Sziasztok!
MEGVAN!!!!!!
Szóval elég sok hétvégére tudnának szállást adni!:március 7-9.,14-16,28-30, április 4-6,11-13,18-20.
Áprilisban még tuti lenne egy házban!!!
Én rögtön az április 18-20-ra szavazok!!!!!Többiek?
Kedvezmény: egy ember ingyenes!!!Sajna,minden 21. vendég ingyenes,így nekünk (mivel 40-en leszünk) csak 1jár.Hogy az ki lenne és ezt hogy rendezzük egymást közt,arra nem kérdeztem rá. Mi akkor nem tartunk erre igényt,mert nálunk a Dávid úgyis ingyen jön.De szerintem megbeszélhetnénk,hogy melyik család a legrászorultabb (hülye szó,de most jobbat nem találtam) és akkor annak a megrendelőjén jelezném ezt.
Megrendelés: családonként kell leadni!Ha megvan az időpont és átkülditek nekem a szükséges adatokat,megcsinálom.
Szoba: 4-5fő esetén kisapartman (2 egybenyitható szoba), nekünk már nagyapartman. Aki ennél nagyobbat szeretne (azaz nagyapartmant),ott 5fő esetén 3.500-4.000Ft/éj a felár, 4fő esetén 6-9.000Ft/éj.
Üdülési csekk: jelezni kell a megrendelőn,ha valaki azzal fizet (az összeget is).
Számla: rekrációs számlát tudnak kiállítani (ERI!!!),ha valamilyen masszázst igénybe vesztek.
Kiságy: van,megrendelőn kell jelezni.
Fizetés: az üdülés 10%-át megrendelés visszajelzés utáni 2héten belül,majs további 50%-ot 3héttel az utazás előtt.A többit ott.
Ennyi ami eszembe jutott!!!
Gyors szavazatokat kérek az időpontra!!!
Meg közben adatokat a megrendeléshez a
nyedit@freemail.hu-ra:
név,lakcím,telefon,e-mail (ott az enyémet kell megadni,ha nem baj??!),időpont,létszám,kísérő neve,gyermekek neve és kora az üdülés időpontjában,elhelyezés (kis vagy nagyapartman),csomag (ez gondolom itt nekünk nem lesz)eddigi tartózkodások száma,egyéb kérés,kérdés illetve számlázási cím,adószám
Akinek gond,hogy az én e-mail címemre jön a visszaigazolás a megrendelésről,az szóljon!A Kolpingban könnyebben tudják beazonosítani,ha egy helyről jön/megy a megrendelés.Hisz ezért lesz csoportos!Illetve megjegyzésben beírom "Ikres csapat" !
Vagy valami jobb azonosítót tud valaki,amivel meg tudom rendelni a szobákat????
Edit