Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Nagyon eltüntetek, vagy mindenki elutazott?
borzasztó hideg van kint, így nem hiszem, hogy kint lennétek! :shock:

Kinek milyen volt az éjszakája?
A betegek meggyógyultak?

Menek, mert főzök, csak gondoltam megnézem kivel mi történt!

Kép
gabriel79

Sziasztok! :D

Szisz!
MArci nem szeret fürdeni? Jaaj, te szegény..pedig az annyira jó dolog ;) Biztos megszereti majd, ne aggódj ;) Karcsika most már kis halacska, úgy pancsikál, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. Tök derűs arcot vág fürcsi közben. Marcikának még van ideje megszokni...minden nap fürdik?
Szólok majd, ha arra sétálunk, bár eccerűbb lenne, ha bedobnád a számod a közösbe...ha nem félsz a zaklatástól ;) De ha nem teszed, akkor sincs ám gond ;)
Nutellás bukta? Hmmm :D:D:D Én is nutellást válaszottam kedvencnek, csak én a leveles változatát...imádom, ahogy ropog.. :D
Meg ott mekkora a zsömle... :shock: :lol: Fini! Na, ezt kiveséztük ;)
Tudom egyébként, hogy Marci mekkora, egyrészt, mert pont egy hónap van a fiaink között, másrészt ott a vonalzód ;) :D:D:D:D
Szép súlya van!
Karcsika 5500gramm... eszik is, mintha éheztetném... :D

Gabó!
Jó éccakánk volt, 11-től fél5-ig aludt a kicsi, aztán 7ig, majd fél10ig aludtam mellette, ő meg mocorgott... :D
Azt hittem megzabálom!! Kezdi felfedezni a kezét és akarta szopizni az öklét, de ahogy a szájába vette, önkéntelen mozgása még kirántotta onnan, ő meg "harapott" utána...Megzabáltam volna! :D De negyed óra önámítás után már pipa volt, hogy miért nem marad ott a keze...és elkezdett hisztizni. Csak a cumi segített, annyira behergelte magát... :D
Jobban vagyunk, a kicsinek csak az orra folyik, egyébként minden ok vele.
Ti hogy vagytok?

Többiek? Mizujs??? :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu!
Akkor ez jó éjszakának mondható!
Ennél még az a jobb, amikor sikerül majd megfognia valamit és próbálja belecélozni a szájába, de félre talál! :lol:
Nálunk Flóra átalussza az éjszakát csak reggel5 és 6 között valamiért felsír, de a szeme csukva és valahogy nem elégszik meg azzal, ha megsímizem, ki kell venni és 2perc után visszatehetem, mert megnyugodott!
Ki érti???
Ráadásul olyan jó, mert mindenhová követés utánozza amit csinálok és segít és persze mindnet látni akar!
Szerintem ez egy szupi korszak!

Lehet elaludt, betakarom!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Niki!

Utólag is boldog hófordulót!

Tényleg nem baj, hogy nem tudtál a képek közül választani, sőt még többet is rakhattál volna fel :wink: Még mindig imádom Nonó képeit nézegetni, egyre szebb, egyre pasisabb :D Haláli abban a kockás gatyóban, nagyon bejön :D :D 8) Aranyosak vagytok apuddal is :wink:

Majd a könyvnek is fog örülni :wink: A Ricsi is csak most kezdte el lapozgatni nem rég, egész addig csak rágta a könyveket :lol:

Teli találat volt az ítélkezős mondatod! Először kinyílt a bicska a zsebemben, hisz soha senki felett nem ítélkeztem hogy jó vagy rossz vagy bármi. Aztán persze rájöttem, van alapja, hisz saját magam mondtam hogy elítélek dolgot. Ezek a szavak annyira több értelműek, és félreérthetőek, na meg sértőek. Úgyhogy nem igazán fogom többet használni, ha valam i nem tetszik akkor az nem tetszik, vagy nem értek vele egyet, vagy bármi más, de elkerülöm ezeket a csúúnya szavakat, mert megbántani nem akarok senkit egy véleménynyilvánítással.

A rugóshintát kipróbáltátok, tetszik Nonónak?
Tényleg, most ő hány gramm? Olyan husis :D

Barbi!

Mire vágyom? :roll: hááááát, pénzintézetnél dolgozni 8) Annyira de annyira bejön! :roll: Már dolgoztam bankfiókba, az volt a tuti, aztán biztosítótól jöttem el szülni, de oda nem mennék vissza. Jó lenne megint egy bankfiókba dolizni, de ezek olyan hülyén vannak nyitva, hogy sosem látnám a Ricsit :twisted:
Hülye egy vágy, mi? 8)

Tesóka!

Hűűű de szupi az órád :wink: :D :D
Képzeld megmutattam az oldalt páromnak, szerinted tetszett neki az amelyik nekem??? hát nem :lol: és lebeszélt az óráról. Nem is baj, olcsóbbat találtam ki, de nem írom ide mert elolvassa és meglepi lesz. Bár a tavalyi szülinapi ajándékot úgysem tudom felülmúlni... :roll:

Örülök, hogy végre jobban vagytok! És nagyon jók az éjszakáitok!! Néha irigykedve olvasom :oops: :wink:

A nutellás cuccokért én is oda vagyok :oops:

Szisz!

Meglestem Marcit én is :wink: :D Gyönyörű baba! Hogy tartja a fejét :shock: :D ügyes! És tényleg milyen nagy a cumi :lol: :lol: édes :wink:

Jó hogy alakulnak a nappalok :D Kell még sokat cipelgetni?

A Ricsi is nyűgi volt tegnap, de meg van az eredete: fúj a szél :evil: ehhez még mindig nem szokott hozzá :(

Gabó!

Te még nem is tettél fel képet a hercegnődről!!!! Kiváncsiak vagyunk Flórára is! :wink:

Bejött a sátor, szereti Flóra?

Rájöttél már hogy mit nem bír Flóra, mitől jön ki rajta az a csúnyaság?

Zsuzsa!

Nagyon eltűntél :shock: Jobban vagytok már, mindenki meggyúgyult? Suli, bölcsi megy a lányoknak?

Mindjárt itt a kedd :D :D :D

Képzeljétek el, a Ricsi átkarolja a nyakam mikor felveszem :D Eddig még sosem csinálta, persze a mama kapta az elsőt, az ő nyakába borult először :twisted: :oops: :lol:
És beindult az igazi hiszti :lol: ha akar valamit, ökölbe szorítja a kezeit és beleremeg az erölködésbe úgy szorítja és közben meg üvölt :lol: Édes, de remélem nem fajul tovább :( :roll:

Tényleg, Gabó, nálatok is volt egy kis hiszti pár hónapja. Azóta ez rendeződött?

Csilláékkal mi lehet???
Remélem 7-én jönnek fel pestre Dáviddal!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Boldog Új évet kivánunk mindenkinek!Teszek föl pár fris képet Atticy-ről.Akit idegesitene,bocsánatot kérek tőlle. :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Képzeljétek most apa mesél Flórának, menten megzabálom őket!!! :lol:

Móni!
Van egy sejtésem, mert elkezdett szépen múlni, már érzésre sem olyan recés!
Sajna Flóra rákapott a kenyér és pékárú, na meg a tésztafélék ízére és sokszor magától vette ki a kenyértartóból és ette!
Szerintem túl telítődött a szervezete a lisztes dolgokkal! :cry:
A sátort még nem raktuk fel, mert az a tervünk, hogy átrendezzük a lakást jővőhéten és akkor!Persze már kiváncsi vagyok!
Szerintem este feltöltöm az új képeket és akkor teszek ide is!
Látom már egy kilótól megszabadultál, akkor elindult a fogyás!
Gratulálok!

Én hiába terveztem el egyenlőre stagnálok, mert ugye ezt azért fejben is el kell dönteni! 8)
Megyek, majd még jövök!

Kép
gabriel79

Hali! :D

Tesóka, édes lehet a Ricsi, ahogy ölel...jaj, de várom én is! :D:D:D:D

Tavaly mit kapott apátok szülinapjára? A Ricsit? :D KArcsinak most 11-én lesz és egy olyan bögrét akarok neki, amire rányomnak képet...tudod hol lehet ilyet???? :shock: :roll: (remélem nem olvassa el... )
Kis erőgép a Ricsi...fog még majd jobban is erőlködni, amikor akar valamit.. :D:D:D

Gabó! Várjuk ám a képeket nagyon! Ha te tudsz bögrenyomós helyet, mondd! :D
Fogyás... :shock: :shock: :shock: Jaj, én csak eszem és eszem...borzasztó!!!!!!!!! :( NA mindegy... :?

Timci! Nektek is BÚÉK!!! Édesek vagytok nagyon!!! De azért mesélhetnél is, hogy mi van veletek!!!!! Keresztelő? Mit kapott Atticy karira, meg ilyenek!!! :D

Kép
Kép
encu

Encu-azt,h.mit kapott már irtam...remekül vagyunk,köszi.Kicsit Atticy hisztisebb a szokásosnál,mert fura még neki itthon.De hamar belerázódik,nem idegelem magam.A Szilveszter is szuper volt.Szóban inkább elmesélem,mint leirjam,túl hosszú. :oops: :wink: Veletek mi a pája?

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok

Beszéltem Csillával

Jol vannak mindanyian dávid cumisüvegel ismerkedik abol kap enni hétfö megnézik és ha minden oké akkor eldöl mikor jöetnek vissza pestre

Bálint
ithon jol van elérte az egy kilot és ha jol értetem csillát akkor együtt mehetnek a gyerekkorházba hogy elérjék a büvös 2 kg utána meg irány Vissza hozzán Battára . Hogy birtokbavegyék végre a birodalmukat :lol: :lol: :lol:
anha

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket! :D

Gabó!
Semmi baj, gondoltam, hogy Flóra miatt nem tudsz hívni, hallottam mennyire sírt.
De azért megbeszéltünk szinte mindent telcsin. :wink: :D
Nekünk nagyon rossz éjszakánk volt, szinte óránként kelt Nonó, valószínű a foga miatt ilyen, mert ma is egész nap hisztis volt. :cry:
Mit is lehet használni az ínyére???

Móni!
A hintát még nem szereltük fel, talán majd holnap. :)
Most súlyilag nem változott Nonó ugyanannyi mint egy 4 héttel ezelőtt. :? Majd beszélek a dokinénivel, hogy ilyenkor mi van...
Lehet a foga miatt nem eszik, vagy már nem olyan tápláló a tejcsim nem tom, igazából ahogy észreveszem kezd is apadni a tejem. :? Ja és úgy néz ki, hogy ma megint megjött a havim. :?

Kép
niki+baba

Timcike!
Nagyon édes Atticy! Látom már nektek is vannak fogincák. :wink:

Kép
niki+baba

Encu!
A budaörsi tesco üzletsorán tudsz csináltatni. :wink:

Kép
niki+baba

Niki!

Nekem is megjött, igaz, a fogigátló miatt... :? De azért nem jó...

Köszi a tippet, remélem eljutok oda...11-én van a szülinapja...mennyi idő alatt van meg? És milyen formátumban kell vinni a képet? Vagy nem tudod? ;) :D

Szerintem nincs semmi gáz Nonóval...nagyon jó húsban van és tök vidám...nem? :D

Kép
Kép
encu

Timci!

Minden rendben velünk, ha egy picit vissza tudsz olvasni, akkor tájékozódhatsz mindenről ;)

Nem jártok felénk mostanában? :)

Kép
Kép
encu

Halihó!

Lányok! Azért ennél nagyobb szokott lenni a forgalom... :D

Kép
Kép
encu

Az esti furcsibol par kep. :lol: 8)
.mi legyen.Mi menjünk,vagy ők jönnek hozzánk.Anya küldött a fiadnak pár édi dolgot.
Encu-ma beszéltem a jó apáddal.Abba maradtunk,ha jobban érzi majd magát visszaszol,h

Kép Kép

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

hát ezt jol összekeverte ... :twisted:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

[color=yellow]niki-igen van 2 gyonyoru fogica. 8) :lol: [/color]

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem este, de apa elfoglalta a gépet!

Niki!
Igen!!! :lol:
Van homeopátiás kúp ami jó fogzásra: VIBURCOL!
Próbáld ki!
De nekünk bevált a borostyán nyaklánc is!

Borzasztó ez az idő, kár, hogy nem inkább a hó esik!

Kép
gabriel79

Timci!

Utólag is boldog hónapfordulót a kicsinek!!!! :D:D:D
Akkor majd megoldjuk! :D

Kép
Kép
encu

Hát merre vagytok???? :shock: :? :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

:cry: :roll: :!: :!: :?: :?: :shock:

Kép
Kép
encu

encu-rendben.De ha jonnek az Oseid,ti is leugorhatnatok veluk.Mar eleg idos ahoz a legeny.Atticy 6 hetesen mar erdelyi turnezott. :lol:
Koszonuk szepen a ho fordulos koszontest.Nem semmi,ugye?megcsak most volt a pocakban,azt tessek 7 honapos.Mindjart bulikba fog jarni,meg csajozni. :lol:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, ok :D

HAlihó!!! Lányok!!!!!!!!! :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Bocsi de most csak gyors leszek, hív a Ricsi :D

Kibújt a 6. foga, a másik felső kettes és plusz két felső is alakul , így most extra szenvedés van, nagyon fáj neki :( Kapott panadolt, most viszont lelőhetetlen. :lol:

Mennem is kell, hisztizik ezerrel hogy jöjjek :shock: :D

Jó éjt!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Hát ma már párom ment dolgozni, Szilárd oviba, remélem kipihenjük kettecskén ezt a két hetet :lol: Azt gondoltam, hogy majd rendet rakunk a gardróbban, meg a konyhában is...erre semmire nem volt időnk. Egyikünk babázik, másikunk Szilárddal játszik...nem tudom három gyerekkel mit csinálnánk :roll: :wink: plusz főzni, meg mosni azt mindig kell...
Vince is szombaton olyan nyűgös volt, hogy egész nap sétálni kellett vele, 1 pillanatra sem lehetett letenni, nem tudom milyen front volt?
Tegnap sokat játszott, és alig aludt, erre estére úgy túlpörögte magát, hogy már enni sem bírt, nem tudott lenyugodni, aztán egyszercsak kidőlt, és aludt 5 órát.

Encu, nálunk is megy ez a kézbekapásos móka, általában sikerül is neki, és akkorákat cuppog, de azért rendesen összekarmolta az arcát is :wink:

Csajok a taliról már beszélhetnénk, nálunk lehetne. :D De ha hétvégén, akkor apát nem tudom elküldeni sehova, ha hétközben, akkor apák nélkül lehet, mert párom úgysem ér haza csak 7 körül. Kinek mikor lenne jó :?:

Mennem kell

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Most sincs sok időm, így megint csak gyors leszek :roll:

Tesóka!

Boldog hófordulót Karcsikának :D

Naaaaaaaa, milyen volt???? Sírt? És TE? Karcsi? :lol:

Majd jövök :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Naaaa, itt is vagyok :D

Timci!

Édi Atticy :D :D
Szép család vagytok! :D És nagyon szép a képek háttere is, szép helyen készültek :D

Zsuzsa!

Köszönjük az infót :wink:
Remélem már készülődnek pestre a Csilláék :D

És Te hogy vagy??

Barbi!

Elég ramaty idő volt a hétvégén, szegény babákat jól megviselte :evil:

Tali: bármikor jó nekünk, mi apa nélkül jövünk :wink:
Csinálok feketeerdő tortát :roll: :D

Niki!

Lehet tényleg a fogacskák miatt nem eszik annyit Nonó, a Ricsi sem eszik ilyenkor, ő inkább csak szopni akar. :? Meg már nem is híznak akkora ütemben ennyi idősen, szerintem ne aggódj, max. bevezettek még egy kanalas étkezést :wink: Tényleg, hogy áltok ezzel a dologgal, mennyit eszik Nonó, szeret enni ?

Majd ha használjátok majd a hintát, teszel fel róla képet? :wink:

Gabó!

Köszi :D De azért azt is tudjuk, hogy könnyebb ennyitől megszabadulni mint a kevéstől. :wink: Nekem elég ha nem eszek meg egy tábla csokit csak felet és már le is ment egy kiló :lol:

Majd tegyél fel tényleg képet! :wink:

Aranyos lehetett a Tamás ahogy mesél :D

Jó hogy már van sejtésed a kiütésekre vonatkozólag, hátha egy kis lisztmegvonás segít :wink: És lehet hogy tényleg csak egyszerre hirtelen volt sok ezekből a kajákból és semmi baj nem lesz az elkövetkezendőkben e téren! :wink: :D

Tesóka!

Jajj nagyon édik vagytok!!!!! :wink: :D
Majd megzabáltam Karcsikát! :D :D

Mesélj, hogy éltétek túl az oltást!!!!!!???

Nem jövök most sokat, mert nem tudok :( Egyre többet megy egyedül a Ricsi, és nem elég neki ez a szoba meg itt sok tiltott dolog van, így lent vagyunk a nagyobb szobába és ott meg nincs gép és nem tudok írni :( De azért próbálokozom, ok :wink:

Most megyek, majd jövök! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu, boldog hófordulót kívánok én is Karcsikának!!!

Képzeljétek intézzük a szocpolt Vince után, ugyanis előre nem vettük fel, hát agyrém mi mindent kell újra elintézni :shock: Utálom az egészet, pl hogy fogok átjutni Érdre a Földhivatalba? Babával? Amikor Szilárddal voltam, ő már elmúlt 1 éves, és volt egyszer, hogy miatta sorra kerültünk hamarabb, mert hisztizett :wink: :lol:

Móni, Ricsinek gratula a sok fogacskához! Kár , hogy így megszenved velük :(

Kép

Kép
sbarbi

Hali!!

Tesóka!
Azt hittem, visítás lesz, meg nagy sírás-rívás...de tévedtem. Egyszer felkiáltott, prünnyögött 3 másodpercig, utána meg semmi. Nézelődött. A rotavírus ellenit is olyan ügyesen lenyelte... Nagyon büszke vagyok rá!!! És 5610gramm... :D
Ricsi is milyen ééééédes!!!! Viszontzabálom! :D Már tud nagyon zavarba jönni ;) És már 6 foga van..aztaaaaaa!! :)

BArbi! Karcsika nem volt nyűgös, csak ici-picit...viszont tegnap ő is nagyon sokat volt ébren, úgyhogy este 10kor már aludt és csak reggel 5kor kelt! :shock: :lol: :lol: Jót aludtam... :D
NEkem bármikor jó a tali :D Mit vigyek? :D:D Gyerekkel menjünk? ;)

JA, a dokinéni is megerősítette, hogy KArcsika bőre száraz és adott valami receptes kenőcsöt és az arcát olívaolajjal kell kennem. Az a legjobb ;) És tényleg! Hogy hogy nem jutott eszembe... :? :D

Lányok! Ki merre és mizu? :D:D:D

Kép
Kép
encu

Köszönjük a köszöntést :)

Kép
Kép
encu

Encu, Karcsika igazán jó súlyban van!!! :D Hú és az oltáson is túlvagytok. Mi a rotát külön kaptuk, mert nehogy a mellékhatások egyszerre jöjjenek ki...de nem volt szerencsére semmi.
Talira persze, hogy hozd Karcsikát, már nagyon kiváncsi vagyok a mosolyára :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Ígértem képeket:

Így nevetett Vince Karácsonykor Apára
Kép

Szilárd a hókunyhóban, ez most a kedvencem róla, nagyon vagány.
Kép

Így fordul meg Vince
Kép

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

NAgyon helyes a Vince is, meg Szilárd is!!!! :D
Mióta forog a kicsi? Karcsika még el sem kezdte... :o Az baj? :oops: :roll: 8)

Kép
Kép
encu

Hali :D

Barbi!

Helyesek a srácaid :wink: Milyen vagi a Szilárd :D
Ügyesen forog Vince!

Tesóka!

Szép súlya van Karcsikának!
Képzeld el most jutott eszembe hogy új frizud van, nem? :roll: mintha nem igen láttam volna változást :oops: de ciki 8)

hihi -2 :mrgreen: ennek örömére ettem egy kis csokit :roll:

A pici Ricsikém meg 11840 gramm :lol: Hihetetlen milyen nagy :shock: még négy hét és megszületik :D Hogy vártam tavaly ilyenkor most meg el sem hiszem :o :lol:

Barbi! Mindjárt ünneplünk :wink: Hogy készültök Szilárd szülinapjára? Oviban is ünnepelni fogják?
Ricsinek micimacis tortája lesz :D

Ja, Tesóka, igen, tavaly apa szülinapján született a Ricsi, tehát ő volt az ajándék. Ugye ezt nem lehet felül múlni? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szisz!

Boldog hófordulót Marcinak!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Teszek fel én is pár képet , ha nem bánjátok 8)

Kép cickók :lol:
Kép
Kép Apával a legjobb fürdeni...
Kép Első szánkózás :D
Kép Szeretek hintázni, jót lehet közben durmolni :P

Tovább nem untatok senkit :roll: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, lemarad, bocsi :wink: :
Nagyon ügyes Karcsika hogy nem sírt :wink: :D
Az olivaolajat már hallottam én is, egyszer volt egy ikres sorozat a spektrumon, angliai kismamik voltak és ott az egyik csak olivát használt, akkor figyeltem fel én is erre de még nem próbáltuk ki. Az biztos, ez a legtermészetesebb cucc :wink: :D Remélem hamar rendbe jön a pici bőre! Nyáron már együtt kell hogy pancsizzanak a legények na meg a lányok is :wink: :D
Tök jó volt tavaly nyáron mikor a Gabóéknál voltunk. Bár akkor még nem igen változtatott helyet a Ricsi de a Flóra már jött ment és nagyon élvezte. úgy várom már hogy megint nyár legyen, a Ricsi is bizti élvezni fogja :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na még akartam valamit 8)

Niki!

Fantasztikus hogy ennyire jó bőre van Nonónak, igazi kincs! :D
A johnson samponokkal mi is nagyon meg vagyunk elégedve!
Bárcsak minden babának olyan bőre lenne mint Nonónak! :wink:

Még a nyaraláshoz is akartam írni:

Ha mi esetleg megyünk nyáron hosszabb nyaralásra, szerintem tuti kisírnám hogy kössük fel az utánfutót :D annyi cuccot vinnék a Ricsinek :roll: hű, azért meredek, hogy ne hagyjon semmit itthon az ember, és tuti hogy a felét sem használnánk a nyaralás alatt :lol: Viszont felejthetetlen lesz, az tuti :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, meg vagy elégedve? :wink:

És Te hol vagy, hmmm??? :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! ÉDes a Ricsi, de jobb lenne, ha élőben tudnád feltenni ;)

Én meg csak hízok és hízok...jó neked, hogy már 2kg mínusznál tartasz... nem lehet, hogy a Cerazette miatt hízok???

Igen, jó ütemben nő a kicsi, de azért a ti súlyotok még odébb van ;)
Várom én is a nyarat ;) Pancsi, meg pucérkodás!!! :D:D:D:D:D

A frizum annyira nem volt újdonság, hogy feltétlenül észre kellett volna venned ;) Csak a végéből kaptak le kicsit...

Igazad van, a tavalyi szülinapi ajcsit nehéz lenne felülmúlni... :D Télleg egy napon születtek??? De jó...
Karcsi 2 nappal a névnapja után született, Apának névnapi "meglepi" volt :D

A képekkel pedig tudod jól, hogy nem untatsz!!!! :D:D:D Még jöhetne!!!!

Kép
Kép
encu

Tesóka, meg vagyok elégedve ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Nekem nem a fogigátló miatt jött meg, hiszen én nem is szedek. :roll:
Budaörsön fél óra alatt elkészítik, én úgy tudom.

Gabó!
Vettünk Viburcolt, de eddig semmi változás. :? Asszem veszünk ma ecsetelőset is. Éjszaka most is nagyon sokszor volt fent Nonó, és hát én is kimerültem eléggé. :?
Esküvőszervezéssel hogy állsz? :wink:

Móni!
Nagyon aranyos Ricsike, milyen kis "párnácskái" vannak! :lol:
Nonó eszik főzeléket is meg gyümit is. És szopizni is szopizik, de azért megkérdezem a doktornőt hogy miért nem hízik, mert ha kevés a tejcsi, akkor inkább pótolnám tápszerrel, meg tejpéppel.

Barbi!
Nagyon helyesek a pasik!!! :D És nagyon ügyi Vince! :wink:

Kép
niki+baba

Mit tegyek fel élőben? :lol: :wink:

Azon gondolkoztam, hogy milyen lesz majd az olyan tali, amikor már az összes manó jön-megy. :lol: :lol: :lol:

Lehet hogy a cerazettől... :wink: Még ne foglalkozz ezzel, ráérsz pár hónap mulva. Mondjuk azért ne szedj fel ennyit mint én :wink: :lol: :lol:

Apa és fia, február 7-én születtek :D
A szülinapomon meg teszteltem egy pozítívat :D
Jó év volt a 2007! :D

Karcsika akkor egyszerre fogja tartani a szüli és névnapját? Mármint két nap eltéréssel? Vagy van másik Károly nap?
Azért a Tiétek sem rossz ajándék :wink:

Te is tegyél fel képet!!!! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Te jó ég, most néztem rá a vonalzómra, és hát olyan hihetetlen, hogy már elmúlt 7 hónapos is Nonó. :shock: :D
Hihetetlen, hogy telik az idő! :?

Mikor is lenne pontosan a tali?
Én szeretnék menni, de ha nem gyógyulok meg, akkor ki kell, hogy hagyjam. :cry:

Kép
niki+baba

Niki, a Campiban is csinálnak, remélem meg tudom oldani ;)
Bizony, nagyon megy az idő... :D Én is, mintha csak tegnap szültem volna...

Nem ti húzódtatok le tegnap a Csentericsen kifelé? MErt mintha titeket láttunk volna... :)

Tesóka!
Asszem csak egy Károly nap van ;)
Én meg pont nőnapon teszteltem ;) Március 8-án, aztán május 8-án, a szülinapomon meg férjhezmentem ;) Nekem is nagyon jó év volt a 2007 :D

A Ricsit tehetnéd fel élőben, hogy lássam mosolyogni, meg szégyenlősködni, meg ilyenek ;)

Meg mindenkinek lehetne webkamerája, és akkor nézhetnénk a babókat ;)

Jelzem, nekem van, ha van még valakinek ;) :D:D:D:D

Öööö, nézek képet... ;)

Kép
Kép
encu

Kép Már most rá vagyok feszülve a TV-re!!! :D

Kép Csak egy felet mosolygok, lányok... ;)

Kép Ezzel a kis lénnyel alszom.

Na, remélem nem untattalak titeket ;)

Kép
Kép
encu

Szia Niki!

Most jött meg másodjára? :roll:
Nekem novemberben volt az első azóta viszont semmi etéren :roll: :D
Úgy tudom, hogy szoptatás alatt termelődik egy hormon, azt hiszem a prolaktin, ami a mensit befolyásolja. Van aki érzékeny erre és hónapokig nem mensizik és van aki elég hamar elkezd. Ráadásul van hogy megjön aztán hónapokig megint semmi. Elég katasztrofális ez... :( Hú, és nekem úgy fájt a mellem mikor megvolt, kín volt szoptatni :(

Köszi a dícséretet, azért nálatok is vannak párnácskák bőven :wink: :D

A Panadol baby-t próbáltátok? Fájdalomcsillapítós szirup, nekünk szerencsére ez nagyon bevált :P 4-5 órára teljesen megszünteti a fájdalmát a Ricsinek és van hogy utána már jobban viseli ha fáj.
Nagyon nem szeretem ezt a fogzást :? És mennyi tej fog lesz, 20??? áááááááá, akármennyi is még messze van a vég :(

Szerintem ne izgulj ezen az evés-gyarapodás dolgon. VIszont ha megnyugtat, tényleg beszélj a dokiddal, és remélem megnyugtat :wink: Nem úgy tűnik, hogy éhezik Nonó! :wink: :D

Tesóka!

Eszembejutott a fényképes bögrés kérdésed is 8)
Még sosem csináltattam ilyet, nem nagyon tudok így tanácsot adni, sajnos. Viszont láttam a dm-nél és a rossmann nál hogy lehet ott is, bár karácsonykor rendeltünk egy asztali naptárt a rossmanntól és nagyon gáz lett, úgyhogy elég rizikós így látatlanban rendelni.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, majd muti meg a "gáz" naptárt :) NAgyon érdekelne... :D

Én most rendeltem...a Campiba kell majd mennem érte..remélem nem lesz gáz... :? :lol:

Kép
Kép
encu

Tesóka, ez egyszerre volt ;)

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?