Halihó!
tyűű, jó sokat írtatok, de jegyzeteltem ám!
Porsi, Csonginak asztmatikus hörghurutja van, Nimródtól kapta el a vírust, nálunk erősebben jött ki (nagyon csúnyán köhög, de szerencsére jól viseli. Úgy kb. 25-én indult be ez Nála. Még nem kapott antibiotikumot, de akartam mondani, hogy ha nagyon nem akar Ákosnál múlni...akkor valószínű az lesz. Mi is, ha hétvégén nem múlik, akkor irány a doki, és bár én sem szívlelem, muszáj lesz az abiotikum.
Neki ilyen tejfölösdobozos módszert kell használnunk. Olyan sprayt kaptunk, amit be kell lélegezni, de mivel Ő még csak lenyelné a szert, nem jutna közvetlenül a tüdejébe, ezért az arcához kell tartani egy nagy dobozt, amibe belefújtunk, így sírva beszippantja...szupi nem? De elég jól viseli! Plusz annyi takony van a nózijában, hogy ennyit még én sem tudok produkálni. Szívás, aztán Nasivin.
De tényleg nem vészes, legalábbis a kedve szerencsére jó!
Éjszaka: nálunk 9kor elalszik nagy nehezen cicin, aztán 12 körül kel, majd 3 körül, végül 6 körül. Ilyenkor cici be a szájba...és már alszunk is. Az utolsónál már mellettem marad, jajj, annyira jó érzés együtt aludni Vele!!!!! szinte belém bújik. Eddig mindig eltávolodtam Tőle, hogy nyugodtan mocoroghasson, fel is ébredt állandóan, most meg aztán az a a jó, ha szinte ráfekszem, így érzi ott vagyok, és több órát is alszik. Nesze Nektek "ne aludjon az ágyban" funok, egyszerűen csodás érzés Mellette lenni. Mi fejlődünk vissza. Most többet alszik az ágyban, mint eddig. Jó, a betegségre fogtam, de asszem maradunk így. Ágyikóban is, Mellettünk is.
Fio, kakiügyben, Csongit is megfogja minden. 26-án sírva, sikítva, teljesen leizzadva, belevörösödve megszült egy akkora kakát, hogy az még nekem is fájt volna. Utána naponta eljátszotta ezt Szegény vagy 6x. Kemény óriáskakik. Sírva, zokogva. mellette az anyja is zokogott. Egyszerűen szörnyű volt látni.
Le is fényképeztük, gondoltam, azért nem teszek be egy nagy kakiképet ide
Úgy néz ki, most segített az olaj. Tegnap azt tettem bele (bio kukoricaolaj).
Mondom, hogy mi fog minket: alma, kumpli, répa, körte, banán. A barack az hajt, és az újdonsült paradicsom is (most látom, hogy azt későbbre írják, de minket nem ütött ki). A husi szerintem semleges. de az alma és a kumpli az tuti fog, nekünk.
Nagyon ügyes Oli!!!! Szép ajándék!
Amúgy szerintem a szeme és a pofija teljesen a Tiéd, Apukáját én nem nagyon látom Benne.
Az ülésről én is úgy hallottam, hogy csak akkor jó ültetni, ha már Magától is megteszi, mert a gerince csak akkor készült fel erre a terhelésre. Azért mi is kipróbáltuk, hogy vajon megbírkózik -e ezzel. sikerült, de ettől függetlenül nem ültetjük. Íme a kép:
Vicky, hát ez tényleg kész "európai vakáció". A lényeg, hogy bagyobb baj nélkül megúsztátok, és nevetve vettetek tudomást a problémákról (a végén). Igen, 2008-at megszavazzuk a TI éveteknek!
Pinkiné, Marietta, gyönyörű a pocakotok, hihetetlen szépen gömbölyödtök, és hogy emellett nincs plusz súly...
Nekem mostanra sikerült leadnom a terhesség alatt felszedett 18 kg-ot. Ámbátor a pocakom óriási és debella vagyok, de ezt már nem foghatom a terhességre...sajnos sokat zabálok, főleg édességet (ugyi a kekszhiány...
)
Adri, sajnálom a fogakat, illetve, hogy fáj. Képet kérünk szépen!!!!
Szeri, hogy ez a Balázs milyen ügyes!!!!!! annyira Nagyfiú! Gyönyörűséges! Fogadalom terén, én azt tettem, hogy megígértem magamnak, hogy Csongi szülinapjára -5 kg-mal kevesebb leszek.
Hajni, hát tényleg nem mondanám meg, hogy most szültél. Na nekem nem ilyen alkatom van...
Olyan szépek a gyerekek. Marci szeme...igéző!
Esztora, mondanom sem kell, bőgtem a cikk olvasása közben, mert elképzeltem. Nyunyinak abszolúte nem ilyen a feje, szép gömbi, biztos, hogy nincs probléma. Hát nem tudom, Nyunyi még mindig teljesen Apukája! De ez a nézés...
Orsi, hát Samu tényleg egyazegyben nagynéni, fiú kivitelben!!!
Valahol azt olvastam, hogy születésükkor a gyermek elsősorban az apára hasonlít, hogy az Apa biztos legyen abban, hogy ez az Ő gyereke, aztán szépen lassan alakul a kicsi feje...érdekes gondolat.
Arwen, hát Atti is milyen ügyes már! Csongi egészen le van maradva, amit persze nem is bánok, addig is nyugodtan vagyunk
Hát igen,a fog. Nekünk most Gengigél van, no és az a csodaszer, ami nagggggyon bevált, a tesómék hozzák Szombathelyről, egy ottani gyógyszertát kutyulja, homeopátiás. Szuper. Kipróbáltam, úgy lezsibbadt a szám tőle, mintha lidokain lett volna, pedig nem!!
Nándorka, remélem Dorka meggyógyult már!
No, pici Fiam felébredt. Megyünk enni, oztán írok még, velünk mi van. Azért egy pár kép:
a kerünk... és a szilveszteri vacsora a'la Ágota
Karifánk, és Huncutka