Új privát üzeneted érkezett!

Sz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:38-kor.
galagonya1

Szaisztok!

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánunk!

Eddig nem engedett be a az oldal. Több napig egyfolytában. :twisted: Majd pótolom a lemaradásomat...kétpek..stb.

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Eltűntem,mert nagyon sok program volt,és most megint eltűnök,mert kaptunk Apa Jézuskájától egy 5 napos pihenést Szilvásváradon.Vasárnap jövünk haza,de költözünk anyuékhoz,mert hétfőn kezdjük a lakásfelújítást.Úgyhogy egy darabig most nem leszek,jók legyetek és sok puszi:

Anikó
vakili

Képekben a mai napról:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Jövök még a karácsonnyal is!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Anikó :)
Hiányozni fogsz! Jó pihenést és zökkenőmentes felújítást! :)

Timi :)
Látom a csajszik élvezték a havat! :D Anyukádéknál voltatok? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Nagyon boldog, egészséges, békés, sikeres, eredményes új évet kívánunk!

Macs és csapata
maccs

Sziasztok!

Először is B.U.É.K! Mindenkinek sikerekben, örömökben és boldogságban gazdag Új Évet kívánok!
Mi jól vagyunk. :) Szilveszterkor elmentünk Endrével mulatni. :) A Gödi társaságunkkal. Zártkörű volt. Egy barátunk klubjában voltunk, úgyhogy naygon jól sikerült. 4-kor mentünk haza. :oops: Sokat bowlingoztunk, tekéztünk, ettünk, na meg ittunk. :roll: És persze táncoltunk! Nagyon jól sikerült a Karácsony, és az Újév is, így remélem az egész évünk is ilyen lesz. :)
Azért lányoknak is volt külön tűzíjáték. :) vettünk egy 30 db-os kilövőset és nagyon élvezték. Tényleg látványos volt. :)
Nálunk is esett a hó, így tegnap is meg ma is, egész délelőtt kint szánkóztunk az utcákon. :) Lányok nagyon élvezték. :)
Képek nagyon jók!

Még jövök, de megy a hiszti Lilinél...

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Lányok nem is írtam, hogy tegnap milyen jó hírt kaptam. :) Aldo a Golden Retriever kutyám fedeztetése sikerült! Amire egyáltalán nem számítottunk. :) A kislány kutya vemhes. Tegnap voltak a dokinál és az UH kimutatta, hogy vannak kiskutyák. :) Itt voltak délután és mutatták az UH képeket. :) Még csak kettőt láttak, de az is valami. :) Korai még a vizsgálat, így nem tudták megmondani mennyi van. Nagyon örülök, rettentő jó érzés, kicsit nagymama leszek érzés. El is pityeredtem mikor megtudtam. :) Alig várom hogy lássam majd a kis Goldeneket. :) Lili azóta is csak hajtogatja, hogy Aldo apa, Gréti anya lesz. :lol:

Kép
Kép
trita

Rita :)
Gratulálok az ifjú apának! :D Akkor kaptok az alomból kiskutyát?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Rita
Én is gratulálok! Gyarapszik majd a kutyacsalád nálatok? Vagy eladjátok a kiskutyust?
JÓ lehetett a szilvesztered! :D Érdekes, hogy én nem nagyon vágyom bulizni, végül is a családdal tök bulis az este, unokatesómékkal és a gyerekeikkel nagyon jól lehet szórakozni, jókat játszunk, szóval nem vágyom nagy társaságba. De valószínűleg ez a fáradtság miatt van... :?

Puszi :D

Orsi

avocado

Orsi, Egcsi: Egy kutya jár nekem ingyen. :) De nem fogom elhozni. Így is van két kutyám. :? A fedeztetésért jár pénz, de nem fogadtam el semmit. 8) Csak örültem, hogy Aldonak jó napjai voltak és lesznek utódjai. :lol:
Sógornőm nagyon szeretne egy kis Goldent, de bátyám kevésbé. :? Én felajánlottam nekik az ingyen kutyát. De tesóm hajlhatatlan. Még van ideje a feleségének rábeszélnie. Bátyám inkább a masszív, erősebb testalkatú, házőrző kutyákat szereti, nem az angyali pofájú, nem házörző Goldent. :? Csakhogy a felesége gyerekbarát kutya mellett gondolkodik...
:)

Kép
Kép
trita

Ja! Orsi: én veled ellentétben nagyon vágytam már a társaságunkkal bulizni, főleg azok után, hogy tudom, hogy velük mindig jó. :) Gyerekekkel nagyon sokat "bulizok", de azért szükségem volt a velem egykorúakkaisl . :wink: És a lányok nem maradtak fenn éjfélig, hanem szokásosan időben lefeküdtek. Majd ha nagyobbak lesznek, biztosan lesznek családos szilveszterek. :wink:

Kép
Kép
trita

Mintha a férjemről olvasnék.. :roll: Neki Akita, Rotweiler, nekem inkább a gyerekbarát kutya. :roll:
Én sem vágyom nagyon bulizni, mondjuk én soha nem is voltam nagy bulizós, a másik, hogy itt nincs is olyan társaság, akikkel lehetne. :? Már egy jó tv műsort is sokra értékelek, ha nyugisan végignézhetem. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:29-kor.
galagonya1

Sziasztok!

Boldog Új évet Mindenkinek!

Mi is buliztunk egy jót, bár házibuliba mentünk (ami ki tudja milyen lesz) de nagyon jól sikerült, még táncoltunk is. Én is már nagyon hiányoltam, Rita! Jó lenne egy ilyen havaer, akinél mindig van buli, nem lenne előtte ez az agonizálás ami utóbbi éveket jellemezte nálunk, h hova menjünk. Már arra gondoltam, h legyen nálunk. Bár ahogy elnéztem a károkat a házibuliban (na persze nagy albérlet) terítő, üvegpohár, csillár fújós takony szerpentinnel lefújva (mi voltunk) ja, 4 m es polgári kecó, hatalmas csillárral- hihi, üveg gyertyatartók a földön a folyosón (épp megemlítettem, h csodálom h még nem lángol semmi, és nem rúgták fel, amikor is darabokra törtek egyet) hááááátttt...

most meg tanulok, belekezdtem, mert Módszertan szigorlatom lesz, elég kemény és az a 4 tárgy, amiből áll, előző 2 félév anyagai- rég volt, igaz se volt, az se tudom miről szólt :roll:

na meglátjuk..

sziasztok,
Mese

ja, szia Andrea, hétfőtől suli!!!! Addig kitartás!
meske

Sziasztok!!!!

Óév tapasztalataival felszerelkezve, vágjatok bele egy csodaszép új évbe! :)

Rita!

Hát az atyai kutyaáldás nálunk kéretlenül betört a szomszédunkon keresztül. Pamacsot csurom vizes(?) háttal találtam csütörtök reggel, és akert tele volt pisilve, amúgy kan módra.
Mit mondjak, nekem a megesett lány anyja érzése jött elő. :( :twisted:
Tavasszal akartam műtétre vinni a jó időben, de ezt jól elb*-ták nekem. Bocsi a kifejezésért! Bízom benne, hogy két hét múlva legalább enyhébb lesz az idő. :(

E mellett minde remekül ment az óév utolsó napjaiban, és az ebattát leszámítva minden más is remek az új évben is! :)

Puszi mindenkinek!

Üdv

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter :)
Hát akkor te kéretlenül leszel "nagymama". :?

Majd teszek képeket, ma vagyunk 6 hónaposak. 8) Imádom a kis szarost! :D Persze a nagyot is, mostanában a Vili a verébből és az Indul a bakterházból ad elő részleteket. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Képek:
Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szép reggelt!

Egcsi!
Boldog fél szülinapot Bencének :) Annyira zabálnivaló :)
Apósék mindjárt utaznak :) :)

Mese!
Jé te mormális kora esti időben is tudsz írni ? :) Gyerekek aludtak :)

Rita!
tetszik az avatarod :) biztos jó volt a buli :) Csenge mamájának meg gratulálunk a kistesóhoz :) kiderült Robinak régi ismerőse a férje :)

Timi!
Jók a képek :) Meggyógyultatok már?

Anikó
Szép legyen ám a lakásotok :)

Manó!
hogy vagytok?

Kostyika!
bejelentkeztél már 4 d-re? uncstesómék lányt várnak és Dóra lesz a neve :) nekem nagyon tetszik ez a név is :)

Nálunk már kommunikálnak egymással annyira édesek oylankor :) Míra lelkesen meséli a Török és a teheneket Bálint meg folyamatosan gügyög neki :) Már néha sikerül átfordulnia a hasáról a hátára :) Megkapta a 3 hós szurit és kereken 7 kiló és 66 centi a pöttyöm :) Ráadásul átalussza az éjszakákat nem kellett szoktatni erre,de Míra meg nem :(

most ennyire futotta ,megyek kocsonyát enni :) pusz mindenkinek :)

KépKép
viranka

Vera :)
Szép nagy gyerek Bálint! 7kg! Nem aprózza el. :D Éjszaka átalváshoz és forduláshoz gratu! :) Mi még legalább 1X kelünk, de inkább többször. :?
A zabálnivaló reggel leütötte a kávémat az asztalról, úgyhogy a szőnyegpucoláson már túl vagyok. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vera,köszi jól vagyunk :) Eszti most a mamánál, és apa csak holnap du. hozza haza meló után!Azért hiányzik a kis büdös, de jó is egy gyerekkel :wink: Mennyivel könnyebb, most érzem át, főleg így rutinosabban mint anno az elsőnél.Mindenen görcsöltem, mostmeg minden megy mint a karikacsapás!Csomót tudok pihizni, Hannus azért még ugye sokat alszik, meg tök jól el is van a járiban!Szabadidőm is tök sok :wink: Belegondolok milyen király lenne, ha oviba járna :P /Mármint ebből a szempontból, sokkal kipihentebb, türelmesebb tudnék lenni du. mire érte mennék/
Kocsonya, nyamiiiii :) imádom, én is főztem a múlt héten!!!

Egcsi,nagyon édesek a képek, és boldog 1/2 évest :wink: :)

Képzeld ma annyit evett Hannus ebédre, hogy csak lestem.Egy egész krumplit, és egy fél almát :shock: Tízóraira meg egy egész üveg Hippet, alma, banánt!/a kisebbet, 125g-ost!De akkor is :lol: :lol:
manóci

Vera,el is felejtettem, hogy gratu a "kis" csöppséghez :lol: szépen fejlődik!!És az átalváshoz+ a forduláshoz is!!!
Mi 4950g, és 60 cm-ek vagyunk :P :lol:
manóci

Sziasztok!

Gratula Kistesók Naaaaagy telejsítményeihez!!!! :lol:

Utánolvasásban még csak a karácsony előtti ovikérdéskörnél tartok, de igyekszem.

Azt nem tudom, itt volt-e ügyelet a két ünnep között, de inket nem is érintett volna. Szoktak kérdőívet aláiratni, hogy meg tudjuk-e oldani a gyermek elhelyezését, így feltételezem, hogy igény szerint van valahol erre lehetőség.

Olivér sima kiscsoportos, így a vegyes csoportról nem sokat tudok, csak amit annak idején olvastam ról.

Ünnepek úgy vannak megoldva, hogy vannak szülősek és csak gyerekesek is.
Az Adventi ünnepség délután volt szülőkkel. Gyertyagyújtás a koszorún, utána méhviaszlapból gyertyakészítés és mandarin-angyalka gyártás volt a program.
Marci természetesen a játék konyha és kisautók felé orientálódott. Olivér egy darabig elvolt a bütyköléssel, de ahogy az ollóra nem volt szükség, már le is lépett Marcival játszani.
Az egyik ovis csoporttárs beavatta Marcit is, kétszer jól hókon nyomta egy kisautóval. Na szép. Anyuka igyekezett rendezni a helyzetet, több-kevesebb sikerrel.

Másnap volt a meglepetés Karácsonyfa a csoportszobájukban és egy kis ünnepség. Mikulás csak nekik jött, de voltak fotók róla. A farsang is csak a gyerkőcöknek lesz, de az Anyáknapja természetesen velünk. A Húsvétot nem tudom, de logikusan az is csak nekik lesz szerintem.

Én nem bánom, hogy nem akarják őket mindenképpen szerepeltetni, hiszen ennyi idősen főleg nem erőssége ez sok gyerkőcnek.

Eddig nem volt semmi gondunk az ovival szerencslre.

Az a megállapítás, miszerint aki az elején jól tűri, később hisztizik a bejárás miatt beigazolódott. Olivér nehézkesen indul. Nem akar öltözni, pityereg reggelente, hogy nem akar oviba menni, de bent már minden rendben.

Marci viszont már egészen nyugis a kezdetekhez képest a bölcsiben. Sokat főz, vagy autózik. Sírás még van amikor bemegy, de nem is olyan sokáig, és nem is olyan örjöngősen, mint az elején.

Ünnepek szépen sikerültek.

A kettő közt volt egy kis kiruccanásunk Apával. Itthon nem lehet neki ruhát találni sem a mérete, sem az ízlése miatt, így becéloztuk Németországot, mert mit ott vettünk jó három éve az minden tekintetben jó volt.
26-án este indultunk és 27-e este volt betervezve érkezésnek. Nagyinak azért elég sok a két gyerkőc. Új kisautóval mentünk, aki nagyszerűen viselkedett! :)
Valahol Linz után hajnal fél háromkor váltottuk egymást a kormánynál, amikor erősködtem, hogy ne Passauba menjünk, hanem Regensburgba, mert úgy emlékszem ott nincsen Kaufhof, és párom meg volt győződve róla, hogy ott vásároltunk a múltkor és nem C&A-ban, mint ahogyan én emlékeztem. :wink:
Így miután hozott a kútról nekem egy kv-t, feltette a ocsi tetejére majd mondta:-akkor ezt most olvasd el jó?....
Hát én meg voltam győződve hogy "válási papírok" vagy valami hasonló katasztrófa jön, olyan volt a hangsúly. Totál lefehéredve vettem kézbe a papírt.
Egy e-mail váltás volt rajta olvasható.
Egy rossz németséggel megírt kérdés, egy német válasz, egy köszönöm, és egy értetlen kérdés...
Kedves angolos emberem németül pötyögött e-mailt, hogy szobát foglaljon oline.!!! :lol:
Amit viszont nem tudott, hogy amit megköszönt még nem a lekönyvelés, csak az ajánlattétel volt, így rá is kérdeztek, hogy akkor most mi is a helyzet???
Hát, elhültem mint a kocsitetőna kávém! :lol: A kis hamis cinkososk anyós és fia! Még egy ilyen meglepetést! Még sosem volt hasonló, mint a filmekben. :lol:
Teszem hozzá, jól is jött a szállás, mert nem tudom mi lett volna velünk.
Regensburgan két óra kényszerséta és városnézés a boltok nyitásáig. Ott sem volt melegebb. Ráadásul nem is találtunk semmit. Kaufhoff, egyenlege egy darab konyhai fém edényszárító, amit itthon hiába keresett Emberem már két éve.
A szomorú csak az volt, hogy X bolt véginyálazása és Z kilóméter után, délután négykor is még csak ennyi volt az egyenlegünk.

Passauba vissza, legalább a szállás ne vesszen el, jelentkezzünk be. Mi voltunk az egyetlen vendégek. A szobaátvétel közben nekem igen sürgőssé vált, mert a kése ebéd gyanánt elfogyasztott regensburgi "húspogácsás" zsemle kilépési engedélyért döngetett odalenn. Elég erélyesen. :oops:
Néni végre szobából ki, én fürdőszobába be, lámpa felcsap, mire éktelen durranás, üvegcsörömpölés és tök sötét a válasz. Csak azt nem tudom, hogy nem tojtam be? :oops:
Emberem:- Na ez is csak veled eshet meg! :lol:
Ok. Futás körbe, szerencsére összefutottam a regelliző melletti fagyos toilettel, majd kaputelefonban megmagyarázni mi is történt.
Házigazda férje be, lámpa, biztosíték megjavit, cserép felsöpör, bácsi el.
Mi lemerülve Passauba be.
Mázli, mert rákérdeztem, kármennyire is nem szeretek beszélni németül, van-e C&A, és persze épp az ellenkező irányban, de VAN.
19:05-kor be, 20:04-kor ki, de meglett minden.
Közben édes Párom a próbafülkében rájött, mégis igazam volt. A régi pulóvere nyakában ott volt cimke. C&A. :P
Mennyei vacsora a Bajor Oroszlán fogadóban. Életünkben másodszor ettünk itt, négy év különbséggel, de még mindíg mennyei, és kiadós! Ha arra jártok... :wink:

Másnap haza, bár Bécsnél még megáltunk egy utolsó rohamra.
Aztán kifulladva némi náthával, de megérkeztünk.

Szilvesztert barátoknál töltöttük, kellemes tvzős, ejtőzős hangulatban. És végre láttak inni is. :wink: no csak mértékkel! :)

Röviden ennyi.

Hihetelenek ezek a vonalzók!!!! :shock: Rettenetesen nőnek a gyerkőcök! Marci is már 93cm és 15kg! :shock:

Üdv!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

no, már megint egy "Háborúés béke". Bocsi

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Manó :)
Jó huzatja van a kicsi lánynak! :shock: Mi hétfőn megyünk oltásra, kivi vagyok mekkora a legény. Berci 8,3 kg volt 6 hónaposan, annyi tutter nincs. A 68 cm az lehet, hogy meglesz. :D
Ugye milyen könnyű egy gyerekkel ? Mikor apa elviszi Bercit egy kicsit vásárolni, én is érzem. 8)

Nagyon élvezem a "Háború és béké"-idet. :lol: Nyugisan belefoghatnál könyvírásba. :wink:

Most, hogy olvastam Esztert, jobb a kedvem, de bevallom őszintén, hogy megint azért jöttem, hogy nálatok szellőztessem az agyamat... :roll: Após borrrzassssztóóóóó!!!! :shock:
Most szegény férjemet fárasztja, reggel óta fémkeresőt hajtanak a városban. Mi a bánatnak neki a VII. ker-ben fémkereső!? :roll: Én lettem volna a szerencsétlen fuvaros, de ugyi nekem még van némi szoptatnivalóm itt-ott a kanyarban. 8) Szegény anyóst is cincálja magával, pedig megint becsípődött az ideg a derekában, nagyjából inkább nem menne sehova. Na, mindegy, cirka 39 órát kell kibírni...

Felkelt Berci, megyek....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Én még lógok egy kis karácsonyi képsorral, majd igyexem vele. Vizsgázgatok folyamatosan, meg elkezdtem a fogaim kezelését. HOsszú menet lesz, majd ezt is elmesélem...ablakcsere folyamatban a szomszédban, de ha mégis sikerül a lányokat elaltatni, akkor jövök részletesen! De azért most ezt az életjelet elküldöm!

Puszi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Mi jól vagyunk. Képzeljétek megtörtént a Kitti átköltöztetése. Nagyon örült Lili neki. Azóta is jól alszanak együtt és ma először Lili is elaludt ebéd utrán a saját ágyában, miután olvastam nekik. :) Mint mondta, Kittivel ő is alszik. Hihetetlen. Sokkal jobban sült el az összeszoktatás mint ahogy képzeltük. Persze lesznek még buktatók, de már ez is nagy siker. Klassz is lett így a szobájuk és van egy kétágyas vendégszobánk. :)
Ma el akartunk menni oviba, de a nagykapu annyira be volt fagyva, hogy lehetetlen volt kinyitni, így ki se tudtam állni az autóval... Őrület ez a fagy. Most olyan köd ereszkedett ránk, hogy a szomszéd házat nem látom. :roll:

Most megyek ki a nagykapuhoz, amíg a lányok alszanak, és megpróbálom forró vízzel felolvasztani a jeget.

Puszi Nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:22-kor.
galagonya1

Sz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:22-kor.
galagonya1

Egcsi,hát ez az após :roll: nem semmi ember lehet :lol: Elindítottad már a visszszámláló stoppert? :lol: :lol:

Andrea,nagyon jók képek.Biztos jól éreztétek magatokat :) Új ovira megy a drukk :wink:
De édes vagy, hát dehogynem rakok én képet Hannusomról :)

Kép

Kép
manóci

Eszter,én is szeretem ahogy írsz :wink: klassz lehetett apától a meglepi :) milyen édes!!!
manóci

Egcsi,
Mo-n nem lehet fémkeresőt venni? Miért éppen onnan hozza? Egyáltalán nem veszik el tőle a vámon? :D

Eszter,
Ne hagyd abba:)

Vera,
Nagyon ügyes fiad van alvás ügyben. Ha minden igaz holnap nem felejtem itthon a telefonszámot és bejelentkezem az uh-ra. Ma legalább odáig eljutottam h a fogorvoshoz bejelentkeztem.

Rita,
Én is paráztam reggel mire beértem a munkahelyemre, próbáltam a főutakon közlekedni mert azok nagyjából le voltak sózva.

Veronika elkezdett járni a tornára, már másodszor volt és nagyon lelkes bár egyenlőre még nem nagyon tudja követni a többieket. Mindenesetre a titkos reményeim bejöttek a tornával kapcsolatban mert azokon a napokon legalább kifárad és könnyebben elalszik
:D

Manóci,
Lenne egy szakmai kérdésem: Veronikáéknak jobb a kétélű kori kezdésnek v mindegy?

többieknek puszi

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Timi :)
Fogdologhoz és vizsgákhoz kitartást! :?

Átköltöztetés:hurrá! Én megvárom, amíg Bence nem kel ilyen gyakran. :wink:
Fagy :shock:

Andrea :)
Ovihoz megadrukk! :wink: A képek nagyon klasszak! Elképzelem, hogy nemsokára az én fiaim is ilyen nagyok lesznek.... :roll:

Hannus egy kis cukorfalat! Nagyon szépen ül és négykézlábazik. :D

Andi :)
De lehet venni, de drágább otthon és az túl egyszerű úgy. :roll: :lol:
Jajj, úgy izgulok, hogy mi lesz a 4D-n, mintha én mennék... :lol:

Ma megvolt a 6 hós oltás, 4cm nőttünk és 9O dkg-t híztunk 2 hónap alatt. Most 66,2cm és 7,88 kg Bence úr. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok:)

Egcsi!
biztos a tudja hol a török basa kincs :) (Szaffit nézünk :) ) a VII kerületben laknak?Nekünk is ott van lakásunk :)
már csak pár óra :)

Kostyika!
Írd meg a telefonszámot,s bejelentelek én :) olyan izgi :)

Manó!
Annyira gyönyörű Hanna :) már most igazi kiscsaj :) Apának lesz dolga majd pár év múlva a sok hapsival :)

Tandrea!
Kipihentétek magatokat Alsópáhokon? Nagyon sokat nőttek a fiúk :) Mi volt a másik óviban?

Eszter!
De jófej párod van :) S tök jó h. kettesben el tudtatok menni :) mikor lesz nekünk ilyen (ha lenne sóhajtós szmájlim most azt tennék ide) :)

S pár kép :)
ezek még karácsonyiak :)

Kép
Kép
itt pont 3 hónapos :)
Kép
így alszik mostanában :)
Kép
ez a mérges nézés :)
Kép
Kép
s Apuka azt mondta több képet nem csinál Míráról megvannak az év képei :lol:
Kép Kép
Kép

KépKép
viranka

SZABADSÁG!!!!! :D Nem tudom észrevettétek-e a széllökést otthon 1 órával ezelőtt, akkor sóhajtottam. Elment após. 8)

A sírós kép naggyon cukor! :D Már nekem is kell egyet csinálnom, mert mindenki azt hiszi, hogy Bence egyfolytában vigyorog. Azért vannak pillanatai. 8)
Apukának igaza van, eddig tényleg ezek Míráról az év képei, nagyon jól sikerültek! Olyan igazi fotómodell képek. :D Azért csak tessék fényképezni! :wink:

Após végre feltöltötte a gépemre a képeket amit ő csinált, majd szemezgetek belőle, van egy-két jó felvétel. Ez az egy közös bennünk, kattogtatunk állandóan. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Minden kedves fórumozó számára kívánok egy nagyon boldog új évet, amely valóra vált sok-sok álmot, beteljesít minden vágyat! Jó egészséget és boldogságot a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt!

2008.-ban is bővül a www.pszichologia.multiply.com oldal.
Pszichológiai tanácsadásért továbbra is a pszichotanacs@freemail.hu címen várom leveleiket. Bővebb információ: www.pszichologia.mlap.hu oldalon.

Barátsággal, Nisreen
nisreen

Egcsi,após el :lol: :lol: hurrrrrrrá!Kapott fémkeresőt?Vagy káromkodott még mielőtt elindult? :P

Vera, :) hát igen, apa mondja is már most, hogy csajokat egyedül egy jódarabig sehova!!!Mindenhova megyünk értük+visszük őket!De talán, ha nem lányok lennének akkor is, ebben a mai világban?! :roll: :? Így meg főleg :!:
Szuperek a képek, nekem is tetszik a sírós!És az a kis divatos kárómintás puli :lol: :lol: nagyob vagesz a kiscsákó :wink:
Csinálok majd én is görbülőszájas síróst, úgy vagyunk mint Egcsiék.Azt hiszik sose sír, pedig azért van ám már hiszti :P Az alvós is annyira cukiii!Mira meg, kész modell, azok a beállások :lol:

Andi,megmondom őszíntén én nem nagyon szeretem a kétélüt, mert gyakorlatilag az olyan mint egy cipő!Azzal nem is nagyon lehet korizni, csak csúszkálni a jégen.Akkor már jobb szerintem a rendes korival belecsapni a lecsóba, mert úgy garantáltan meg is tanul korizni :wink:

Jut eszembe kori, voltunk ám kint az ünnepek alatt, és nem is raktam a kis bajnoknőről képet :) Minnyá pótolom :!:

Kép
manóci

Klassz a kép! Reméljük a tehetség örklődött! :D
Fémkereső kipipálva. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!
akkor azért hullott a nyakamba az összes jég a fáról :) :)

KépKép
viranka

Bocsika! 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Ó, nagyon jól esik, hogy örömet és jó kedvet csempésztem kebletekbe! :lol:

No, ha story, hát legyen sztori! :D

Gépjármű kifizetés a la Eszter

Egy szép szerdai nap reggel óév decemberében arra ébredtem, végre, Ma meglátom Az Autót Az Piros színével egyetemben. Nyomdai terméknek nem hiszek ilyen esetekben, amely elmélet igazolva is lett ez esetben is. Csak most az igazi a szebb. Szerencsére.

No, de haladjunk.

Korai kelés, téblábolás a csendes otthonban, majd sírás csendül az egyik gyermek szobája felől. Olivér. Fáj a füle!
Akkor most mi legyen?

Aznapi eredeti terv: Olivér oviba
Marci bölcsibe
Bevásárlás az egyik közeli Madarasban
Marcilért
Óbuda, autószalon
Autó megtekintése, régi kulcstartó becsempészése az utastérbe /oldalba mán mégsem pisilhetem, mint a kutyák, hogy az Enyém! :shock: ( de az ösztönök azért még megvannak! :lol: )/
Emberem elkisérem röpke ügyintézésre, majd együtt haza
Olivérért oviba
stb., további szokásos napirend

Első pont kilőve. Hogyan tovább? Mivel gaz dominóelv valóban létező valami, így kénytelnek voltunk elővenni a Jokert, a mi nagyszerű nagyinkat! Hova is lennénk nélküle, De tényleg.

Gyerek lázas, fáj a füle, így orvost kihívni. Nagyinak felírni, mi a teendő, mit kell elmondani. Marcival bölcsibe be, vásárolni el, telefonos segítség doktornéninek és Nagyinak (középfülgyull. gyanu, mielőbb fülészet), kövirózsa beszerzése kertészet nem téliesített részéről (egy hógolyó cserépben, valahol alatta állítólag növény is van), vágta vissza Marciért, aki kétségbeesve sírt, mert azt hitte ő is ott alszik( mikor máskor késnél 3 percet, ...), Marcit lenyugtat, kocsiba be, haza, kipakol, fülészetet felhív, fél kettőig vannak max. Egy óra volt. Kettőre kellett volna Óbudán lenni. :wink:
Haditerv!
Olivérrel Örsre be.
Váróteremben senki. Utánunk egy anyuka. Olivérnek pisilni kell. Gyerek wc zárva, kulcs a portán. Portán "Garázsba mentem, rögtön jövök!" :twisted:
Következő wc zárva, portás sehol, orvos még mindig nem hív be, Összes Szentek megidézése, délvidéken nyaraltatása, rendelőintézet oldalbapisiltetése. Legalább egyezett a véleményemmel. :wink:
Vissza. Anyuka utánunk kedvesen mosolyog.
Végre behívnak.
Gyermekem maga a megtestesült nyugalom, pedig a fején az összes likat átekintették. Semmi durva, csak valami kezdődő, kövirózsa mehet. Ciki esetén vissza.

No AKKOR..... Olivérrel együtt át Budára. Gyermek csendesen nézelődik hátul, város még járható, bizti kedvéért értékesítő felhív, megyünk-e. Hát hogyne, már az Árpád-hídnál vagyunk.

Bekanyarodtunk a hely elé, Emberem behúzta a kéziféket, leállította a motort, gyerek felzokog, mi gerincrecsegve csapjuk hátra tekintetünk sugarát, mi a szösz, kérdések záporát zúdítjuk csemetére, aki nem szól, csak keservesen zokog, majd....
Előrehajol, én, ki tudja milyen indittatásból előre nyújtom kezem, aminke eredménye, hogy három marék róka helyett, csak kettő csörgedez az ulés és nadrág szövetéről a padló gumiszőnyegére.

Hát akkor megjöttünk.

Megkértem Apát, tán menjen be a kereskedőhöz, és jelezze, mindjért megyek, csak "bepúderezem az orrom".

Miután viharvert túlélőkként betértünk gyermekkel a jóemberhez, valamiért, nem fogtunk kezet... :)

Autót láttam, kívülről, "kamionról most jöttem" kosszal, betekintés nem volt, így kicsi kulcstartó maradt zsebemben, így woodoo tulajdonlás lemaradt. :cry: Pisilni könnyebb lett volna. :wink:

Röviden ennyi. Igaz kaland még jutott aznapra, de most sakálok üvöltése hangzik a nappaliból, azt hiszem felfalták a Nagymamát, így utánajárok, találok-e még egy lábat legalább.... :9

Az autó. Ilyet úgysem fotóztam volna az enyémről, de az érzés beülve ilyen! :) Kép

Üdv

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter,írás :lol: :lol: :lol: sztorik, nem egyszerű!Hát ti is elmondhatjátok magatokról mint a könyvcím:"Velem mindíg történik valami!" :lol:

Autó naon szééééép! :) És klassz a márka is!Ez autó!!!!
/férjem autóiparban dolgozik, és tőle tudom, mint hozzáértőtől, hogy a Japán, és a Német autók, az AUTÓK!!!!/ :wink:
manóci

Anyám! Te írónak születtél! Ajánld fel szolgálataidat valamelyik kabarénak! :lol:
Az autó nagyon szép! Használjátok egészséggel! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Viranka,
3 napi kemény próbálkozás után sikerült bejelentkeznem a 4d-re :D Sajnos csak szombat délelött jó nekünk, így febr 2-re kaptam időpontot. Addig várnod kell.

na jelenésem van

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok :D

Megpróbálom most szépen visszaolvasni és közben reagálni, de tuti nem érek a végére, majd holnap folytatom, ha tudom. :roll:

Rita
Szilveszter: az én csemetéim sem maradtak fent, Flóra rendes időben ment aludni, Gergő még egy kicsit lófrált kint, aztán Ő is ment az ágyikóba. Az uncsitesóm gyerekei már 14 és 12 évesek, szóval velük már más, pókerezni is megtanultak, tök jól szórakoztunk. 8)
Kutya: tetszett amit Aldó jó napjairól írtál. 8) :lol:

Eszter
Pamacs: :shock: :(
Jó volt olvasni az útisztorit. Marci már ekkora? :shock: Tiszta Gergő méretek! :D

Egcsi
Tüneményes "picurka" fiad van! :D

Vera
Gratula a súlyhoz is és a forduláshoz is! :D
Én is imádom őket együtt. A legújabb az volt, hogy Flórát bele kellett ültetnem a játékbabakocsiba (még épp, hogy belefér 8) ) És Gergő tologatta le-föl a lakásban. 8) Meg törölgeti az orrát, szörpöt csinál neki, eteti, én meg olvadozok. :oops: :D

Andrea
Ovihoz drukk megy, képek megint nagyon jók. :)

Na, most ennyire futotta (m), holnap próbálom folytatni.

Ja! Mi jól vagyunk, igaz Flóra kicsit taknyos, de tegnap kezdődött és már múlóban, szóval megmarad. :D Gergő óriási, okos, szép......én meg nem is vagyok elfogult. 8) FLóra egyre akaratosabb, próbálkozik de eddig felém billen a mérleg nyelve, valahogy nála jobban viselem, mint annó Gergőnél. Jókat röhögök a hisztiken, aztán elég hamar abbahagyja. :D
Én és Apjuk hulla fáradtak vagyunk, nekem nincs hangom egy ideje, pihentetni kéne, de az nem nagyon megy, mert Gergőnek most a miért miértje is miért, szóval vagyogatunk és várjuk a tavaszt, legalábbis egy kis napsütést, mert ez a köd..... :?

Puszi mindenkinek, majd jövök.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Egcsi!
Nem gond :) de legalább megkönnyebültél :) akkor egy évig nyugi lesz?

Orsi!
Már keztük azt hinni obival h. benmnünk van a hiba,h. Míra egyfolytában kérdez :) :) miért,miért,miért :) :)

Andi!
Az még 3 hét ugye? addig lerágom akörmöm :wink: hány hetes leszel akkor? Bálinttal 24 hetesen voltunk és olyan jól ki lehetett már venni mindenét :)

Eszter!
Annyira gyönyörű az autód :) a toyota amúgy is kedvenc :) ha lesz csakis olyan lesz :)

Tegnapelőtt Míra megtáncoltatta Bálintot :shock: egy levelet kerestem,Míra odafeküdt Bálint mellé a játékállvány alá.Következő pillanatban meg azt látom h. fogja a kistesót a hóna alatt és kurjongat meg forog vele :shock: szívem majd kiugrott a helyéről.Bálint meg csak nézte,Mírát egy szava sem volt.De mikor elvettem Mírától úgy elkezdett üvölteni :)

S pár Míra aranyköpés :)
Nagyapja ment rakni a tűzre s lányom megkérdezi Tőle:
Papa mész a vakondokhoz vendégségbe?(előtte pár nappal nézte a legkisebb Ugrifülest és Sünnel meglátogatták a vakondot)
Rángatta bébihordót persze Bálintnak nem tetszett.Apja rászólt,semmit nem ért ,Bálint ki,Míra fenekére pár legyintés,Míra elrohan húgomhoz,ezzel a szöveggel ébreszti:
Eszter kelj fel,most szükséged van most Rám,ne aludj, a szüleim megvertek kelj fel :)
S a legújabb foglalkozás amit csinálni akar:csatornatisztítólány szeretne lenni :shock: ki akarja tisztítani a csatornát,mert büdős :) :oops:
no megjött apjuk engedem ide :)
pusza

KépKép
viranka

obival=Robival :oops:

KépKép
viranka

Na, a végére értem, és jegyzeteltem. 8)

Manó
Tündéri a leányzó! :D
A koris kép is szuper! Én is annyira szeretnék megint korizni, de újra meg kéne tanulni, mert évek óta nem gyakoroltuk és most unokatesóméknál rendesen betojtam a jégen. :oops: én is gondolkozom, hogy jövőre már kéne venni Gergőnek korit. Vagy szerinted érdemes megvenni most kicsit nagyobbat és állíthatót? Mert Anyukám valahol látott 3200-ért és felnőttet meg 3900-ért.

Vera
Húúúú, nem semmi a csajod! 8) Azok a fotók!
A kispasi meg nagggyon cuki! :D
Gyerekszáj :lol: 8) Gergőnek meg a miértezésen kívűl a legújabb, hogy fél füle mindig itt van, hogy mi miről beszélünk és ő is állandóan hozzászól, de néha nem érti a szavakat és olyan édes dolgok sülnek ki belőle! :D

Egcsi
Én éreztem a sóhajod. :D

Eszter
Szerintem a szösszeneteidből már ki lehetne adni egy könyvecskét, én tuti olvasnám, ha épp összecsapnak a fejem felett a hullámok! Úgy szeretnék ilyen derűs lenni, mint Te, de én sajna idegbeteg leszek az ilyen szituációkban. :? Kéne tőled venem 1-2 órát. :wink: És nagyon irígykedek ám az írói vénádért, szerintem is foglalkoznod kéne vele többet, még lehet, hogy jól keresnél. :wink:
Kérlek ÍRJ, olyan jó olvasni! :D
Autóért is irígy-irígy! Nekem is nagyon tetszik! Majd vigyél már el egy körre, ha találkozunk végre! :D

Most ennyire futotta, ez is csoda, hogy gyermekeim hagyták, de már megy a hirig, szóval páááá. :D

Orsi

avocado

Cirka 9 hónap múlva esedékes az én szüleim látogatása, de az tized ennyire megterhelő. :D
Míra elbírja Bálintot? :shock: Ki van combosodva a kiscsaj! :D
Nem semmi szövege van :D

Orsi :)
Képek??? 8)

Ma voltam bent a suliban megbeszélni a gyakorlatot. Hétfőn megyek egy rendelőbe interjúra, jó lenne, ha összejönne, közel van a bébisintérhez. 8) Ma is lepasszoltam neki a fiúkat, Bercivel nem is volt semmi gond, de Bence nem aludt egy percet sem, pedig már akkor is álmos volt, amikor odaértünk. Itthon bepótólta 3,5 órát aludt, egyszer félálomban megszoptattam. :)
Jövő héten kapok szurit is, Hepatitis B és a TB tesztet is meg kell csináltatnom, hurrá!!! :roll: 22-én meg kezdődik a suli...olyan gyorsan elrepült ez a néhány hónap... :?
Berci a Vuk hatására most állandóan lövöldöz, nyulat, vaddisznót, fácánt..ja, és mindent meg kell főznöm és ennem. :lol: Nem is csoda, ha nem fogynak a kilóim. :D
Bence egy cukker falat, pár napja az etetőszékben eszünk-most már elférünk a konyhában :wink: - mikor meglátja az üveget és a kanalat, akkorára tátja a száját, hogy nagyobbra nem is lehetne. :D Nagyon jó evő, eddig a banán magában nem ízlik annyira, de minden más jöhet. :)

Dióhéjban ennyi.

Timi a vizsgák után, Anikó felújítás után jelentkezzetek! :)

Ja, a legjobbat nem is mondom, lebeszéltem férjecskét a költözésről. :D Okt. végéig maradunk, akkor pedig remélhetőleg sajátba költözünk. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi kérésére itt van pár kép, ami tőlem tényleg nagy szó, mert semmire sincs időm és most is a házimunkát hanyagoltam a kicsinyítés miatt. 8)

Pár kép unokatesóméknál:

Kép
Kép

Kép

Gergő a rókalyuknál:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Szánkózás:

Kép
Kép

Na, ennyi voltam, Flóra felkelt, szegénykém tök beteg, köhög, lázas, ELEGEM van a télből!!!!!

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?