Új privát üzeneted érkezett!

Enahma,
én tudtam hogy "hivatásos" vagy, azért kérdeztelek téged :lol:
Kitartás, a vége nagyon kemény de eljön egyszer a pillanat. :wink:
Vendég

Nekem sem volt mérlegem Noémivel sem,pedig vele voltak gondok( Sugárbahányás emiatt Pécsen is voltunk a kórházba)most sem akartam,de miután kellett a tápszer azért hoztam hogy tudjam mennyit szopik a pótlás mellett. Hetente 10 dkg-ot hízik,de nem is mondták még hogy nem elég! Azt is próbáltam hogy egyen akkor többször nem 3 óránként hanem 1-másfél,de annyira sírt és nem is tudott elaludni.Akkor még volt itthon lefejt anyatejem és azt adtam oda,utána szépen megnyugodott és elaludt. Evéssel és ivással nem spórolok.......szó se róla meg is látszik a mérlegen :D ,de ezt mindenki tudja hogy ez nem a fogyókúra ideje! Azt én is érzem hogy mikor van kicsit több tejem mert bizsereg a cicim. Volt is olyan hogy akkor elég volt a tejcsi és nem kellett pótolni,igaz hogy 2 óra múlva éhes volt megint,de addig se sírt. Viszont úgy gondolom,hogy azért ne sírjon,mert nincs elég tejem és nem adok neki tápszert!! Mindenképpen megpróbálom amit mondatok,veszíteni valóm nincs!!!!

Kép
Kép
josi

Josi, nekem nagyon tecc a hozzáállásod! Persze, így, pótlás mellett jó azért, ha van mérleg, hogy tudd, mennyit adj hozzá... De én is egyetértek a többiekkel; a magam példája az ok erre; Hannánál 2 hós kora óta pótlás kellett, de már a legelejétől mértem minden szoptatásnál, tiszta idegbaj voltam - egészen 2 hós koráig, akkor megnyugtatott a tápszer... Na, de Árminnál ilyen nincs, messze száműztem a mérleget, akkor eszik, amikor akar (még most is van, hogy óránként ) :oops: - most a ló túlsó oldalán vagyunk, anyatejen kívül mást nem nagyon akar elfogadni, dehát nagy baj nincs vele, látszik rajta... Na, szóval max. egyetértek itt az előttem szólókkal. Ja, és persze: hülyeséget írtam, nyilván a kakamennyiség nem számít, van olyan anyatejes baba, aki hetente 1szer produkál és még azt is normálisnak tartják... Csak tápszeresnél várják el a napi kakis pelust általában. De ez se törvényszerű. Szal, úgy van valóban, ahogy Áfi javított.
Na, jó hosszú voltam... :oops:
Enahma, további kitartást neked! Könyvelőprogram??? Jesszuuus... :lol:
Ne félj, te sem maradsz 2 in 1. Megen saját példáim: rengeteget mozogtak, jó volt a szívhangjuk, nst totál egyenes vonal volt - és megszülettek, pár nappal rá. Te se húzod már sokáig! :wink:
Ez a vasgyúró gyerekem meg az annya :twisted:
Kép
Vendég

Emmammami, mi az a "tök egyenes vonal"? Nyilván nem a szívhangokra gondolsz. Talán arra, hogy nem volt fájás? :?:

Kép

Kép
enahma

úristen, enahma, dehogyis!!! persze, arra, hogy nem volt fájás... :wink:
Vendég

enahma szerdán nekem is tök normális volt az NST-m,még a méhszáj sem volt nyitva,erre csüt.éjjel elfolyt a magzatvíz. Tehát,megy ez,mint a karikacsapás,várj csak...
És,mintha magam hallanám:én is azt hittem a vége felé,hogy már sosem szülök meg...
Vendég

de nincs itt ma senki :cry:
Vendég

én is ezt mondom... csak ugrálok ide, de tennap este óta csend van. :lol:
mizu, cseriani?
enahma? :roll: :D
Vendég

semmi különös,csak gondoltam idekukk...megyünk hamarosan unokatesóm kisfia szülinapjára-4 éves...
estig írjatok ám... :wink:
majd jövök olvasni :D
Vendég

Jó bulizást! Majd mesélj.
Ja: szoktatjuk ám le Hannát a pelusról! Január 1 óta :oops: :P Ölég jól haladunk - bár nem olyan jól, mint kéne - , majd beszámolok a történésekről. Nemtom, ismerősöd hogy áll (ugye, te írtál a kiskölyökről, aki Hannával egyidős és még nem OK)? Basszus, idáig vártam, de már olyannagyon brutálciki, hogy még mindig pelenka kell neki... Már kinőtte a bilit is. :oops: :shock:
Vendég

Sziasztok! Enahma még egyben? Húúúúú, szegény, ha úgy jár, mint én...
Na, ma volt az első jele a féltékenységnek: Tomi többször kijelentette a nap során, hogy "nem a miénk a baba". Miben reménykedik? Abban, hogy visszavisszük? :) Csak belelátnék a kis okos fejébe!
Mennyit alszik egy kisbaba a kezdeti időszakban? Nekem úgy rémlik, hogy Tomi folyamatosan ordított. Zsófi meg 3 óránként alszik 2 órát. Normális ez így? Mondjuk éjjel meg négyszer kelek hozzá, ilyen a szemem :shock:

Kép
Kép
banoed

Banoed ez teljesen normális nekem mind a két lányom az elején csak evett és aludt. Egy hónap után pedig éjszaka is csak egyszer keltek fel enni és aludtak tovább. Ne izgulj ilyen miatt.

Csajok egy kérdés: Érdemes volna elmennem vérvételre? Azért kérdem, mert mikor Réka megszületett 62 kg lettem, majd 5 kg-ot híztam, most pedig 59 kg vagyok, pedig nem is fogyózok. Normális ez a fogyás? Igaz, hogy ugrálni valóm van bőven, munka, gyerekek stb. De ezt nem is kell mondanom nektek.
Vendég

Enahma férje és egyben Ármin apukája vagyok. Feleségemet szerdán befektetik.

Kép

Kép
enahma

nna,Ármin-apuka,akkor már nincs sok vissza :D
Drukkolunk nagyon :!: :!:
De szerintem nem várjátok meg a szerdát.kÍVÁNOM,HOGY JÁRJATOK ÚGY,MINT ÉN,BEFEKTETÉS ELÖTTI NAPON LEGYEN MEG KICSIFIATOK :wink:
Vendég

bocsi,a fele NAGYRA sikerált :oops:
Vendég

Na csajok....Csilla egész nap sírt :( nagyon ingerült is volt most estére már annyira hogy hiába adtam a szájába a cicit csak sír és sírt és sírt.Egész nap kapott 30gr tápszert,de most este 90gr-ot és ki is ütötte magát :lol: . Még nem adom fel,holnap is próbálok sokat szoptatni de ha holnap is ilyen lesz....Enahma,szorítok neked hogy ne kelljen egy nappal se többet bentlenned a szülés miatt!

Kép
Kép
josi

Josi,
kitartás és kevés idegeskedés! Menni fog az! :) Lehet hogy nem 2 nap alatt, akkor csökkentsd lassabban a tápszer mennyiségét. A lényeg hogy soksoksoksok szopi, mindig mindkét mellből, és kevés stressz, és mindig egy picivel kevesebb tápi. :wink:
Vendég

Haj-rá Josi! :D Kitartást.
Enahma (ill Enahmaférje) ugye azért jól vagy/van? Nagyon szorítunk, hogy minden rendben menjen, és még szerda előtt elinduljon Ármin kifelé!
Rékababa, mennyi vagy alapból általában? Ha nem érzed rosszul magad (nem vagy fáradt, nem szédülsz, mittomén) akkor talán nem vagy nagyon vérszegény. Más betegségre meg sztem rohamos és nagy mértékű fogyás szokott utalni... De, ha megnyugtat, sztem menj el vérvételre, ártani nem árt! :)
Vendég

Réka előtt 58 kg voltam. Vashiány biztos van, az mindig szokott lenni. Nem bánom, hogy nem kell erőlködnöm és megy le, csak remélem, hogy ez normális. Igaz még így is van rajtam 5-6 kg fölös. Az lemegy akkor jó. Meg ugye a rendszertelen evés is sokban befolyásol.

Josi én is szurkolok, hogy sikerüljön a tejci termelést növelni. Hajrá és kitartás.

Enahma most már kibújhat Ármin baba, hogy ne kelljen "csak úgy" befeküdni.
Vendég

Látom ma se senki.
Timesszel mi újság van? Jobban már egy kicsit?
Vendég

én vagyok,eddig a karácsonytˇ"takarítottuk" el. Lehet jövőre nem pakolom így tele a házat :twisted:
rékababa bárcsak én is így tudnék fogyni. Állitólag szopi alatt nem jönnek a kilók,stb...na,ez rám nem igaz :oops: :cry:

Timi köszöni jól van,kiszedték a csöveket ma,jól tud mozogni,és nem is fáj már neki annyira,mindenkit üdvözöl. Azt még nem tudja,mikor mehet haza,és nagyon hiányzik neki a kisfia. Ezt teljesen megértem.
Remélem a hét elején már hazaengedik.
Vendég

Emma! Annyira édes Ármin azon a képen:) Dominik meglátta és majd kiugrott a bőréből, mintha minden nap találkoznának úgy örült, és rögtön rákezdte, hogy "baba baba baba" :lol:

Rékababa! Én is készülök vérvételre már hónapok óta, nekem szülés után nagyon rossz volt a vérképem, vért akartak adni, de nem egyeztem bele (brrr...), és azóta sem tudtam semmi vasat szedni, mert a mellékhatásai nagyon durvák nálam. Kétlem, hogy rendbe lennék vérszegénységileg (hú ezt aztán megfogalmaztam), mindig fáradt vagyok, tök mindegy mennyit alszom, sokszor szédülök is. Fogyok is szerintem folyamatosan, de az nem baj :)

Josi! A szoptatós könyv azt írja, hogy tejmennyiség növelésére először addig szoptasd az egyik mellből a babát, amíg ő abba nem hagyja, aztán ugyanígy a másik mellből is, és még tedd vissza az elsőre egy kicsit, így jó sok inger éri a melledet, és annál több lesz a tejci. Ja és a könyv szerint még serkentőleg hat a tejtermelésre a bőrkontaktus, tehát minél nagyobb felületen érintkezzetek a babával szopi alatt :lol: Ezt én speciel nem próbáltam. Meg a homeós bogyót próbáld ki. A tápszert fokozatosan csökkentsd, mondjuk ha eddig kapott 80-at pótlásnak, próbáld meg, hogy csak 70-et kapjon. És ne idegeskedj, az árt a tejnek. Mindent bele, sikerülni fog. A könyv szerint akkor is visszahozható a tej, ha már "elment". Esetleg ha tudsz szerezni Szoptanit-ot, az olyan, hogy a nyakadban lóg az üveg, abból egy vékony csövön keresztül jön a tej, a cső a melledhez van ragasztva, és a pótlást a szopizással együtt kapja a baba, nem üvegből issza, és több inger éri a mellett, fokozatosan lehet csökkenteni a tápszert, és egy idő után már nem is lesz rá szükség.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Még egy üzi aztán ittse.
Még három vizsgám van vissza ebben a félévben, megyek 9-én, 12-én, aztán 15-én szakmai szigorlatom lesz. Szorítsatok nekem két pelusozás között.

Ja, Emmának akartam még valamit a szobatisztasághoz. Egy ismerősömnek a kislánya beszélni nem akart, már elmúlt két éves és semmit nem beszélt, voltak vele orvosnál is. Doki szerint pszichés oka lehetett. Ennek a csajnak az első babája halva született, a kislány a második volt, és a két szülés között 1 év és 1-2 hónap volt. A doki szerint a terhesség alatti izgalmak, az elvesztett baba, a gyász mind kihatással voltak a kislányra már az anyaméhben, és nála a beszéd megindulásában volt rá negatív hatással. Nem lehet, hogy Hannánál is hasonló a helyzet, csak ő nála a szobatisztaság kialakulásában - illetve nem kialakulásában nyilvánul meg?
Ne aggódj, mindjárt jön a tavasz, a jó idő, aztán magától el fogja hagyni a pelust.

dadomi

dadomi próbáltad a béres vas vitált? Ezt tényleg csak ajánlani tudom...
Kristóffal a ferro folgammát szedtem,nem volt a legjobb,de a bérestől semmi bajom.(nem reklámozok,csak ajánlok :lol: )

rékababa voltál már Réka születése óta vérvételen?Mert az nem árt. Én Kristóf féléves korában voltam,meg miután teljesen abbahagyta a szopit,rá egy hónapra,tehát 10 hós korában...
Vendég

Réka születése óta nem voltam, de a ferrofolgammát és a béres Gravidát szedtem szoptatás elején. Én alapból vashiányos vagyok, úgyhogy val.szeg. megint a mély ponton van a vasam. Mikor Rékával terhes lettem Bakó vénás injekciót írt ki vasra, annyira alacsony volt.
Emma az okosok azt mondják, hogy 5 éves kor a határ a szobatisztaságra, úgyhogy még nem vagytok elkésve. Addig semmi baj nincs, ha bepisil.
Dadomi én 3 éves voltam mikor kezdtem a beszédet, anyuék már orvoshoz akartak vinni. Azt hitték, hogy valami baj van velem. Igaz azóta be se áll a szám. :lol: :lol:
Vendég

Még egyben vagyok, a gyerek túlságosan is virgonc, ez be akar költözni a kórházba... *sóhaj* De addig még bármi történhet... Köszönjük a szurkolást, nagyon jól esik! :)

Timesszel mi van? Tudtok róla valamit?

Kép

Kép
enahma

nyugi enahma,Eliza még akkor is ugrabugrált,mikor folyt a magzatvizem :P
De Kristóf is hasonló volt. Mondta is egy-két emberke,hogy amíg így mozog,jól érzi magát bennt,és nem akar kibújni,meg,hogy majd kevesebbet mozog a vége felé.stb...nna,nálunk ez sem jött be :twisted:
Vendég

dadomi mikor lesz Dani szülinapja? Ti akkor megint buliztok,meg tortáztok :D
Vendég

Cseriani, mé szedted le az avatarodat?
Enahma, egyetértek Cserianivbal - az uccsó pillanatig mozoghatnak. nekem is azt mondták, elcsendesednek a végén - hát nem csendesedtek. Bármikor bármi lehet, nagyon drukkolunk, hogy még ma, vagy holnap Ármin kopogtasson! (És ne csússzanak az utak...)
Timesznek további jobbulást!
Dadomi, igazad is lehet (pelusügyben). 9 hónap telt el a 2 terhességem között; Hannával végigrettegtem, kórházba is kerültem az elején; a végén Varga már meg merte mondani, hogy nagyon félt, hogy nem bírom végigcsinálni. Én is... Elképzelhető, hogy így jön ki Hannán a dolog. Mostmár jó híreim vannak, 2 napja - illetve egyelőre ez már a 3. - nem pisilt be, tegnap már szólt is magától. Nagydologgal még gondok vannak/lesznek, dehát ne akarjunk mindent eccerre, ugye... :roll: Bakker, mintha nem is egy 3 évesről írnám... :lol: Férjem azt mondta tegnap, hogy előbb kellett volna kezdenünk ilyen határozottan, előbb leszokott volna. :lol: Na, de lekopogom, még korántsincs vége. De határozottan jó úton haladunk... Amúgy a korához képest értelmesebb - mondom éna saját gyerekemről, hápersze, hogy pöppet sem vagyok elfogult -, csak ezzel voltak gondok.
Vargáról jut eszembe: nemrég elvállalta egy most 14 hetes ikerterhes ismerősömet. Ezzel nem vonom kétségbe, Moni, amit írtál, dehogyis!!! Csak mesélek. Remélem, itt marad a főorvos úr. :mrgreen:
Vendég

Jah, és Dadomi: drukk a vizsgákhoz! Csak ügyesen.
Vendég

emmamama az úgy kezdődött,hogy vettünk egy új gépet,ami gyönyörű képeket csinál,csak hatalmasakat. Fel akartam tenni egy másik képet,csak nem tudtam annyira lekicsinyíteni,hogy felférjen :oops:
A régit meg lusta voltam előkeresni,hogy visszategyem :evil:
Vendég

emmamami nagyon jó úton haladtok a leszoktatáshoz...egy a lényeg-nekem legalábbis ezt mondták:ne adj rá már napközben akkor sem pelust,ha mentek valahova,inkább vigyél egy táskányi ruhát :?
Eleinte,ha esetleg belemegy a bugyiba,akkor mondd azt,hogy nem baj,de kb.egy hét után meg már azért kicsit szidd meg..de nehogy nagyon,csak mondjuk mondd azt,hogy nahát,ilyent azért a nagylányok nem csinálnak ám,meg :hát,anya most szomorú,figyelj oda kicsit jobban...
Egyes gyerekeket lehet kérdezgetni,hogy kell-e pisilni,kakilni,pl.Kristófot nem lehetett,ideges lett tőle,és mindig mondta:anya,majd szólok... :wink:
És rengeteg türelem!!!!
Az éjszakai pelusban reggelre szokott még valami lenni?
Vendég

Cseriani, így csináljuk mi is, csak felgyorsítottuk a folyamatot... :P vagyishogy már a leszoktatás 2. napján mondtuk, hogy ejnyebejyne, nagylányduma, stb... :lol: Úgy láccik, bejött. Őt még kérdezgetni kell, bár ahogy írtam is, utóbbi időben magától szól már. De azé kérdezgetjük... Kristóf, dejópofa! Tetszett a szövege. :D Jaja, most anyóséknál van a lány, szánkóval ment és pelenka nélkül, előtte pisilt, de paráztam rendesen, mi lesz, ha útközben jön rá... :shock: De kibírta. Éjszakára és délutáni alváshoz kap még, mert sokat iszik elalvás előtt is és néha éjjel is felkel. Úgyhogy reggelre mindig tele van a pelus; uccsó lépésként erről szoktatjuk majd le valahogy. Max. felkelünk vele éjjel.
Elizád nem érzi a frontot?
Vendég

Eliza ma nem frontos,sőt,az elmúlt pár napban nagyon jó kislány volt,eszik,alszik,vigyorog. Úgy birom,egyfolytában fülig ér a szája :D
Ismerősöméknél is megoldódott a pelus-gond,éjjel sincs már,viszont éjjel egyszer keltik a gyerkőcöt pisilni :?
Vendég

Hű, ez nagyon jó hír! Mi is asszem kelteni fogjuk. :(
Vendég

SZIASZTOK LÁNYOK!

újra itthon vagyok mivel ma már nagyon jól voltam és szépen gyógyult a sebem hazaengedett a prof.

Kép
timesz

Timesz,örülök hogy megint köztünk vagy,és ezek szerint tényleg jól vagy ha már a géphez is odaültél!!Na valld be hogy hiányzott a társaságunk :lol:

Kép
Kép
josi

Timi!!!!
Jajj,de jó.Látod,nem is volt ez olyan hosszú idő...ezek után már minden rendben lesz. Nagyon ügyi vagy :wink:
Doki mit mondott?
Vendég

Timi!
Örülök hogy már otthon vagy!
Remélem kicsivel jobb hogy már tul vagy rajta.
Hogy vagy amúgy?
Vendég

Persze hogy a jó társaság miatt siettem haza ennyire (és egy picikét a kisfiam miatt is).

6 hét múlva kell kontrollra visszamenjek, da ha megjött a szövettan eredménye telefonálnak, de általában szokták javasolni a biztonság kedvéért az utókezelést is (kemo+sugár megint), de ezt már nem szeretném. Elég volt a sok fájdalomból és tűrésből!!!!

Meglátjuk, mit mond a prof. Ő reméli hogy negatív lesz a szövettan és itt be is fejeződőtt a kálváriám, mert azt mondta szemtelenül fiatal vagyok még ehhez a betegséghez és nem evvel kéne törődjek a kisfiam helyett. Tündéri egy ember, kiváló orvos és nagyon empatikus a betegeivel (mondjuk a boríték is elég vastag volt amit kapott, de megérdemelte!).

Kép
timesz

Timesz örülök, hogy végre otthon vagy. Remélem lelkileg is sikerül hamar helyre jönni. Szurkolok, hogy minden rendben legyen a szövettanon.
Moni már fél idő. Hát nem semmi. Még ennyi idő és a kezedben tarthatod a babád. Akkor már te sem fogsz unatkozni otthon.
Emma Réka iszonyat nyüszis volt hétvégén. Ma már jobb volt. Jobbat is tudott aludni. Bilizés hajrá. Csak így tovább. Először legyen csak nappal szobatiszta teljesen, mi is így csináltuk. Mikor már nem pisilt be véletlenül nappal, akkor kezdtük éjszakai pelusról leszoktatni. Mi egy bizonyos időben ébresztettük. Igaz, hogy sokszor félálomban tettük a bilire, de pisilt és aludt tovább. Kitartás.
Vendég

nna,Emma,Elizát éjjelre érte el a front,két órán keresztül vigyorgott ránk :twisted:
Kristóf is alig aludt a szobájában,jött át,és egész éjjel tekerte a hajam :twisted: :twisted:
Én meg most kb.így nézek ki: :shock: :? (a kettő összeadva)
Holnap megyek megint anyajegyet leszedetni :?
Most a bal lapockámról szed le kettőt,de az még talány számomra,hogyan fogok kb.fél órát hason feküdni?? :oops:
Remélem a melltartót nem kell levennem,mert a tejcit inkább Elizának adom,minthogy ott préseljem ki magamból :oops:
Vendég

Én is vagyok ám!! Tegnap még a gépet sem kapcsoltam be, nem értem rá :?
Cseriani! 10-én lesz Dani szülinapja, már a 4., és olyan, mintha most született volna, 4 éve ilyenkor már nagyon vártuk, hogy kibújjon, vele befektettek a kórházba, pont 4 évvel ezelőtt ezen a napon, aztán másnap hajnali 3-kor megindult a szülés, és 27 órával később meg is lett a hatalmas pici fiam :lol:

Emma! Ügyik vagytok bilizés ügyben :D Én személy szerint nem értek egyet az éjszakai ébresztgetés-biliztetés dologgal, de mindenkinek más jön be. Én úgy voltam vele Daninál, hogy ne rögzüljön benne, hogy éjjel kelünk és pisilünk, hanem igenis bírja ki reggelig. De ő amint nappalra szobatiszta lett, nem akart éjszakára sem pelust, és onnantól száraz pelenkával ébredt reggel, és rögtön követelte magának a bilit. Két hétig aludt még pelusban, aztán már éjszaka sem adtam rá :lol: . Nagyon szerencsések voltuk ezzel kapcsolatban. És talán ha kétszer mostam bepisilés miatt ágyneműt.

Timesz! Örülök, hogy jobban vagy!! És drukkolok, hogy negatív legyen a szövettan, és ne kelljen több kemo!

dadomi

Timesz, én is nagyon örülök a híreidnek! Remélem, ezentúl minden rendben lesz!
Dadomi: Mit meg nem adnék, ha 10-én megszületne az én fiam is! Hihetetlenül fárasztó ez az utolsó pár nap/hét... Pedig próbálok tenni-venni, mégsem megy úgy, ahogy szeretném. De hát tudjátok, miről beszélek. :)

Kép

Kép
enahma

Enahma! Mivel a boszisulit bezártuk már Emmával :lol: , mert nem jöttek be a jóslataink :roll: , ezért inkább nem jósolnék neked. Dani négy nappal a kiírás után született, Árminnak még ahhoz egy napja van vissza :wink: , ki tudja... 2004. január 10-én született pár baba itt Szekszárdon :D , nem mi voltunk az egyedüliek. Tudom így a végén már nagyon rossz, fáj minden, nehéz mindened, meg hát a türelmetlenség, hogy mikor látod már a babádat. Annak idején a Kőszegi doktor bíztatta az egyik kismamát, hogy ne aggódjon, még egy gyerek sem "kövesedett" be az anyukája hasába :lol: - lehet, hogy nem pont szó szerint így mondta, de akkor szerintem úgy gondoltuk, akik bent feküdtünk pocakosan, hogy majd akkor mi leszünk az első példák ilyen esetre :lol:
Na megyek tanulni, vagy legalábbis úgy csinálni, mintha tanulnék :evil:

dadomi

Az a baj, hogy Ármin igazából nagyon is időben van: az én 34-36 napos ciklusaimat figyelembe véve még egyáltalán nincs késésben, de ezt egy doki sem hajlandó soha tudomásul venni. Másrészt viszont ahogy így tapogatom, jó nagy baba, és ez ijeszt egy kicsit, mert ha még marad bent, még nagyobb lesz...

Kép

Kép
enahma

Enahma, attól ne félj, hogy nagyobb lesz. Az én példám azt mutatja, hogy a túlhordással veszítenek a csöppségek a súlyukból. Zsófi karján, combján látszott, hogy a zsírréteget felélte egy kicsit, mostanra kezd kitöltődni.
Timesz, örülök, hogy otthon vagy, jobbulást!
Dicsekedtem már, hogy 5 nap alatt 30 dkg-t hízott a kiscsaj?

Kép
Kép
banoed

Pelus leszokatás témába Dadomival értek egyet. Mondjuk szerencsére nekünk is hamar ment és amikor nappal nem pisilt be szinte egyidőbe elmaradtak a pisis pelenkák száma éjjel is. Sógornő még ma is ébreszti az 5 éves fiát éjjel hogy menjenek pisilni........szerintem is ez csak egy rossz szokás,de mindenkinek más jön be. Banoed,gratula a súlygyarapodáshoz,csak így tovább!!Tamáska mit szól a kistesóhoz??

Kép
Kép
josi

Timesz, nagyon örülök neked! Túl vagy ezen is, látod - drukkolok, hogy jó legyen a szövettanod! MOstmár végre a családoddal lehetsz.
Enahma, nehéznehéz... Túlhordásnál valóban veszíthetnek a súlyukból, de, ha nincs is túlhordás (mint ahogy írtad, egyelőre nálad sincs) -, akkor se nő már túl nagyra, ne félj... Úgyértem: nem lesz sokkal nagyobb, mint amekkora most. Mekkorának saccolták legutóbb UH-n?
Cseriani, reggel olvastalak de nem tudtam írni: de jópofa vagy!:lol: Nagyon teccett az anyajegyes/tejes szöveged... Bár azé nem lennék a helyedben (majd leszek ) :(
Köszi a tanácsokat pelusügyben, rendesek vagytok! Nem tudom, sztem muszáj lesz keltenem, sokat iszik este nagyon. Vagyishogy: megissza a 2,5 deci tejet lefekvés előtt, és éjjel még kér vizet (nem mindig). És reggelre fullra tele a pelenkája. Ezért nem merem hagyni egész éjjelre majd, de majd meglátjuk még...
Banoed, gratula nagylányod szép gyarapodásához! Összerázódtatok már?
Vendég

Legutóbb (36. hét) 3400 grammnak...

Kép

Kép
enahma

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?