Új privát üzeneted érkezett!

:oops:
Vendég

Jó reggelt! :wink:

Nálatok is csúszdává változott minden?? A hülye ónos eső asszem ma sok balesetet fog okozni! Nagyon vigyázzatok, el ne csússzatok!! Meg kell, hogy mondjam, ilyenkor tök nem értem az idős embereket.... sokszor hallani olyanról, hogy sok idős ember kórházba került combnyaktöréssel. Minek kell kimenniük iylen időben???????????

Zsuzsó, én azt hittem már simán megszültél!! :shock: Igen, szülőszoba látogatás szerdánként kettőtől van. Mi most voltunk, jó volt. Válaszolt a szülésznő minden kérdésre!! Érdemes elmenni!!

Alexa, csak nem babát akarsz?? ez a laptető elárul ám!!!! :oops: :lol:

Andi, te is jelentkezhetnél, mi van veled/veletek???
Meg természetesen a többi "eltűnt személy" is adhatna életjelet magáról!!

Mártiról új hír?? Remélem minden oké velük!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jó reggelt,

Csak egy gyors bekukk.

Márti, jobbulást neked és remélem Kisati még bírja odabent és semmi komoly dolog nincs a görcsök mögött.

Mindenki vigyázzon magára ebben a csúszós időben. Nálunk az eső ráfagyott a szúnyoghálóra. Félelmetes. Ha ennyire fog csúszni holnap reggel is, szerintem a fiuk kihagyják a sulit, mert nem merem majd elvinni őket. Bármennyire is fontos a suli, mi fontosabbak vagyunk.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Hát ilyen időbe,tényleg inkább maradjatok otthon!
Ha megszülsz ki viszi suliba a fiúkat?Meg utána pár hétig?
Zsuzsó!
Nagyon édes a bébi,és tényleg milyen pufika az arca!
Nemsokára kibújik! :D
Lányok,én amikor voltam szülőszoba látogatáson,engem eléggé felzaklatott! :roll:
Tetszett,meg tényleg össze sem lehet hasonlítani a régivel,de érzékenyen érintett! :?
Pedig nem is féltem a szüléstől :shock:
Na mindegy,örülök,hogy belőletek nem váltott ki ilyesmit! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!!

Most beszéltem Mártival,este már nem akartam zavarni nemsokára mehetnek haza,szerencsére nincs semmi gond,jól vannak!!!
Biztosan feljön majd ha hazaér!!

Szép napot mindenkinek!!:)
Vendég

Mártinak óriási gratula, én is szorítottam, csak nem írtam... :oops:

Én már alig tudok aludni éjszaka, inkább egész nap ezt tenném, bepótolván azt amit kihagytam... :roll:

Hasam nagyon kemény most, alig tudok menni. Mi meg okosan lejöttünk még a szülés előtt anyósomékhoz Kiskőrösre, hát nem tudom még a hazafelé út milyen lesz... De már nem akarok sehová utazni, max. a kórházig és utána természetesen haza!!! Bár olyan közel lakunk, hogy gyalog is két perc... :P

Na pá mindenkinek!

Zs

KépKép
fzsuzso80

Zsuzsó, bocs, de nem biztos, hogy értelek. Meóihez gratulálsz Mártinak?? Nem szült, hanem görcsölt, és bent van a kórházban, megfigyelésen.... :oops:

Kép

Kép

hoppá

meóihez= mihez :oops:

Kép

Kép

hoppá

Hahó csajok, merre vagytok????? :shock:

Kép

Kép

hoppá

Kata!
Én itt vagyok!!! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Örülök,hogy Márti hazajöhetett ma,várom,hogy írjon!Én arra gondoltam,hogy esetleg sok volt Neki a vizsgák miatti utazgatás,stressz.

Elmentünk ma du.vásárolni,illetve csak totyogtunk,mindketten kapaszkodtunk a babakocsiba!Mostmár nem is annyira csúszósak a járdák,de amikor reggel "leszaladt" apa zsömiért,akkor tiszta jégpáncél volt minden.Mesélte,hogy felsegített egy idős bácsit,mert elcsúszott.
Ő is a boltba ment,mert nincs senkije,aki segítene.Szerintem ezek az idősek azok,akikről hallunk ilyenkor a tv-ben.
Vendég

Judy!Nagyon vigyázzatok Magatokra,tényleg most az a fontos,hogy ne történjen semmi baleset!
Vendég

Sziasztok!

Bessy, sajnálom hogy Apácskádnak nem túl jól sikerült a szülinapja. remélem azért az estétek jobban sikerült.

Vicuska, ahogy már a többiek is írták nem fogtok eljutni BMC-ig! Köszi a szuris infót, átadtam az ismerősnek. Sikerült a férjének beadnia és meg is tettek minden a baba érdekébe. Hallgas Katára a számításai helytállók. Szép tüszőid lesznek hamarossan.

Zsu, oksika várni fogom a sömit és tájékoztatom a többieket. Nagyon szép Kata babátok.

Alexa, laptető! Kistesóra fel!

Kata, hát igen, jégpáncél lett minden. Senki ne mozduljon ki akinek nem muszáj. Én is holnap reggel meglátom hogy menjek-e melózni vagy sem.

Judy, maradjatok inkább ti is otthon ha nagyon szutyok idő lesz.

Kriszta, köszi az infót Mártiról! Veled mizú? Apázól?

Andesz, miért érintett érzékenyen a szülőszoba látványa? Megijedtél?

madiani

Sziasztok!

Remélem mindenki átvészelte a mai napot, és nem történt senkivel semmi baj!

Kata
:D :D :D
Neked akkor a csütörtök volt olyan kellemes nap mint nekem a péntek! :lol: :lol:

Zsu
Nagyon szép Kata baba. Tényleg milyen pufók az arca! :D De nagyon ari!! :D :D

Márti
Nagyon örülök, hogy minden OK!
Írj majd, hogy mi volt!

Alexaaaaa!!!
Laptetőőőőőő :wink: :lol: :lol: :lol:
bessy76

Sziasztok!!

Ani

De aranyos vagy hogy érdeklődsz,köszönöm szépen:)
Valóban apázok ma átpakoltuk a spájzt meg rendet raktunk itt-ott...azaz én csak ültem és mondtam hogy mit hova a párom meg pakolt.Már összeraktuk a babaágyat is..Tegnap meg Krisztinél voltam egész nap mert a párjaink kimentek lékhorgászni de Kriszti húgának köszönhetően megleptük őket napközben...csináltunk pár képet aztán otthagytuk őket:)
Utólag is Boldog Szülinapot a párodnak!Ne haragudj hogy csak most de a kislányom akkorákat rúg ha a géphez ülök hogy nem bírok itt ülni sokáig...persze olvasgatni szoktam csak írni nem..a múlt héten én is begörcsöltem el is sírtam magam úgy fájt de pihentem és jobb lett!Ennyi:)Hihetetlen hogy már ennyi idős terhes vagyok...izgulok is rendesen:oops:
A sztetoszkóppal remélem ti jobban jártok mert nekem hiába van sajna nem hallani vele a picit még a Schwarzi is mondta hogy csak az utolsó hetekben lehet majd hallani...de szerintem ez függ hasfaltól,méhlepénytől is!!Majd írd meg mindenképpen ti halljátok-e!

Mártiról még annyi látom inkább pihizik ő is, hogy mondta neki reggel a Schwarzi hogy ha megint vizsgája van akkor vegyen be több mange-b-t...úgy megijedtem mikor tegnap este felhívott...de nagyon örülök hogy jól vannak..gondolom a vizsgák plussz az utazás kicsit megerőltette...

Bessy
A te párodnak is Nagyon Boldog Szülinapot kívánok így utólag!

Vigyázzatok magatokra nagyon,én reggel 7kor kezdek a kórházban a terheléses vércukorral,ott kell ülnöm 2órát...baromira nem hiányzik de ha muszáj akkor muszáj!

Bocsánat hogy nem írtam mindenkinek pótolom igérem!

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Hát megjöttem :) Nagyon köszi, hogy aggódtatok értünk, aranyosak vagytok! Krixtáéknak külön köszi, hogy "tudósítottatok", remélem legközelebb már csak a szülésnél!! Most nekiülök és leírok mindent, aztán visszafekszem tanulni :? mivel vizsgázni elmehetek...
Vendég

Sziasztok!

Ildi vagyok, és szeretnék csatlakozni hozzátok.

Én még nagyon az elején vagyok, kb. 6 hetesek lehetünk. Holnap megyek dokihoz. Majd gondoljatok rám. Már láttam egy képet a kismanómról múlt héten.
Annyi mindent szerettem volna kérdezni, de mire végigolvastam a fórumot, elfeejtettem. :)
Amúgy néha hasfájással küszködök, na meg néha rámjön a hányinger is.
Van köztetek olyan, aki aug. vége felé fog szülni?

Minden kismamának gratulálok, vigyázzatok magatokra!
n.k.ildi

Márti,
üdv itthon, örülök, hogy rendben vagy(tok)!!! :lol: Mesélj, mi történt!! És vigyázz magatokra!! a vizsgákat meg csak félvállról!!! :P

n.k.ildi,
üdv a csapatban. Meglestelek a másik topicban, gratulálok! :wink: Te vagy a legfrissebb kismami, Esetleg majd Vicuska, és Bessy csatlakozhatna hozzád, meg Vikike és Évi, ők szeretnének most mielőbb bebabásodni!! :lol: :lol:
Ha Aninak leírod az adataidat, betesz a táblába! Pont van ezen az oldalon aktuális tábla!! Merre laksz? Mivel foglalkozol?? Mióta próbálkoztatok?? Mindent tudni akarunk!! :wink:

Kriszták, jók a képek. Martinkát úgy fogja az anyukája, mintha indulna bevásárolni!! :lol: :lol: (remélem nincs harag érte, de hirtelen ránézve olyan, mintha kosarat fognál!! :P ) Fogtak valamit a fiúk??

Remélem mindenki túlélte a tegnapot elesés nélkül!! A TV tele volt azzal ,amit mondtam.... sok-sok idős ember kéz- és lábtörés.... Persze tisztelet a kivételnek, de ......... na, nem írom megint.
A lényeg, ma is kicsúszkáltam az újságért, ugyanúgy csúszik, mint tegnap!! Ma se próbálkozzatok nagyon kimenni!! Vagy csak nagyon lassan, óvatosan!!

Kép

Kép

hoppá

Na akkor leírom az élményeimet. Szombat hajnalban, negyed 4 körül volt 1-2 összehúzódásom, arra ébredtem. Kimentem wc-re, visszafeküdtem, de nem múlt el. Bevettem 1 magneb-t, majd negyed óra múlva még 1et, de még mindig éreztem. Ezek a szokásos keményedések, ami max napi 3-4szer volt eddig, de most fél óra alatt volt vagy 5-ször és majdnem szabályos időközönként...Felkeltettem a párom, örültem is, hogy most van ez és nem később, mert akkor már pákozdon van, onnan is mire hazaér...szóval felhívtam még keresztanyámat, hogy hova menjünk, mi legyen, azt mondta, ha fél órán belül 2 magneb-től nem múlik el, menjünk. Tehát indultunk, felküldtek a szülészetre, ahova Attilát már nem engedték be. Átöltöztem a hálóingjükbe, fordítva vettem fel és visszahúztam a lábamra a csizmát, mert fázott. Bejön a nővér (egy koszos és zsíros hajú, nagydarab nő) és lecsesz, hogy vegyem le a csizmát mert ez a szülészet és előrángat nekem egy papucsot, meg ledörrent, mert fordítva vettem fel a köntöst..látszott rajta, hogy tök hülyének néz. Bekísért egy vizsgálóba, ott volt egy aranyos szülésznő, a nevére nem emlékszem, aki megvizsgált és mondta, hogy zárva van a méhszáj, nincs nagy gond. Felvették z adataimat, a bunkó nővér megkérdezte, tartok-e vmilyen diétát. Nem nagyon értettem a kérdést, azt mondtam, hogy ugyanúgy eszem, mint a terhesség előtt, erre megin felháborodott, hogy de hát van sószegény, zsírszegény, vegetáriánus, ilyenolyan diéta, stb, soroljam még?! Szóval nem volt vmi pozitív kisugárzása, remélem nem találkoztok vele...Átvitt egy sötét szobába, bekötötte a magnézium infúziót meg rámtette a szívhanghallgatót és otthagyott 10 percre. Aztán leszedte a cuccot én meg oldalra fordulhattam. Fél óra múlva kikéredszkedtem wc-re, nemsokára le is folyt az inf., bejött egy másik nő és mondta, h felvesznek osztályra és pár napig maradok. Mondtam, hogy a férjem kint vár, de kiderült, h már szóltak neki és ő visszajött egy telepakolt táskával :) egyedül a telefontöltőt nem hozta, természetesen a telóm le volt merülve...
Átvittek a másik folyosóra, ahol Krisztiéknél is voltunk látogatóba, az utsó szobába, akkor már 7 óra volt, még mindenki aludt v csendespihenőzött. 5ünk közül 3an majdnem ugyanolyan panaszokkal voltunk bent, de mindenki idősebb terhes volt nálam, 30 hét felettiek. Volt még egy ikerterhes, akit Dunaújvárosból hoztak át, mert ott nincsenek felkészülve a koraszülött pici ikrekre, meg egy frissen szült anyuka is, akinek még inkubátorban van a babája. Aranyosak voltak, jól elvoltunk. Őszintén szólva rosszabbra számítottam így kórház-ügyileg, de kellemesen csalódtam. Aznap még volt 2 vizit, az utolsó RL volt :) tényleg jó fej, levitt ultrahangra és nagyon sokáig nézegetett, azt mondta, semmi baj nincs, nem tudja, miért volt az egész. Picit féltem, mert kiderült (eddig nem tudtam), hogy egyrészt nincs mindenkinél észrevehető nyákdugó, másrészt ha felül reped a burok, nem mindig nyilvánvaló, hogy szivárog a magzatvíz...De semmi ilyesmi. Este még felhívtam Svarcit, hogy tudjon rólam, mondta, h vasárnap reggel benéz. Reggel Orosz dr volt a vizitelős, ő küldött haza. Tőle is, meg később Svarcitól is megkérdeztem, mi legyen a vizsgáimmal, azt mondták nyugodtan menjek, de vegyek be 2x annyi magneb-t és ha otthon vagyok, pihenjek sokat. Szóval most megpróbálok vizsgázni szerdán meg csütörtökön, de ha így csúszik az út, nem hiszem h el merek indulni...meg persze ha bármi baj van, maradok itthon. Inkább hagyom a fenébe, Kisati sokkal fontosabb!!

Amúgy pont ma van a névnapja, szóval Boldog Névnapot Kisfiam. :)
Vendég

Sziasztok!

Márti!
olvastam a kálváriádat! :? remélem ujra csak szülni mész be szép egészséges kisbabát! :P pihenj sokat! :D

Krixta!
jelentkezz majd a vércukor vizit után 8)
klasszak a fotók!

Szilvi!
te ma mész pajzsm.uh-ra?jól eltűntél!hol vagy??? :roll:

Ildi!
üdv itt! és gratulálok a pocaklakódhoz! :lol:
ki a dokid?

én ma de.megyek uh-ra Rl-hez! :D
Vendég

Márti, Kisatinak boldog névnapot! Én is megsimiztem Gergőt a pocimban a névnapján!! :lol: :lol:
A szülésznő hogy nézett ki?? Én hármat "ismerek", az egyik szőke, kb. vállig érő hajú, copfos, 35-40 között (ő lesz az én szülésznőm), a másik fiatalka, 30 körüli, hosszú, majdnem derékig érő sötétbarna hajú, a harmadik kb. 40 éves, barna hajú, kedves nőci, valami Mocsolnokiné ....

Kép

Kép

hoppá

Vicuska, kíváncsi leszek a tüsző(i)dre!! Majd gyere utána, mesélj!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

csajok, mi van Szilvivel??? Most hívtam mobilon, nem tudom elérni (ki van kapcsolva)

az előbb elfelejtettem: voltak ám látogatóim, bejött a párom és velem volt 2 és fél órát :) meg szüleim és Kisati kersztanyja is bejött, ez fontos!!! :)
Vendég

Kata! aki ajtót nyitott, az egy nagyon fiatalnak kinéző, kb vállig érő szőkésbarna hajú, copfos csajszi, aki megvizsgált, az hosszú szőke hajú, 30 körüli, aztán aki napközben bejárt, az egy ősz rövid hajú, Teca nevű nő, meg volt még egy barna hajú csajszi, ő is fiatal. Nem tudom, van-e egyezés...:) amúgy szerintem Zsu is a sikeres hazatérésemhez gratulált, meg hogy jól vagyunk :)

Ildi, üdv itt!!
Vicuska, drukkolok!
Krisztik, tényleg klassz képeket csináltok együtt! :D
Judy, sajnálom, hogy neked is nehéz napjaid voltak/vannak, kitartás!
többiek, bocs, majd vissazolvasok...
Vendég

Jó reggelt! :D
Márti!
Örülök,hogy minden okés,vigyázz nagyon Magatokra,és boldog névnapot Kisatinak :D
Az én férjem is Attila! :wink:
Vicuska!
Én tudtam,hogy a Schwarzi a Telkibe is rendel,mert amikor uccsó alkalommal vizsgált,és mondta,hogy bármikor szülhetünk,azt mondta,hogy csak ne holnap,mert Telkibe lesz!
Nem semmi lóvé jöhet be neki egy hónap alatt! :roll:
Ani!
Nem ilyedtem meg a szülőszobától,csak előtörtek az emlékek,és talán mégjobban tudatosult bennem,hogy mi is vár rám! :shock:
Judy!
Hogy vagy?Elvitted a fiukat?
Kriszták ,szupi a kép Rólatok!

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz! :lol:
nem semmi milyen árak vannak a Telkiben :shock:
egy szülés 600-900 ezer között van :roll:

Márti!
Boldog névnapot Kisatinak :P

Nati!
te is jól eltűntél :D :roll:

Andi?
remélem jól vagytok :wink:
Vendég

Ja,Vicuska drukk a tüszőkhöz! :D
Ildi!
Üdv a csapatban,gyere mesélj Magadról!
Kata!
Hogy hívják a Te szülésznődet?

KépKép
KépKép
andesz78

Vicuska!
Egy ismerősöm ismerőse ott szült,potom 700ezerért!
Durva,nem?! :shock:
Kiváncsi lennék,ebből mennyi a dokié!

KépKép
KépKép
andesz78

Hát lányok, asszem most nincs "kedvem" a Telkiben szülni :lol: :lol:

Andesz, a szülésznőm Bozsa Anikó.

Kép

Kép

hoppá

Kata!
Nem is értem ,miért nincs! :roll: :D
Őróla sok jót hallottam!
Mennyi lóvét adsz neki?
Remélem nem baj,hogy megkérdeztem! :oops:

KépKép
KépKép
andesz78

Fogalmam sincs, mennyit kell adni. 10-20e?? Nektek is volt, ugye?? Ti mennyit adtatok neki??

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt mindenkinek.

Végülis sikeresen elvittem a fiukat a suliba, Bazsi itthon akart maradni, de Danikának nagyon mehetnéke volt, és tiszta lekibeteg lett, hogy mi van ha nem tudunk menni. A kis stréber. :lol: :lol: :lol: Meg is kapta a magáét Bazsitól. :lol:
Igaz fél órába tellett mire a 20 cm-es jégréteget levakartam a kocsiról, de sikerült. (sajna a jégkaparó beletörött, kell vennem ma egy másikat) :lol: :lol:

Nagy - és kisAtiknak BOLDOG NÉVNAPOT kívánok.

Márti,

Örülök, hogy már otthon vagytok és minden rendben van. Nagyon megijesztettél minket. A lényeg, hogy most már pihizz sokat, és a vizsgák miatt se nagyon stresszeld magad, mert szerintem az is előidézhet görcsöket. Ja és 3x2 Magne B6 mehet, én is annyit szedek.
Remélem nem fogok találkozni azzal a szülésznővel aki olyan nem szimpi volt. Amugy ma délután felhívom én is a szülésznőmet, hogy tudjon rólam, meg nem ártana talizni is.

Ildi,

Üdv a csapatban és boldog babavárást. :lol: :lol: Mesélj magadról, és ha tudsz tegyél vonalzót is. :lol: :lol:

Krixta,

Tök jók a képek, és Chrissy tényleg ugy fogja a babahorót mintha vásárolni menne. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkolok, hogy jó legyen a terheléses cukid ma. :lol: :lol: Gyere a jó hírekkel.

Vicuska,

Neked is mennek a drukkok az uh-hoz, és RL tuti szép nagy tüszőket fog látni. :lol: :lol:

Andesz,

Megvagyok, sokat pihizek (a lakás mint egy menekült tábor :lol: )ezek a görcsök és nyilalások már 100% hogy megmaradnak szülésig. De mindent a kiscsajért. :lol: :lol: :lol:

Lányok,

Mi az a Telki?????( lehet hülyének néztek, de tényleg nem tudom mi az???Kórház???)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, kitartás, mást úgysem tudsz tenni. Neked ki lesz a szülésznőd?? Ja, a Telki az a magánkórház, "olcsó" árakkal. Bár állítólag a kiszolgálás is olyan, mintha ötcsillagos szállodában lennél!! Ha érdekel bővebben, megkerestem a honlapját:

www.telkihospital.hu/

Minden Attilának itt a csapatban :wink: , boldog névnapot kívánok!!

Kép

Kép

hoppá

Kata!
Én 20 ezer forintot adtam neki,ja,és a nővéremmel csináltattam
egy szülésznős babát,ami alatt egy női pia van! :lol:
Nagyon nagy volt a sikere,nagyon jól nézett ki!
Mindjárt dobok róla egy képet!

KépKép
KépKép
andesz78

Íme a kép,és az volt ráírva,hogy a legjobb szülésznőnek! :D Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Kata,

Köszi az infót, megnéztem az oldalt. Tök jó, de az árakat látván azt hiszem maradok a mezei kórháznál. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szülésznő neve megy priviben.

Andesz,

Baromi jó ez a baba, tényleg nagy ötlet. Hol csináltattad?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

A nővérem csinálta,Ő nagy szakértője az ilyeneknek,nagyon ügyes! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Tök jó a baba!! Jó ötlet.

Judy, köszi, privi ment vissza....

Kép

Kép

hoppá

n.k.ildi,
szerintem megtaláltalak iwiwen is :lol: :lol: :lol:

Andesz, megírod, akár priviben is, ki volt a szülésznőd??

Kép

Kép

hoppá

Bódás Szilvi!

KépKép
KépKép
andesz78

Judy!
Neked ki lesz a szülésznőd?

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz,

Tényleg nagyon ügyes. :lol: :lol: :lol:
Privi ment.

Kata,

Neked is válaszoltam priviben. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!!

Na túléltem ezt a napot is..annyira drága volt a párom hogy reggel elvitt aztán meglepiből visszajött a kórházba 9.30-ra és megvárta velem ott a 2órát aztán hazahozott..mondta hogy munka közben végig azon agyalt hogy tuti elfogok esni ezért inkább otthagyta Gárdonyt meg az embereket!Annyira aranyos!
Köszönöm hogy gondoltatok rám,jólesett!
A éhgyomri vércukrom az 5,5 volt aztán cukros víz(iszonyat) aztán megint vérvétel de annak csak szerdán tudom meg az eredményét..
Nagyon csúszik minden elég durva..Vigyázzatok magatokra!!!
A képekkel kapcs.ban köszönjük szépen,épp indulás előtt voltunk azért fogja úgy a Kriszti a babahordót..meg amúgy baromi nehéz is :D
A fiúk estére fogtak egy csukát..a Kriszti párjának sikerült..egyébként meg nem is hiszem hogy a fogás miatt járnak..csak ökörködnek egész nap...de inkább oda járjanak mint kocsmázni,nem? :wink:

Ildi
Üdv köztünk,biztosan jól fogod magad itt érezni!:)

Judy

Pihenj csak le van tojva ha kicsit kupi van..már tényleg nincs sok hátra!Kitartás!

Márti
Jó hogy minden okés veletek,természetes hogy aggódtunk érted és jólesett hogy szóltál!Pihenj sokat és ha tényleg ilyen csúszós akkor maradj otthon..az a tuti!A picinek Boldog Névnapot!!
Amúgy először én is fordítva vettem fel a köpenyt tavaly...nem tudom miért volt ilyen bunkó veled a nő...én mindig azt mondom lehet mi vagyunk a 20milliomodik beteg ott de nekünk általában az első (vagy max.a 3.élmény) a terhesség lehetnének kedvesebbek is..

Andi

Nagyon klassz a baba biztos örült neki a szülésznő!Bence baba jól van?

Vicuska

Majd mesélj mi volt RL-nél!

Szilvi,Nati,Gabi
Hol vagytok?Minden okés????

Kata
Te se nagyon mászkálgass akkor ha így csúszik :)
Nem izgulsz még a szülés miatt?

Krisztiék ma vitték Martinkát Pestre a szemészetre kiváncsi vagyok mi mondanak!!

Minden (pici,nagy) Attilának Boldog Névnapot!!

Vigyázzatok magatokra,pihizzetek sokat!!Puszi nektek!
Vendég

Krixta,

Most már neked sincs olyan sok hátra. Ha megszülsz a cukrod is tuti visszamegy a normálisba. Nagyon sok kismaminek magasabb a cukra az átlagnál, de szülés után normalizálódik. Amugy meg a hugom cukorbeteg és azt mondta, hogy nem olyan vészes, ha terhesség alatt egy kicsit magasabb. Csökkenteni kell a szénhidrátot és ennyi az egész.
A lényeg, hogy 10 hét mulva minden rendben lesz. :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Drukkolok, hogy Martinkát ne kelljen műteni.
Majd gyere a hírekkel.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, ahogy így olvaslak, hogy már Krisztának sincs sok hátra, belegondoltam, hogy nekem/nekünk is kb 50 napunk van hátra a "nagykönyv" szerint. De az is lehet, hogy már a betöltött 36. héten kibújnak, akkor viszont már csak kb 20 nap van hátra.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Chrissy, remélem nem kell műteni Martinkát! Gyere mielőbb a hírekkel!! :roll:

Krixta, meg kell, hogy mondjam, még mindig nem félek a szüléstől!! :roll: Lehet, hogy csak azért, mert még nem éltem át, de ez van. Tudom, hogy baromira fog fájni, de túl fogjuk élni, és amikor ott lesz a kezünkbe a pici babánk, minden széppé formálódik.... NAgyon sokan mondták már, hogy amint meglátod a kicsit, eluralkodik rajtad egy földöntúli szerelem érzése.... na ezt várom már!!

Újabb "kehém", napok óta zsibbad a bal kézfejem. Éjszaka főleg, de nappal is mindig érzem.... Vélemények?????????? :roll: :roll:
A hasam ma mensi szerűen fájdogál, nem vészes, de nem jó....

Kép

Kép

hoppá

Judy!
Privi ment!
Kata a mensi szerü fájdalom normális :?
A zsibbadás nekem is volt!Szerintem a vérkeringés az oka,de az is lehet,hogy Gergő baba nyom valami ideget!
De már nem sokáig! :lol:
Chrissy,drukk,hogy ne kelljen műteni Martinkát!

KépKép
KépKép
andesz78

jó hírek: most sikerült elérnem Szilvit, minden ok velük, csak Szegeden van, mert dokikhoz jár és nem akar 4 órát buszozni oda-vissza..érthető! :) Ja, és úgy néz ki (bár még nem biztos), hogy újabb kukissal bővül a babák sora! :D

Picinyem köszöni szépen a névnapi jókívánságokat :) Most úgy döntöttem, csak az egyik vizsgára megyek el a héten, ha sikerül, akkor szigózom, ha nem, nem. Még akkor is van hátra 4, plusz a beadandósok.

Bozsa Anikó jó fej, ő tartja a szülésfelk.-et. Nekem sztem nem lesz sajátom, rábízom magam a szerencsére és keresztanyámra, na meg Svarcira :)
Vendég

Ja, ő a keresztanyám, most végre megmutatom: Kép
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! (remélem az enyém is jobb lesz).

Nem tűntem el teljesen, de ezek az ünnepek egy kicsit megviseltek.

Egyébként egészségileg minden okés. Gréta baba jól érzi magát a pocakomban. Vele szerencsére minden rendben.
Lelkileg még mindig nem vagyok toppon, nagyon sokszor eltörik a mécses.

Képzeljétek karácsonykor aludtam először otthon a lakásban. Igaz nem egyedül voltam, mert az anyósomék itt voltak, és itt is aludtak. Egy kicsit érdekes volt. Sokminden lejátszódott bennem. Nagyon tartottam tőle, hogy abban az ágyban kell aludnom, ahol utoljára még ketten aludtunk. De ezen is túl vagyok.

Sőt szombaton megyek először az anyósomékhoz zalába a Bazsim balesete óta. Először fogok találkozni a Bazsi otthoni barátaival is. Már egy kicsit jó lesz kimozdulni Fehérvárról. Bár minden nap jövök-megyek. Ingázok anyuék, a lakás, meg a temető között. Sőt szerencsére nagyon sok igazi barátom, van akik most velem vannak és foglalkoztatnak, hogy ne csak magamban rágódjak.

Bocsi, de még nem olvastalak titeket vissza így nem is tudok mindenkinek reagálni, de ígérem pótolom!

Puszi mindenkinek!

Kép
tand

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?