Ne haragudj Pruci, ez a kiselefánt-szindróma nálam mostanában
más néven terhességi feledékenység
amiben szenvedek....
Nem azért irtam, mert félrevezettél, csak akartam irni, hogy végre volt merszem megkérdezni, de oda is irtam, hogy köszi a biztatást, mert lehet, magamtól nem lett volna bátorságom....
Sajnálom egyébként nagyon a dokit, mert most is nagyon aranyos volt... tb alapon csak egy napos mütéteket és ambuláns dolgokat csinál csak a Nyirő már, a szülészet fizetős....
hát messze is van... meg a doki is tök rendi volt, nemhogy rábeszélt volna, hanem azt mondta, hogy igen, harmadik baba, ez lehet, hogy gyorsabban jön igy lényeges a kórházválasztásnál, hogy közel legyen a lakóhelyhez....
Majd azért a terhesség végefelé szerintem egy kicsi anyagi és egyéb ajándék formájában köszönetet mondok neki a terhesgondozásért, mert nagyon lelkiismeretesen csinálja... le a kalappal előtte tényleg. Most is végignézte a bébit, mindent lemért, meghallgatott, stb. Legalább 15perc volt csak az uh....
Eszter! Próbáld ki a pólyát, hátha neked bejön, egyénenként változik ez is
én azért tettem fel azt a fajta pólyát, mert abba is bele lehet tekerni a babust viszont utána lehet használni másra is.... de ha kaptok, nem szóltam.... egyébként sem beleszólni akartam, csak a tapasztalatokat irtam le
de egy kétgyerekes anyuci már sokszor elhanyagol dolgokat, amiket az elsőnél még máshogy csinált....