attól voltam még ideges, amikor a védőnő kiselőadást tartott, hogy a gyereknek nem kell külön folyadék, elég a tejcsi, vagy tápszer! Hát ez egyáltalán nincsen így, mert ugye Ágota is nyári gyerek, és kívánta a folyadékot. 2 etetés között mindig adtam neki egy kicsit, talán télen és ősszel kevesebbet igényelt, de nyáron igen is kellett neki.
Etetéssel kapcsolatban erre gondoltál? Vagy ha más szeretnél kérdezni, írj nyugodtan.

Kép

Kép
sapé
 
 


hát csajok nem nagyon tudok netezni, bocsika, jövök ám amint kicsit lazul a napirend...de mindenkinek puszi, pandi reni jucmuc -babák :!: :!: még várjatok egy kicsikét :lol: :lol: :lol:

odry, szupi, hogy itt vagy újból és nagyon édes Dávid!!!

majd jövök, millió puszi!!

dóri, zel, ilonka, domo és minden leendő kismami!! kitartást hajrááá :!:
kicsiboris
 
 


Kicsiboris!

Most a legisebb kicsiboris a legfontosabb :wink:
Bizti szupi anyuka vagy!
Ha lessz ídőd gyere!!!!!


Sok puszi nektek!!!!!! :lol: :lol: :lol:
m. reni
 
 


Sapé,
Kislányodnak:
Kép

Odry,
Nagyon édes Dávid baba :D
Vendég
 


Odry!

Köszönöm! Kép
Gyönyörüseges a Te kis Davidod! Nagyon szep! Es, hogy ölelgeti a macijat! :D

Boriska!

Termeszetes, hogy nincs idöd netezni! :D Puszi!

Sape!

Isten eltesse Agotat! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Dávid baba nevében is a dicséretet!!!

Sapé!
Sajnálom, de remélem minél hamarabb újra kezdhetitek a kistesó kérdést...... telik az idő, már ovis a lány. Sok boldog névnapot neki!
Az én fiamon is azt látom, hogy már csurog a nyála és szó szerint ki nézi a falatot a szánkból. Ha eszünk, már elvonulunk.....ne lásson.
Én már oda adom a kanalat a kezébe és nagyon nyalja. Jövő héten jön a mamám és vesz a piacon tököt, meg répát és párolok neki. Én is arra gondoltam, hogy egy kanál és a 10órainál kezdem, útánna szopiztatom.... össze töröm és egy kis anyatejet nyomok bele és így probálkozom. Ez a pár hét.....
Almával szokták tán, de nekem sok doki vendégem van és most mindeggyikkel ezt beszélem és a többsége azt javasolta, hogy ne azzal kezdjem, mert van akinek nem bírja a hasa és tán székrekedést is okoz. Ők javasolták a répát és a sütőtököt.
Nagyon én sem akarok külön főzni neki, mert egye azt amit mi, persze szépen fokozatosan, nem csirkecombot nyomok a kezébe....
mert azt hallodtam válógatosabb az a baba akinek külön főznek.
Na majd látjuk. Mindenesetre egy hét múlva adok neki valamit és nagyon várom a reakciót a fiú részéről.


Rakatok fel még képet az Ágival, ezek most készültek az ünnepek körül.

Lassan jönnek a picibabák fotói, én már nagyon várom a 3 lányt és az egyetlen fiút!!! Olyan jó..... épp tegnap néztem a tv.-t és volt benne egy pár hetes baba. Én meg azon tűnődtem, hogy eltelt ez az 5 hónap és mennyit fejlődnek, erősődnek, okosodnak. Nagyon jó lesz nektek csajok!!!

Andi!
Hogy vannak a fiúk!?

Gyöngyi!
Anna baba! Őt is Isten Éltesse!!!!

És mindenkit!!!!

Odry és Dávid

Kép

Kép
odry
 
 


Odry!

Gyönyörű a kisfiad!!!! :lol: :lol:


Sapé!
Boldog névnapot a kislányodnak!!!!!! :lol:


Csajok az ígért babaszoba fotók!!!! :lol: Kép Kép Kép
m. reni
 
 


Reni,
Szép lett a szoba :D
Vendég
 


Friss képek Dávidról! Szerintem naggggyon édi :)
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Ági279
 
 


Reni!

Nagyon szep lett Antonia szobacskaja, tutira jol fogja benne magat erezni! :D

Odry!

Csak ismetelni tudom magam, David csodaszep kisfiu! :D Meg most sem fogom fel, hogy hamarosan az en kezmben is egy ilyen gyönyörüseg lesz! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Mai pocakom:
Kép

Katáról tudtok valamit?? Nagyon eltünt :roll:
Vendég
 


pandácska, ez a pocak :shock: , és hogy összement a pulóvered :wink:

odry, nagy kópénak látszik a fiatalember :D

sapé, és meddig tart az az egy év? Isten éltesse a nagylányt!

katata, ugye nehéz? Vagy már a ház tervein doégozol és ránk nincs is időd. Pedig de jó lenne egy táblázat :roll: :wink: Várunk vissza!

zel, nem írod sosem, hogy megy a bolt? Beindult úgy igazán? Élvezed?

reni, nagyon szép kis szoba, igazán kitettetek magatokért!
bbilona
 
 


Sziasztok!

Nem tudtam jönni.... Soooookat dolgoztam.

Bbilonkám! Persze, hogy beindult a bolt. Sőt tegnaptól kész a zöldség-gyümölcs része is. Annyit futottam tegnap a mérleg, a zöldségek és a pénztár között, pedig alig három lépés, hogy estére megfájdult a lábam. Nagyon király, élvezem.

Odry! Nagyon helyes Dávid! A csajok ecetet fognak utána pisilni!

Reni! Jó kis szoba! Szép!

Pandus! Szép pocak! Váááóóóóó!

Sapé! Akkor most egy ideig szünetel a kistesó projekt? Legalább pihizel kicsit. Lehet, hogy nekünk is azt kéne?!

Kicsibé! Te csak babázz! Majd jössz, ha tudsz...... Puszika!!!

Kata? Azért jössz ugye?????? Nem hagytál itt minket?

Ma esküvőn voltam.... Megnősült a kisöcsém! Szűk kör... Csak a tanúk, meg a feleségének kisfia, aki már elsős, és a tesómat apunak hívja, meg kishugi, Zsóka, meg a mi kishugink Mese... ( én a babyszitter voltam, férjem fényképezett, különben mi sem mentünk volna ) Jaj, végigbőgtem, Szép volt. Csak polgári, egyszerű rövid, szép versekkel. Hű, megnősült a kisöcsém....


Pusszantás!
zel
 
 


Sziasztok!!!

Kisboris!!!
Most olvasok vissza, mert eddig nem bírtam és lám........... Nagyon örülök Nektek és csoda szép babátok van! Emlékszel.... 2006 decemberére mindenki hogy készült, hogy milyen szép lesz a karácsonyunk.... nekem előtte derült ki a pici, téged meg azzal bíztattunk, hogy majd a jövő karácsonyt a picikéddel töltöd... és tessék, akkor is született!!! ez a legszebb ajándék, amit ember kaphat!
Szívből gratulálok és sok tejcit, szép estéket, nyugodt éjszakát!!!
Amint lesz időd, írd meg hogyan telnek napjaitok és képet tegyél a lánykáról.
Puszi!!!!

Zel!
Gondolom szép napotok volt az öcséd esküvőjén. Nekem is van öcsém, de most lesz 20 éves, gondolom én ezt az élményt 10 év múlva élhetem át. Igaz a húgom 25, de neki esze ágában sincs férjhez menni.
Vége a sok melónak? Jöhet a pihenés? Az ünnepek miatt dolgoztatok sokat?

Bbilona!
Nagyon ravasz és huncut, de csak is jó értelembe! El tudja magát adni és hála mindenkivel el van, csak mosolyog !
Nektek mi várható és mikor az örökbefogadással kapcsolatosan?
Katata miért van elveszve? belevágtak az építkezésbe? Itt Szegeden?

Odry és Dávid

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy így bepofátlankodom, de szeretném megkérdezni, hogy kinek hol csinálták az insszemet és hányadikra jött össze a baba. Én pcos-es vagyok, a párommal minden rendben, 2 éve próbálkozunk. A 3 clostys kúra nem vált be, még peteérésem sem volt (azt hiszem, mert nem volt uh-követés). Most 3 hónap pihi és utána menni akarunk meddőségibe, csak nem igazán tudom, hogy melyik milyen hatákony és mennyire drága. Tudnátok nekem gyógyszerárakat is írni? Olyan stimus és tüszőrepis gyógyikra gondolok, amiket azoknál használnak, akiknél nem vált be a closty. Az adagokra is kíváncsi lennék, akkor már utána tudnék nézni az áraknak. Csak hogy ne érjen meglepetés.

Köszönöm a válaszaitokat: Vicky
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky,
Nekem az inszemet a Kaáli intézetben csinálták, 3 volt de nem sikerült. Úgy gondolom az inszem sikeressége talán nem az intézményen múlik, szóval ebből a szempontból lényegtelen melyikbe mész. Closti mellett ha nem néztek uh-on, honnan tudjátok, hogy nem volt peteérés? Tüszőrepi mindenkinél van, nem emlékszem már az árára olyan 7-8 ezer körül lehet :roll: ha nem clostit kapsz akkor vagy Gonal-F vagy Puregon, ennek az ára nagyon változó attól függ mekkora tollat írnak fel. Nekem az utolsó inszemem gyógyszeri 70 ezerbe kerültek, de szurit kaptam nem clostit, nehezen reagáltam. Ha clostit kapsz akkor sokkal kevesebb! Ez tavaly márciusban volt. Utána adnak progit is vagy Duphaston(kb. 1500 Ft) vagy Utrogestan(2300)
Vendég
 


A doki nem akart azzal stresszelni, hogy két naponta uh-ra járjak, de csak egyszer volt tojásfehérjém és csak az egyik ciklusban volt a hőm olyan, hogy kaptam egy gyenge szaggatott vonalat. Én úgy érzem, hogy nem volt. Jártam egyébként minden hónapban uh-ra a 20 cn. körül, hogy nem lettem-e túlstimuzva. Nem igazán bíztam benne, úgyhogy nem nagyon kapálóztam a cikluskövetésér, majd a meddőségibe. Láttam ezekből a stimus gyógyszerekből a tollakat, csak azt nem tudom, hogy milyen az adagolás. Úgy értem, hogy különböző töménységűek, vagy azok az NE megjelölések azt jelentik, hogy mennyi egység van benne.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky,
Igen az az egységet jelzi rajta, nem az erősségét. Szerintem tojcsira és hőre nem lehet 100%-ig adni, mert nekem nem volt mindig tojcsim még inszem alatt sem, pedig akkor tuti repedtem hőt meg stimuláció alatt nem érdemes mérni. Mennyi clostit szedtél? Bár gondolom neked a Pco miatt nehezebben érnek a peték :roll: ha szurit kapsz akkor nagyobb összegre számítsál, és ha olyan helyre mész ahol az inszem fizetős, akkor azt is számoljad hozzá. Hsg-d volt? Vagy lapar?
Vendég
 


HSG-m volt és mindkét petevezetékem átjárható. 5*2 clostyt szedtem. Neked az utolsónál milyen gyógyik voltak? A hőmet úgy döntöttem én is, hogy most nem fogom mérni, mert már unom,hogy olyan alacsonyakat mérek, pedig nincs baj a pajzsmirigyemmel. 35,9-et is szoktam mérni. Csak idegesít.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky,
Nekem mindig ezek voltak a gyógyszerek: Gonal-F szuri, Ovitrelle tüszőrepi és Duphaston progi. Csak az utolsónál nagyobb adagra volt szükségem mint az első kettőnél, mert nem akart petém érni végül sikerült 1et növesztenem.
Vendég
 


Odry, olyan édes :lol: Jó, hogy tudtál újra jönni!

Reni, nagyon szép lett a babaszoba!

Panda, neked a pocakod nagyon szép :lol: A végén bentmarad a végig Dorka, hiába ijesztgetett :lol:

Vicky, nekem egy inszem gyógyszerköltsége, kb. 35 ezer volt. Jól reagáltam a stimura, így 300 NE Puregon mindig elég volt (25 e), + Ovitrelle (8 e), és Utro. Négyen vagyok túl, és egy sem sikerült :?

Kép
domo
 
 


Sziasztok!

Kép

Odry!
Én Ágotának almával kezdtem, mivel először gyümölccsel kell az új ételek megismerését kezdeni. Nekünk is jött utána a sütőtök, meg a répa amit imádott. Adtál már neki gyümölcslevet? Mert már ő kora szerint kaphatna! Ha nem adtál neki akkor szerintem ezzel próbálkozzatok először. A lényeg a fokozatosságon van! És még egy egyszerre több új dolgot ne adj neki, mert azt nem szokták tolerálni!

Vicky!
Üdv. itt! Én a Debreceni Klinikára jártam, és járok. Nekem van egy 3,5éves lányom aki a 4.inszemre sikerült. Ekkor Menogont, Puregont, és Clostilbegytet kaptam. Sajna a tesó spontán nem sikerült, így újra belevágtunk az inszemekbe 2006 nyarán, ekkor az 1 inszem sikeres lett, de a 8 héten megszakították a terhességet, mert felszívódott, és az üres petezsák maradt. Itt Puregont, és Clostylbegytet kaptam. Majd folytattuk 2007ben is, de nem jött össze, itt már Gonal-F-et, Puregont kaptam felváltva, és Clostylbegytet. Utolsó alkalmakor 40 E ft-ot hagytam ott a gyógyszertárban. Tüszőrepinek Ovitrelle-t kaptam ( 8 E ft). Most pihi van, de tesót nagyon szeretnénk.
Te hová jársz?

REni!
Csoda szép lett a szoba! Ágotának is olyan függönye van már most , mint amit ti tettetek fel. :lol: :lol: Az első békás, kacsás volt, az is tündéri függöny.

Zel!
Igen! De ez nem azt jelenti, hogy most te is pihizzél! :wink: :lol: Mikor folytatjátok?

Ilona!
Drága, hát ha pontosat tudnék jó lenne. :lol: Már megint kezdek besózva lenni a baba dolog miatt. :oops: :roll: :lol: Most vannak előrébbvaló dolgok, sajnos. A munka keresés a fő feladat most. Szeretnék, már április végén munkába állni az új helyen, ha ez sikerül, akkor már szerintem év vége felé valamikor már próbákozhatunk. Ha nem találok melót akkor csak jövőre. Veletek mizújs? Ott maradtam el, hogy a paírokat megkaptátok, és mikor lehet belőle kézzel fogható gyermek?

Panda!
Szép nagy a pocid már! Hogy érzed magad? Hogy bírod, ezt az össze vissza időjárást?

Boris!
Nyugi, nagyon jó mami vagy! Élvezd azt, hogy a babával együtt lehetsz, ezek az idők vele már nem jönnek vissza. Mi itt leszünk, majd gyere ha tudsz! De képeket tegyél majd fel! Tudod, hogy irigykedjünk kicsit! :lol:

Lányok!
Mindenkinek köszönjük a névnapi jókívánságokat! Az mindig jól jön. Ágota nap van februárban is, így mi azt tartjuk, így a buli is akkor lesz. Úgy gondoltuk a párommal, hogy az ünnepek miatt ne legyen annyira közel a gyerköc névnapja, így a február 5-eit tartjuk. Még egyszer köszi mindenkinek, aranyosak vagytok, hogy nem felejtettétek el!Mindenkinek sok-sok puszi!!!! Kép Kép


Kata és a többiek! Jelentkezzetek! Merre vagytok! Hiányolunk mindenkit!

Kép
sapé
 
 


Lányok,
ne haragudjatok, hogy nem jövök sűrűn, de tisztára padlón vagyok. Olvasgatlak benneteket, de nem akarok itt depizni.
Amint jobban leszek (ha lesz egyáltalán olyan), megint jövök sűrűbben.
katata
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a segítséget! Végül maradtam a fenekemen, nem mentem el integráltra. 2 hét múlva afp, majd rá 2 hétre genetikai uh, remélem okés lesz.

Egyik ismerősömnek pénteken volt az első lombikja, de most üzente, hogy túlstimmulálták és kórházban van. Szerintetek ez árthat a babának vagy semmi köze a kettőnek egymáshoz?
dóri797
 
 


Kata, jobbulást! :(
dóri797
 
 


Sziasztok!

Először is boldog új évet kívánok mindenkinek! Akinek a 2007. is boldog volt, annak hasonlóakat, akinek nem, annak meg sokkal jobbat az elmúlt évnél.

Kicsiboris!
Nagyon-nagyon gratulálok nektek!

Panda!
Te vagy a következő! Bár úgy tűnik, hogy Dorka egyre jobban érzi magát a pocakodban, lehet, hogy még kivárja a 40. hetet?

A többieknek is minden szépet és jót kívánok! Igyekszem visszaolvasgatni, nehogy lemaradjak valamiről.
tücsökbogár
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?