Cseriani, mé szedted le az avatarodat?
Enahma, egyetértek Cserianivbal - az uccsó pillanatig mozoghatnak. nekem is azt mondták, elcsendesednek a végén - hát nem csendesedtek. Bármikor bármi lehet, nagyon drukkolunk, hogy még ma, vagy holnap Ármin kopogtasson! (És ne csússzanak az utak...)
Timesznek további jobbulást!
Dadomi, igazad is lehet (pelusügyben). 9 hónap telt el a 2 terhességem között; Hannával végigrettegtem, kórházba is kerültem az elején; a végén Varga már meg merte mondani, hogy nagyon félt, hogy nem bírom végigcsinálni. Én is... Elképzelhető, hogy így jön ki Hannán a dolog. Mostmár jó híreim vannak, 2 napja - illetve egyelőre ez már a 3. - nem pisilt be, tegnap már szólt is magától. Nagydologgal még gondok vannak/lesznek, dehát ne akarjunk mindent eccerre, ugye...
Bakker, mintha nem is egy 3 évesről írnám...
Férjem azt mondta tegnap, hogy előbb kellett volna kezdenünk ilyen határozottan, előbb leszokott volna.
Na, de lekopogom, még korántsincs vége. De határozottan jó úton haladunk... Amúgy a korához képest értelmesebb - mondom éna saját gyerekemről, hápersze, hogy pöppet sem vagyok elfogult -, csak ezzel voltak gondok.
Vargáról jut eszembe: nemrég elvállalta egy most 14 hetes ikerterhes ismerősömet. Ezzel nem vonom kétségbe,
Moni, amit írtál, dehogyis!!! Csak mesélek. Remélem, itt marad a főorvos úr.