Visszaolvastam
Mágnes: tuti nem lesz gond Anna járásával. Ülni is milyen gyorsan megtanult a torna segítségével. Klassz, hogy jók az eredményeid. Akkor szeded tovább a clostyt? Reméljük babás leszel hamar.
Jenny: teljesen megértelek. De ne hagyj itt minket. Még vagyunk páran nem babásak, és lehet pár nap múlva te tesztelsz egy +-at! Drukkok mennek ám.
Magdolnam: hogy van a fejed? Nekem a párom szinte minden nap megmaszizta a talpam terhesen is. Nem hallottam olyat, hogy nem szabadna.
A kiságyat jól nézzétek meg. Én is néztem annó ilyen olcsóbb kategóriát, és nem vettem meg, mert nem találtam jónak. Én az RS bútorboltba vettem Faktum márkájú kiságyat. Igaz nem volt olcsó, de szerintem elég stabil és 140*70-es és gyerekággyá lehet alakítani. Érdemes körülnézni még.
Nati: ha jól emlékszem holnap vizsga ugye? Drukk nagyon. És nagyon örülök, hogy minden ok a pároddal. És szupi lenne, ha a pocakbaba is beköltözne a pocidba.
Egész jó a görbéd. Szerintem volt péd. Nekem is hasonló görcseim vannak Én se tudom most ez mi. Apa viccesen megjegyezte, hogy az ikrek verekszenek, hogy ki hová helyezkedjen.
Holka: édi lehet Heni is ahogy megörül neked. Kende is csak bújt folyamatosan. Aranyos anyud, hogy időnként bevállalja és ti tudtok pihizni apával.
Lilla: drukk, hogy fent maradjon a hőd. Már csak 5 nap
Andy: gyomorégésre vehetsz rennie tablettát. Kismamik is szedhetik. Én is szedtem.
Drukk estére!
Ditta: megnéztem a hotelt. Jó helynek tűnik. És az árai sem vészesek. Nagyon jó kikapcsolódást nektek!
Márti: sajnálom a rossz éjszakát. Neked elvileg most kéne megjönnie. Gondolom most kicsit felborult nálad a rend.
Szerintem ahhoz menj aki jobb doki. Egy kevésbé jó uh-s gépen a jó doki látja amit kell látnia. Az enyémnek se csúcs az uh-s gépe és mégis mindent tökéletesen meg tud nézni rajta.
Pintyus: köszi a drukkot. Én is reménykedek egy babóba. Neked is szurkált középidő után?