Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

sziasztok

Mégegyszer köszi a gratulációkat.

Vok: sajnálom a szülinapot :(

Annácska: csak érdeklődni kell utánad és itt is vagy :) gratulálok a kiscsajszihoz meg a vizsgádhoz is :)

Lidke: nagyon jók a képek, főleg a szánkozós Apa :) Ha megtudnád írni ezt a szert, azt megköszönném.

Na megyek főzni

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Ildi: Millió drukk, hogy a fogad végre megnyugodjon, és ne kelljen nagy szadizásnak alávetned magad!!!

Olivér dumája eszméletlen, még a melóhelyen olvastam, hát ... alig bírtam visszafogni magam, hogy nehogy hangosan felröhögjek :lol: :lol: :lol:

Az új pénztárcádat azóta feltöltötted már??? Most kell menni shoppingolni, tök jó leértékelések vannak! :wink:

Meg egy kérdés: Te nagy utazó vagy, itt voltatok már esetleg??? Tapasztalat?
www.hotelfagus.hu

Írok mindjárt pü-t is :wink:

Tünde: Bettinát is régen láttam, csak ámulok-bámulok, hogy minden csajszi milyen nagylányos már :o
Tényleg csinik a copfjai :)

Lidke: Sajnálom, hogy ennyire nem tudsz aludni mostanában :( Csak nem készülsz már tudat alatt az éjszakázásokra? :wink:
Áááááá ... apát eddig nem sikerült meggyőznöm hármaskáról, és ha idén nem jön össze, akkor már én is lemondok róla :( Úgy el vagyok keseredve :(

Képek haláliak, apa csuda édes a rémülettel az arcán :lol: :lol: :lol:

Ha a baba szépen fejlődik a pocidban, akkor sztem tök mind1, hoyg mennyit híztál. Kár is lenne ezzel stresszelned magad! Szupi, hogy a dokid is normálisan áll hozzá :D

Boscó: Mi tavaly jártunk így, ahogy most ti. Vince akkor kapta az új szánkóját karácsonyra, és egy deka hó sem esett :(
Úgy hallottam, hogy most a hétvégére ígértek újabb havat, hátha jut most belőle nektek is :)

Angi: Ez a Nespressos valami hiper-szuper valami?? Akarok én is venni káffémasint itthonra, hogy ha jönnek vendégek, ne égjek mindig a kutyulós szar kávéval. Mutiiiiiiii :D

Annácska: Jajj de jó, hoyg te is előkerültél :) Ha a vizsgák nagyja már lement, akkor most már gyakrabban jösz, ugye? :wink:
Hipp-hipp-hurrá a kislányhoz :D Jó, hoyg mindenkinek teljesült a vágya :)
Képek? Karácsonyi, pocakfotó, minden jöhet :D :D :D

Eszter: Nagyon sajnálom, hogy ilyen szar lett a szülinapod :( Párodnak érdekes felfogása van :( Meg tudlak érteni, én is jártam hasonlóan az ex férjemmel :( Délután lementünk együtt a boltba, pakolok pár sütit, ezt-azt a kosárba, ő meg kérdi, hogy minek veszek ilyeneket??? Mondom, ha már szülinapom van .... Ő meg rámnéz ártatlan szemekkel, és megkérdi, hoyg hát nem holnap lesz??? :? Mindig keverte, hogy 30-án vagy 31-én van a szülinapom. Pedig jó pár évet lehúztunk együtt. Nekem is mindig szarul esett, ezt nem tudtam megszokni.

Azóta remélem kicsit kiengesztelt már téged!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Lidke
[quote]H írta:ízni most az ünnepek alatt se sikerült, megálltam a négy kiló plussznál, és egyszerűen nem jön föl több már három hónapja. Rolling Eyes

Ez a problémád??? Én irigykedek! ;)

Annácska
Örülök, hogy benéztél és minden rendben!
Gratulálok a kis nuncishoz.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Vokinca, :(, sajnálom ezt a tegnapi nemünneplést, és csak reménykedem, hogy Ádi gyorsan összeszedte magát.... :?

Annácska, de jó hírek, örülök veletek, nagyon sokat gondoltam rád. :) Még egy kislány, hűűűű, ez szép kis mix lesz így. :)

Velünk minden ok, azon kívül, hogy sokat szánkóztunk a hóban, élveztük, de mostanra ennyi elég is volt, már jöhet a nyár felőlem. :wink:

Vali, a Fagusról én csak jókat hallottam eddig a babás ismerőseimtől, és ha jól tudom, Angiék is voltak ott. :)

Lidke, Keve még mindig olyan szép kisfiú. :) Igazi latin gyerek. :)

Tünde, Bettina tényleg sokat nőtt, ő is nagyon nagylányos lett. :) Mint Lidike. :) Ilyenkor nagyon vágyom már egy kislányra, dehát erre ugye pontosan 50% esély van. :lol:

Mi a szilvesztert a barátainkkal tölöttük, ahol egy Bencével egyidős kisfiú is van (ő is Bence), és nagyon klasszul telt az este, a kölykök jót játszottak, hancúroztak, mi meg sokat nevettünk, eszegettünk. Rég volt ilyen jó szilveszterünk. :)
Vendég

A hóesésben a Városligetben néztük meg a gőzölgő vízben párolódó a kacsákat. :wink:

Kép
Vendég

Eszti,
ez a téli kép nagyon tetszik. :) Örülök, hogy jól telt a szilveszteretek.
Vali,
mi még nem voltunk a Fagusban, de én is csupa jókat hallottam róla.
http://www.nespresso.com Itt tudod megnézni a nespressot.
Annácska,
gratula a vizsgáidhoz és a kislányhoz!!! Szuper, hogy minden rendben van veletek!! Hozz majd képeket is rólatok!
Lidke,
köszi a képeket. :)
Keve tényleg nagyon helyes pasi. Jó a dumája. Az tetszett a legjobban, hogy magára akart rajzolni. :) Apa jó kis rémült arcot vág. :D
Vok,
sajnálom... Remélem kárpótolnak Téged valamivel. :(

Lidi mostanában nem akar aludni délután. Ilyen van másnál is? Ma mondjuk elvittük autóval valahová és akkor bealudt, szóval biztos fáradt, de itthon nem hajlandó. :(

angi79

Vali, írtam :wink:
annyi kimaradt, hogy mikor megrendeltem a szobát nem jeleztem, hogy franciaágyasat akarunk-e vagy két különállót.
Hát, banyek, nem két különállót kaptunk?????
Kép
Erre összealkartuk tolni, nemá külön ágyba aludjunk :wink: , és nem tudtuk
(de azért megoldottuk a megoldani valót) :oops: :lol:
Szóval szerintem összeségében jó a Fagus.
a gyerekjátszót nem láttuk(gyerek híján nem mentünk be) :wink:
A kertje is nagyon szép, de épp baromi hideg volt, és esett az eső, így nem mentünk le oda se.
csak welnesseltünk, meg zabáltunk :lol:

Pénztárca feltöltve :wink:
kedden megyek ugye a fogdokihoz, majd egybekötöm egy kis soppolással :wink:
Hát, remélem is , hogy megúszom kaszabololás nélkül(mármint az ínyemet), nem hiányzik :roll:

Annácska, de jó, hogy végre hírt adtál magatokról!!
gratula a kislányhoz!!!!! :D :D :D
Meg a vizsgáidhoz is gratula!!!

Angi, mit sejtesz???
Dobj egy privit :wink:
aztán megmondom, jó helyen kapizsgálsz-e :wink:
Kittys torta jó lehet(de én asszem maradok majd a saját gyártmánynál) :wink:
Nespressot akkor majd megkóstolom valamikor :wink:
Vali, nekünk krups van, az is jó
www.krups.hu

Lidke, négy kilót sikerült híznod?? :shock:
hogy csináltad?
Tényleg jó a dokid hozzáállása.
és csecsemőst is lehet fogadni?
ezt nem is tudtam
Jók a képek, nekem is az urad arcakifejezése tetszik legjobban :lol:

VokEszti, sajnálom a szülinapi rossz dolgokat :(
Ma talán kárpótolta valamivel?
az én uram szerint hiábavalóság virágra pénzt kidobni, de tavaly mégis beállított 32 szál rózsával :D

Eszti, jó a téli képetek :)

Anna, aha, negyedik gyerek spirállal???? :lol: :lol: :lol:
Igen, ez a terv :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettus nagyon édibédi :D

na, megyek gyerekeket fektetni.

Esetleg kedden valaki ráér soppolni?????????????? :wink: :wink: :wink: :wink:
vas

Eszi,
Lidi már 2szer akarta megnézni a "kisfiút" vagyis Bencét. A vonalzós képért is odáig van.
Ildi,
hova mennél shoppingolni? Én voltam tegnap kicsit, de vissza szeretnék menni, mert állati jó áron voltak nacik a Nextben Lidinek és nem vettem meg. Csak 1 farmert. Én a Váci utcára mennék. A tippemet majd megsúgom vagy leírom. :wink:
Boscó,
ez a nő nem normális. :shock: :)
angi79

Angi, a Nextben én is voltam, de még leárazva is drágák szerintem, mert 4-5000 lett volna egy tavaszi nadrág pl. Nem tudom, én Next cuccot eddig csak turiban vásároltam, valahogy nekem még leárazva is horror drágák. :x
A C&A-ban viszont 1990-ért vettem Palomino tavaszi nadrágot Benyónak, nagyon vagány mindegyik (3-at is beszereztem :)).

Képzeljétek, egy barátunk mesélte, hogy múlt héten hallott egy interjút Varga Ferivel, meg Balássy Bettivel, akik elmondták, hogy nyáron felléptek egy balatonparti esküvőn (köhöm 8) ), és az annyira jó hangulatú és laza volt, hogy akkor határozták el, hogy ők is összeházasodnak. 8)
Vendég

Eszti,
ez jó. :D
Tényleg van ami még így leárazva is nagyon drága. Én amúgy a Párizsi utcában voltam, az csak gyerekcuccokat árul. Ott volt 70%-os leértékelés is. És 1 naciért én sem adok 5ezret. :)
angi79

Eszti: de jó ilyen visszajelzéseket hallani igaz? Tényleg nagyon jó lehetett, hiszen mondtam a képekből is teljesen átjött a jókedv, a boldogság.....(de én mégis hiába mutogattam az én nagymackómnak, meghatotta, de nem annyira amennyire szerettem volna) :lol: :lol: :lol: Láttam a Naplóban a tesódat!
Lányok én nagyon sokat járok turizni. Holnap is megyek a tárgyalás után. Teljesen kifogytunk mi is nadrágokból.

Vali: hát hó nem, de eső az esett elég a hétvégén erre!!!! Nem baj, szerencsére Jézuska nem csak szánkót hozott. Kávéfőzővel (is) én is szoktam égni! :lol:

Era: ha tudsz, adj majd életjelet magatokról, hogy van a kedvesed, és TI?

Meli: Nálatok hogy van a férjed?

Fannika ma kimondott szava: PÍZ (pénz) dobáltuk az aprót a perselybe. Ekkor mondta ki. :lol: Jam és apa nagy örömére mostmár nemcsak Szuminak mondja hogy MÍ, hanem Boscónak is mondja hogy Botó. Nagy zsivány:-)
jó éjt!
Vendég

Eszti: Ez megint egy szuper jó kép rólatok :D
Nagyon jól áll neked a világoskék :D

Angi: Köszi a linket :) Húúúú ez valami nagyon komoly kávégépnek tűnik így a képek alapján. Tuti az ára is horror lehet :?
Délutáni alvás nekünk egész jól alakult, általában 3 órát nyom le a csaj, de kizárólag akkor, ha valamelyikünk fekszik mellette. Így kénytelenek vagyunk mi is aludni ebéd után :D Bölcsiben nincs ilyen gond, ott simán magától megy az ágyába és szépen magától el is alszik :shock:

Ildi: Köszi az infókat a Fagusról. :wink:
Gyerekjátszó most minket sem érdekel, mi is romantikázást tervezünk :wink: Moziba, vacsizni már lassan két éve nem jutottunk el kettesben, de remélem ez összejön :D Ahogy téged ismerünk ... :wink:
Franciaágyra majd odafigyelünk :wink:

Ez a negyedik gyerek spirállal haláli :lol: :lol: :lol: Csak nehogy a végén össze is jöjjön :shock: :o :lol:

Boscó: Ez a nő tényleg nem normális :evil: Hogy hajthat ennyire valakit a bosszú vagy a gyűlölet??? :evil: Hátha a végén a perköltség majd elveszi a kedvét a további szívózástól!

Fannika is nagy szövegláda lett :D
Jó turizást holnapra!

Sajnálom hogy nem volt hó most sem nálatok :( Itt reggeltől délutánig frankó ónoseső esett. Tiszta jégpálya lett minden, nagyon ijesztő volt :( Aztán esett egy kis hó, pont annyi, hogy szépen elfedje a jeget :evil: Estefelé elmerészkedtünk vásárolni, még a Szentendrei út se volt letakarítva :evil: Alig bírtunk "visszamászni" a hegyre :( Holnap reggel nem is merek egyedül nekivágni a gyerekekkel, úgyhogy megmondtam apának, hogy kel ő is velünk, és szépen bevisz minket Bp-re.

Jó éjt,
Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Szomszédnak sikerült 5.30-kor jeget verni a kapuba, mert nem tudta kinyitni. :twisted: Most 6.30 van de, még mindig nem sikerült kiállni a kocsival. A Bella meg egyfolytában ugatja, :twisted: szóval ,jól sikerült az ébredés. :evil: Szegény szomszéd :? szerintem tiszta ideg már, jól indul a hete. :lol:

Eszter
Boldog szülinapot! :D :D
Nagyon sajnálom, hogy az urad, így elrontotta ezt a kerek számot. :cry:
Másnap kiengesztelt? :?:

Anna
Nem mondtam, mert akkor már meg volt, így nem akartam ezzel terhelni a telefonszámlád. :lol:

Tünde
Bettinának milyen hosszú haja van! Levi itt ült az ölembe, és kérdezte, hogy ki az! :shock: :D

Ildi
Hajrá vezetés! Írjál, ha hazaértél!!!! :wink: :lol:

Vali te mit választottál mára? Bkv vagy kocsi? :roll: :lol:
Remélem, egyben beértek, és mindenki, aki ma elindul.
Tesómék is voltak a Fagusba, ők is el voltak ájulva.
Hát akkor itt az idő hármaskára!!!! :wink: :lol: :lol:

Lidke
4 kiló az semmi nagyon ügyi vagy. :) Azért az jó, ha hízol az is baj, ha nem az is. :twisted: Ma tudtál aludni?
Kevének 38cm volt a feje? Nincs is neki nagy feje, biztos jól mérték? :lol: Vagy hátra felé csúcsosodott? :roll:

Meli
Hogy vagytok? :)
Párodat megműtötték már? :(

Era
Írj valamit te is magatokról. Hogy van apa? :?:

Angi
Jó kis kávégépet kaptál. :shock: :D Ezt én is megkóstolnám. :wink:
Levi szerencsére akar még aludni délután, de 9 előtt már nem tudom lerakni este, annyira pörög.

Eszti
Csütörtökön lebontottam a fát, hátha megmarad így, és ki tudjuk majd ültetni. Na akkor én is azt mondtam, hogy most már jöhet a tavasz. :lol:
Alvás a régi nálatok? :?:
Nálunk Levi továbbra is adja a jelszót, hogy ANYA FEKSZIK, mint valami kutyának. :lol: :lol:

Nálunk is beindult a dackorszak :(
A NEM nálunk is beindult. :wink:
Reggel küzdünk a pelus cserével, este fürdeni nem akar menni, már mondja előre, hogy NEM SZABAD és persze egyből neki esik annak a valaminek, amit nem lehetne. :wink: :lol:
A NEM nálunk is beindult.

Boscó
Ez a nő tényleg nem normális! :evil:
Jó turizást! :) Már én is mennék Gödöllőre turizni, de beteg a barátném, :( akivel mennék.

Na most ennyi, mert már zsibbadd a hátam. :x

Vigyázzatok ma magatokra!!! :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt!!

Edit, vígasztaljon, hogy ma én is korán keltem.
6.24-kor Lev meg az apja már balhéztak, erre 7 előtt Natasa is felébredt. :shock:
Olivér persze alszik.
Nálunk is fél óráig olvasztotta a jeget az uram a kocsijáról.
Na, de én nem indulok ám el jégpályán :wink:
itt tiszta jég minden.
Úgyhogy ma nem megy oLivér sehova.
Leventét meg majd meglátjuk, hogy jut haza.
lehet du.-ra jobb lesz a helyzet. :wink: Egyébként a hóba vezetés az már frankón megy, de a tükörjeget nem vállalom be.
Különben is kinnt volt a kocsi egész nap tegnap+ éjjel, így tiszta jég, hát én azt nem vakarászom :roll:
Gyere át, aztán turizok veled :wink:
(bár most Natasa kapott egy ikeás papírzacskónyi ruhát, így neki nem kell semmi) :D

Szóval Vali ti is romantikázni mennétek oda?
arra príma.
De jó időben menjetek(vagy mostanára tervezitek??)
Onnan ki lehet menni Au.-ba is, Eisentadt, Bécs, Fraknó vára......stb, tök jó is helyek vannak, Ferő tó osztrák része is szebb :wink:

Angi, elméletileg(ha elolvad a jégpálya),akkor én csak az Őrsig megyek , mert ott a fogorvosom is a Tihany téren, onnan meg max az Árkádig jutok el.Van egy táskám is, amit vissza is kell cserélnem, mert eltörött a csatja :shock:
Next cuccokat én is csak itthon a turiban vettem, de Angliában abszolút nem tartozik a drága cuccok közé.
Onnan hoztunk már párszor régebben ruhákat.
Itthon csak a kirakatban lévő árcédulákat láttam, így be se mentem a bótba(WestEnd)
Én szombaton láttam egy haláli skótkockás 92-es szoknyát az S.Oliverben, akcióban 5ezerért :shock: :shock:
Mondanom se kellett, hoyg ott maradt :roll:

Boscó, ez tuti hülye ez a nő.
nem veszi már észre, hogy tök abnormális amit csinál,???
na, majd most tényleg rábarmol.................. :lol: :wink: :wink: :wink:
Úgy kell neki :evil:
akkor kedden talizunk? :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért saját gyártású Kitty torta nagy meló lenne :D

Edit, szilveszterkor én is a normál adag sportszeletet csináltam, persze, hoyg elfogyott :D
Sőt, csináltam baileys-es golyókákat, na, az is nagyon finom lett :D , és tök egyszerű az is.

na, Natasa besz@rt a székem alatt kuporodva.
vas

Anna, Olivér meg Natasa is így rodeóztak tegnap itthon:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
És egy kis jég tegnapról:
Kép Kép
Kép
Kép
Ezt meg vakarja le, akinek két anyja van...................... :lol: :wink:
Kép
vas

Hú, most látom, hogy süt a nap, és már olvad a hó, meg a jég(most esett le egy nagy darab a tetőről), meg csöpög is

(olvad a jégcsap, csöpörög a víz)-na, ki ismeri fel,???? :wink: :wink: :wink: :wink:

talán van esély a kimozdulásra ........................... :D :D :D :D :D :D
vas

Sziasztok!

Én is bekukk...

Tünde, hú, mekkora haja van Bettinek, állati jó :D

Annácska, dejó hogy jelentkezél! Gratulálok a kiscsajhoz :wink: És szuper, hogy minden endben van. Pont egyidősek vagyunk. :lol:
Vizsgákhoz is gratula!

Kövecske, szupik a képek :) Az apával szánkózós különösen :lol:
Dackorszak: mi kb másfél hete léptünk bele, eleinte lájtos volt, aztán egyre jobban mélyülünk bele. Hétvégén már volt egy 70 perces maratoni hisztink is :lol: Akkora színész ez a gyerkőc, hogy hihetetlen.

Vok, boldog szülinapot!

Lidke, jaj én hogy örülnék, ha csak 4 kiló plusszom lenne :lol: De már most 20 hetesen + 5-nél járok. Mondjuk Domkával is +23-at híztam.. :oops:

boscó, Domka is így mondta a pénzt. És imádja pakolászni az aprókat. Simán eljátszik egyhelyben 1 órát, ha adok neki két kis dobozt meg egy maréknyi aprót. Kis bankárom, Imádom. :D

Eszti, hú, jó lehetett ilyet hallani :) Tényleg szuper esküvőtök volt! Nálunk a Nagy Edmund énekelt, tőle még nem hallottam hogy házasodna, de ő is azt mondta hogy rég volt olyan remedk bulin. ) Bár lehet hogy csak illendőségből mondta :lol:

VasIldi, klasszak a képek :)

Szép napot mindenkinek :)

faby

Ildi: Weöres Sándor: olvadás
Egy csepp
Két csepp
Öt csepp
meg tíz
Olvad a jégcsap,
csepereg a víz :)
A jégért nem irigyellek.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory:bingoooo!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
De már olvad, tényleg, oylan szinten, hogy mégiscsak bemerészkedtem a volán mögé, és elvittem Olivért az oviba, igaz, max sebességünk 30-40 volt :shock:

Cory, ég a pofám, most jutott eszembe, még karácsonykor kérdezted, hogy hogy vannak a bárányhimlősök.
Köszi, már akkor is tök jól voltak.elmondhatom most már utólag, hogy szerencsére baromi könnyen vettük az akadályokat.
Főleg Lev meg Natus.
De rajtuk nem is volt sok.
Olivérnek is az volt igazából a gáz, amikor viszketett neki.
De nagyon szépen meggyógyultak a sebhelyek is.
bár neki még látszik a helye, főleg a hasán, ahol olyan sok volt. :wink:
vas

Tényleg, Cory, te szoktál vezetni?????? :wink: :wink:

És Edit, mivan a hóval??
Te is féltél a hóban vezetéstől :wink:
vas

Vigyázzatok az utakon!
Képzeljétek anyum elcsúszott a hév síneken (még a jég előtt, a nagy hóban), elvesztette az eszméletét, össze-vissza törte magát... akkor tért magához amikor már jött a hév, alig tudott kimászni... :? :(

Bosco
Vicces a néni :?

Angi
Nextet hol találni? Érdekelne... apát már napok óta nyaggatom, hogy menjünk be az Árkádba körül nézni babaruciügyileg... mire eljutunk nem lesz semmi... :(

Tescóban is ha minden igaz most vannak babanapok...

Dolgozunk a lakáson... építettem az előszobába egy cipőlehúzó padkát, burkoltam szegélyt, festünk... most parkettát kellene csiszolni, de nincs aki segítsen apának felcipelni a gépet az emeletre... :(
Keresztapám meg elszúrta a burkolást, nem tudjuk feltenni a csapot (ráadásul a feszegetésbe sikerült eltörni... pedig jó drága volt... :( remélem ki tudja cserélni rajta a törött alkatrészt...)... úgy néz, ki, hogy ki kell bontani a burkolatot.... annyira bosszantó... :( pedig a fürdőt jó lett volna már készre rántani.

Kép
Kép
Kép
mamacka

17 hét múlva szülünk! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most hívott apa nem lehet kicserélni... most már csak abban bízunk, hogy megvan a számla és visszaveszik garanciálisan... elegem van... pénzünk meg már szinte semmi... félek ketteskét sem sikerül HAZA hazavinni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi: jaja, szoktam vezetni, bár most úgy alakult, hogy 3 hete nem vezettem, de szombaton muszáj lesz, mert egyedül leszek a 3 gyerkőccel, és programunk van :)
Örülök, hogy könnyen ment a bárányhimlő :)
Itt is olvad, remélem, este sem lesz gond, mert mennünk kell a suliba ismerkedős délutánra.

Boscó: először nem értettem, mire írtad, de aztán megtudtam :) Köszi :)

cory
Budapest

Cory, és végül melyik suli nyert? Balunak hogy tetszik? Mesélj már egy kicsit. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szombat éjszaka írtam, de elszállt, és már nem volt kedvem újat írni. Inkább elkezdtem bepakolni a kórházi cuccaimat. :wink:
Tegnap mi nekivágtunk az országnak, és eljöttünk wellnesselni, szerdán megyünk haza. Fiúk alszanak, Kevét úgy kimerítette a délelőtti fürdőzés, hogy följöttünk, hozta a könyvét, közölte az apjával, hogy "ezt olvasod, idebújsz", hozzábújt, és kb. öt perc múlva már aludt is.

Gyöngyi!
Nővérem nem emlékezett az immunerősítő koktél nevére, de próbál utánajárni, csak az a baj, hogy már nem annál a dokinál vannak. Szerintem próbáld meg a ti orvosotoknak felvezetni, hogy hallottál egy ilyen kúráról, hátha beugrik neki, hogy mi az, és elmondja róla a véleményét. Nővéremék most is azt mondták, hogy náluk nagyon bevált.

Ildi!
Csecsemős választás egy új divat, igazából úgy működik, hogy felkérsz egyet, és mikor amúgy is bent van, akkor neked külön megmutatja, hogy mit hogyan kell. :roll: Ez nem az én stílusom, én amikor végre megkaparintottam a gyereket, akkor csak arra vágytam, hogy hagyjon minket mindenki békén. Most csak a császár utáni kb. 6-8 órára szeretnék egyet, hogy a gyerek ne egyedül (és meztelenül!!! :shock: :evil: ) sírjon amíg valakinek feltűnik, hogy ott van.
Gyerkők nagyon édik, jó, hogy bírja a babakocsi! 8)

Boscó!
Főnökasszonyod jó nagy szemétláda! Persze, nincs igaza, de azért az időd, az ügyvédre költött pénzed az elmegy vele! :evil: A rendőrség is bosszantó ám! Minek rángatnak be téged, nem lenne egyszerűbb a nőtől bankszámla-kivonatot kérni mindkét számláról? Abból egyértelműen kiderül, hogy nem tiltották le kétszer a pénzt. :evil: :roll:

Eszti!
Nagyon jó a képetek, különösen a nyári avatarod mellett! Jó kis ellentétpár! :D
Esküvői visszajelzésnek ennél több nem is kell! 8)

Faby!
23 kiló nem semmi! Hogy ment le ilyen gyorsan? Ha jól emlékszem, már tavaly télen, mikor kezdtem fórumozni is jó vékony voltál! Én Kevével 11-et híztam, két héttel a műtét után már kevesebb voltam, mint a terhesség előtt, aztán a szopi alatt úgy elhíztam, mint egy tehén (csak tejem nem volt sajna annyi :? ). Most súlyban kb. 2 kilóval vagyok kevesebb, mint akkor voltam ilyentájt.

Eszter!
Szülinapodat sajnálom, de sajna a legtöbb pasinak érzéke van hozzá, hogy tönkretegye a jeles napokat. :roll: Attila mikor a Keve született, nem vett egy szál gazt sem, annak ellenére, hogy (okulva a barinőm esetéből, aki egyik gyereknél se kapott virágot) én már előre szóltam neki, hogy majd inkább a hazaérkezésünkre hozzon virágot, ne a kórházba, mert ott nem engedik be. Hát, otthon csak a rendetlenség fogadott tíz nap távollét után! :? (Egyéként ez egy kivételes eset volt nála) Mi nálatok most a helyzet?

Edit!
Jól mérték, mikor hazaértünk, én is megmértem. Egyébként nagy feje van, az apjától örökölte. :lol:

Angi!
Keve akkor nem akar délután aludni, ha már átesik a holtponton, és elkezd pörögni. Sajna nálunk ilyenkor a kérlelés nem segít, csak ha rászólok. Akkor sírva fakad, hozzámbújik, és két perc alatt elalszik.

Vali!
Apával le kéne ülnöd elbeszélgetni! :roll: Szerintem hosszú távon az nagyon megronthat egy kapcsolatot, ha a nőben dolgoznak az ösztönök, a férfi meg gátat szab nekik. Vince lassan már úgysem lesz hisztis! :wink:
Nemalvással kapcsolatban már nekem is megfordult a fejemben, hogy a jótékony természet így próbál felkészíteni egy szörnyeteg gyerekre. Keve után ez így lenne igazságos. :evil: :roll:

Annácska!
Nagyon örülök, hogy minden rendben nálatok!!! :D Én biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz, az orrcsont miatt, meg ez az AFP amúgy sem túl megbízható. Én most meg sem kérdeztem, hogy nálunk mi lett az eredménye. Kislányhoz külön gratula, nagyon irígy vagyok ám! :wink: Így most a statisztikám szerint romlottak az esélyeim. :wink:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Mamacka!
Hú, ez durva! Jó, hogy nem történt tragédia!

Mi egy hónap múlva szülünk! :D 8) :D 8) Hasam már óóóóóóóriási, baba viszont csak feszeget, nem nyugszik. Kegyetlen!

Milye babacuccot akarsz venni? Én azokat fogom használni, amiket Keve kinőtt.

Lakást sajnálom, de 17 hét alatt már csak beköltözhető lesz!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Lidke, de jó nektek!!
és hol vagytok helyileg???

Nem érzed még , hogy vissza fordult volna-e a kicsi a pocidban?
Van még ideje(max. helye nem túl sok :wink: )

Mamacka, hú, szegény anyukád.
Gondolom, jól megijedt.
Szerintem azért rendben lesztek, mir megszülsz, kész lesz minden, fogd fel úgy :D :wink:
vas

Van egy Hajas Lacis hajvasalóm(vadiúj)
12-ért vettem kari előtt, de nem tudom használni :roll:

http://www.bellissima-imetec.hu/
10-ért valkinek,????? :)
(vagy ismerősnek, vagy esetleg ha tudtok valakit aki épp venni akar)
Köszi!!!!
vas

Ildi!
Kisbéren vagyunk a Hotel Kincsemben. Keve este megitta élete első koktélját! Ő is kapott üdvözlő italt, csak kicsit! :lol:
Baba össze-vissza fekszik, van, hogy tisztán kivehetően keresztben! :shock: Gyakran olyan, mintha próbálkozna a fordulással, csak nem menne neki. Lehet, ám, hogy már megint befordult, bár azt nem éreztem olyan konkrétan, mint mikor visszafordult. Pénteken kiderül. :wink:

Lidke
KépKép
kövecske

Ildi: Miért nem tudod használni? Nekem a fodrász vasalja a hajam, és már gondolkoztam rajta, hogy veszek. Bonyolult használni?

Lidke: Jó wellneselést nektek :D Majd hozz pocifotót :wink:
Pénteki uhu-ra drukk!

Apával már beszéltünk a témáról nem egyszer, mindig próbál meggyőzni :(

Edit: Kocsival jöttünk, de apa vezetett :D
Sajnálom a koránkeléseteket :(

Mamacka: Ezt olvasni is szörnyű volt :( Nem volt ott senki, aki segített volna neki???
Lakáshoz kitartást, még összejöhet a költözés a kistesó érkezéséig, bár saját "bőrünkön" tapasztalom, hogy miylen lassan tudnak haladni a munkálatok :?

Most ennyi dióhéjban, robogok a kölykökért.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Minden kedves fórumozó számára kívánok egy nagyon boldog új évet, amely valóra vált sok-sok álmot, beteljesít minden vágyat! Jó egészséget és boldogságot a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt!

2008.-ban is bővül a www.pszichologia.multiply.com oldal.
Pszichológiai tanácsadásért továbbra is a pszichotanacs@freemail.hu címen várom leveleiket. Bővebb információ: www.pszichologia.mlap.hu oldalon.

Barátsággal, Nisreen
nisreen

Sötét volt, egy felüljáró alatt ment át két állomás között... arra ritkán járnak... így szoktuk megközelíteni a templomot mert különben nagyon nagyot kell kerülni... hála Istennek nem lett semmi baja... remélem a cicjével sem lesz gubanc... azt azért nem szerencsés ennyire összeverni... :( amúgy ez volt a rémálmom, hogy egyszer elesik a síneken...

Lidke
Csak tetra fürdőlepedőt szeretnék... van abból is de nem ártana még.

Meg azért szeretném ha lenne egy-két saját rucija Andornak amolyan őt váró ruhácskák, nem csak örökölt holmi.Ma vásárolgattam kicsit... ennyi elég is lesz... :)

Íme:
Ezek H&M-es rucik... nagyon szeretem őket mert két év után is olyan mint újonnan... amúgy most nagy leértékelések vannak...

Kép

Kép

Ezek a zoknik szuper jók!!! Áronomnak is vannak ilyenek, ráadásul sokáig jó mert rugalmas. én még máshol nem találtam olyat ami nem vágna bele a kicsi lábába... ezt le is lehet hajtogatni ahogy a képen van, vagy teljesen felhúzni a kicsi térdéig... nem is csúszik le olyan könnyen mint a többi...
Kép

Hangyócás bodyk.
Kép
Kép

Ezt pedig a C&A-ban vettem. Ezt már nagyon leranolták... nem volt semmi akciós méretben...
Kép

Ezt Áronom kapta.
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok :)
Lidke :)
Megnyugvás egy kicsit elnapolva, később részletezem miért.
Neveken még nem gondolkodtunk, de most már ideje lenne. Nektek már tuti meg van, szabad tudni, hogy mi lesz?
Igen a peteéréses módszert értettem, Mivel nem jött össze közel egy évig a kistesó, így dokival peteérést néztünk és ő mondta, hogy mikor reped meg a tüsző. Na most vagy ő nem tudta jól, vagy még sem az az igazság, hogy a peteéréskor általában fiúk fogannak. Amúgy még a kínai horoszkóp szerint is fiúnak kellene lenni, de hála az égnek kislány :D
Képeket majd hozok, csak az a másik gépen van, amihez csak napközben jutok, de igyekszem :)
Annyira jó, hogy Keve már ennyit dumcsikál :D Hihetetlen mennyire aranyosak ebben a korban, mikor megmutatják a nyiladozó értelmüket :)
A képek nagyon jók :)

VokEszter :)
Sajnálom, hogy a szülinapod nem úgy sikerült, ahogy megérdemelted volna :(
Vizsgám még van kettő, de ezeket nem reklámozom, mert elég húzósak.

Vali :)
Azért ne add fel apa győzködését hármaskáról. A nagycsaládhoz kell a harmadik is :D
Igérem gyakrabban jövök :)

Eszti :)
Aranyos vagy, hogy gondoltál ránk. Tegnap meg te jártál az eszemben, mikor a tesódat láttam a tévében. Nagyon ügyi volt.
Még hogy mix? Így volt rendelve. Egy lány, egy fiú, egy lány,... Annamari már megrendelte a következőt is kisfiút szeretne. Meg is kérdezte, hogy akkor ugye 2010-ben is lesz tesója :D Hát az még odébb van :)
Nagyon szépek vagytok :) És micsoda színharmónia :D
Ez aztán a büszkeség :D

Angi :)
Köszi, aranyos vagy. Képeket majd hozok :)
Peti még alszik délután nem is keveset. De az ünnepek alatt volt, hogy nagyon kitolódott az alvása, mert reggel későn kelt. Olyankor előfordult, hogy bohóckodott még egy fél órát az ágyban, de utána aludt 2-3 órát. Tippem sajnos nincs, hogy mivel lehet rávenni az alvásra. Annamarit 2 és fél éves kora óta nem tudom rá venni, de most már nem is akarom :D

Boscó :)
Hát nem semmi a volt főnöknőd! Nem csodálom, hogy kiakadtál. Mi volt ma a hadnaggyal?

Edit :)
Klasszul hangzik a mai ébresztőd :) Tuti agyon vágtam volna a szomszédot, ha így ébreszt... De milyen empatikus vagy, hogy még sajnálod is :)

Ildi :)
Na pont erre gondoltam :D Peti is így trónol a babakocsiban :D
Apa autója frankó :D Volt mit vakarászni :) Nekem nincs garázsom, így minden reggel kapargatom a jeget. Király, legalább nem fázom mikor beülök a kocsiba, mert kimelegszem mire körbejárom a kocsit :)

Faby :)
Örülök, hogy jól vagytok. Tudjátok, hogy mi lesz a gyerkőc vagy titok?
70 perces hiszti még csak a bemelegítés :D Annamarinak volt 3 órás folyamatos hisztije. Na akkor én már a felmondás határán álltam :D

Mamacka :)
Szegény anyud :( Persze, ha kellene, akkor soha nincs ott senki... :(

Na akkor a mai élményeink:
Délelőtt mentünk kötelező uh-ra. Az ultrahangos már eleve kétségesen állt hozzám Annamari, Peti gondja, a Pocaklakó kisasszony 12 hetes uh-ja és AFP-je miatt. Gyakorlatilag az sem győzte meg, hogy az ultrahangon nem talált semmi, de semmi eltérést, akkor is amniocentézist javasolt. Felhívta a figyelmemet, hogy nem egyszerű egy sérült gyereket nevelni. Mintha nem tudnám :?
Szóval nem tudom mire megy ki a dolog, de rendesen belém ültette a bogarat :( Csütörtökön olyan boldog voltam, hogy minden rendben, erre ma...
A lényeg, hogy az idő rövidsége miatt szerdán megyünk genetikai konzíliumra. Totál padlón vagyok :(
Szerdán talán már okosabbak leszünk :)

20+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska nemtudom mit mondjak... :(
Ha mindent rendben találtak és ez a nő sem lát eltérést akkor ne hagyd magadat elbizonytalanítani... nem értem miért jó paráztatni a kismamákat... :( csak az az indok, hogy előtte is már feleslegesen riogattak :?: :shock: én ezt nem értem...
Azért az amnio nem egy veszélytelen beavatkozás...

Mamik
Pelenkázó komódot, meg egyéb bútorokat keresek használtan szépet olcsón ... ha láttok valahol szóljatok! ;) köszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyors bekukk :D

Mamacka: Nagyon édes mütyürke ruhák :)
Húúúúú én már meg se mernék fogni egy ilyen apró kisbabát :roll: :oops:

Jajj még akartam neked mondani, hogy vasárnap láttam szánkót a Corában is leárazva! Én hülye már elfelejtettem az árát, de olyan 7-8 ezer közrül volt.

Annácska: Nem hiszem el, hogy már megint paráztatnak :evil: Ha mindent rendben talált az uh-n, akkor mi a fenének kell az idegbajt hozni szegény kismamára???
Hova mentek genetikára? Remélem ott végleg megnyugtatnak!

Nagyon szorítok holnapra!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!
Mamacka,
nagyon szépek a ruhácskák. És ezek tényleg nagyon jó minőségűek. :) Örülök, hogy anyukád esete "jól" végződött. Szegény... A Next a Váci utcáról nyíló Páriszi u.-ban van. Drukkolok, hogy kistesó megérkezéséig beköltözzetek.
Annácska,
sajnálom, hogy megint idegesítenek. :( Nagyon szorítok, hogy ismét azt mondják, hogy minden ok a kiscsajjal!!!!
Lidke,
jó pihit. :)
Ildi,
na mi volt a dokinál? Voltál vásárolgatni is? Tök jó a kép a gyerekekről. Jól kitalálták. :D
Cory,
már sulin kell agyalni? :shock: Hihetetlen hogy megy az idő. Én lassan ovin gondolkodom, mert májusban kell beiratnom valahová, ha azt szeretném, hogy jövő februárban mehessen.
Boscó,
mi volt?

Köszi lányok az alvós válaszokat. Ma elaludt szépen egyedül az ágyában. De tegnap nem akart aludni megint, viszont amikor elindultam vele babakocsival a boltba, akkor rögtön lecsukta a szemeit. Remélem ez csak valami átmeneti nemalvás volt.
angi79

Sziasztok!

Annácska!
Szerintem felháborító, amit ez a nő csinált! Nem az ő dolga, hogy ilyeneket mondjon, hanem a dokié! Neki "csak" az UH-ot kell értékelnie! Engem is érdekel, hogy hova/kihez mentek genetikai tanácsadásra. Azért mielőtt a mintavételről döntötök, gondoljátok át, hogy ha esetleg baj van, akkor hogyan tovább. Unokatesómnak több értéke is rossz lett a negyedik gyerekkel, de gyógypedagógusként azt mondta, hogy ő mindenképp megtartja a babát, és nem engedte a hasbaszurit. Nem lett semmi baja a babának. Néha nekem is eszembe jut, hogy a kiütések a terhességem elején nem tettek-e kárt a babában, de mi sem hajtottuk a további vizsgálatokat.

Nevek: Alena és Fülöp.

Mamacka!
Ruhácskák nagyon édesek! Tetra fürdőlepedőt mi is vettünk egy újat, meg néhány kislány rucit. Ha kisfiú, akkor nem nagyon kap új cuccot. Akkor ő lesz a mostohagyerek. :lol:

Vali!
Attila mikor meglátta a 00-ás harisnyát, akkor mondta, hogy ilyen pici lába senkinek sincs, és tuti, hogy a Kevére ez kicsi lett volna. Pedig nem... :wink:
A hasam már akkora, hogy Attila nem tud elég távol állni ahhoz, hogy ráférjen egy képre! :wink: Ha hazaértünk, akkor majd teszek fel. :wink:

Hármaskával kapcsolatban pont ez a férfi észérvekkel próbálja meggyőzni a nőt, akit viszont az ösztönei hajtanak dolog az, ami szerintem megronthat egy kapcsolatot. A nő ilyenkor estleg egy életen át úgy fogja érezni, hogy a férfi elvett tőle valamit. :? Nem könnyű. Ha Attila a Kevét nem akarta volna, azt hiszem, befejeztem volna vele. Ha ketteske ellen tiltakozott volna, akkor viszont már a Keve miatt valószínüleg nem ugráltam volna, de nem tudom, hogy tudtam volna magam túltenni rajta. Nálatok a három hisztisen kívül Apa mire hivatkozik? Rendes érve is van, vagy csak úgy nem, és kész?

Ildi!
Fogorvoson túl vagy már? Minden rendben volt?

Lidke
KépKép
kövecske

Annácska:
örülök, hogy végre írtál!!!!
sajnálom, hogy megint ilyen "nehéz" babavárásotok :(
remélem a genetikus sok okosságot fog Nektek mondani és nincs semmi gond!!!!!

Mamacka:
mindig történik Veletek valami...
szerencse tényleg, hogy anyukáddal nem lett baj :)
cukik a rucik!!!

Én már mindent árulok, babakádat, kiságyat, ruhákat, babakocsit...

Babetta:
börze lesz valamikor???

Vali:
a férfiak észérvek miatt döntenek, mivel akar apa meggyőzni??
Mi is először csak egy "kicsit" terveztünk a nagy mellé, de aztán a nagycsalád mellett döntöttünk, mert később már nem lehet több babánk (legfeljebb unokák). Az igaz, hogy amikor veszekednek valamin órákig, akkor inkább becsukom az ajtót, de sokkal több az olyan időszak, amikor újra átgondolva is így döntenénk!! :)
Na, majd össze kell ereszteni a fiúkat, hátha meglenne a hatás :wink: :wink:

Angi:
ne vonj le semmi következtetést egy-egy napból (alvást illetően sem), nálunk Bettina befejezte a hajnali járkálást, most viszont nehezebben alszik el este.
A délutánival meg néha kűzdünk, melléfekszem, de van,hogy bemászik a helyére aludni, szóval szinte minden nap más...
Dorina 2.5 éves korától nem alszik, Patrícia pedig másfél éves kortól délután
(én meg 7 évesen is aludtam)

Lidke:
de jó Nektek!!! én is akarok wellnesselni, azonnal!!! :lol:

Ildi:
mi hétfőn reggel a két csajjal kimentünk az autóhoz, de reménytelen volt a jéggel kűzdeni, úgyhogy Patri gyalog elment, Dorinával meg a szomszéd csaj elvitt minket az oviba, persze vissza már nekem is gyalog kellett csúszkálnom... :roll:

Vok:
mi van azóta Veled??? megnyugodtál????
sajnálom a történteket!!! :(

Holnap és jövő szerdán szóbelizem, kész para vagyok...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde
Pelenkázó komódod nem volt?
Tedd fel a képeket hátha valami még hiányzik.

No és a 23 hetes pocak.

Nagy örömömre ma reggel megint csak 69, 5 kiló voltam... valószínű kevesebb sósat fogyasztottam. Így olyan hat kiló + nál tartok...

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ezt most találtam meg... már nem túl aktuális de azért:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Köszönöm, hogy ilyen aranyosak vagytok! Sajna Ádám nem érti, hogy ezzel mi a bajom, hiszen a harminc is csak egy születésnap és nem igényel több figyelmet, mint bármelyik másik nap az évben. Eddig ezt valahogy nem tudta hangoztatni. Viszont mivel jóóó sokat beszélgettünk, így sikerült talán ezen kívül egy két dolgot megértenie. Azóta sokkal normálisabb, mint az elmúlt időben, bár még nem az igazi.
Ajándékot meg azóta csináltam magamnak. 7végén intimtorna tanfolyamra megyek. :D

Mamacka!
Jajjjj!!!! Szegény anyukád!

Boscó!
A exfőnököd egy igazi seggfej! Komolyan meg kéne veretni az ilyet, hogy érezze már a súlyát, hogy mit mer megcsinálni az emberekkel!!!!!!! :(:(:(:(

Gyöngyi!
Broncho-Vaxom nak hívják. :D

Megyek, mert nem akar aludni ez a liba...

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó estét

Annácska: sajnálom ami történt, drukkolok, hogy minden oké legyen

Lidke: Nem gond, hogy nincs meg a szer neve, majd kitalálok valami más megoldást :)

Ildi: Nálunk is így nézett ki minden, de még ma is. Már jöhetne a tavasz. Legalábbis nekem elegem van a télből

Vok: tényleg mizus?

Ma sikerűlt 30 perc alatt elaltatni a Lilit (tegnap 40 volt). :shock: Ráadásul ma kitalálta (már a kiságyban fekve), hogy neki kakilnia kell és azt a bilibe akarja (na most hozzá kell tenni, hogy eddig 2x sikerűlt bilibe kakilni). Ráültettem, de persze nem kakilt ám, csak húzta az időt, hogy ne kelljen lefeküdni. Nagy nehezen cicire tettem, ott meg szórakozott. Beraktam az ágyba és most csak 10 percig kellett simizni a hátát mire elaludt.
Na szóval nálunk se egyszerű az altatás :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi!
Az előző oldalon írtam. :D Hanna péntek óta szedi a Broncho-t. Remélem tényleg segít. 5000Huf egy havi adag....

Hanna is maratoni altatásokat rendez mostanában.... én meg nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy 10 körül alszik el.... Amikor elmentük végre egyszer moziba anyuval maradt itthon és későn aludt el, mert észrevette anyut... szerintem megtetszett neki a késő fekvés. :twisted: :roll: :lol:

Eszter
Kép
Kép
vok

Lidke: Most néztem csak bele a naptárba :oops: :oops: :oops:

Ha tegnap tartottátok, akkor így utólag...

Kevének Boldog névnapot kívánok!

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Majd jövök valamikor, csak most eléggé be vagyok havazva :?

Ildi: Fogad??? Irgum-burgum tessék jelentkezni, hogy mi vóóóóót !!! :wink: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Eszti: nagyjából eldőlt az iskolakérdés, úgy néz ki, oda megy, ahova én is jártam anno. Úgyhogy majd április végén kérek drukkot, hogy fel is vegyék, mert nem abban a kerületben lakunk :)

Angi: hát igen, nekem is sokkoló, hogy már a sulinál tartunk.
Nálatok el lehet kezdeni év közben is az ovit? Nálunk csak szeptembertől, de itt kevés a férőhely :(

cory
Budapest

MAmacka: mi volt a nyeremény, kiderült már?

cory
Budapest

Itt vagyok Vali :wink:, csak épp a fogyisba írtam.

Szóval, kedvesek vagytok, hogy így aggódtok a fogam miatt. :wink:
Aggódhattatok volna jobban is :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
basztikuli, jövő kedden megműtik!!!!!!!!
mivel baromira nem javult semmit, ugye egy hét haladékot kaptam,antibigyót is kellett szednem, meg ki is volt nyitva, DE ez a nyomorult semmit se javult. :shock:
Mondta is a dokinő előre, hogy szerinte kizárt, hogy megússzam szájsebészet nélkül(de én bíztam a lehetetlenben).
Na, jövő kedden szétvagdossák az ínyemet.
ráadásul ez jobb felső kettes, orrom tövében, faszán fogok kinézni.Olavastam róla, duzzanattal, dagadással jár.... :roll:
Kicsit bevagyok kakilva.... :?
Hétfőn meg be kell tömni először a gyökeret(mivel most szabadon van), úgy mehetek másnap a rezekcióra Mondjuk tényleg tök nagy a ciszta, a röntegenen is látni, hogy majdnem mint fél kiskörmöm...(de lehet még nagyobb...)
Hát ennyi van velem................ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Lidke, megnéztem, szép kis helyen vagytok. :D
Kevének boldog névnapot!!!!
Kép

Annácska, banyek, mit szívóznak már veled???
Nem igaz, már, hogy mindnet rendbe talált, aztán itt vészmadaraskodik :evil: miért nem ahgynak már békén, hogy normálisan végig élhess egy terhességet????Mikor mentek ma???tessék beszámolni mindneről :)

Tünde, miből van szóbeli????
izgulunk érted :wink:
Köszi a képeket, nagyon szépek!! :D
vas

Vali, abszolút nem nehéz a hajvasalót használni.
De nekem nagyon sok a hajam, meg vastagszálú is, meg idétlen, hogy hol hullámos, hol egyenes.Na , ezzel nem bírok :lol:
Nekem is megcsinálta múltkor a fodrász, na, az jó is lett.
aztá vettem is egyet...
(kár volt)

De így jártam tavaly a diffúzoros hajszárítóval(azzal is megcsinálta a fodrász, tök jó lett, tök érvényesültek a hullámos részek, ), Na, vettem azt is, persze, amikor én csináltam, oylan lettem , mint egy szénaboglya....(azt is eladtam)..

Szóval én csak szívok a hajszárítókkal
egyféle van, amivel megtudom csinálni, az a meleglevegős körkefés hajformázó. :)

De szerintem a tiédet könnyű lenne önállóan is kivasalni(nem rábeszélni akarlak.. :wink: )
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?