Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ígértem pocakos képet, de tegnap nem volt alkalmas. A hányásrohamaim után a fürdőben csekkoltam, hogy pontszerű bevérzésekkel teli az egész arcom, főleg a szemeim környéke. Ha finom vagyok ijesztő, ha radikálisabb morbid. :cry:

Amúgy szürreális élmény, amint a ded a lábamba kapaszkodva sír, és nem lehet eltántorítani, ő bizony végig akarja nézni amint hányok. :? Szegény úgy meg volt ijedve, még azt is elfelejtette, hogy tulképp ő ördögfióka, és úgy viselkedett mint egy angyalka, csak a budira ne menjek. :cry:

tjuca

Juca, ez vicces, mármint Kinga :lol:
Amúgy örülök hogy hánysz, naaa most ezt tudod hogy kell érteni!!! Az jót jelent!
Vendég

Sziasztok!!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉSEKET!!!!!

Nati!
Hogy vagytok???? gyere ha tudsz, érdekel mi van veletek!!!

Juca!
Nagyon szép Kinga a képeken is!! Ez a szánkóféle bob mennyire biztonságos?? Nem fékezi le magának? teszel alá plédet, h ne fázzon fel????
A babazongora milyen "márka"?
Vuk apót üdvözlöm, ide is jöhetne. Kingának van humora, édes!
Mikor mégy dokihoz???

Erika!
A MI évünk lesz 2008. :D Készülök dokihoz, de még ki kell derítenem mikor rendel az ambullancián. Igazából fogynom kéne, akkor biztosan jönne a tesó. Na meg többet kéne itthon lenni Bencének....

Monti!
Nekem hiányoztál! Örülj, h beleférsz a ruháidba!! mikor megy dokihoz? Neveitek vannak már??? A ficánkoláshoz gratula! Én csak a 20-21. héten éreztem.
Lécci írj pár sort a siófoki yacht hotelről!

Luca, Gabi!
Jók az előjelek, hajrá!!!!!!

Linácska!
A pakolás ráér, gyógyuljatok! Lili hogy van???

Kacika!
Volt egy kis ünneplés, a kari fa alá csempésztem egy formabedobós teknőst neki. örült nagyon. Csináltam egy kis túróslepényt, abból két szeletet benyomott. :lol: Igaz a vacsifőzelék nem kellett előtte....

Barihimlő: nekünk a doki és a védőnő is szorgalmazza, így a 1,5 éves szurival 16.-án beadatjuk. Állítólag gyengébb lefolyású lesz, ha megbetegszik.
A nővérem érettségi előtt húsvétkor lett himlős, ezer pöttyel. A locsolók nem hitték el, de amint kinézett az ablakon elszaladtak :lol: :lol: :lol:
Majd beszámolok a hatásokról Ábinál.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Névnaposom
Kép
Kép

BENJAMINOKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, köszi az infót!!
Vendég

Zsuzsu!

Ma megyek orvoshoz.
A bob nem a miénk, hanem unokatesóméké. Szerintem kicsit jobb, mint a szánkó, az ennyire kicsi gyerekeknek. Amikor a képen látható Gergő húzta Kingát, akkor nem is volt baj (gyakorlott, a huga annyi idős kb. mint Kinga), de mikor Kofa erősebben meghúzta, akkor Kinga ott maradt a bob meg elszaladt. :-) Nevetséges volt, de Kinga sem sírt, csak követelte vissza a bobot. Szánkóról nagyobbat lehet esni.
A szinti nóném, a dobozát már kidobtam, anyósomtól kaptuk. Tudom, hogy mindent a neten szerzett be, így ezt is. Kinga nagyon élvezi, mi kevésbé. :twisted: A képen épp az én anyámmal szintizik, anyu füle nagyon rossz, így ő órákig hallgatta a klampírozást.

Vera!

A férjedről a gyerekkori emlékeim ugrottak be. Apuval vagy a Mátrában vagy a Zagyva parton szánkóztunk, és igen sok szán tört alatta. Egyrészt nem egy 100 kilós pasira tervezték (plusz 1-2 gyerekre), másrészt ő zúzósan használta a szánkót mindig ugrattunk, meg kanyarogtunk... :lol: A szánkógyártók az ilyen krapikból élnek. :twisted:

tjuca

Juca, látom aktualizáltad a Kingás vonalzódat ördögre :lol: Ennyire??? :lol:
Vendég

Juca, majd írd meg mi volt a dokinál. Én 8-án megyek hozzá. Kiszámoltam hogy ha minden okés, már csak 3 vagy 4 szer megyek hozzá. Aaanyira gyorsan elment az idő, már te is a 10. hétben vagy, duuurva!
Vendég

Kacika!

A macskás nem számolt rendesen leragadt két hete. :twisted:

tjuca

Szia Lányok!

Hát, nem sokat voltam erre, de máshol sem nagyon.

Ma mentek a fiúk először dolgozni: ovi/suli/mh

Én nem győzöm utolérni magam a mosás/vasalás témakörben...

Én is teszek majd pocakfotót, ha nem felejtem el.

Újdonság: esténként ég a gyomrom... csodás.
Az elsővel is folyton égett, borzalmas volt. A másodikkal semmi.
Most úgy tűnik nem úszom meg. :evil:

Rettegek a mérlegre állni, az ünnepi trakta után, de holnap megteszem. :shock:

Nem volt időm teljesen visszaolvasni, majd igyekszem rájönni kivel mizu.

Mindenkinek nagyon boldog új évet!

Szombaton 4d UH. Jöhetnek a drukkok! :wink:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Nem leszek sokat, csak mindenkinek Boldog Új Évet akartam kívánni! Látom, eggyeseknek a 2007 vége szerencsét hozott! Gratulálok Juca!! :D

Zsuzsu! Neked és Ábelnek külön köszönöm a névnapi köszöntést, nagyon jól esett!

Mindenkinek hozzon sikert a 2008-as év, babavárás és minden egyéb ügyben!!!

És ne haragudjatok azért, hogy csak így írok, de az az igazság, hogy nyugodtabb vagyok, mióta nem babanetezek. Ez nem miattatok van, hanem miattam.
Majd ha lesz nagy hírem, amit megírjak, újra jelentkezem! Addig is mindenkinek puszi!
kislibus

Sziasztok!

Hát én itt mindig valami újat tanulok: nem is tudtam, hogy van a bárányhimlő ellen védőoltás. :roll: Le vagyok maradva. Felnőtteknek is be lehet adatni?

Zsuzsu! A hotelről nem tudok írni, mert mi nem ott voltunk, hanem a szomszédos Móló Hotelben. Csak a wellness volt közös. Az viszont kultúrált volt: van egy kicsi, de mély vizű úszómedence egy pezsgő medence, ott langyos a víz, jó nagy szauna, konditerem. Igazán kisgyereknek való medence nincs, csak kint a Balcsi partján, a strandon. Azon a részen a Balcsi is mély, a kikötő miatt, úszni nagyon jó benne, de gyereknek életveszély. Mikor mentek?

Mimi! Nekem segít a Rennie a gyomorégésnél. Szorítok, hogy nunit lássanak. :lol:

Nálam hétfőn lesz uh, nem 4D, csak sima. 4D-t majd valamikor a 30. hét tájékán szeretnék csináltatni. Utána megyek a védőnőhöz, utána meg az orvoshoz. Engem az orvos még csak egyszer vizsgált meg, amikor görcsölgetett a hasam. Akkor is csak megnézte a méhszájat, hogy nincs-e kinyílva. Eddig nem volt semmi hastapi meg méhnyomorgatás. Na, nem panaszkodásból írom, nem hiányzik egyáltalán. :roll:

Én sem csináltam még fotót, reggel nagyon korán elrohantam. Holnap esetleg. 8)

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Kislibus! Azért gondolunk rád sokat! :)

Kép Kép
montana

Sziasztok!

Csajok, segítsetek!
Holnap kell beadni a tüszőrepit, de uh-ra nem kell menni.És ha reggelre magától megreped, meg a tüszőrepi is megy, akkor mi lesz????Nem lesz baj?Egyik kolléganőm bevállalta a szuri beadását.

Majd szétszakad az altájam, mindkét oldalon szúr, feszít...ilyent még eddig nem éreztem.
Mi lesz, ha mind a három tüsző megreped?

Apánkat ma nem engedtem szaunába, nehogy megfőzze a kiskatonákat, most nekem kellenek...hát...nem annyira örült a kérésemnek.Nem mondta, de láttam rajta. :cry: De azért itthon maradt.Holnap elkapom...

Kislibus!Én is sokat gondolok Rád!

Juca!
Nehéz lehet most Neked...Kitartás!Hányni egyedül is rossz, közönséggel még rosszabb...Majdcsak jobban leszel!Elhiszem, hogy Kinga megijed...de mit lehet tenni????Legalább tudod, hogy minden rendben.
Azért jöhetnél gyakrabban is, nekem hiányzol.

Zsuzsu, Ábelnek boldog névnapot!

Lina, jobban vagy?
Vendég

Kacika,
mi is beadattuk Lilinek a bárányhimlő oltást a 15 hóssal együtt. Elvileg rá 10 napra jöhet rajta egy-két pötty. Mondjuk mi azt szívtuk meg, hogy az oltások után pár napra lett magas láza Lilinek, mindenki betudta az oltásnak, közben vesemedence gyulladása lett, de amúgy az oltás nem csinált semmit. Én 14 évesen voltam, és csak pár pötty volt rajtam, nem szeretném felnőtt korban elkapni.

Zsuzsu,
írtad, hogy fogynod kellene... néztek nálad hormonokat már? Én év elejéig nagyon sokat híztam, jó, soha nem voltam vékony, de a havi 1-2 kiló plusz már idegesített, főleg, hogy ennyit zabálni sem lehet állítólag. Kiderültek a hormonproblémáim, pajzsmirigy alulműködés, kapom rá a gyógyszereket, és anélkül fogyok szép lassan, hogy bármit is tennék. Nem sok, fél év alatt 5 kiló, de folyamatos, és nem felfele megy végre. Mondjuk a babán valahogy ez sem akar segíteni :cry:

Bocs, most csak ennyi, elég sz*rul vagyok, főleg, hogy a férjem is beteg, ő döglik, nyűglődik, én meg kénytelen vagyok aktív maradni, Lilit csak el kell látni...
Holnap délután elviszik anyuék éjszakára, kicsit nem bánom most, hátha könnyebb lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok.
Jövök nyafogni megint.
fölteszem a görbém, ez a mostani

1199426706.0283.xls

ez a mült hónapi

1199426764.715.xls

mért van az hogy az alap hőm ennyivel magasabb volt, múlt hónapban, mint most, ugyanúgy, ugyanakkor mértem

ma reggelre végre fölszökött a hőm, így van remény a mensire

Kép

Kép
napsugár035

Tegnap du. kenyere és kuglófot sütöttem, ilyen finom kuglóf még nem sikerült.

Vasárnap ünnepeljük fiacskám szülinapját, várom mintha én lennék gyerek.Nagyszülők jönnek szülinapozni, szeretem ha itt vannak, nagyon jó a hangulat, temészetesek, senki nem teszi az agyát és nekem nagyon bejön.
Olyan lehetsz amilyen vagy, nem kell feszengni, bár az elején nem voltam ennyire laza, de már fölvettem a ritmusukat.
Egyedül éltem szük egy évig a fiammal,mielőtt a párom megismertem, amikor elkezdtünk járni a családhoz, hihetetlen de attól a sok élménytől ami ott történt, na meg talán hogy normál felnőtt emberek közt vagyok, annyira kimerültem, hogy kellett két nap mire sikerült feldolgoznom, néha hőemelkedésem is volt.
Azóta megszoktam, de most is ugyanolyan élmény ott lenni.
Na ömlengek már megint.

Dreika..... drukk megy ám

Vera neked ma nézik picurkát?

Linácska.Örülök annak amiket írtál(privibe) csak így tovább, azért megnyugtattál, senkinek nem kívánom hogy azokon menjen keresztül amiken én.Vigyázzatok magatokra és egymásra.
Megy a privi.

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!!

Juca!
Köszi az infót. Nekünk nagyon hiányzik valami szánkóféle, mert be vagyunk kissé zárva a faluban. 20-25cm a hó, babakocsival nem megy a kimozdulás, gyalogosan pedig reménytelen, ugyanis kiskölök hempereg a hóban és nem hajlandó jönni.
A zongorát amiatt kérdem, mert gyerkőc egész nap rajtam lóg és kissé fárasztó. Nálunk a zenélőkönyv szól egész nap....

A hányáson kívül jól vagy????

Mimi!
Örülök, h jobban vagy! Nálam a Rennie volt a segédeszköz a gyomorégésre.
Drukkok mennek, várjuk a képeket!

Kislibus!
Szeretek örömet szerzni!!!!! :D NAGYN VÁRUNK VISSZA! ugyanakkor maximálisan megértelek!!!

Monti!
Majd a gyerekdokid, védőnő segít eligazodni az oltások tengerében na meg persze mi is. Sztem felnőttnél nincs barihimlő elleni szuri, de kullancselleni van. :wink:
Amiatt kérdeztem a szállodát, h mennyire bababarát. Ha nincs gyerekpancsoló, akkor nekünk nem jó. Ti mikor jártatok arra?????? Mi januárban mennék valamikor. Balcsira megyünk, de hosszú az út és összekötjük a kellemest a hasznossal. Ez persze még csak elképzelés, de remélem valóság lesz. Bence munkájától és az időjárástól függ.

Luca!
Köszönjük! Biztosan rendben lesz minden, bízz a dokidban és élvezd Gézát :oops: :lol:

Linácska!
Voltam endokrinológián. Elbeszélgettünk a professzorúrral, vettek vért. Amikor meglett kielemezte a prof az eredményt és nem talált semmi kórosat. annyit kérdezett: hogy fogják hívni??? 3 héttel később bebizonyosodott, h Ábel a pocakban lakik. Akkor abban maradtunk a proffal, h ha magára tudom hagyni a babát, újra felkeresem. Szeretne befektetni a Klinikára 5-10 napra. Rejtett cukorbetegségre gyanakszik és kórházi körülmények közt kivizsgálna. Beszélt valami Metforminos kezelésről is. Egyenlőre nem tudom magukra hagyni a fiúkat, de lehet, h elmegyek a profhoz egy beszélgetésre. Nem tudom lehetséges-e, h szülés után változik a hormoneredmény......

Az jó, ha van segítséged, pihenj amennyit tudsz!! Lilit pusziljuk!

Napsugi!

Nem értek sajna még mindig a görbékhez, de lehet, h hamarosan bele kell ásnom magam a témába.
A kisfiadnak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!

Vera!!
Várjuk a híreket!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Minden rendben velünk, baba crl-je 31 mm, és már baba formája van. Ma a kiskönyvet is megkaptam. :lol: Fotó nincs, nyomtatója még mindig rossz a dokinak. :evil: Két hét múlva már genetikai uh. :shock:

tjuca

Zsuzsu,
én is a metformint szedem. Fogyok is tőle. Igazából cukorbeteg gyógyszer, a sejtek inzulinérzékenységét növeli. Ugye a cukorbetegeknek abból kevés van. Aki meg inzulinrezisztens, mint én, annak van bőven, de a szervezet mégsem reagál rá, és még többet termel, ezáltal, mivel az inzulin is egyfajta hormon, borul az egész hormonháztartás.
Persze, kellene diétázni, mozogni, és nem két szelet méteres sütit enni, mint most csinálom, de már ennek az öt kilónak is örülök

Luca,
szedek antibiotikumot, most már jobb. Remélem, ha itt 5-10. napig szedem, a peteérésbe már nem kavar be. Jövő pénteken megyek dokihoz, megnézetem, hogy működök Closi nélkül, meg hogy megbeszéljük a továbbiakat.
Amúgy semmi gond, ha már megrepedtek, csak tegyetek meg mindent. Ha meg mind megrepedt, akkor max. ikrek lesznek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Reggel sikerült beadni a tüszőrepit. :wink: Már nem feszít olyan borzasztóan a hasam.Mind a két oldalon szúrkált.
Vendég

Vera!

Ne csigázz!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Lina, hármasikrek??? :roll:
Vendég

Vera, egyszerre írd mindegyiket!Csak gyorsan!
Vendég

Na jól van.
Kép Ez a jóhír. Itt van a picim. A rossz hír hogy egy kicsit szabálytalan szélű így a doki mised ab gyanút írt a papírra mert fél hogy üres. Én mint ha láttam volna pulzálást de ő azt mondta hogy még nem látni benne semmit. Tudom kicsi még. Amúgy a petezsák 9 mn-es. Lehet hogy a tp miatt írta rá a fenyegető vetélést? Passz. de az tuti hogy nem fogok péntekig várni hanem kedden elmegyek az sztkba és ha nőtt meg ilyesmi akkor megnyugszom

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Nekem 5 hét 6 naposan volt 3 mm-es embriom, mind a 3 gyerekkel! Van még időd, 3 nap alatt sokat nőnek!
Vendég

Vera,
a 9 mm nem olyan rossz. Nekem öt hét 4 naposan nézték mind a két babámat először, Lili 5 mm-es petezsák volt, a tavaszi kisbaba meg 1,2 cm-es petezsák, mégis Lili rosszalkodik itt a lakásban :lol:

Luca,
ha lúd, legyen kövér, ugyan már, még három gyerek, mi az :lol:

Képzeljétek, olyan büszke vagyok a lányomra... szerintem tegnap meghozta élete első igazi önálló "fontos" döntését. Anyuékkal megbeszéltük, hogy kijönnek Liliért, és elviszik éjszakára, hogy mi tudjuk egy kicsit kúrálni magunkat (mert persze több, mint egy hete nem látta az unokáját, ez jó indok volt :P ). Arra nem is gondoltunk, hogy esetleg Lili majd nem akar elmenni, pedig logikus, este már gyakorlatilag fürdésidőben anyáék mellől csak úgy elmenni....
Na mindegy, nem akart. Anyuék mondták, hogy semmi baj, majd máskor, de lassan akkor ők elindulnak haza. Ahogy anyuék készülődtek, Lili ránknézett, látszott, hogy gondolkodik egy kicsit, és közölte, hogy elmegyek a nagyiékkal. Hozta az overált, csizmát, kaptunk két-két puszit, integetett, és elment. Olyan büszkék voltunk rá!!!! Imádom!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Az én pocakom:
Kép

Kismamanadrágban:
Kép

Azért még egy kicsit kell növeszteni bele a pocakot.

Kép Kép
montana

Szia Lányok!

Megjöttünk az UH-ról!

Minden rendben, szépen fejlődik a pici, minden úgy van, ahogy kell.

Crl: 10cm

Viszont: FIÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!

Vera, ezennel jelentem, osztozom sorsodban, és 4 fiút fogok nevelni júniustól!

A férjem kiment a vizsgálatról a végén, h a doki megmondhassa a nemét. Viszont a kocsiban annyira vigyorogtam, h nem bírta tovább és könyörgött, h mondjam meg azonnal.

Sírva fakadt örömében, mikor a fülébe súgtam, h kisfia lesz.
Annyira boldog!
meglepő módon én is repkedek, nem vagyok letörve egyáltalán.

Sok puszi nektek, majd jövök!

Nem túl jó képet tudok feltenni, de én nem vagyok olyan ügyi, h a dvd-ről levarázsoljak képeket, így csak ezt tudom mutatni.

Kép

Kép
zmimi

Mimi!!!
Egy ember csak 1 félét tud csinálni :lol: !
Vendég

Lina, elhiszem, hogy büszke vagy a lányodra, nagyon okos kiscsaj!

Mimi, szuper, hogy minden oké!Még egy fiúcska :lol: :lol: :lol:
Legalább már van gyakorlatod.Nekem két lány után fura lenne egy kisfiú.

Monti, nagyon helyes a pocid.Írtam privit!

Juca, hogy vagytok?????
Zsuzsu?
Többiek?
Vendég

Sziasztok!!

Vagyok én is, csak idióta a netünk. Mindig azt irja, h nem vagyok bejelentkezve... :twisted: :o

Juca!
Gratula a 31mm-es gyönyörűséghez! Kívánom a legjobbakat a genetikai Uh-ra is!

Linácska!
Nekem a terheléses vércukrom 4,99 lett, a lötyi előtt 5,02 :lol: :lol: Szóval csak valami rejtett betegség lehet,, de tény, h imádom az édességet. Az a baj, h a gyerkőc mellett nincs időm rendesen enni, mert ugye Őt etetem, rá figyelek. Így főleg bekapok valamit ami persze nem diétás. Útálom a túlsúlyom, de nagyon.
A Metformin receptre adják?? Mibe kerül??
Lili OKOS!!! Irigykedem!!!

Luca!

Hajrá ikrek!!!!!! :lol: :lol: :lol: A kínjaidban osztozom, "tudom miről beszélsz...." (coldrex :lol: :lol: ) na a viccet félretéve, én mindig megéreztem a PÉ-t, de már 3. ciklus amikor nem. Félek, h nincs Pé...inkább kérem vissza a fájdalmas PÉ-t...

Vera!

TÜRELEM!!!!!!!!!! NAGYON NEHÉZ, DE KELL!!! Én csak 9 hetes, 3 napos voltam Ábival, amikor előszőr voltam dokinál. Ha maradni akar, akkor fog és kész!!!

Mimi!
Aranyos kispasi!! Gyűlik a focicsapat.....Jó egészséget!!!!!! Szívemből örülök!! :D

Montika!

Alakul a pocak, csini vagy!!! A család mennyire óv téged?? Párocskád??? Vásárolgatsz már?????
Megkérdeztük a szállodát, nyár óta van gyerekmedence. Akcióban (vasárnap-szerda) két éjszaka most fp-val 15 ezer/fő ami nem annyira drága.

Nati!
Ti hogy álltok a tesóprojekttel?

Én tegnap kicsit "odamondogattam " Bencének, de aranyos volt és bátorított. Szerinte jön majd Tirza, mert -ugyan nem hiszünk a horoszkópban-, de a napokban egy kedves barátunk elküldte Bencének a 2008 évi kilátásokat, mely szerint gyermekáldás várható :lol: :lol:
Ábel jól van, de iszonyat hisztis. Tegnap ette a havat és már nem birtam cérnával és a szájára csaptam egy picit. Erre belevetette magát a hóba és harapta... :oops: :cry: Megértem én, h jön az alsó szemfoga és nagyon fáj neki, de nem kéne hóval hűsíteni....

szép hétvégét Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Csajok, belém beszélitek azokat az ikreket! :lol: :lol:
Tényleg kitolja a closti a pét.Meg így a pozitív tesztet is...

Én most annyira bizakodó vagyok!
Ha így sem jön össze...bár Linának sem sikerült... :cry:
Még a jövő hónapban próbálkozunk.Addig még kitart a closti hatása.
Lina, szerintem Neked is most fog sikerülni!Closti utáni hónapban.
Vendég

Zsuzsu, én nem zárnám ki az IR-t.Mert ha terhelés után alacsonyabb... :roll:
Vendég

Luca!
IR?? az mi? bocsi...(nem műkszik az msn, így csak itt tudlak kérdezni)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Inzulinrezisztencia.Rejtett cukorbetegség...amiről a dokid beszélt.Bocs, nem akarlak ijesztgetni...De érdemes lenne megnézetni.
Mert ha az embernek olyan van, a kajától egy idő után nem felmegy a cukra, hanem le, a szervezet nem érzékeli az inzulint, ettől még többet termel, és leviszi a cukrot.Ilyenkor jön ránk a csokizabálási roham.Pcos oldalon sok infót találsz róla.Erre való a metformin,csak sajna az nekem nem jó.Attól könnyebb fogyni.Kérdezd Linát, Ő is szedi!És segített Neki teherbe esni.
Ha időben elkezdik kezelni az IR-t, meg lehet előzni a valódi cukorbetegség kialakulását.Ez egy megelőző állapot.
Kicsit összevissza lett... azért a lényeg érthető?
Vendég

Luca!

Köszönöm szépen, érthető!! Fel fogom keresni a dokim, csak azt nem értem milyen vizsgálatokat akar, amihez be akar fektetni.
Bocsi szaladok, jön haza Bence és gyorsan befejezem az ebédet.
NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Azt nem tudom, mihez kell befeküdni.Terheléses cukorhoz, inzulinhoz nem kell.
Vendég

Luca!

Írtam!

Kép Kép
montana

Zsuzsu,
terheléses inzulinvizsgálatot kell kérni, abból látszik az inzulinrezisztencia, a cukor mindegy. Nekem a terheléses cukor 3,7.

Lányok,
lehet, hogy a láz bekavar a ciklusba? 7. napon járok, és olyan kristályos a mikroszkóp, hogy csak na. Hőt most nem tudok mérni, mert ugye minek, 38,4-gyel ébredek...

Zmimi,
négy fiú... gratulálok. A férjem azt mondta, mekkora mákod van :lol: Ő három nővel él (mindig hangoztatja, hogy még a kutya is lány :lol: )

Luca,
az hogy nekem nem jött össze nem jelent semmit, nem is volt 3 tüszőm, csak egy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsuzsu,
bocs, nem válaszoltam, igen, receptre megy a metformin, és egy hónapra olyan 600-700 Ft, nem olyan vészes. A www.pcos.hu-n tényleg sokat lehet olvasni az inzulinrezisztenciáról. Állítólag a nők 10%-át érinti, de nagyon kevesen tudnak róla.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nagyon neki vagyok keseredve, úgy néz ki nekünk most sem sikerült. :cry: De legalább nem 35 nap után derül ki. Ez is valami. :roll: Igazából tudom, hogy van itt köztünk olyan, aki sokkal-sokkal régebb óta próbálkozik, de a fiam elsőre, a nyári baba pedig 3 hónap alatt sikerült, de az első „nemszoptatós” hónapban jött össze.
Persze még csak 3 hónapja volt a műtétem, de most minden adott volt. :roll:

:?: Ha Apa elmenne létszámellenőrzést tartani, akkor kell beutaló? És hol csinálnak ilyet? :oops:

Kacika,
Én is filóztam a bárányhimlő ellenin, de inkább lebeszélte róla, mint rá. Dokinénink semmilyen oltást nem támogat a kötelezőkön kívül, azt mondta nem olyan körülmények közt élünk. :roll:

Juca,
Szuper, hogy minden rendben van a kicsivel :) , pocakkép?
De jó, már kiskönyved is van!

Zsuzsu,
Annyira bírom Ábelt. Szuper jó fej. :)
Miért csak ilyen későn voltál vele dokinál?

Kislibus,
Neked is nagyon boldog új évet! Én teljesen megértelek.

Sugi,
Holnapra nagyon jó ünneplést Nektek!

Luca,
Mennek a drukkok, de minden nagyon ígéretes. Jöhet(nek) a kistesó(k)! :lol:

Vera,
Szerintem ennyi idős terhesen pont ezt kell látni. Minden oké lesz! :wink:

Monti,
Nagyon csinos vagy! Azért már ott lehet valamit sejteni. :D

Mimi,
Szuper, hogy minden oké! Gratula a kis tököshöz! :lol: Nevetek van már?

KépKép
dreika

Dreika, ne keseredj el!
Tudom, könnyű mondani, és én is nagyon csalódott vagyok, amikor nem jön össze.De majdcsak sikerül!
A többiek ügyesen elindították a sort, most majd mi jövünk. :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Agyamra megy a netünk. Nappal iszonyat lassú, de van amikor felgyorsul. Lassú, normális...éjjel használható rendesen.

Linácska!
Át fogom nézni az oldalt, mihelyst normalizálódik a nethelyzet. Az jó ha fogysz, nálam igazából elhatározás kéne. Más volt, amikor dolgoztam, időm sem volt enni, úgy szépen mentek le a kilók.
A prof akinél voltam komoly szaktekintély, bízom benne, csak elég idős már és bagózik. Na meg van egy stílusa (kicsillagom, gyönyörűségem...így beszél.. :D ), már csak el kéne jutnom hozzá. Annyira aranyosak vagytok, előszedem a régi papírjaimat és kérek hozzá időpontot.

Luca!
Neked is köszi Mindent, annyira jó kis csapat vagyunk!!
Kiszurkoljuk a babucit!!!!! :D

Erika!
Igaza van Lucának. Sok jó példa van előttünk, bízni kell. Ugyanakkor megértelek, hiszen Neked is van már gyermeked és azt gondolná az ember, ha már többször sikerült, akkor most mi van?? Egy cipőben járunk.
Nekem sok erőt ad a többiek sikere.

Nálunk ugye Ábel előtt volt angyalkababánk és a két csíkos teszt után féltem dokihoz menni. Szegeden dokit is kellett keresni. Úgy gondoltuk, ha baj lenne, annak lenne jele. Nem volt semmi bajom, leszámítva, h nagyon érzékeny voltam a szagokra. Vegyésznél ez fel sem tűnik. :D :D Dolgoztam, de próbáltam kerülni az ártalmas dolgokat.
Aztán a főnököm elmet szabira, akkor volt egy szusszanásnyi időm és átsétáltam a nőgyógyászati amullanciára. Dokit nem ismertem, egy kolléganő mondott egy nevet és hozzá mentem. Elküldött Uh-ra, rákszűrés...

Mutatok egy tegnapi képet csibészkéről. Az ülőgrnitúra tetején ücsörög az ablakban. Ujjacska a szájban, kínozza az a fránya fogacska...

Kép

Szép vasárnapot mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szia Lányok!

Köszönöm mindenkinek! Aranyosak vagytok!

Igen, van már nevünk, majdnem biztos, h Zsombor lesz.

Vera, ti most tartottátok magatokat a pé előtti együttléthez, v hogyan alakult? 18 éven felüli részleteket azért ne írj! :wink:

Akik drukkra várnak, azoknak megy!

Dreika, ne keseredj!

Lina, üzenem a férjednek, h nem én vagyok a mázlista, hanem az uram. :lol:

Kép
zmimi

Sziasztok!
Bocs, hogy belekotty.

dreika :)
Ha a párod kiskatona vizsgálatra menne, akor azt a Krióban pl beutaló nélkül is megcsinálják, igaz, elég borsos áron, de elég bejelentkezni, ök pedig elmondanak mindent.

minyu

Ui:nyáron nekünkis volt egy Angyalkánk. Most itt van a kezemben a 2 csikos teszt, holnap megyek dokihoz, remélem, jó hireket mond...

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?