Sziasztok! Köszönjük a "bókokat"
Na..gyorsan visszafelé olvasva reagálok
Drumka - nagyon jól mutat Barbi a rózsaszín szerelésében
az a 10 perc is több, mint a mi mai két percünk, mert nyűgös volt a drága...
Ti ügyesebben viszitek mindannyian levegőzni a kicsiket a mínuszokban, mint én a 22-26 fokban
nagyon ciki...
Cas - téged már nem dícsérlek!! Pont járt a fejemben, hogy vajon milyen az első két gyerekes, osztódos napod, erre írod, hogy milyen szuperek vagytok! Háát nekem még tanulnom kell
Dominika - gondolom ez a kislányod neve (csak, mert a Krisz-t a tiedned tippelem
) ?? Nem irígyellek a mellproblémákért, de szerintem az is nagy szó, hogy az egyikből megy a szopizás!!
Aszalt szilva
s egyéb gyümölcsök - én is jobban csípem az éjszakai/reggeli ébredés utáni helyzetet, akkor úgy érzem, hogy "ingyen" vannak szilikon melleim, s milyen jó
csak a méretéből vennék "vissza" egy kicsit, mert nekem bőven elég volt a szopizás előtti is
Én is kíváncsi vagyok rátok, tök jó, hogy gyarapszik "kis" társaságunk!!!
Kia - azta
nem semmi a súlygyarapodás!! gratulálok!! mi 4690 grammot nyomtunk tegnap - 4 hetesen, szerintem a kb. kerek 1kilóst súlygyarapodást érjük el holnaputánra (akkor leszünk egy hónaposak)
Levi is nagyon cuki a képeken, s hogy írtad a fény-árnyék szeretetét, azt hiszem ez nálunk is "játszik"... a pelenkázó melletti lámpa szinte mindig elvonja a figyelmét. Iszonyat, hogy mennyire tudja figyelni
Titti - a mérlegről már én is sejtem, hogy nem feltétlen jó, de nem tudom elhagyni. Csak egy példa, ami szintén a tévedésemet igazolja: az utsó három napban akkor alszik jól Marci (pl. most is), amikor nem tudom lemérni rendesen vagy mérleg szerint szinte semmit nem evett
Szerintem is évezd az utolsó napig a pocakos létet! Grat a kórházi csomaghoz!! Mit szeretnél még csütörtökön venni?
Megjön: háát lehet, hogy akkor nem is kéne annyira tartanom a gyógyszertől, amit dokibácsim adott a tesóproject idei kivédésére
bár erre most itt van Marci
Úgy értem, hogy ha sokaknak így is megjön, akkor lehet, hogy nem baj...
mert ugye én attól féltem, hogy mondta, hogy három és fél hétre az első szem beszedésétől megjön
na mindegy, csak hangosan gondolkozom...
Napirend - na ez az ami nekünk nincs, s megfigyeltem, hogy ha tervezek valamit az napra (akár csak egy kis levegőzés), akkor valahogy mindig felborul az a kevés is, ami addig volt. Ez azért van (tudom ám), mert én már reggeltől azon pánikolok, hogy hogy oldom majd meg, s ettől ő is idegesebb, s nem úgy/annyit/akkor eszik/alszik, mint ahogy "számítom"
Holnap már élesbe menni kell a Kristófért 2-re a suliba (ott ugye nem csúszhatok sokat időben), s ma gondoltam tartok főpróbát...persze, hogy 1.40-kor volt a legnagyobb sírás...na mondom így hogy tenném be mózesba, s raknám be hátra, s vezetnék nyugodtan
de hát muszáj lesz
De azért dicsekszem is: ma el mertem menni megfürdeni, úgy, hogy Marci aludt, s nem tudtam rábízni senkire
(Kristóf aludt még, apuci már dolgzott) + előkészítettem (bekavartam) a fasírott, s pucoltam krumplit , s még ettem is (tenapi pörit)...s ezt a kisregényt is megírtam
Na megint sok voltam...
Szép délutánt Mindenkinek!