Új privát üzeneted érkezett!

Lilla,

Mi most két éjszakára megyünk februárban, 61.960 ft lesz.
szülői ár: 13.000/felnőtt/éj
gyerek ár : 2.200/ gyerek/éj (mondjuk az szerintem pofátlanság, hogy a 0 éves gyereknek is kell fizetni, de mindegy)
IFA: 290 ft/felnőtt/éj

Ebben az árban benne van a két egybenyitható szoba, és nem drágább így sem. És ha már választani lehet, akkor inkább legyenek a gyerekek külön szobában.
Kisapartmanban még nem voltunk, az nem tudom, hogy milyen, de ez a két szoba szerintem tökéletes két éjszakára!

Persze ez most előszezon, később drágább, de nem sokkal.

Mi asszem eddig a Gizella (van ilyen???) házban voltunk, ami pedig az uszihoz volt közel. Nekem mindegy, csak ne kelljen kimenni az épületből, ha a medencékhez kell mennem.

Detti

KépKép
kiliman

Lányok!

Gyógyüdülésről tudnak ők számlát adni?

Nekünk is jó a két egybenyitható szoba, főleg, ha nem is drágább.
Az árlistánál nem találom a kisapartmann és az apartmann árait.

Eri
simones

Sziasztok!

Edit!

Nekünk az időpont mindegy, tavasz elsődlegesen, de ha más nem lesz ősz is jó!

Mi kisapartmant kérnénk 5 személyre, félpanzióval.

Írtam a freemail címedre privit, a hölgy elérhetőségét.

Lilla!

Köszi a Dvd-ket! Ajajjjjj, akkor mostmár tornáznom kell, nincs kibúvó! :wink:
Édesek a gyerekek a képeken! De, nekem az tetszik legjobban, ahogy Robi játszik velük!!!

Brigi!

Örülök, hogy írtál nekünk. Hiányoznak a hsz-eid!!!!!
Lányok jól vannak?

Kata!

Nincs net???? Alsópáhok????

Meme
szinta

Sziasztok!

Meme!
Ma kaptuk meg a dvd-t, nagyon nagyon köszönjük. Szerencsére már van net, de időm szinte semmi. Kiboratanak a fiúk, total kivagyok. Már egy ideje nem járunk bölcsibe. Karácsony előtt azért, hogy ne legyenek betegek, most meg lusta voltam....., karácsony alatt, míg apa itthon volt, 9-koe keltek, persze mióta apa újra dolgozik visszalltak a normális fél 8-as keléshez. De jövő héten már mennek. Egész nap mozgásban tartanak, minden rosszat csinálnak, amit csak lehet. Akkor van nyugi, ha ott ülök mellettük és együtt játszunk, persze valamikor főznöm, mosnom is kell...stb. A tv-t már nemcsak kapcsolgatják, hanem a hátuljából kihuzzák a scart kábelt, a komod tetején pattognak, radiátoron ugrálnak és a verekedést, veszekedést nem is említem.

Alsópáhok. Minket egy áprilisi dolog érdekelne, vagy az őszi. Február semmiképp.

Edit!
Ahogy nézegettem az árakat, mi egy szobát kérnénk két kisággyal. De ha olcsóbb az apartman, akkor azt. A legolcsóbb variáció érdekel. És csak akkor ha március.

Cat!
Nagyon jó ötlet ez az Alsópáhok!

Na megyek apának segíteni, már ő is kivan..., végre a karácsonyi hosszú hétvégén látta hogy mi van itthon. Pedig ő csak 1/2 6-tól van itthon!!!

Kata

Kép
kateduo

Edit!

Hülyeséget írtam, szóval április lenne a legjobb.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Látom,felpezsgett itt az élet! :lol: :wink:
Még egy összegzés:

Cat 4fő 2 összenyitható szoba (vagy kisapartman)
Szinta(Meme) 5fő 1 kisapartman
Cicamica(Lilla) 4fő 1szoba 2kisággyal
Nettke 5fő
Kiliman 4fő 2 összenyitható szoba 2 kisággyal
Kateduo(Kata) 4fő 1 szoba 2 kisággyal
Simones (Eri) 4fő 2 összenyitható szoba
Edit 73 6fő 1 nagyapartman
Vikóka (csak ősszel) 4fő

Így mindenkinek oké????Senkit nem hagytam ki?Mindenki ezt kérte?

Meme!
Megkaptam az e-mailt!Köszi! Én is gondoltam rá,hogy így a "nagyok" se unatkoznának! :wink:

Eri!
Nincs külön apartman ár.Az árlista alatt jelzi,hogy az apartman felárról érdeklődj a munkatársaiktól.

Lányok!
Első körben kérek egy legolcsóbb ajánlatot,aztán (ha még lesz hozzám idegrendszerük :roll: :wink: ),kérek mindenki igénye szerintit.Így össze tudjátok hasonlítani és könnyebb dönteni,hogy 2napért mennyit fizessetek (fizessünk) ki.Rendben?

Még annyit szeretnék tudni,hogy ki az aki az októberi (vagy bármilyen őszi) időpont esetén tuti nem jönne?

Nyugodalmas éjszakát mindenkinek!
Edit

Kép

Kép
edit73

Edit :)
Még Judytot megkérdezem, hogy érdekli-e, mert mostanában haldoklik a netjük. Szerintem Ök is jönnének áprilisban.

Szuperül összefoglaltad! Már csak legyen helyük.

Mi összel is mennénk szívesen. :D

Kata :)
Ha ilyen széltolók a fiúk akkor miéert nem viszed öket bölcsibe? Lenne egy kis nyugid.

Karácsonyi beszámoló? :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,
na, de felgyorsultunk!!! A Kolping-ötlet mindenkit megmozgat!
:lol:

Edit,
Mi mindig kisapartmanban vagyunk, de ez a 2 összenyitható szoba ez nagyon tetszik!!! csak legyen nekik ennyi..
Szóval minekünk kis apartman vagy összenyitós 2 szoba kellene, kiságyat is igénylünk, 3 at.
(Mi egyébként Erzsébet házban szoktunk lenne, ez távol van de van folyosó. Ez a bioházakkal van szemben. Mi is 3x voltunk már, törzsvendégek vagyunk)

Február, március, április - mind isteni!!! Döntsétek el. Csak ne főszezonban. Október még olyan messze van... de persze akkor is mehetünk :D

Kép
nettke

Sziasztok!

Rendben,lányok!Megvárom még akkor mi lesz Judytékkal,aztán hajrá!Az október csak azért vetődött fel,mert így elég sokan vagyunk (most épp 8család) és hát a Kolping meg igen népszerű hely.A hétvége meg pláne!Hétközben leht,hogy nem lenne akkora gond,de szerintem azt fizikai képtelenség kivitelezni,hogy mindenki kapjon egy adott időpontra szabit.

Nettke!
Oké!Rákérdezek a kis és nagy apartmanra is+ 3kiságy.Én ezen még vacilálok,mert bizonyos esetben enyémek már elaludnának a franciaágyon is.Na majd meglátjuk,hogy állnak kiságyakkal.Velünk együtt már 10 kellene!

Ha esetleg valakinek még a hétvégén eszébe jut valami fontos dolog,írja meg és akkor azt is kérdezem!

Edit

Kép

Kép
edit73

Csajok!

Nem tudom mennyi kiságy van ott Alsópáhokon, gondolom sok. Elég sokan kértétek is.
Amennyiben viszont valakinek kell, feltudom ajánlani a 2 utazóágyunkat.
Nekünk már nincs rá szükségünk.

Detti!

Áruld el légyszí a képeken melyik Bernát és melyik Ambrus. Van tippem, de nem gondolom, hogy jó lenne.
Mostmár tényleg nagyon különböznek, meg nem sapkás kép, így látok esélyt, hogy meg is fogom jegyezni!!!
Nagyfiúk lettek, nagyon édesek!

Meme
szinta

Sziasztok!

Edit

Nekünk azért kérdezd meg légyszi a 2 szobát és a kisapartmant is árban. Ha nem sokkal több, kényelmesebb lenne külön aludni. Ha a kiságy gond, nekünk is van utazóágyunk, meg helyünk is a kocsiban, úh nem muszáj nekik adniuk. Sőt, etetőszéket se, az is van, szupi hordozható ülésmagasítónk. :)

Babával előbb beszéltem, ők sajna nem jönnek. :(

Cat

Jövő vasárnap szánkó/kori?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Meme,

Bernát narancssárga csíkosban, Ambrus zöld csíkosban volt a karácsonyi képeken :lol:

Lilla,

Etetőszékük van dögivel, úgyhogy azt nem kell vinni :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Hívtam Judytot, ma este megbeszélik a párjával és választ adnak.

Mit szólnátok, ha már ilyen bensőséges a topikon a viszony, hogyha összeírnánk egy mobiltelefonszám listát. :D Néhány embernek tudom már a számát, de össze szeretném gyűjteni mindenkiét. Akit nem zavar a dolog, az küldje már el nekem a mobilszámát a privimre, és én összegyűjtöm, és a végleges listát elküldöm mindenkinek priviben. Oksi? Bármikor szükség lehet egymás számára.

Lilla :)
Jó a jövőhét. Menjünk szánkózni valahova! Nálatok van még hó?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!
Jó ötlet. Már el is küldtem priviben. :)

Edit!
Köszi. Kicsit vaksi vagyok, most már látom. :roll: Azért írhattak volna valami kb. árat is.
Majd légyszíves kérdezz rá, hogy gyógyüdülésről tudnak-e számlát adni. De az is jó, ha küldesz nekem egy mail címet, ahol megkérdezhetem.

Varrnom kell majd jelmezt a fiúknak. Csak az a baj, hogy nem nagyon tudok. :roll: De majd ők segítenek nekem. :lol: Még van 4 hetem. :lol:

Eri
simones

Cat

Nálunk most dögivel van hó, jó eséllyel meg is marad, -7 fok van most is. :shock: de ha tudtok korizni, van 2 tó is a közelben, befagyva, nagyon jó, mi voltunk párszor a szünetben. :D Gyerekek is tök jól elvannak, tologatják egymást a szánkón. 8)

Csak drukkoljatok, hogy jövő pénteken ne vágjanak ki a szigorlatról... :roll:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Judyték is jönnének a Kolpingba. 4 fővel, összenyitható szobába, gyerekágyat nem kérnek. :D Hurrá!

Mostmár csak hely legyen!

Cat
Kép
cateye

Lilla,

Hol vannak azok a tavak? Vasárnap akarunk menni a Velencei-tóra, de az azért messzebb van.

Cat,

Írom én is a mobil számomat priviben.

Edit,

Szerintem úgy próbáld megkérdezni, hogy mellyek azok a hétvégék 2008 tavaszán-nyarán, amikor ennyi embernek-gyereknek egyszerre tudnak helyet biztosítani.
ja, és mennyi kedvezményt kapunk ennyi fő után?????

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Cat!
Jó ötlet ez a mobilszám összeírés.Én is gondoltam rá,hogyha összejön a buli,akkor szükségünk lehet egymás számára.Majd küldöm én is a számom!
Judyték felírva!Így már 40-en vagyunk!!!!

Detti!
Igen,én is így gondoltam.Azért is szeretnék velük telefonon beszélni!!!Hátha így egy kicsit több kedvezményt is ki tud "könyörögni"!
Az összes időpontot ( :lol: :wink: )feldobom ide,aztán megszavazzuk,hogy melyik legyen!Hétfőn rá is ugrok a témára!(bocs,de holnap Nettkéékhez vagyunk hivatalosak :P csak az időjárás bele ne sz...rjon a levesünkbe! :evil: )
Na kíváncsi leszek rá,mit tud ebből a híresen segítőkész Kolping hotel kihozni! :wink:

Eri!
Én úgy tudom,hogy felárat csak akkor számolnak fel,ha a család létszámához képest indokolt szobánál nagyobbat szeretnél és azt se mindenkinek!De mindenképp megkérdezem,mert nekünk se mindegy,mennyiért mehetnénk!

Lilla!
Rákérdezek mindkettőre!!!
Drukkok mennek péntekre!!!!!!!!

Lányok!
Azt nem tudom,hogy van-e törzsvendégeknek valami kedvezmény???Mert akkor azt is tudnom kellene,hogy kik törzsvendégek ott!Elég sokan jártok rendszeresen a Kolpingba!

Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Edit!
A kisapartman ára engem is érdekelne.... amelyik olcsóbb.

Cat!
Bölcsi: 2 ok:
1.szégyen ide, szégyen oda, nem birok reggel felkelni...:oops:
2. Gergőnem a múltkori betegsége óta olyan nehezen múlik a köhögése. Igazándiból szinte csak akkor köhög, ha vizszintesben van, de olyan csúgyán, gégéjéből. Most kapott allergia gyógyszert (Aerius), amit 1 hónapig kell adni neki. Nem szeretném ha visszaesne. Mondjuk lehet, hogy nem lenne semmi. Elmegyünk orr-fül-gégészhez vagy allergia orvoshoz.... Azt tudom, hogy nagy az orrmandulája, lehet, hogy emiatt gyógyul olyan nehezen.
De már mindenki (család) nyaggat, hogy vigyem őket, meg ők is mondják, hogy mennek, ha megkérdezem őket.

Gergő olyan édes, most elkezdett mindenkit becézni. Apaja (apa), Kataja (én lennék) Tomaja (thomas) . Minden után odateszi a "ja" véget. Thomast csak Toma -ként említik.

Ma szabadnapom volt, nagyon élveztem. Fiúk anyósnál. Viszont megbüntetett az ellenőr.., de a végén fél órás alkudozás után kiegyeztünk 1000,- Ft-ba. Amúgy a bérletbemutatás a legolcsóbb lehetőség, de az is 3000,- Ft lett volna. Azt azért sokaltam. Bérletet meg nem fogok venni. Ja és tegnap este, miután leraktuk a fiúkat aludni, lementem autóval az utca aljára...., ez így hülyén hangzik, de nekem tök nagy sikerélmény. Ezt másodszor csináltam meg. Azért haladok!!!!!! Persze egy lélek se jött...., így könnyű!

Na jó éjszakát Mindenkinek!

Cat!
Majd küldöm én is a számom.

Brigi!
Azért jöhetnél egy picit gyakrabban is.... Ha két sort írsz, az is jó.

Baba!
Mi újság veletek? Rég voltál. Flavin lekvár tőled is érdekel... :wink: Mennyi is volt?

Kata

Kép
kateduo

Detti

Egyik Gyömrőn van, a másik a Naplás tó, Rákoscsaba- Rkosliget mellett. Lehet, h holnap mi is kinézünk. :)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla,

És te melyiket ajánlanád? A Naplás tavat merre találjuk?

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Lilla! Detti!
Ez az?
http://www.vendegvaro.hu/gen?genid=15763
Ez közel van hozzánk is. :)

Eri
simones

Eri,

Szerintem, igen, ez az, megtaláltam én is a GPS-en.

Lehet, hogy holnap elnézünk oda.

Detti

KépKép
kiliman

ez az :D

Mi Karácsony után voltunk kint 2-szer is, nagyon jó volt. Annyi a hiányossága, hogy az egész nincs letakarítva, sokan maguknak pucolnak le 1-1 részt hokizni, ilyesmi. Lehet, hogy most kicsit havas a múlt hétvége után, nem tudom. De sztem lehet találni olyan részt, ami üres és le van takarítva- sőt, sztem ma jó sokan voltak kint, biztos sok részt lepucoltak.

A gyömrőin idén nem voltunk, de a barátnőm igen és azt áll takarítják elég rendesen.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Cat!
Elküldtem a számomat, de olyan furi, hogy szerintem nem ment el. Majd szólj, hogy megkaptad e vagy sem.

Lilla, Detti, Eri!
A Velencei tó is havas, párom most van lent, jégszörfözik...., de végül is ha pici a hó, akkor még lehet korizni... :D
Nekünk a többi tó a világ végén van, hozzánk Velence van a legközelebb, mondjuk az is fél óra. Majd számoljatok be a holnapról.

Én már annyira várom a tavaszt!!! Nehezen birom ezt a hideget.

Kata

Kép
kateduo

Csajok!

Megkaptam a számokat, Kata a Tiedet is. Viszont néhányan nem írtátok a neveteket, csak a "nick nevet". Bocsi ha fejből még nem megy mindenki kispolgári neve. :lol: :lol:

Légyszíves aki nem írta meg az írja már meg azt is, és akkor úgy lesz a lista, hogy nick név, kispolgári név és a telefonszám. :D

A Naplás tónál van egy geoláda, már levadásztuk korábban, ismerjük a helyet. :wink:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Brutál idő van.... nem kell messzire menni a korcsolyázáshoz.... :wink: Tiszta jég az utca. :?

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Nálunk is! :shock: :evil: Pedig apánknak muszály volt dolgozni menni!De hogy hogyan fog este 10kor hazajönni???! :roll:
Még jó hogy tegnap jó idő volt!

Tegnap Nettkééknél jártunk!Szupi volt!Nagyon jól éreztük magunkat.A gyerekek is nagyon élvezték és érdeklődve figyelték a másik Benjámint,Atikát(ő Nati) és Sároskát (ő Sári) :lol: . Bár közös játék még életkorukból adódóan nem volt,de számunkra nagyon izgalmas dolog volt a babakocsi,orvosi táska és a játék porszívó! :) Mi pedig közben kicsit tudtunk dumcsizni, meg a fiúk is susmorogtak valamiről :wink: !

Nettke!
Dobd már át a képeket (vagy a Tomi),amik készültek,ha lesz egy kis időd!Köszi!

Ancsa!
Merre vagy?Gyere,mesélj egy kicsit!Hogy vagytok?Van már AFP eredményed? Vásárolgattok már vagy babonás vagy?Hol lesznek a picik,ha megszülettek?Te hogy bírod ezt az idő?

Kata!
nagyon ügyi vagy a vezetéssel!Ha egyszer lesz bátorságom újra vezetni,tuti én is így fogom kezdeni! :wink:

Holnap este várok mindenki a babanetre!!!!Remélem,tudok már valamit jó hírrel jönni Kolping-ügyben!

Szép napot!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Edit!

Persze, hogy itt leszünk!!! :wink:
Sőt, szerintem a gondolataimban lesz egész nap, hogy mikor telefonálhatsz, mit mondtak stb.....
2 család, 7 gyermeket "dobott " össze a "mini" talin. Húúú, nem magyar átlag , az tuti.

Kata!

Tényleg ügyi vagy a vezetésnél. S, itt nem arra gondolok, hogy lementél az utca végéig, hanem arra, ahogyan leküzdöd a saját korlátaidat! Igy tovább!!!!
Lesz még olyan szituáció amikor nagyon jól fog jönni, hogy megtetted!
De, ma semmiképpen ne próbálkozzál... :wink: :lol:
A bölcsiről meg azt tudom ajánlani mint Cat, jó lenne Neked is, meg szerintem Nekik is.

Lilla!

Hogyan tudsz tanulni a gyerekek mellett?
Pénteken meg hajrá!!!

Nálunk is megkezdődnek a hétköznapok hétfőtől. Kristófnak suli ( bár ők már múlt héten is mentek 2 napot), a piciknek pedig ovi. Zsófi nagyon várja, már mondogatja kivel mit fog játszani. Zsombi sem tiltakozik, de nem is várja...
:?

További szép vasárnapot!

Meme
szinta

Itt is brutál jégpálya van, be vagyunk szorulva a lakásba egész nap. :evil: :twisted: :x Nem tudom holnap hogy megyünk dolgozni, meg bölibe. :o

Zolinak sajnos Visegrádra kellett ma délután munka ügyben mennie. Hát nem voltam boldog miatta. Szerencsére küldött sms-t, hogy odakorcsolyáztak az autóval, megérkeztek. :P

Itt leszek én is este, kíváncsian várom a fejleményeket. :P

Cat
Kép
cateye

A jégpálya itt is megvan :o Pedig annyira rákészültem, hogy végre elmegyek korcsolyázni... Bár erősen gondolkodtam, hogy a járdán csúcsok egyet a korival, de az eső elvette a kedvem :x

Holnap én is benézek, az tuti! Nagyon örülnék, ha sikerülne! Talán még nem vagyunk nagyon elkésve.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok

jég hegyek itt is. Izgulok a holnap miatt.Tomi azt mondta ha lefagy ő nem indul el a gyerekekkel reggel...
de nekem meg betegem jön már fél 9 re, előtte meg Hepatitis oltásra vagyok bejelentve, nem is tudom mi lesz ha nem tudok menni. A kocsiról leszedtem a jégpáncélt, dehát még éjjel akármi lehet. És hát az út a kérdés, az milyen lesz..

Edit,
isteni volt a tegnap, jó volt végre dumcsizni! Az emeletre fel sem jutottál... majd legközelebb :D
A süti receptjét meg kérném szépen, mert 10 ujjunkat nyalogatjuk utána!!!
:oops: Fotó 1 azaz egy darab készült :oops:
azt küldöm majd, jó? Csak Olid nincs rajta, illetve csak a lábija került rá...

Holnap itt leszek, izgatott vagyok! Remélem tényleg válaszolnak ilyen hamar. Eddig mindig 5-6 nap volt..

Kép
nettke

Sziasztok!

Mi kimentünk ma "korcsolyázni". A főutak egész jók voltak, de a mellékutak katasztrofálisak. :(
Itt voltak az unokatesók és elmentünk játszóházba, ide: http://www.jatszoszazhaz.hu
Nagyon élvezték az ugrálóvárat. 1 órán keresztül csak ők négyen ugráltak. :lol:
Szombaton itt nálunk ugráltak, játszottak. Az alattunk lakó pedig akkor jött fel, mikor már elmentek. :roll: Szólt, hogy zavarja a 2 napja tartó dübörgés. :( Pedig este 9 után csendben voltak. Ma de. nem is voltunk itthon, csak a párom. Ő pedig nem hiszem, hogy ugrált ;) Na jó, du. még egy kicsit játszottak. ;)
Hát lehet, hogy meggondolják magukat, hogy inkább nem vállalnak be gyereket.

2 család 7 gyermek. :lol: Hát ehhez nem tudom mit szóltak volna a szomszédok :lol:
Én ismerek olyan családot, ahol 7 lány van, köztük 1 ikerpár.

Holnap én is bekukkantok este, ha lesz netünk. Ui. már csütörtök óta van valami baj az ADSL-el.

Eri
simones

Lányok!

Elárulom,hogy csak 6gyerek volt,mert a Dávid ezt nem vállalta be! :wink: (mit csinál majd ő ott egész nap???-felkiálltással :shock: Meme! nem ismerős).Így ő egyik osztálytársánál volt este fél 9-ig!!!!Bezzeg azt nem utna! :o De ő már ebben a korban van!Elvan a picikkel egy fél órát,de aztán szeret az ő világában "lenni". Viszont így is szuper volt!(a sütid meg neki is nagyon ízlett,Anett!)

Nettke!
A Tamás elmésélte milyen a felső szint! :wink: :lol: Így se jutott mindenre időnk!
Képzeld,hazafelé a fiúk összesen 20percet bírtak aludni!!!Máskor oda-vissza végigalusszál az utat.Nem tudom,mi volt velük!!!!Így viszont tegnap este már 8-kor lefektettem őket.Fél 9-re mindhárman aludtak (a Dávid épp puszira ért haza) és reggel aludtunk fél 8-ig! :P

Meme!
Mi egész héten itthon ejtőztünk,nálunk csak holnap kezdődik a suli!!!Persze "úgy úúútálom" felkiálltással!Pedig tényleg megemberelték magukat a tanárok,mert kb. 2órát tanult összvissz a szünetben a Dávid.Szóval tényleg tudott pihenni!

Cat!
És hogy bírtátok a bentlétet?Nálunk délután már elég horror volt a helyzet!!!
Apáért én is izgulok egy kicsit,lassan jönnie kell!És már kezd fagyni (a hőmérő szerint)

Mindent megteszek,hogy holnap tudjak nektek valamit mondani !!Úgyhogy aki csak tud,jöjjön!!!!

Nyugodalmas éjszakát!Holnapra száraz utakat minden útra indulónak!
Edit

Kép

Kép
edit73

Képzeld, nagyon jól viselkedtek a fiúk tegnap. Teljesen el voltam ájulva tölük. Egyre többet játszanak magukban a szobájukban, és engem ki is küldenek, csak mindig az eredményt kell megnéznem. :D Tegnap autópályát építettek, és minden fázisát ellenöriznem kellett. Éééés egyszer sem verekedtek össze!

Minden este hatalmasat táncolunk velük, nagyon igénylik, így tegnap sem maradt ki. El kell gondolkoznom majd Samunak egy musical táncos tanfolyamon, mert rettentö ügyesen, viccesen táncol, és állandóan színpadon akar szerepelni. :lol: :lol:

Magam is meglepödtem, hogy milyen jó volt velük, ne is akartam ma dolgozni jönni. :?

Légyszíves írd már meg a teljes nevedet, mert az lemaradt a telefonszám listáról. Köszi

Kíváncsian várom a fejleményeket Kolping ügyben! :?:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok :)

Tegnap hajnalban visszaertunk, eleg kaotikusra sikeredett az otthonletunk, az elso nap sikerult a hanyos-fosos virust benyalnunk, igy az elso unneplos het ugrott is... A karacsony estere is ranyomta ez a belyeget, de azert jo volt latni, hogy a lanyok hogy orulnek a karacsonyfanak.
Rengeteget irtatok, latom Kolping-lazban eg a topik. :P Szuper otlet szerintem is, mi is mennek tuti ha otthon lennenk...

Meme :)

Ne haragudj, potolom a levelet amint tudom! Szuperek a karacsonyi kepek!

Detti :)

Nagyon sokat valtoztak a fiuk, mostmar en is kulonbozonek latom oket, persze tippem nem lett volna a nevekre, de most megprobalom memorizalni! :wink:

Bocs, hogy nem hivtalak, esely se volt a talira, a betegseg miatt borult minden programunk. Talan a nyaron, akkor Pesten is leszunk par napot.

Ma volt a csajok elso napja a bolcsiben, csak delelott voltunk, eddig elveztek, bar a tobbi gyerekkel abszolut nem jatszottak... Holnap meg megyek veluk, aztan szerdan mar otthagyom oket egy picit... remelem nem lesz gond....
Most visszaolvasok rendesen, aztan jovok meg. :D

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok!

MEGVAN!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szóval elég sok hétvégére tudnának szállást adni!:március 7-9.,14-16,28-30, április 4-6,11-13,18-20.
Áprilisban még tuti lenne egy házban!!! :lol:

Én rögtön az április 18-20-ra szavazok!!!!!Többiek?

Kedvezmény: egy ember ingyenes!!!Sajna,minden 21. vendég ingyenes,így nekünk (mivel 40-en leszünk) csak 1jár.Hogy az ki lenne és ezt hogy rendezzük egymást közt,arra nem kérdeztem rá. Mi akkor nem tartunk erre igényt,mert nálunk a Dávid úgyis ingyen jön.De szerintem megbeszélhetnénk,hogy melyik család a legrászorultabb (hülye szó,de most jobbat nem találtam) és akkor annak a megrendelőjén jelezném ezt.

Megrendelés: családonként kell leadni!Ha megvan az időpont és átkülditek nekem a szükséges adatokat,megcsinálom.

Szoba: 4-5fő esetén kisapartman (2 egybenyitható szoba), nekünk már nagyapartman. Aki ennél nagyobbat szeretne (azaz nagyapartmant),ott 5fő esetén 3.500-4.000Ft/éj a felár, 4fő esetén 6-9.000Ft/éj.

Üdülési csekk: jelezni kell a megrendelőn,ha valaki azzal fizet (az összeget is).

Számla: rekrációs számlát tudnak kiállítani (ERI!!!),ha valamilyen masszázst igénybe vesztek.

Kiságy: van,megrendelőn kell jelezni.

Fizetés: az üdülés 10%-át megrendelés visszajelzés utáni 2héten belül,majs további 50%-ot 3héttel az utazás előtt.A többit ott.

Ennyi ami eszembe jutott!!!

Gyors szavazatokat kérek az időpontra!!!

Meg közben adatokat a megrendeléshez a nyedit@freemail.hu-ra:
név,lakcím,telefon,e-mail (ott az enyémet kell megadni,ha nem baj??!),időpont,létszám,kísérő neve,gyermekek neve és kora az üdülés időpontjában,elhelyezés (kis vagy nagyapartman),csomag (ez gondolom itt nekünk nem lesz)eddigi tartózkodások száma,egyéb kérés,kérdés illetve számlázási cím,adószám

Akinek gond,hogy az én e-mail címemre jön a visszaigazolás a megrendelésről,az szóljon!A Kolpingban könnyebben tudják beazonosítani,ha egy helyről jön/megy a megrendelés.Hisz ezért lesz csoportos!Illetve megjegyzésben beírom "Ikres csapat" !
Vagy valami jobb azonosítót tud valaki,amivel meg tudom rendelni a szobákat???? :wink:

Edit

Kép

Kép
edit73

Cat!

Észben voltál,csak mégsem!!! :roll:
Név: Nyerges Edit
Köszi!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Szerintem az április 18-20 azért lenne szuper, mert akkor már nagyobb az esély a jó időre, nem? Mit gondoltok?
Én is erre szavaznék! És jó lenne egy házban is lenni, nem? Legalább tuti nem a német nyugdíjasokkal lennénk egy helyen.. :)

Edit,
tök ügyi vagy! 8)

Kép
nettke

Sziasztok!

Mi is április 18-20-ra szavaznuk!!!
Kristóf április 20-án lesz 11 éves!!! :D

Lilla!

Megjöttek a Dvd-k , ezer köszi érte!

Nálam meg van 2 db Thomas hosszú rész. Ki is kérte? Edit és Kaka???
Igy emlékszem...

Meme
szinta

Fúú ez nagyon szuper! Én is az április 18-20-ra szavazok. Írom az adatokat. :D

Köszönjük az intézekedést, teljesen feldobtad a napomat! :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Edit!
Köszi :)
Nekünk egyelőre mindegyik időpont jó. Az április 18-20 is. :)
Üdülési csekk lehet, hogy addigra már a kezemben lesz.
A 41. főnek megkérdezhetem az unokahúgomat (7 éves)? :roll:

Eri
simones

Sziasztok :)

Kedvesek vagytok, hogy hiányoltok. Még mindig olyan dolgok foglalkoztatnak, amik nem valók ide, ezért nem is nagyon van kedvem írni. De azért teszek fel néhány képet a karácsonyunkról. Tegnap megkaptam őket a "fényképésztől" (sógornőm férje). A lányok élvezték. Ott volt az unokatesó, meg sok ember.
Mi is benyaltunk egy hányós vírust, de szerencsére egy-egy fél nap ment rá. Igaz, hogy Rékával együtt mi is betegek lettünk. De nem volt vészes, hamar elmúlt.
Ha van valakinek tuti tippje depresszió ellen, az írjon.
Kolpingon sajnos én nem is gondolkodtam anyagi okokból. :( De majd egyszer talán.

Akkor a képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az első képeken bolyongolyózás apával már úgy 10 óra körül. Valahogy nem akaródzott nekik lefeküdni, bár Bobó már pizsamában volt.
Aztán meg Borka az unokatesójával.

Minden jót Nektek, és jó "nyaralást" a csapatnak.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Edit!
Adószám minek kell? :roll:

Eri
simones

Edit!
Nagyon ügyi vagy a szervezéssel. Ami minket illet - ahogy már korábban említettem - mi csak akkor tudunk társulni ha őszi program lesz belőle, mivel mi már be vagyunk fizetve egy baráti párral május végére. Szóval jó közös bulit Nektek!Bár szerintem Páhokon már sokmindent láttak, azért el tudom képzelni, hogy nem kis feltűnést fogtok kelteni.

Brigi!
Még mindig gyönyörűek a csajok! Ami a nem idevaló témákat illeti: ne butáskodj! Szerintem ilyen téma nincs (persze akkor igen, ha Te nem szeretnél valamiről beszélni). Gyere mesélj, panaszkodj! Ha tudunk, segítünk. Vagy ha kell csendben megértünk...

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Brigi :)
Szuperek a képek! Látszik, hogy nem amatör csinálta, annyira klasszak a csajokról! :P

Szerintem is nyugodtan kiöntheted a szívedet itt, persze ha Te akarod, mert nemcsak a jót hanem a rosszat is megosztjuk itt egymással, amolyan sorsközösség. :) Egyébként nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz kedved van! :cry:

Eszember jutott, hogy Judytnak a huga is jönne velük, akár pótágyon is, így meglenne a 42 fö, és még egy ingyenes ember. Azt mondjuk nem tudom hogy osztanánk el a 2 ingyenes helyet, arra várunk ajánlatokat. :P Lehetne sorsolással, és akkor nem lehet ellene senkinek kifogása. Na ?

Cat
Kép
cateye

Hahó!
Mi is meg vagyunk csak ellep a meló. :evil:
Nekünk is szuper lenne a 04.18-04.20.
A hugomot még nem kérdeztem, de majd rácsörgök.
A képeket majd töltöm az albumunkba.
Majd jelentkezem.....

Edit!
Köszike a szervezést!!!!
Küldöm az adatokat!!!!
A fizetés hogy fog történni????

Judyt
KépKép
judyt

Judyt :)
Nem müködik az atw-s albumotok. Tudsz róla?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Igazán nagy a szervezkedés Kolping ügyben. Öröm olvasni, hogy milyen izgalommal készültök. Nagyon jó, hogy ennyien el tudtok egyszerre menni. Mi is mennénk, már olyan kíváncsi vagyok rátok, de nálunk is ugyanaz a helyzet, mint Brigiéknél (piszkos anyagiak), így valószínűeg mi is kihagyjuk.

Engem ellepnek a vizsgák, sajnos egyikből már uv-ra is megyek, úh most én sem vagyok nagyon jól. Teljesen kimerítenek a vizsgák. A héten 5 vizsgám lesz.

A fiúk nagyon élvezték a karácsonyt, le voltak nyűgözve. Nálunk a karácsonyfát is az angyal hozza, nem csak az ajándékokat. Én nem is tervezem másképp, bár teljesen másképp kell szervezni a napot így, hogy nem velük díszíttünk.

És az angyal elvitte a cumikat! Most már éppen két hete, és azt hiszem, a tegnapi volt az első nap, hogy nem jutott eszükbe. Meg beszéltük jó előre, hogy a cumikat az angyal elviszi egy pici babának, akinek szüksége van rá. Ők már nagyok, és kapnak cserébe az angyaltól valami ajándékot. Így a Thomast a cumikért hozta az angyal, a többit azért, mert szereti őket.

Képet is teszek fel nemsokára, csak kicsinyítenem kell, és most rohanok a bölcsibe a törpökért.

Betegeknek jobbulást!

A képek nagyon jók, a gyerekek tündériek!

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Minden, amit eddig írtam, kitörlődött :twisted: :twisted:

Szóval,

Edit,

Király!!! Ügyi vagy! Írom én is az adatokat! Április 18-20!

Brigi,

Sajnálom, hogy rossz passzban vagy :cry: Ha van kedved, tényleg elmondhatod nekünk, ha nem is tudunk segíteni, akkor legalább meghallgatunk.
A lányok nagyon szépek! És remélem. hogy meg is gyógyultok hamar.

Cat,

EGyet értek a sorsolással. Bár elég "érdekesnek" tartom, hogy összeszervezünk 40 (!!!) embert, és képesek egy ember után adni kedvezményt...

Most gondolkodom, hogy mi még nem fizettünk előleget a februári Kolpingunkra... Lehet, hogy le is mondom, mert szeretem ugyan halmozni az élvezeteket, de azért két havonta luxus, hogy a Kolpingba járjunk...

Annamari,

A vizsgákhoz egy kalappal! Nem is értem, hogy tudtok tanulni gyerekek mellett... Minden elismerésem! Én mind a két diplomámat munka mellett csináltam, az sem volt annyira könnyű, de gyerek mellett????

Detti

KépKép
kiliman

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?