Új privát üzeneted érkezett!

Szia Arivirág!

Akkor szomoruan közlöm a hirt hogy akkor neked már nem jár munkanélküli támogatás. :(
Ha lenne még egy baba akkor 8éves koráig othon lehetnél.

Szia
Vendég

mért nem jár??
csak egyszer lehet lenni munkanélkülin??
arivirág

Szia Arivirág!

Sztornoztad az éveidet. Ha elmész egy évre dolgozni akkor megint jár.

Szia
Vendég

Ja, így már értem!
Én dolgoztam mindkettő terhességem alatt, a Férjemnek a cégénél, ezért is kapok most GYED-et és nem GYEST!
arivirág

Hát akkor félre értettem.És akkor nagyon gáz ez a rendszer.
Aki egyszer volt már mn. és tegyük fel megint elveszti a munkáját akkor amig nem talál melót pénz nélkül él?????Ez nagyon jó rendszer mondhatom.Persze megértem,hogy sokan vannak akik ugy gondolták,hogy ebből élnek,de esetleg 1 olyan megkötéssel kéne,hogy mondjuk 3 hónapig kapod és addig csak talál az ember melót és mondjuk 1 hónap meló után persze nem járna megint mert akkor sokan erre mennének,hanem hosszabb meló után.

Én nem dolgoztam gyes elött és vaszleg utána se fogok,mert tesót akarunk.De ha dolgoznék is (már azért hiányzik)akkor is olyan meló után néznék ami ritka mint a fehér holló.A családit és a gyest se innen kapom hanem kintről a férjem után.

Kép

Gabi
gabibi

Na lemaradtam arról amit írtataok akkor nem érvényes amit írtam.Bocsi

Kép

Gabi
gabibi

Szia Arivirág!

Az jo legalább jobban jössz ki mint én. Nekem ezt is bele kellett kalkulálnom amikor kiderült hogy jön a baba. Családi nadrágszij összehuzást kellett tartani.

Szia
Vendég

Sziasztok!

Pénteken voltamvédőnőnél.
Most frankón!Mondjátok már meg nekem.Innen a túlvégről,miért kell a világ végére elmennem védőnőhöz?
Na én még soha nem voltam ott az orvosi rendelőben.Jujj le is döbbentem.Nagyon ósdi szerencsétlen rendelő.
És egyébként is,a folyosón van a mázsáló,és ott mindenki elött kellett ráállnom.És meg is állípítottam,hogy tuti legalább 3kilóval többet mér.

De,jó Gabi!Te kintről kapod a pénzt?
Mármint az osztrákoktól?
A hugom egyik sógóra hajón dolgozik,és a németeknél van alkalmazásban.Most született a kilánya,és az anyuka is őutána kapja a pénzt.Hát csak párszorosa az itteninek.

mimi12

Szia Mimi!

És ilyen időben?! Vigyázznod kéne magadra, de ha nem látogatod meg egy párszor a védőnénit akkor megvonhatják a szülés utáni lóvét. Valoban szörnyű az Sztkánk ezért szeretne városkánk egy uj modennet.

Szia
Vendég

Judit!
Védőnőnél pénteken voltam.
Ma vérvételen voltam,és ráadásul Budaörsre mentem reggel 8-ra. :oops:
Amúgy nem aggodni,nem vezettem még sokat,csak kb 5-600ezer km-ert :D
Én tudok vigyázni vezetés közben.Csak az a baj,televan idiótákkal az út.
SZóval aki nem rutinos az volán mögé ne üljön,mert az nagyon veszélyes lehet.

Tudod amúgy az SZTK,azért furi nekem,mert a Budaörsi,az tök szép,és aránylag új.
Azt tudom,hogy akarnak újat.Ráadásul ide az autóp.lehajtójához,szóval tök közel lenne.Bár lehet ez csak egy kisebb kirendeltség lenne.
ÁÁÁ de,ez lehet olyan mint az aszfaltút Érden :?

mimi12

Szia Mimi!

Lehet hogy az autoban bisztonságba vagy de sajna ki is kell szállni. Én ma törtem fel a jeget a ház körül, és nemsokára megyek viszem a lányt táncra, lehet hogy félutrol vissza kell fordulnunk mert itt sok a domb.

Szia Kép Reggel a járokában.
Vendég

Jaj de édes a Robika :D
A Szabi is sokat csücsöl a játékos kosárba.
Hát igaz,a kocsi biztonságosabb,mint a járda.
De hála égnek,jó a bakancsom,és tényleg úgy közlekedtem,mintha tojásokon lépkednék.
AMúgy el kellett intéznem.Jövő héten már kell mennem a nyakiredő mérésre,és a dokinak el kell vinnem már a vérvétel leletet,még a héten.
SZóval tök mindegy,hogy ma mentem,vagy holnap holnap után keltem volna útra.
Napközben tök szép idő volt.de hazafele jövet azt láttam,hogy az autop.-n az Érdi emelkedőn ömlik lefele az olvadfó víz.Na szerintem az lasacskán visza fogg fagyni,és reggelre ugyan az lesz a helyzet mint ma reggel volt.

mimi12

Mimi a mérleg többet mér :lol: Na meg nem mindegy mint ahogy nálam is előfordult,hogy éppen milyen vastag rucik vannak rajtad.Ugyhogy én azt csináltam,hogy itthon elötte rendesen lemértem és amikor jöttek ki mázsálni szoltam,hogy már lemértem.Igy is híztam 17 :oops: kilót hát még ha ott mérem!!!!!!44

Kép

Gabi
gabibi

Áááá Gabi,ne is mond!
Így is van még rajtam bőven.
Szerintem ruha nélkül kb 78kiló vagyok.Legalább 10kilót le kellett volna adnom :oops: .No de,mostmár mindegy.
Na az a mérleg 83kilót mért ruhástol.Utána a hugomnál ráálltam a mérlegre,és kb 3kilóval kevesebbet mutatott.Az ő mérlege tuti jó.
De a nagymamám mérlege a legtutibb.Az alapból,kb 3-4kilóval kevesebbet mutat.Én mindig azt mondom,hogy az a jó mérleg :D

mimi12

Jól teszed :lol: :lol:
Én most neki álltam fogyizni.De nemtom meddig fog tartani :lol: Az is segít ha reggel állsz a mérlegre akkor nekem mindig 1 kiló minusz és akkor azt hiszem milyen ügyi vagyok fogytam 1 kilót.Aztán megyek kajálni és...........

Kép

Gabi
gabibi

Gabi,nekünk itthon nincs mérlegünk :D
És nem is lesz,ha rajtam múlik.

AMúgy én pár éve 86 kiló voltam.Kb1 1év alatt fogytam le,kb 65-63kilóra.Nem volt egy nagy ördöngőség.Nagyon sokat segített,hogy a szénhidrátot kiiktattam az értendemből.Rengeteg zöldséget ettem,kenyér és tészta+krumpli helyett.
Lehet most is ezt kéne tennem,és nem híznék a terhesség végére,hanem fogynék :D
Ááá de,most nem akarok fogyózni.Fontosabb a pocakbaba,és ráérek bőven szülés után fogyizni.

mimi12

Sziasztok lányok!

Ugy felnyomtam magam, ez az idő. Már felvettük az összes ruhánkat a szekrényből, a Robikát már toltam ki és esik. Nagyon mérges lettem. Telefonon autos segitséget kértem a lány táncra vivésére. Gondolhatjátok hogy nézet a Robi hogy negyed oráig öltöztetem és 5perc alatt meg le. Ki gondolta hogy esik!?

Sziasztok
Vendég

Kostyika, voltatok táncon?
Férjem azt mondta kettő új kislány volt, Ti voltatok az egyik???
arivirág

Nekem van egy jó taktikám, hogy ne hízzak terhesség alatt!
Terhességi diabétesz!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
arivirág

Mimi,csak az a bajom,hogy én imádom a tésztákat na meg a friss kenyérnél nincs jobb.Főleg a soos féle meleg kenyér nyami-nyami :lol: Na és a párolt cukkinivel meg társaival kilehet kergetni a világból.Most holnap veszek keményítőt mert akkor tudok főzelékeket csinálni,mert azokat azért megeszem.

Na eljutottam a körmöshőz,de nemigaz,hogy a kisutcákat miért nem sózák :shock: :evil:

Holnap este jön apa :lol: Megbeszéltem a csüti időpontot,de nem az én védőnőm lesz,és nemtom mit szól a másik ,mert a Gabi azt mondta menjek nyugottan majd besúvaszt a másik nem lesz gond.

Na ezt értitek????? :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Hali

Annyit írtatok h nem bírom követni:)

Arivirág,
Büszkén jelentem hogy voltunk :D Pontosabban Veronika és az apukája mert én 5-ig dolgozom szóval nem érnék vele oda fél 5-re. De nagyon lelkes volt mondta h kell balettcipő és pénteken vigyem a suliba. Pénteken én csak fél 3-ig dolgozom, utána gyorsan elrobogok a Cora-ba heti bevásárlást intézni és utána tudom vinni 5-re. Nekem két hét múlva esedékes a terheléses cukor vizsgálat és bármennyire sajnálom a plusz kilókat azért remélem nem kell diétáznom. Emlékszem h amikor Veronikát már túlhordtam és befektettek a kórházba akkor voltak a kórteremben olyanok akiknek terhességi diabétesze volt hát még nézni is rossz volt h minden dolgot méricskéltek h mennyit ehettek. Nem lehetett könnyű.

Mimi,
Szerintem is legalább 3 kilóval mér többet :D Ki is a védőnőd? Én is oda járok de nekem közel van a lakóteleptől, 5 perc gyalog. Én nem örülnék ha elköltöztetnék a pálya mellé bár egy felújítás igencsak ráférne. Csütörtökönként du fél 5-től van terhestorna, eljöhetnél :D

Amikor Veronikával voltam itthon én akkor jártam fősulira és ingyen volt a kismamáknak. Ezt már megszüntették?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Kostyika, örülők, hogy tetszett a lányodnak a tánc, sejtettem, hogy Ti lehettek az egyik „új kislány”
Én is nagyon elkeseredtem mikor Biankával voltam terhes, és rossz lett a terheléses cukor eredményem, akkor azt hittem itt a világvége, de beleszoktam!
arivirág

Szia Gabibi!

Képzeld engem meg besúvasztottak a mai tanácsadásra. Rájöttem hogy egy hete múlt 15honapos a Robi. Igy ma megyünk oltásra. Ugyanaz a védőnőnk is mert kérdezték hogy ki a dr.nénink.

Szia
Vendég

Szegény Robika :(
arivirág

Igen akkor a Gabi a védőnőd,mert Ő van kedden.De te közel laksz nem?vagy eltudsz menni kocsival?Én nem akartam Jotikával addig babakocsizni.Elvileg különben nem Ő a védőnőnk,csak azt hiszem Ő is babás és addig van a Gabi mig vissza nem jön.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!
Nekünk a Melinda a védőnőnk.Pénteken rendel.
Nagyon rendes.Pont most írta egy ismerős ,hogy hozzá a 6hónap alatt 3x ment ki a védőnő,és azt is az első hónapban.Nem semmi :?
Hozzánk meg annak ellenére kijár,hogy a Szabi nem is itt született Érden.Sőt,ráadásul a papítjai is elkallodtak velehol(nem küldték át Újpestről),és mindennek utánajár a védőnő.

Kostyika!Megnyugodtam,akkor tényleg csal a mérleg :lol:
Terhestorna.Jó volna de,sajni nem hinném,hogy meg tudom oldani.A párom este 18h körül ér haza.A lányomat is ő hozza haza,szóval csak úgy tudok elmenni bárhová,,hogy a Szabi velem van.

Jaj képzeljétek.Tegnap a hugomékat elvittem a dokinénihez.Együt mentünk be.Én mondtam,én csak most kisérem őket.Mire az ottani védőnő.Nem nem!A Szabi kettő éves :D
na ha már ott vagyunk,és ha már mindjárt kettő éves,akkor megcsinálták a kettő éves státuszvizsgálatot.
13,30kiló,és87cm.No meg megmérték a fejét,meg a mellkasát de,arra nem emlékszem.
Természetesen a kiskönyve nem volt nálam.No sebaj,majd máskor elviszem,és beiratom az adatokat.

mimi12

Bianka 90cm volt 2 évesen és 14.5kiló!
Mindig nagyobbnak is nézik a koránál, Dominikát meg mindig kisebbnek!
arivirág

Jaj gyorsan megnéztem a lányomét is.A Szabi egy kis dugó :D
A lányom 93cm vols,és súlyra majdnem annyi mint a Szabi,30dekával volt több.És 1foggal kevesebbje volt.De viszont folyékonyan beszélt.A Szabi viszont folyékonyan mutogat :D

mimi12

Sziasztok!

Látogassatok el a köv. oldalra!
Gyermek mondókákat fogtok találni
:lol:

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Vagy

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Kép

Üdv.
maci1981

Sziasztok lányok!

Tulvagyunk a szurin! Egy picit pityerget de csak 2percig. Hiztunk megint! Karácony elött 8800gr volt most meg 9130gr. Hazafelé már majdnem bealudt a babakocsiba, sikerült félálomba levetkőztetnem és azota alszik. Jol vizsgázott a babakocsink és a hotaposom. Törtük a jeget rendesen, tiszta vizek lettünk mert a fákrol és a vezetékekről olvad a jég.
Gabibi!
Nekem negyed ora az ut a rendelőig.

Sziasztok
Vendég

Nemtom honnan vettem,hogy kozelebb laksz :lol:
de a lényeg,hogy nem sírt Robika :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi,
A fogak nálunk sem akarództak kibújni. Féléves jócskán elmúlt, amikor az alsó metszők recéi megjelentek. Aztán utána jó ideig nem történt semmi, pont a szülinapja előtt vettem észre nem sokkal, h a felső metszők is érkeznek. Egyszerre 3 fogat kezdett el növeszteni, aztán kibővült 5-re. Most úgy állunk, h a felső metszők kint, 3 alsó metsző kint és egy növekszik, egy rágó kint és egy rágó épp növekszik.
Szóval tényleg ne aggódj amiatt, h még nincsenek fogak, egyrészt baromira be tudják hozni, mint pl. Adél :wink: másrészt addig sem romlanak. Én örülök annak, h Adél azért nem viszi annyira túlzásba, mert elég nehéz neki a fogait tisztítani, pedig ugye azt meg muszáj :roll:

Judit,
Te is szeretsz körmözni. Tök jó :D Én is nagyon szeretek vele bibelődni, persze nem hivatásszerűen, mert nem tanultam ilyesmit. Mondjuk eddig csak magamon kísérletezgettem :lol:
Robikád pedig egy igazi hős, h ilyen jól viselte a szurit :wink:

Arivirág,
Te szegény :( Most már tényleg mehetne vhova ez a fránya kór. Bulást Neked!!

A munkanélküli többször is jár. A feltétel az, h meglegyen mindig az adott munkaviszony időben.

Tanulás: én úgy tudom, h a tavalyi jelentkezés volt az utolsó arra, h az anyukák ingyen tanulhassanak a felsőoktatásban. Ettől az évtől megszüntették :evil: Legalábbis tavaly erről ment ki a kommunikáció (mondjuk nem éppen megfelelő módon, hanem sumákolva :roll: ). Én is későn tudtam meg és lecsúsztam a dologról.

Mimi,
Védőnő :roll: Na ezt én sem értettem, h nekem is miért kellett a város túlvégére átmenni pocakosan azért, h a védőnővel találkozzak :roll: Ez nagyon hülyén van kitalálva :roll:

Viszont képzeljétek én úgy jártam a védőnővel, h most épp nem tudom kicsoda :lol: Amikor átköltöztünk ide Csepelről, akkor voltam 5 hónapos terhes. A csepeli védőnő mondta, h majd keressem fel az ittenit. Nagy nehezen sikerült kiderítenem, h ki az, hála az akkori itteni fórumozóknak :wink: Egy fiatala új csajszit kaptam, aki tök kedves, lelkiismeretes volt. Nagyon kedveltem. A legelső időszakban tök sűrűn kijött és ha volt vmi gond, akkor is szó nélkül jött. Aztán tavaly nyáron közölte, h pocakos és szeptembertől új védőnöm lesz. Szintén fiatal, pályakezdő. Na vele, egyszer sikerült talizni, amikor kijött hozzánk. Aztán a kórházi szobatársamtól tudtam meg nem olyan rég (aki egyébként a 18.kerben lakik), h nekik olyan védőnőjük lesz, aki Érdről jön át. Hát nem az én védőnőmről volt szó? Kicsi a világ :lol: Nos, ez az utolsó infom. Se bú se bá. Pedig gondolom kéne már mennünk, mert ha tényleg van a 15 hós oltás, akkor egy hónapunk van.

Bocsi, a szófosásért :oops: de gondoltam kihasználom az alkalmat, amíg itt van párom notebookja, mert az itthoni egy katasztrófa, nem bírom nézni a monitorját :roll:

Kép Kép
curse

Szia Curse!

Nagyon ritkán jársz erre? Én sem tanultam körmözni csak pár orákat töltöttem a műkörmös mellett, mert annyira érdekelt. Pénzem nincs tanfolyamra, és ebből megélni sem lehetne. Marad hobbinak.

Szia Kép
Vendég

Sziasztok!

Curse!A védőnőnek,én úgy tudom,az első 1évben többször ki kell mennie.Erre van valami szabály,hogy hányszor kell családlátogatásra menni,és utána talán ovodás korig kell menni.
Mondjuk ez a szabály tök jó,csak épp van annyi dolguk,amit mi elképzelni sem tudunk.Mertvan terhestanácsadásuk,van csecsmőtanácsadásuk,kijárnak kismamákhoz,kisbabákhoz,és bizony rengeteg papírmunkájuk is van.
AMúgy igen van 15hós oltás!!!A védőnődnek hivatalosan kéne,hogy szóljon,hogy lasan aktuális az oltás,vagy kéne,hogy küldjenek levelet.De jó ha tudod,nem a védőnő oltja be a gyereket,hanem a körzeti gyermekorvos.A gyerekorvosnak kéne ezután,hogy elküldje a beoltott gyerek adatait,és az oltás adatait(számát)a védőnőnek.De ezt állt.nem teszik meg,így jó ha rátelefonálunk oltás után a védőnőre.

mimi12

Judit,
Arra gondoltál, h a kp-ba ritkán járok? Ha igen, akkor ritkán :) Ha megyek vhova, akkor inkább pl. a cora vagy a campi. Most nem olyan rég voltam a savoyába is, meglepően szimpi hely az is. Olyan helyre utálok menni, ahol fizetni kell a parkolásért, pl. mom meg ilyenek :roll:

Mimi,
Tudom, h rengeteg dolgunk van a védőnöknek, nem is bántani akarom őket, csak hát szerintem illett volna szólnia az előző védőnőnek, h elmegy és megadni annak a nevét, aki helyette lesz. Azt, h elmegy, teljesen véletlenül tudtam meg a volt szobatársamtól. Szerintem ennek nem így kellene működnie. Az első érdi védőnő, akivel nagyon meg voltam elégedve. Ő rengetegszer kijött egészen addig, amíg nem ment el táppénzre. Ez kb. akkor volt, amikor Adél 7 hónapos volt. És külön kijött azért, h szóljon ő már nem lesz nyártól. Szerintem ő abszolút úgy végezte a munkáját, ahogy neki előírták.
Aztán nyárra kaptunk egy ideiglenes nőcit, aki felénk se tolta az arcát. Szeptembertől jött a legutóbbi, aki szintén csak egyszer volt kint.
És persze tudom, h nem a védőnő adja be az oltást, már eddig 3 oltáson túlvagyunk, csak azért hiányolom a védőnőt, mert mindig vele egyeztettünk időpontot. Ő szólt, h mikor lesz aktuális a következő oltás, vagy a következő státusz vizsgálat.
Az egyéves státusz vizsgálatnál senki nem mondott nekünk semmit, ezért érdekes ez az egész dolog, ráadásul védőnönk sincsen. Ezek után találjam ki, h mikor kell legközelebb menni. A kiskönyvre sem tudok hagyatkozni, mert abban is össze-vissza vannak az oltások. Még olyanok is vannak benne, amit pl. Adél már nem kapott.
Mindenesetre maradni fog az a verzió, h felhívom őket és megkérem, h mondjanak már vmit.

Kép Kép
curse

Ettől függetlenül kiváncsi vagyok, h kapunk-e majd hivatalos értesítést :? Már csak azért is, mert a dokinőhöz legalább egy hónappal előbb be kell jelentkezni, mert annyira televannak és ugye nagyon szoktak ahhoz ragaszkodni, h a gyerek időben megkapja az oltást. Tehát, ha van 15 hós oltás, már pedig van, akkor a napokban meg kéne kapnom az értesítőt, szerintem :?

Kép Kép
curse

Szia Curse!

Arra gondoltam hogy a topikunkba ritkán jössz!
Énse kaptam semmilyen értesitőt pedig elmultunk 1héttel 15honaposak. 18honaposan megint van egy oltás aztán már csak 6évesen.

Szia
Vendég

Szia Judit,

Ups, bocsi :oops: :lol: Igen, sajna most nem tudok sűrűn jönni, mert az én gépem bekrepált, apa itthoni gépétől meg jójózik a szemem. Nem bírom sokáig nézni. Felmentés csak akkor van, ha hazahozza céges gépét.
A 18 hós oltásban voltam teljesen biztos, h van, mert ugye attól van sok gyerkőcnek problémája mellékhatásként :( :roll: Nem rég volt a tvben is egy ilyen szerencsétlenül járt gyerkőc :cry:
Most megnéztem a kiskönyvet és abban van olyan, h 5 hós (amit mi már nem kaptunk, 15 hós, 3 éves, 6 éves, két 11 éves és egy 14 éves. Szóval vicces :lol: :lol:

Szerintetek itt Érden van olyan hely, ahol igazi házi cuccokat lehet venni? Tejtermékek, tojás, hús?
Én egész életemben házi dolgokat ettem és most megszűnt a forrásunk :( ugyanakkor meg nagyon odzkódom pl. a corás cuccoktól. Nem igazán csípem a vágóhídas meg nagyüzemi termelést ilyen téren.

Kép Kép
curse

Curse!
Én nem is hallottam róla,hogy a 18hós oltásnak vannak súlyosabb mellékhatásai.
Ellenben a 15hós az durva lehet.Ugyi az több elleni oltás.A Szabi kb 1hét múlva belázasodott,aztán taknyos lett,bedagadtak a nyirokcsomói,és kiütéses is lett.Szóval ami kijöhetett az ki is jött.A 18hóstol viszont épp csak hőemelkedése lett.
De szerintemviszont Judittal,tudunk mesélni a régi oltóanyagról.Sőt a Szabinál 1évvel idősebb gyerekek is még azt kapták.
AMúgy a kiskönyv valószínüleg még azért is a régi,mert pl a Szabi 2006januárban született de,a 2005 őszi gyerekek még a régi oltásokat kapták.Tehát náluk volt 5hós oltás(azt hiszem),és tök másképp kapják az oltásokat.

Védőnő.Én nem lepődőm meg semmin.A Szabi Újpesten született.Az ottani védőnő 2x volt kint,aztán kakukk.Ideköltöztünk,és felhívtam bediktáltam neki a címünket,hogy átküldje a SZabi kartonját.Nos az lehet azóta sem ért ide Érdre.Pedig a mostani védőnőnk írt levelet,felhívta ő is telefonon,és semmi.
Szóval nagyon nem egyformák a védőnők sem.

mimi12

Ja Curse,én a tojást a szomszédbol szoktam.Bizti találsz olyan szomszédot akinek vanak tyúkjai otthon.
Sajni husit azt nem tudok én sem,pedikg én is jobb szeretem a házi dolgokat.
Sőt most csináltam egy adag töpörtyűt,mert a zsírt is jobban szeretem mint az olajat,és a työpit is szeretjük.
Szerintem sokkal egészségesebb zsírral főzni sütni mint étolajjal.
Amúgy szerintem a legközelebbi piac az a Skálánál a kispiac.(volt Skálánál).Oda járnak ki termelők,és pl csirkét azt tudom,hogy árulnak.Bizti az sem teljesen házi de,nem felfújt miltis.

mimi12

Sziasztok!

Esti program van, csak egy percem van:

Curse :) Én láttam itt nálunk a Fehérvári úton kiírva egy háznál, hogy háztáji nevelt kacsa, csibe eladó. Ez rémlik, de holnap meg tudom nézni, ha idáig is eljönnél érte :)

Egyébként elkezdtük Balázzsal az oviba szoktatást, nem vészes, de még nem hagytam ott, már nagyon hajlanék rá, mert Gergőnek is ott kell lennie, és nagyon nem tetszik neki :shock:
Nekem egyébként kész horror, mi ugyanis 9-fél tízig szoiktunk aludni, most meg át kell szoknunk a hetes kelésre :( Nem is tudom, el tudok-e aludni éjfél előtt...
És amíg beszoktatás van, addig nem tudok délelőtt főzni, farkas éhesek vagyunk, mire hazaérünk, tisztára át kell szervezni az életet. Én meg azt úgy utálom :oops: De ha beindulunk, remélhetőleg klassz lesz minden :)

Szerintem az oltási könyvekből kinyomtak egy nagy adagot, és közben változott az oltási rend, ezért van minden máshogy. Én sem tudom követni, Gergő 2005 őszi, de volt arra lehetőség, hogy megvegyük az új oltásokat, így ő már azt kapta pénzért. De nem is emlkeztem rá, hogy 15 és 18 hósan is kapott :oops: Csak azt tudom, hogy most 6 éves korukig egyiknek sincs szuri :)

Gondolom, azt nem tudjátok, nekünk ki vajon a védőnőnk? Valakit fel kéne hívnom ezügyben...

Judit :) Cuki a kicsid a járókában :) És milyen ügyes, hogy nem sírt a szurinál! Gergőm már a sztetoszkópot meglátva visít :shock:

Na, fürdés van.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szia Jucc!

Jo hogy jelentkezztél! És az ova jutás? Szerintem a sarkon a rendelőbe kérdezdd meg hogy ki a védőnénitek.

Szia Kép Nem tud nyugton ülni!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ilyen jeges időbe befagyhat egy topik is?

IRJATOK!

Sziasztok Kép
Vendég

[quote="halmai judit"]S írta:halmai juditziasztok Lányok!

Ilyen jeges időbe befagyhat egy topik is?

IRJATOK!

Sziasztok Kép

Naná :D

Amúgy sziasztok!
Én egész héten lótifutizok.Tegnap uncsiztunk,és átmentem anyumékhoz,meg elmentem az Auchanba vásárolni.Képzeljétek,nem is tünt edig fel.Az Auchanben,szokott lenni olyan pelus,ami kettő csomi össze van szigetelőszalagozva.Én nem tudtam miért van így összecsomizva?Megkérdeztem,és a kiszakadt,kibontott zacsikat összecsomizzák egy épp zacsival,és egy áráért eladják.Így sikerült vennem 2csomi 66db os,pamperst,3700ft ért :D
Úgyhogy ha arra jártok,akkor nézzétek,hátha nektek is szerencsétek lesz.Amúgy mindenféle pelus van így összecsomizva,csak lesni kell.

Mamegyek dokihoz,úgyhogy én ma sem leszek.De azért ha lesz időm,doki után írok,ha nem akkor csak hétfőn.
Szép hétvégét mindenkinek!

mimi12

Szia Mimi!

Jo hogy mondod, tegnap voltam, és nem is láttam.

Várunk doki után, a beszámoloval!

Szia
Vendég

Sziasztok!

Doktor bácsinál volt a gépünk idáig azért nem jöttem.De látom sajnos nem sok mindenről maradtam le :cry:
Voltunk a Gekkoba állapotfelmérésen és azt mondták minden ok a Jotikával :lol: Csak 2 helyen feszes az izomzata.De megmútatták,hogy tornáztassam és azt mondták igy minden ok lesz.Meg mútatot a csaj 1-2 dolgot amivel lehet ösztönözni a mászásra,mert nem szaad kimaradnia és ahogy vizsgálta meg játszott vele aztvette észre,hogy a fiam már nagyon nagy fiú akar lenni és szeret állni.Bár magátol még nem áll szerencsére.Nagyon baráti kis hely :lol: (de ennyiért lehet is :cry: )

Arivirág,jobban vagy??????

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Tegnap mi volt a Dr. néninél? Sok babárol hallodtam hogy tornásztatni kell, fincsi nekik a torna.

Szia
Vendég

Sziasztok!

Én mindkettő lányomat tornáztattam, sőt mindkettő hordott terpesz pelust, mer kötött voltak a csípőjük, már semmi bajuk, úgyhogy Gabibi, biztos nektek is meghozza eredményét a torna!!
Már meggyógyultam!

Mimi, már eldöntötted, hol fogsz szülni?
Majd mesélj mi volt a dokinál!
Nemsokára lesz a nyakiredő mérés, nem?
Bár már halványulnak az emlékek, de mintha a 12 héten lenne az!?

Kostyika, jöttök?
Most egy órás lesz az ovistánc!
És itt nem lehet bent a szülő...de ezt már írtam!
arivirág

Hogy mi volt!!!!??????Zöld kötött pulcsi és szürke kord gatyába vittem a FIAM és megint lelányozta és ott volt a férjem is!!!!!!Ha legközelebb előfordul mostmár szolók neki!!!!!!!!! illő lenne megjegyeznie :evil: De ti láttatok róla képet hát ugye hogy nem olyan lányos,hogy még totál fiú ruhába is lelányozzák????,
Különben minden ok 8 kg 15 deka és ezt nem nagyon értettem mert akkor nem igazán hízott,de nem baj.

Kép

Gabi
gabibi

Szerintem tök kisfiús Jotika, nem kislányos!
De egyszer mikor még olyan egy éves volt Bianka, lekisfiúzták, hát nem esett jól, úgyhogy megértelek!
arivirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?