Gabibi,
A fogak nálunk sem akarództak kibújni. Féléves jócskán elmúlt, amikor az alsó metszők recéi megjelentek. Aztán utána jó ideig nem történt semmi, pont a szülinapja előtt vettem észre nem sokkal, h a felső metszők is érkeznek. Egyszerre 3 fogat kezdett el növeszteni, aztán kibővült 5-re. Most úgy állunk, h a felső metszők kint, 3 alsó metsző kint és egy növekszik, egy rágó kint és egy rágó épp növekszik.
Szóval tényleg ne aggódj amiatt, h még nincsenek fogak, egyrészt baromira be tudják hozni, mint pl. Adél
másrészt addig sem romlanak. Én örülök annak, h Adél azért nem viszi annyira túlzásba, mert elég nehéz neki a fogait tisztítani, pedig ugye azt meg muszáj
Judit,
Te is szeretsz körmözni. Tök jó
Én is nagyon szeretek vele bibelődni, persze nem hivatásszerűen, mert nem tanultam ilyesmit. Mondjuk eddig csak magamon kísérletezgettem
Robikád pedig egy igazi hős, h ilyen jól viselte a szurit
Arivirág,
Te szegény
Most már tényleg mehetne vhova ez a fránya kór. Bulást Neked!!
A munkanélküli többször is jár. A feltétel az, h meglegyen mindig az adott munkaviszony időben.
Tanulás: én úgy tudom, h a tavalyi jelentkezés volt az utolsó arra, h az anyukák ingyen tanulhassanak a felsőoktatásban. Ettől az évtől megszüntették
Legalábbis tavaly erről ment ki a kommunikáció (mondjuk nem éppen megfelelő módon, hanem sumákolva
). Én is későn tudtam meg és lecsúsztam a dologról.
Mimi,
Védőnő
Na ezt én sem értettem, h nekem is miért kellett a város túlvégére átmenni pocakosan azért, h a védőnővel találkozzak
Ez nagyon hülyén van kitalálva
Viszont képzeljétek én úgy jártam a védőnővel, h most épp nem tudom kicsoda
Amikor átköltöztünk ide Csepelről, akkor voltam 5 hónapos terhes. A csepeli védőnő mondta, h majd keressem fel az ittenit. Nagy nehezen sikerült kiderítenem, h ki az, hála az akkori itteni fórumozóknak
Egy fiatala új csajszit kaptam, aki tök kedves, lelkiismeretes volt. Nagyon kedveltem. A legelső időszakban tök sűrűn kijött és ha volt vmi gond, akkor is szó nélkül jött. Aztán tavaly nyáron közölte, h pocakos és szeptembertől új védőnöm lesz. Szintén fiatal, pályakezdő. Na vele, egyszer sikerült talizni, amikor kijött hozzánk. Aztán a kórházi szobatársamtól tudtam meg nem olyan rég (aki egyébként a 18.kerben lakik), h nekik olyan védőnőjük lesz, aki Érdről jön át. Hát nem az én védőnőmről volt szó? Kicsi a világ
Nos, ez az utolsó infom. Se bú se bá. Pedig gondolom kéne már mennünk, mert ha tényleg van a 15 hós oltás, akkor egy hónapunk van.
Bocsi, a szófosásért
de gondoltam kihasználom az alkalmat, amíg itt van párom notebookja, mert az itthoni egy katasztrófa, nem bírom nézni a monitorját