Sziasztok!
Először is BÚÉK!
Jó rég jártam itt, alig volt időm olvasgatni benneteket, beindultak a szürke hétköznapok. Otival gyerekprogramok, vásárlás, főzés, mosás... délutánonként meg jókat aludtam a gyerekkel, mert utolért az álomkór. Ma este épp fájt a fejem, muszáj volt bevennem egy fél algopyrint.
Jó termékenyek voltatok, nem is kísérlem meg, hogy minden témához hozzászóljak
Muffin, szép a babakocsitok! Szly, a tiétek is!
Nekünk két Pierre Cardin-ünk van, nagyon meg vagyunk velük elégedve! Van egy nagyobb, két irányból tolható, téliesíthető sportkocsink, meg egy kisebb esernyőre csukható kocsink, ami rendkívül masszív, Ottó 8 hónapos korától azt használtuk, mert könnyebb és könnyebben szállítható. És persze elég olcsóak is (voltak, amikor vettük őket).
Doki-ügyek: a magánrendelésen 8 ezret fizetek, ebben benne van az uh is. 3 hetente kellene mennem, amit kicsit sűrűnek tartok, ha problémamentes a terhesség, így ki szoktuk csúsztatni 4 hétre-1 hónapra. A szülésért Ottónál 50 ezret adtunk, szerintem a pocaklakónál eleve nem is tudunk majd többet adni. Az én dokim sem mond összeget a szülésre, így remélem, nem lesz gond. Így is a jelenlegi fizetésem dupláját kapja majd meg
Aaaaahhhh! most akartam feltölteni nektek képet a pocakomról és arról a göncről, amit néhány napja vettem, erre a gépünk bemondta az unalmast.... úgy kapcsolt ki, hogy az objektívje nem húzódott vissza, és azóta nem tudom bekapcsolni... annyira bosszantó
amint jutok valamire, felteszem a képeket!
Voltam egy kismamaruha-készítőnél, ahol vettem egy tök jó szabású fekete nadrágot, meg egy gyönyörű fekete fölsőt tüll ujjakkal és a tüllön pici flitterekkel. Tegnap fel is avattam, mert a férjem mhelyétől karácsonyra Cotton Club Singers-koncertjegyet kaptunk, és reprezentálni kellett, mert ott volt néhány partnerük. A koncert szünetében volt fogadás is, fini szendvicsekkel meg gyümölcslevekkel (és pezsgővel is, de az nem izgatta a fantáziámat
). Nagyon kényelmes viselet volt, de menetközben 2-vel arrébb állítottam a gatyóban a gumit. Szerintem akkor nőtt óriásit a pocakom, mert ma reggel már nem tudtam fölvenni azt a farmeromat, amit tegnap még hordtam
Kike, örülök, hogy Kristi ennyire gond nélkül fogadta az ovit, nálunk ez biztosan nem lesz így, mert Otinak nincs nagyobb tesója, hogy segítsen, és először fura lesz neki a sok gyerek. Egy kicsit aggódom, hogy épp az inluenzajárvány közepén kezdjük majd az ovit, és gondolkodom az oltáson is - Oti a krónikus vesetágulata miatt amúgy is alanyi jogon kapná -, de nem akarom feleslegesen bombázni a szervezetét.
Mai gasztronómiai élvezetem: kaukázusi kefir magos kiflivel...
ifjúmunkás éveim alatt sokszor ettem, és már elfelejtettem, mennyire finom ez a párosítás. De kár, h csak egy kiflit vettem!
Most megyek, szép estét, jó pihenést mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!