Sziasztok!
Szombat éjszaka írtam, de elszállt, és már nem volt kedvem újat írni. Inkább elkezdtem bepakolni a kórházi cuccaimat.
Tegnap mi nekivágtunk az országnak, és eljöttünk wellnesselni, szerdán megyünk haza. Fiúk alszanak, Kevét úgy kimerítette a délelőtti fürdőzés, hogy följöttünk, hozta a könyvét, közölte az apjával, hogy "ezt olvasod, idebújsz", hozzábújt, és kb. öt perc múlva már aludt is.
Gyöngyi!
Nővérem nem emlékezett az immunerősítő koktél nevére, de próbál utánajárni, csak az a baj, hogy már nem annál a dokinál vannak. Szerintem próbáld meg a ti orvosotoknak felvezetni, hogy hallottál egy ilyen kúráról, hátha beugrik neki, hogy mi az, és elmondja róla a véleményét. Nővéremék most is azt mondták, hogy náluk nagyon bevált.
Ildi!
Csecsemős választás egy új divat, igazából úgy működik, hogy felkérsz egyet, és mikor amúgy is bent van, akkor neked külön megmutatja, hogy mit hogyan kell.
Ez nem az én stílusom, én amikor végre megkaparintottam a gyereket, akkor csak arra vágytam, hogy hagyjon minket mindenki békén. Most csak a császár utáni kb. 6-8 órára szeretnék egyet, hogy a gyerek ne egyedül (és meztelenül!!!
) sírjon amíg valakinek feltűnik, hogy ott van.
Gyerkők nagyon édik, jó, hogy bírja a babakocsi!
Boscó!
Főnökasszonyod jó nagy szemétláda! Persze, nincs igaza, de azért az időd, az ügyvédre költött pénzed az elmegy vele!
A rendőrség is bosszantó ám! Minek rángatnak be téged, nem lenne egyszerűbb a nőtől bankszámla-kivonatot kérni mindkét számláról? Abból egyértelműen kiderül, hogy nem tiltották le kétszer a pénzt.
Eszti!
Nagyon jó a képetek, különösen a nyári avatarod mellett! Jó kis ellentétpár!
Esküvői visszajelzésnek ennél több nem is kell!
Faby!
23 kiló nem semmi! Hogy ment le ilyen gyorsan? Ha jól emlékszem, már tavaly télen, mikor kezdtem fórumozni is jó vékony voltál! Én Kevével 11-et híztam, két héttel a műtét után már kevesebb voltam, mint a terhesség előtt, aztán a szopi alatt úgy elhíztam, mint egy tehén (csak tejem nem volt sajna annyi
). Most súlyban kb. 2 kilóval vagyok kevesebb, mint akkor voltam ilyentájt.
Eszter!
Szülinapodat sajnálom, de sajna a legtöbb pasinak érzéke van hozzá, hogy tönkretegye a jeles napokat.
Attila mikor a Keve született, nem vett egy szál gazt sem, annak ellenére, hogy (okulva a barinőm esetéből, aki egyik gyereknél se kapott virágot) én már előre szóltam neki, hogy majd inkább a hazaérkezésünkre hozzon virágot, ne a kórházba, mert ott nem engedik be. Hát, otthon csak a rendetlenség fogadott tíz nap távollét után!
(Egyéként ez egy kivételes eset volt nála) Mi nálatok most a helyzet?
Edit!
Jól mérték, mikor hazaértünk, én is megmértem. Egyébként nagy feje van, az apjától örökölte.
Angi!
Keve akkor nem akar délután aludni, ha már átesik a holtponton, és elkezd pörögni. Sajna nálunk ilyenkor a kérlelés nem segít, csak ha rászólok. Akkor sírva fakad, hozzámbújik, és két perc alatt elalszik.
Vali!
Apával le kéne ülnöd elbeszélgetni!
Szerintem hosszú távon az nagyon megronthat egy kapcsolatot, ha a nőben dolgoznak az ösztönök, a férfi meg gátat szab nekik. Vince lassan már úgysem lesz hisztis!
Nemalvással kapcsolatban már nekem is megfordult a fejemben, hogy a jótékony természet így próbál felkészíteni egy szörnyeteg gyerekre. Keve után ez így lenne igazságos.
Annácska!
Nagyon örülök, hogy minden rendben nálatok!!!
Én biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz, az orrcsont miatt, meg ez az AFP amúgy sem túl megbízható. Én most meg sem kérdeztem, hogy nálunk mi lett az eredménye. Kislányhoz külön gratula, nagyon irígy vagyok ám!
Így most a statisztikám szerint romlottak az esélyeim.