Új privát üzeneted érkezett!

Wera! A Sterimart én is ismerem, a gyógyszertárban is rögtön azt akarták adni, de sajna nekem semmit nem használ. Rolinak szoktam befújni orrszívás előtt, mert nagyon jól felhozza, jól ki lehet utána szívni. Olyan édes, már tudja amikor orrszíváshoz készülünk és fekszik fel az ágyra. Bezzeg amikor elkezdjük, nagyon sír.

Kép
szly27

Kár hogy neked nem használ, pedig az jó kis találmány. Elég ideig használtad? Kb 1,5-2 hét mire védelmet alakít ki!
Vendég

Sziasztok!

Itt is iszonyat jégpáncél van!!! Átmentünk anyósékhoz ebédre, kb úgy nézhettem ki, mint medve a görkorcsolyán. :)
Kicsit tartok a holnap hajnali melóbameneteltől... :?

Bondi, nagyon sajnálom Oti-t! De túlvan rajta! Tényleg nagyon megy az idő. Főleg a 12. hét után! Nekem is hihetetlen, hogy mindjárt a felénél vagyok! :shock: :D

A második genetikai uh-t a 18. és 20. hét között csinálják. Mondjuk nekem azt mondta a dokim, hogy betöltött 19 hét után menjek.

Wera, szerintem is az a fontos, hogy megbízz az orvosodban. Bár tényleg elég horror összegeket kér el. Viszont ha úgy gondolod, hogy lehetne akár jobb dokid is, ne késlekedj!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Nálunk is jéppáncél van,de már az eső esik és nincs olyan hideg!
A főutak vizesek,lehet menni!
Mi megyünk Anyósékhoz 18-ra vacsira, a kocsiig majd elevickélek valahogy aztán meg párom vezet!

Szly! Én is göthös vagyok még mindig,reggel majd kiköptem a tüdőm.
Én Sinupret drazsét vettem,gyulladáscsökkentő,köptető,homeopathias bogyó.
Úgy néz ki jó lesz mert már szakad fel!
Remélem beválik!
Sterimar-t én is szoktam használni,de amúgy utálom az orrcseppeket!

Wera! A terhesnaplóm azt írta,hogy mostantól ahogy nő a baba úgy nő az étvágy is!
Múlthéten még azt mondtam,hogy hülyeség én már nem eszem annyi!
De ma mondtam Anyunak,hogy úgy érzem visszatért a farkasétvágy!
Úgyhogy egy cipőben járunk!
És asszem hamarosan elkzdünk igazán terebélyesedni!
Megyek eltakarítom az ebéd nyomait,aztán rákéne vennem magam egy hajmosásra!
Már 2 napja húzom,úgy utálom,egy csomó idő!

Kép

Kép
ibm

Nekem szerencsére az ebéd maradványai már tűnnek a mosogatógépben. De nekem is hajat kéne mosnom. Én sem szeretek, meg le is kéne már vágatni.
Amúgy én nem köhögök, meg semmi, csak bedugul az orrom. Nappal még jó is, de mihelyt vízszintesbe kerülök, vége.

Wera! Nekem arra kellett volna a Sterimar, hogy kidugítsa az orrom. De mivel nem használt, nem is fújkáltam többet.

A fiúk alszanak! Lehet nekem is kéne, de nincs kedvem.

Kép
szly27

Ibm - én is rohadtul utálok hajat mosni! Kár hogy ilyen gyakran kell!! Örülök hogy nem vagyok egyedül a zabálással!! :lol: Még valaki? :wink:

Igazából nekem nincs bajom ezzel a dokival, hála az égnek még csak 3x kellett mennem, de eddig minden ok volt. Csak ne lenne ilyen drága. Úgy döntöttem megvárom hogy sógornőmnek hogy fog helyt állni a szülésnél, aztán meglátjuk! :)
Vendég

Sziasztok!

Sajnos most nincs erőm visszaolvasni benneteket, most értem haza a kórházból.
Már éjszaka is szédültem, fekve.
Reggel pedig elölről kezdődött minden.
Nagyon megijedtem, ezért felhívtam a dokimat, aki természetesen beküldött a kórházba.
Úgy volt, hogy nem engednek haza.
Gondolhatjátok, mennyire beparáztam!
Az út totál jégpáncél, szép volt!
A kórházban egy nagyon rendes doki volt, megnézték a vérnyomit, ami 140/90 volt, ez nekem magas. 90/60 szokott lenni.
A doki szerint front lehet, ami normál helyzetben is megviseli az embereket, én meg a 13. héten vagyok, ami ilyen szempontból gáz.
Azt mondja, ilyenkor tombolja ki magát a szervezetem, ne izguljak, a babának semmi baja sem lehet, csak nekem kellemetlen.
Szerinte most egy kicsit elfáradtam. Ez is előfordulhat.
Hiába vagyok táppénzen, mint vállalkozó sajnos nem tudom a rolót lehúzni.
Most megbeszéltük a férjemmel, hogy átveszi tőlem méginkább a dolgaimat, aztán meglátjuk.
Úgyhogy ennyi.
Szédülés továbbra is megvan. remélem már nem sokáig.
Most megyek, vízszintbe helyezem magam.
Holnap jelentkezem.
Reggel megyek a saját dokimhoz is.
Vendég

t.maria: vigyázz magadra, és pihenj sokat.

férj-segítség: nálunk úgy alakult ki, hogy a férfié a férfimunka (kinti dolgok, fűnyírás, kocsival kapcsolatos dolgok, képet felrakni, stb), a női munk a(minden házimunka) pedig az enyém. nagyon kivételes alkalmakkor kérek tőle segítséget, akkor is csak a porszívózásban, egyszer-kétszer kértem meg a teregetésre, na hát többet nem fogom. :D viszont főzni imád, és jól is tud, úgyhogy most úgy néz ki a dolog, hogy ma délelőtt míg én végigtakarítottam a lakást, ő olyan ebédet rittyentett, hogy ihaj. viszont vár még rám a vasalás, addig meg ő tévézni fog. :evil: amúgy bosszantó, hogy van olyan hogy ő 2 órával korábban hazaér, mint én, de még arra sem hajlandó, hogy amiből eszik, amiben főz, berámolja utána a mosogatógépbe. ezért vitáztam már vele párszor, és nem is mondott még sose elfogadható indokot, hogy miért nem... na mind1. jobb ha megcsinálom, fölöslegesen nem húzom fel magam ilyeneken. így működik nálunk 4 éve, végülis én kényeztettem el. :D

fiú/lány: régebben sokat olvastam gyerekpszichológiáról, és az egyik könyvben azt írják, hogy a gyermek személyiségfejlődése már magzat korában elkezdődik. így nagyon sokat számít az, hogy tervezett volt-e a baba, vagy csak véletlen, illetve hogy mennyire várták a szülők, hogyan viselkedtek a terhesség alatt. az is számít, hogy fiút vagy lányt akartak-e, és hogy végül olyan nemű lett-e, amilyet akartak (ha nem, az okozhat esetleg gondot). mi szeretnénk megtudni a nemét mindketten, elvileg jövő héten uh (holnap kell hívnom a dokim), bízom egy csodás terpeszben a gyerkőc részéről, ha már nem hajlandó jeleket küldeni nekem belülről (nem érzem hogy mocorog, pedig sztem időszerű lenne... :( ). próbálok nem gondolni sem fiúra, sem lányra, neveket is mindkettőt gyűjtögetünk. papírra írjuk külön-külön hogy milyen nevek tetszenek, aztán megnézzük, hogy azok közül mi az ami mindkettőnknek, és lesz egy fiú és egy lánynevünk a végére. kölcsönkaptuk a sorsunk a nevünkben c. könyvet, ajánlom mindenkinek, 1400 név van benne nemenként, és nemcsak a jelentés van leírva, hanem tényleg a sorsfeladat is. végignéztem a rokonságot és tényleg nagy igazságok vannak benne!

hú bocsi, sikerült regényt írnom... :oops:

mia_snow

Sziasztok!

Én is útálok hajat mosni, de apa hallani sem akar róla, hogy levágassam :? . No majd meglátja :wink: .

Toncsi már 3. éjszaka lázas volt, tegnap már nem, de ma meg csupa kiütés lett :( . Az interneten találtam háromnapos láz nevű betegséget, lehet hogy az. Mindenesetre holnap doki, remélem a pocómra nem veszélyes.

Maria, csak pihengess!

Jó délutáni ejtőzési mindenkinek!

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!
Nem tudom rendesen visszaolvasni amit írtok. De megpróbálom.

Orsi! Kérdezted, hogy mire vágyunk jobban. Jani fiúra, nekem teljesen mindegy. De ha már Ő ennyire fiút akar, akkor legyen az. De nekem aztán mindegy. Örülök, hogy egyáltalán lesz babánk.

Csillala! Mi ide megyünk Kazincbarcikára, itt csak egy 3D-s uh van, Miskolcra meg nem megyek be. De itt van lehetőség választani. 3000-ért kapsz 10perces dvd-t. 6000-ért kapsz 15 perces dvd + 2 képet, 10000-ért 20 perces dvd + 3 kép + ha nem látszik a pofija vagy a neme, akkor vissza lehet menni máskor. Az egyik ismerősöm 3X volt, mert nem mutatta magát. Így mi a 10000-et választottuk.

Wera! Már alig várom, hogy hétfő fél 4 legyen, mehessünk az Uh-ra. Utána mindenképpen beszámolok. Ha jó lesz a kép, fel is rakok róla.
Egyébként tényleg nagyon sokat fizetsz. Én nem vártam meg, míg lszedik a pénzt róla. Volt egy dokim, aki műtött 2X, bár az első műtét után nem akartam látni se, mert a kontrollon olyan alpári módon beszélt velem + félmeztelen voltam...Hosszú, de szar ügy volt. De sajnos a második műtétet is ő csinálta, mert a kórházban csak ő csinálhatott laparoszkópot, így nem volt választásom. De rögtön átmentem egy másik dokihoz, aki kezel a KAÁLI-ban, ő csinálta az inszeminációkat, de sajnos pesten kapott egy jó állásajánlatot és elment. Pont mielőtt terhes lettem volna. Így keresni kellett egy másikat. De tudta, hogy én is a Megyei kórházban dolgozom, de képes volt kirendelni a magánrendelőjébe, váratni 3 órát úgy, hogy le se lehetett ülni mert 1000-en voltak és utána elkérni a pénzt. Na ekkor mondtam, hogy enekem Ő nem kell. Így keveredtem ehhez a dokihoz Barcikára. Vele most meg vagyok elégedve, Aranyos. De már nem is bánom, mert annyi doki látott már, míg kiderült mi a bajom, miért nem esem teherbe 3 éve. Szóval sztem nyugodtan válts orvost.

Bondi! A párom itt zenél egy helyi zenekarban Barcikán, már 9 éve. Ez egy punk banda, én spec szeretem őket nagyon. Utolsó Alkalom a nevük. Rengeteget járják az országot, meg külföldre is egyre gyakrabban mennek. Persze ilyenkor rossz egyedül, de örülök, hogy csinál valamit, mert a fölös energiáit a zenéléssel vezeti le, nem rajtam. :D
A Te férjed hol zenél és milyen zenét játszik?

Nagyjából ennyi, vigyázzatok a csúszós utakon!

sz.andi

Az én dokim is weráéhoz hasonló árakkal dolgozik, de az UHja az egyik legprofibb, saját szonográfus csinálja, és minden ott van a rendelőben, vérvétel, ekg, kutyafüle, ctg a végén, ami nekem sokat megér mert négy gyerek mellett nem férne bele az időmbe a kórházban ücsörgés, ráadásul vizsgálatonként külön-külön. ÉS nem KELL négyhetente mennem, cska a kötelező szűréseken, ha bármi gond van telefonon konzultálunk. És bízom benne, azt hiszem itt a lényeg, mert nem akarok rémtörténetekkel jönni, de volt már részem mindneben. Csak négy gyerekem van, egyik terhesség megszakadt, azért a hasamnak az sem használt. Lelkemnek sem, de régen volt.

Babakocsit érdemes használtan is megnézegetne, mert a mélykocsi rész kb. hat hónapig jó, már mozgo baba könnyen ksizáll belőle, és akkor az ember már szívesen lecseréli a könnyebb sportra a nagy szekeret. A babaülések közt is az összeépíthetők ált. kisebb méretűek. Nekem a maxi cosi jött be a legjobban, könnyen és biztosnágosan beépíthető. Bkocsiból meg peg perego a favorit, könnyen csukódik, könnyű a váza, és a bekötője egyedülállóan nem a támlához köti a gyereket, így az nem is tud kimászni belőle. Ha látjátok élőben, értelmesebb, így nehéz elmondani.

A legmulatságosabb, hogy én minden babacucctól megváltam, cska az maradt, amit emlékbe tettem el... De mi nem veszünk soha semmit előre. :)

potyka

Sziasztok!

Nem akarok senkit megijeszteni,de nagyon kiakadtam! :shock:
Most mutatták nekem ezt a cikket.
http://www.hetivalasz.hu/cikk/0801/kisded_szuletik/1

Hihetetlen, hogy ilyen dolgok vannak. :cry:

De gondoljunk jó dolgokra! Drukk a holnapi uh-soknak!!! :lol:

Kép
sziszka82

Sziasztok Kismamákok!

Maria! Sajnálom,hogy nem múlik,de lényeg,hogy a babával minden oké!
Örülök,hogy elmentél a dokihoz!
Vigyázz magatokra és pihenj nagyon sokat!

Mia! Férj segítség!
Nincs is férjem! :lol: :lol:
Nemsokára lesz! :lol: :lol:
Amúgy segít szívesen,de persze csak ha ép olyan kedve van!
MOsást és teregetést nem szoiktam rábízni,de egyébbként ha olyanja van minden másra hajlandó!
De ha nincs kedve jobb ha nem szólok!
Összességében segítőkész és nagyon vigyáz ránk!
Igazi kis cukipofa!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Csillala! Remélem semmi komoly és hamar meggyógyul!
Vigyázz magatokra!

Sz.andi! Nagyon szorítok hogy megmutassa magát,várjuk a beszámolót és fotót ha sikerül!

Csajok! Én nemtudom mi van velem,remélem utolért a könyvek által ígért második trimeszteres boldogság!
Nekem ma olyan jó kedvem van,hogy mindjárt kiugrok a gatyámból!!!!!!
Annyira jó!
Remélem pirinnyó is jól érzi magát! :lol:
Lehet,hogy azért mert talán végre elbúcsúzik a hányinger és élvezhetem,hogy babát várok!
De annyira jól érzem magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apa csak néz,hogy mi van velem??????????!!!!!!!!!
Ezek a hormonok!!!!!!!!!!!!!
Ki érti ezt?

Többiek?

Kép

Kép
ibm

Mentünk vacsizni!!!!!!!!!!!!

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Ugy látom nagyon beindultatok a pocak fotokkal.
Egyre több van.
De szépek nagyon.
Mi lesz még a végére.
Na majd akkor meglátjuk mindenkiét.

Kata&Milán

oszman777

[quote]a írta: gyermek személyiségfejlődése már magzat korában elkezdődik. így nagyon sokat számít az, hogy tervezett volt-e a baba, vagy csak véletlen, illetve hogy mennyire várták a szülők, hogyan viselkedtek a terhesség alatt. az is számít, hogy fiút vagy lányt akartak-e, és hogy végül olyan nemű lett-e, amilyet akartak (ha nem, az okozhat esetleg gondot).

Akkor engem jól elcsesztek mert nem tervezett szerelem-gyerek voltam és a szülés pillanatáig mindenki biztos volt benne hogy fiú leszek (akkoriban csak a problémás terheseket küldték uh-ra)! Ezennel meglapítom az akkut személyiségzavarosok klubját! Lehet csatlakozni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Valamikor éjjel vagy hajnalban arra keltem, hogy a pocakom össze van ugorva. Másképp nem nagyon tudom leírni. Keskenyebb volt mint szokott, jobban kiállt és kemény volt. Aztán forogtam egyik oldalról a másikra, simogattam, aztán elmúlt.
Megkérdeztem anyósomat, ő szülésznőként végzett és nagyon sokáig nőgyógyászasszisztensként dolgozott. Azt mondta, valószínűleg méhösszehúzódás. Néha előfordulhat ilyen. Persze ha sűrűn, az nem jó.
Azért megijedtem egy kicsit. :shock: :?
Nektek volt már ilyen?
De biztosan jól van, mert most is érzem, hogy nagyon dolgozik ott bent. :lol:

Jó éjszakát!

Kép
sziszka82

wera: nem mondtam, hogy tény, én hiszek benne, van aki nem. a másik meg, hogy okozHAT gondot, nem azt, hogy okoz. ha meg szerelemgyerek voltál, akkor rossz dolgod nem lehetett magzat-korodban. ;)

mia_snow

Oszmi - mi van a vonalzóddal? :shock: :)

Ami - jó hallani hogy majd' kicsattansz a boldogságtól! :D :D Mit vacsiztál?
Én hagymás-mustáros csirkét sütöttem (extrasok hagymával) krumplipürével. Még csak most lett kész, mert apa nemrég ért haza. Kíváncsi vagyok hogy bírja a gyomrom a hagymát! :)
Vendég

szly27: Olivér se engedte, hogy hozzányúljak a kukijához. Nemrég kitaláltam egy trükköt ami nagyon jól működik. Megszemélyesítettem a fűtyijét. Azt mondtam Olivérnek, hogy nézze meg a fűtyjét, mert mondani akar neki valamit. Felkeltettem az érdeklődését és engedte, hogy felhúzzam. miután felhúztam A fűtyi elkezdett hozzá" beszélni"- Szia Olivér, hogy vagy? Örülök, hogy találkoztunk. (közben bábozom vele). Így megy ameddig észrevétlenül meg nem tudom neki közben mosni. A végén elköszön tőle mielött visszahúznám a bőrt.(Szia Olivér megyek aludni, jó éjszakát)
Kicsit furán hangnik, de nekünk bevált. Mindent a cél érdekében.
Vegyé tengervizes orrsprayt, vagy homeopátiásat-EUPHORBIUM comp.-heel -a neve.

sziszka82: kiakasztó a cikk. Ráadásul én a Kútvölgyibe járok és megint ott szeretnék szülni. Nagyon bízom benne, hogy a cikk miatt nem zárják be mégis a szülészetet.

Képzeljétek ma ráálltam a mérlegre és egy hónapja semmit sem híztam. Ez nála csoda. Ha ránézek a kajára már rögtön hízok. Nem tudom, hogy hogy csináltam, de nagyon büszke vagyok magamra.

ma csak ennyire futotta, majd holnap talán több időm lesz.

Jó éjt mindenkinek!!! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

wera!!! nem tudom felrakni a vonalzot.
Többször probáltam nem megy.
PASSZZ... :cry:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok Kismamik!

Még mindig jól érzem magam,de már nem vagyok annyira jól mint voltam!
Nagyon nagyon fáj a keresztcsontom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintetek ez normális?
Ha felállok vagy ha felemelem a lábam és utánna felegyenesedek iszonyat a bal oldalon!
Most hogy ülök jó,de ha fel kell majd állni!
Sokan azt mondják normális!
És ha tényleg pirinnyó baba mozgását érzem akkor nagyon tombol odabenn!
Husilevest ettem és csirkepörit nokedlival!
Volt még dinsztelt kápi,sült krumplival és rántotthusi!
De egyik nap itt valaki beharangozta,hogy csirkepörit fog enni és azóta úgy vágyom ré,úgyhogy Anyós meglepett vele!
Fincsi volt!
Remélem mindenki jól van!

Kép

Kép
ibm

Haldoklom a hagymától. Szép kilátásaim vannak az éjszakára... :(

Ami - remélhetőleg tényleg csak a picúr csinálja a helyet magának, azért fáj! Azért inkább pihenj sokat, az nem árthat! :wink:

Tita - jó ötlet ez a megszemélyesítős dolog, megcsinálsz mindent amit kell és mégsem veszi kínzásnak! Ügyi vagy! :D

Oszmi - segítek, mindjárt írok privit! :wink:

Jóéjt mindenkinek! Puszkó
Vendég

Mia - csak viccelődtem, de azért tényleg nem szeretem hogy manapság úgy túllihegik ezeket a dolgokat. Nemcsak ezt, sokmindent. Nyilván számít a hozzáállás, de azért azt nem hiszem hogy aki nem figyel oda annyira a babájára az egyből leliki nyomit csinál belőle. Persze én is igyekszem odalfigyelni, hogy mindent tökéletesen csináljak, ami természetesen totálisan lehetetlen! :lol:

Sziszka - én még nem tapasztaltam ilyen méh-összehúzódást, de már hallottam róla, hogy sokminden kiválthatja, meg hát a méh is gyakorol! :)
Én mostanában mindig hanyatt fekve ébredek és úgy meg szoktam ijedni, mert totál eltűnik a hasam. Babuci teljesen beépül :shock: , nem tudom hogy csinálja! Pedig normál esetben már a hátamon fekve sem tök lapos a hasam. Fura dolgok történnek itt kérem szépen... :wink:
Vendég

Wera!

Közben elolvastam a régi szülészet tankönyvemben a csontrendszer változásait és azt írja,hogy a csontok mésztartalma csökken,az izületek nem csontos elemi fellazulnak. Különösen jellemző ez a csípő,kereszt és a szeméremcsonti izületre.
Kolleganőmnek is ez volt a baja,azt mondta vett egy szoptatós párnát, azt a lábaközé fogja a bokájánál és a térdénél és a hasánál átöleli és így tök jó!
Hát majd lehet kipróbálom!
Még szerencse,hogy nem fáj egyfolytában!
Most hammoltam egy fél doboz őszibefőttet+1 banánt! :lol: :lol:

Sajnálom hogy kicseszett veled a hagyma,remélem azért tudsz aludni!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok-jó sokat írtatok :D Mi meg már talpon 5-től :?
Sziszka:
nekem is meg szokott keményedni a pocakom-kicsit furcsállom hogy már ilyenkor,mert a Kristivel úgy két hónappal a szülés előtt kezdődött,és akkor kaptam rá gyógyszert,nehogy előbb jöjjön a kelleténél.Most meg elég gyakran érzem-remélem elmúlik majd.

Mária:
Vigyázz magatokra,pihenj sokat :wink:

Ma én viszem a gyerkőcöket oviba-Apa a lelkükre kötötte hogy jól viselkedjenek,fogadjanak szót nekem :lol:
Furi módon a Kristinek semmi baja az ovival,a Vercsi viszont nehezen áll vissza,múlt héten is pityergett,meg ma reggel is hogy nem akar oviba menni :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Nem aludtam se jól, se sokat, de ahhoz képest egész fitt vagyok! Apa ma + holnap szabad!!! Igaz, most vérvételen van szegénykém, aztán fodrászhoz megy, de utána együtt töljtük a napot. Megyünk gyűrűt venni a Westendbe ( :D ), már kinéztünk egy nagyon szépet (természetesen kaptok róla képet, ha kész :!: ), aztán kell nézni neki öltönyt, és persze a meghívókról sem szabad elfeledkezni. Máskor nem szoktam örülni az ilyen vásárlásoknak, de most örülök, legalább addigis együtt vagyunk.

Vissza a házimunkás témához. Tegnap Apa levitte a fát, én közben főztem és már készültem rá, hogy mindjárt porszívózok. És képzeljétek, magától megcsinálta! Mire kész voltam a kajával már sehol egy tűlevél vagy porcica! :D Nagyon büszke voltam rá! :lol:

Tombol az ekcéma a kezemen, előbb-utóbb tényleg meg kéne mutatnom valami dokinak. Hahhh, pedig úgy utálok orvoshoz járni. Vááá! :evil: Anyukám most mondta hogy neki is a terhesség alatt jött ki először. Remek. Csupa jó dolgot örököltem! :)

Ibm - akkor megvan, hogy mi okozza! Egyébként ha jobban belegondolok a sógornőm is kínlódott csípő- és szeméremcsont fájdalommal. Hát, bízzunk benne, hogy ha van is / lesz is, nem tart sokáig! Nekem is kényelmesebb párnával a lábam közt aludni, általában úgy is szoktam. Bár mostanában a hanyatt-fekvés vált érdekes új szokásommá! :lol:
Hm... őszibefőtt... nyamiiiiii :D

Marcsi - hogy vagy ma reggel? REmélem alább hagyott a fránya szédülés! Tényleg jobb ha nem dolgozol! Csak pihenj sokat és ne gondolj semmi rosszra! :wink:

Kike - na hogy sikerült az oviba menés? Csúszik még nagyon az út? Előbb utóbb Vercsi is biztos visszaszokik a csoportba! De hogy Kristi ilyen ügyes kisfiú! Vagyis nagyfiú! :) Büszkék lehettek rá!! :wink:
Vendég

Még egy kicsit csúsznak az utak,vagyis a járdák-szegény Vercsim seggre is potty az ovi előtt-aztán meg pityergett jó sokat-na nem azért mert elesett,hanem nem akart menni oviba.Ovónéni vigasztalta az ölében,Kristi meg már elment játszani-csak arra tudunk gondolni az ovónővel hogy az zavarja a Vercsit hogy ott a Kristi,és úgy érzi,figyelnie és vigyáznia kell rá.Mondta az ovónő hogy fél szemmel mindig a tesót lesi,lehet ez zavarja-szegényem :?
Bizony büszke vagyok a Kristire,nagyon jól viseli z ovit-csak szegény Nagylány issza meg a levét.

Tényleg mutasd meg a kezed egy orvosnak-nem lessz jobb,csak rosszabb.Várjuk a képet a gyűrűről :wink: Jó vásárlást :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike - lehet ebben valami, hogy nyomasztja a felelősség, de reméljük nem tart sokáig amíg megszokja hogy ott a tesó. Fura, hogy micsoda reakcióik vannak a gyerkőcöknek! Pont az ellenkezője mint amire számít az ember! Kis ördögök :twisted: ! :lol: :lol:
Vendég

jó reggelt:
nekem a keresztcsont-fájdalmam általában esténként jött elő, de már elmúlt kb 2 hete nem is fájt. csak néha 1-1 hirtelen mozdulatnál nyilall bele, de az nem vészes, mert azonnal el is múlik.
az új szokás nálam is a hanyatt fekve alvás, bár azt olvastam, hogy nem tesz túl jót, fél idő után pedig egyenesen nem javasolt. :?
én világ életemben oldalt fekve aludtam, most így viszont oldalt, a csípőm fájdul meg 1-2 óra után, aztán arra meg felébredek, ha fordulni kell, nem tudom miért.. .és úgy is csak 1-2 óra megy, aztán pedig hanyatt, akkor jó. ha most így szenvedünk, mi lesz később??

mia_snow

Sziasztok Kismamik!

Megjöttem a vérvételről,tök jó gyorsan ment és képzeljétek péntek du-ra már meg is lesz az afp eredmény!
Én hálistennek ha elalszomm már nincs gond,meg fekve sem annyira inkább a felálás!
Hát én is mindig azt mondom,hogy mi lesz később!
És ma megint olyan hányingerem van!
Borzasztó!
Korai volt az örömöm!
Nálunk már egész jók az utak,elkezdett olvadni!
Hát az udvar meg a járdák,mellékutak azért még jegesek,de annyira már nem gáz!

Kike! Örülök,hogy ilyen jól megy az ovi!
Csak óvatossan!

Most megyek az ausanba,később jövök!

Wera jó vásárlást és várjuk a fotókat!

Kép

Kép
ibm

Mia:nem akarlak elkeserteni,de csak rosszabb lessz.Mikor majd még az átfordulás is nehéz feladat lessz,és mikor háton se lehet majd aludni,mert elkezdünk fulladni :? És persze majd ott lessz a gyakori pisilés is.Folytathatnám azzal,mi lessz mikor megszületik,de majd ugyis megtudjátok :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok Kismamik!

Ibm: Én is végeztem a vérvétellel és a vizsgálattal is. Sajnos ultrahang nem volt pedig nagyon szerettem volna látni a Babulimat!
Nekem 18.hetes UH-ra 25-én kell mennem és akkora lesz meg az AFP is.

Kike: Kristi nagyon ügyes!
Szorítok Neked, hogy Vercsivel se legyen gond.

Wera: Nektek jó vásárlást kívánok!

Ui: Nekem is éhgyomorra kellett mennem mert vérképet is kért az orvosom!
Vendég

Szia Babuli!

Sajnálom,hogy nem volt uh,mikor volt utoljára?
Én szerdán megyek,remélem megnézi!
A múltkor már nem akarta de én megszoktam,hogy minden alkalommal rákukkant és megkérdeztem,hogy uh-val nem nézzük meg!
Tök rendi volt-azt mondta jöjjön, nézzük! Mosolygott,szerencsérer nem húzta a száját!
Hova kell menned a 18. hetire?
Én még nemtudom,majd szerdán megmondja és akkor kell kérnem időpontot!
Jó lenne már jövő héten menni az végül is már 18.hét eleje!
De szerintem azon a héten kell mikor neked!
Már úgy várom!
Remélem minden ok.!
Szerencsére nekem nem kellett áhgyomorra menni!

Kép

Kép
ibm

Szia Ibm!

Dec. 6-án volt Uh-m és akkor sem láttam mert a férjem is jött velem és Ő nézte a monitort. Én is kérdeztem, hogy megnézzük-e de azt mondta, hogy nem.
Én a Tarcsai Flór Ferencbe megyek mert ott szeretnék szülni!
Biztosan minden rendben van csak azért jó lett volna látni.

Júniusban csak úgy potyogni fognak a szebbnél szebb babák! :D
Vendég

Sziasztok!

Sziszka! Nekem az első terhességemnél volt méhösszehúzódás, olyan amit te is leírtál. De kb a 6-7. hónaptól. Még arra is azt mondták, hogy korai. Ha sűrűn lesz, szerintem szedj magneB6-ot. A mostani terhességemnél még egyáltalán nem volt.

Wera! Irigyellek ám egy kicsit! Olyan jó volt annak idején ezeket a dolgokat intézni, főleg a gyűrűt!

Titanilla! Ki fogom próbálni, amit mondtál. Hátha segít. Egyébként Rolinak még le van tapadva. Olivérnek már teljesen felmegy? Ha igen, akkor mióta? Most mindenképpen mondom az orvosnak, hogy nézze meg. Mondjuk most nézte kb 2 hónapja. Akkor is ilyen volt, de nem mondott rá semmit. Annyira figyelne rá az ember, de olyan rossz, hogy mindenki mást mond. Nem tudom eldönteni, hogy milyennek kéne lennie.
Majd megtudják a többiek is, ha kisfiuk születik.

Alvás: Én még nagyon ritkán most is van, hogy azon kapom magam, hogy félig hason alszom. Olyankor gyorsan oldalra fordulok. Régen ha háton aludtam, még képes voltam el is szédülni. Mostanában háton is szoktam aludni. Furcsa dolgok. De Rolival végig oldalt aludtam, aminek az lett a következménye, hogy elzsibbadt a kezem+fájt a vállam. De fél időtől a háton alvást sem javasolják, úgyhogy nem sok lehetőség marad.

Kép
szly27

Kismamik!

Van köztetek olyan aki fent van iwiwen mert ha igen akkor bejelölhetnénk egymást.

Írjatok!
Vendég

babuli, én fent vagyok :) Fehérné Mészáros Lívia (mia, Bogi) :D
jó hogy van egy pár becenevem... :D

ma felhívtam a dokimat, de az asszisztense vette fel. nem mondta meg az AFP eredményt, csak berendelt 6-ra uh-ra, azt mondta, hogy addigra előkeresik. na de 6-kor kérek tőletek nagy szurkolást egy terpeszért. :D

mia_snow

Én is fent vagyok, Vadainé Kovács Szilvia

Kép
szly27

Kismamik!

Jelöltelek Titeket (Tuza Ágnes)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget gyes/gyed ügyben!

Holnap megyünk az integrált vérvételre, remélem minden oké lesz, bár úgysem lesz azonnal eredmény.
Azt mondta a dokim, hogy vagy ezt a vérvételt, vagy a magzatvízvizsgálatot mindenképpen javasolja a korom miatt. (szörnyű, hogy 34 évesen öreg vagyok!) A hasba szúrást nem szeretném, úghogy megcsináltatjuk ezt a vérvételt.

Mia: drukkolok! :D

Kép
Kép
patr

Mia! Nagyon szép volt az esküvői ruhád!

Szly! Roland tündéri a fotókon!
Vendég

Babuli! Ok! A Vörös tengernél nászúton voltatok? Mi Jordániában voltunk nászúton. Olyan jó volt. A legmelegebb tenger volt eddig azok közül, ahol jártam.

Kép
szly27

patr!

Szorítok Neked a vérvételre! Biztos minden rendben lesz!
Holnap megy a drukk!
Vendég

patr! én is inkább a vérvételt vállalnám a helyedbe. Biztos minden ok lesz.

Kép
szly27

Szly!

Utó nászútnak neveztük mert ez 2007-ben volt az esküvő viszont 2006-ban!
Egy viszont ami biztos azaz, hogy a Babulink Egyiptomban fogant és ez SZUPER!
Egyiptom gyönyörű mi szeptember végén voltunk és 38 fok volt!
Vendég

Babuli, Szly - Kösz!!

Egyébként ez egy két vérvételből álló vizsgálat, a másik valamikor a 16 hét után lesz. Mostanában annyit fognak bökdösni... brrr...
Ugye valamikor lesz még az AFP is.

Kép
Kép
patr

Mi Jordániában augusztusban voltunk, 2006-ban. Ott akkor éjszaka volt 35 fok. Nappal kb. 43. Mi is szerettünk volna jordán babát, de csak a következő hónapban jött össze Roli.

De te majd elmesélheted a babának ha nagy lesz, hogy egyiptomi baba :D

Kép
szly27

Patr! Afpt a betöltött 16. héten szokták csinálni.

Kép
szly27

Nincs semmi kedvem, de össze kell szednem magunkat és elmenni a boltba.

Sziasztok!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?