Sziasztok!
Niki!
Utólag is boldog hófordulót!
Tényleg nem baj, hogy nem tudtál a képek közül választani, sőt még többet is rakhattál volna fel
Még mindig imádom Nonó képeit nézegetni, egyre szebb, egyre pasisabb
Haláli abban a kockás gatyóban, nagyon bejön
Aranyosak vagytok apuddal is
Majd a könyvnek is fog örülni
A Ricsi is csak most kezdte el lapozgatni nem rég, egész addig csak rágta a könyveket
Teli találat volt az ítélkezős mondatod! Először kinyílt a bicska a zsebemben, hisz soha senki felett nem ítélkeztem hogy jó vagy rossz vagy bármi. Aztán persze rájöttem, van alapja, hisz saját magam mondtam hogy elítélek dolgot. Ezek a szavak annyira több értelműek, és félreérthetőek, na meg sértőek. Úgyhogy nem igazán fogom többet használni, ha valam i nem tetszik akkor az nem tetszik, vagy nem értek vele egyet, vagy bármi más, de elkerülöm ezeket a csúúnya szavakat, mert megbántani nem akarok senkit egy véleménynyilvánítással.
A rugóshintát kipróbáltátok, tetszik Nonónak?
Tényleg, most ő hány gramm? Olyan husis
Barbi!
Mire vágyom?
hááááát, pénzintézetnél dolgozni
Annyira de annyira bejön!
Már dolgoztam bankfiókba, az volt a tuti, aztán biztosítótól jöttem el szülni, de oda nem mennék vissza. Jó lenne megint egy bankfiókba dolizni, de ezek olyan hülyén vannak nyitva, hogy sosem látnám a Ricsit
Hülye egy vágy, mi?
Tesóka!
Hűűű de szupi az órád
Képzeld megmutattam az oldalt páromnak, szerinted tetszett neki az amelyik nekem??? hát nem
és lebeszélt az óráról. Nem is baj, olcsóbbat találtam ki, de nem írom ide mert elolvassa és meglepi lesz. Bár a tavalyi szülinapi ajándékot úgysem tudom felülmúlni...
Örülök, hogy végre jobban vagytok! És nagyon jók az éjszakáitok!! Néha irigykedve olvasom
A nutellás cuccokért én is oda vagyok
Szisz!
Meglestem Marcit én is
Gyönyörű baba! Hogy tartja a fejét
ügyes! És tényleg milyen nagy a cumi
édes
Jó hogy alakulnak a nappalok
Kell még sokat cipelgetni?
A Ricsi is nyűgi volt tegnap, de meg van az eredete: fúj a szél
ehhez még mindig nem szokott hozzá
Gabó!
Te még nem is tettél fel képet a hercegnődről!!!! Kiváncsiak vagyunk Flórára is!
Bejött a sátor, szereti Flóra?
Rájöttél már hogy mit nem bír Flóra, mitől jön ki rajta az a csúnyaság?
Zsuzsa!
Nagyon eltűntél
Jobban vagytok már, mindenki meggyúgyult? Suli, bölcsi megy a lányoknak?
Mindjárt itt a kedd
Képzeljétek el, a Ricsi átkarolja a nyakam mikor felveszem
Eddig még sosem csinálta, persze a mama kapta az elsőt, az ő nyakába borult először
És beindult az igazi hiszti
ha akar valamit, ökölbe szorítja a kezeit és beleremeg az erölködésbe úgy szorítja és közben meg üvölt
Édes, de remélem nem fajul tovább
Tényleg, Gabó, nálatok is volt egy kis hiszti pár hónapja. Azóta ez rendeződött?
Csilláékkal mi lehet???
Remélem 7-én jönnek fel pestre Dáviddal!