Akkor szép sorjában:
Borcsa! Gratula Luca hátramenéséhez! Biztos nagyon tündéri lehet!
Dzsili! Már nem is tippelsz?
Szerintem Napocsnak van elég haja ahhoz, hogy tényleg szép legyen már most is hosszú hajjal, ne csak csicsás!!! Helenának még mindig olyan kevés haja van, hogy jaj!
Rebi! Már az új házban laktok? Milyen? Szerintem is tök jó lett Csengus haja, és neki is már elég sok is van.
Azt hittem, hogy a te párod leszek, de az előző hónapban sajnos mégis megjött. Kiváncsi vagyok, most ki lesz a párom? GOrsi, Beja???
Laura! Neked itt is gratulálok Toncsihoz! Úgy örülök Neked is és Mártinak is, hogy ilyen jól bírjátok a 2 gyerekes anyukaságot. Ez egy kicsit bíztató ránk nézve is.
Zsuzsi! Úgy örülök, hogy úgy döntöttél, hogy még hagyod szopizni Dorkát! Remélem nem bánod meg! Dorka, tuti nem!
Nyuszimanó! A te tortarecepteddel ünnepeltük meg a csíkos tesztet!
Mi emeletes ágyat veszünk, mert helyhiány miatt, úgyis szükség lesz majd rá. Majd az alsó szintjén próbáljuk meg majd Helenát elaltatni.
Szila, Tikk és BMárti! Rég nem találkoztunk már, pedig mi nem is lakunk olyan messze egymástól.
Tikk! A babakocsit tényleg a nővéremnek kerestem, nekem jó lesz majd a régi Helenáé.
Andi3! Nem irígyellek, hogy dolgoznod kell menned! De nagyon remélem, hogy Lucának tetszeni fog a sok gyerek. Az az igazság, hogy én úgy ismertem meg őt, hogy ő ennek külön örülni is fog!
Tikk! Szerintem Hanna is, nem?
Cory! Ha most fiúnk lesz (a kínai szerint az) akkor Győző Benedek lesz. De mindenképpen szeretnék egy másik fiút is, mert nekem Félix a kedvenc fiú nevem.
Norci! Látom, hogy Vili már tök sok mindent mond! Ez nagyon szuper! Főleg, hogy a fiúk állítólag később kezdenek el beszélni!
Edit! Aranyosak vagytok a képen! Mi is régóta mennénk a vidámparkba, de félünk, hogy nagyon sok pénzt vinne el! Kezed hogy van? Képzeld! Elvileg április végefelé leszek kiírva, így ti lesztek a legközelebb hozzánk!
Bogancsi! Lányaid hogy vannak külföldében? Tomi pöttyei?
BSzilvi! Remélem te is hamarosan zebra leszel!
Drukkolok Neked és Bejának is!
Zafi, remélem jól nyaraltok és jól bírod a pocakosodást!
Szilvi! Remélem te is!
AndiSj! Madike tündéri és nagyon ügyes!
Mindig csodálkozom, hogy mennyivel előrébb jár, mint Helena, pedig fiatalabb.
Hú! Remélem nem hagytam ki senkit!
Kicsit magunkról! Végig olvastalak benneteket!!!! (Mármint amíg nem írtam)
Helena elmúlt másfél éves. Szépen jár, szalad, eszik egyedül. Szavai: mama, papa, cici, cica, szia, hoppá, hahó, jaj, pipi (pisi), kaka, tesszi (tessék és kérem és köszönöm
), pápá. Szóval ő még nem az a nagy dumás. De nagyon sokat énekel és halandzsázik. Fel lehet ismerni a Hull a pelyhest, a Tente babát és a Debrecenbe kéne mennit. És ha megszólal a zene vigyorogva táncol. De elég ha énekelek is. Rettentően anyás lett és félős. De ez állítólag ezzel a korral jár. Ja és ma először kakilt a wc-be.
Tudom kit hagytam ki! Henke! Veletek mi van? olyan régen nem írtál!
És Danimama! Téged is hiányolunk ám!
Sajnos még nem 100% ám ez a baba. Eléggé görcsölget a hasam és hát Helenát nemigen tudom leállítani a szopiról. Szóval még simán megjöhet, ami már vetélés lenne, mert a teszt viszont egyértelműen pozitív lett. Úgyhogy légyszíves nagyon szorítsatok nekünk az elkövetkező hetekben!
Győző nagyon örül, de csak visszafogottan, mert fél, hogy mégiscsak megjön. Én azért megpróbálok optimista lenni. Helenánál is görcsölgetett a hasam, pedig akkor nem volt semmi szopi.
Most már írok úgy ahogy rendszeresen. Hétfőn vizsgázom kresszből és arra kellene ezerrel tanulnom, de inkább mindig alszom.
Hát ennyi!
Puszi mindenkinek és bocs a hosszúságért! De azt hiszem ez ennyi kihagyás után nem baj.
Menta + Helena + kisGyőző vagy Veronika