Folytatom, csak kis családi életet éltem
Most végig olvastam és most próbálok még mindenre külön is reagálni
Bea!! Láttad az én konyhám sem nagy és el van szeparálva. Húúú az én álmom is egy amerikai konyhás megoldás!!!! Mert így tényleg nagyon nehéz, úgy érzem, hogy bezárom magam a konyhába és csak robotolok, miközben nem veszek részt a családi életben.
Még egy gondolat: nem áltatom magam azzal, hogy egészségesebb amit én főzök, mint amit rendeltek kajcsit, ez tuti.
De azt sem szeretném érezni, hogy elhanyagolom a gyerekeimet, mert nem sétálok velük annyit a főzés miatt
Kory!!
Na, ezért ennyire tisztaság mániám nincs
, mint neked. Ez csak nehezíti a dolgod. Na erre gondoltam, amikor az írtam, hogy a neveltetésünk mennyire meghatároz minket. Ki nem szarja he, ha köszös a konyhaszekrény????? Én igen
Néha azért mosolygok magamban, hogy mennyire különbözőek vagyunk
Bár a barátnőimel is különbözünk sokban, vallom nem azért tartom a barátnőimet, hogy mindenben bólógasanak nekem, és sokszor veszek át tőluk dolgokat, mert be kell látnom, hogy igazuk van
Ezt azért írtam, mert én élvezem, hogy nem csak bólogatunk egymásnak, és hogy máshogy oldjuk meg az életünket, mert ebből tudok tanulni és ötletet meríteni
Ez a köhögés nagyon gáz!!!!! Nekem is volt ilyen, beszedtem az összes köhögéscsillapító gyógyszert amit csak ismertem, de hiába.
Nekem jó volt a hársfa tea és a kuc-kuc tea felváltva. És szerintem a bazsalikom olajat is használhatod (párologtatni és testápolóval bekenni a mellkasod hátul) mellékatása lehet, hogy nőveli a tejtermelést
(ez is a hatása, ha valaki szorong... és szoptat természetesen) Én ezeket használtam, mert a receptes gyógszerek nem váltak be.
Ismerkedés!!
Hát a mienk nagyon egyszerű, mondhatnám banálisan, primitív volt (nem félreérteni) Egy vonattal utaztunk és kinézett magának, ezért mindig azzal a vonattal jött haza, amivel én. Szemezgetés pár napig, aztán leszálás után meszólított, és ez lett belőle
Azért írtam, hogy egszerű, mert ilyet kamaszként szoktak csinálni, de mi már 28 évesek voltunk.
(vagyis én, mert ő csak 27
)
Ne elég, hogy fiatalabb (fél évvel), de még csak nem is vett el feleségül
Bár ahogy írtad Kory ez nálunk nem feltétlenül a "divat" miatt alakult így. De ez egy másik történet
Nekem is két komoly élettársi kapcsolatom volt Sanyi előtt (Bárány!! most már biztos, hogy a Sanyik az igaziak!!!!
)
És mindketten el akartak venni feleségül!! De milyen jó, hogy nem mentem hozzájuk
Megvártam, amig eljött az igazi ,a (majdnem?)tökéletes
Bea!! Írtad, hogy "börtönbe" zártak. Értem mire gondolsz, de én ezt csak néha éreztem. De tudod te is, hogy mi ebben mások vagyunk
, már beszéltünk róla. talán nem hiába lettem védőnő: én sokkal jobban értékelem a gyerekek butuska kérdéseit, mint a felnőttek hülyeségeit. Nehezeben boldogulnék, ha csak felnőttekkel kellene dolgozni, foglalkozni.
Pénteken bementem dolgozni
, és olyan csönd volt óra alatt, hogy lefoglaltam magam és Halász Jutka dalt meg Gryllus dalokat énekeltem
Vagy ez már a teljes agyi leépülés???
hiányoztak a gyerek dalok. Vannak ismerőseim, akik a kocsiba csak felnött zenét hallgatnak, akkor is ha ott vannak a gyerekek. Mi meg olyan hülyék vagyunk, hogy együtt éneklünk a gyerekekkel Lilly babát vagy Ovisdalokat
És még élvezzük is.
Volt olyan, hogy a Sanyi elindult dolgozni és csak félúton vette észre , hogy a gyerek cd-t hallgat és dúdolja a dalokat
Na, lelövöm magam, mert már nem csak egy napi adagot írtam. Holnap nem jövök és akkor egálban leszünk