Új privát üzeneted érkezett!

Tikk!
Ahogy a képen látod, ott jön ki Donci. Az elején egész egyszerűen kimászikKép A bemászás nem megy egyedül, ahhoz felemelem az elején lévő biztonsági lécet, merthogy az amúgy levehetőKép

És a sütit megcsináltad?

Pussz: NYuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Koszonjuk a bokokat a fotora!KépMajd kivetetem a szerk.-kel,hogy ne foglalja a helyet.Annyira ugyes még nem vagyok,hogy kicsinyitsem a képeket.Kép

Most csak gyorsan Nyuszimanonak szeretném irni,hogy isteni a suti.Koszonom szépen a receptet!Bar szerintem nem ugy sikerult,ahogy kéne,de a parom azt mondta,hogy ha lehet mindennap ilyen sutivel ébresszem.Kell ennél tobb???
Ha esetleg van még ilyen konnyen elkészitheto sutirecepted és van idod,kuldesz nekem egy parat?
Egyébként én teljesen analfabéta vagyok a sutéshez,de Te mindig olyan konnyueket irsz,hogy véletlenul még én is meg tudom csinalni.Kép
Es a lényeg,hogy gyorsan kész van!Kép

Na,megyunk sétalni,mert végre nem 42 fok van,csak 34.KépOlyan jol esik,hogy nem dol rolam a viz!

Edit
edith16

Sziasztok!

Jövő héten hétfőn én már végre ráérek, így tudnánk talizni.

Hol lenne?

Holnap írunk tesztet, arra kellene készülnöm.
Dorka éjjel hisztizett egy nagyot, a végén az apja elég erélyesen rászólt és nekem is szigorúan rá kellett szólnom, hogy bizony aludni kell. Képzeljétek, végig azt mondta, hogy NEM! Egyszerűen megmakacsolta magát, direkt ellenkezett. Húúúú, de nehéz nevelni, de a végén mi győztünk és a saját ágyában aludt, igaz én vele egy szobában, de külön kanapén. Ráadásul dörömbölni szokott az ajtón, de olyan erővel, hogy félek, hogy betöri az ajtót, na erre muszáj volt egy kézre csapással válaszolni, remélem leszokik erről, mert borzasztó hangos és csúnya viselkedés.Kép

Egy ismerősöm is szokott kenyeret sütni, de egyszerűen a sütőben süti meg, nagyon finom, érdekes, hogy úgy látszik ez tipikus férfi elfoglaltság.

Rebi: barátnőm is 11 hetes, ő ikrekkelKép Jövőre szökőév lesz? Második baba mindig hamarabb jön, ne izgulj a szökőnap miatt!

Andysj: Madike tényleg nagyott nőtt, nagyon aranyos kislány! Fatusról is van fotó?

Edit: hány fok van nálatok?

megyek játszani

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Zsuzsi!
Latod?Telepatikusan mar valaszoltam is a kérdésedre!KépKép

Edit
edith16

Képtelenség lépést tartani veletek.
borcsa

Sziasztok!

Márti!
Köszönöm szépen, hogy írtál a szopival kapcsolatban, én is így vélekedem. Elolvastam a LLL honlapját is erről a témáról, felkészülten megyek az orvosomhoz. Hétfőn nem jutottam el hozzá, mert két hétig szabin van, de 25-én megyek hozzá.
Nagyon jó a kép rólatok, olyan nagylány már Vilka, Ármin pedig még mindig szívdöglesztő a kék szemeivel!

BMárti!
Nem semmi energiatartalékaid lehetnek, hogy ezt végig tudod csinálni, én már rég kidőltem volna!

Úgy néz ki, hogy szerencsésen átvészeltük a 15 hónapos oltást, a doktornő azt mondta, hogy oltás után 8-10 nappal lehetnek következményei és ma már a 12. napot tapossuk.
Hétvégén elkezdtük a költözködést és most hétvégén be is fejezzük. Utána hétfőtől 5 nap pancsi a Balatonban és nem tudom, hogy mikor jutok legközelebb gép ill. net közelbe, mert a házban még nincsen telefonvonal és elvileg 30 nap amíg bekötik. Azért remélem nem lesz annyi. Péntek estig még van gépem, addig próbálok legalább szorgalmasan olvasni.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Nyuszimanó!
Nagyon jó az új ágyatok, nem csodálom, hogy Donci is szívesen alszik benne.
Tegnap én is megsütöttem a tortát, igaz, kicsit magyarosítottam rajtaKép, csak alma volt itthon, azt tettem a tetejére. Mindenképpen kipróbálom valami bogyóssal is.Kép
Csak az volt a baj vele, hogy a sütőm nem az igazi, és a széle már barnult, amikor a közepe még teljesen nyers volt. Azért persze elfogyott...Kép

Rebi! Gratula a beszélgetős Csengének!Kép Ugye, hogy ő sem maradt néma?Kép
Hát igen, a munkakezdéssel én is így vagyok.....
Szerintem jó dátum a febr 29Kép.

Körömvágás: Zsófinak sokáig csak alvás közben tudtam, aztán egyszer csak megszerette. Lucával nem volt gondom, sőt, már szól is, ha kicsit hosszú a körme, és követeli, hogy vágjuk leKép. Mi is szoktunk közben mondókázni.

Zsuzsi! Köszi a tippeket ajándék ügyben. Ma végre vettem ezt-azt, nem volt egyszerű, mert Lucát is vinni kellett...
Nem értettem, Dóri akkor veri az ajtót, ha lefektetitek aludni?

Szila! Milyen volt a Skanzen? Remélem, jól szórakoztok Lináékkal. Puszilom őket!Kép

Andysj! Tényleg jó nagy a forgalom Nálatok!
A kenyérsütőért irigy vagyok, én is régen szeretnék már egyet. Addig meg csak sütőben sütögetek. Bár a zsömlék mindig nagyon hamar elfogynak így isKép.

SzaBori! Pedig most nincs is akkora forgalom.KépKép

BSzilvi! Jó költözködést, és utána jó pihenést! Jelentkezz, ha tudsz!

Tikk! Én is mennék talizni hétfőn, utána mi is bölcsizünk, igaz, mi egy héttel később kezdjük.
Nekünk még a szept. első két hétfője is jó, akkor még nem alszik ott Luca.
Hogy van Hanna?

Lucának szerencsére semmi komoly baja, a dokinéni csak köptetőt írt. Az orra még mindig folyik, de kiszívja magának, csak be kell kapcsolnom a porszívót.KépAzért holnap még megmutatom, mert a dokinéni szabadságra megy, és a helyettese, hááát, hozzá nem szívesen mennék....
Nekem még mindig fáj a torkom...

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdésre ugrottam be, lányok, tud valaki valamit erről a pesti rakparton lévő felhomokozott mű-riviéráról? Tudjátok, ami miatt a lezárás van. Próbáltam rákeresni, de nem találok semmit róla a neten, pedig jó lenne holnap oda elmenni a fiúkkal, biztosan érdekes.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!
Andi, Luca gyógyKépKépKépKépKépKépKép hegyek!

Luca is megkapta a 15 hónapos oltásokat,
mivel Rékát muszáj volt hétfőn levinni tanácsadásra, hogy legyen papírja az idei utolsó táborozáshoz.

Kicsi Luca 11 kg és 85 cm. Azt nem kérdezték, hogy mit eszik: O.

Tali: Legyen!!!! Pl. Sziget?

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Bmárti!
www.budapestplazs.hu
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
Eloszor is szeretnék egy jo hirt megosztani veletek.Az éjjel megszuletett az unokahugom kislanya!KépAnita Bianka,3.20 kg és 50 cm.
Pont hétfon beszéltem vele,akkor azt mondta,hogy ugyan péntekre van kiirva,de a doki mar 17-ét emlegeti.Kép

BMarti!A Startlapon van valami a plazsrol.A programok is le vannak irva azt hiszem!

Andi!Lucanak is és neked is jobbulast!KépKépKép

Zsuzsi!Riki is mindenre razza a fejét,hogy nem,de o még nem dacbol,hanem még csak ezt tudja!KépSok KépKépKépKépKép a teszthez!

Rebi!Jo datum a febr.29!KépLattad a kis 11 hetes babucit?Csengus is milyen ugyesen beszél mar!!Kép

Andysj!Nagyon aranyos Madike!Jo nagyot nott o is!Kép

GOrsi!Milyen volt Zankan?Petinek tetszett?Riki sem akar még beszélni,de akkor ezek szerint még raér.Kép

Nyuszimano!Nagyon klassz Donci uj fekhelye!Kép

Koromvagas:Riki nalam mindig hisztizik,viszont Apjanak szo nélkul turi!KépHajmosasnal csak egy kis nyafi van.

Rikinek attort a 12.fogacskaja is!KépKépzeljétek mar masodik napja reggel szopi helyett iszik egy pohar vizet.Meg se varja,hogy elérjek vele az agyig,mar mutogat a poharara.Utana meg mar nem kér cicit.Beveszi a szajaba,de csak jatszik vele.
Napkozben és este még ugyanugy kéri.

Szila!Gyere gyakrabban,ha tudsz!KépGratulalok a beszélgetos Hanganak!Kép

Pusz!
Edit
edith16

Sziasztok!
Norci, Laura köszi a hiányolást!

Mindenkinek a jó kívánságokat Máté szülinapjára, nagyon örült neki!

Rengeteget írtam nektek, az elmúlt napokban csak nem kaptátok meg!

Szomorú vagyok, most aztán teljesen kiestem a képből, ahányszor elakartam küldeni visszadobta.
Másik topicba el ment!

Edit:
Gratul a fogacskához, mi is voltunk Disnyland-ben
nekünk is nagyon be jött, de hát Márk már nagy fiú, tényleg drága, de hát mi nem?
Megnéztük a felvonulást is, nekem tetszett a kép rólatok családilag!
Gratulálok az unokahúgodnak a babához!

BMárti
Ezek szerint még "nagycsaládos" vagy, ezek minden szépségével és nehézségével, csak így tovább, stamm nő vagy bírod te ezt!
Szomorú hogy elveszett az övtáska, hát nem könnyű két kamaszodó fiúval az biztos!

Cory
Két fiú anyukájának lenni nagyszerű dolog!

Zsuzsa
Még nyaraltok?

Nyuszimanó
Jó az ágy, de az a helyes kis lurkó ezért jobban tetszett rajta!

Andi és Luca
Gyógyik mennek, nem sokára szülinap hogy megy az idő!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

BSzilvi
De jó hogy már költöztök, szerintem mi sosem jutunk oda! Ugye milyen boszantó ez a telefonos mizéria, egy hónapig ne telefonáljunk, vagy akinek a NET munkaeszköz?
Nekem ugyebár itt van, a másik házban is volt, mégis várjak egy hónapot, egy nyanvadt bekötésre!

Zsuzsi
Drukkok mennek a teszthez!
Látom neveltek!KépKépKép

Rebi
Munkahely KépKépKép
Csenge is belelendült a dumcsizásba, látod! KépKépKépKép
A pindurkátok szeretet volna valami unikumot a születése körül, ezért válsztotta ezt az időpontot, ilyen se sok van!KépKépKépKép Tessék értékelni! KépKép

Bogancsi
Én úgy szeretem a kürtös kalácsot, de jó hogy tudtok sütni, már mint nektek, de a lényeg az hogy Zsófi végre valhol jól érezte magát! KépKépKép
Most gondolom pihizel a férjel! Jó nektek! KépKépKépKép

Andysj
Nektek panziótok van?
No ez csak vic volt, úgy jó az élet ha zajlik, legalább nem uncsi, lánykád akkor lett hogy amikor megnéztem nem is hittem el hogy ő az!

Márti
Ti is szépek vagytok ám családilag, Vilkának milyen színű szemecskéje van! Csak nem olyan világító kék mint a bratyónak?

Borcsa
Vizitündér és igazán édi, kár hogy a nap miatt sötétebb az arcocskája!
Gratula fogacskákhoz! KépKépKép

Gorsi
Peti is beindult most olvasom a beszélgetésben, Napocs is utánozz még ritkán össze dob egy mondatot mint pl.kész kakó,

Tikk Hannája és Szila Hangája meg olyan sokat beszél mi több már monológokat adnak elő hogy csak tátott szájjal bámulok, úúúúgy szeretem olvasni!KépKépKépKépKép

A nagy fiam táborban van, a kicsi olyan édi nagyon hiányzik neki, este telefonáltam neki, mindjárt az öccsét kérte a Márk is Mátékám meg majdnem sírva fakadt.
Egészen más most a kisebb fiam, sokat segít és nagyon jól el játszik Napocskával, aki meg ezért imádja! Zabálni való ahogyan kiabál neki hogy ÖCSI!
Ma csak kétszer esett fejre Napsi már úgy néz ki mint egy bantu harcos, tiszta lila meg seb! KépKépKép
Leányzónak 14 foga lett és az alsó kettő is nagyon igyekszik kifelé.
Szépen elkezdett beszélgetni, minden nap újabb szavakkal rukkol elő, és meglepően tisztán ejti őket/már amelyiket/, tehát ő sem lesz kuka!

Még annyi mindent akartam írni, de majd legközelebb.....ha ez sem megy el!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Borcsa, Edit! Köszönöm az infókat! Kép Tudtam én, hogy nem fordulok hozzátok hiába! Kép

Dzsili! Köszi a biztatást! Kép Bírom én a gyűrődést, de azért jól fog esni a pihenés a jövő héten. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Itt egy újabb talány! Kép És egy vigyorgó anyuka, aki a második babáját várja, de nagyon, és úgy tűnik, hogy már nem is késlekedik többet 9 hónapnál!
Na ki vagyok, na ki vagyok, na ki vagyok én?????
KépKépKép
Kedvencem a zebra

Hello Zebra gratula!

Ez a szöveg Bejára vall, de inkább GOrsira vagy Mentára szavazok, azt hiszem Beja még nyaral.

Aki rám tippelne, sajna nem én Kép pedig már úgy reménykedtem, de tegnap elöntött a Mikulás Kép Kép !

Norci
norci

2 tippem nincs gép közelben, így marad a másik kettő.Kép

Borcsa!

Tikk
tikk

ja és a másik BSZilviKép
tikk

GOrsira vagy Mentara szavaznék!Esetleg Beja vagy Tikk?

Mindenesetre gratulalok!Kép

Norci!Te is megfordultal a fejemben,de a stilus nem stimmel!Kép

Edit
edith16

Tikk!

De Borcsa a 3. gyerekét várná, szóval ő kiesett.

Norci
norci

Tikk!Borcsa nem lehet,mert neki mar ketto van!Kép
BSzilvinél most jart a Mikulas!
edith16

Off. Andi!
Hányas ruhákat hord Zsófi? Elhoztam egy halom lány gatyót tesómtól, de a jó pár,lehet hogy a végén Luca méretű.

Norci
norci

Borcsa! BocsiKépKép)

Akkor Menta!
tikk

KépKépKép
Vicces, ahogy találgattok! Kép
De csak este fogom felfedni magam, mert még a férjem nem is tudja, és majd este mondom el neki, aztán jöttök ti. Kép
Addig türelem, bár simán lehet, hogy addig kitotózzátok! Kép
Kedvencem a zebra

Tuti Menta, mert 10. 46-kor járt a szopis topicban, szóval 10.51-kor ő gép előtt ült!

Norci
norci

Andysj!
Válaszolok neked.
Vili még kiságyban alszik, csak próbál bemászni, odáig jut hogy kívülről felcsimpaszkodik Kép ha olyankor beteszem, akkor szépen elalszik egyedül Kép Ja ez csak este múködik ilyen jól. Nappal próbáltam párszor, hogy a nagyágyon aludjon, de ott egy óra után felébred és lemászik, a kiságyban is megébred, de ott visszaalszik magától, szóval egy darabig marad még a kiságy, ráérünk.

Ebéd: sóskamártás, krumpli, tojás.

Norci
norci

Sziasztok!

Zsuzsi! Levágtam Romola haját... Kép
Hát, nem vagyok elájulva az eredménytől... Kép
Maga a vágás meglepően jó lett Kép, csak maga Romola nagyon kisfiúnak néz ki. Kép
Viszont már muszáj volt megtenni, mert megvoltak még azok a bizonyos kisbabakori tincsei, és azok már nagyon hosszúak voltak (helyenként 10 centi!), más tincsek viszont, amelyek újabban nőttek ki, csak 1-2 centisek voltak.
Nem baj, majd megnő... Kép

Sziasztok: Laura+RomoluszKép+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

De jó, hogy újabb zebra van KépKépKépKépKépKép

Menta - nagyon remélem, Te lehetsz most ennyire boldog... utána olvasgattam az archivban... elméletileg lehetséges Kép Remélem, hogy a gyakorlatban is KépKépKépKépKép

Most olvasom, hogy állandóan álmos meg fáradt vagy.. AKKOR TUTI!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép ...és ez azt jelenti, hogy véget ér végre az önkéntes száműzetés Kép

.. másik tipp még GOrsi...volt Kép

Laura
Én is kicsit elkenődtem, hogy le kellett vágni CSengus haját... de szentimentalizmus miatt szegényke ne szenvedjen... A tincseket elraktuk, adtunk belőle a nagyszülőknek is .. A haj meg újra megnő...Kép... Soha nem lesz már olyan, mint az első, de ez van... Amúgy Zsiványka is elég fiús lett szerintem, de ez sem számít Kép
Ja.. és én még azt sem mondhatom, hogy a vágás jó lett KépKépKép

Dzsili
De jó, hogy írtál KépKépKép Már többször akartam írni, hogy mi lehet Veletek, de valahogy mindig elfelejtődött a végére .. Kép

Danimama nem írt már nagyon régóta...

Ja.. azt nem is írtam, hogy közben kibújt Csengus két felső szemfogának csücske is... akkor az már fognak számít? ... mert akkor 13-nál tartunk KépKép És bármit ő akar csinálni (nagyon sok mindent akar), akkor közli, hogy Csengus... annyira édes Kép... csak amikor emiatt másfél órán keresztül reggelizik, akkor már kicsit türelmetlen vagyok ... Kép

Közben ha minden igaz, akkor sikerül lecserélnem a képet a profilba... Igaziból csak hogy látszódjon, mi lett a hajával Kép .. aztán majd teszek fel normálisabb képet - ha találok Kép

Még mindig nagyon meleg van Kép .. szerencsére vmelyik nagyszülő Csengust minden nap viszi játszótérre... én estig a lakásból sem nagyon bírok kimenni... Ti hogy bírjátok?... főleg a panelesek (vagy -osok?)

na megyek...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Menta!

Lehet, hogy titokban már magadnak kerestél tuti babakocsit a másik topikban?KépKép

Rebi! Tegnap óta elviselhetetlen a meleg a panelben, pedig eddig is nagyon rossz volt.Kép

Tikk
tikk

Tikk
Gyertek ide! Kép ... bár a kerti medence nincs feltöltve Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Jaj, most látom, hogy újabb pocakosunk van! Én valahogy Mentára tippelnék... Kép Kép Kép
És izgatottan várom az estét... Kép

Sziasztok: Laura
p_laura

Szilasztok!

1. MentaKépKépKép? 2. GorsiKépKépKép?

Szuper volt ez a négy nap, bár irtó fárasztó, sokfelé jártunk. Lináék most indultak haza. A Skanzen gyönyörű, de nagyon nagy, vagy háromig ott voltunk...(fél tízre értünk oda). Ma meg Szentendrén voltunk.Kép

Rebi,
nagyon jó Csengéről a képKép, Hangának is tök ilyen a sérójaKép.

Laura,
én is úgy vagyok vele, hogy majd megnőKép. Mi négy hónaposan tök kopaszra nyírtuk HangátKép. És megnőtt az isKép. Meg szerintem egy kicsi gyereknek inkább praktikusan rövid legyen a haja, mint fidres-fodros, masnis, csicsás. Az majd bőven ráér kétéves kor után. Szerintem.

Dzsili,
Napocs bibijére gyógyikKépKép.

Edit,
unokahúgodnak gratulaKépKép. És Rikinek a fogakhoz!KépKépKép

Most mennem kell.

Szila
szila

De jó!
Itt az újabb pocakutánpótlásKép
Fú, nekem három tippem is van valószínűségi sorrendben:
1. Beja
2. Gorsi
3. Menta

Na megyek összekapom a lakást. Ti hogy bírjátok, hogy szinte mindig pakolni kéne, hogy kinézzen valahogy??? Már nagyon úÚÚÚtálomKép
Puszi: NYuszimanóék 34.
nyuszimano

Sziasztok!

Laura: ne szomorkodj Romi haja miatt, meglátod hamar megszokod az új frizuráját! Dorka sokkal jobban érzi magát rövid hajjal. Igaz, azóta mindenki fiúnak nézi, de én csak jókat kacagok, hogy már mennyi mindent kitaláltak rá: mérnök, tornász, autóversenyző lesz...Szegénykém még nem kapott igazi női bókot.

Zebratipp: Menta, Gorsi, BMártiKép

Mindenkinek:Kép

üdv: Zsuzsiék
zsu26

Rebi: szerintem nagyon jó lett Csenge haja! Ügyes vagy! Kép

Én is tettem fel új profilképet, a bécsi állatkertben készült, a hundertwasseres játszótéren (persze a hőség miatt, nem lehetett játszani, az összes játék tűz forró volt).Kép

Üdv, várom a fejleményeket!

Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi Kép
A kép kicsit csalóka... mivel úgy vágtam, hogy közben CSengus aludt - óvatosan forgattam közben Kép - szóval hát nem egyforma a két oldala .. KépKépKép De ráfogom a forgóira, és eddig mindenki bevette ... KépKép

R.

rebi

Sziasztok!

De jó újabb zebrás, nekem már tippem sincs,de örülök neki és persze kíváncsian várom hogy ki Ő!
Kép

Rebi
Köszi!KépKépKép
Csenge haja csini lett, KépKépKép nem semmi vagy, hogy alvás közben vállalkozol ilyesmire, én csak elől szoktam vágni Napsinak meg egy kicsit a végéből hátul és oldalt, de csak ha ébren van.
Neki és két olyan idétlen forgója van a feje tetején, hogy alig lehet normális frizurát kreálni neki!

Szila
Köszi a bibire valót! KépKép
Ma voltunk strandolni, úúúgy élvezte kezd valami színe is lenni.
Lehetséges hogy én leszek az egyetlen aki nem vágja rövidre a lánykája haját én meg pont az ellentéted vagyok ebben a témában szeretem ha egy kis lánynak hosszabb haja van, olyan kis csicsás. De hát ez így van jól, előbb utóbb úgy is ők döntenek róla,szeretném ha Napocskának szép hosszú haja lenne, erre milyen mázlim van majd tizen évesen kopaszra nyíratja.

Laura
Ha már levágtátok sose bánd, hamar megnő!KépKépKép
Nem a hajától lesz a te csuda szép kislányod, látod én meg mindig azon rágom magam, hogy nem lenne-e jobb levágni neki, hogy csak azért mert nekem így tetszik hogy hoszabb, nem kényelmetlen-e neki.

BMárti
El hiszem hogy jól jön majd a pihi, de igazán büszke lehetsz magadra, ennyi program, én is szeretnék a srácaimnak egy ilyen nagynénit, hol lehet kapni?? KépKép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!
Kedves Zebrakedvelő! Este van!!!KépKépKép Mi meg kiváncsiak! Nem Menta vagy véletlenül?
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Zsuzsi
Szöszikét is megnéztem a játszón nagyon kis édi!KépKépKépKép

Dzsili
dzsili

Persze a lényeg lemaradt! Óriás gratula a csíkjaidhoz!KépKépKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Akkor szép sorjában: Kép

Borcsa! Gratula Luca hátramenéséhez! Biztos nagyon tündéri lehet! KépKép

Dzsili! Már nem is tippelsz? Kép Szerintem Napocsnak van elég haja ahhoz, hogy tényleg szép legyen már most is hosszú hajjal, ne csak csicsás!!! Helenának még mindig olyan kevés haja van, hogy jaj! Kép

Rebi! Már az új házban laktok? Milyen? Szerintem is tök jó lett Csengus haja, és neki is már elég sok is van. Kép Azt hittem, hogy a te párod leszek, de az előző hónapban sajnos mégis megjött. Kiváncsi vagyok, most ki lesz a párom? GOrsi, Beja??? Kép

Laura! Neked itt is gratulálok Toncsihoz! Úgy örülök Neked is és Mártinak is, hogy ilyen jól bírjátok a 2 gyerekes anyukaságot. Ez egy kicsit bíztató ránk nézve is. Kép

Zsuzsi! Úgy örülök, hogy úgy döntöttél, hogy még hagyod szopizni Dorkát! Remélem nem bánod meg! Dorka, tuti nem! Kép

Nyuszimanó! A te tortarecepteddel ünnepeltük meg a csíkos tesztet! Kép Mi emeletes ágyat veszünk, mert helyhiány miatt, úgyis szükség lesz majd rá. Majd az alsó szintjén próbáljuk meg majd Helenát elaltatni.

Szila, Tikk és BMárti! Rég nem találkoztunk már, pedig mi nem is lakunk olyan messze egymástól.
Tikk! A babakocsit tényleg a nővéremnek kerestem, nekem jó lesz majd a régi Helenáé.

Andi3! Nem irígyellek, hogy dolgoznod kell menned! De nagyon remélem, hogy Lucának tetszeni fog a sok gyerek. Az az igazság, hogy én úgy ismertem meg őt, hogy ő ennek külön örülni is fog! Kép
Tikk! Szerintem Hanna is, nem?

Cory! Ha most fiúnk lesz (a kínai szerint az) akkor Győző Benedek lesz. De mindenképpen szeretnék egy másik fiút is, mert nekem Félix a kedvenc fiú nevem. Kép

Norci! Látom, hogy Vili már tök sok mindent mond! Ez nagyon szuper! Főleg, hogy a fiúk állítólag később kezdenek el beszélni!

Edit! Aranyosak vagytok a képen! Mi is régóta mennénk a vidámparkba, de félünk, hogy nagyon sok pénzt vinne el! Kezed hogy van? Képzeld! Elvileg április végefelé leszek kiírva, így ti lesztek a legközelebb hozzánk! Kép

Bogancsi! Lányaid hogy vannak külföldében? Tomi pöttyei?

BSzilvi! Remélem te is hamarosan zebra leszel! KépDrukkolok Neked és Bejának is!Kép

Zafi, remélem jól nyaraltok és jól bírod a pocakosodást! Kép

Szilvi! Remélem te is! Kép

AndiSj! Madike tündéri és nagyon ügyes! KépMindig csodálkozom, hogy mennyivel előrébb jár, mint Helena, pedig fiatalabb.

Hú! Remélem nem hagytam ki senkit!
Kicsit magunkról! Végig olvastalak benneteket!!!! (Mármint amíg nem írtam)
Helena elmúlt másfél éves. Szépen jár, szalad, eszik egyedül. Szavai: mama, papa, cici, cica, szia, hoppá, hahó, jaj, pipi (pisi), kaka, tesszi (tessék és kérem és köszönöm Kép), pápá. Szóval ő még nem az a nagy dumás. De nagyon sokat énekel és halandzsázik. Fel lehet ismerni a Hull a pelyhest, a Tente babát és a Debrecenbe kéne mennit. És ha megszólal a zene vigyorogva táncol. De elég ha énekelek is. Rettentően anyás lett és félős. De ez állítólag ezzel a korral jár. Ja és ma először kakilt a wc-be.

Tudom kit hagytam ki! Henke! Veletek mi van? olyan régen nem írtál!

És Danimama! Téged is hiányolunk ám!

Sajnos még nem 100% ám ez a baba. Eléggé görcsölget a hasam és hát Helenát nemigen tudom leállítani a szopiról. Szóval még simán megjöhet, ami már vetélés lenne, mert a teszt viszont egyértelműen pozitív lett. Úgyhogy légyszíves nagyon szorítsatok nekünk az elkövetkező hetekben!
Győző nagyon örül, de csak visszafogottan, mert fél, hogy mégiscsak megjön. Én azért megpróbálok optimista lenni. Helenánál is görcsölgetett a hasam, pedig akkor nem volt semmi szopi. Kép

Most már írok úgy ahogy rendszeresen. Hétfőn vizsgázom kresszből és arra kellene ezerrel tanulnom, de inkább mindig alszom. Kép

Hát ennyi! Kép
Puszi mindenkinek és bocs a hosszúságért! De azt hiszem ez ennyi kihagyás után nem baj. Kép

Menta + Helena + kisGyőző vagy Veronika
menta

Menta!

Óriási gratula neked Kép ÉS drukkok, nem lesz itt semmi vetélés én tudom Kép Kép Kép
Szerettem volna én lenni a párod, olyan álomkóros is voltam, úgy reménykedtem. Szóval nekem is tessék drukkolni!
A kressz vizsgához meg külön Kép Kép Kép , arra azért nem kell ám olyan sokat tanulni, menni fog!
Üdv újra itt!

Norci
Norci

Sziasztok!

Menta! Óriási gratula!!!! Kép és nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Kép
Mi nem is régen találkoztunk! Kép De tényleg jó lenne úgy is összefutni már egyszer, hogy legyen időnk beszélgetni egy nagyot! Kép Mondjuk óraállításkor?! KépKépKép

Dzsili! Az ilyen nagynéniket kicsi gyerek kortól kezdve kell kinevelni, nyereg és párna alatt puhítani, szekrénybe zárni, összekarmolni, éjszaka az ágyadba fogadni, ha a sajátjuk hirtelen elázna, stb. Kép De biztosan ismered ezeket a dolgokat, hiszen neked is van testvéred! Kép
Amikor elhoztam a fiúkat, Judi nagy megkönnyebbüléssel mondta, hogy végre, lesz egy kis csönd. Kép Ma meg már sírós hangon panaszolta a telefonba, hogy akkora a csönd otthon.... KépKépKép
A fiúk egyébként nem nagyon akarnak hazamenni, pedig ma megszívattam a bandát. Kinéztem a BKV honlapon a hajók menetrendjét, és még oda is találtunk végre a római parti kikötőbe. Ott kiderült, hogy csak péntek, szombat, vasárnap járnak a hajók. Ott is volt a honlapon, apró szürke betűkkel, de ott volt. De a fiúk emelt fővel viselték a pofára esést, még ők vígasztaltak engem. KépKép
Holnap a várható esőre való tekintettel sütit sütünk, és csomagolunk, mert szombaton véget ér a vakáció. Hú, de nagy csönd lesz itt utána... KépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Menta!

Nagyon örülök, hogy újra köztünk vagy és egy ilyen csodás hírrel! Tudod, hogy nagyon drukkoltunk neked eddig is, de ezután még jobban fogunk, hogy minden rendben legyen!
Sok sikert a hétfői vizsgádhoz!

Puszi

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Menta!KépKépKép
De jóóóó!!! Óriási gratula Nektek!Kép És nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Nem maradt időm találgatni, de úgyis Rád szavaztam volna.Kép Nagyon örülök, hogy végre visszatérsz közénk.
A hétfői vizsgához is mennek a drukkok!Kép

Tényleg nem vagyok túl boldog a munka miatt, de sajnos mennem kell.... Majd igyekszem jól megoldani a dolgot, hát, nem lesz egyszerű.
Luca a társaságot biztos élvezni fogja, de még rengeteget cicizik.... Zsófi is szopizva ment a bölcsibe, de ő akkor már ennyire gyakran nem kérte.

Norci!
Zsófi mérete 116-os.

Laura! Én már csak nevetek rajta, hogy Lucát a rövid haja miatt szinte mindenki lefiúzza, még piros kisruhában is.Kép Neki biztos, hogy kényelmesebb a rövid haj a nagy melegben. Most már lassan elkezdjük növeszteni.Kép

Rebi! Én is rosszul bírom a meleget, főleg, ami ma volt.... Most nagyon jó, a szélvihar után egész tűrhető lett a levegő.

Puszi
Andi

Andi
andi3

MentaKép!

Nagy-nagy gratula Nektek, és szorítunk mi is, hogy minden rendben legyenKépKépKépKépKép!

Ez a meleg nekünk sem jött be nagyon....ezt már nem is lehet kibírni.

Szila
szila

Sziasztok!

Menta: Először is tiszta szívből gratulálok Nekteke a csikossághoz és szurkolok nagyon nektek, hogy minden rendben legyen!

A barátnőm most 11 hetes terhes ikrekkel és neki is görcsölgetett a pocakja az elején, sőt a csíkok is nehezen jelentek meg a teszten, lásd mégis gyönyörűen láthatók az uh-on, ahogy kalimpálnak. Ne félj, nem lesz semmi gond, amennyire tudsz pihenj és kiméld magad!

Különben köszönöm az emailjeidet, sokat gondolkoztam azon, amit írtál, és annak szellemében változtattam a hozzáállásomat a szopihoz is és a férjemhez is. Azóta minden könnyebb és jobb lett. Tehát igazad volt. Köszi, hogy leírtad nekem!

Én is pont a jogsimat csináltam, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, mire kezembe került a jogosítványom, kellemesen szédültem minden egyes kanyarnál, de ezt is meg lehet szokni Kép Kép Kép
A sok dudálás miatt, már majdnem készítettem magamnak egy kis táblát, hogy nem hülye, hanem terhes vagyok és csak 20 km/h-val tudom bevenni a kanyart Kép
Kresz vizsgára a legjobb felkészülés a tesztek gyakorlása, mert csak így tudod a becsapós kérdéseket felismerni. Kérj az oktatódtól sok-sok tesztet, elég 1 nap a felkészülésre, ha csak ilyen tesztek oldasz meg (kb.15 teszt után már tudod a sablonokat).

Rebi, Laura: Se Csenge, se Romola nem veszít a bájaiból azért, mert rövidebb lett a hajuk. Mindkettőnek gyönyörű, lányos arcocskája van, ne aggódjatok anyukák! Kép

Dzsili: olyan aranyos lehet a kisfiad, ahogy hiányolja a bátyját, ez azért annyira szép! Biztosan nagyon jó testvérek a gyermekeid, meggyőződésem, hogy ez csak a szülőkön múlik. Miért nem költöztek már? Mire vártok? A suli előtt biztosan jobb lenne a gyerekeknek a költözködés. Napocsról új kép? Kép

Mit szóltok az esőhöz, nálunk eléggé lehűlt a levegő, ennek ellenére nagyon melegem van.Kép

Üdv és jó éjt Zsuzsiék

Kép
zsu26

Sziasztok!

Nem hiába jöttem...

Menta!
Örülök, hogy végre visszatértél!Kép Gratulálok a csíkokhoz és nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!Kép

Na, megyek, mert a családom épp most ájult beKép Apa és lányaKép

Pussz
Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Menta! Alig-alig hiszem el! Annyira örülök!
Szívből gratulálok nektek, és mostantól pedig azért fogunk nagyon szorítani, hogy minden rendben legyen veletek!
(Tudod, hogy hívták a Nagymamámat, akit nagyon szerettem? Veronika. Kép)
Nagyon örülök, hogy olvashattam Helenáról is! Már hiányoztatok... Kép

Edit: nem is említettem: nekem is nagyon tetszett a Disneyland-ben készült képetek! Ahogy két oldalról fogjátok Rikit... Egyik oldalon anya, a másikon apa: ennél nagyon boldogság nem is kell egy kisgyereknek! Kép

Rebi, Zsuzsi, Dzsili, Andi3, Menta: köszönöm a bátorító hozzászólásokat frizura-ügyben. Szerintem mire megszokom, meg fog nőni. Kép De inkább most nézzék kisfiúnak, mint 10 év múlva!
Jaj, képzeljétek el, múltkor a játszótéren említette egy nagymama Romolának, hogy milyen szép göndör haja van, és megkérdezte, hogy: természetes? Kép Vajon mit gondolt, dauerolt? Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzsi: múltkor nálunk is olyan forrók voltak a játékok, hogy nem lehetett rajtuk játszani! Eszembe is jutottak Norciék, mert amikor szóltam Rominak, hogy nagyon forró, ne menjen rá, elkezde fújni őket, mint nemrég Vili a tüzet! Kép Kép Kép

BMárti: neked sem gratuláltam még a három gyerekhez, hát ezennel megteszem. Kép Nem tudom, én hogyan boldogulnék hárommal, néha úgy érzem, kettő is sok! Kép Kép Kép

Megyek fürcsizni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Menta!Nagy-nagy gratula!KépBiztos nem lesz semmi baj!Nagyon drukkolunk neked,ahogy idaig is!KépKép
Az tényleg jo lenne,ha a babus pont egy évvel lenne fiatalabb Rikinél!Kép
Koszonom érdeklodésedet,a kezem hasonlo allapotban van,mint mutét elott.Kép
Az irasod alapjan nagyon felkészult vagy az oszalybol ahhoz képest,hogy milyen régen nem jartal erre!KépReméljuk mostantol tényleg surubben hallunk feloletek!Nagyon ugyes Helena!KépKép

Dzsili!Koszi a fogacska gratulat!KépIgazad van,tényleg mindenhol dragasag van.KépNapsi is milyen szépen fejlodik!Kép

Szila!Koszi a gratulat!Olyan rég voltam mar Szentendrén és uuuugy szeretnék mar elmenni!!!

Zsuzsi,Rebi!Laura!Aranyosak az uj kisfiu osztalytarsak!KépKépEgyébként engem is fiunak néztek kiskoromban.Kép

Henke,Danimama!Mostmaraztan irgum-burgum!Tessék jelentkezni!

Nyuszimano!Ma is csinaltam malnatortat és most aztan tényleg jo lett!Kép
Hogy van a torkod?Sikerult a pakolas?Néha tényleg vacak tud lenni!!

Riki ma kimacskazta magat.KépElment a cicaig,migsimizte,majd hangos oromsikolyokkal visszaszaladt hozzam.Ja és folyton hajtogatta,hogy "Szica,Szica!"KépKépKép

Pusz!
Edit
edith16

MentaMEntaMENtaMENTaMENTAAA! KépKépKépKépKép A babácskához gratula és drukk! Kép És nagyon jó, hogy újra írsz ide is! Kép

Nagyon fárdat vagyok, úgyhogy most nem írok másnak, bocs Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?