Share,
naggggyon jóóóó ez a hajas kép Mátéról
Alvás azóta változott? Sajnálom a pajzsmirigy dolgot, remélem elég lesz rá gyógyszert szedned.
Lippa,
Akkor most Lillának kívánok jobbulást! Remélem, most már nem kapja el egyikőtök sem!
Rebe,
Remélem, hogy már a köhögés is elmúlt, és meggyógyultál!
Napcsi,
Álomszép a kislányod! Teljesen kész vagyok tőle!
Olyan kis kiegyensúlyozott babának tűnik!
Örülök, hogy most ennyit írtál, és nagyon helyes, néha azért nem árt belesz**-ni a házimunkába! Az anyaidő jár!
Szüléstöri:
Nem csodálom, hogy nem szívesen emlékszel vissza rá, nagyon megrázó lehetett… De tényleg az a lényeg, hogy Nórival minden rendben!
Judit,
Nagyon jók a lányokról a képek!
Jók a kommentek is mellettük!
A kedvencem a „Dorka mosolyogj, Apa már megint fényképez” kép!
Lucia drága,
Köszönöm, Nektek is Nagyon Boldog Új Évet!
Várjuk a képeket, sok puszi!
Chesti drága,
Remélem, hogy már teljesen rendbejöttél! Puszi és tudod, hogy én is…
Fantasztikusak a képek! Teljesen odavagyok ezért a csupaszem tündérért!
:D
Szofi,
Nagyon örülök, hogy írtál! A lényeg, hogy minden rendben Veletek! A táblába beírtam az időpontot
Szuper, hogy a babák szépen fejlődnek, a képek nagyon jók!!!!
Benszi,
Nagyon szépek a gyerekek! A parókás kép nagyon király!
Jó, látszik, hogy nem vagy fitt, de egyáltalán nem nézek ki sz*rul! Nem lehet egyszerű a két csöppséggel. Van segítséged? Örülök, hogy jónak tűnik az Espumisan csepp!
Bibar drága,
Sajnálom, hogy elestél!
de örülök, hogy minden rendben Olivérrel!
4 kg????
Öööö… nem rossz… óriásbébitek lesz
Ne sírj drága, nemsokára a karjaidban tarthatod ŐT, akire mindig is vágytál! És minden rendben lesz az új dokiddal is meglátod. Sok-sok puszi, és kitartás!
Timy,
Nagyon gratulálok Norinához!
:D Nagyon helyes leányzó!
Most nézem, te még benne sem vagy ebben a táblában. Ha küldesz adatokat, akkor felveszlek! És mostantól gyere sűrűbben!
Ági,
Elég korán szedted az antibiotikumot, hogy ne legyen semmi gond, ne aggódj. Bár biztos én is aggódnék természetesen
Ballagyo,
Most látom, hogy már Neked is csak 43 nap van vissza
Kitartás!
Elan,
Igen-igen, szerdán. Nagyon szépen köszönöm a szorítást!
Hát, szerintem érdemes lenne otthon maradnod valamennyit, nehogy elkapd az influ-t… És még a bevásárlóközpontokat is kerülném a helyedben, és persze minden más tömeget is…
Mamm drága,
Szerdán lesz
Látod, túl mozgalmasan telnek a napjaink, remélem most már csak jó dolgok jönnek…
Még nincs szilveszteri kép, majd ha lesz fent, megírom
Nagyon ügyes vagy a kilókkal! És szép a pocid nagyon! És nagyon örülök, hogy a párod is jobban van!!! Autóval végül mi lett?
Gomba,
Nagyon ügyik vagytok az altatással.
És a kép is szuper Benedekről!
Lexi,
Köszönjük
Sharonról a híreket! Gondolom Te majd megírod, hogy ha kibújik a kiscsajszija – a végén még túl hordja!
Te meg jól eltűntél, hallod…
Gica,
Látom, Te is ki tudsz borulni az ikreken
Fotókat mikor kapunk?
Puszi mindenkinek!
UI: holnap dobok új táblát, ma már nincs erőm...