Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kike!
Na, már csak én vagyok lemaradva a fotóval!
Nagyon szép pocid van!
Nem is olyan kicsi!

Már én is nagyon várom, hogy látszódjon!
Bár tőlem már sokan megkérdezték, hogy csak nem...?
Nos, hamarosan megmutatom!
Vendég

Mária:várjuk a képet :wink:

Sipiné:tényleg az a lényeg hogy minden oké a picivel :D
Uh-még úgyis lessz,legközelebb biztos jobban rá érnek majd-bár elhiszem hogy csalódott vagy,én is biztos az lennék.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Megvan az AFP eredményem!
A MoMk érték 1,28. 0,7 és 2,5 között jó. Szóval tökéletes!!! :lol:
És megkérdeztem a dokibácsit a fitnessről. Azt mondta, hogy nem túl megerőltető dolgokat nyugodtan lehet csinálni. Ne menjen nagyon fel a pulzusom és ne erőltessem a hasamat. Szóval asszem megpróbálom, ha meg jobb idő leszek, megyek sétálni. :)

Mia, szép pocak!!! :lol:

Kike, bele kell még neked rázódnod ebbe a nyugalomba és délutáni pihibe! :wink:

Szilvi, Sipiné, sajnálom, hogy ilyen rossz élményetek volt!
Szilvi, mi volt az uh-n?
Sipiné, a legfontosabb dolog rendben van! És ez a lényeg! :D

Most megyek, mert még menni kell Apósékhoz szülinapozni!

Jó éjszakát!!!

Kép
sziszka82

na itt van egy tegnap esti kép, talán reálisabban látszik. ha összehasonlítom egy két héttel ezelőttivel, akkor tényleg nőtt, amúgy én nem látom túl nagynak tényleg, mert amúgy is husis vagyok. :D

Kép

mia_snow

Sziasztok!

Sziszka !
Nekem is megvan az AFP eredményem ám! 1,3 ill. 38.
Mindkét számot mondta a védőnő.Az egyik 0,7 és 2,5 között jó (ahogy írtad),a másik pedig 15 és 95 között (ha jól tudom).
Tehát nekem is tökéletes.Örülök neki.

Az én pociképemet senki sem hiányolta :cry: ,de ha már mindenki ezt teszi,hát nyomulnék én is!

Szóval,negyedik bébi,striák takarva nem túl sok sikerrel:

Kép

Kép
orsitigris

Sipiné - én is pont így jártam a 12. heti uh-gal! 35-en voltak előttem, ezért 3 órát vártam és kerek 1 percig tartott a csoda. Se kép se semmi róla. Én is eléggé el voltam keseredve, pedig tényleg örülnünk kell, hogy ott a picúr és egészséges! Majd a 4D jobb lesz a 18 hét körül!!! Akár már most bejelentkezhetsz, én is úgy csináltam. :D Ja! És nehogy azt hidd, hogy a magándokik nem közkórházba küldenek erre a vizsgálatra! A legtöbbüknek nincs ehhez megfelelő uh készüléke. :(

Mia - nekem is ilyen pici a pocim, bár még mi is kisebbek vagyunk valamivel korban. Szerintem nem baj, a lényeg hogy a baba megfelelő méretű legyen. A pocak úgyis megnő a végére, és hátha nem fogunk szanaszét repedni... :wink:

Kike - én is szundiztam egyet a délután és nagyon jól esett! Ismétlem magam, de csak azt tudom mondtani, használd ki ezt a kis szabadidőt pihenésre és a magad kényeztetésére, mert júliustól megint a feje tetejére áll minden!! :lol: Persze csak jó értelemben, természetesen! :wink:
Szép pici pocid van! Tényleg furi, hogy nem nagyobb a 3-adiknál, de hát te sem vagy az a dundi tipus, ahogy látom! :)

Orsi - én hiányoltam a Te képed is!!! :D Én is így szeretnék kinézni a 3. bébi után!!! Nagyon csini vagy (és vékony!)!! :wink: Nem látszanak a csíkok, gyönyörű a pocid!

Ibm - tényleg! a Sinupret is jó, Apa is azt szedi!
Tökjó hogy após ilyen lelkes! Mire jutottatok a szoba-tervekkel? Milyen lesz a szekrény? :)
Mi majd március végén kezdjük ezeket a dolgokat intézni, addig ugyebár a lagzira kell koncentrálni! :)

Helyzet: Tegnap lefoglaltam a szállást, ma pedig a vőfélyt és a fotóst. A dekoros céggel is beszéltem, februárban randizunk. Már "csak" a zenész, a videós, Apa öltönye és a menyecse ruhám vannak hátra. Asszem. Ja! És persze a meghívók. De apa hétfőn végre szabadnapos lesz és akkor elintézzük. Az ültetőkártyákat magam készítem. Még nem tudom pontosan mit fogok kreálni, de már vannak ötleteim. Sajna nem nagyon találok hozzá cuccokat, amiket elképzeltem. Ha valaki tud jól felszerelt hobby-boltot Bp-en, légyszi segítsen már, biztos van egy csomó amiről még nem hallottam! Előre is köszi!
Vendég

Sziasztok!

Wera! Sajna ebben nemtudok segíteni!
Biztos nagyon szuper lesz az esküvőtök,azért irigykedem ám egy kicsit!!!!!!!!!! :oops:
Apóséknak első unoka lesz,már nagyon várják!
Hát semmire sem jutottunk ugyanis apa szobáját még ki kell pakolni!
Halomban állnak a papírok, a körzőkészlettől a 2000-es telefonszámláig mindent találtunk!
Ne tudjátok meg!
Holnap ebéd után megyünk folytatni,Apa még jövő héten itthon van akkor ki akarja festeni aztán övéké a pálya!
Tényleg nagyon rendik!
Azért akarják most mert most érnek rá,tavasztól már sok meló van meghát akkor már itthon kell készülni!
Nővéreméktől 5 zsák babaruhát válogatunk össze,kb. 5 éves koráig a zoknitól a sapkáig minden van benne!
Anyós mondta,hogy vigyem át csinál neki helyet,csak majd ki kell mosnom ha jobb idő lesz merthát mégiscsak zsákban van tárolva,nem túl illatos!
És elmentünk este még tejért a plusba, és vettünk tejet meg ajit pirinnyónak!
Annyira jó anyaga van muszály volt elhoznunk!
Nézzétek meg ti is!

Mia! Igen,ezen jobban látni a pocakod,szép!

Orsi! A tiéd is nagyon szép!

Wera! Apának hat a Sinupret?
Már kezdődik az esti köhögés!
Szuper! :cry:

Kép

Kép

Kép
ibm

jó estét!

wera mielőtt elfelejtem. panton a bolt neve, ott szerintem megtalálod amit keresel. én is ott vettem mindent a meghívóhoz is meg az ültetőkártyákhoz. van egy csomó féle papír meg borítékok meg minden. Van egy a thököly úton nem messze a hungária kereszteződéstől a róna u. felé meg tudok egyet óbudán a flórián tértől nem messze de ha jól tudom valahol a deák környékén is van egy. én legjobban az óbudait szeretem, szerintem az a legnagyobb. vihar utca nem tudom hány szám. én oda mennék a helyedben. :)

el kell mondjam nektek hogy mi ma megvettük a babakocsit... Azért kérdeztem ki mit vett eddig mert gondoltam hogy majd lesz kifogásom hogy nem csak mi vagyunk ilyen idióták... :) nem, a lényeg az, hogy karácsonyra azt kaptuk a családtól, hogy befizettek a babakocsi-alapba. úgyhogy még szerettük volna betenni a fa alá meg kinéztünk egyet amit holnapig tettek nekünk félre és ma elmentünk érte. a sors humora hogy a végén egy alapjaiban más kocsit hoztunk el. Alapból kinéztünk egy háromkerekűt, mert nekem csak azok tetszettek (máig azt gondoltam) de aztán találtunk egy olyan gracot, hogy kész vagyok tőle. aztán mondta a férjem, hogy itt a pénz, úgyis babakocsiért jöttünk, akkor mostmár vegyük meg... Úgyhogy ez lett a vége. :)
Ne kövezzetek meg... :) Amúgy semmi mást nem vettünk és szerintem nem is nagyon fogunk. Mi 29-en vagyunk unokatestvérek úgyhogy ruha meg ágy meg ilyenek szerintem lesznek bőven még válogatni sem fogok tudni. Ezt viszont szerettünk volna nagyon jót és újat. (Meg a férjem amúgy is totál odáig van a műszaki dolgokért, úgyhogy hetek óta nem szólt másról az életünk, mint hogy a netet bújta, a brendon katalógust olvasta előről hátulra aztán hátulról előre és berángatott az összes létező bababoltba ahol ötvenszer meg kellett nézni minden kocsit. Úgyhogy kicsit megkönnyebbülés is hogy megvan. :)
Na erről ennyit. Azt hiszem most mást nem akartam írni. Holnap jövök. Mindenkinek jó éjt!
Amúgy én is sajnálom hogy egyeseknek ilyen rossz tapasztalatai vannak. Én érzem magam a legmázlisabbnak. Ismerősöm a dokinő, nem fogad el semmiért egy fillért sem (de annyira, hogy fizetős helyen fogok szülni, ahol számlát is kapok és még a fix árból sem engedi hogy az orvosi részt kifizessük) de ez még nem is minden. Az összes vizsgálatot helyben megcsinálják, mindig annyit vagyok az uh-n ameddig szeretnék, mindent tök részletesen elmagyaráz, vagy három képet mindig ad, meg ilyenek. És minden házon belül van. Ja, és soha nem kell várnom 20 percnél többet. Úgyhogy azt hiszem én jó nagy csöndben maradok és hálás vagyok azért hogy ilyen embereket ismerhetek. :)

KépKép
muffin

Muffin!

Hát asszem te tényleg jobb ha csendben maradsz!!!!! :lol:
Persze csak vicces formában,nehogy komolyan vedd!
Marha nagy szerencséd van a dokival is,meghát a babaholmik!
Mi is szinte minden kapunk az induláshoz de babakocsit mi is újat veszünk!
Nekem nem tetszenek a 3kerekűek,de izlések és pofonok!
Viszont Greco-ból nagyon jók vannak!
Kapunk fotót?
És azt lehet tudni hogy mennyiért és hol sikerült?
Mi is kinéztünk már egyet,de majd meglátjuk!
Apa Nagyon szereti az autókat,de még jobban a benne levő LóErőket!
volt egy autója amit nagyon szeretett VW Corrado és találtunk egy babakocsit aminek az a neve,hogy CORRADO!!!!!!!!!
Apa rögtön mondta ilyet veszünk!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mellesleg tényleg jól néz ki,de majd meglátjuk!
Na jó éjt mindenkinek,holnap tali!

Mia! Még neked akartam írni,hogy te sem panaszkodhatsz,jó sok mindenetek meglesz!
Én is úgy örülök,azért ez olyan nagy segítség!

Na tényleg JÓ ÉJT ÉS SZÉP BABÁS ÁLMOKAT MINDENKINEK!!!!!!

Kép

Kép
ibm

hát itt van a kicsike, csak a miénk nem ilyen színű, hanem narancssárga-szürke. szerintem baromi jól néz ki bár az a szín volt a legdrágább. vicces, hogyha kéket vettünk volna, az 20-szal olcsóbb lett volna... de az meg csúnya volt...
amúgy a neve graco quattro tour és van hozzá sportrész, mózes, lábzsák, meg olyan hordozó, amihez jár egy fix alap úgyhogy nem kell mindig kötögetni a kocsiba, hanem csak be kell pattintani és egy gombnyomással meg ki lehet venni. szóval hihetetlen praktikus. van rajta óra meg hőmérő, egy csomó hely a cumisüvegeknek, mindenféle tároló meg ilyenek. és egy kézzel összecsukható. szóval szuper! ja, és ennek a színnek az ára 99.990 a brendonban. lehet hogy pár ezerrel olcsóbban is megtaláltuk volna valahol, de az a férjemnek tuti még minimum három nap internet bújás, hogy akkor már tutira a leges legolcsóbb helyen vegyük meg... szóval erről ennyit. én odavagyok érte. :)

Kép

KépKép
muffin

Sziasztok :D

Muffin:nagyon jól néz ki a babakocsi :wink: Nekünk még megvan a Kristié,mi azt fogjuk használni.
Most így eszembe jutott a kiságy dolog-szóval az én tapasztalatom az hogy a régebbi ágyakakt jobban megcsinálták,többet bírtak-Vercsinek ilyen volt,mint a mostani kiságyakat-Kristinek teljesen újat vettünk,és nagyon hamar szétcincálta,szétrázta-szó szerint-egyszer úgy szétrézta hogy a gyerek alul kibújt belőle-kész csoda hogy nem szorult be,mert alul a rácsos résznél,ahol a matrac van,csak az egyik felét szedte szét,úgy mászott ki :lol: Mondjuk az is igaz hogy igen jó erőben volt már akkor is-szóval nem mindig az új a legjobb.Legalább is kiságyban.

Orstigris:szép pocika :wink:

Wera:örülök hogy alakulnak a dolgok-képet kérünk a menyecskeruháról is :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt mindenkinek!

Muffin - nagyon szép a kocsi és jó hogy olyan sokminden van hozzá! Hogy korainak tartom-e a vásárlást? Ezt mindenki maga dönti el, nem hiszem hogy ítélkeznünk kelle egymás szokásai fölött! Előbb vagy utóbb úgyis meg kell venni! :lol: :wink:
Én is narancssárgát szeretnék mindenképp, úgyhogy kicsit felszisszentem hogy az a legdrágább!
Abban bízom hogy vidéken sikerül majd ebből is jó vásárt csinálnunk (mint a menyasszonyi ruhából). De az esküvő előtt semmi babacucc!! Imádok mindent az utolsó pillanatban intézni, tudjátok!?! :lol: Jó, ez nem igaz, de csak akkor lesz rá zsé.
Köszönöm szépen a tippet hobby bolt ügyben!!! Tutira megkeresem!! :D

Szegény sógornőm még mindig nem szült meg, pedig már nagyon kínlódik. 2 napja már nem is akarták hazaengedni a vizsgálatról, mert elég erős fájásai voltak. Aztán elmúlt :shock:. Hát, nem irígylem az utolsó napokért, de valószínű ezen mi is keresztül megyünk majd... csak abban bízom hogy én jobban viselem majd! Idegileg tropa, mindenki próbálja vigasztalni, de már abból is elege van. Nehéz dolgok ezek. Kár hogy azt mondta neki a doki hogy lehet hogy még karácsony előtt meglesz. Szerintem ezzel cseszte el, mert nagyon beleélte magát, hogy pár nap és babázhat. Azóta meg eltelt már több mint 2 hét... Remélem engem nem fog így beparáztatni a doki (ugyanahhoz járunk)! :roll:

Muffin! Neked tényleg nagy szerencséd van a dokival!

Az enyém 8 ezret gombol le minden vizsgálatért + 4-et ha UH-oz is. A szülésre meg azt mondta hogy 80 és 100 között, a szülésznő pedig 40. Szoktam olvasni a januári topikot, ott is szóba kerültek az árak és szinte mindenki azt mondta hogy 40-et, 50-et fog perkálni a szülésért. Hát azt még én is reálisnak tartom, de a 100-at?!?!?! Főleg hogy addigra már 100-at amúgyis otthagyok a vizsgálatokért... Szerintetek?????

Kike - szerintem is jobbak a régi bútorok mint az újak. De nemcsak a kiságy, hanem úgy általában. A nagymamámnak a 40 éves szekrénysor úgy áll mint a cövek, még megkopva sincs, pedig nem lehet azt mondani hogy nem használja. A barátnőméknek meg 1 év után szétesett az új szekrény.
Most, ha belegondolok, az én kiságyam sem egy mai csirke már (26 éves) és túlélte az öcsémet is, aki 10 évvel fiatalabb nálam, most pedig a keresztlányom alszik benne, csak újra kellett lakkozni, amúgy hibátlan!
Hozok képet majd a menyecskeruháról is, de lehet hogy az csak kölcsönzős lesz, még nemtom.

Ibm - hogy állsz hányinger fronton. Már pár napja nem írod hogy van. Lehet hogy elmúlt?!? :D Az szupi lenne! :wink:

3 napja tiszta ekcémás a kezem! Állati! :cry: Anyukám azt mondta mutassam meg a háziorvosomnak, de nem visz rá a lélek hogy lemenjek hozzá, mert mindig legalább 2 órát kell várni nála kb 30 tüsszögő-köhögő ember között... Nemtom mi a francot csináljak vele, még sosem volt ilyen!
Vendég

Wera, nekem terheség alatt szokott lenni csalán is, ekcéma is. Általában szteroidot adnak rá, én azt amúgy sem használnám, mert ugye életmentő orvosság, és az ekcéma azért bagatell, inkább csak kellemetlen. Most nagyon figyelek arra, hogy ne használjak vegyszereket gumikesztyű nélkül, az úgy tűnik segít.

Hasamról inkább nem mutatnék képet, így hatodik terhességnél... Mondjuk alapállapotban is tavasszal hasfalplasztikára meg sérvműtétre készültem, nem belső feszesítésre, annyira szétnyílt a nagyhasizom. Hát most más a program. :lol:

potyka

Sziasztok!
Itt mindig annyit írtok, sokáig tart visszaolvasni, mire elolvasom elfelejtem mit akarok írni. Még én sem raktam fel fotót, de már tényleg rakok, ha sikerül lefényképezni.
Mi még nem vettünk semmit a babának. Úgy gondoltuk majd április-május környékén elkezdjük a szobát kifesten, átrendezni a lakást és akkor beszerezni a dolgokat.
Nekünk hosszú idő után Mogyoró lesz a családban a pici és nem öröklünk senkitől semmit. Mindent meg kell venni. Nem baj, legalább mindenből újat kap, meg persze a nagyszülők tuti besegítenek majd. De mindent csak később.

Fizetés: kicsit dühös lettem, mert nem igazán értem a dolgokat. Áplónő vagyok, szabin voltam, mikor kiderült a terhesség, de már nem mentem vissza az előzmények miatt.(inszem., lombik...)De ez szeptembertől van így, tehát 4 hónapja nem dolgozom. Eddig kaptam a 13.havi előleget, havi lebontásban és a többiek megkapták most januárban is, de én már nem. Nem értem, de hétfőn utánajárok. Egyébként ezt leszámítva én 15e-el kapok kevesebbet, mint a többiek. Meg is jegyezték, hogy 15000-ért dolgoznak. :D
Na meg persze a koleganőm 4 hónapot dolgozott 2007-ben, ugyanis eltörte a lábát szegény műteni kellett stb. de ő is kapta a pénzt. Pedig betegen volt. Nem értem.

Más.
Voltam uh-on tegnap, szerencsére minden rendben van, nagyon aranyos volt a doki, megmutatott mindent. Láttam ahogyan a szájába veszi a kzét meg ahogy rúgdos.
De sajnos képet én sem kaptam. A neme sem derült ki. Nem baj, mert hétfőn fél 4-re megyek 4D-re!!!!! Már alig várom. Rendesek ott, mert mondta a nővérke, hogy ha nem mutatja magát vagy az arca nem látszik rendesen, akkor ingyen vissza lehet menni és csinálnak képet még. Már alig várom. Majd teszek fel fotót róla.
Na de megyek takarítani :(
Úú, most nézem mennyit írtam. Bocsika :oops:

sz.andi

jó reggelt nektek!

wera, nem a narancssárga a legdrágább, csak ennél a kocsinál. Az összes többinél teljesen egy volt az ár minden színre, csak ez az babakocsi valamiért így van. Nem tudom én sem hogy miért, de valószínű pont azért, mert ez a legkelendőbb. Úgyhogy ha nem pont ugyanilyet akarsz, akkor ne aggódj a színe miatt.

Amúgy legszívesebben csak visszabújnék az ágyba és egész nap semmit nem csinálnék, de ez ment egész téli szünetben úgyhogy most itt az ideje rendesen kitakarítani, leszedni a fát meg ilyenek. Valószínű hullára dolgozom majd magam. Főleg hogy a férjemre nem túl jellemző hogy segítsen...

Na megyek, belevetem magam a házimunkába...

Potyka, nem semmi vagy hogy a hatodikat várod! :) Nem teszel fel képet a többiről? Szívesen megnézném/megnéznénk őket! :)

Majd jövök!

KépKép
muffin

Sziasztok!

Vásárlás: Nekem, mivel Roli még csak másfél éves, szinte mindenem megvan. Babakocsit viszont én is újat fogok venni. Nagyon szeretem a Roliét, de el fogom adni, mert mindig félremegy. Ha meglökjük egyenesen, nekimegy a falnak. Amúgy tök jó rugózású, nagy felfújható gumikerekek, mindene levehető, mosható, mindkét irányból tolható. De legközelebb csak bolygókerekeset veszek. Olyat szeretnék, aminek gumikerekei vannak, nem habosított műanyag. Jó rugózása legyen és legyen mindkét irányból tolható. CSak ilyet nem fogok találni. :( Sokat nézegettem már neten, de nincs ilyen. A mostaniakat nem lehet mindkét irányból tolni, csak ha leszereled a vázról és megfordítod. Majd tuti, ha belesüt a nap a baba szemébe elkezdem szerelni. Hát nem hiszem.

Kép
szly27

Ez a mostani babakocsink! Ja és a Bergonok is félremennek, vagy kiesik a kerekük, úgyhogy olyat sem vennék.

Kép

Kép
szly27

babakocsi: mi chiccot kaptunk, remélem az jó. jónak tunik, es egy mozdulattal összecsukhato. amugy az áraknál azt néztem, hogy attól függ, melyik évjárat, tehát a 2008-as szinkollekcio drágább, mint a 2007-es pl... lehet hogy ez a narancssárga 2008-as szin, azért drágább. mindenesetre azért vicces. :D

doki-költségek: még én sem adtam neki egy fillért sem. a MOM parkban van magánrendelése, amig oda jártam, addig fizettem vizsgálatonként 7000-t (asszem annyit...), de amikor kiderült hogy babánk lesz, akkor a János kh-ba hivott be, mert amúgy ott dolgozik. azóta mindenért a Jánosba megyek, a dokim veszi le a vért, ő maga csinálja az uh-t, és még soha nem kért egy fillért sem. soron kivül fogad - illetve minden alkalommal fel kell hivnom a mobilján, megbeszélünk egy időpontot és ennyi. már több barátnöm is szült nála, szüléskor ők 50-70 ezret adtak neki, volt olyan barátnőm aki vizsgálatokkor is fizetett 5 ezreket, de a többi csaj nem, csak a szüléskor. én is majd csak akkor akarok. mellesleg soha életemben nem adtam még pénzt orvosnak. mármint csak magándokinak adtam eddig, magánrendelésen.

mia_snow

Sziasztok!

Wera! A hányinger már egész elviselhető bár reggel megint határon volt,de nagyon sokat javult! :lol:
Lassan talán odébbköltözik!
Az éjszakai evésről annyit,hogy tegnap vagyis már ma 1/4 1-kor kimentem és betúrtam egy vaníliás pudingos palacsintát porcukorral!!!!!!!!!!!!!
Hmmmmmmmmmmm,fincsi volt! :lol:

Muffin! Nagyon szép babakocsit vettetek!

Már úgy vásárolgatnék én is!

Voltam ma abarinőmnél egy teára és pont felkelltek a fiúk(14 hónapos ikrek),olyan édesek járkálnak már ott fel-alá!
És dumálnak!
Nagyon cukik voltak!
Na megyek mennem kell rendezkedni a szobában!
Este még benézek!

Szép napot mindennkinek!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Bár nem hiányoztam senkinek, de azért ismét jelentkezem. Minden nap olvaslak titeked, de a végénmár nincs erőm írni.

sipiné: Amikor én voltam vérvételen pont hosszóú hétvége következett és én 10 körül jutottam be és a vért már természetesen elvitték. Így 4 és fél napot várt a feldolgozásra. De mineden rendben volt nem küldték vissza. Ne aggodj neked sem fogják. :D Melyik klinikára jársz?

Muffin: a barátnőméknek is ilyen kocsijuk van és imádják. Jó döntés volt szerintem! :D

wera: a hugom is így járt. 2-án kellett volna megszülnie és már csütörtök óta a kórházben van, de még nem szült meg. Ő is teljesen ki van. Azt mondta neki a doki, hogy ha elöbb ne jön magától hétfőn délre mindenképpen meg lesz. Szóritsatok, hogy magától beindúljon!! :D A dokid nagyon levesz. Nem akarsz másikat?Lehet, hogy megérné. Én szívesen ajánlanám a sajátomat Ő nagyon jó doki és akkor is tökéletesen ellát, ha egy fillért sem adok neki. A szülésért pedig annyit adsz amennyit te szeretnél. Ő azt mondta, hogy Ő csak a szakmai részében kompetens az anyagi tőlünk függ. Én 2 éve a császárárt 30000 ft-t adtam és egy üves bort. Azóta is teljesen normális! Ő a Kútvölgyiben dolgozik.
A kezedről annyit, hogy telefonon kérj egy beutalót a börgyógyihoz és nézesd meg vele. A beutalóért csak nem kell várni, ha előre kéred.

Sajna nem sikerült valami jól a pocakfotó, de azért én is csatlakozom és teszek fel. Remélem nem baj. Ja és ha sikerül Olivérről is teszek fel. Kép Pocakom 16 hét Kép Olivér :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kicsit elfogult vagyok, de nagyon imádom ezt a képet. A párom keresztanyjával sütöttek csokis piskótát. :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla: ne mondd hogy nem hiányoztál senkinek, attól hogy nincs leirva hogy xy irjon, még minden hozzászolásnak örül mindenki szerintem. ;) én is csak úgy elkezdtem irogatni, anélkül hogy hivott volna bárki is. :D

Olivérnek a szeme se áll jól, igazi kis kópé lehet. remélem ha fiunk lesz, ilyen huncut szeme lesz majd. :D

mia_snow

Titanilla!

Gyönyörű a kisfiad! Nagyon kis huncut pofija van!
És a pocid is jó nagy már! Tudjátok már a nemét???

Sz.Andi!
Hétfőn várjuk ám az infókat,képeket stb. az UH után. Hátha látnák a nemét is! Egyébként mire vágytok jobban? Fiúra vagy lányra?

Wera!
Úgy tudom,íratlan szabály ,hogy amennyit az orvos magánrendelésen kér,annak a 10x-sét illik adni a szüléskor.
Az én dokim 6000-et kér minden alkalommal,tehát nekem 60000-et kellene adnom (micsoda elme vagyok matekból).De én lehet,hogy megállok 50-nél! A szülésznőkről viszont nem tudok nyilatkozni,nem tudom ,hogy náluk mi a tarifa.Mi 7 éve a szülésznőnek nem adtunk semmit (császáros voltam,azt sem tudom ki volt akkor a szülésznő), viszont a csecsemősöknek kávét és bonbont tettünk a mózeskosárba. Örültek neki. :)

Kép
orsitigris

másfél évvel ezelőtt mi 4000-t fizettünk a magánrendelőben minden alkalomkor és 40000-t adtunk a sima szülésért. Ez pont a 10-szerese, de eddig még erre nem is gondoltam. Ennyit szántunk rá, ennyit adtunk. Itt a szülésznőnek nem szokás adni. Csak nagyon ritkán kapnak. Egyébként unokatesóm a szülésznőm.
Most 5000 egy vizsgálat, de szerintem megint 40-et fogok adni a szülésért.

Kép
szly27

Titanilla! Nekem igenis hiányoztál, főleg a másik topicból. Mostanában kevesebbet vagy. Neked is szép nagy már a pocakod.

Kép
szly27

Halihó!

IBM - nagyon örülök hogy kezd elhagyni a rókakoma! Reméljük ettől már csak jobb lesz! A picúr ajcsija egy kis pléd? Nagy édi a kis maci a sarkában. Csak azért kérdezem mert a mérete nem egyértelmű a kép alapján.

Potyka - Hatodik bébi :shock: ?!?!?! Aztamindenit! Hát gratulálok!! Te aztán belevaló csaj vagy!! :D :D Pólós képet is elfogadunk, ha nem akarod mutogatni a csíkokat!!! Nem úszod ám meg ilyen gyenge kifogással!! :lol: :lol: Továbbra is várjuk a fotódat! :wink:

Tita - de igenis hiányoztál, attól hogy nem kiabáljuk a neved!! :lol: Szép a pocid! És Oli a kis csokis szájával!!! Imádnivaló! :D
Nagyon drukkolok a húgodnak, hogy meginduljon magától a szülés! Sógornőm elvileg csak 15-ére van kiírva, de a doki paráztatja már egy hónapja hogy kisimult a méhszáj, meg ilyenek!

Gondljátok érdemes lenne dokit váltanom? Hát, nem tudom! Már jártam életem során vagy 10-12 nődokihoz és annyira nincs már bizalmam senkiben. :( Azért még meggondolom, köszi a tanácsot!

Ma megint olyan depi vagyok! Tudom hogy hülyeség, azt se tudom mitől. Rohadványos hormonok! Hiányzik Apa. Mindig csak egyedül punnyadok itthon, lassan már megőrülök! Szerencsére a jövő hetem mozgalmasabbnak ígérkezik, talán "kifordulok" végre!

Sz.Andi - tényleg úgy érzed hogy bocsánatot kell kérned ha sokat írsz? Na ne viccelj már! :lol: :wink:
Gratulálok az UH-hoz, remélem a hétfőin láthatjátok a nemét is!! Kíváncsian várom a fejleményeket! Egyébként hová mentek 4D-re?
Tényleg durva ez a 15 ezres különbség, de persze jó is - ha nem a kollégáid szemszögéből nézzük... :wink:

Puszkó mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Kérdésem lenne!
Ma délutántól kezdve kb. óránként annyira elszédülök, hogy az egyik alkalommal összeestem, a párom fektetett le.
Azóta amint megérzem, megyek vízszintesbe, de ez mégiscsak tarthatatlan állapot.
Ti már jártatok így?
Vendég

Sziasztok!

Először is BÚÉK! :oops:

Jó rég jártam itt, alig volt időm olvasgatni benneteket, beindultak a szürke hétköznapok. Otival gyerekprogramok, vásárlás, főzés, mosás... délutánonként meg jókat aludtam a gyerekkel, mert utolért az álomkór. Ma este épp fájt a fejem, muszáj volt bevennem egy fél algopyrint.

Jó termékenyek voltatok, nem is kísérlem meg, hogy minden témához hozzászóljak :)

Muffin, szép a babakocsitok! Szly, a tiétek is!
Nekünk két Pierre Cardin-ünk van, nagyon meg vagyunk velük elégedve! Van egy nagyobb, két irányból tolható, téliesíthető sportkocsink, meg egy kisebb esernyőre csukható kocsink, ami rendkívül masszív, Ottó 8 hónapos korától azt használtuk, mert könnyebb és könnyebben szállítható. És persze elég olcsóak is (voltak, amikor vettük őket).

Doki-ügyek: a magánrendelésen 8 ezret fizetek, ebben benne van az uh is. 3 hetente kellene mennem, amit kicsit sűrűnek tartok, ha problémamentes a terhesség, így ki szoktuk csúsztatni 4 hétre-1 hónapra. A szülésért Ottónál 50 ezret adtunk, szerintem a pocaklakónál eleve nem is tudunk majd többet adni. Az én dokim sem mond összeget a szülésre, így remélem, nem lesz gond. Így is a jelenlegi fizetésem dupláját kapja majd meg :roll:

Aaaaahhhh! most akartam feltölteni nektek képet a pocakomról és arról a göncről, amit néhány napja vettem, erre a gépünk bemondta az unalmast.... úgy kapcsolt ki, hogy az objektívje nem húzódott vissza, és azóta nem tudom bekapcsolni... annyira bosszantó :evil: amint jutok valamire, felteszem a képeket!

Voltam egy kismamaruha-készítőnél, ahol vettem egy tök jó szabású fekete nadrágot, meg egy gyönyörű fekete fölsőt tüll ujjakkal és a tüllön pici flitterekkel. Tegnap fel is avattam, mert a férjem mhelyétől karácsonyra Cotton Club Singers-koncertjegyet kaptunk, és reprezentálni kellett, mert ott volt néhány partnerük. A koncert szünetében volt fogadás is, fini szendvicsekkel meg gyümölcslevekkel (és pezsgővel is, de az nem izgatta a fantáziámat :) ). Nagyon kényelmes viselet volt, de menetközben 2-vel arrébb állítottam a gatyóban a gumit. Szerintem akkor nőtt óriásit a pocakom, mert ma reggel már nem tudtam fölvenni azt a farmeromat, amit tegnap még hordtam :shock: :D

Kike, örülök, hogy Kristi ennyire gond nélkül fogadta az ovit, nálunk ez biztosan nem lesz így, mert Otinak nincs nagyobb tesója, hogy segítsen, és először fura lesz neki a sok gyerek. Egy kicsit aggódom, hogy épp az inluenzajárvány közepén kezdjük majd az ovit, és gondolkodom az oltáson is - Oti a krónikus vesetágulata miatt amúgy is alanyi jogon kapná -, de nem akarom feleslegesen bombázni a szervezetét.

Mai gasztronómiai élvezetem: kaukázusi kefir magos kiflivel... :D ifjúmunkás éveim alatt sokszor ettem, és már elfelejtettem, mennyire finom ez a párosítás. De kár, h csak egy kiflit vettem!

Most megyek, szép estét, jó pihenést mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! :wink:
Ma leszedtük a karácsonyfát és kitakarítottunk végre. Elég gázos volt már a helyzet. És megejtettünk egy nagy bevásárlást is. Szóval mozgalmas nap volt.

Kike, szép pocak! :wink:

Muffin, tényleg nagyon szerencsés vagy! Nagyon jól néz ki az a babakocsi! Mi még nem döntöttük el, hogy milyet vegyünk. Nem egyszerű dolog. :shock:

Orsi, nagyon csinos vagy és gyönyörű a pocakod! :D

Titanilla, szép a pocid! A kisfiad pedig egyszerűen tüneményes!!! :lol:

T.Maria, nekem kiskorom óta alacsony a vérnyomásom, elég sokszor el is ájultam már. Egy pár hete viszont eléggé megsűrűsödtek a rosszullétek. Nem tudom, hogy neked is ez lehet-e a gond. Nem nagyon lehet ezzel semmit csinálni sajnos. :cry: Ha lehet nem ácsorgom sokáig, mindig van nálam innivaló, ha pedig érzem hogy gáz van, leülés vagy fekvés.

Még nem tiszta, hogy miket kell vennünk, mert elég sok mindent öröklünk családtól, barátoktól. De szerintem már nem fogom sokáig bírni, hogy ne vegyek semmit. :oops: :D

Várjuk mindenkitől az elmaradt pociképeket és a majd készülő uh fotókat!!!

Jó éjszakát!

Kép
sziszka82

Sziasztok Kismamik!

Már megint nagyon formában voltatok,persze mikor én nem vagyok! :lol:
Most meg nem győzök olvasni!
Ma megint kaptam egy zsák ruhát a barinőmtől,annyira édesek ,eddig abban gyönyörködtünk!
Annyi ruha van már,hogy ikrek is lehetnének! :lol:

Titanilla! Nagyon szép pocakod van és hát a kisfiad!
Nagyon édes,igazi kis zsivány lehet! :lol:
Sajnálom a hugodat,remélem hamarosan túl lesz rajta!
Kapunk cuki babafotót????????????
Kérlek!!!!!!!!!!

Wera! Igen bébi pléd,asszem 80X100-as telán,annyira jó anyaga van!
Nincs depi!!!!!!!!!!!
Van egy kisbaba a hasadban! Hallod????????????
Nemsokára te leszel a világ legboldogabb embere!!!! :lol:

Maria! Tanácstalan vagyok,nekem is volt időnként meg is ijedtem,de csak kis szédülések voltak!
Védőnő azt mondta belefér!
Vérnyomid?
Igyál sok folyadékot és minél több levegő!
Persze nem ájulásig,csak ha bírod!
Remélem megoldódik hamar a problémád!

Bondi! Lehet tudni hol van ez a kismamaruha varrós dolog?

Asszem elteszem magam holnapra én ma úgy elfáradtam,azt nemtudom miben de kész vagyok!

SZÉP BABÁS ÁLMOKAT MINDENKINEK!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

t.maria: ha van rá lehetőséged mérd meg ilyenkor a vérnyomid, lehet, hogy leesik néha. Anyám a hugommal amikor terhes volt sűrűn elájult. De minden rendben volt a végén. Azért a biztonság kedvéért hívd fel a dokidat, ha van választott, vagy akihez jársz.

Csajok!

Aranyosak vagytok, csak hülyéskedtem. Én voltam aki lusta voltam írni, csak leskelődtem állandóan. :D Jó veletek!!!

Olivér tényleg nagyon nagy kópé! :wink: :D

orsitigris: Megpróbálom kibírni a szülésig, hogy ne tudjam meg a nemét. Szeretném kipróbálni, hogy milyen érzés a szülésnél megtudni, hogy fiam lesz e vagy lányom. A lánynevűnk már megvan, de a fiúnévvel nagy gondban vagyunk. Ha lánylesz Flóra lesz a neve. :D

Szly: sajna mostanában nagyon lusta lettem, de minden nap olvaslak titeket. Nem tudnék meglenni néklkületek! A párom már kérezte, hogy nem unom e még az irogatást. :D

wera: Szerintem mindig érdemes dokitváltani még a végén is akár, ha nem vagy vele megelégedve, vagy nincs benne bizalmad!!! Én rendszeresen olvasom a kismama újságot és mindig elolvasom a szüléstörténeteket. Olyat is olvastam, hogy valaki az utolsó pillanatban váltott dokit. Szerintem simán találsz egy nagyon jó dokit. Még van időd keresni!!! :D Ne hagyd, hogy kifosszanak!!! :wink: :D

bondi: próbáld meg, hogy az elemet kicseréled. Nekem is ez volt a baja és avégén kiderült, hogy lemerült az elem. Remélem csak ennyi van vele.

Engem is megtámadott valami és tegnap elkezdtem szedni az osciloccicumot vagy minek hívják. Kicsit jobban érzem magam, de majd holnap kiderül tényleg hatott e. Na megyek mert összeesem a fáradságtól! Ja képzeljétek: ma Olivér nagyfiú volt gyalog mentünk a boltba és szépen jött mellettem és fogta a kezem. Bár kétszer megpróbált felkéredzkedni, de lebeszéltem róla. Nagyon büszke vagyok rá! Eddig mindig arra ment amerre ő akart és babakocsi nélkül még motorozni sem indultunk el. Bizom benne ez így is marad már.

Na jó éjt mindenkinek és babás álmokat!!! :D :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ibm: uh képre gondolsz?

Ja képzeljétek a dokim nem adott 18 hetes uh időpontot csak sima vizsgálatra. Én úgy tudtam, hogy akkor van genetikai uh.
Ti mit tudtok erről?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla!

Az is jöhet,de a hugod babájára gondoltam ha majd megszületett,hogy láthassuk csodaszép babákat!!!!!!!
A genetikai vizsg 18-20hét között van,én hétfőn megyek afp-re,szerdán a dokihoz és akkor beszéljük meg az időpontot,vagyis hogy egyáltalán hova kell menni.
Nem lehet,hogy a dokid csinálja?
Afp????????

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Megint túl két vizsgán, már lassan látom a végét :roll: .

Szuper kis járgányaitok vannak, nekünk még megvan a Toncsié, bár annyira nem szerettem :? . Majd még kalkulálunk apával :wink: .

Tőlem is kérdezték, hogy biztos elszámolták, mert nem lehet még csak 13 hetes ez a POCAK :shock: :D , pedig de 8) .

Titanilla, tényleg micsoda kis kópé lehet Olivér!
Én is megpróbálom kihúzni a végéig, hogy ne kérdezzem meg a babóca nemét, bár apa szeretné tudni.
Genetikai uh :shock: ? , passz.
Nekünk még se fiú, se lány név nincs a tarsolyban.

Bondi, a kefír tényleg nagyon jó kiflivel! Nekem mostanában esténként hányinger ellen csak az volt jó!

Sz.Andi, hová mentek uh-ra, hogy ha nem jó a kép, megismételhető?

Wera, huss depi, ott a pici a pociban és mindjárt itt az esküvőd :D .

Jó éjt mindenkinek!
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Na, akkor egy újabb kísérlet belefolyni a témákba:
Titanilla, Oli gyönyörű kis rosszcsont!
Csillala, Toncsi is csodaszép!
És a pocakokat nem is dicsértem még meg! Hordjátok büszkén, hiszen csodák, meglepetések laknak benne!
Wera, ezt neked külön üzenem! Mindig te tartod másokban a lelket, tessék ugyanazokat gondolni, amiket nekünk szoktál mondani!
Kike, döbbenetes, hova fér el a pocakodba az a baba!

Képzeljétek, volt most egy nem várt körünk a Heim Pálba, mert Oti fütyije elkezdett duzzadni. A sebészeten akkor gennycsomót nyomtak ki belőle, hogy majdnem rosszul lettem. Szegénykém annyira üvöltött utánam, de alig fértem oda a vizsgálóasztalhoz, mert Apa és a személyzet próbálták lefogni, amíg a doki kezelte. Szerencsére minden oké, csak pár napig érzékenyebb lesz, de legalább most már a fütyi körüli bőr miatt nem kell orvoshoz mennünk, mert a doki azt is elintézte, hál'Istennek (fiús anyák, már tudjátok, vagy meg fogjátok tudni, mi is ez....). De még mindig izgatott vagyok kicsit.

Titanilla, a gép megjavult, amint hazajött Apa. Biztos megijedt tőle :) Az elemekkel nem volt gond, tegnap töltöttem fel őket, úgyhogy szerintem csak viccelődött velem a masinám...

Nna, akkor itt a beígért csini göncös kép. (a foltok a háziasszony hiányosságait jelentik tükörtakarítás terén...)
És egy kép a karácsonyi Otiról, aki Apa mamuszában pompázik :)

Ibm, és mindenki, itt a kismamaruhás hölgy elérhetősége, ha útbaesik nektek, szerintem érdemes beugrani hozzá. A képen látható nagyon jó minőségű és derekú nadrág 5 ezer volt, a fölső 3 ezer. Hasonló árban vannak a farmerek, kordnadrágok és egyéb felsők is.
Tehát a cím:
SUZANNE Kismamaruha készítő (Buriusz Zsuzsanna)
1173 Budapest, Bélavár u. 125.
Tel: 257 5294
Nyitva tartás: H-SZ: 8:00 - 20:00
V: előzetes egyeztetés után
azért hétköznap is hívjátok, mielőtt mennétek, hátha épp elszalad vásárolni. Kép Kép

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Esik az ónoseső-már nagyon csúszik,és még mindig esik.Kristi leakart menni a Mamához,Apa lekísérte,de így i scsúszott egyet,apa kezében lógott :lol: Vicces volt,pedig nem az,nem tudom holnap reggel hogyan viszem őket egyedül oviba,ha így csúszik :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok Kismamik!

Ki, hogy érzi magát!

A gömbölyödő pocakok nagyon szépek már az enyém is nagy csak nem tudok képet felrakni mert nincs fényképezőnk! Amint tudom pótolom a hiányosságot!

Ibm! Én is hétfőn megyek AFP-re és vizsgálatra is! Már nagyon várom! Örülök neki, hogy kezdenek elmúlni a rosszulléteid!

Bondi! Egy kérdés csak nem a 17.kerületben laksz mert Én igen és nagyon örülnék egy kismamitársnak a közelben!

Egyébként Én elég babonás vagyok úgyhogy még semmit nem vettünk pedig tudnék válogatni.
Mi is sok dolgot fogunk kapni mert az unokaöcsém összes rucija elvan rakva meg a többi dolog is amit Neki vettek!
Ami biztos, hogy babakocsit és ágyat újat veszünk! A többit úgyis hamar kinöné! Rugikat még a piacon is érdemes venni mert nagyon tündériek és jó az anyaguk meg az áruk is. Bárhol lehet vásárolni csak jól meg kell nézni a minőségét a dolgoknak!

További szép napot Mindenkinek!
Vendég

Bondi:szép pocak :wink: Ottó nagyon aranyos :D Sajnálom szegényt,tudom mit élt át,meg te is,a Kristinek is gennyes volt-bár csak kicsit,és meg se duzzadt neki-remélem hamar rendbejön,és nem fog szenvedni,Kristinek elég rossz éjszakája volt utána.Kitartás,bizony ez van ha fiús Anyuka az ember.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Időben felébredtem, a fiúk még alszanak, így van egy kis időm irkálni. Aztán meg legyártok egy kisebb mennyiség bundás kenyeret...

Kike, szerencsére jó éjszakánk volt, Oti csak kétszer ébredt fel, és már az esti pisilés sem fájt neki.
Hát igen, pocak. Olyan fura, hogy már ekkora, Otival ilyenkor még simán tudtam leplezni. Most meg bele sem férek a babázás előtti ruháimba. A fölsőkbe is alig, pedig Ottóval szinte végig hordtam a normális pólókat... :shock:

babaruha: sztem Ottó holmijai jók lesznek nekünk, bármilyen nemű lesz is a kislány :wink: Az első időben mindenképp, persze azért ha tényleg kislány, kap majd nőcis ruhákat is, de nem üzleti mennyiségben. Minden másunk van.

t. maria, én is vérnyomásra tippelnék. Ilyenkor minden megbolondul a kismamik szervezetében. Vagy lehet, hogy a baba picit nyomja valamelyik nagyobb eredet? Beszélj dokival.

Sziszka, gratulálok az AFP-hez! Azon gondolkodom, h kedden megyek a 12 hetes uh-ra, aztán a legközelebb a dokival már mi is az afp időpontjáról fogunk beszélni. úgy repül az idő... :)

Csillala, mit tanulsz?
Én is Csilla vagyok, itt a kisfiam által magának adott becenévvel garázdálkodom :)

Sz.andi, hol zenél az urad? Csak azért kérdem, mert a férjem is "szintén zenész" - bár inkább csak hobbiból.

Babuli, a 10.-ben lakom, de igazán nincs messze a 17. Te merre laksz? Elég jól ismerem Rákosborzit.

Titanilla, Oli édes nagyfiú!

Wera, Titanilla, rokonoknak kitartást, könnyű és gyors szülést kívánok! Az ikres barátnőm is egy hete kórházban van már, a vérnyomása ide-oda ugrál, de ott is a kivárás taktikájával élnek, amíg kordában tudják tartani a vérnyomását, addig nem nyúlnak a babákhoz. Szegény már nagyon szenved, hiányzik neki a nagyfia, de ha a babák maguktól nem indulnak el előbb, mindenképp megvárják, amíg betöltik a 37. hetet, hogy ne kelljen intenzívre vinni őket.

Fölébredtek a pasik, úgyhogy befejezem a litániámat. Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt kismamik!

Nálunk is jégpálya van és szakad továbbra is!

Bondi! Szép pocak!
Köszönöm az infót,nekem ugyan nem esik útba de azért nincs a világ végén!
Sajnálom szegény Otit,remélem hamar rendbe jön!

Babuli! Nagyon ritkán hallunk felőletek!
Te hogy vagy?
Tünetek?
Mocorgás?
Még nem tudjátok mi lesz ugye?

Kike! Vigyázz reggel az úton magatokra!

Wera! Tényleg horror összeget fizetsz,de még nem késő váltani!
Viszont ha bírjátok anyagilag és ő az az ember akiben tökéletesen megbízol,akkor szerintem ne válts!
Ezt csak te tudhatod!
A héten mi is megyünk bejelentkezni a polgármesteribe,kíváncsi vagyok mikorra kapunk időpontot!

Nem tudtok jó alkalmi ruhás kismamiboltot?

Maria! Helyzet?
Jobban vagy?

Kép

Kép
ibm

Szia Bondi!

Rákoscsaba újtelepen lakom a Naplás útnál egyenlőre mert eladó a házunk, de utána is maradunk Rákosborzasztón csak Keresztúr a célpont. Sajnos kertes helyett panel lesz de még nem tudom, hogy mikor.

Tényleg nincs messze a 10.ker.
:D

Mindenkinek szép napot! :)
Vendég

Szia Ibm!

Igen sajnos ritkán vagyok mert még dolgozom és estére hulla vagyok de azért mindig olvaslak Titeket.
Köszönöm amúgy jól vagyok az álomkort leszámítva!
Szegény férjem egy kicsit ki van már az örökös alvásomtól. Mocorgást Én még nem érzek.
A nemét még nem tudjuk de talán hétfőn már lehet látni.
Egyébként nekem tényleg teljesen mindegy hogy fiú v. lány csak egészséges legyen.
Ezenkivül minden rendben van velünk.
Köszönöm Ibm, hogy gondolsz rám jól esik! :D
Vendég

Sziasztok!!!

Huh, itt mindig mennyi olvasnivaló van! :D

Köszi mindenkinek a bíztatást, ma már jobban vagyok! :D

Úgy látszik tartoztam egy úttal az :twisted: -nek, mert kitaláltam hogy ma csirkecombot sütök és elindultam a piacra. 3 megálló busszal, pikk-pakk oda szoktam érni, igenám de tükörjég van mindenhol!!! De olyan, amilyet még sose láttam! Csajok, aki teheti ki se mozduljon otthonról!!!Iszonyat, mit össze csúszkáltam. Izzadtam mint egy ló, folyton az járt a fejemben, hogy ha a bébinek valami baja lesz, sose bocsátanám meg magamnak. Szerencsére megúsztam óriási esés nélkül, de körülöttem mindenki esett-kelt. Elég groteszk látvány volt! Ráadásul a rohadt piac sem volt nyitva... Végül sikerült bevásárolnom, itt a háztól 20 m-re lévő Plusban.... :shock: :lol:

Marcsi - szerintem is vérnyomi, nekem is voltak ilyen rosszulléteim a 12. hét környékén, párosítva 1-2 órás rettenetes látászavarral. Dokinál nem voltam, de beszereztem egy vérnyomásmérőt és biztony össze-vissza ugrált a "vérem nyomása". Mostanában inkább alacsony, tegnap pl 100/65 volt, ami inkább csak egy gyenge életjelenségnek felel meg! :? Ilyenkor iszom egy laza tejeskávét, bízva a legjobbakban. Azért ha nem szűnnek ezek a bajok, mindenképp hívd fel a dokidat!

Bondi - örülök hogy ismét visszatértél közénk, már hiányoltalak!! :D Oti még mindig imádnivaló, és az a mamusz!!! :lol: :lol: Annyira sajnálom szegényt a tegnap történtek miatt! Úgy látszik ez előbb vagy utóbb minden kisfiúnál probléma lehet?! :shock: Pedig nekem is bizti az lesz, érzem! :) Neked pedig egy valamilyen nemű lányod! :lol: (Ez nagyon tetszett ahogy írtad!!! )
Köszi a kismamiruha-készítő tippet, lehet hogy egyszer én is meglátogatom, bár nekem tudod, az pont a világ másik vége! :)
Én is találtam a múltkor a neten egy ilyen csajszit, írtam is neki mail-t és kaptam egy tel.számot, de még nem hívtam fel. Lehet h ugyanez lesz, mert az árak egyeznek, de címet sajna nem tudok.

Tegnap néztünk Apával este egy lagzit dvd-t az egyik esélyes zenekar miatt. Jó hangosan, hogy bele tudjuk élni magunkat. Nagyon tetszett, úgy elkapott a hangulat, hogy végre lett kedvem lagzizni. (Eddig nem nagyon volt :oops:) A lényeg, hogy Bébi-bubu közben úgy elkezdett rúgkapálni, hogy még apa is el tudott csípni egy-két mozdulatot. Tökjó volt!! Úgy látszik ő is szeret bulizni! Mint az anyja régen... hahh, de szép idők is voltak! :lol: :lol: Azért már nem bánom hogy vége! :P
Vendég

szly, a peg peregonak van egy olyan kocsija, aminek egy mozdulattal át lehet forítani a tolókarját!

tita, olivérnek hihetetlen huncut kis feje van! Nagyon cuki. :) most látom, hogy mindenki más is ezt írta, de én is így látom. :)

maria, van ilyen hogy valaki szédülős lesz. Azonnal szólni kell a dokinak és ha még nem vagy kiírva, akkor ki kell magad íratni, mert ha az utcán vagy a buszon esel össze... jobb az elővigyázatosság...

wera, a depi nálam is jelentkezik néha. Tegnap reggel meg is volt az első sírás. Miután írtam, hogy akkor megyek takarítani meg fát leszedni meg ilyenek, férjem is olvasta, aztán felállt és elment magának fürdővizet engedni. AMiről tudni kell, hogy nála egy kádfürdő minimum egy óra, inkább másfél, és amikor kihűl a víz szépen utántölti hogy még tovább élvezhesse a dolgot... Én meg úgy berágtam mert már annyiszor megbeszéltük, hogy szombat reggel legyen már az az első hogy kitakarítunk és utána felőlem fürödhet három órát is... Erre nagy tüntetően elkezdte kipakolni a mosogatógépet meg ilyenek. Én meg totál kiakadtam, hogy miért nem tud magától is segíteni, főleg most. AZért fáj nagyon a dolog, mert reggel fél hétkor együtt indulunk és este hét-nyolc fele együtt jövünk haza minden nap, tehát nem vagyok semmivel többet otthon és mégis mindent nekem kell csinálni. És gondoltam ha terhes leszek azért majdcsak segít többet de nem... Úgyhogy elkezdtem sírni, hogy nem igaz, hogy nem tud segíteni meg ilyenek. Na a végén leszedtük a fát meg ki lett takarítva és viszonylag sokat segített, de én nem tudom hogy ilyenkor a pasik mit gondolnak... Na ennyit a panaszkodásról, csak kijött hogy depi nálam is van... :)

hát tita minden elismerésem a tiéd, ha kibírod hogy a szülésig nem kérdezed meg a nemét... én már most teljesen be vagyok sózva. bár a dologhoz hozzátartozik, hogy én fiút szeretnék. és tudom, a legfontosabb hogy egészséges legyen, én mégis tudom, hogy ha kiderül hogy lány lesz, nekem beletelik majd egy kis időbe hogy feldolgozzam... túl sokminden van ami ellene szól az én esetemben... úgyhogy nagyon remélem hogy pöcsös. :)

bondi, szerintem is az elem a hunyó, mi is jártunk már így. :)

tita, én is úgy tudom, hogy akkor van geneitkai uh...

csajok ez elég vicces, mert ezek szerint babuli, wera meg bondi is 17. ker? nyárig mi is ott laktunk, most meg kiköltöztünk maglódra. AKkor elég közel vagyunk egymáshoz. :) bocs, most olvastam hogy bondi 10. (babuli, mi pont fordítva váltottunk, panel helyett kertes... :)

bondi ettől a beszólástól kész voltam hogy bármilyen nemű lesz a kislány. :)

na most megyek mert itt vagyunk apósnál (tegnap este szerencsére átjöttünk, mert ma lehetetlen lenne) és most aranygaluskát fogunk csinálni. :) Nyami. :) majd jövök.

KépKép
muffin

Kismamik!

Akit érdekel van egy jó honlap ahol minden juttatást leírnak ami a Kismamiknak jár. Hol lehet igényelni , mikor és mi kell hozzá.

www.babázó.hu/bébi
Vendég

ja igen csajok, mindenki maradjon otthon após mondta, hogy az egész országban vörös riadó van a jég miatt. Vigyázzatok magatokra!

KépKép
muffin

Szia Muffin!

Én örülnék a legjobban ha nem kéne váltani, de sajnos ez nem rajtam múlik mert nem a miénk a ház , de ez egy kicsit hosszú történet. Amúgy Maglód tényleg nincs messze.
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Bondi! Sajnálom Otit, de legalább már nem lesz vele gond. Én is mindig attól félek, hogy Rolinak is valami ilyesmi baja lesz. Mostanában nem hagyja, hogy kimossuk jól a fütyijét. Ha most megyünk 1,5 éves szurira, megmondom az orvosnak, hogy nézze meg.

Wera és még akinél jégpáncél van! Ne menjetek sehova, csak ha nagyon muszáj. Én ma ki sem fogom dugni az orrom a házból. Nálunk is csúszik. Mi annak idején megnéztünk vagy 8 lagzit videón. Egyiket a vőfély miatt, másikat a zenekar miatt. Én nagyon szerettem nézegetni.

Genetikai UH: ha megvan az Afp eredményed, akkor a 18. hét környékén kell menni genetikai UH-ra.

Ibm! Én is láttam a Plusban olyan babatakarót. TÉnyleg finom a fogása. Én a picinek majd szerintem május környékén megveszem a kisruhát, amiben kihozzuk, meg a babakocsit, + néhány piperecuccot, ami majd itthon kell és kész. Roliról nekünk minden megvan. Persze ha kislány lesz, akkor veszünk neki csajszis rucikat. De jó lenne!

Nálunk az egész család göthős. Sajna engem is utolért. Voltam tegnap a gyógyszertárban, hogy adjanak valami orrcseppet, amit én is használhatok. Tanácstalanul nézegette a nő a számítógépet, hogy nincs olyan. Végül adott valami orrsprayt, amire szintén rá van írva, hogy terhesség alatt mérlegelni kell a hasznát és a következményeket. Régen én egyébként rá voltam szokva az orrcseppre. Évekig csak úgy tudtam elaludni, ha cseppentettem. Elég nehéz volt leszoktatnom magam. Úgyhogy ha kicsit is meg vagyok fázva, nem tudok orrcsepp néllül aludni.

Kép
szly27

Sly - szerintem se nagyon csepegtess, max éjszakára, ki tudja... jobb vigyázni! Én is rá voltam szokva a szénanáthám miatt, évekig nem is jött vissza a szaglásom, borzasztó volt! Van egy tengerisós oldat, ha jól emlékszem Sterimar a neve. Azt nem ajánlották a gyógyszertárban? Bár az nem kifejezetten kidugításra van, de tisztítja az orrüreget és elpusztítja a bacikat. Próbáld ki ha gondolod, én tavasztól őszig azt szoktam használni és bevált!

Muffin - félreértetted, én azt írtam hogy nekem a 17. ker a világ másik vége! Én a 21-ben lakom, Csepelen. Viszont a sógornőmék is most költöztek Maglódra, az aki most fog szülni. Ahogy megyünk Pest felől, a legelső utcában laknak, ahol csak úgy nőnek ki a szebbnél szebb új kuckók a földből! :D
Apa sokszor nekem is ilyen, mint a Te párod! Általában nem veszi észre hogyha segíteni kéne. Jó, én mondjuk itthon vagyok, de amikor pár hétig el voltam tiltva a házimunkától, akkor is csak 1x sikerült rávennem hogy takarítson. De amikor ő csinál valamit azt úgy teszi, hogy mindenki tudjon róla és közben duzzog. Szerinte nem, csak épp nem lehet hozzászólni. Hát... nem könnyű esetek ezek a pasik! De azért mégis szeretjük őket! Bárcsak ne lenne házimunka, észre se vennénk a hibáikat! :lol:

Csajok, én most eszem ma harmadszor, és ez még nem az ebéd! Reggel 7-kor túrós kiflit nyamiztam (tegnap este sütöttem, isteni lett! :D ) aztán 3 szendót, most meg fahéjas-kakaós tejbegrízt. Ha így folytatom csak pár hét és bálna leszek! :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?