Aranyosak vagytok lányok, köszönöm a gratulációt.
Most vagyunk 18 + 2, és igen, már túl vagyunk a félidőn, bár kitűztem magam elé a 36. hetet, volt rá példa, hogy másoknak sikerült. De majd meglátjuk....
Edit: Gondolom neked nem volt ennyi problémád, még azt is írtad, hogy hányingerrel sem küzködtél az elején. De persze, én sem panaszkodom, nem is magam miatt aggódom, hanem piciket féltem.
Amúgy nagyon élvezem a terhességem, sokat beszélgetek velük, jó érezni a mocorgást, már tudom, hogy mikor alszanak, és mikor vannak fent.
nettke: Igen, nekünk is kis vegyespárosunk lesz, mint nektek
Afp tényleg magas lett, 5,85, de nem foglalkozik vele senki, az uh rendben volt.
Hát az orrvérzés nem túl bíztató, volt már nálam is, hogy majdnem rohantam az ügyeletre, de szerencsére eddig elállt, de olyan szörnyű amikor csak úgy el kezd magától ömleni...
Vesegörcsök is voltak, ráadásul pont karácsonykor, hát azt hittem meghalok, de kaptam rá antibiotikumot, szépen rendbe jött. Remélem...
Vérképem sem lett a legjobb, hemoglobin borzamasan alacsony, most vasat kell szednem.
Mostanában kevesebbet netezek, főleg filmeket nézek (kaptam rengeteg dvd-t), elkezdtem kötögetni, olvasok.
Valamivel mindig elütöm az időt, nem túl kellemes az itthonlét, de ezt végig kell csinálni.
Meg mire kiolvasom az Ikrek könyvét, ki is tavaszodik...
Néha azért majd benézek hozzátok, jó nézegetni a sok aranyos gyerkőcöt, meg sok hasznos tanácsot írtok, ami későbbiekben jól fog jönni.
Ancsa