Új privát üzeneted érkezett!

11 hetes és 4 napos vagyok. Dömsödre költöztünk. Hogy miért? Arról inkább nem szívesen írnék, meg elég hosszú történet :( ha nem gond....
magdolnam

babyoutlet!!!!!!!!!!!!!!! csajok itt levannak értékelve a dolgok Most amit kinéztem magamnak 25 ért használtan, uennyiért újonnan megkapom!!! Aszem ma nagy bevásárlást tartunk. Ez is graco
magdolnam

úgy izgulok, hogy legyen még belőle!!!!!!! Mindjárt indulunk megnézni. És az ikeába is elmegyünk :lol:
magdolnam

most mentek pestre??????????
Dömsöd hol van???

Ezen a vonalzódon nem igazán látszik hogy hány hetes vag!!

Már most meg is veszitek a dolgokat???

Meelyiket nézted ki a babyoutleten???
Vendég

Magdolnam
Mivel hamarabb volt peteérésem, nem tudom mikor kell nem megjönnie. Kb jan. 16 körül? Nem is tudom. De szerintem 17 vagy 18 csinálok egy (+) tesztet. :wink:
Hol van az az outlet?

Pintyus
de nem korai még, hogy fájogat a hasam? szombaton volt pém. Most meg kedd van. Még nem érezhetek ilyeneket. Már gyenge mensis érzésem van. :roll:
Szép a kocsi. tesóméknak is ilyen volt, de már írtam. Én nagyon sokat sétáltam a gyerekekkel kicsi korukban. Ha nálam voltak mindig mentünk valahová. Szökőkúthoz, parkba, stb.

Most fejeztük be az ebédet, szóval tényleg le kell ülnöm tanulni.
De itt vagyok.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Tegnap, illetve 2 napja nagyon-nagyon fáj a hasam. Olyan érzés, mintha meg akarna jönni, de iszonyatosan görcsöl, szúr, mind a méhem mind a bal petefészkem. Kicsit olyan szülés előtti jóslófájásaim vannak. Már 2 napja szedek fájdalomcsillapítót is. Tegnap csináltam egy ovu tesztet nega lett, szóval nem az miatt fájhatott. Nem tudom mi van. Tegnap este már úgy kivoltam, hogy már össze se bújtunk apával.
Meg abba is belegondoltam, hogy én nem akarok ikreket. Először is mi a 4-en lakunk, nincs lift, és képtelenség lenne 2 babóval + Kendével lemenni sétálni. Meg sürgősen lakást kéne cserélni, és ahhoz sincs nagy kedvem, főleg pénzem.
Úgyhogy drukkoljatok, hogy csak egy baba legyen. ;) Ha kettő lesz egyiket odaadom nektek ;) Na jó ez csak poén :lol:

Most kicsit visszaolvasok. Majd még jövök.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri, ha tényleg igy áll a helyzet akkor drukkok mennek hogy egy babó legyen de ő ott legyen jó helyen és egészségesen!!!

Nati!!! nekem is szurkált már az elejétől. Nem tudom mitől de szurkált!!! Ugyhogy lehet jó jel is!!!
Nagyon drukkolok!!!!

Látom magdolna elment be vásárolni!
Vendég

Visszaolvastam :)

Mágnes: tuti nem lesz gond Anna járásával. Ülni is milyen gyorsan megtanult a torna segítségével. Klassz, hogy jók az eredményeid. Akkor szeded tovább a clostyt? Reméljük babás leszel hamar.

Jenny: teljesen megértelek. De ne hagyj itt minket. Még vagyunk páran nem babásak, és lehet pár nap múlva te tesztelsz egy +-at! Drukkok mennek ám.

Magdolnam: hogy van a fejed? Nekem a párom szinte minden nap megmaszizta a talpam terhesen is. Nem hallottam olyat, hogy nem szabadna.
A kiságyat jól nézzétek meg. Én is néztem annó ilyen olcsóbb kategóriát, és nem vettem meg, mert nem találtam jónak. Én az RS bútorboltba vettem Faktum márkájú kiságyat. Igaz nem volt olcsó, de szerintem elég stabil és 140*70-es és gyerekággyá lehet alakítani. Érdemes körülnézni még.

Nati: ha jól emlékszem holnap vizsga ugye? Drukk nagyon. És nagyon örülök, hogy minden ok a pároddal. És szupi lenne, ha a pocakbaba is beköltözne a pocidba.
Egész jó a görbéd. Szerintem volt péd. Nekem is hasonló görcseim vannak Én se tudom most ez mi. Apa viccesen megjegyezte, hogy az ikrek verekszenek, hogy ki hová helyezkedjen. :lol:

Holka: édi lehet Heni is ahogy megörül neked. Kende is csak bújt folyamatosan. Aranyos anyud, hogy időnként bevállalja és ti tudtok pihizni apával.

Lilla: drukk, hogy fent maradjon a hőd. Már csak 5 nap :)

Andy: gyomorégésre vehetsz rennie tablettát. Kismamik is szedhetik. Én is szedtem.
Drukk estére!

Ditta: megnéztem a hotelt. Jó helynek tűnik. És az árai sem vészesek. Nagyon jó kikapcsolódást nektek!

Márti: sajnálom a rossz éjszakát. Neked elvileg most kéne megjönnie. Gondolom most kicsit felborult nálad a rend. :( Szerintem ahhoz menj aki jobb doki. Egy kevésbé jó uh-s gépen a jó doki látja amit kell látnia. Az enyémnek se csúcs az uh-s gépe és mégis mindent tökéletesen meg tud nézni rajta.

Pintyus: köszi a drukkot. Én is reménykedek egy babóba. Neked is szurkált középidő után?

Kép Kép
kisvirág_30

ugy emlékszem hogy szurkált, és mindig féltem hogy mitől lehet!
Mielött meg kellett hogy jöjjön akkor néha nagyon erősen szurkált! Szerintem akkor lehetett a beágyazódás!
Vendég

Hát nem tudom, reménykedek és várok, mást nem tehetek. A dokit nem akarom zargatni, pedig éjjel már azon agyaltam, hogy tuti cisztáim lettek és azok durrannak most ki, meg hogy méhen kívül akar a baba megtapadni és szétszakad a petevezetőm. Reggel megállapítottam, hogy jó hülye vagyok.

Kép Kép
kisvirág_30

Pintyus, Kisvirág
Remélem igazatok van és már alakulnak odabenn a dolgok a babák miatt. De hogy már ilyen korán érezzek ilyeneket, hát nem is tudom. Remélem nem csak bebeszélem magamnak a tüneteket és lesz nagy pofáraesés a hó végén. :cry:
Virág
nagyon hasonlóakat érzünk. ma pedig a hőm még fentebb van 37 fok volt. Mivel az ovu tesztem szerda és csüt volt + így a szombati tüszőrepedés reális is. De hogy rá 3 napra érezzem a méhem alakulását, az kicsit gyorsnak tűnik. De majd este utána fogok olvasni a könyvemben. meg a neten.

Kép
Kép
nati80

Kisvirág
Még nem tapadhat meg a baba nálad sem. Túl korai. majd a hét vége felé lenne esedékes a beágyazódás.
Lányok!
beágyazódásnál mit éreztetek? Az elmaradt mensi előtt kb 1 héttel.

Kép
Kép
nati80

a beágyazodásnál én nagyobb fájdalmakat éreztem, anyira szúrt mintha valamki ki akarna tépni valamit a hasamból, és meg is kellett álljak egy pár másodpercre az utcán mig elmúlik!.

Andi meg ha jól emlékszem akkor gondolta azt hogy felfázott mert anyira fájt neki is a hasa és a dereka!

Hányra megy a dokihoz? Nagyon kiváncsi vagyok milyen hírekkel jön!

Viri: nem szabad negativan gondolgodni!!!!!!!!!
Vendég

Nati: én is ezen agyalok, hogy nem lehet még a beágyazódás.
És csak 1-2 nap van közöttünk. Nekem elvileg pénteken-szombaton repedtek a szuri hatására a tüszők. És nekem is ugyanígy fáj. Éjjel is bevettem gyógyszert. Nekem is nagyon furi a 3 nap. Elvileg a beágyazódás a középidő után olyan 7-10 nap körül van. És mi még csak a 3-4 napnál járunk. Ezért nem értem mi lehet ez a fájás.
Közbe visszaolvastam egy kicsit. Pntyus olyan 20 cn nap körül érzett ilyen szúrós fájásokat a petefészekbe. És Nati te ma pont a 20 napon vagy.

Pintyus: nem tennéd fel a görbéd? Hátha okosabbak leszünk :)

Kép Kép
kisvirág_30

Virág
De nekem a 17. napon volt pém. Pintyusnak nem tudom mikor.

Kép
Kép
nati80

felteszem nektek, pillanat
Vendég

Kép
Kép
nati80

Beleolvastam a cikkbe. Elvileg akkor még nem is ért a méhbe a kis zigótám :) Lehet most vándorol. Jó utat kicsim :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Vendég

Akkor én ezt most tényleg nem értem. Én úgy látom Pintyusnak is a 17-18. ciklusnapon volt ovuja. majdnem mint nálam és ő a 20. napon érzett fura dolgokat? Reménykedek. Most érzem azt először, hogy + lesz a tesztem. Nagyon + vagyok.

Kép
Kép
nati80

Nati legyél is pozitiv!!!!!!!!!!!

Én nagyon remélem hogy ott van a pocódban az a kis babó amire anyira vágysz!!!

És Viri, remélem hogy te is haza jöttél egy kistesóval!
Vendég

Pintyus: köszi, hogy feltetted a görbéd.

Nati: helyes csak + -an és akkor lesz egy + teszted :)

Én is reménykedek. Nati egyszerre lesz + tesztünk. Juhhéé

Kép Kép
kisvirág_30

De jóóóóóóóóó, bővül a kismama klub!!!! Hajráéááááá csajok!

Valjon mi van Andival????

nekem viszket a cicim és a pocim egyfolytába!!! már egy mérettel nagyobb melltartót kell vegyek. Ugy ennék valamit és nem tudom mit! :cry:
Vendég

sziasztok csajok!
én már tiszta gyomorideg vagyok. ma biztosan azért nem is vagyok jobban. pedig reggel megkaptam a sepiat, de nem érzek változást.
lehet csak pár nap múlva lesz.
Mindjárt megyek készülődni, most ettem egy vajaskenyeret, hogy ha 5ig ott kell várnom valami legyen bennem.
fél 5re van időpontom, és 10 percre lakoma rendelőtől.-
reménykedem hogy nem kell várnom sokat.
most nem mertem a sepiat bevenni, inkább a másikat, az tegnap is hatásosabb volt.
nagyon várom mit mond, remélem minden jól alakul.
csajok ti is ennyire izgultatok?
kiváncsi vagyok leveszi e a citológiát is, mert az áprilisban volt utoljára.
drukkoljatok ezerrel, lécci!

Kép
andyfekete

itt van az én görbém is
nézegessétek addig amíg izgulok!!!

igen, nekem voltak felfázásos tüneteim, még algopirint is vettem be 2 este, ha emlékeztek rá.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 50400_.png

Kép
andyfekete

Andi: Én is igy izgultam, de még menyire. Olyan gyomoridegem volt hogy csak na!!! De mikor meglátod a monitoron a kis foltocskádat, anyira boldog leszel, hogy minden izgulás elmúlik!!!

Tele hólyaggal menjél! Nekem azt mondta a doki hogy tele hólyaggal menjek mert akkor tudja hasival megnézni!

És kérjél fotót.
Vendég

Andi: eléggé hasonlit a görbénk. A vége fele cikk cakkos.
Vendég

Pinytus: legyen igazad. ;)

Andy: tök normális, hogy szétizgulod magad. Mindenki így van ilyenkor. Drukkolunk ám nagyon, de tuti minden okés lesz. A dokira kérdezz rá mit ajánl a rosszullétre.
Nem emlékszel hányadik naptól voltak ilyen tüneteid?

Kép Kép
kisvirág_30

akkor ne menjek el pisilni?
bepisilek citológiánál, mert tuti most veszi le, nem?

nézd meg a görbém alján, hogy mikortól fájtam, elég korán.

Kép
andyfekete

remélem kapok valami fotót. sosem voltam uhn, semilyenen, izgulok.
párom is.
jó lenne már 2 órával később lenne.
már 4 után elindulok tuti ahogy ismerem magam, hátha pont nem lesz senki

Kép
andyfekete

hát nem tudom mit csináljál. Azu én dokim rendelője ugy van hogy külön az Uhs szoba. Először oda kell menni, onnan ki jövök, és elmentem pisilni, és utána mentem be hozzá. Nem tudom hogy vesz e neked most kenetet.

De ha nem is látná hasin akkor csinál hüvelyit!!! Szóval ne parázz!!! Igy is ugyis látni fogod a picidet.
Vendég

Andy: nem biztos, hogy csinál citológiát. lejárt már az 1 év?

Kép Kép
kisvirág_30

Andy: de lüke vagyok, nem láttam, hogy neked alul is vannak adatok :D

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Nati,Virág
Nekem a ciklus második felében szinte végig szukált a hasam,jó élesen,fájón.
Pedig a megtermékenyülés és a beágyazódás közötti petesejt-,ill zigótavándorlási folyamat 5-7 napig tart!!!
Szóval a szurkálás jó jel!!! :lol: Nagyon szorítok Nektek!!!

Magdolnam
Örülök,hogy csitul a fejfájás és tudsz már nézelődni a babacuccok között. Édesanyád biztos fog örülni a szülinapi meglepinek! Első unokája lesz?
Terhesség előtt is migrénes voltál?

Andy
Gondolunk rád délután! Mesélj ha hazaértél!! :lol:

Voltam ma reggel laborokon. Holnap lesz eredmény.
Hányingerem jelen van (engem örömmel tölt el) ill. a fáradtság alszom is minden délután Henivel együtt.
Éééééssss határozottan látszik,hogy a szeméremdomb feletti terület duzzadt!! :lol: :lol:
holka

kinai kelből mi finomat lehet főzni???????????
Vendég

Holka!!! Hogy hogy ilyen hamar már voltál laboron?? És mi látszik neked a pocidon????????????? Nem igazán értettem :oops: :oops:
Vendég

áprilisban voltam citológián. nem tom leveszi e, majd kiderül egy óra múlva.
asszem elmegyek pisilni, úgyis megint kell majd ha hazaértem, az idegességtől mindig termelődik.
én most magánrendelésre megyek, ez egy 2 szobás lakásban van a központban itt Ajkán. Az egyik szoba a váró a nagyobbik a rendelő. külön van az vizsgálóasztal, másik felén az uhs monitor, már láttam. harmadik felén meg a nődoki meg az asszisztensnő asztala.
na megyek öltözök, drukkoljatok
nagyon izgulok ám

Kép
andyfekete

Andy
A 12 hét előtt hüvelyi UH vizsgálatot szoktak általában csinálni.
ahhoz üres hólyag kell.
De biztosabb ha teli hólyaggal mész mert ha mégis hasit akarna csinálni akkor ahhoz kell a telt hólyag.
Ez magánrendelés? Mert akkor tuti nem fogja izgatni ha közben el kell menned pisilni.
Fényképet mondjad,hogy kérsz különben nem biztos,hogy ad!!!
És ne izgulj!! Csodás lesz megpillantani a picikéd sőt már hallhatod is a szívhangját!! :lol:
holka

Holka, nekem az első 5 hetesen hüvelyi volt, de már a második hasi
Vendég

Holka: köszi, hogy szorítasz. Ránk férne már egy kis jó dolog is.
Tényleg jó korán voltál laboron. Én csak 7 hetesen voltam először.

Andy: nekem is mindig hüvelyit csinált 12 hétig és sose mondta, hogy teli vagy üres hólyag kell-e. Szerintem mielőtt bemész kérdezz rá és gyorsan még el tudsz szaladni, ha úgy érzed.

Kép Kép
kisvirág_30

Pintyus
Mert én kiírtam magamnak a laborokat. :)
A hasim :lol: : Én elég vékonyka vagyok lapos hassal de most ha lenézek akkor nem látom a szeméremdombom mert felette már duzzadt egy kicsit az alhas... (biztos azért változik hamarabb mert ez már a 3. terhességem)
holka

Andy! Mennek a drukkok... :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Andy
ha nem volt semmi gond az áprilisi rákszűréseredményeddel akkor még nem kell megismételni csak áprilisban.

Odri
hogy vagy? :lol:
holka

Kép Kép
kisvirág_30

szeretnék este babavonalzót feltenni, drukkoljatok
nagyon félek. csak nem tom mitől.
remélem nem kell sokat várni
na megyek

Kép
andyfekete

Holka! Köszönöm jól vagyok, a rosszullétek egyre ritkábbak hála... :lol: :lol:
Néha szorongás van rajtam, de biztos elmúlik idővel.

Te hogy vagy?

Kép
Kép
odri

Andy! Ne félj, nincs mitől... :lol: :lol:
minden rendben lesz!

Kép
Kép
odri

holka: privi ment.

Nekem egy kicsit megnött a pocim, de nem tudom hogy mitől van, és a csípőm megszélesedett, már nem nagyon tudok minden nacimat begombolni. Én is eléggé vékony alkat vagyok amúgy és én már látom a pocimat, de szerintem csak be képzelem magamnak!!!

Odriiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! de jó hogy jöttél!! Rég nem jártál erre!!! Hogy vagy???

Te mikor mész védőnőhöz??
Holka szerinted mikor menjek védőnőhöz és laborra, meg ilyesmi??? Mert a dokimhoz csak feb 13án kell menjek! de akkor már a 13dik hétben leszek Várjak addig a laborral is?? Ezt ki irja ki amugy? A hazidoki, vagy a nőgyogyi?
Vendég

Kisvirág
úgy érted az ovulátiót? Elég fűrészfogas a görbéd.
De az UH controlon látszottak az érett kis petikéid utána megkaptad a szurit rá két napra tutira repedtek a tüszők!! Azt mondjuk el tudom képzelni,hogy esetleg még a szuri hatása előtt spontán megrepedt az egyik 20 milis tüsződ
holka

Pintyus
Meg is nézegettem a képeidet. :lol: Nagyon-nagyon szépek vagytok!!
holka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?